казано от Скота на 11.08.11, 22:46:
Таз пък... пак за махане заприказва... я се осъзнай :D
Абе , спокс...колкото и ще карам утре на диня :) На 45кг се усещам зле/тромава - на 44 + тренировки + недопиращи се бедра е приемливо :)
Щеше ми се да се мерна на форумната среща ... дано сте си изкарали ОК :)
Поздрави :)
Трудно ми е да повярвам, че само едно кило нагоре и краката ти са започнали да се допират. Като гледам снимките от преди няколко поста, доста повече килограми трябва да качиш за да се получи този ефект ;)
Стига с това сваляне, на теб ти трябва още малко маса за да си пърфект :)
Всъщност , след няколко кафета и стандартното посещение на WC-то бях 43кг...но принципно , следя килограмите , измерени преди тоалетните “изпълнения”...
Не съм решила за днешната “диета”....до момента съм на 1 грозд/зрънце :D
Определено си имам проблем с храната....днес ще експериментирам ... каквото и да означава това , в конкретния случай?!?
Сега - малко гимнастика :)
Мнението беше редактирано от Мая на 12.08.11 11:45.
44кг -
Най-малоумното нещо , което съм правила в последно време...но ще го докарам до край...
Няма основателна причина(отслабване/пречистване) ....може би , подсъзнателен стремеж да се поизтормозя...или да стресирам организма с цел?!?
От 1година не съм имала ден без месо/яйца/извара и съм психирана , относно липсата/малкото протеин за деня....
От друга страна , плодове почти не консумирам - не ме и съблазняват , а вече официално ги мразя(поне известно/доста време за в бъдеще)...
Предвиждам следния резултат : -2см от обиколката на гърба / -0.5кг мускулна маса / +1кг мазнини...последното , някак ми звучи логично :D
Та , за какво иде реч:
Почивен...малко гимнастика :
1 - клек - 3x10
2 - плие - 3x10
3 - страничен полуклек - 3x10
4 - напади - 3x10
5 - глутеус ритник - 3x10
6 - глутеус мост - 3x20
За около 30мин...+ 3 часа из квартала - поликлиника/аптека/супермаркет/пазар..
”Храна” :
9.30 - грозде - 1 зрънце (coffee) вода
11.00 - гимнастика
11.30 - 1 праскова + 3 гроздови зърна (beer)
12.30 - 100гр розов домат(сладък (puke) ) (beer)
15.00 - 1 праскова + 1 гроздово зрънце (beer)
16.00 - 1 смокиня (beer)
17.00 - 350гр диня (beer)
18.30 - 1 смокиня (d) вода
Мисля , да продължа с краставици и корнишони...300-400гр... (d) вода
Около 350 ккал...
(beer) не е много...чашки по 150-200мл....
Преди години съм карала на 1 краставица , едно 2в1 , (beer) и концентрат за вечеря...не всеки ден де :D
Не мисля , да си правя подобни опити again…...
Утре ще се “натъпча” с юфка/кашкавал/бутче/пилешки сърца/извара и т.н.
Когато правиш “плодов ден”, се яде не по 3 гроздови зърна, ч смокиня и т.н., а с килограми. :D
:D - и това ми дойде в повече...а и не знам , какъв ден исках да правя ...то с бира и вино , не съм си и помисляла за пречистващ ден :D
Снощи изпих 30гр джин , а твърдо не ми понася вече - от това ще да съм “изперкала” :D та си погладувах днес :)
1 зрънце грозде, 1 смокиня, лелеееее как оцеляваш. Моето бебе няма 10 месеца и яде повече на ден ;) И сега сериозно, виждам че си правила някакъв ” плодов ” ден, но ако изключим днес и през другите ти дни ми се струва малко храната, за човек с цел покачване на мускулна маса (wasntme)
Мнението беше редактирано от Vess на 12.08.11 19:58.
13.08.11
00:37
Wo0o0o0w Каква е тази мания с тези недопиращи се бедра? Какво означава “допиращи се” и какво ще стане, ако се случи. Макар че като ти гледам снимките - малко вероятно е да стане, дори и с 10 кг отгоре...
казано от Absolut Illusion на 13.08.11, 00:37:
Wo0o0o0w Каква е тази мания с тези недопиращи се бедра? Какво означава “допиращи се” и какво ще стане, ако се случи. Макар че като ти гледам снимките - малко вероятно е да стане, дори и с 10 кг отгоре...
