хех , 2 дена не описвах храната (тренировки почти нямаше ; освен едни 300лицеви)
4.3.2011г.
Храна:
1) 4 Препечени филии , 1/2 шницел
2) 2 вафли /ходихме с приятели из балкана и само тва бях си зел :D /
3) Много малко пържени картофи , пилешки хапки , филия хляб
4) ммм можи нещо да съм пропуснал ама незнам :)
5)
Тренировки:
На Асеновата като се качих , на успоредката направих 20 кофи и 10 гондолки - кофички с мах :Д i 10 nabiraniq
5.3.2011г.
Храна:
1) Сандвич - млечна салата , топено сирене , салам , мм и още нещо май имаше :D / + Zinc + Magnesium
2) / +Epamar Omega 3 (x2) + Biolic Strong
3) / + Плодов антиоксидант + зеленчуков антиоксидант
4)
5)
Тренировки :
Не съм следил дневника до сега, за пръв път влизам в него и не мога да намеря точния пост...та въпроса ми е защо реши да качваш издръжливостта? :)
Ами незнам ,просто сметнах че ще ми е доста от полза :) Защото примерно силата е имам , силен съм ; но издръжливостта леко куца :) А ако имам сила и издръжливост би било идеално :)
Целите ми са : атлетично тяло , не много масивен, релеф , сила , издръжливост :) И викам лятото да почна малко кросфит - мисля че това би ми задоволило целите :)
7.3.2011г.
Храна:
1) Мюсли в прясно мляко + магнезий и цинк
2) 2 пакета обикновенни солети в училище / спестявам и ще карам на солети
3) Грах с пилешко , 2 филии хляб / 2х Омега3 и екстракт от чесън (биолик стронг)
4) плодов + зеленчуков антиоксидант ; Мюсли в прясно мляко
5)
6)
Тренировки :
Кардио - танци
1)
8.3.2011г.
Храна:
1) Мюсли в прясно мляко / цинк + магнезий
2) Тостер в училище - шунка , млечна салата , картофи
3) мюсли в прясно мляко ; лешници ; 3 квадратчета шоколад. / 2 Епамара омега3 и 1 чесън /биолик стронг/
4) пак малко лешници ; плодов и зеленчуков антиоксидант на Alive!
5) 1/2 шницел , фасулчее :) 1 филия хляб , 1 парче (по-малко от 80гр.) домашен кекс
Тренировки :
танци манци :D
Мнението беше редактирано от George на 08.03.11 19:22.
9.3.2011г.
Храна:
1) Мюсли в прясно мляко , цинк+магнезий
2) сандвич в училище
3) шницел , хляб , малко сирене ,
4) Един хот-дох
5)
Тренировки:
В училище направих към 200 лицеви - тесен , широк хват
10.3.2011г - времето се стопля и УМИРАМ ОТ КЕФФФ !!! Събота и неделя ще бягам до Асеновата и ще съм на центъра , ши я мноу кеф :D
Хранъ :
1) Мюслитее в прясно мляко + цинк и магнезий
2) 2 тостера с пилешко + млечна салата и зелева салата
3) Ядки ... солени такива, та да се хидратирам малко ;D Да гледам да направя едно 5 литра вода до края на деня
4) ъъъ О.о тръбЪ
5) Хотдог + кисела краставичка + сирене
6)
Тренировки :
100 лицеви упори
Мнението беше редактирано от George на 10.03.11 21:54.
12.3.2011г. - айде открих сезона с късите панталони , успоредките и лостовете :D
Храна:
1) Мюсли в прясно мляко + цинк и биолик стронг
2)
3) ядки
4) Скумрия + малко хляб
5) Пилешки пържоли , хляб
Тренировки:
1) Лицеви упори - 65,50,50,50 = 215 бройки ей така за 4 серийки :D Изненадан съм от себе си
2) Кофички - 6х6
3) Набирания - 3х5 - успореден , тесен и широк надхват / набиранията куцат леко , както и преди де :)
4) Лицеви упори - 70;50;40
Мнението беше редактирано от George на 13.03.11 11:48.
