Keep running !

Прескочи до:

25.07.11
19:56

Веси, много приятно ме изненада със завръщането си! Само се чудя защо се мъчиш да се храниш и тренираш, както НЕ ти е приятно за едни 3-4 килограма. Знам, че лятото обичаш плодове ,салати, лека храна като цяло, обичаш и да тичаш. Мисля, че ще е достатъчно просто да намалиш храната и да увеличиш движението и ще ги свалиш за нула време. Имаш и грижи покрай малкия, което помага.  Остави си нвд за зимата...Програмата хич не ми харесва, честно! Успех все пак ;)

25.07.11
20:16

Дива и мен никак не ме кефи програмата, ако може да се нарече такава. Но това ми го изготвиха инструктори в един от най-посещаваните фитнеси във Варна......затова казах, че ще търся друга алтернатива, и това ще е със сигурност тичане :) особенно сега когато е лято :)

А относно храненето, това ще е експеримент, винаги ми е било любопитно как ще ми се отрази ВМ - НВД (wasntme) към момента че чувствам ОК, не огладнявам често, което е супер странно за мен, и не ме подува храната, както правят плодовете. Но пак казвам, ще пробвам :)

25.07.11
20:36

И аз се присъединявам към мнението на Дива относно програмата. Можеш да си направиш много по-добри тренировки на открито докато е лято. :)
За храната си мълча ;) - то е ясно, че не съм от привържениците на ВМ-НВД, но ако това е твоят режим... :)

25.07.11
22:07

За програмата, нарочно я постнах за да Ви покажа, че това е програма правена от ” фитнес инструктор ” За първи път виждам програма, която да започва с 20 мин. кардио ??? Ако греша ме поправете :)

А за режима ВМ-НВД - предстои да разбера дали е моя начин на хранене :)

27.07.11
10:04

Хелоуу :)

Така, бързам да напиша храната от вчера, че да не забравя нещо :)

26.07.2011

Храна :
9:00 - овесена питка с яйце, цирене и кис.мляко
13:00 - голяма шопска салата, пил.пържолка и малко майонеза
16:30 - извара с кокосови стърготини, Стевия и черно какао
19:00 - салата Шопска, луканка доста
22:30 - преди лягане извара с кокосови стърготини, Стевия и какао

Туй то, тренировка няма.

Влязла ми е нова муха в главата, решила съм да тичам, но с цел - повишаване на пробяганото разстояние. Работата е там, че времето в което оставям бебо на баба му е все по обяд, тогава й е удобно на нея, а на вън е много топло и не знам дали ще ми се получи тренировката. Въпреки, че в Морската градина е прохладно, докато не опитам няма как да разбера де ;)

Ще ми се да използвам лятото и да тренирам на вън :)

Това от мен :)

27.07.11
16:59

Я и аз да те разпитам, че видях нещо, което не ми е познато в менюто ти ;)
Какво е “черно какао” ?

27.07.11
21:54

Маргаритка, ” черно какао ” казвам на това което не е подсладено като Нескук например. Много харесвам едно Ла Матина или Матине беше и от него си вземам.

Така, ще се отчета днес за днес ;)

27.07.2011

9.00 - овесена питка с яйце, кис.мляко и сирене
към 10.30 - 5 - 6 парченца луканка
12.15 - тренировка 1 - 30 мин. бягане в Морската градина
14.00 - домати, сирене, пилешка пържола на скара
16.00 - тренировка 2
коремни преси - 100 бр. редувах пълни с къси х 20
лицеви опори - 3х10
раменни преси - 3х10
повдигане рамо в страни - 3х10
трицепс - 3х10
бицепсово сгъване - 10, 15, 20 повторения
Стречинг
Всичко - 23 мин. някъде
19.00 - Овчарска салата
21.30 - 100 гр. извара

Туй то, гладна останах.........ама нямам друго под ръка в момента...........уфффффф...........

