- 100гр. пилешко, 100гр. сирене;
- 250гр. пилешко;
- 200гр. зеленчуци;
- 350гр. кренвирши, 100гр. лютеница;
- 400гр. кисело мляко;
- 200млл. уиски - баща ми има рожден ден.
~ 2л. вода.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 25.07.10 08:16.
Ъъъ... Мило дневниче, днес получих внезапна ерекция в тролея, затова трябваше нарочно да си “изпусна” спирката, ‘щото трябваше да се изправя с разпъната палатка.
- Закусчица: 4 яйчица, 400гр. кисело млекце;
- Обядче: 1л. прясно млекце;
- Първа вечерчица: 150гр. рибка с чесново сосче;
- Втора вечерчица: 100гр. рибка с чесново сосче и 100гр. сиренце;
~ 2л. водичка.
- 130гр. протеинче;
- 70гр. въгленчета;
- 120гр. мазнинки.
~ 1900 калориики.
Self note: Риба с мляко. Риба с яйца. Риба със сирене. Риба с мляко, яйца, риба И сирене НЕ заслужават да бъдат наречени комбинация, защото в резултат от смесването на тези храни не се случва абсолютно нищо необичайно с организма. Не се натравяш, не се задавяш, не умираш... Нищо, бе! Или поне нищо, което да се усеща явно.
Послеписче: Чесновото сосче беше от кисело млекце и майонезка. Майонезката беше домашна и приготвена не с олийце, ами със зехтинче.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 25.07.10 22:42.
Може би просто това не е сирене, а сухо мляко. Виж, яйцата и риба вече може да си ги кънфирмнеш
ПП. да не спамя в 16 различни поста, и аз съм пробвал тези комбинации... нищо ми нЕма ;)
Мнението беше редактирано от alabalaa на 25.07.10 22:51.
Слагате в един буркан едно яйце( счупено естествено), и около 50мл олио(горе-долу).Слагате кафяна лъжичка лимонена киселина, още толкова сол и скилидки чесън 3-4 или колкото искате.Започвате да пасирате, като на тънка струя доливате олио докато достигнете желаната гъстота.А да - лимонената киселина по-добре я смесете директно с яйцето преди олиото.
На пук не тренирах. Други работи ми се правеха въпреки, затова си седях в нас целия ден. Иначе много смотано днеска.
250гр. кафяв ориз със зеленчуци (общо всичко), 350гр. типов домашен хляб, кофичка кисело мляко, 100гр. риба.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 26.07.10 19:14.
Днес поне имам оправдание, че не съм ял добре - раховеца се счупи! :(
Обръщане: 5х5 @ 60 и 40кг.
Преден клек: 7х5 @ 40, 50, 60кг. се въртяха
Раменни преси: 5х5 @ 40 (малко ми бяха)
Обръщането и предния клек бяха чисто технична загрявка. Здравко каза да започна с 30-40кг., да не се изхвърлям на повече. Трябва да свикна с душенето от щангата и дискомфорта в китките преди да започнеме.
Иначе докато се наканя да говоря с него, че беше зает, си поиграх с изхвърляне, тласкане малко и пр. преди самата “тренировка”.
- Закуска: 70гр. купешки кекс, 100гр. пилешко, кофичка кисело мляко;
- 200-300млл. мляко, кофичка кисело мляко;
- Тренировка;
- Следтренировъчно (в хронологичен ред): 50-тина грама купешки кекс, още толкова луканка, 200-300млл. мляко, 3 яйца;
- Вечеря: 150гр. пилешко, три яйца
Ще видиме дали има вечеря, че нещо на другия котлон мнооооого бавно се готви храната.
edit: Днес тичах до нас. Разстоянието, което взимам за 2 часа ходене, днес го претупах за 35 минути. Често спирах да почивам ходейки и чийтвах на светофари - изчаквах да светне червено, че да почина малко.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 27.07.10 17:41.
С утрешната тренировка ще последва разговор с треньор и познат. Ако всичко стане така, както аз искам, от утре имам промяна в целите без конкретен срок. Ще преименувам дневника и ще бъде малко по-различен от начина, по който е изглеждал до сега.
