PANDIZ: DOGGCRAPP TRAINING LOG

Темата е заключена.
Прескочи до:

15.03.10
08:37

казано от everytime we touch на 14.03.10, 17:16:

Имам едни подозрения че Марк Риптоу, Бил Стар и Рони Колман са се изпразнили в една епроветка и са те синтезирали теб в лабораторни условия.

Бааааа, тва е за бисерите, много се смях - добре, че още ги няма колегите в офиса :-)

15.03.10
09:00

казано от Петко К на 15.03.10, 07:09:

Аз пък го сметнах към 200 гр.

Зависи по колко протеин смяташ в 1 литър мляко, и по колко в яйцата. Аз смятам по 33-34 грама протеин в литър мляко и по 7 във всяко цяло яйце.

Само от млякото и яйцата има около 200 грама протеин, ако смяташ и добавките и месото/рибата, стават близо 300.

Мнението беше редактирано от El padre на 15.03.10 09:04.

15.03.10
12:07

Ще качи, при това не малко.
Проблемът е, че ще иска да чисти после. Да си някакъв нисък дебеланко с женски цици и да искаш да правиш релеф само и само като извинение, че не можеш да се търпиш такъв, какъвто си и да бързаш с отслабвания - хубаво. Ама, Ванко, на твое място бих чистил чак догодина. Заеби снимките. Майната им. Няма шанс дори да станеш 90кг. да изглеждаш толкова зле.

п.п.

казано от Pandiz на 14.03.10, 17:25:

Също както самият DeadMan каза, аз съм си казал кога ще сложа снимки този път на по-цялостен размер (most muscular, бедра, гръб и ръце/рамене), но за разлика от него, аз ще го направя.

Снимки във форума няма, но недей се заяжда, след като си го виждал - твоето любопитство поне е задоволено. :)

Мнението беше редактирано от ~ DN на 15.03.10 12:09.

15.03.10
12:31

@pandis не ги разбирам нещата особенно много.Ама храната ти ме кефи на макс (devil)  тъкмо тука неможех да се престраша да изям 6цели яйца ама ти с твойте десет цели яйца направо ме надъха и са ще ги унищожа

Мнението беше редактирано от kRisit на 15.03.10 12:31.

15.03.10
12:39

Митко: Така е. Иначе къде си видял, да казвам, че ще чистя? Отдавна чистенето отпадна като план. Веднага след Мляко и Клек, подновявам 25 Method, за лятото, (на един по-късен етап) нямам планове все още, но едвали ще е чистене.

Krisit: Аз не записвам абсолютно всичко, което ям, така, че имай си едно на ум. И да, днес целите яйца са 12, от тези най големите с най много холестерол. :)

Айде ям и отивам да клякам. http://www.youtube.com/watch?v=5yHuuBZgif0 :coolsmirk:

Мнението беше редактирано от El padre на 15.03.10 12:49.

15.03.10
12:45

Е, не знаех какви са ти плановете, не съм толкова в течение, но за чистене си бяхме говорили нещо с теб, затова така реших. Иначе ми харесва какво си решил дотук.

15.03.10
18:25

ДЕН 8/42 - КЛЕК И МЛЯКО

Тренировка:

Клек - 87,5 х 20
Пулоувър с крив лост - 17 х 20
Набирания в успореден хват - 3 х до отказ (някъде 11/12-тото повторение ми е отказа)
Кофички - 3 х до отказ (тук също)
Молитви - 50 (кг) х 12, 15, 18

Хранене:

1 галон мляко + 12 цели яйца
+ 2 хамбургера в даскало, 1 дюнер с всичко вътре, 1 кроасан с шоколад (няк’ви нови, обаче големи), 7-8 кюфтета, бая бял хляб, 1 кисело мляко на маркели (500 грама), 1 ябълка.

Добавки:

След ставане - 1 таблетка Мултивитамини,
Преди тренировка - 3 капсули BCAA
След тренировка - Декстроза, 3 капсули BCAA, 4 таблетки Комплексни Аминокиселини
Преди лягане - 4 таблетки Комплексни Аминокиселини

Бележки:

Утре имам час при личния лекар, да ме прегледа там, кръвно, туй-унуй, да ми предпише някаква рецепта, болкоуспокояващи, че вземам, вече да се ядосвам, днес непосредствено след клека и пулоувърите, ходих като ударен самолет, и щях да избръскам един, защото ми се причу, че ме хука или нещо от тоя сорт, а той ме викал да го пазя... И аз незнам какво правя вече.

