Личният дневник на Endilana

Темата е заключена.
Прескочи до:

05.02.10
16:17

Тва е като на “Бързи смели сръчни” :-)

05.02.10
20:02

Венци, продължавай да пускаш клипчета. Интересно е. Не мисля, че си толкова напълняла, колкото си мислиш.
Странни ми изглеждат тренировките ви, да не говорим, че формата на момчетата е такава, че грам не им личи, че тренират нещо. Всички ли сте на ВМ-НВД хранене?

Абе супер мацка си, може да си злобничка ама си готина :)

05.02.10
21:18

верно ли си злобничка бре Венци-то...не забелязах:))))

IR

05.02.10
23:47

Сладури големи! :DD В неделя...срам-несрам..може и аз да дойда с вас/ако ходите/  :red:  Ама предварително искам обещание да не се смеете много на кака ви  :-P

Мнението беше редактирано от irenaiv на 06.02.10 00:04.

казано от slavko на 05.02.10, 21:18:

верно ли си злобничка бре Венци-то...не забелязах:))))

Не съм злобна, а съм лоша :) Особено когато съм гладна. Хихи - как си бе Слав, позагубихме те?

Сашо - не ги знам на ВМ ли са всичките, и защо изглеждат все едно са излезли от Освиенциум мъжете. Сигурно си имат по една жена като мен дето само ги тормози и бие вкъщи и затова :) Факт - на тренировката от първото клипче бяхме доста хора, на различни нива, мъжката част имаше доста нови лица, които не ги познавам и дори не знам откога тренират.  Лека полека обаче всички с недостатъчна мотивация “окапаха” и сега сме има няма 5-6 човека.

Иренка ИДВАЙ! НИкой не се е родил силен - добре де има някои, които природно имат малко повече сила от други, но докато не го развиеш никога няма да знаеш. Освен това мисля, че добре ще ти се отрази един разговор с Лазар относно хранително-душевните ти настроения.

За още клипчета се обръщайте към Лазар, или направо елате да ни се посмеете в Неделя от 12.

06.02.10
07:00

аз лично в неделя съм при Вас, така се стекоха събитията...:)))
ако ми намерите анцуг, може и да поразмятам някоя пудовка:))))

06.02.10
07:57

Е, вие какво направихте, хора! Тъкмо като се разболях...но тъй като днес съм по-добре, ще се замъкна и аз яваш-яваш...Не бих пропуснала.
Мазохисти от всички страни, обединявайте се! Опс, имах предвид, трениращи...

ЛР

06.02.10
08:48

казано от Aleksandar Marinov на 03.02.10, 18:57:

Всички сме така, Венци. Тая криза......
Един човек не съм срещнал, да не се оплаква от нея.

До човека е :)

Бранч шеф на представителство на коли - вика “зле”, продажбите на коли не вървят
Дени, зъболекар - “работата върви все по-добре”
Човек, прозивеждащ мебели в Пловдив - “човек, не мога да смогна на работа, чак връщам поръчки”
Собственик на магазини за мобилни телефони и услуги - “Декември 2009 съм направила повече продажби от Декември 2010”
при мен работата сщо върви все по-добре - и в залата в София, и в залата в Пловдив :)

Та така - просто кризата е време с различни условия (различни обстоятелства). Съвсем нормално е методите и нещата, коит са вършили работа преди кризата (т.е. в едни условия), да не вършат работа по време на кризата (т.е. при други условия). Новите условия изискват нови подходи. Ако работите в собствена фирма или на свободна практика - какви ще са новите подходи зависи от вас. Ако работите за друг човек - там е малко по-счупено, понеже там какви ще са новите подходи зависи от мениджър, собственик ... :)

А иначе Сашо, повечето момчета на клипа тренират от скоро, с изключение на един човек, от заснетите, който може да ти скрие шапката на каквото кажеш: лицеви, набирания, силови, колелце, тяга, бокс, граплинг, акробатика ...:) не че подобни сравнения имат смисъл де :)
(а да, и той и аз сме на ВМ основно :) )

До събота :)

IR

06.02.10
15:22

Идаааа!Стегнах гуменките и чакам да стане утре обед  ;-) Ми ще си говорим с Лазар....барем ми налее малко акъл в главата  :)
А за това,че си лоша,като си гладна.....и моят мъж така казва  :coolgrin:

Мнението беше редактирано от irenaiv на 06.02.10 15:26.

A така ви харесвам :)

Пък аз днеска ходих на Стойки на ръце. Освен, че съм много скована, рабрах че и не е хубаво да правиш опити за челна стойка с пълен корем. Особено ако ти е за първи път/ С усилие задържах закуската. И както винаги - когато съм супер зле в дадена област се амбицирам да стана не толкова зле. Което пана ък е добро разнообразие от щангите.