Накратко ще се опитам за известно време, нямам представа колко, да постигна известно ниво на атлетичност. Няма да си правя таблици в ексел, просто ще гледам цифрите в дневника и стрелките на часовника. Това ще са критериите. Целта е атлетизъм - не само една сурова сила без покритие, ами същото в комбинация с експлозивност, анаеробна и аеробна издържливост.
Self note: Отслабване не означава просто калориен дефицит. Отслабване означава забързване на метаболизма чрез определен тип тренировки и чрез определена честота на хранене. Знам, капитан Очевиден отново атакува, но изглежда чак сега виждам очевидното.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 27.07.10 21:48.
Днеска докато тичах си мислих за това. Още не знам дали изобщо да се опитвам. :)
Но тъй като виждам бъдещето.. (не, шегувам се, просто се познавам) ..мога да дам прогноза - просто ще ги намаля до една с кафето и една след свършена работа (тренировка). В момента имам 4-5 отгоре.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 27.07.10 22:05.
Тей, тей.
“Митя, от понеделника идваш към 4ч., че да си с групата на олимпийците и да започваме сериозно.”
- Преден клек: 5х5 @ 50кг.
- Гребане с щанга: 40; 50; 60; 70; 70 - 5; 5; 5; 5; 5
- Преси от стоеж: 5х5 @ 45кг.
Не правих олимпийските. Настинал съм нещо и ме боли трапеца. На клека мога и искам много повече, ама не. Рано е, това ми е първия преден клек и за разлика от задния, не искам да го прецаквам. Пресите бяха прекалено леки, другия път на 50.
- Закуска: 4 варени яйца, 50-70гр. сирене;
- Междинно: 400гр. кисело мляко;
- Обяд: 250гр. пилешко, 50гр. сирене, 200гр. зеленчуци;
- Тренировка;
- Следтренировъчно: Една бира :)
- Вечеря: 300гр. свинско, 300гр. зеленчуци, 400гр. кисело мляко;
~ 2л. вода;
~ 60гр. масло с готвенето.
Някой да ми сметне калориите. Мързи ме. Количеството не ми се вижда малко, цял ден съм сит.
п.п. Текущо тегло: 79кг. преди вечеря. Което ще означава какво? Утре на сутринта ще съм 78 ли? Или 77? Електронен кантар е купила майка и преди последното ядене се измерих за пръв път от доста време. Мерих много други неща и реално не греши - 100гр. тук таме ги изпуска, но не повече. Та, т’ва е готино нещо, отслабнал съм с 6-7кг. за два месеца и малко, но все още не го виждам в огледалото.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 29.07.10 20:02.
Браво, но все пак 6-7 килограма не са си малко и трябва да имаш промяна във виншния вид
Мнението беше редактирано от Нежния на 29.07.10 20:47.
Ръка - 39.5
Талия - 87.0
Бедро - 63.5
Задник - 102.5
казано от martinski на 29.07.10, 20:31:
Браво, но все пак 6-7 килограма не са си малко и трябва да имаш промяна във виншния вид
Всеки път когато позирам пред огледалото и направя поза за коремни мускули, започвам да се чувствам като осем-годишен двойкар на тест за изходно ниво в края на учебната година без да е учил - задавам си един въпрос, а изникват хиляди отговори и съм в пълно неведение кой е верен. Дори не знам кой е близо до верен.
Виж следната ситуация - правя поза за корем и виждам сенки и очертания по коремната стена и ето какво се случва в главата ми за 2-те секунди, през които държа позата:
Отслабнал ли съм? Нарцис ли съм? Съзрявам и се възприемам ли?
И още 2-3 си бях намислил, ама докато издребнявах за правописните грешки на горните редове забравих какво имах да добавя. :)
Хаха- разбирам те... и ако ще те успокои съм по лек с 4 кила, по висок съм с 20 тина санта и съм с талия 89 ;) и мен по-скоро идеята ми беше промени на мерките, но е добре че постна и самите данни : )
Еми минус 0.5см. от ръката, 2.5 от задника и 8-9 от талията. Краката не знам - преди май бяха 66 по едно време, дори 68 ми се върти из главата.
http://www.youtube.com/watch?v=I2oRY7W_WUs
Нетренировъчен.