Иначе клековете, ми какво за тях, добре бяха, дълбоки, плътни, само след 15-тото повторение, леко така загубих самообладание и съзнание, краката ми затрепериха, кръста ми се схвана, сърцето ми почна да бие доста по-интензивно и болката в главата (разбира се) се появи, след всяко повторение болката в главата се усилваше и усилваше, сякаш някой изпомпваше живота от мен, и загубих бройката на повторенията, но интуитивно си ги довърших и паднах умрял на лежанката да правя пулоувър.  :-)

Мисля, че вече сега от 90 килограма и нагоре, започват истинските и сериозни тренировки, където ще има болка и жестоки викове, до сега беше нещо като подготвителен период на нервната система и влизане в ритъм. :)

Мнението беше редактирано от El padre на 15.03.10 18:28.

16.03.10
15:23

Тъй, днес бях при личния лекар, и ме прегледа, и ми премери кръвното налягане и излезе, 140 на 80, ако съдим по-болката в главата сравнена с тази от вчера, то тогава вчера трябвало да е било 3 пъти повече, защото главата ме болеше 10 пъти по-силно (и ми каза да намаля натоварването...). Предписа ми някакви хапчета за кръвно, сутрин и вечер, и колдрекс прахчета за болкоуспокояващо преди тренировка и преди лягане. Не, сериозно, yплашен съм вече, фитнеса ще ми ебе майката. :lol:

Мнението беше редактирано от El padre на 16.03.10 15:25.

ГН

16.03.10
15:43

казано от Pandiz на 16.03.10, 15:23:

Тъй, днес бях при личния лекар, и ме прегледа, и ми премери кръвното налягане и излезе, 140 на 80, ако съдим по-болката в главата сравнена с тази от вчера, то тогава вчера трябвало да е било 3 пъти повече, защото главата ме болеше 10 пъти по-силно (и ми каза да намаля натоварването...). Предписа ми някакви хапчета за кръвно, сутрин и вечер, и колдрекс прахчета за болкоуспокояващо преди тренировка и преди лягане. Не, сериозно, yплашен съм вече, фитнеса ще ми ебе майката. :lol:

Моето е 130 на 80, но бас държа че е било колкото твоето докато приемах Но-Експлоуд. Лятото ще ми е 120 на 80, гаранция.
Едно време, защото също като теб имам бърз, а тогава неимоверно бърз метаболизъм, се тъпчех много и ми се беше вдигнало. Не знам колко, но беше от тъпченето, огромното количество ненужни калории. Не те критикувам за калориите - просто виждам, че имаш проблем с който съм запознат и причината изглежда ясна. Намали това тъпчене.

16.03.10
20:10

Георги Николаев: Едвали е от това, по скоро от кляканията.

ДЕН 9/42 - КЛЕК И МЛЯКО

Тренировка:

Почивен ден

Хранене:

1 галон мляко + 11 цели яйца
+ 2 саламки, поне половин бял хляб, 1 баничка :lol:, няколко смесени кюфтета (колко бяха, ‘ба ли ги), няколко телешки кюфтета, малко салам камчия.

Добавки:

След ставане - 1 таблетка Мултивитамини, 3 капсули BCAA
След закуската - 4 таблетки Комплексни Аминокиселини

Бележки:

Лекарствата са закупени и ги започвам от утре. Днес, ми...лека болка в главата (както напоследък), иначе се чувствам енергичен, и в готовност за новото изпитание и границите на болкоиздръжливост утре. :)

:coolgrin: http://www.youtube.com/watch?v=KOqk_q4NLLI :coolgrin:

Мнението беше редактирано от El padre на 16.03.10 20:48.

16.03.10
20:17

Понеже чета от няколко дена дневниците и забелязвам че няколко човека тренирате/тренирали сте по твоята програма и всички се оплаквате от главоболие. От какво е причинено дали, ако се приложи същата методика тренировка, но примерно без млякото би имало пак ефект?

16.03.10
20:32

казано от CKOTA на 16.03.10, 20:17:

Понеже чета от няколко дена дневниците и забелязвам че няколко човека тренирате/тренирали сте по твоята програма и всички се оплаквате от главоболие. От какво е причинено дали, ако се приложи същата методика тренировка, но примерно без млякото би имало пак ефект?

