Личният дневник на Endilana

Темата е заключена.
Прескочи до:

31.03.10
06:24

хохо. як садизъм.
толкова як, че чак ми намига :)

31.03.10
06:26

300 бърпита...е тука вече говорим за ментални отклонения:)))

31.03.10
06:34

казано от Венцеслава Атилова на 31.03.10, 06:12:

...
Да ви Кажа - Данчо е садист и никога никога не се съгласявайте само той да мисли кросфит тренировка, защото нещата излизат извън контрол

300 бърпита...

Бас държа, че са без лицевата опора!  ;-P
Но и без това си е ясно - единия от двама ви е садист, другия мазохист. А най-вероятно се редувате  :lol:
По-лошото е, че и ние сме така... Ще рече, че скоро ще го правим това.

31.03.10
06:36

Ей това е дума вече :)))

вие сте хахо хора:)
кефите

казано от Vic на 31.03.10, 06:34:

казано от Венцеслава Атилова на 31.03.10, 06:12:

...
Да ви Кажа - Данчо е садист и никога никога не се съгласявайте само той да мисли кросфит тренировка, защото нещата излизат извън контрол

300 бърпита...

Бас държа, че са без лицевата опора!  ;-P
Но и без това си е ясно - единия от двама ви е садист, другия мазохист. А най-вероятно се редувате  :lol:
По-лошото е, че и ние сме така... Ще рече, че скоро ще го правим това.

Без лицева ами, то ако беше със, съгурно още щях да ги мъча - а имахме залата на наше разположение само за 40 мин. 

Мда, хората ходят по любовни срещи, на кино, виждат се с други хора, а ние - 300 бърпита. Що пък не :)

Пробвайте го - всъщност най-смазващо е за психиката - като си направил 130 бърпита пък знаеш, че има още 170 .... доревава ти се :)

И да - днес боли. А освен всичко друго днес пък правих и тежка тяга сутринта :) Ей тъй да ме позаболи още малко. Тая седмица аз го играя мазохиста.

Мазохиста вчера ги върши следните.
Тренировка при Добрев:

Лежанка: 22х10, 32,5х8, 27,5х15, 25 (широк хват) х 15, 20 (много широк хват) х20
пак обърках килата и взех женския лост, който е 17,5 та затова такава промяна.
Тяга: 50х6, 80х3, 100х5, 90х7 - тука пък идеята беше 50х6, 70х3, 90х3, 80х7 - но след като ме видя с каква лекота дръпнах 80ката (пак обърках дисковете....) Професорът смени тактиката

Вечерта бягане в парка - Uphill, downhill готино много - имах проблемен ден и това бягане доста ме разведри - общо бягане и ходене около час.

храната:
сутринта - половин печена ябълка, кисело мляко, ядки и сушени плодове
след Добрев - малко домашно крема сирене с орехи
зелена салата с ограничено количество бъбреци с просо, пилешко месо
250 гр овче кисело мляко
няколко хапки от домашния сладолед - но бях толкова гладна за солено, протеини и мазнини, че само го пробвах как е и оставих Данчо да бори купата
1 парче домашна пица, домат

Добре хапвам, да’н ми е уроки :)
Сестра ми ме накара вчера да се претегля - че съм била заслабнала много (притеснява се). Та да отчета 62,5 с дънки, потник и дебела жилетка, след обилно сутрешно хапване :)

01/04
сутринта водих сестра ми в парка да тренира и покрай нея:
бягане по нагорнище+връщане (100тина метра общо)
10 лицеви на пейка
5 кофички
20 box jumps на ниска платформа
5 кръга
разходка на чист въздух

вечерта с Данчо:
100 клека
25 ренегатски
100 клека
25 коремни
100 клека
25 knee to elbow
100 клека
25 suicide press up
100 клека
25 forward/backward crawl

кипо-люшкания :)

храна:
печена ябълка с мазно френско сирене, малко сметана
чаша прясно мляко
3 яйца, 3 малки домата, полу-шепа орехи
парче домашна пица
после Данчо извади сладоледа и нямаше как да не се включа с 4-5 лъжици :)

Лека

02.04.10
09:30

казано от Венцеслава Атилова на 01.04.10, 20:40:

01/04
сутринта водих сестра ми в парка да тренира и покрай нея:
бягане по нагорнище+връщане (100тина метра общо)
10 лицеви на пейка
5 кофички
20 box jumps на ниска платформа
5 кръга
разходка на чист въздух

вечерта с Данчо:
100 клека
25 ренегатски
100 клека
25 коремни
100 клека
25 knee to elbow
100 клека
25 suicide press up
100 клека
25 forward/backward crawl

Лека

Венци поствам един твой цитат от пръвия ми дневник тук. Там тренирах с много повторения и ти написа това

казано от Венцеслава Атилова на 21.03.09, 10:49:

дива.... направо се изцъклих. С 60-70 никога няма да качиш ММ. Това което си направила с тази умнотия е тозно обратното - изгорила си мускул и си качила мазно.....