- Закуска: 1 яйце (развалени останалите), кофичка кисело молоко, малко сирене;
- Обяд: 300гр. пилешко, 100гр. сирене;
- Междинно: 500млл. бира, пакет солети, 100гр. семки;
- Вечеря: 100гр. пилешко, 400гр. кис. млеко, малко сирене;
~ 1л. вода
~ 20-30гр. масло за деня
Мнението беше редактирано от ~ DN на 30.07.10 19:14.
Днеска ставане в 13:00 часа.
http://www.youtube.com/watch?v=HukGytHdcHQ&feature=related
Foxeh!
- “Закуска”: 400гр. кисело мляко;
- Обяд: 250гр., 100гр. сирене;
- Вечеря: 2бр. пилешко бутче;
~ 1л. вода;
~ 20гр. масло за деня.
Днеска свалях шкафовете от кухнята. Кърти! Hardcoar! Не беше изморително, ама се потях кат’ жиуотно, печката под мен докато къртех печеше пиле и яко жега.
Наистина си скандален, поне 2 ги направи, че ще припаднеш някъде в тея жеги.
Че аз два литра на сила трябва да пия. Като камила съм, бе! От малък си знам на една-две глътки вода за целия ден, понякога с дни на толкова. Няма лято, няма зима. Трудно ми е да пия вода в количества близки до нормата.
Пък и жегата не ме лови. Не, че не усещам температурите, просто нито -20 С, нито +35 С ме впечатляват. Нито дефицита на вода не ми се отразява на ежедневието, при все, че пуша и би трябвало постоянно да съм жаден, не съм.
Знам, че помага за всичко, ма те. :)
Мнението беше редактирано от ~ DN на 31.07.10 19:50.
казано от Thrash на 31.07.10, 19:48:
Че аз два литра на сила трябва да пия. Като камила съм, бе! От малък си знам на една-две глътки вода за целия ден, понякога с дни на толкова. Няма лято, няма зима. Трудно ми е да пия вода в количества близки до нормата.
Пък и жегата не ме лови. Не, че не усещам температурите, просто нито -20 С, нито +35 С ме впечатляват. Нито дефицита на вода не ми се отразява на ежедневието, при все, че пуша и би трябвало постоянно да съм жаден, не съм.
Знам, че помага за всичко, ма те. :)
Лол,лол,лол,трагичен си. Аз примерно на всяко хранене пия по поне 2 литра вода (2 пълни кани по 1 литър) с храната (след всяка хапка > глътка вода),да направя 3 глътки на някаква суха храна,като ориз,овес,месо,хляб без вода? Невъзможно. Ама абсолютно. И това без да броим,млеката които са в литри,соковете и водата между самите хранения.
Сигурно 10-12 литра на ден ги докарвам най-малко,а в тренировъчните дни до/над 15 литра.
Мнението беше редактирано от El padre на 31.07.10 19:59.
Ти не се броиш, ти си фанатик.
+ Т’ва аз талията се опитвам да я намаля, не да я увелича.
казано от Thrash на 31.07.10, 20:02:
+ Т’ва аз талията се опитвам да я намаля, не да я увелича.
Ясно пич,затова не пиеш много,притесняваш се да не ти се увеличи талията от водата. :D
Btw колкото по-малко вода пиеш,толкова повече задържаш в тялото си и обратното. :)
Мнението беше редактирано от El padre на 31.07.10 20:13.
казано от Иван Лординов на 31.07.10, 20:08:
казано от Thrash на 31.07.10, 20:02:
+ Т’ва аз талията се опитвам да я намаля, не да я увелича.Ясно пич,затова не пиеш много,притесняваш се да не ти се увеличи талията от водата. :D
Btw колкото по-малко вода пиеш,толкова повече задържаш в тялото си и обратното. :)
И се увеличава шанса да ти се получат камъни в бъбреците.Затва пий вода и пикай и така :D
31.07.10
20:39
И аз съм шокирана от 1л, но в крайна сметка различни хора.
