01.10.11
23:10
казано от sir Troll-a-lot на 01.10.11, 23:02:
Не си ме изпуснал, аз избягах, понеже видях че приближаваш и реших да не рискувам с олимпийската надежда :D :D :D
Е айде де, полянките са хубави, ще падаш на меко всеки път :]
А можеше и само да се уговорим, къде и кога. Назначаваме някой да събира залозите, друг за съдия и т.н. Ест. ще има и правила, за да не се плашиш толкова другият път. И правим шоуто :]
Мнението беше редактирано от 110 на 01.10.11 23:10.
01.10.11
23:15
казано от 110 на 01.10.11, 22:45:
Примерно работа за 4 часа не съм видял... ?
http://www.jobs.bg/
01.10.11
23:16
Не си ме изпуснал, аз избягах, понеже видях че приближаваш и реших да не рискувам с олимпийската надежда :D :D :D
Надушил си го ти отдалече, че с тая брада сигурно и лисици си развъжда в нея :D
01.10.11
23:22
казано от deyan jelev на 01.10.11, 23:16:
Надушил си го ти отдалече, че с тая брада сигурно и лисици си развъжда в нея :D
Няма да коментирам, аз лично се бръсна често и не знам каква флора и фауна могат да се развъдят :D
@110, два въпроса :
1. Тука и парични залози ли ще вкарваме? Отчаян опит да спечелиш някой лев :D
2. Ти май наистина си вярваш ? :D
Взехте да се нападате безпричинно. Не ви ли омръзна? Оставете го човека да си прави там каквото смята за добре.
01.10.11
23:39
Момчета,
и аз не харесвам мъже с бради, ама сега то си е негова работа, и аз не виждам какво ще стане толкова ако си обръсне брадата...
казано от Joyplovdiv на 01.10.11, 23:39:
Момчета,
и аз не харесвам мъже с бради, ама сега то си е негова работа, и аз не виждам какво ще стане толкова ако си обръсне брадата...
Аз предполагам,че приятелката му ще го зареже...(giggle)
Мнението беше редактирано от Jikata на 01.10.11 23:59.
02.10.11
00:12
Аз пък не харесвам жени с грим. Не знам какво толкова ще стане ако всички жени спрат да се гримират. Всъщност знам - много повече жени ще са щастливи :]
Но всъщност това си е техен избор и не ми пречи, може би лек шок когато видя някоя без грим за пръв път, но друг път това може да е една приятна изненада. Всъщност аз наистина не разбирам защо красивите жени си прикриват красотата с грим. За някой друг дефект ясно, но тези които нямат нужда, защо?
От друга страна мъжете и тяхната брада? Всъщност на някои жени мъжете с брада им харесват, е може би не са много тези на които им харесва чак толкова дълга брада (все пак има и такива), но не малко всъщност си падат по наболата или дори малко по-дългата, нали? Това си е факт. То има и жени които не харесват мъже с мускули, има и такива които искат мъжете им да са епилирани, ама съвсем навсякъде... В крайна сметка мога ли аз да се боря с милиони години еволюция, ми евентуално мога да се опитам когато се бръсна всеки ден по 2-3 пъти, но това май е малко скъпичко, пък и се отразява доста зле на нежната ми кожа :]
Но пък вие направо с лека ръка отричате еволюцията. Аз все си мисля, че щом брадата расте, значи си има причини за това?
И да, много по-добре изглеждам без брада. Понеже май не ми отива, но още не съм изпробвал всички варианти. Даже съм си красавец без брада, но всъщност какво от това?
Да си оскубя ли и веждите?
02.10.11
00:31
От къде се завъди този стъргач. Как може да вземаш 100лв. на месец и да седиш по цял ден у вас и да пишеш по форумите. Как изобщо това ти дава спокойствие? И как така като нищо не ядеш си толкова дебел? От къде тези килограми?
П.С. Не се заяждам! Замисли се!
Рядко пиша, ама вече не се сдържах. За мен този дневник е един душевен кенеф, в който няма нито една тренировка, освен 5 лицеви и 5 клека и не знам си какво.
Проблема с парите го има в почти всяко семейство, още не съм навършил 19, а работя, уча висше, тренирам сериозно, излизам, веселя се. Намира се време за всичко, но докато седиш пред компютъра и хленчиш няма да стане. Head_hunter ти е дал добри съвети за външния вид :)
Поста ми не го приемай като нападка, просто ми писна да виждам този дневник все най-отгоре.
02.10.11
00:51
Човек, ти май не си чел, какво ти написах?
Опитвам се да ти обясня, че външния вид на човек е лицето му пред света! Първите впечатления идват от външния вид и обикновено по тях определят, дали да има такива и по-натам. Какво значи “да се обръснеш за интервю на, което няма да те вземат” - нали не очакваш, че някои неща стават от първия път, още повече в населено място, като София? Пробваш, продължаваш да търсиш и в крайна сметка намираш, но с този ти вид е много по-трудно и ти обясних защо.
Би ли ми обяснил, кое в писаното от мен за сладоледа е неуместно? Сваляш килограми и приемаш въглехидрати от нещо, като сладолед - това ли е неуместното? Като ми даваш сравнения с други хора - гледай себе си. Нещата, които човек иска обикновено изискват големи усилия, много постоянство и все се тръгва от някъде. Дадох ти съвет, защото проявих съчувствие, към друго човешко същество в явна нужда и аз лично бих постъпил по този начин, но явно та теб си ти харесва живота, който живееш, а аз съм се объркал.
Гледам пишеш, че си бил състезател по кик-бокс, къде си се състезавал, за кой, на кои състезания си бил, че нямам спомени да съм те виждал /поне, като състезател/? Аз съм се състезавал активно до световното първенство по кик-бокс 2001 г.