27.07.11
22:08

Ясно, мерси. :) Пробвала ли си да си мелиш целите какаови зърна или просто да си ги хапваш? Невероятни са. :)

27.07.11
23:41

казано от Margaritka на 27.07.11, 22:08:

Ясно, мерси. :) Пробвала ли си да си мелиш целите какаови зърна или просто да си ги хапваш? Невероятни са. :)

Даже не съм се и сещала :) страхотна идея, ще потърся да видя от къде да си ги набавя :)

28.07.11
20:51

Хоп-троп :)

Днес само храна :

28.07.2011

9.00 - овесена питка
12.00 - домат, краставица, сирене, пилешко филе
15.00 - извара към 100 гр.
19.30 - салата Шопска, пипер запечен с яйца и сирене
22.00 - извара 100 гр. предстои :)

Тренировка днес няма, имам мускулна от кроса вчера  ;)

29.07.11
17:09

Привет :)

Описвам днешния ден, че по-късно ще тръгваме малко извън града и няма да се включвам :)

Днес, 29.07.2011

9.30 - овес със сирене
тренировка 1 - 11.00 - 30 мин. бягане в Морската градина, пресечен терен ;)
14.00 - домат, сирене, пил.гърди на скара
тренировка 2 - комплекс за ръце, рамо, бисепс, трицепс, гръб
коремни 100 бр. различни, планкове - всичко общо към 20 мин.

Ей сега съм много гладна, ама нищо нямам в хладилника, много мразя така, ама бебо спеше и нямаше как да изляза, но след малко ще отида да си взема нещо да подложа, че вечерята днес ще е по - късно. Няма да сме си у дома.

Утре, зареждащ ден, и на рожден ден сме, абе.....ще се омазва.....

Като чета други дневници, как ми се ядът плодовееее......уууфффф....не знам колко ще издържа на този режим.....

Хайде, няма да рева повече :)

31.07.11
17:17

Така, да си кажа до сега какво беше, че ще забравя :)
Вчера, зареждащ ден, ама добре заредих :) Имаше и джънк ама......на рожден ден без торта как да стане ;)
Днес, 31.07.2011
До 14.00 часа само кафе, и резен шпеков гаден салам, и много чистене.
14.00 - домати, голям, сирене, домашни кюфтенца на скара от мляно месо
17.00 - извара около 100 гр.
предстои 19.00 - таратор, шопска салата, кюфтета на скара като тези от обяд :)

Тренировка няма тези два дни. Другата седмица ще има бягане, бягане и пак бягане. Ама да видим де, да не се каня преди да съм се уговорила някой да гледа бебо :)

Хайде, до после :)

31.07.11
21:03

Здрасти Веси,

Радвам се, че си подновила дневничето си. Спомням си преди 3 години как се “мъчехме” и учехме тук, а сега си имаш бебенце, нещата са малко по-различни. Хубаво е да има майки, които да показват, че за всяко нещо може да се намери време :) . Продължавай да опитваш, макар че знам, че си се научила и знаеш кое е най-добре за тебе и кое ти е сила.

Целувки.

П.П. Много хубави снимки на бебо във ФБ. Да ти е жив и здраааав :) .

Мнението беше редактирано от maria на 31.07.11 21:05.

31.07.11
22:23

Миме, благодаря ти много :) малкия расте, а аз отново съм на фронта :) Макар, че бях намерила режима за мен, това беше преди време. Имам чувството, че след бременността тялото и нуждите ми са се попроминили малко и затова търся отново кое ще е добро за мен. Много се замислям над думите на Дива, че аз обичам плодове, и това НВД не му е сега времето и.....ще видим докога ще я карам така.....а относно тренировките, ти ме знаеш, аз съм кардио човек :) обичам да тичам, подскачам и т.н. :)В стремежа си да отслабна бързо пребегнах до НВД, но.....знам, че бързата работа не води до нищо добро.
Та така :)

Мнението беше редактирано от Vess на 31.07.11 22:24.