Е аз направо се облещих с твоите 400 клека. Ти имаш ебаси яките крака. Браво,. Харесва ми менталната и физическата ти промяна

Ахахаха Дива :) Вярно. Ама и каква съм била лоша - гледай как съм ти влязла на въпреки..... В интерес на истината са 500 клека, не 400 :) Ама то направиш ли 400, последните 100 ги караш на инат вече :) Иначе има нещо вярно де - с 500 клека едва ли ще кача мускули. Ама на кого му пука всъщност?! Беше готино - особено изненадата накрая с лазенето - ей това ме уби. И все пак нищо не е същото след 300 бърпита :)

ЕСН - много ама много сложен въпрос ми задаваш. Ако ме питаш колко време е минало от последното ми безразборно тъпчене с бързи въглехидрати и транс мазнини под формата на сладкиши и шоколади, с извинението, че това ми е “въглехидратното зареждане” - МНОГО. Не си спомням кога за последно съм яла шоколад купешки - повече от 3-4 месеца. Отминах фазата с “наваксването”. Иначе ако забелязваш напоследък ям И въглехидрати, но само от качествени източници - лактоферментирали зърна, мед, ябълки, изкиснати ядки и тн. Имай едно предвид - моят метаболитен тип вирее най-добре във високомазнинно хранене - тоест аз реално нямам нужда и не изпитвам нужда да ям въглехидрати - чувствам се перфектно и мога да изкарам много време само на мазнини и протеини - имало е периоди от по няколко месеца, в които дневно съм консумирала не повече от 30 гр въглехидрати и съм се чувствала добре. В момента ги ям, отчасти заради вкуса, отчасти заради високото минерално и витаминно съдържание на зърната,  особено след ферментация, както и за балансиране на ензимните ми системи. Друг е въпросът, че обожавам да готвя, а лимитирането на менюто ми до изцяло мазнинно хранене ограничава и възможностите в кухнята.
И като обобщение - сам си преценяваш. Ако си мазнинен метаболитен тип - нямаш нужда от въглехидрати. Яж ги за кеф или за разнообразие или заради екстрите, които ти носят. Ако не си такъв тип, не бих ти препоръчала да се храниш стриктно високомазнинно изобщо. Слушай тялото си, само то ще ти даде правилният отговор.

02/04
Все по-силна, все по-бърза, все по-издръжлива, всеки ден, все по-добра :)

АМRAP 20 min
10 powersnatch
5 overhead squat
15 GHR situps
9 рунда - 27 кг
яко разтяжки.
Разтоварване на 1 тон мебели и аксесоари (с помощта на Данчо)
много киполюшкания - задобрявам :)
Разходка из парка - около час:)

храна:
2 яйца, сланина
100тина грама суджук, домашна заквасена сметана, 2 яйца, няколко сушени сливи (това на 2 пъти през деня)
няколко лъжици кисело мляко докато чакам вечерята
свински джолан, киноа по еквадорски (киноа сготвена с картоф, сметана, крема сирене и масло)

Иха, не съм писала от сто години.

03/04
Седемте кръга на ада - трнировка във велоарената, не знам как да опиша тренировката, но етапите бяха следните
бягане 350 м
степ ъп х5 на крак върху 5 произволно избрани кофи - около 80 см високи
бягане има няма 50 м
5 преобръщания на тежко каменно кошче (бая си беше тежкo )
бягане 20 м
10 кофички
бягане 100тина метра
5 подскока по стъпала, маймунско ходене
бягане 200 метра
10 хоризонтални набирания
бягане 100 метра
5 подскока, 10 бърпита
бягане 200 метра

И така 3 пъти. около 55 мин - тегава тренировка, след това апетитът ми беше на макс, гледайте само какво стана:
2 яйца със сланина
след тренировка: няколко сл заквасена сметана, малко свинско и малко киноа от вчерашната
2 часа по-късно още свинско и киноа (общо беше едно солидно парче свинско и буркан 400 гр киноа)
2 яйца, масло и сирене
агнешко, зелена салата, домашен сладолед
И много спане. Заспах в 12, събудих се в 11. Направо ме издуха тая тренировка.

