Аз съм беден на морал и чест.Бих утрепал някой на улицата и избягал,стига да има келепир. - Dead Man Walking
I AM NOT ALONE in my disabilities. Cool :)
И третия се отдава изключително на техника, спаринги, преиграване на ситуации и други такива педерастии.
:D:D:D:D:D
ami dobre bolki ima iaz imam no iskam malko pomo6 zna4i imam ra6ireni veni na krakata ako treniram fitnes poprincip trenirax dali da prodalja
07.01.11
21:31
Може ли да ми дадете ,някой сайт(желателно да е УК) за поръчка на дрехи - UNDER ARMOUR.
Гледах в еБей ,но са много еднообразни стоките и не е това ,което търся.
:D
08.01.11
09:49
“когато правя секс малко преди да усетя 4е свършвам ве4е е потекло а не усещам 4е е дошло,” - как се казва на такъв човек? Татко. :(
Закуска:
Витамини - OPTIMUM Opti-men - 1 бр.
Обяд:
Преди тренировка:
Креатин - ADVANCED PERFORMULATIONS CREATINE MONOHYDRATE - 5гр.
След тренировка:
Протеин - OPTIMUM 100% WHEY PROTEIN GOLD STANDARD - 32гр.
Креатин - ADVANCED PERFORMULATIONS CREATINE MONOHYDRATE - 5гр.
Рибно масло - OPTIMUM Fish oil - 1 бр.
Вечеря:
е не това ме уби просто
10.01.11
20:36
доста пари спестява от храна....
Докато прелиствах форума и съпругът ми мярна темата Натоварване на краката = по-големи крака? и каза: “На този ще му трябват по-големи обувки” :D :D :D
12.01.11
19:36
Хора помагайте
от доста време съм се загледал в една девойка от моя клас и чак днеска ми са отвори шанс. (малко предистория) С един нейн приятел (малко гей са пада) са целим с едно шише в стаята и аз като тръгнах да го целя, бутилката мина над главата на въпросната девойка. Тя тръгна нещо да ма гони да ма бии (на базик). Нали гони ма там и по едно време влезе в кенефа и нали ма извика и аз си мисля че ми прай разни намеци.Влизам аз и нещо пак почна да са закача и аз почнах да я гъделичкам . Опитах са да я хвана за задника (успях ) и тя ми вкара един шамар ама силен :X и продължи да ма бие и не ми говори до 5-тия час.. После почна химията и там нещо пак почнах да са закачам с нея (за ся добре). Почва последен час - при положение че се бях представил толкова добре в предния, тя изобщо не ми обръща внимание ,даже почна да са зарибява с един друг от моя клас :X И сега стана лошо.. нейния приятел (гея) нещо ма изнерви в часа и му вкарах един прав и тая девойка само кат стана посредата на часа и като пак почна да ма пере - тоя път с юмруци - ама нали е момиче ша търпя .. ама изведнъж като почна да ма псува на майка вече не издържах, казах и че ша я пребия (оказа се голяма грешка :X) и хвърлих стола по нея. За щастие не я оцелих. И въпроса е че ходим в една и съща зала горе долу по едно и също време и няма да мога да я изтрая докато тренирам.. а да според вас имам ли още някакъф шанс с нея :?
Ай някой по навътре с материала да помага
:( :( :(
12.01.11
19:52
Хора помагайте
от доста време съм се загледал в една девойка от моя клас и чак днеска ми са отвори шанс. (малко предистория) С един нейн приятел (малко гей са пада) са целим с едно шише в стаята и аз като тръгнах да го целя, бутилката мина над главата на въпросната девойка. Тя тръгна нещо да ма гони да ма бии (на базик). Нали гони ма там и по едно време влезе в кенефа и нали ма извика и аз си мисля че ми прай разни намеци.Влизам аз и нещо пак почна да са закача и аз почнах да я гъделичкам . Опитах са да я хвана за задника (успях ) и тя ми вкара един шамар ама силен :X и продължи да ма бие и не ми говори до 5-тия час.. После почна химията и там нещо пак почнах да са закачам с нея (за ся добре). Почва последен час - при положение че се бях представил толкова добре в предния, тя изобщо не ми обръща внимание ,даже почна да са зарибява с един друг от моя клас :X И сега стана лошо.. нейния приятел (гея) нещо ма изнерви в часа и му вкарах един прав и тая девойка само кат стана посредата на часа и като пак почна да ма пере - тоя път с юмруци - ама нали е момиче ша търпя .. ама изведнъж като почна да ма псува на майка вече не издържах, казах и че ша я пребия (оказа се голяма грешка :X) и хвърлих стола по нея. За щастие не я оцелих. И въпроса е че ходим в една и съща зала горе долу по едно и също време и няма да мога да я изтрая докато тренирам.. а да според вас имам ли още някакъф шанс с нея :?