Амии , това е често срещано явление при момичетата с хранителни разтройства...дори и спането е проблемно , когато легнеш на страни и при допрени колена се докосват и бедрата...ползва се възглавница/чаршав за “облекчение” :D - аз поне съм го изпитвала и съм мяркала по филми/четива с подобна тематика :)
Ноо ....ако си имаш стегнати бедра и спортуваш - “проблемът” =“0” :)
В моя случай(към момента) - целя определен силует...далеч от женственост (blush)
Инак съм на косъм(и съм била :) ) от допиращи се бедра , а и “бягството” от подобна естественост на женската сексапилност/женственост = болест...
Естествено слабите мацки си го имат улфта , но обикновено им стои грозно...поради цялостна слабост и липса на мускули :)
И се спирам(било то и в моя си дневник) , защото “умирам” от глад и мисълта ми се губи(всъщност , не съществува такава :D ) ....утре ще ям юфка (inlove) ...с кашкавал :D - нека ми се допрат бедрата , като им е зор :D
43кг +
Даммм , половин кило....можех да го сваля и с по-вкусна и “полезна” храна , а и не целях това...но пък се “запекох” - красота (dull) това за дини/смокини/разхлабване не вАжи...при мен |-) ...а може би , от около 1кг плодове/зеленчуци , няма какво да “изкараш” толкоз...все тая...
Тренировка “гърди/трицепс/рамо(предно/средно)” + “гимнастика” :
01 - клек - 3x10
1 - лег с дъмбели - 4x10
2 - пулоувър с 1 дъмбел - 4x8
3 - лицеви със 7кг - 4x5
4 - полукофички с крака на стол със 7кг - 4x8
5 - едностранно трицепсово разгъване от лег с дъмбел - 4x8
6 - кик бек - 4x8
7 - повдигане на дъмбели напред - 4x6
8 - арнолд преси - 4x5
02 - плие - 3x10
03 - страничен полуклек - 3x10
04 - напади - 3x10
9 - лицеви - 1x20
Дъмбел 7кг/за около час.......
Реших за 3 и 4 да пробвам с тежест , та сложих в една раница 1 дъмбел - за “кофичките” е ок ,а лицевите са некви четвъртинки :D ...трицепса ми е слаб и 5 със 7кг ми е непосилно , та съм го клатила нещо дъмбела :) - нищо , то така се почва - с постоянство може и да стане...не ми се разглабя тоя дъмбел :D
Мисля пак да включа тежести при краката...
Храна:
9.00 - омлет(1 яйце + 30гр извара + 20гр кашкавал) + 30гр месо от варено/обезкожено бутче + 5 сърчица (coffee) вода
11.00 - трен + вода
13.00 - 50гр пилешко + 10 сърчица + 100гр зеле/краставица + маслина/капка зехтин (beer)
16.00 - 150гр кисело мляко 2% (beer)
18.30 - 50гр пилешко + 5 сърчица + 100гр зеле/краставица/маслина (beer)
21.30/22.00 - 100гр извара (d) вода
Около 850ккал : пр - 90гр / м - 45гр |-) / в - 20гр от храна...
Нещо не ми беше до юфка...то и така съм попрекалила с храната(необходима за мен) ..
Мнението беше редактирано от Мая на 13.08.11 20:41.
казано от mayasy на 13.08.11, 20:25:
това за дини/смокини/разхлабване не вАжи...при мен |-) ...а може би , от около 1кг плодове/зеленчуци , няма какво да “изкараш” толкоз...все тая...
Не че не вАжи, ама от 1 смокиня и 3 зрънца грозде, какво очакваш да “извадиш”? ;) Както ти казах - плодов ден с по-малко от 3-4 кг плодове си е чист глад.
43кг+
Тренировка “гръб/рамо/бицепс”...крака..:
1 - клек с дъмбели на рамене - 4x6
2 - тяга с щанга - 4x6
3 - грбане с щанга(подхват/надхват) - 4x6
4 *- едностранно гребане с 2дъмбела/една ръка - 4x5
5 - широко гребане с дъмбели - 4x8
6 - повдигане встрани от наклон - 4x8
7 - повдигане(полу) встрани/вертолет с дъмбели(редувано) - 4x8
8 - бицепсово с дъмбели - 4x6
9 - концентрирано/чуково(редувани) - 4x6
10 - плие с 2 дъмбела - 4x6
11 - напади с дъмбели - 4x5
12 - повдигане на пръсти с дъмбели на рамене - 4x15
Щанга 27кг/дъмбел 7кг ...за около час...