04/03
Леко леко - имах странна мускулна на подбедриците и отстрани на прасците, не се чувствах кой знае колко енергична. Бях се наточила да ходя рано сутринта на тренирам с Ефо на стадион Раковски, но въобще не можах да отлепя.
По някое време следобеда направих
3 кръгчета от
бягане 300 м
маймунско ходене 8м
10 кракоповдигания от вис
опити за кипове

и пак доста ядох - тези два дни яко възстановяване ядене и спане
дроб сърма, агнешкосолидно количество, зелена салата, козунах едно малко парче и яйце
Разбира се гадните неща в купешкия козунак ме направиха супер летаргична и отпусната, после пък ми стана гадно на корема
малко домашно крема сирене с орехи
1 чаша прясно мляко след тренировката
супа от агнешка глава, агнешко, зелена салата

МНого се кефя - нямах никакво желание за козунак и за боклучави храни, а имаше изобилие около мен.

05/03
Пак щях да ставам рано за тренировка и пак не можах :)
Станах в 6.30, закусих иии си легнах обратно хахах
Вечерта:
21-18-15-12-9-6-3
набиране с подскок
лицеви на колене
планк пружиниране
бърпи
кофи на пейка с изпънати крака
клек
ходещи напади
коремни преси на ГХР-то
43 мин.
много кипоопити

Храната
1 варено яйце, сирене, масло, мед - тва в 6:30 :)
2 яйца, гхи, кашкавал, сирене
кисело мляко - половин буркан, шепа орехи и сушени сливи
супа от агнешки дреболии със сметана, зелена салата, сирене

Емммм тва е :)

Търся си гъба комбуча и кефирна гъба. Моля някой яко има или ако знае откъде да намеря да ми пише :)

Намерих си гъби :) Утре пристигат :)

07.04
сутринта - нямах желание да тренирам нищо друго освен кипове  :) И само киполюшкания и кипоопити правих. Все по-красиви
Резултат - много болезнени и разранени мазоли.
Вечерта си спомних онзи ужасен ужасен комплекс, а освен това си го правих още по-ужасен:
римска тяга х10
обръщане + тръстър х10
отпад х10
в оригинал е обръщане + преден клек + пушпреса, но реших да е по-бързо и затова давай с тръстъри. И съответно ми идеше да се самоубия накрая
6 серии, щанга 25 кг, 3 почивки по 30 сек - на 2та, 4тата и 5тата серия. Много гадно ебаси. Нервната система плачеше, а предмишниците пищяха. Аз псувах глупостта си.

Яденето:
2 яйца и сланина
след тренировка - 1 яйце варено
супа от агнешки дреболии, 2 яйца, 2 домата
телешко сърце, зеле със сметана, половин кифличка със специално тесто от камут, масло и кисело мляко и пълнеж от извара.
М, направо съм преяла така като гледам. Мастър ще се кара.

отдавна се каня да те питам

какво представляват тези кипове? :)

07.04.10
12:53

казано от Моника на 07.04.10, 12:44:

Здрасти, Моника!

Виж това!

07.04.10
13:19

Аз тъкмо щях да ти кажа, че и двете гъби ги имам...т.е. едната я разкарах сега само кефира остана, ама и него мисля да разкарам :)

казано от Vic на 07.04.10, 12:53:

казано от Моника на 07.04.10, 12:44:

Здрасти, Моника!

Виж това!

Благодаря!

До някъде се досещах че киповете са крисфитските набирания, имах нужда просто да сверя. :)

Скоро клип и от мен :)

Инес - еми късно е вече, чакам ги днес да пристигнат. А ти защо си я унищожила твоята?