Ай някой по навътре с материала да помага:( :( :(
:D :D :D
Е не! Няма толкова зле!! :D
Мнението беше редактирано от Момчил Ганев на 12.01.11 19:52.
14.01.11
23:31
Докато прелиствах форума и съпругът ми мярна темата Натоварване на краката = по-големи крака? и каза: “На този ще му трябват по-големи обувки” :D :D :D
е много добро чесТно ! ! ! :D :D :D :D
Математика за напреднали :D :D :D
Рачев>Тъй като на 1кг. телесна маса се взима по 2гр. протеин.Аз съм 84кг. X 2гр.=170гр,от които 170гр. тялото ще усвои към 150гр.И ако в една доза има 60гр. с 3-4 приема през деня ще се зареждам,а ако са по 25гр. ще трябва по повече да взимам,а и бързо ще свърши...
18.01.11
09:52
ахАХАХ :D
Я провери NO (азотния оксид) пък колко е полезен за белите дробове. Вземете прочете нещо.
NO2 също има съдоразширяващи свойства, но това не означава, че се приема директно като газ за инхалиране. По-рано бабичките ползваха нитроглицерин на таблетки за тази цел, но аз не съм видял нито една взривена бабичка след приема му.
Oranje написа:
Ако растеш целия само от концентрично и с банички - прави яко концентрично, нагъвай банички и не мисли колкото е неправилно.
21.01.11
06:55
Явно пътя на растежа минава през опростяване на нещата до макс. :D :D :D
Мнението беше редактирано от maximilian на 21.01.11 06:58.
22.01.11
00:58
хора , някой да ми помогне как да махна тия паласки , на крос тренажор ли на какво защото като си напомпа гърба е ужасно грозно и ме дразнят , те са ми от майка ми наследствено ;д , някой да ми помогне как да ги махна :)
22.01.11
10:32
Добре... “унаследените” паласки ме разсмяха :D :D :D но другото е просто от невежество ;) новак си е човечеца, не го съдете.. ;)
az sym na 16 godini no kazvat 4e ne e normalno da imam takova tqlo kato djei kytlyr 6tot az treniram i na ulicata i na fitnesa(po-4esto na fitnesa)toooo vseki 4ovek ima razli4en organizym i razli4no se usvoqva azz predi bqh debel ne mnogo ama kato po4nah da gladuvam leko po leko bqh otslabnal malko i po4nah tva za fitnesa zaedno s bradov4ed mi i imahme rezultati i az mislq 4e trqbva malko da gladuva6 ama malko i kato stigne6 nqkakyv razmer koito iska6 po4va6 seriozno ve4e o sled akto po4ne6 ne priemai obraboteni hrani za6toto 4etoh 4e s tva se povi6ava riskyt na syrde4nite zabolvaniq ala bala no ako vse pak iska6 nova programa i hranitelen rejim moga da ti dam moite raboti no tva za rejima 6te e skypi4ko taka 4e ti si preceni
Хора помагайте
от доста време съм се загледал в една девойка от моя клас и чак днеска ми са отвори шанс. (малко предистория) С един нейн приятел (малко гей са пада) са целим с едно шише в стаята и аз като тръгнах да го целя, бутилката мина над главата на въпросната девойка. .................... Ай някой по навътре с материала да помагаУникално е - пускам го във ФБ! Предвид и бъдещият закон за чистотата на българския език!