*4 - сложих в една чанта 2-та дъмбела и гребах :D ...не мн сполучливо - 10-12кг ще са ми по ок |-)
Имам мускулна на трицепса..... може би не напразно съм го “клатила” тоз’ дъмбел вчера :)
На косъм бях , да сляза пред блока за набирания/опити...Безлюдна неделя/разпищолени дървеса и пейката , на която направих няколко преди време...срам ме е самичка - не съм сигурна , че мога...
Храна :
9.00 - омлет(1 яйце + 30гр извара + 20гр кашкавал) + 3 сърчица (coffee) вода
11.00 - трен+вода
13.00 - 1 горно бутче + 7 сърца + 200гр салата от домат/краставица/чушка/извара/маслина (beer)
16.00 - 150гр кисело мляко 2% (beer)
18.00 - 1 горно бутче + 5 сърца + 100гр краставица/извара (d) вода
21.30 - 100гр извара (d) вода
Около 800ккал : пр - 85гр / м - 40гр / в - 20гр от храна
“Тоалета” е регулиран 8-)
Мисля да си пусна филм ....
Мнението беше редактирано от Мая на 14.08.11 23:25.
43кг
Почивен ...нямаше и гимнастика..
Още имам мускулна треска на трицепса и утре може да направя вчерашния трен(гръб/рамо/бицепс) ...
Храна:
9.30 - омлет(1яйце + 20гр извара) + 30гр кашкавал + 3 сърца (coffee) вода
15.30 - 1 долно бутче + 5 сърца + 150гр салата от домат/краставица/извара (beer)
18.30 - 1 долно бутче + 150гр пюре от печен патладжан и извара...+ една трътка :D (beer)
21.30 - 100гр патладжан и извара (d) вода
Около 650ккал: пр - 60гр / м - 35гр / в - 25гр от храна...
Наложи ми се , да се “разходя” до Радомир с ромския гробар Гошо :D , на фона на Шабан Шаулич...там срещнах бащата и сестрата на Изаура :D Присъсвието ми бе наложено от мързелът на баща ми :) Както и да е - трябваше да подпиша нещо и майка ми не ми даде да пия една бира ;( - щяла съм да лъхам на прокурора :D
Нямаше как да ям ...прибрах се в 3…
В Радомир е приятно , ама много баиресто ...пак трябва да ходя след около месец...’щото бащата на Изаура :D е крал желЕзо , с отдавна продадена от родителите ми кола , на некоректни купувачи бля бля...
Апатичен ден...
Честито на всички именници (party)
Мнението беше редактирано от Мая на 26.09.11 16:06.
казано от Nora B на 15.08.11, 21:43:
лелее, покъртителна история, добре ме поразвесели :)
Е , ти не му видя “татусите” на Гошо(той е приличен за...ром) : Цеца + Гошо...Станка...и много други писания и т.н....А да беше чула покъртителната история на неграмотния “баща на Изаура”(не им разбрах имената , ама Изаура е едно от 10е чавета) - то жена му умряла преди месец(показа смъртен акт...чуди се , дали да съди лекарите) ...па на брат му му се забил кърлеж преди година...крак му отрязали(Гошо предположи , че от “мигрена” се е стигнало до там)...6 месеца не ял и му излизало през носа и вода, и храна...и умрял....и ми стана мешавица с по 100деца и внуци...кои ще се “взимат” и т.н.....
Направи ми впечатление , че не се впрягат много да говорят за умрели роднини/деца/близки...достатъчно си имат , изглежда?!?
Баба ми има имен ден - жива и здрава :) и пийнах 100гр бял вермут CioCioSan…дори не беше dry…гхххх..
Открих и една “закономерност” :
Ако пия повече вино , за сметка на бирата - боли ме глава , но не се отразява на килограмите...
Ако пия повече бира , за сметка на виното - свежарка съм , но май се лепи...