13.3.2011г. - Страхотно време , страхотни разходки :)
Храна:
1) Пилешка пържола + хляб
2) Една вафла
3) Мюсли в прясно мляко + цинк и биолик стронг
4) Зеленчукова супа , 2 препечени филии хляб с топено сирене
5) кроасан
6) зеленчукова супа , 2 кебапчета , кисела краставичка , хляб
Тренировки:
1) 2х50 лицеви упори
2) Мнооооого голяма разходка из балкана :) Чувствам се скапан в момента :D
3) Футбол в даскало и dancing melbourne shuffle & jumpstyle
4) 3x33 - лицеви упори = 99 :Д
Мнението беше редактирано от George на 13.03.11 20:12.
15.3.2011г.
Храна:
1) Мюсли в прясно мляко + цинк + биолик стронг
2) Тостер с луканка /млечна салата , краставици , домати картофи/ в училище
3) луканка , 2 яйца (Сварени) /
4)
5)
6) Пиле и ориз със зеленчуци
Тренировки:
1) 30min. Melbourne shuffling - вир-вода бях след това :D
2)
Мнението беше редактирано от George на 16.03.11 06:44.
16.3.2011г.
Храна:
1) Една препечена филия , 2 парчета луканка , 1 сварено яйце ; цинк и биолик стронг
2) Тостер в училище (луканка , картофи , зелева салата , млечна салата
3) пиле с ориз със зеленчуци
4) Яйце , хляб , сирене , луканка
5)
Тренировки:
Мнението беше редактирано от George на 16.03.11 16:42.
17.3.2011г.
Храна:
1) Тостер с пилешки хапки
2) Пилешка супа с много пилешки мръвки
3) Банан
4) пилешко филе и хляб
5) 2 вафли :Д
6) Пилешка супа
Тренировки :
1) Шъфъл - тва всеки ден присъства ;)
2) Футбол .... доста се поизпотих пак :D
3) 4х30 лицеви упори
18.3.2011г.
Храна :
1) Тостер с шунка , зеле , руска салата , домат
2) Пилешка пържола - филе ; домат, кис. краставички, хляб, сирене / цинк+магнезий
3) 2 препекани флилии с течен шоколад :Д и едно плодово мляко (йогурт)
4)
5)
Тренировки :
1)
Ами кросфита ще ти задоволи целите...
Разнообрази малко тия лицеви, много често ги правиш... сигурен съм, че знаеш други упражнения :) И не изоставяй и силата! :)
18.03.11
18:09
Не знам но по онова клипче което гледах за мен това не са лицеви ... Той прави 2/3 от движението няма и толкова.
Ооо не не не , онова не са лицевите които правя ;) Онова беше просто ей така за “изгъзица” (с пляскания и други маймунджолъци). Лицевите които си правя за тренировка са с пълна амплитуда на движението , контролирано изпълнение (и товарат доста) . За кросфит какви други упражнения мога да правя ? Не съм запознат много с кросфита , но ще намеря някакви комплекси , които да могат да се изпълняват в дом. условия (+ успоредки, лостове и бягане)
18.03.11
19:59
Отвори раздела за кросфти и прочети важните теми ...
Относно лицевите пусни клипче ако може на 70 пълни чисти лицеви опори в серия.
казано от Венцислав Игнатов на 18.03.11, 19:59:
Отвори раздела за кросфти и прочети важните теми ...
Относно лицевите пусни клипче ако може на 70 пълни чисти лицеви опори в серия.
Ехее, какви са тия куестове дето му ги даваш..че то това не е лесна работа....
Относно кросфита...при такова кросфит общество в тоя форум е малко странно да питаш такива въпроси :Д
18.03.11
20:20
Еми той така е написал поне да го докаже че нещо не ми се вярва да са чисти лицеви ...