07/04
2 тренировки :)
Сутринта
лежанка 28x10, 33x6, 38x2, 33x16 (отказ), 28х20 (отказ) - май така бяха не си спомням
клек 58х10, 68х6, 78х3, 88х1, 68х7, 63х10
Подобрихме клека пак :)

Вечерта имах удоволствието да бъда тренирана персонално от г-н Йордан Христов
кипове
факър зелен ластик 3х10
палоф преса червен ластик 3х10 на страна
флор преса 15 кг 1х5, 10 кг 2х5
бг клек 1х6, 1х7, 1х8
научих се да правя rainbow swing с малката пуд - няколко серии х10
GHR 3,4,4
лицеви - стриктни и чисти 5,6,5 :) Ето това е ЦЯЛО чудо. Миналия месец - 0 - супер зле, лоша техника, само се дупех и кривях.
обратни коремни с 5 кг - а тук пък съм.... хахах феномен природен. ИЛи са ми много дълги краката или ми тежи гъза не знам, но тези много много ме мъчат.

Храната:
2 яйца, сланина
1 кисело мляко, 2 кифлички от вчерашните, 1 яйце
1 яйце, 1 кисело мляко
чаша прясно мляко, сърце с просо на фурна - много много мазни мммм

Лек ден :)

08.04.10
08:03

казано от Венцеслава Атилова на 08.04.10, 04:57:

Скоро клип и от мен :)

Инес - еми късно е вече, чакам ги днес да пристигнат. А ти защо си я унищожила твоята?

)

Ами не то проблема не е гъбата, обаче понеже проблемите, които имах се бяха задълбочили точно от момента в който почнах с  тия гъби и ги спрях и едната я дадох, а другата още стои... ама може би е било просто чисто съвпадение :) Иначе доста полезни ги водят :)

Претренирах - след 2те тежки тренировки едва заспах. Днес ме боли гърлото. Вчера затов\ се отказах от тренировка, лошото е само че храната не беше кой знае какво:
2 варени яйца, 1 кифличка с извара, малко суджук и масло
цедено кисело мляко, 3 кифлички, 1 яйце
после още 1 яйце
супа от агнешки кокали

Ми тва е - тази сутрин пак не можах да стана сутринта за тренировка.
Днес смятам да ям :)

И ядох и ядох :) И съм пак на 100%.

За целия ден:
цедено кисело мляко + малко сметана и ядки за закуска
през деня: 300 гр суджук, ок. 300 гр овчи кашкавал, солидно количество от домашната торта на Ека (с много ябълки сметана и мед)
вечерта: свинска вратна, бабагануш (това е традиционно арабско патладжанено пюре), зелена салата

трен:
кипове много, активации и люшкания
3х30 сек  без почивки
кипове (изпусках се, залюлявах се, 1-2- 3-4 чисти кипа и после пак и така 30 сек)
клек
изометричен клек
коремни на ГХМ
задържане в йоризонтална позиция на гхм
напади
високо коляно

почивка 3 мин

3х30 сек без почивки
лицеви (първата серия с изпънати крака, 2та и 3тата на колене)
wallball 6 kg
rainbow swing 16 kg
knee to elbow
thruster 2x5 kg

яко. Това 2то кръгче ме уби. 
Сутринта ми беше криво. След това прекрасно ядене и трениране всичко си беше наред :)

09/04 събота
сутринта: burpee/kbs/box jump amrap 10min - 8 рунда
За малко не повърнах. В началото бърпитата бяха с лицева, после с полу-лицева, последния кръг без

вечерта:
тренировка с г-н Христов. Ама какво ли правихме....
планк/страничен планк ляв + десен - 1 мин/45 сек/30 сек/15 сек без почивки
спомням си 3х5 флор преса с 15 кг
снач баланс за техника първо с малкия лост после с големия ( рабих си главата някак си и имам още цицина на челото)
снач за техника пак само с лоста
ъм една идиотщина - лягаш с лице към земята на пейка, долната част на тялото ти е във въздуха и целта е да се задържиш хоризонтално (абе Данчо как се казваше това ?!) та лека полека с всяка серия намалявахме частта на тялото която лежи върху пейката и накрая стигнахме до пъпа. 3х30 сек. Дупиту и задното бедро пострадаха яко.
гребане 17.5 3х5

казано от Венцеслава Атилова на 12.04.10, 12:41:

09/04 събота
...
ъм една идиотщина - лягаш с лице към земята на пейка, долната част на тялото ти е във въздуха и целта е да се задържиш хоризонтално (абе Данчо как се казваше това ?!) та лека полека с всяка серия намалявахме частта на тялото която лежи върху пейката и накрая стигнахме до пъпа. 3х30 сек. Дупиту и задното бедро пострадаха яко.
...