Извод : трябва да пия по равно :D ...по-малко , разбира се :)
Ей тука виждам потенциал за сценарий на умопомрачителен филм, жанр трилър/медицински/sci-fi - нещо средно между досиетата Х и д-р Хаус...Спилбърг ще бъде проектиран в равнината :D
Спирам да спамя, сори... (blush)
Мнението беше редактирано от Nora B на 16.08.11 10:42.
Ахаха , Nora B… ама требе и с елементи на сапунка , че Гошо го “цанят” за жених на сестрата на Изаура :D
Спами си спокойно :D
Поздрави (sun)
43кг -
Тренировка “гръб/рамо/бицепс” ...крака:
1- клек с дъмбели по 7кг на раменете - 4x6
2 - тяга с щанга 27кг/30кг - 2x6 / 2x5
3 - гребане с щанга 27кг(подхват/надхват) - 4x8
4 - едностранно гребане с 10кг(дъмбел+гира3кг в чанта :D ) - 4x6
5 - повдигане на дъмбели встрани от наклон - 4x10
6 - повдигане на дъмбели встрани - 4x8
7 - бицепсово с дъмбели - 4x7
8 - чуково с дъмбели - 4x5
9 - плие с 2 дъмбела - 4x6
10 - напади с гири - 4x7
11 - сраничен полуклек с 1 дъмбел - 4x10
За около час.....
Храна :
9.00 - омлет(1 яйце + 20гр извара+20гр кашкавал) + 1 долно бутче (coffee) вода
11.30 - трен + вода
13.00 - 1 горно бутче + “пюре”( 120гр печен патладжан + 30гр извара) + краставица (beer)
17.00 - няколко пилешки дробчета + корнишон (beer)
21.00 - 1 долно бутче + 100гр “пастет” от дроб+извара (d) вода
Около 750ккал : пр - 80гр / м - 40гр / в - 15гр от храна....
Днес - лежерно...
Мнението беше редактирано от Мая на 16.08.11 18:53.
42.5кг - те си варират , нищо не значи ...
Тренировка “гърди/трицепс/рамо” :
1 - клек с дъмбели на раменете - 4x6
2 - лег с дъмбели - 4x8
3 - пулоувър с 1 дъмбел - 4x8
4 - лицеви - 4x5 с 6кг/2x5 със 7кг
5 - полукофички с крака на стол - 4x8 със 7кг
7 - френско зад глава с 1 дъмбел - 4x8
8 - едностранно трицепсово лег с дъмбел - 4x8 ...тук нещата са далеч от правилно изпълнение...
9 - повдигане на дъмбели напред - 4x6
10 - арнолд преси - 4x5
11 - плие с 2 дъмбела - 4x6
12 - повдигане на пръсти с дъмбели на рамене - 4x15
13 - лицеви - 1x20
Дъмбел 7кг ...за около час...
Храна :
10.00 - малка купичка с пълнозърнеста юфка + извара/кашкавал + 1 дробче (coffee) вода
12.30 - трен + вода
14.00 - 1 горно бутче + дробчета + морков/корнишон/маслина (beer)
18.00 - омлет(1 яйце + 2 белтъка + извара) + дробчета + корнишон (beer)
22.00 - “пастет” от извара и дроб (puke) ....(d) вода
Около 800ккал: пр - 80гр / м - 35гр / в - 35гр от храна....
Бутчета със сърчица...бутчета с дробчета....утре съм на бутчета с воденички :D
Мързелив и дразнещ ден...некъв ми измяука(буквално?!?) на улицата - не ми се размишлява в тази посока...то , да не излезеш бира да си купиш :D
Взех си боя за тиквата - пурпурна череша :D
43кг +
Днес няма тренировка(по план)...пропуснах и гимнастиката...
Не си харесвам бедрата(още не са се допрели , де :D - има 2мм до пълно отвращение , от моя страна :) )
С дънки/панталони/по гащи....не ме кефи...но така ще да е...
Горна част - задоволителна....корем/талия не гледам и нямам мнение...
И тъпата външност не е нищо особено , ако не умееш да я използваш...Има редица други качества , доста по-съществени от визията...
Отворих ФБ(рядко го правя) и видях профила на много близка моя приятелка , с която не общуваме от около година(въпрос на разстояние и мои “лудости”)...Благородно завидях/зарадвах се...и се “депресирах”....
