Връщане на калориен заем - дисциплинирано, но посредствено

Прескочи до:

09.09.11
17:04

Уреди ми 1 спаринг с тоя отзад ;)

ПП. Добре клякаш, скоро тряя клякаме заедно :)

казано от Скота на 09.09.11, 16:59:

Ми така ми казват :D и в крайна сметка?

еми...така като гледам коленете доста ти излизат напред. по-скоро трябва да си поиграеш с ширината на разкрача и това колко са отворени пръстите навън.

09.09.11
17:15

Пак ще снимам и ще пусна клип... иначе наистина може би разкрача е малък.

09.09.11
17:20

АБе не е толкова критично дали минават пръстите или не...това не е баш критерия...тоест..това е визуалния критерии, който лесно може да се провери с просто око...по-важно е как разпределя тежестта на стъпалото си, там като е ОК, вече се рекрутират мускулите около коляното (васкус медиалис и т.н. не ги знам) и те поддържат и предпазват, един вид, ставата от контузии....мисля че му е добре клека, дълбок е....почти щангистки, ако е по трибойските стандарти нямаше да му минат пръстите, ама момчето кляка дълбоко..четох от Поликин, че дълбокото клякане пази коленете, защото внася баланс в мускулите на бедрото..според човека поечето контузии са от дисбаланси...

09.09.11
17:28

Не знам, ама чувствам умора в задното бедро след клек- и то от как 20ки правя- преди това не, а не съм подценявал тая част на бедрата никога и съм си ги тренирал- разтягам се, ама явно още трябва? Иначе като цяло по-скоро на квадрицепси го карам- тоя задник не чувствам да работи или да имам треска- след напади да- след клек- не.
Да кажа и за наколенката, имам някаква травма от много години от едно падане по стълбите и още една от един ритник... та като се натоваря повече- седя прав или клекнал много време и тн- това в работата или ежедневието чувствам една слабост в дясното коляно, като сложа наколенка го няма това нещо. Та не я нося постоянно.

09.09.11
17:34

Деа тия травми :(
Попринцип не мисля, че трябва да разтягаш допълнително...а задника тряя да го усетиш да работи по време на движението, това сам тряя да го напраиш...но аз не виждам проблеми в клека....моя е същия дге..

09.09.11
17:36

Скота, принципно клекът ти е добър, но прехвърляш тежестта към предната верига, чак отлепяш петите. И аз го правя същото понякога. Можеш да опиташ следното следващия път: Като изкараш щангата и се изправиш, опитай се да усетиш тежестта през петите. После, тръгвайки надолу, сгъни първо таза и чак след това и коленете. Разминаването е малко, но трябва да го има. Така ще успееш да запазиш максимално прави подбедриците и коленете няма да минат толкова напред.  В долна точка просто натискаш таза надолу, не коленете напред, за да слезеш под хоризонталата. Тук особено внимание към стегнатия гръб, иначе ще те захлупи щангата. И тесен разкрач на този клек не става, малко по - широчък трябва да е. Е, малко по - широк от раменете върши принципно работа, но твоя мисля, че е точно такъв.
И ще видиш колко по - лесно ще ти бъде на тия кг. Понеже ще включиш д-то по - активно. Защото сега не го ползваш много - много...

казано от valerious на 09.09.11, 17:20:

дълбок е....почти щангистки

ъм...можеби има и такива щангисти, но не съм сигурен на състезание по трибой дали ще мине тоя клек, т.е. част от повторенията минават, друга част -не. Сашо да каже че има повече опит ;)

П.П. много хубави идеи от Инис. бих те посъветвал да пробваш и да ни снимаш разликата.

Мнението беше редактирано от Цветан Василев на 09.09.11 17:55.

Може би само на мен ми се струва(някой да ме поправи ако греша), но задника ти може би можеш още да го бутнеш назад. Струва ми се, че го сваляш директно надолу, без да тръгваш назад... :) Успех ;) И айде, чакам те на +30кг :)

ГН

09.09.11
18:24

Хареса ми клека. Както и препоръките към него. Браво!

IS

09.09.11
21:30

Към поста на Инис,ще добавя само че трябва още по-широк разкрач! Разтвори с още 20-на сантиметра и коленете да са в същата посока на пръстите(ходилата) като тръгнеш надолу!

09.09.11
21:43

- на клека от първия клип с гошо шута...мисля, че всичките повторения ще минат...
- никой няма да те убие, ако малко ти минават коленете напред, кой кляка щангистки...с гъз до пода и коленете да остават зад пръстите...бах аз тая мобилност и кръст...това да стане трябва да си хванал мнооого ниско лоста...да имаш изродски як корем и т.н.
- работи върху дорсифлексията...
- кръста пропада на 90% от нас на тежките гири...nevermind…

Як си младежо и си винаги добре дошъл в Плевен...

