Как мога да превърна Мазнини в Перфектен релеф

08.09.11
01:26

Здравейте фитнес манияци ! Имам сериозен проблем и се нуждая от вашата помощ.. На 17 години сам висок 180 някаде .. и сам 94 кг които са мнооооого .. та сега съм твърдо решен да се заема сериозно с фитнес и искам някои професионалист от вас да ми даде или изготви ако е възможно програма за превръщане на мазнитите в релеф няма значение колко месечна искам да има добри резултати :) дано някои намери време да ми помогне :) Благодаря

08.09.11
01:40

Тази тема сигурно няма да просъщестува дълго, а и да го направи, едва ли ще получиш задоволителни за теб отговори, понеже от въпроса ти личи, че адски много неща не са ти ясни. Хубаво е, че си ентусиазиран, използвай този ентусиазъм и започни да четеш форума и статиите. Ако го направиш ще разбереш, че чакайки “някой професионалист да ти каже как да превърнеш мазнините в перфектен релеф” няма да постигнеш много...

08.09.11
01:45

програма за превръщане на мазнитите в релеф

Релеф предполагам са мускулите, които искаш да направиш и покажеш. Тогава трябва да си наясно с нещо, което безброй пъти е уточнявано тука - мазнините не могат да станат на мускул. Такава “функция” в човешкото тяло просто няма. Трябва да започнеш да тренираш и да почнеш едно НВД ако искаш да изчистиш тези мазнини и да покажеш мускулите, които евентуално си оформил за да постигнеш този релеф. :)

Мнението беше редактирано от Insane M на 08.09.11 01:47.

08.09.11
09:57

Четеш всичките линкове на Тихомир и после ти разрешавам да погледнеш първите ми постове от дневника ;)-мерките ти са подобни на моите като почвах с НВД.

11.09.11
00:37

Пичове страшно много ви благодаря особенно на този пич който ми прати линковете и на останалите които ми вдъхнахте кураж наистина много ви благодаря отново искам да подчертая за помоща която ми оказа Тишко и за постовете от дневника на Тома също така и на insane m :) :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1