25.01.11
11:16
...Срока на годност се слага за да могат да се произвеждат различните партиди.Иначе щяха да се произведат 2 милиона буркана и после сте си затворят фабриките за какво да дават пари на работниците...
В темата се коментира купуването и употребяването на добавки след изтичане на срока им на годност.
Е, оказва се, че съм бил доста заблуден и неосведомен за някои неща... (giggle)
Както и да е - важното е, че Истината лъсна в цялото си великолепие! (party)
Мило момиче,...
Имаш прекрасни стъпала и крачета (от глезена надолу)
:D :D (u)
27.01.11
17:27
Мило момиче,...
Имаш прекрасни стъпала и крачета (от глезена надолу):D :D (u)
Ама слагай всичките бисерчета де!
Мило момиче,
Консумираш прекалено много храна. Прекалено калорична храна, прекалено “мъжка” храна.
Кюфтета, кебапчета, наденици, кавърма, ребра, туршия, свинско, кисело зеле.. Все мечтани блюда, но за средностатистическия 80+ кг мъж в разцвета на силите си..
Мисля да си ревизирам менюто... за да не се окаже, че ям женска храна! Ще се изложа много, ако е така!
27.01.11
17:28
Мило момиче,...
Тука надушвам foot fetish :D
Оооо, със сълзи съм се смял, имала прекрасни крачета, ама от глезена надолу :D
27.01.11
18:24
Мило момиче,...
Тука надушвам foot fetish :D
Инж. Соколов, изключително ми е чудно, че човек, който носи вашата титла, ще си позволи да обсъжда личния живот на една дама на публично място, при това нарочно. Титлата ви подсказва за ерудираност, начетност и зрялост, а не за жалки, лични нападки и пропита от омраза към Десо завист. Моля спрете и се извинете на госпожицата, защото инак ще взема най-очевидните мерки, когато се нарушават личните права на потребителите - постоянен бан от форума.
ААаахахахах :) Този стил ми напомня едновремешните английски джентълмени, а също и фелдфебел-школника Биглер от “Швейк”. Не мога да спра да се хиля :)
31.01.11
19:33
Ха-ха-ха, ако такива изказвания се смятат за бисери, то накъде отива държавата? :)
Емиии бая бисер си е...начииии да...мислех че си го написал нарочно по този начин за да е забавно, но ако се оказва че си бил сериозен.... пак си е забавно :D
31.01.11
19:37
Изглежда аз не разбирам термина “бисер”. :)
GreyKnight, ти пък не даваш човек да се посмее :) Не взимай нещата толкова насериозно.
Иначе се радвам, че ми напомни за “Швейк”, ще я прочета пак, за кой ли път. Прочети я и ти, ще ти отвори очите за много неща, и обърни специално внимание на Биглер, на когото много ми напомняш :)
31.01.11
19:41
Не виждам какво е забавното в да се присмиваш на някой, който се опитва да защити друго същество. :) За мен бисер е “вие па с тоя клек... некой почнаха клекнали да одат” :)
Не виждам какво е забавното в да се присмиваш на някой, който се опитва да защити друго същество. :) За мен бисер е “вие па с тоя клек... некой почнаха клекнали да одат” :)
Айде дишай бе човек, просто все едно си го написал нарочно с тоя смешен тон :D
И от кога ти си човека който решава кой да бъде баннат ? Виж, има смешни неща :D
Мнението беше редактирано от Madboy на 31.01.11 19:45.
31.01.11
19:48
Аз не го решавам, но ще се постарая да стане. :)
Начии...смешното е че се обръщаш към него много сериозно - сякаш си му видял дипломата....след това някакви глупости..и после го заплашваш с бан..а не можеш да банваш :D….. Просто се опитваш да го сплашиш + това езика ти не подхожда на неформална среда, каквато е форума :)
И аз впрочем си помислих, че GreyKnight умишлено имитира стила на т.нар. инжИнер :D