Колкото и да се “автосугестирам” ... че съм различна/други са ми стремежите....искам прости и обикновени неща...нормални неща...при които , гърбът и бедрата са на доста заден план....не ми се пише...болен мозък/малшанс...
Утре - “гръб/рамо/бицепс”...ще се боядисам и е време за кола маска на ръцете = мехури/пъпки/петна...’бах я у кожата..
Храна...ядох: 1 парти бутче / 100гр воденички / 1 яйце / 30гр кашкавал / 50гр кашкавалена извара /150гр прясно зеле/малко зехтин/2 маслини (coffee) (beer) (d) вода до тук...на три приема...
Около 600ккал : пр - 60гр / м - 30гр / в - 15гр от храна...
Предвидила съм и още 1 хранене - 50гр к. извара + 50гр воденички , но нз дали ще съм на кеф...
Утре ще съм cool след трена 8-)
По принцип ми се щеше да ти кажа няколко думи относно автосугестиите, бедрата, другите хора и тн. - но ще си замълча, защото реално не мога да ти помогна да се чувстваш по-добре. Пък и усещам, че няма да ми се получи “съвета” или квото е там наплещено. Имаш моралната ми подкрепа поне в този момент - всеки има скапващи състояния, ама минават.
Червената коса остава обаче!!! Цветът звучи добре и интересно, да постнеш снимка за една фенка в мое лице :)
След кола маска не мокри ръцете и не би трябвало да има проблем.. макар че вероятно това го знаеш.
Atom , мерси за коментара и “подкрепата” - уникално позитивна(и много други неща :) ) личност си :)
Ще щракна тиквата :D ...по последни снимки и ти клониш към лилаво/патладжан - кефи :)
За кола маската(топла/студена/ленти) - не ги мокря , но и не знаех , че не трябва :D .... избиват си (за 1-2 дни , след процедурата) разни мехури/пъпки ...мажа и с крем....и след епилатор е същото... не е болка :D
То , от нападите , са ми сини коленете :D / една котка ме одра ... та бедра няма да “ветрея” тия дни :D ... убави/грозни - аз ще им се “радвам” :D ....то и с дрехи не кефи , де...
Мерси , за вкючването - утре ще съм ОК ...с леко “чумав” вид в областта на ръцете и “пурпурно черешова” глава :D
Поздрави и усмивки (sun)
Моля те, стегни се :) Нали знаеш, че всичко е в главата ти?! Ти си създаваш проблемите, ти си ги решаваш. И това е най-готиното :)
А я си представи, че беше на мое място - цял живот с допиращи се бедра :D И още съм жива, имам си радости, тревоги, даже се харесвам през повечето време :)
айде със здраве и горе главата :)
Nora B , мога само да ти завиждам(благородно) ,но не защото си оцеляла с допиращи се бедра :D ...не .... това е несериозно...и си ме впряга мен - мисля , имаше теория за перфектни женски крака и идеята беше да се допират на три места/точки :)
Изглеждаш чудесно/имаш прекрасно излъчване и дисциплина , до колкото съм забелязала ... и да се стремиш към дадени корекции - ще ги постигнеш :)
Други “филми” са ми в главата...една прекрасна сватба/снимки(не съм религиозна/не се причислявам към някакви общества)...бременност...
На 25г съм и трябва да забравя , за подобни “нормалности”...и ще ми липсват :(
Поздрави и бъди все така лъчезарна... и успехи във всяко начинание (sun) (d)
И , дамм....пропускам последното хапване (wasntme)
Мнението беше редактирано от Мая на 18.08.11 23:27.
Ей, не знам какви точно са ти тревогите и защо смяташ, че тези “нормалности” ще ти липсват...тук излизаме от спортната тематика навярно. Както казва и Атом, не можем да помогнем кой знае колко, но само ще ти предложа малко храна за размисъл и понятието “нормалност” може да придобие други измерения. Прочети за този човек:
http://www.attitudeisaltitude.com/aboutus-nick.php
http://e-vestnik.bg/6067
и виж, че е щастлив, въпреки че му липсват неща, които ние (или поне аз) смятам не само за нормални, ами за даденост, без която не си представям живота си.... :)
Хубав и слънчев ден от мен!
Гледала съм клипче с него...