Аз познавам такива, които изобщо не пият вода (не се бъзикам). Течностите са сокове и кафета.
Пинето на вода по време на хранене не е много добре, особено 2л на хранене.
Към Thrash: интересна промяна:) с кой ще тренираш? Стефан или Здравко?
Кефиш, успех ти желая.
Тия олимпийските... колко съм зле с техниката, някои опити ги правех добре, други зле.
Чува ли вече великата мисъл “Е колко да е сложно? Тъпо е като на слон гъза!”?
За предния клек - изнасяй повече лактите, душенето си е неприятно, но и с него се свиква: )
Със Здравко. Не съм го чувал лафа, щото още не ме е чувал да се оплаквам :)
Бе, ти.. Още ли ходиш там? не, че съм от най-редовните, ама не те виждам.
За водата - добре, добре. Не, че не мога. Мога, но ме мързи. Дори не се опитвам. Иване, shut the hell up and know your role.
Т’ва, че не правя каквото трябва не означава, че не знам какво трябва да правя.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 31.07.10 20:55.
31.07.10
21:01
Идеално:) Здравко е страхотен.
Не ме виждаш, защото не ходя.
3 седмици не бях хващала щанга (да не се оливам, но набързо 1вата болки в корем и черен дроб, втората контузия в коляно, третата по инерция)
и сега съм отпуск и се прибрах на Ботевград, ще тренирам тук ;) поекспериментирах със себе си малко
Края на август ще се виждаме :) и е хубаво, че не се оплакваш ! Значи ставате малко повече лифтъри:)))броите се на пръсти
казано от Иван Лординов на 31.07.10, 19:55:
казано от Thrash на 31.07.10, 19:48:
Знам, че помага за всичко, ма те. :)Лол,лол,лол,трагичен си. Аз примерно на всяко хранене пия по поне 2 литра вода (2 пълни кани по 1 литър) с храната (след всяка хапка > глътка вода),да направя 3 глътки на някаква суха храна,като ориз,овес,месо,хляб без вода? Невъзможно. Ама абсолютно. И това без да броим,млеката които са в литри,соковете и водата между самите хранения.
Сигурно 10-12 литра на ден ги докарвам най-малко,а в тренировъчните дни до/над 15 литра.
Не е трагичен, а ти си странен, и само си прецакваш усвояването на храната с толкова вода с нея.
казано от Madboy на 31.07.10, 22:12:
Не е трагичен, а ти си странен, и само си прецакваш усвояването на храната с толкова вода с нея.
Да,нали? :)
Мнението беше редактирано от El padre на 31.07.10 22:15.
казано от Иван Лординов на 31.07.10, 22:15:
Да, и аз пия сравнително малко вода, и на мен ли ми пречи ?
казано от Madboy на 31.07.10, 22:16:
На мен пречи ли ми многото вода? Натоварва бъбреците нали. :D
Мнението беше редактирано от El padre на 31.07.10 22:22.
казано от Иван Лординов на 31.07.10, 22:22:
На мен пречи ли ми многото вода? Натоварва бъбреците нали. :D
Ами в известна степен - погледни темата за водата, и ще видиш и + и - на многото вода, ти буквално се оливаш с толкова обаче ;)
Не. Просто хиперболизира. Дори и да не преувеличава, пак е прецакан. И в двата случая излиза тъпо.
78.5кг. тегло от сутринта. Малко съм учуден. Подозирам кантара в измама. Виновен до доказване на противното.
- Закуска: 4 яйца;
- Обяд: 4 яйца;
- Междинно: 100гр. пиле, 500гр. зеленчуци;
- Вечеря1: 400гр. кисело мляко;
- Вечеря2: 1л. пр. мляко;
~ 3л. се очертава;
~ 30гр. масло за деня.
Дали има 100гр. протеин, че и в комбинация с безкрайно много ядосване и неври от сутринта.
Тренировка утре чак.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 01.08.10 20:29.