18.03.11
20:35
Ем секи различно...недей му се заяжда,той може да успее клекне 10 пати с 100кг до долу пък ти да не го можеш...Пример давам просто. :D
18.03.11
22:17
Не се заяждам просто до сега не съм виждал човек да прави 70 чисти лицеви в серия ....
http://www.youtube.com/watch?v=dyv226ODJ0Q - eто човек , който прави 100 чисти. Ето за такива лицеви говоря. Утре ще направя и клип на макс (70 може да не ги направя) , но 60-65 ги чуквам всеки път :)
19.3.2011
Храна:
1) 3 кюфтета , малко хляб , лютеницаа / цинк+биолик стронг
2) Пилешко филе
3) Кюфте , пилешо филе , хляб
4) Кебапчета , кюфтета , салати , домашна баница :D
5)
Тренировки:
1) Кофички - 2х10 с мах (”гондолки”) , и към още 50 бройки нормални кофички
2) Набирания - всякакви хватове - около 40 набирания общо
—тази тренировка с кофите и набиранията доста ме поизмори , ето това е хубаво натоварване вече :)—
1) Български клек - 5х10 със собствено тегло / свръх натоварване :D
2) Напади - 5х10
3) Клек - 5х10
Мнението беше редактирано от George на 20.03.11 13:49.
20.3.2011г.
Храна:
1) Сандвич с кюфтета и лютеница / цинк + биолик стронг
2) филе пангасиус + хляб / плодов и зеленчуков антиоксидант
3)
4) 2 кюфтета , 3 препечени филии хляб , салата (краставици , домати сирене)
5)
Тренировки: Крака , гърди , рамена
1) Лицеви упори - 10х20
2) Български клек - 5x10@14kg (2х7кг дъмбели) - това упражнение просто ми скапва краката :О :Х
Мнението беше редактирано от George на 20.03.11 19:24.
22.3.2011г. - много се нервя вече - тоя форум бъгва - напиша мнението , публикувам го и нищо - всичко написано ми се трие и ... :@
Храна:
1) 2 тостера с пилешко
2) Овесени ядки ; царевица ; лешници
3)
4) ъмм ,, ядки
5) Пиле с картофи , хляб / 2 препечени филии с течен шоколад
Тренировки:
1 ) Shuffle ftw
Мнението беше редактирано от George на 22.03.11 20:44.
Ами първо , старая се да не направя някоя контузия ; възстановявам се / навлизам наново във фитнеса (след няколко месечна пауза и контузии) ; доста уча , а и толкова тежко не искам да тренирам вече - нещо по-лекичко :) Може лятото да започна пак малко щангички , но ще видим :) Трябва ми само едно нормално релефно тяло за сега :) И сила и ИздръжливосТ
23.3.2011г.
Храна:
1) Тостер с пилешко
2) Пиле с картофи + 2 филии // 2 филии с течен шоколад
3)
4)
5)
Тренировки:
24.4.2011г.
Храна:
1) 2х Пилешки тостери
2) Пилешки пържоли , хляб , домат
3) малко шоколад
4) 2 банана
5) Картофена салата
26.3.2011г.
Храна:
1) Пилешка пържола
2) Ориз с гъби , пилешки пържоли , хляб
3) Пилешки пържоли
4)
5) и пържоли ;D
Мнението беше редактирано от George на 27.03.11 13:21.
27.3.2011г.
Храна:
1) Пилешка пържола , краставица , хляб / 2хЦинк (общо 30мг) , биолик стронг
2)
3)
4)
5)
Тренировки:
Крака , стречинг - имам за цел да направя шпагат ; а и ми трябва еластичност/гъвкавост :)
Не ми остава хич време за тоя дневник :D Иначе имам напредък - свалил съм малко - вече съм 87кг :) от 90-91 през зимата ;)
29.3.2011г.
Храна:
1) 2 пилешки тостера
2) 2 сварени яйца , зелена салата ; сирене , 1 филия хляб
3) Мааалко шоколад
4) Солети с кашкавал ... :D
5) Гювече , пилешка пържола
6)
Тренировки :
сТречинг, крака
Шъфъл :D и евентуално футболче (да топнем още мазничкото :D)
Мнението беше редактирано от George на 29.03.11 21:38.
... Бе ефект има горе-долу ; Свалил съм още един килограм . 11 Април сестра ми ще ходи при диетолог , та ще се възползвам да отида и аз да видим каква диагноза ще каже и каква диета ще ми даде :) А и нямам особено възможност да си описвам напълно храненето. Главните промени в храненето напоследък - спрях (поне засега) мюслите в прясно мляко , защото прясното мляко ми дразни страшно стомаха , немога да го понасям. Включих всеки ден плодове (по една плодова салата) ,, добавям към менюто салата (зеленчуци). Сега този месец Април смятам да наблегна повечко на хранителния режми - да изключа сладко и тем подобни глупусти ; Включвам повече месо (пилешко , риба , особенно риба тон) , повече плодове и зеленчуци.