ГН

09.09.11
21:50

Их начи, оранжевиее ти поста от първия ред, сладурче!

казано от slavko на 09.09.11, 21:43:

- кръста пропада на 90% от нас на тежките гири...nevermind…

защо невърмайнд? ти представяш ли си някакви негативни последствия от това пропадане?

09.09.11
22:52

Е хубаво...на големите кила се получава...какво да направим...да клякаме на 50% перфектно...

не съм казал такова нещо. просто те попитах какви негативни последствия си представяш от това. аз не мисля че по-леката тежест ще оправи нещата, дори предполагам че на по-големите тежести е по-добре.

09.09.11
23:10

Аз съм се опитвал да се коригирам...100 клипа съм изгледал и пак на 85% опитите таза ми леко пропада...
За последствията...не съм мислил...ама и да мисля...надали ще измисля нещо...нямам такива познания...не съм и имал...

казано от slavko на 09.09.11, 23:10:

Аз съм се опитвал да се коригирам...100 клипа съм изгледал и пак на 85% опитите таза ми леко пропада...
За последствията...не съм мислил...ама и да мисля...надали ще измисля нещо...нямам такива познания...не съм и имал...

аз разбирам че си опитал всичко възможно за да го коригираш(както и онова момче дето е пробвало всичко и не може да качи килограми в другия раздел), и за това не те питам защо не го оправяш, как да го оправиш и т.н.

ти ми отговори - не искаш да мислиш(не си го правил и няма и да го направиш) какви последствия ще има. благодаря за отговора.

10.09.11
11:31

Чудесно се е получило докато ме няма.

Инис, Валка, Цветане, Ивайло, Роджи- благодаря. Ще ги прочета препоръките внимателно и следващата тренировка ще поработя над това и ще пусна клип пак- тия дни...

ПП Роджи, ще ти скъсам шушоните :D

ЕДИТ Живота е странен- вземе ти едно поднесе ти друго...

Мнението беше редактирано от Бойко на 10.09.11 11:31.

Ела ми, пиленце, ела ми да видим кой кого (devil) :*

11.09.11
12:20

За тия 2 дни много месо, хляб, сирене, яйца, разни опаковани диабетници- абе много храна! Имам много интересна мускулна треска на бедрата- от вътрешната страна и на задните бедра. Утре не знам дали ще тренирам- в краен случай вторник.

Роджи, ще видим :D

12.09.11
17:35

Храна:
  7:30- 4 яйца, 75гр овес, канела, сладко от малини
15:00- 200гр свинско, 200гр картофи
16:00- протеиново брауни
19:00- 200гр свинско, 200гр картофи, салата

Много тегав ден днес. Друго няма...

13.09.11
00:12

Дописвам един крем- йоткер и прясно мляко е състава... Измислих си една щуротия и я кръщавам The grip chalenge- имам една гума за стискане, като рекорда ми е 100 или 110 броя на ръка... сега повече от 50 няма да направя... та всеки ден трябва да направя 200 стискания на ръка- за колкото серии стане. После след 10тина дни може да вдигна на 300 и тн... че съм занемарил хвата.

13.09.11
00:54

За Йоткера - имал съм периоди, в които с дни (дори седмици може би) съм карал само на мляко + тоя прах. Близо и дори над 80% от храната за целия ден бе това. Понякога 100%. Всеки път свалях едно 4-5 кила от това. И до -10 съм стигал. Ей така го казвам, че ми е на акъла.

13.09.11
18:08

Храна:
  7:30- 4 яйца, 20гр масло
13:00- 200гр свинско, 200гр сметана, 10гр черен шоколад
18:00- 200гр свинско, 100гр картофи, салата, малко сметана, йоткер с мляко, сирене

Денят по-шибан от вчера... вечерта е друга бира ; ) Трябваше да ми е НВД денят, но реших да доям каквото има по хладилника... утре вече ще тренирам.

Траш, аз преди можех да карам на разни храноподобни неща, но сега не мога да се заситя с тях...

13.09.11
22:20

Почти заспивам и си мисля... дали да не зае...таковам тома с тоя клек- отивам утре на 95 и до откат 3-5-30 колкото толкова и да приключвам... или да избухам 102.5 колкото си бях поставил за цел и там на режим “дай му ма” и имам скалъпена програма ама иска шлифоване малко да взема да я постна и да доизкусуря и след утре да направя да кажем 4-5 дни почива, една седмица встъпително за ццялото тяло лекичко и удри после... тия дни ще почна хелт частта от добавките- витамин с 1гр, 2гр омега от ултрата, Са+Mg и витамините Адам... а да и желатин ще почна да пукам поне няколко пъти седмично. Или да си бия шамара и да натискам до края каквото съм си поставил за цел преди това?