Вчера също тренирах:
странична преса 15 1х3, 12,5 1х5 10 1х5
Тяга 85 1х5 80 3х5 - на 85 направих някаква глупост на последното повторение и замалко да се размажа. Така е като не внимавам
лежанка 30 3х5
гудморнинг 55 3х5 баси чак се дразня - скоро ще стигна 60, а клека все там си стои
колелце
суинг

бе май още нещо правих ама хич не си спомням

храната - нищо особено яйца, масло и свиня. За вечеря си направих кремсупа от карфиол моркови и кремфреш аммммм стана Муци :) Цял ден местих кашони и мебели - инциатива за подреждане на склада при минусови температури. Та прехвърлих едни 13-15 палета стока. Аз съм не-жена :)

ЛР

06.02.10
15:42

казано от irenaiv на 06.02.10, 15:22:

А за това,че си лоша,като си гладна.....и моят мъж така казва  :coolgrin:

Ето какъв бил проблемът - човекът все още е на фаза говорене.

Доведи го и него утре да му покажа как бия жена си :) :) :) барем прихване нещо :)

ЛР

06.02.10
15:48

казано от Венцеслава Атилова на 06.02.10, 15:41:

гудморнинг 55 3х5 баси чак се дразня - скоро ще стигна 60, а клека все там си стои

ъъъъ, аз ти казах, че с това телосложение (пищял : бедро : торс ) просто физически няма начин задния клек да ти стане особено голям.

Според мен решения за теб са преден клек, заден клек само до полу-клек. Както и тяга, ГМ и румънска тяга.

Или да го кажа с други думи - хората, които тренирам и имат подобна на твоята структура, не припарват до задния клек не поради друга причина, а просто защото няма смисъл.

По дяволите, та ти когато клякаш без тежест почти слизаш до хоризонтала с торса. Не искам да критикувам никой, но когато нещо Е, то просто Е.

поздрави

Прав си, осъзнавам че методът по който ме тренират е “на конвенер” - всички ги тренират на заден клек, съответно и мен така без да се обръща внимание на физическите ми особености. Скоро и това ще се промени - имам да изпълнявам едно обещание и след това ще предприема мерки.

06.02.10
20:12

Четох какво е писал Лазар сигурно 10 пъти и нищо не разбрах...на какъв език си говорите, моля?! На урока по типове телосложения + клек съм била на тренировка явно :lol:

Не ми стана ясно клекът със собствено тегло до хоризонтала лошо ли е или е добре? И какво телосложение трябва да има човек, за да му върви задния клек? (Ако ме пратите в дневника на Верка...)

Венци, тая работа със стойките верно не е за пълен стомах...аз съм правила точно няколко опита, които ми донесоха яка мускулна - голяма мъка :lol:
А аз така си “разнообразих” силовите тренировки, че не си спомням кога за последно съм тренирала по обичайните ми схеми. Имам чувството, че силите ми чезнат прогресивно - заден клек, тяга, напади - дори не си спомням кога съм правила за последно.

НЕ НА ГМО!
http://vbox7.com/play:8aa2edf0

Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 06.02.10 20:26.

ET

06.02.10
20:37

казано от Венцеслава Атилова на 06.02.10, 20:26:

НЕ НА ГМО!
http://vbox7.com/play:8aa2edf0

и аз гледах разни ‘приятни’неща на тази тема и мн кофти ти става,като се замислиш какво може би консумираш и ако изобщо можеш да си представиш реално/щото аз не мога напълно/.

ПП  След години ,когато стана богат и успешен лекар,ще се постарая да си имам една ферма ,че ....

Аз знам, че нищо не знам или по-скоро колкото повече се ровя по тази тема, толкова повече разбирам, че има още много и много неразкрито. Факт - България е номер 1 в Европа по онкозаболявания.

http://vbox7.com/play:0c450ce5 :)

Много добър ден. Йеееее. Ядох много и тренирах много. Ебаси то било хубаво да ядещ повече.
Не ми се пише храна - но си ядох храна - мед, ядки, масло, кървавица, супа по много :) Хм, май искам така да продължа.

Тренирвката - като на Поли :) ама 10 кръга, после изометрия и стойки. Ха с тия стойки съм яко зле. А кълбета ако видите как правя - ще припаднете. Като слонче. Ама то аз съм си слонче - 65 кила парчок.

И те такива работи. Доволна съм. Шаляля

ЛР

07.02.10
17:03

65кг , но какви! :)

В момента качвам видеото в Тубата. Очаквайте включване :)

07.02.10
17:09

ООО чакаме чакаме, ама вие сте се събрали - Поли, Венци, Рени... браво на вас момичета... :) Обмислям някой път и аз да се включа...

07.02.10
17:38

Тренировка No1 на Венци за 07.02:

Загрявка:
Бърпет + ренегатско + лицева/x 8 + 1 клек;
Бърпет + ренегатско + лицева/x 7 + 2 клекa;
Бърпет + ренегатско + лицева/x 6 + 3 клекa;
...
Бърпет + ренегатско + лицева/x1 + 8 клекa.