Такамм - голяма пауза - не съм обновявал дневника отдавна , но си продължавам с тренирането. Ето как стоят нещата на кратко - за голямата 5 месечна пауза без лежанка - силата не е мръднала :D Вече вдигнах повторенията на серия кофички от 5-6-7 на 10 повторения, правя по 5 набирания на серия. Краката съм качил сила и издръжливост. И при собствено тегло от 87-8кг. :)
След 2-3 седмици ще записвам или Карате или шинкиокушин , ще тренирам предимно на лостове (и някой друг дъмбел за да развивам рамената). Имам и за цел да редуцирам мазнини около корема (да смъкна поне до 83кг. , по-надолу няма да смъквам). През почивните дни не пропускам да направя поне веднъж по една интензивна тренировка до Асеновата керпост. Иии така , за сега нямам намерения да се връщам в залата :) Мисля , че поставих едни здрави основи , които сега поддържам (и обработвам) :)
Малко ъпдейт !
Новости в тренировките и физиката :
Снижих теглото до 85кг (от 88 до преди 2 месеца и от 93 през зимата)
Правя 2 силови набирания на една серия ( имам още техника да фиксирам , но като за начинаещ е перфектно )
Стретчинга ми върви повече от идеално - за 1 месец с не чак толкова сериозни тренировки вече правя хубав пълен “женски” шпагат :) Много добре ми се отрзаява като цяло разтягането
Предната вечер, връщане от асеновата (вече беше късно 21:00) бягах 2 километра без да спра за почивка ! А преди половин година 600 метра ги взимах с много зор и почивки. Ето че съм вдигнал и издръжливостта :) Постигам целите си ! Тенировките със собствено тегло ми дават всичко , каквото искам - гъвкавост , издръжливост , сила !
Тази сутрин раничко (7:00ч.) направих много добра кардио тренировка : бягане до Асеновата крепост (на нагорнище) , и тренировка на лостове сред природата. Опитах силово набиране (клипа по-горе) все по-добре и по-добре започва да се получава. Вярвам, че до месец ще правя вече с хубава техника тези силови :)
Храната за момента върви така : Изключил съм сладко , хляб минимално количество / хапвам плодове , много салати , пилешко филе и филе от риба. Общо взето това е :) Избягвам въглехидрати много. Остават ми да сваля още 3-4 килограма ( може да закръгля на 80) и ми е повече от идеално :)
Мнението беше редактирано от George на 25.06.11 10:51.
14.7.2011г.
Тренировка 1
1) Лицеви упори - 1:00минута
2) Клекове - 1:00 минута
3) Гребане с дъмбели - 1:00
4) Скачане на въже - 3:00
5) Раменна преса с дъмбели - 1:00
6) Напади - 1:00, редуване на краката
7) Концентрично сгъване на дъмбели за бицепс - 1:00 (или чуково сгъване)
8) Скачане на въже - 3:00
9) Разгъване на дъмбел зад глава за трицепс - 1:00 (или трицепсови лицеви упори)
10) Клекове - 1:00
11) Напади - 1:00
12) Коремни преси със сгънати крака - 2:00
13) Коремни преси с леко сгънати крака и отлепяне само на горната част на гърба от пода - 2:00
14) Разтягане
Това по-горе смятам да го направя 2 пъти :)
Тренировка 2
Втората тренировка ще е на лостове:
Силови набирания , набирания (подхват , надхват , широк, тесен, раменен, успореден хват) ; Корем на шведска стена,лост и успоредка , кофички.
————
Смятам да възстановя дневника си :) Ще започна да описвам тренировките :)
Мнението беше редактирано от George на 14.07.11 16:12.
15.7.2011г.
Тренировка 1
Интервално бягане сутрин , по наклон нагоре. Бягане на надолнище. Общо половин час ми отне.
100 лицеви упори