01.08.11
09:39

Хмммм, никой нищо не казва за храната ми, явно е добра или не ??? Няма критики да разбирам, че е ОК :)
Относно бягането ми тази седмица.....:( ще почакам. Мъжът ми заминава в командировка а да водя бебо при баба му по обяд не ме кефи. Много ми е топло тогава да бягам, ще ми се надвечер. Затова ще има Тае Бо тренировки докато се прибере мъжът ми и подновя бягането :)

01.08.11

Днес, 01.08.2011
9.00 - овесена питка
13.30 - Тае Бо, общо 60 мин. кардио, комплекс за ръце, проблемни части на седалище, крака, и накрая корем, стречинг
15.00 - домат със сирене, нямам апетит нещо, за кво да се тъпча като не ми се яде, ПМС.

19.00 - домати, много, със сирене, 3 кюфтета
Много ми се яде диня, ама много и след час и нещо ще ям, нещо режима НВД ще го спирам, ядът ми се плодове и това си е :)

Мнението беше редактирано от Vess на 01.08.11 19:56.

01.08.11
20:25

казано от Vessi на 01.08.11, 19:56:

нямам апетит нещо, за кво да се тъпча като не ми се яде, ПМС.
...
Много ми се яде диня, ама много и след час и нещо ще ям, нещо режима НВД ще го спирам, ядът ми се плодове и това си е :)

Ех, ако и моето ПМС протичаше така без апетит (wasntme)
Лятото е сезона на плодовете - не се ограничавай, аз цяла зима чакам с нетърпение това време. Пък като свършат свежите храни, тогава се ограничавай с НВД.

01.08.11
20:28

Да, точно така ще направя, така ме посъветва и Дива, сега и ти, а и това е което искам :) А относно ПМС-то то не е точно това ами вече края му и резултата :) Работата е там, че след като родих вече не усещам ПМС, само леко подуване ден преди ” същинския ден ” и това само. Днес апетита ми го няма точно защото деня Х дойде хи хи хи :)

Мнението беше редактирано от Vess на 01.08.11 20:29.

02.08.11
09:29

Дописвам за снощи (blush) освен че имаше диня, имаше и сладолед (blush) ми.....от хормоните ще да е.......

02.08.11
22:55

Днес, 02.08.2011

9.00 - овесена питка, взе да ми омръзва нещо, утре ще разнообразя закуската
9.30 - кафе, аз го пия почти цял ден де :)
13.00 - домати, сирене, 1 филия Вита със зърна, около 30 - 40 гр. фъстъчено масло ;)
16.00 - 35 мин. крос в Морската градина, доволна съм, дали влизам във форма или защото беше по прохладно, но си избягах стария маршрут от преди две години без да спра, и съм мноооого доволна :) имаше и пожарникарски стълби, голям кеф ;)
20.20 - огромна шопска салата, и извара, туй то, не ми се яде друго.
22.00 - диня и пъпеш

Вода - много :)

Утре ще почивам, тренировка няма да има :)

03.08.11
21:41

Добър вечер :)

Днес, 03.08.2011

Само храна :
9.00 - овес с кисело мляко и 1с.л.мед, обожавам я тази закуска мммммм.............
13.30 - цаца с бира ;) еми.....това е положението ;)
16.00 - диня и пъпеш
20.00 - домати, сирене, 2 зелени пиперки, пилешко филе на скара, извара около 50 - 70 гр.

Вода, много, много движение, разходки, носене на 10 кг. бебе насам натам, по стълби разни, сгъване разгъване на количка, в колата, извън колата, безброй тигела от край до край на Морската градина с количката, абе такъв фитнес си е цялата занимавка с бебчо, че......може да се брой за тренировъчен ден ;)

Дано да не дописвам храна по - късно ;)

Мнението беше редактирано от Vess на 03.08.11 21:43.

