08.09.11
01:26
Здравейте фитнес манияци ! Имам сериозен проблем и се нуждая от вашата помощ.. На 17 години сам висок 180 някаде .. и сам 94 кг които са мнооооого .. та сега съм твърдо решен да се заема сериозно с фитнес и искам някои професионалист от вас да ми даде или изготви ако е възможно програма за превръщане на мазнитите в релеф няма значение колко месечна искам да има добри резултати :) дано някои намери време да ми помогне :) Благодаря
08.09.11
01:40
Тази тема сигурно няма да просъщестува дълго, а и да го направи, едва ли ще получиш задоволителни за теб отговори, понеже от въпроса ти личи, че адски много неща не са ти ясни. Хубаво е, че си ентусиазиран, използвай този ентусиазъм и започни да четеш форума и статиите. Ако го направиш ще разбереш, че чакайки “някой професионалист да ти каже как да превърнеш мазнините в перфектен релеф” няма да постигнеш много...
програма за превръщане на мазнитите в релеф
Релеф предполагам са мускулите, които искаш да направиш и покажеш. Тогава трябва да си наясно с нещо, което безброй пъти е уточнявано тука - мазнините не могат да станат на мускул. Такава “функция” в човешкото тяло просто няма. Трябва да започнеш да тренираш и да почнеш едно НВД ако искаш да изчистиш тези мазнини и да покажеш мускулите, които евентуално си оформил за да постигнеш този релеф. :)
Мнението беше редактирано от Insane M на 08.09.11 01:47.
08.09.11
07:46
Привет,
Започни от тези:
Мини гид за диетите при новаци
Как да пазаруваме и да готвим планирано
Как да променим хранителните си навици
Как да си съставим хранителен режим за покачване на тегло
Коментари към темата: „Как да си съставим хранителен режим за понижаване на тегло?”
НВД - всичко за него или как да си съставим меню!
Мини гид за тренировките при новаци
Тренировъчни стратегии - периоди за покачване на мускулна маса
Тренировъчни методи за начинаещи и средно-напреднали фитнес любители
Базови тренировъчни подходи
Базови тренировъчни принципи
и продължавай с раздели Фитнес, Хранене и Здраве.
Явно е, че информираността ти по въпроса е нулева и без да изградиш поне минимална информационна основа, войната ти с мазнините ще е загубена още преди да е започнала.
Поздрави!
08.09.11
09:57
Четеш всичките линкове на Тихомир и после ти разрешавам да погледнеш първите ми постове от дневника ;)-мерките ти са подобни на моите като почвах с НВД.
11.09.11
00:37
Пичове страшно много ви благодаря особенно на този пич който ми прати линковете и на останалите които ми вдъхнахте кураж наистина много ви благодаря отново искам да подчертая за помоща която ми оказа Тишко и за постовете от дневника на Тома също така и на insane m :) :)