дай му мааа, не го мъчи. не виждаш ли че е добро момче.

14.09.11
08:54

Много ми помогна :D Ама на мен последно време наистина не ми се тренира... еднообразието явно ме уби... и не само то...

Ден 1
клек- 3х4-6
преден клек- 3х4-6
Бедрено сгъване- 2х4-6
Прасец- 3х

Раменни преси с щанга-4х4-6
Разтваряне с дъмбели встрани- 3х4-6

Ден 2
Гребане с щанга - 3х4-6
Придърпване с V ръкохватка- 2х4-6
Гребане на скрипец- 1х4-6
Тяга- 2х4-6

Сгъване с щанга- 3х4-6
Сгъване с дъмбели- 3х4-6

Ден 3

Лег- 3х4-6
Полулег- 2х4-6
Долен лег с дъмбели- 2х4-6

Лег с тесен хват- 3х4-6
Френско с дъмбели-3х4-6

Покрай това трябва да натикам корем, предмишница и профилактиките за рамо... в общи линии това за 5-6 седмици и после сменям, както си е по системата.

14.09.11
10:08

После що прави лежанка, напрао си става с щангата и почва да сгъва за бицепс...Сериите са ти малко на гърдите и гърба

Тури още малко за крака (wasntme)

14.09.11
10:20

Е аз следвам принципите на Мах-ОТ цък за другите неща по-скоро питах.

14.09.11
11:03

казано от Скота на 14.09.11, 08:54:

Много ми помогна :D Ама на мен последно време наистина не ми се тренира... еднообразието явно ме уби... и не само то...

За да не те убива еднообразието ела да потренираш малко с нас :). И без извинения.
Лично аз бих довършила нещата докрай. Накрая винаги са най-трудни, понякога дори досадни и скучни, но трябва да се завършват. :)

14.09.11
11:10

След днес ще реша- ако пак е фал- до тука... иначе скоро ще ви навестя и тренировъчно. Аз съм писал 3+1 ще са ми тренировките- за повече няма време и зоб :D

14.09.11
20:11

Храна:
  7:30- 4 яйца, 75гр овес, 20гр сладко
14:00- 100гр свинско, 100гр сирене, 200гр картофи, корни
***19:15 + PW
20:30- 200гр риба, 200гр картофи, салата, маслини, сирене

***Тренировка:
клек- 11х102,5кг

полулег-3х6х60кг

Режима е ясен... толкоз- още едон я беше станало, я не. Въпреки не съвсем стриктното изпълнение на програмата, малкото храна в първите 3-4 седмици за мен има резултат- по издръжливи са ми краката- ще почивам 7-8 дни от клек и ще пробвам 1ца... Програма е супер, но иска много храна и най-вече, подчертавам дебело- изчистено съзнание- просто трябва да лягаш и ставаш с мисълта за клек... това не са 2-3 повторения- няколкото неуспешни 20ки са плод на лоша концентрация- чисто и просто не съм бил пред фалит... как да е положението с лявата ръка е мега зле- почвам яко да пия тия нещица и дано се пооправи... ако ли не бутащите ще страдат много, както винаги. Толкоз...

14.09.11
20:30

Ба чоек....мое ти дам една готова програма за Клек ако искаш с откази....кат та гледам праиш откази поне да е по програма дге...кога мое да доеш в Плеен?

14.09.11
20:39

Влече ли те PW?

14.09.11
20:42

Валка, откази няма никъде :) на предела беше днеска, следващото щеше да е. Иначе не знам- октомври по някое време просто ми е плътно заето времето за сега...

Гипс, за сега освен бодлите нищо не усещам, но те и 2те тренировки дето съм правил с него не са кой знае какво....

ПП Аве аз правих и 4 серии трицепс...

15.09.11
00:33

Четох тука по дневниците и се комплексирах... ама ще ми мине някой ден... иначе и за планка четох та

Планк +15кг- 1:37min кат за сефте и след клек мисля става...

ПП шкафа ми заприлича на аптека... а още не е пристигнало всичко (grin)

Не коптор, а аптеката на Скота. И ако не почнеш да вдигаш яко до края на септември, идвам с Данчо - той те връзва на щангата, а аз ще те размятам после :)

15.09.11
08:59

казано от Скота на 15.09.11, 00:33:

Четох тука по дневниците и се комплексирах... ама ще ми мине някой ден... иначе и за планка четох та

Планк +15кг- 1:37min кат за сефте и след клек мисля става...

ПП шкафа ми заприлича на аптека... а още не е пристигнало всичко (grin)

садвай ме ти садвайй ще видиш напролет :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1