04.08.11
22:11

Да споделя каква я свърших днес :

04.08.2011

9.00 - овес с кисело мляко и 1с.л.мед
13.00 - тренировка ТАЕ БО 60 мин. общо, кардио + ръце, упражнения на земя, стречинг
14.30 - домат, зелена пиперка, пилешко филе на скара, резен пъпеш, 1ч.л.фъстъчено масло
17.00 - резен пъпеш, 1 синя слива от едрите, 1ч.л.фъстъчено масло
19.00 - салата шопска, печено пиле, задушени зеленчуци в масло - грах, зелен фасул и царевица

зелен чай - 2 броя
много вода

Ще се опитам и тази вечер да не дояждам по-късно с плодове. Снощи успях да устискам :)

Имам си вече уред за мерене на пробягано разстояние и утре ще меря колко км. ще пробягам. Много съм доволна. Искам да успея да пробягам 10 км. и да се включа в следващия маратон в Каварна. Ееееххххх мечтиии :) Той мисля че е много по-дълъг, но има и по-къси дестинации. Да не се целя в най-високото, още съм далеко далеко от 40 км. примерно ;) но пък е хубаво човек да си мечтае :)

Хайде, лека и спокойна нощ :)

05.08.11
23:46

Тук съм :)

Днес, 05.08.2011

9.00 - овес с кисело мляко и 1с.л.медец
Цял ден тичане с детето и количката, по автобуси, колата е повредена :( по центъра имах куп задачки, валя ни дъжд, имаше и крос с количката в дъжда :) навъртях яко километри......ядох късно, чак в 15.30
15.30 - 2 пълнени пиперки с ориз и кайма
17.30 - 2 сини сливи, 1ч.л.фъстъчено масло, ейййй докато не свърши няма да мирясам.....
19.30 - Тае Бо - яко се разкърших, замествах треньрката, не беше добре и затова, а когато водя, давам всичко от себе си :)
21.30 - салата шопска, печено пиле
23.30 - диня и пъпеш

Туй то :) Чувствам се страхотно, може би заради тренировката :)

Мнението беше редактирано от Vess на 05.08.11 23:47.

06.08.11
23:06

Днес, 06.08.2011 основно хапвах, тренировка нямаше, днес бе специален ден за мен, станах официално Християнка :)
8.30 - сина ми е виновен за ранната ми закуска :) събуди ме рано рано днес :) - овес с кисело мляко и мед
13.00 - домат, зелена пиперка, сирене, свинско филе от бут, 1 филия хляб Вита със зърна
19.30 - салата шопска, една задушена скумрия, цяла, във фолио със много лук и моркови.
23.00 - диня

Утре замислям едни 5 км. бягане ;)

Хайде, лека и спокойна нощ на всички :)

07.08.11
22:42

Хелоуууу ;)

Днес, както и предполагах не успях да се организирам да тичам, но ставах кръстница на едно малко детенце, после обяд с родителите, после решихме да направим един плаж и то станааа........ами срамота, това ми беше 3-ти плаж за това лято, а съм от Варна ха ха хааа....

Храната днес беше добре, овес, кисело мляко, салата, пак салата, печен пипер и 2 кюфтета. Часовете не ги помня затова така го пиша.
А сега да ви питам нещо мога ли да пия Фат бърнър и Л-карнитин едновременно ??? Много ли ще дойде ? Имам едно шише течен Л-карнитин, спечелих го на Тае Бо - маратона и за да не го хвърля да взема да го изпия, но понеже си взех един Фат бърнър, който пия 30 мин.преди тренировка та се чудех дали може и двете да се пият ??? Много ще дойде си мисля аз ???