И после:

10 кръгчета от :

Ab wheel от коленe x 10;
Суинг със 16 кг. пудовка x 10;
Повдигания на таза на въже x 10;
Глутеус мост на един крак x 10 на крак;
Ренегатско на лакти x 10 на ръка;
Отпади x 10 на крак.

Венци, копвам ти я, защото идните поколения няма да ровят из моя дневник да търсят днешната ти тренировка:)

Малък коментар - Венци е яката работа. Няма отказване това момиче!

S_L, днес бяхме в камерен състав :lol:. Другата седмица ще е по-разширен, mbarton се връща от Кьолн и също ще е там. Вместо да обмисляш, включвай се!

Мнението беше редактирано от Инис на 07.02.10 17:39.

07.02.10
17:44

казано от inis9 на 07.02.10, 17:38:

S_L, днес бяхме в камерен състав :lol:. Другата седмица ще е по-разширен, mbarton се връща от Кьолн и също ще е там. Вместо да обмисляш, включвай се!

След като виждам това, което сте правили, от моя страна ще е голямата излагация! Аз съм издръжлива, но не съм сигурна в изпълнението на част от упражненията, така че трябва да сте ми учители.. :P ще ми бъде приятно да се присъединя към вас..

Ще цитирам: същността на кросфита е: At the end its mental - just get it done…... последните кръгове е в психиката. Казваш си че можеш. И карай напред. Млечната киsелина е наш приятел. да похвалим и Стоимен, който на 10тия кръг ми предложи 11ти. Но ни свърши времето. 30 мин :) май

ЛР

07.02.10
17:48

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/42817/ :)

07.02.10
17:49

Хора, вие сте ЕДИНСТВЕНАТА причина, поради която бих се преместила да живея в София.....:):):)
(май лекинко завиждам - пфффффф) :):):)  СУПЕР СТЕ :):):)

казано от RAZORBLADE на 07.02.10, 17:49:

Хора, вие сте ЕДИНСТВЕНАТА причина, поради която бих се преместила да живея в София.....:):):)
(май лекинко завиждам - пфффффф) :):):)  СУПЕР СТЕ :):):)

Ами бургазлиии сме несериозни, неможем да организираме подобно нещо.

07.02.10
17:56

Венциту, много младейш кака...Другите дами почти не ги видях. Елате във Варна бе хора

07.02.10
18:01

казано от diva 97 на 07.02.10, 17:56:

Венциту, много младейш кака...Другите дами почти не ги видях.

Щото сме с черни дрехи, бе, Дива, пък сме и на по 30 :lol:

Мнението беше редактирано от Инис на 07.02.10 18:01.

07.02.10
18:05

ЕЕЕЕ много якии сте, супер забавна тренировка! :) Браво момичета!

IR

07.02.10
18:12

казано от inis9 на 07.02.10, 18:01:

Венциту, много младейш кака...Другите дами почти не ги видях.

Щото сме с черни дрехи, бе, Дива, пък сме и на по 30 :lol:

:lol:  :lol:  :lol:

Хeх...яко клипче.S_L,айде идвай....другата неделя  :) Ще стане супер!И аз сефте правих такова чудо.Ама уж вече съм в час кое какво е и другия път.....ще ви скрия шапката,ей  :coolgrin:
Аз едва изкарах 5 кръга,ама Венцитоооооо......не се спря ей!

Венциту, много младейш кака...Другите дами почти не ги видях. Елате във Варна бе хора

е аз съм на 23 :) Млада съм

Мерси на всички - и на присътващите и на всички останали. Беше чудно. Готина неделя. Много :)

07.02.10
18:22

Зави-и-и-и-иииииждам ви...  >:(

IR

07.02.10
18:30

казано от Мария Никифорова на 07.02.10, 18:22:

Зави-и-и-и-иииииждам ви...  >:(

Eла и ти бе Миме...ще стане супер яко!Само трябва да не си на тия плодове,че и един кръг няма да можеш да изкараш!

07.02.10
18:35

Аз и затова не идвам...  ;) :zip:
Ама като почна да ям - и аз ще дойда.

Мнението беше редактирано от maria на 07.02.10 18:35.

07.02.10
19:38

всички мацки днес бяха на ниво...!!!
за мен беше удоволствие да тренирам с Вас!!!
силица Ви требе обаче забелязах:)))...хапвайте сериозно и натискайте на щангата:)))

Каква е целта на тези тренировки ?

07.02.10
20:15

казано от Миsh0 на 07.02.10, 20:11:

Каква е целта на тези тренировки ?

За Кефффффффффф..........
/сори не се сдържах/

07.02.10
20:19

казано от Венцеслава Атилова на 07.02.10, 18:12:

е аз съм на 23 :) Млада съм

Мерси на всички - и на присътващите и на всички останали. Беше чудно. Готина неделя. Много :)

Абе млада си , ама на още по-млада приличаш. Да не кажа на тинейджърка. Ще черпиш един омлет

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1