Мерси , Nora B :) за занимавката с моите простотии...но ми е малко трудно , да се утешавам , че има и по-зле...въпреки , че е относително понятието “зле” ...според-зависи :)
Другите не ме интересуват особено , просто се чувствам непълноценна и нещастна и без да се сравнявам с някого...
Както и да е :) Аз се абстрахирам от тези работи и започвам да се нервя : след кола маската съм буквално обезобразена :D То да бяха мехури...едната ми ръка е на лилави точки и петна,като спукани капиляри...то не е като , ами ги спуках :D - красота :) Дано не ми окапе косата , като се боядисам :D
Принципно , пулсът ми е 100…в спокойно състояние....днес беше 120 и тренировката мина доста изтормозено...сега е 110 и съм ОК...
Помислих , да не ми е паднала захарта...ама пак не ядох въглехидрати...много силно кафе пия...пуша...
Попрочетох за базедовата болест...пасват доста неща , ама не съм “ококорена” :D
Все тая :) Поздрави и усмивки (sun)
Мнението беше редактирано от Мая на 20.08.11 22:08.
Здрасти, защо не вземеш да подтичваш сутрин лекичко из някой парк? Пулс 100 в спокойно състояние хич не е добре. Да кафетата цигарите и алкохолът също вдигат много пулса. То пък е свързано с други твои терзания...Не се чувстваш пълноценна, в същото време мечтаеш за дом, семейство. А всичко това е толкова постижимо, само малко излизане извън това, което си свикнала да правиш.
Което ми напомни за цитат от един филм “Теория на запоя”...майка представя някаква книга на дъщеря си от сорта на “100 начина да бъдем щастливи” или нещо подобно. Дъщерята отговаря с досада:
“Аз не искам да съм щастлива. Аз искам съпруг и деца” :D :D
@Anelia - днес , за малко станах “ококорена” , като видях една твоя тема :D Нямах си и на идея , че пулс под 60 може да е здравословен ?!?И че е свързано с кардиото...
За тичането...мисля , че на нещо повече от бързо ходене , не съм способна...не пречи да опитам...
Цитатът ме развесели :D
Поздрави (sun)
43кг+
Тренировка “гръб/рамо/бицепс” :
2 - тяга с щанга - 4x8
3 - грбане с щанга(подхват/надхват) - 4x8
4 - едностранно гребане с 10кг - 4x5
6 - повдигане встрани от наклон - 4x8
7 - повдигане(полу) встрани - 4x8
9 - чуково - 4x6
10 - повдигане на пръсти с дъмбели на рамене - 4x15
Щанга 27кг/дъмбел 7кг ...за около 40мин...
Храна :
9.30 - омлет от 1 яйце + 25гр извара + 25гр кашкавал (coffee)
12.00 - трен + вода
13.00 - 1 горно пилешко бутче + 100гр салата от зеле/капка зехтин (beer)
16.30 - омлет от 1 яйце + 1 белтък + 25гр извара + половин краставица и резан домат (beer)
20.30 - 100гр воденички + 50гр извара + краставица (d) вода
Около 750ккал : пр - 85гр / м - 40гр / в - 15гр от храна...
Та , за днес :
1 - въпреки малкото храна вчера , съм на + с килата...
2 - пулсът ми беше ускорен от сутринта - 120 при “нормални” за мен 100 , та тренировката беше тегава...сега е 105 на доста странно кръвно 120/65 ...по-скоро горната граница е завишена...в моя случай...
3 - с идеята , да “разнообразя” епилацията с кола маска, си прецаках ръката жестоко - сумАти спукани капиляри...лилава е , в тон с косата ми :)
4 - родителите ми взеха воденички , да ги варят там , където “работят”(да спестим газ)...миришеха на нафта , което не ме спря да опитам и имах чувството , че преглътнах баш нафта...съсипани са , а наще се правят на ухапани...
Изводи:
- когато съм тъжна/депресирана , “дебелея” от въздуха...
- може би , кръвта ми е сгъстена....това обяснява високия пулс + лесното образуване на синини от нищото/спуканите капиляри....и цигарите влияят доста “добре” на сгъстяването...
- родителите ми се опитват да ме отровят :D
Мислех си нещо, дано не се обидиш. Не го казвам с назидание, а по-скоро като идея. Защо не започнеш работа...ще си спестиш скуката и обърканите мисли през деня, ще се чувстваш заета и полезна, както и ще стабилизираш малко финансово.