Ми май това беше :)

08.08.11
22:51

Днес, 08.08.2011 само храна, отново....утре обаче вече ще се тренира ;)
- овес със сирене
- няколко лъжички фъстъчено масло
- пилешко филе на скара, домати
- салата овчарска, риба пържена, бира абе.....омазах положението днес ама.....
- вода, зелен чай, 2 кафета

Май това беше :)

09.08.11
12:18

Как го ядеш тоя овес със сирене? В смисъл нещо накисваш ли го, вариш ли го? Звучи по-гадно от гипс (овес с кисело мляко) :)

09.08.11
14:00

казано от Moonray на 09.08.11, 12:18:

Как го ядеш тоя овес със сирене? В смисъл нещо накисваш ли го, вариш ли го? Звучи по-гадно от гипс (овес с кисело мляко) :)

Хе хе, не е толкова гадно, поне на мен ми харесва :) сварявам го, той набъбва и троша сирене после. Днес даже добавих и лъжичка краве масло докато е горещо и стана чудно :) Ако като малка си обичала да ядеш попара ( хляб, вода, сирене и чисто масло ) значи и това ще ти хареса, има същия вкус :)

Реших да пробвам да се храня без млечни, но изключвам само млякото, сиренето не мога, пристрастена съм към него :)

09.08.11
20:53

Хоп-троп, ей ме на :)

Днес, 09.08.2011

- сварен овес и натрошено сирене и 1ч.л.краве масло
- 30 мин. преди тренировка Фат Бърнър
- веднага след тренировка - около 70 гр. пилешко филе
- домати, свинско филе от бут, кашкавал
- салата шопска, печена скумрия със задушени зеленчуци
- преди сън ще има извара с кокосови стърготини и Стевия
- много вода, 1 кафе, зелен чай

Тренировката днес - Тае Бо - общо кардио, ръце и земя 1 час и 15 мин.

Това беше днес :)

10.08.11
22:22

Здравейтеее :)

Днес, 10.08.2011

- овес със сирене и краве масло
- задушени царевица и грах в масло, 2 яйца, сирене
- 30 мин. преди тренировка Фат бърнър
- тренировка Тае Бо - общо час и 15 мин.
- салата шопска, пиле със зелен фасул

След малко май ще има диня и пъпеш, много ми се ядът ;)

Впечатления от Фат бърнъра - за първи път пия такова чудо, ми сякъш усещам повече енергия, то затова го и взех де, не че чакам от него да свалям, просто исках енергия и май се получава. Продължавам да наблюдавам :)

11.08.11
22:04

Хелоу пийпъл :)

Днес, 11.08.2011 нещата са почти същите като вчерашния ден.

9.30 - овес със сирене и краве масло
11.15 - Фат бърнър
11.45 - Тае Бо тренировка, тренирам усилено, в домашна обстановка, подготвям се, отдава ми се възможност да водя тренировки, но като стане сигурно тогава ще кажа :)
13.30 - задушени царевица и грах със 130 гр. риба тон, резен диня и резен пъпеш :)
15.30 - 1ч.л. и половина течен шоколад със фруктоза, от диетичния щанд
19.30 - зелена салата с риба тон и ролца от раци, пилешко филе с гъби

- през целия ден много вода, 1 кафе, зелен чай

Ами...това е май, преди лягане ще хапна и малко извара :)

12.08.11
14:37

Eхо, привет :) трети ден сме си в нас с малчо и вече......полудяваме...и двамата, еее това време да се оправя вече....
Четвърти ден подред тренирам, това отдавна не съм го правила, обикновено тренирам през ден, но една енергия усещам, едни сили.....изчиствам движенията и си затвърждавам програмата, искам да съм подготвена и като намеря зала всичко да е на шест ;) стискайте ми палци :)

Храната...старая се да е чиста и здравословна, да няма джънк и такива подобни ;) имам да се изчиствам още от бременността, но искам нещата да стават постепенно :)

12.08.11
20:45

Сега да опиша и храната, 12.08.2011
9.00 - овес със сирене
11.30 - Фат бърнър
12.00 - тренировка Тае Бо, общо час и 10 мин.
13.30 - зелен фасул със пиле, резен диня
17.00 - резен кашкавал, няколко резена свинско филе бут, извара
19.00 - шопска салата, зелен фасул с пиле
Преди сън ще има извара.