Хммм тази идиотщина,
офицялно би трябвало да се казва : Isometric Reverse Hyper-extension , ама аз му викам “Гушкане на пейка” :D
Супер където трябва е пострадало :

Target : Gluteus Maximus
Synergists : Hamstrings
Stabilizers : Erector Spinae
Antagonist Stabilizers : Rectus Abdominis,Obliques

;)
пп. флор пресите и  гушкането ти бяха 4 серии

Мнението беше редактирано от Йордан Христов на 12.04.10 20:54.

ахааааааааа :) ти да видиш :)

11/04
тренировка на открито
3х20сек от:
лицеви - първите 2 серии с изпънати крака
скачащи напади
лазене с изпънати лакти
дърпане на гума
удряне не гума с 8 кг чук
rope slams
клекове
хоризонтални набирания на халки
суинг 24 кг до горе

Ядене не си спомням точно какво беше. Имаше яйца, кефир, орехи, сирене и сладолед ама кога и по колко....

12/04
лежанка
30х6, 35х3, 38х3, 35х4, 28х13
клек
60х6, 65х6, 70х6, 75х6 - това последното яко ми се опъна

вечерта
комплекс с 2 гири по 6 кг
обръщане+тръстър+мелница с една ръка
40-30-20-10 на ръка, смена на ръцете при всяко повт. Не пускаш гирата долу.

2 яйца, масло и сирене
мини свинска вратна, овче кис мляко, шепа ядки
следобеда пак кисело мляко
шишове от свинско, лук и сушени сливи, зелена салата

:)

Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 13.04.10 17:54.

13.04.10
06:31

Венци, обичам те!
Знаеш защо.

Мнението беше редактирано от maria на 13.04.10 10:17.

И аз те обичам :)

13/04
Цял ден носене и подреждане (на токчета). Функционална тренировка :)

2 яйца,сирене и масло, чаша прясно мляко
2 от снощните шиша, булгурена каша
1 мини ябълка, домашно кисело мляко
яхния от телешки гърди, моркови и доматен сос, зелена салата с орехи и сушени кайсии

14.04.10
13:34

казано от Венцеслава Атилова на 14.04.10, 07:12:

И аз те обичам :)

13/04
Цял ден носене и подреждане (на токчета). Функционална тренировка :)

Най-оформени и стегнати крака съм правила от ходене на токчета. Всеки ден поне по 2 часа .Може на два пъти. Има и уловка в техниката. Стягаш и повдигаш дупето и изправяш гърба. Много ефективно упражнение за мързеливи дами.
При носенето и подреждането се включват и други групи мускули. Демек тренираш цяло тяло. Функционална не ами...мултифункционална тренировка

O да на токчета е .... :) Особено ако носиш тежки дивани и шкафове нагоре-надолу :)

14/04
При Павел Добрев
лежанка 25х10, 35х9, 30х15, 25х20, 20х20 - много широк хват на последното
тяга 70х10, 80х6, 100х6, 90х6

вечерта
4на табата
суинг 16 кг
тръстър 10 кг лост
изометрично държане на дъмбел 7 кг пред гърди
box jump

храна не помня

15/04
кипове
ужасен ужасен комплекс
тяга 90 х 5
лицеви на колене х13
box jump
AMRAP 30 min

направих 13 рунда за 24 мин и се отказах заради ужасяващо лошата техника на последните ми 2 серии тяга
и все пак - 45 повторения тяга с 90 кг :) Животноооо.

ядене:
2 яйца, сланина, парче сирене
чаша кефир
2 яйца, зелева салата с кашкавал и заквасена сметана
кефир
телешки дроб, лук

Силно се надявам скоро цикъла да ми дойде, защото:
1. Закъснява
2. С 3 кг по-тежка съм
3. Излизат ми пъпки
4. Яко нервна съм

Мисля следващата седмица да се опитам да направя някакъв вид deload - или поне да не правя обемни тренировки.

16.04.10
13:39

относно дилоута-прави го.яко си буташ метаблизма с тия *разови тренировки ,и когато вземеш да спреш ,или да ги намалиш ,ще качваш от въздуха.(проверено ,пък и ми се струва че ядеш  малко за тоя разход)

относно ПМС-странно че го имаш при толкова и такива тренировки.има емоционална причина-търси и решавай.иначе губиш дни от живота си в лошо настроение.