Ако си от София, не мисля, че е проблем да започнеш. Виж, ако си от малко градче, тогава е доста по-трудно.
казано от Anelia на 19.08.11, 20:23:
Мислех си нещо, дано не се обидиш. Не го казвам с назидание, а по-скоро като идея. Защо не започнеш работа...ще си спестиш скуката и обърканите мисли през деня, ще се чувстваш заета и полезна, както и ще стабилизираш малко финансово.
Ако си от София, не мисля, че е проблем да започнеш. Виж, ако си от малко градче, тогава е доста по-трудно.
Принципно , си търся работа :) Лошото е , че нямам никакви специални умения/висше и опит...и не съм особено издръжлива , като времетраене/часове - интензивноста не ми пречи....
А и със затворения си начин на живот , в последните години , социалните ми контакти са намалели , а от там и евентуални оферти ...
Никак не е обидно и назидателно - правилно е :)
Аз харесвам работата като продавач (работила съм такова докато студентка). Не се изискват специални умения, висше или издържливост. Просто се усмихваш и се държиш приятелски с клиентите. Особено ако е някакъв по-ненатоварен бизнес, има време за висене на кафета и цигарки пред магазина :)
казано от Anelia на 19.08.11, 20:43:
Аз харесвам работата като продавач (работила съм такова докато студентка). Не се изискват специални умения, висше или издържливост. Просто се усмихваш и се държиш приятелски с клиентите. Особено ако е някакъв по-ненатоварен бизнес, има време за висене на кафета и цигарки пред магазина :)
Точно такова търся :) Миналото лято се опитах в едно магазинче за обувки , ама те си взеха техен човек...а и не бях в “добро” здраве , да речем :)
Ще излизам по-често с приятели/познати и все ще изкочи нещо :)
44кг - ...не ме кефи...
Тренировка “гърди/трицепс/рамо” :
2 - лег с дъмбели - 4x10
3 - пулоувър с 1 дъмбел - 4x8
4 - лицеви с 6кг/7кг - 2x6/3x5
5 - полукофички с крака на стол със 7кг - 4x8
6 - френско зад глава с 1 дъмбел - 4x8
7 - едностранно трицепсово лег с дъмбел - 4x8
8 - повдигане напред с дъмбели - 4x6
9 - едностранни раменни преси с дъмбел - 4x5
10 - плие с 2 дъмбела - 4x6
11 - страничен полуклек с 1 дъмбел - 4x10
12 - лицеви - 3x20
Дъмбел 7кг...за около 45 мин....
Освен от цигарите , трябва да правя “почивка” и от кафета 1час преди трен...
Храна :
9.30 - купичка юфка + извара и кашкавал (coffee) вода
11.30 - трен + вода
13.00 - 1 горно бутче + салата от зеле/домат/краставица/зехтин (beer)
17.00 - омлет от 1 яйце и извара + 1 долно бутче (beer)
21.00 - 100-150гр извара (d) вода
Около 800 : пр - 75гр / м - 35гр / в - 45гр от храна....ужасТни “показатели” .....трябва да направя храненията 5…на същите калории , де :D
Признаха си “кучетата” за воденичките...майка ми ги доляла(тенджера под налягане!?!) с нафта , на место вода?!? ...ама , “веднага” ги извадила ?!? :D
Абе , то не ми го побира акълът , как ми ги предлагат...и ме питат , с какво ги овкусявам , че и сол не били слагали :D ...като казах “с нищо” и настана смут + измънкване , че без подправки са гадни :D То да ги бях оляла със соев сос , пак се усеща нафтата при ядене...зле са...
Постоях повечко с боята и тя стана “черна пурпурна череша” :D
Мнението беше редактирано от Мая на 20.08.11 20:16.
43кг+
Тренировка няма(по план) - правих ”гимнастика”:
1 - клякания - 4x10
2 - плие - 4x10
3 - страничен полуклек - 4x10
4 - напади - 4x10
5 - глутеус ритник - 4x10
6 - глутеус мост - 4x15
За 30-ина минути...