Много вода, 1 кафе

14.08.11

Ето ме, тук съм :)
Вчера и днес тренировка няма, почивам активно, но за сметка на това пък храната ми вчера беше.....
- овес със сирене
- 100 гр. кашу
- диня
- салата шопска, зелен фасул с пиле
- сладолед, е тук вече......шоколадов и то с течен шоколад (blush)

Днес е по добре храната, поне към момента :)
- салата домати, пипер и краставици, пълнени пиперки с ориз 2 бр.
- предстои салата шопска и омлет с червен пипер и чубрица

Това е то тия дни. Утре пак тренировките започват :)

15.08.11
21:48

Опааа, как сте :)

Днес, 15.08.2011
Честит имен ден на всички именници, и Честит празник на ВАРНА :)

Ядох :
- смокини, праскова, моркови - 2 бр., тиквички сурови, много обичам....амй това беше по обяд
- салата шопска, задушени зеленчуци - тиквички, моркови, домати и пипер :)
- по късно ще има плодове, днес плодово - зеленчуков ден май се получи
- 30 мин. преди тренировка Фат бърнър
- Тае Бо

Май е това :)

16.08.11
20:32

Ехооо хора :)

Днес, 16.08.2011

- овес със сирене
- пилешка пилешка пържола, 2 пилешки шишчета за гарнитура ;)
- 1 консерва риба тон
- 30 мин.преди трен.Фат бърнър
- Тае бо - общо 60 мин.
- пилешко филе със кашкавал, чаша бяло винце ;)

За разлика от вчерашния плодово-зеленчуков ден, днес само мръвка ;)

Така, това добре, сега да ви се оплача. Намерих си зала в която да водя тренировки, но дилемата ми е дали да взема вечерни часове или през деня. Ще ми се да са през деня, но единствената ни баба на близо, свекърва ми, ясно ми даде да разбера че не може да се разчита на нея.....направо ....много съм възмутена, как може бе, единствен внук им е сина ми, на всичкото отгове тя не работи.....личното й време е по - важно за нея.....бясна съм направо.....Най-вероятно ще избера вечерни часове, и мъжа ми ще гледа малчо.....няма как. Но от друга страна така или инъче като се върна декември месец на работа вечерните часове тренировки ще са единствения вариант за мен, така че.....май това ще е :)
Нека стане всичко сигурно, и ще кажа къде и кога ще са тренировките :)

Хайде, това от мен за сега, останете си със здраве :)

18.08.11
14:12

Аз мисля, че с вечерни часове ще събереш по-голяма група. През деня хората са или на работа или на плаж.
Иначе и моите лични предпочитания биха клонили към дневните часове. :)
Успех :)

18.08.11
14:55

Маргаритка благодаря, още умувам :)
Така, вчера не съм писала отчет, та значи :
17.08.2011
- овесена питка от овес, 1 яйце, кис.мляко и сиренце
- пилешко филе със краставица
- пак печено пиле със салата шопска
- риба тон
- 1 кафе, 1 зелен чай, много вода
Тренировка - няма

Това беше май, по спомен (blush)

19.08.11
18:09

Ехо, тук съм, да не ме забравите ей ;)
Не съм писала тия дни, че съм все по улиците или тренирам....луда работа, подготвям се усилено за часовете ми по Тае Бо :)
Инъче ще обобщя двата дни заедно, че те са кажи речи еднакви :)
18 и 19.08.2011

храна
- овес със краве масло и сирене
- риба тон около 300 гр. зелена салата
- пиле печено със шопска салата
- много вода, по 1 кафе и 1 зелен чай
- Фат бърнър 30 мин. преди тренировка, ейййй страхотна енергия ми дава това чудо, вземам го точно заради това, не че разчитам да ме топи.

тренировка - Тае Бо и двата дни, общо 60 мин.

Ами май е това, утре е зареждащ ден, ще пътуваме малко към село и там ще си хапна подобаващо и доста плодчета ;)
Ще пиша като се върнем :)
Хайде, чао от мен и хубав и усмихнат уикенд :)

19.08.11
18:10

Веси къде е таебото? Бих дошла с кеф :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1