(...и вали ,да го....)

16.04.10
13:52

казано от Венцеслава Атилова на 16.04.10, 12:49:

...
направих 13 рунда за 24 мин и се отказах заради ужасяващо лошата техника на последните ми 2 серии тяга
...

Хехе! Животинче! Браво, Венци!

13 рунда х 5 повт = 65 повт, не 45…  :coolsmirk:

Между другото, защо 90 кг? 187 lbs е за жените, т.е. 85 кг...

казано от Vic на 16.04.10, 13:52:

казано от Венцеслава Атилова на 16.04.10, 12:49:

...
...

Хехе! Животинче! Браво, Венци!

13 рунда х 5 повт = 65 повт, не 45…  :coolsmirk:

Между другото, защо 90 кг? 187 lbs е за жените, т.е. 85 кг...

ахахаааа пак се проявих  - така е който не може да смята, яко му дупе :)

Ами за мъже е 275 паунда = 125 кг. 3/4 от това е 93 кг. Аз го правих с 90 ;)

Дени - ми просто го усещам, че е време за промяна :)

Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 16.04.10 14:49.

16.04.10
14:50

Хм...във форумите на crossfit.com и по блогове на афилирани зали, обикновено жените правят с между 60-70% от теглото на мъжете...предполагам както е по-удобно да закръглят либрите... 75% много рядко докарват :)
Но пък може правилото да е друго...

Мнението беше редактирано от Limka на 16.04.10 14:51.

казано от Limka на 16.04.10, 14:50:

Хм...във форумите на crossfit.com и по блогове на афилирани зали, обикновено жените правят с между 60-70% от теглото на мъжете...предполагам както е по-удобно да закръглят либрите... 75% много рядко докарват :)
Но пък може правилото да е друго...

Знам ли - аз гледам навсякъде да се пускам на 3/4 ако ми е по силите. Тук малко се надцених - особено след предишната тяга при Добрев. И все пак - доволна съм :)

16.04.10
14:54

казано от Венцеслава Атилова на 16.04.10, 14:52:

И все пак - доволна съм :)

Има си хас и да не си доволна :)
Супер си...мачкаш яко самочувствието на околните  ;-P

казано от Limka на 16.04.10, 14:54:

казано от Венцеслава Атилова на 16.04.10, 14:52:

И все пак - доволна съм :)

Има си хас и да не си доволна :)
Супер си...мачкаш яко самочувствието на околните  ;-P

мачкам мачкам колко да мачкам. На киповете още съм зле :)

Обаче гледайте тука красавците колко зле дърпат тяга накрая:

http://media.crossfit.com/cf-video/CrossFit_AF_McGheeWOD.mov

16/04

Гребане 5,5 к на concept 2 rower ЯКОООО :) Задника ми умря. И възкръсна. 45 мин - направих си ги на интервали - гребание 500 м/1 мин почивка. Ей това как ти изкарва всички лошотии от главата - на последния интервал направо й се злобех на машината :)

2 филийки Вита, кашкавал + суджук и сигурно половин литър овче прясно мляко (сестра ми нямаше яйца - това е направо наглост кани ме на sleepover, а няма яйца! На нищо не прилича тая работа)
2 варени яйца, домати +краставици + орехово олио
после още 1 варено яйце + чаша кефир
вечерта телешки дроб, зелена салата и малко каша от киноа

През целия ден пих много вода със сока от 2 лимона - и много много вода изхвърлих.

Още нямам цикъл.....

17.04.10
16:58

А КАК ТАКА,аз пак не съм ж час.Мислех че при теб този проблем е решен??????? :roll: Хапваш и се чувстваш добре,сега пък каквоо????

17.04.10
17:16

казано от Венцеслава Атилова на 17.04.10, 11:14:

Още нямам цикъл.....

Оставам безсловесна, а и аз си мислих, че при теб вече го няма това забавяне..аз вече забравих кога на мен ми се случи това щастие... :( Храната ти е повече от перфектна..

Мнението беше редактирано от S_L на 17.04.10 17:16.

17.04.10
21:06

казано от Венцеслава Атилова на 17.04.10, 11:14:

16/04

Още нямам цикъл.....

Що не вземеш да се поспреш малко. Храната колкото и да е качествена може и да не е достатъчна за тези петарозови тренировки с тежести при това. Верно, че всичко е в главата ама все пак-крайности = проблеми

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1