Храна:
9.30 - омлет от 1 яйце + 25гр кашкавал + 25гр извара + 1 хапка(моя) наденица (coffee) вода
11.00 - “гимнастика” + вода
12.30 - омлет от 1 яйце и 50гр извара + 1 морков (beer) ...изветряла :(
15.30 - 70гр риба тон(половин консерва от най-долнопробните :D ) + 50гр прясно зеле (beer) :)
18.30 - 70гр риба тон ^^ (beer)
21.30 - 100-150гр извара (d) вода
Около 650ккал : пр - 80гр / м - 30гр / в - 15гр от храна...
Мизерна работа :D , ама това имаше към момента :) Като за нетренировъчен е добре , а за утре съм се “уредила” - гръб се пада , все пак :)
И ми е гладно в момента , но тамън ще успея да изям изварата...вчера не можах...Сега ги разбирам хорицата : след период на крайни лишения от моя срана , изварата беше , като сметанова торта за мен...сега ми е тегава , ако не е мазна/кашкавалена...
Много ми е убито/самоубито настроението...апатия...жега...тъпо...
Мнението беше редактирано от Мая на 21.08.11 21:07.
Привет :)
Много бира, много нещо :) Искам да те питам, калориите от бирата сметнати ли са в тия 650 кал. за деня ? Днес ми се при чу нещо по ТВ-то че една бира имала 100 калории :) аз понеже никога не съм си смятала какво изяждам и не съм запозната много, затова питам :)
С най-добри чувства :)
казано от Vessi на 22.08.11, 18:11:
Привет :)
Много бира, много нещо :) Искам да те питам, калориите от бирата сметнати ли са в тия 650 кал. за деня ? Днес ми се при чу нещо по ТВ-то че една бира имала 100 калории :) аз понеже никога не съм си смятала какво изяждам и не съм запозната много, затова питам :)
С най-добри чувства :)
Здравей (sun)
Калориите от алкохол не ги смятам , но знам колко са :D - 1 бира 500мл e около 200 - 250ккал и 17гр въглехидрати :)
Ама те тез’ (beer) не значат 1бутилка/халба...просто си пия бира / (d) вино :) и калориите за деня са ми м/у 2000 и 2500…., но аз мисля , че само въглехидратите в бирата и виното влияят директно на килограмите/се “лепят” , а чистите алкохолни калории(1гр=7ккал) по-скоро се отразяват на другата храна и нейното усвояване....знам ли , не съм мислила особено по въпроса :)
Поздрави и усмивки :)
43.5кг
Тренировка “гръб/рамо/бицепс” :
1 - клек с дъмбели на раменете - 4x6
2 - тяга с щанга - 4x8
3 - гребане с щанга - 4x8
4 - едностранно гребане с 10кг - 4x6
6 - повдигане встрани 0т наклон - 4x8
7 - повдигане встрани 4x8
9 - чуково - 4x6
Щанга 27кг/дъмбел 7кг ...за около 40мин...
Пропуснах няколко упражнения(крака :D ) , че бързах...
Храна :
9.00 - омлет : 1 яйце + 1 белтък + 25гр кашкавал + 25гр извара (coffee) вода
10.30 - трен + вода
13.00 - 1 горно бутче + 100гр зелен фасул (beer)
16.00 - няколко гроздови зърна (beer)
18.00 - 1 горно бутче + 50гр прясно зеле + 1/2 краставица/2маслини (beer)
21.00 - 100гр извара + малко пилешко (d)
Около 650ккал : пр - 75гр / м - 30гр / в - 20гр от храна.....
Ето малко снимки от тия дни....на едната малко съм се разтреперила , в опит да стегна огроооомния си и внушителен бицепс :D , а на тази по гащи се вижда , че бедрата ми са едри |-) ...стига с тез’ съвети за пълнеене (dull)
казано от mayasy на 22.08.11, 19:21:
на тази по гащи се вижда , че бедрата ми са едри |-) ...
:D :D :D :D :D Къде ги виждаш тези неща??? У вас май имаш само криви огледала ;) Колко ти е обиколката на бедрото - по снимката не бих предположила повече от 39-41см. За справка - моите са 49 и все още минават за слаби (wasntme)
(wait) то има едно черно петно/краска на огледалото , та да не се подведеш :D
46-47см - меря го изправена на най-едрата част :) ...и съм 1.62м ...бе още не са се докоснали :D
Поздрави (sun)