Значи по твоят въпрос е отговаряно многократно, ще ти отговоря кратко и ясно, без да изпадам в подробности.

Болката се дължи на високо кръвно налягане, а то се дължи на мощното натоварване при клековете, при което те шокират цялото тяло и изчерпват доста голям запас от кислорода в тялото, и то неможе да отреагира и затова се получава така (може и без клек да си го “причиниш”, но доста по-трудно и доста рядко се случва, а и по-бързо отминава болката). Ако правиш коремни преси или бицепсови сгъвания и т.н., по цял ден, няма да се стигне до това положение, докато тук за 1 серия (2 минути), се стига. Клека също е упражнение, при което огромна тежест те притиска (това не е тяга да оставиш щангата на земята). Точно това мощно натоварване (за цяла серия от 20 повторения) и същевременно шокиране на тялото от притискащата го тежест отгоре, те кара да растеш като нищо друго. Ако можеш да издържиш на болката, си заслужава.

Ефект ще има, но какъв, незнам. Иначе, неможе без мляко, то е висококалорично, и се абсорбира бързо, също така калориите му се използват предимно за мускулно възстановяване и растеж, а не за създаване на адипозна тъкан. И много др. Не случайно програмата е наречена “Мляко и Клек”.

Мнението беше редактирано от El padre на 16.03.10 20:36.

16.03.10
20:36

благодаря за отговора, достатъчно изчерпателен. Като се замисля всичко е логично...  благодаря, че отдели от времето си, за да ми обясниш.

17.03.10
18:05

ДЕН 10/42 - КЛЕК И МЛЯКО

Тренировка:

Клек - 90 х 20
Набирания в успореден хват - 3 х до отказ
Кофички - 3 х до отказ
Молитви - 55 х 12, 15, 18

Хранене:

1 галон мляко + 10 цели яйца
+ 1 ход дог, 1 цял печен пилешки бут, бая салата ризото (ориз, моркови и там др...), бобена салата, кроасан и таратор.

Добавки:

След ставане - 1 таблетка Мултивитамини,
След тренировка - Декстроза, 3 капсули BCAA, 4 таблетки Комплексни Аминокиселини

Бележки:

Клекът беше един ад, болката отново се появи, незнам за тия лекарска за какъв хуй ги купих и си дадох парите на вятъра. (колкото оскъдно си ги пазя и пестя...) Явно няма да го бъде така, ще се трае. На 15-16 повторение тялото ми искаше да остави щангата, защото знаеше, че болката е несъразмерна, чувствах пулса си в главата, сърцето ми биеше като автомат, а всяко туптене, беше като нов удар в главата ми, но въпреки това, се изнервих и ги направих 20 пълна бройка, дълбок клек.
Болката се появи още от 6-7 повторение, но я изтрайх до края на тренировката, мисля, че ще се справя! Краката ми трепереха, ръцете ми не искаха да пуснат лоста, сякаш не управлявам аз тялото си, а то само кляка. Но все пак продължавам да гледам напред и нагоре! Yeeeeeeeeeehha.  :coolsmile:

Мнението беше редактирано от El padre на 17.03.10 18:08.

17.03.10
18:56

Няма да забравя как се чувствах при 100х20. Усещам същата еуфория и при теб.

BU

17.03.10
19:18

Ако си на болкоуспокояващи не се смята...  :coolgrin:  :snake:

17.03.10
19:37

казано от DeadManWalking на 17.03.10, 19:18:

Ако си на болкоуспокояващи не се смята...  :coolgrin:  :snake:

Да, на “болкоуспокояващи” съм, жалко, че не действат.

Мнението беше редактирано от El padre на 17.03.10 19:43.

17.03.10
19:58

Tи си мега животното човече.

ГН

17.03.10
20:00

казано от Pandiz на 16.03.10, 20:10:

Георги Николаев: Едвали е от това, по скоро от кляканията.

Като се замисля, в този мой период и кляках доста...

17.03.10
20:45

Хей,момченце :ohh: Наричам те така,защото дъщеря ми е поне 2 години по-голяма от теб ;-) Ти съзнаваш ли риска от високо кръвно налягане на твоята възраст???Личният ти лекар как ти обясни нещата?Не знам дали е от клека(по-скоро мисля че не,защото съм клякал доста тежко),но се вземи в ръце и като видиш,че нещо ти влияе зле,го спри по дяволите!Аз почнах 10х10 и като видях,че не става за мен,след седмица я спрях,какъв е проблема?

17.03.10
21:06

казано от old_man на 17.03.10, 20:45:

Не се хаби. :lol:

17.03.10
21:26

казано от Thrashmetal на 17.03.10, 21:06:

Както човек цял живот може да не взема мнение от близките си,така и се случва (рядко,но да!) някое случайно обстоятелство като това да му повлияе... :)

казано от Thrashmetal на 17.03.10, 21:06:

х2

Мои познати вместо да ми се обадят вечер да ги приспинквам тъпчат приспивателни от месеци, младежите тренират по фитнесите с какви ли  не хапчета сред които влизат и обезболяващи, а една девойка от съседен раздел и се вие свят, топи се с месеците и развива анемия. Накъде отива младежта на БълХария в стремежа си .......изобщо има ли стремеж.

18.03.10
05:45

@Иван Шишманов - за теб може фитнеса и тренировките до припадък да изглеждат като страдание, но за други е просто любовта към спорта. Нещо, което точно ти няма как да разбереш. Питаш има ли стремеж? А ти въобще стремиш ли се към нещо или още си на затветните 96 кг от миналата година? Когато покажеш на останалите някакъв хъс и стремеж като техният, а не вечните мрънкания и лирични обяснения, тогава седни да критикуваш другите. Всеки си гледа в неговата паничка (тяло)

@оld_man - 10 x 10 е тежка програма, аз също съм я карал, но не мисля че е непосилна за теб. Просто, те е домързяло малко (както и Шишман)

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 18.03.10 05:50.

казано от Aleksandar Marinov на 18.03.10, 05:45:

@Иван Шишманов - за теб може фитнеса и тренировките до припадък да изглеждат като страдание, но за други е просто любовта към спорта. Нещо, което точно ти няма как да разбереш. Питаш има ли стремеж? А ти въобще стремиш ли се към нещо или още си на затветните 96 кг от миналата година? Когато покажеш на останалите някакъв хъс и стремеж като техният, а не вечните мрънкания и лирични обяснения, тогава седни да критикуваш другите. Всеки си гледа в неговата паничка (тяло)

@оld_man - 10 x 10 е тежка програма, аз също съм я карал, но не мисля че е непосилна за теб. Просто, те е домързяло малко (както и Шишман)

Е да това казано от човека прахче е малко смешно.
Добре аз също тренирам до припадък, но никога не бих тренирал до обезболяващи, много хора от форума тренират тежко много от тях изглеждат доста по добре от теб,  но никога не биха го направили така, че да си докарат анемия прилошавания и т.н. “дребни” бедички.
Хубаво според теб няма лошо да се стремиш да тренираш и да си толкова нахъсан, че да тренираш чрез морфин, кока и квото се сетиш, ми той и Рони така прави.

18.03.10
06:12

Недей казва, че ТИ тренираш до припадък, че половината форум ще се натръшка от смях. Момчетата с 10 години по-млади от теб полагат повече усилия и пот и то се вижда.
Критикуш другите, а не виждаш себе си. Това винага ти е било характерна черта. (за човека прахче няма да коментирам, сам се излагаш)

18.03.10
07:09

г-н Шишманов,ще ме извиниш ама по-голямо мрънкало и песимистично настроен човек няма.Според мен от теб нищо не става(в буквален смисъл).

@Сашо: Сашо, ти всъщност не си карал 10х10, може да си видиш клипчетата от това време - още тогава споменахме, че не спазваш темпото. За характерната черта на Ванката си прав, но тя си е типична за българите като цяло, той не е изключение. По-младите момчета просто заради възрастта си, глупостта си и имането на много свободно време прекарват и тренират в залата на ден толкова, колкото Рони на седмица. Ванката работи по цял ден, остава след работа за дежурства и при аварии, излиза с много гаджета (докато не си е намерил типичната жена, която да му забранява и поглед по друга) - нормално е да няма физическата възможност да се раздаде. Колкото до психическата - с теб и останалия форум сме на едно мнение, че мрънкането и оплакването може да се насочат в друга посока и да изяде железата. А за хъса и стремежа - виж че и тия, дето нямат и 30секунди престой в залата и 30см ръка се хвърлят на буустери за фокус и т.н., както и на бърнери да им подтиснат глада, щото иначе не можело да свалят. Хъс мога да кажа, че имат Стоянчо и Вик, защото добавките им, ако ползват, са след тренировката за по-добро възстановяване.
@Пандиз: третият път по системата и мен ме болеше тиквата, но болката мина след 3-тата тренировка от самосебе си. А и се появяваше само към последните повторения на клека, след това изчезваше. Ти сам трябва да решиш дали да продължиш. Някои и от този форум продължават въпреки крещенето на тялото, че са в грешна посока. При тях си е хронично и става по-зле, но те си го избират. Докато при теб е временно, това е ударен метод, който само истинските мъже могат да използват (ПРАВИЛНО!!!), и то някои не го повтарят повече. Колкото си по-млад и нямаш допълнителни ядове (жена, работа...), толкова е по-голям шансът да я завършиш.
@олд_ман: 8х8 е по-тежка от 10х10 ;)

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 18.03.10 07:26.

Сашо ти някакъв комплекс ли имаш към мен или да. Никой не критикувам просто изразявам мнение разликата е съществена, но не и за теб.
Изразявам мнение, а ти веднага като типичния не дорастък скачаш да нареждаш и обиждаш кой колко стаж имал, кой колко килограма бил, кой колко хъс имал кой как тренирал и то при положение, че си нямаш представа как тренирам в последните месеци. Аз така правех в детската градина когато моята майка беше най най красива в цялата галактика.
Ти казваш, че си фен на болката и пиеш ежемесечно много добавки хвалейки се, че не те хваща болезнената мускулна треска….
Някой хора се стремят към успехи в спорта други в работата трети към нищо не се стремят и в това няма нищо лошо.
Като цяло ЛИЧНОТО МИ МНЕНИЕ е, че има има 2 вида спортисти - най-добрите шампиони дори и при болка тренират, обикновените спортисти и любителите си тренират, когато са здрави.
Ако Pandiz има шампионски намерения то да свиква с болката, ако ли няма сам да си направи изводите. 
Просто изразих мнение, че за мен не е нормално млади хора да пият обезболяващи, приспивателни и да имат болести характерни за по възрастни хора, а ти побърза да се изложиш.
Никой не ангажирам с мнението си просто го изразих и толкова, ако не ти харесва проблема е твой, а не мой.

18.03.10
07:56

Да имам комплекс към теб?  :) Не,  благодаря. Едва ли някой на света би искал да прилича и да мисли като теб.
Бъди спокоен, всички знаят кой се излага най-много в този форум и това не съм аз ;)
За справка - прочети си мненията от поне година насам.
Както винаги изписа 10 реда и нищо съществено, като няма какво да кажеш не спами из на хората дневниците, най-малко пък в дневници на хора като @Pandiz, които са 10 години по-малки от теб, но  имащи в пъти по-добри постижения и знания за фитнеса от теб.
А и пет пари не давам как “тренираш” и какво правиш последните месеци. Ясно е, че нищо няма да излезе.
Това е моето лично мнение.
Не се хаби да ми отговаряш велико спамеро, о господарю на железата и оптимистичната мисъл  :lol:

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 18.03.10 07:59.

18.03.10
08:10

Та като стана на въпрос за кръвното, мойто е 140/100 .
Сигурен съм, че е от жената и отчасти от нервите в работата защото отида ли за риба за седмица и ми става 120/80.
Искам само да кажа едно за хапчетата за кръвно : Колкото по-далече седиш от тях, толкова по-добре. Намери кое ти понижава кръвното.

казано от Ivan Boichev на 18.03.10, 08:10:

Искам само да кажа едно за хапчетата за кръвно : Колкото по-далече седиш от тях, толкова по-добре. Намери кое ти понижава кръвното.

Иди го обяснявай това на човек с НУЛА дни трудов стаж хвалещ се, че си е купил всички изпити.
Това Адаш е валидно не само за хапчетата за кръвно.
Пандиз ако не намери кое го понижава може и да намери кое го повишава.

18.03.10
14:58

Стига си давал акъл бе, човек. Нищо съществено не си написал. Съветваш да се правят неща, които самия ти не си правил. Не разбра ли, че никой не те слуша?!

18.03.10
15:00

Аз го слушам и подкрепям.

18.03.10
15:15

казано от Витан на 18.03.10, 15:00:

Аз го слушам и подкрепям.

Не става въпрос за кръвното и хапчетата, а за споровете по-горе и не само те. Много добре знаеш той как пише и разсъждава.

18.03.10
15:28

Уоу, уоу, уоу, я какво е станало тук, докато ме нямаше... Кой ще ми обясни, какви са тези 2 нови страници от спам?

Шишманов и Маринов: виждам, че има вражда между вас, но не е тук мястото да я решавате. Моля, на лично! (Иначе Сашко, мерси, че ме подкрепи).

Oranje: Ще видим.

Old_Man: Напразно се хабиш. :lol:

И, да, разбира се, че няма да прекратя програмата, даже взе да ми харесва вече. Точка.

Мнението беше редактирано от El padre на 18.03.10 15:29.

ГН

18.03.10
15:38

Хей,момченце :ohh: Наричам те така,защото дъщеря ми е поне 2 години по-голяма от теб ;-) Ти съзнаваш ли риска от високо кръвно налягане на твоята възраст???Личният ти лекар как ти обясни нещата?Не знам дали е от клека(по-скоро мисля че не,защото съм клякал доста тежко),но се вземи в ръце и като видиш,че нещо ти влияе зле,го спри по дяволите!Аз почнах 10х10 и като видях,че не става за мен,след седмица я спрях,какъв е проблема?

Както казах, според мен е от тъпченето, защото говоря от същия опит. Все пак, обаче, клека може буквално да “утежнява” нещата.

18.03.10
19:34

Георги Николаев: Не ме интересува човече. Това, вече няма значение. Не може да се предотврати, ще се наложи да се трае, докъдето може.  :-P

ДЕН 11/42 - КЛЕК И МЛЯКО

Тренировка:

Почивен ден

Хранене:

1 галон мляко + 5-6 цели яйца и 4-5 жълтъка
+ 2 бейкъра, 150-200 грама домашно козе сирене, 150 грама обикновен салам, бял хляб, картофи, свинско месо от кост, телешки кюфтета, салата от зеле и моркови, таратор и 1 цял морков.

Добавки:

След ставане - 1 таблетка Мултивитамини, 3 капсули BCAA

Бележки:

Яйцата не са 10 цели, защото се напукаха няколко яйца докато ги варих, и се извратих от белтъците и ги изхвърлих, и оставих само жълтъците (да, само ЖЪЛТЪЦИТЕ :lol:), но затова компенсирах с повече месо и сирене.

Иначе съм добре. Нямам мускулни трески, възстановен съм. Утре тренировка, нямам търпение. Лека нощ и недейте спами моля. :P

Мнението беше редактирано от El padre на 18.03.10 19:38.

19.03.10
18:59

ДЕН 12/42 - КЛЕК И МЛЯКО

Тренировка:

Клек - 92,5 х 20
Пулоувър - 17 х 20
Набирания - до отказ
Кофички - до отказ
Коремни преси - до отказ

Хранене:

1 галон мляко + 10 цели яйца
+ 2 бейкъра, 1 сокче, 1 пица, доста бял хляб, доста сирене, доста обикновен салам, 300 грама мусака и мед (преди/след тренировка по 2 лъжици).

Добавки:

След ставане - 1 таблетка Мултивитамини
След тренировка - 4 таблетки Комплексни Аминокиселини, 3 капсули BCAA
Преди лягане - 4 таблетки Комплексни Аминокиселини, 1 таблетка Мултивитамини

Бележки:

Тежка тренировка общо взето. Утре ще се изкажа по-пълноценно, ся ми се спи, и не съм в състояние да мисля.

Лека нощ.

Мнението беше редактирано от El padre на 19.03.10 19:03.

19.03.10
21:08

Не че съм гадател, но предвиждам едно доста мазно тяло и голям задник. Е, всичко това няма значение, нали ще може да кляка с 1 тон :lol:

Няколко съвета:
  1. Включи някакво движение за експлозивна сила (обръщане..изхвърляне..)
  2. Наблягай на набирането. Прави повечко серии на упражненията за горната част на тялото.
  3. Внимавай с храната. Много е.

Защо смятам че мога да ти давам акъл?  -Защото съм минал през това. И мога да кажа че си заслужава!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1