Това ми е последния пост в този дневник не смятам, че има смисъл да продължавам с писането. Успех с целите, които си поставил.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 02.10.11 00:54.
02.10.11
02:03
Чета и се мая какво се случва с теб ... имаш страшно мислене направо се1 всеки път когато седнеш да пишеш си се напушил зверски и така влизаш във филма , че не може да излезеш от него ... казваш , че нямаш време а пишеш коментари по 100 реда , което ти отнема поне 10 мин. аз за тези 10 мин ще направя 150 коремни , 100 лицеви и 50 клека и ще седна да разцъкам във вбокса :D незнам какво се е случило с теб , но ако не вземеш сам мерки няма да се оправят нещата ... надали някой ще тренира,готви,учи и яде вместо теб :) а и всички пишат , че с коментара си не искат да те засегнат и не е с цел заяждане е аз го пиша точно със цел да се заям :D
Мнението беше редактирано от Пешо Измамата на 02.10.11 02:04.
02.10.11
09:14
казано от head_hunter на 02.10.11, 00:51:
Човек, ти май не си чел, какво ти написах?
Опитвам се да ти обясня, че външния вид на човек е лицето му пред света! Първите впечатления идват от външния вид и обикновено по тях определят, дали да има такива и по-натам. Какво значи “да се обръснеш за интервю на, което няма да те вземат” - нали не очакваш, че някои неща стават от първия път, още повече в населено място, като София? Пробваш, продължаваш да търсиш и в крайна сметка намираш, но с този ти вид е много по-трудно и ти обясних защо.
Би ли ми обяснил, кое в писаното от мен за сладоледа е неуместно? Сваляш килограми и приемаш въглехидрати от нещо, като сладолед - това ли е неуместното? Като ми даваш сравнения с други хора - гледай себе си. Нещата, които човек иска обикновено изискват големи усилия, много постоянство и все се тръгва от някъде. Дадох ти съвет, защото проявих съчувствие, към друго човешко същество в явна нужда и аз лично бих постъпил по този начин, но явно та теб си ти харесва живота, който живееш, а аз съм се объркал.
Гледам пишеш, че си бил състезател по кик-бокс, къде си се състезавал, за кой, на кои състезания си бил, че нямам спомени да съм те виждал /поне, като състезател/? Аз съм се състезавал активно до световното първенство по кик-бокс 2001 г.
Това ми е последния пост в този дневник не смятам, че има смисъл да продължавам с писането. Успех с целите, които си поставил.
Нямам време в момента, по късно ще отговоря и на другите въпроси, но не можеш да наричаш 100гр сладолед “плющене на сладолед”. Когато съм ги изял, защотото не е имало какво друго да сложа в устата целия шибан ден. Когато тези 100гр са единствените за този месец, можеби и за цялото лято, а да не кажа и за цялата година, бах го това плющене моето... И понеже това го обяснявам за N-ти път, явно трябва да ти кажа какво е плющене. Плющене е да ям по една кутия, най-малко от 1л всеки ден, е това е плющене, сега разбра ли ме?
Никога не съм бил състезател по кикбокс (макар че имам по-скоро организационно участие в, ако не се лъжа първото състезание в София), казах карате (състезавал съм се само в тази дисциплина, макар че често съм се бил срещу различни стилове в нея, кикбоксьори, таекуондисти и т.н. но по правилника на карате уж). Участвал съм само в юноши и деца, спортната ми кариера приключи някъде 18-20, като през този период изпуснах участие на балканско и световно (за които се бях класирал). Толкова ли е трудно да се придържаме към написаното, а не да говорим на изуст?
02.10.11
09:56
казано от 110 на 02.10.11, 09:14:
... изпуснах участие на балканско и световно (за които се бях класирал)...
Голяма загуба за световния спорт от твоето неучастие.
02.10.11
10:28
Никога не съм бил състезател по кикбокс (макар че имам по-скоро организационно участие в, ако не се лъжа първото състезание в София), казах карате (състезавал съм се само в тази дисциплина, макар че често съм се бил срещу различни стилове в нея, кикбоксьори, таекуондисти и т.н. но по правилника на карате уж). Участвал съм само в юноши и деца, спортната ми кариера приключи някъде 18-20, като през този период изпуснах участие на балканско и световно (за които се бях класирал). Толкова ли е трудно да се придържаме към написаното, а не да говорим на изуст?
Кик бокс има в България от 1989 година, когато си бил на около 5-6 годинки, та щом казваш, че си участвал в организацията на първото състезание в София, какво да напиша, че да изглежда, че съм ти повярвал? :D :D :D Лесно мога да намеря организаторите на първото състезание в София, но съм сигурен, че “организационното ти участие” е било сведено до включването на телевизора ;)
Казваш, че си се състезавал до 18-20 годишна възраст /това е възраст при, която вече си при мъжете/, а всъщност си участвал само за деца и юноши - последно, кое е вярно?
Ти не само си се вкарал във филм, но гледам, че и 3D очила си сложил :D :D :D
Абе остави, няма смисъл.
110, ти сам го каза, от нищо нещо не става ;) Не разбра ли, че трябва да вложиш усилие, време, пари и т.н., за да постигнеш нещо?
Хората те съветват да си намериш работа, защото нещата са свързани. Без пари ще си принуден да се храниш само с боклуци и няма да можеш да тренираш качествено, съответно няма как да отслабнеш. Гладът и яденето на кренвирши и торти поради липса на друго не са дългосрочно решение. И в момента ти се спи по 12-16 часа щото гладуваш и нямаш енергия, метаболизма ти се е забавил.
Ти поставяш невъзможни задачи пред хората, искаш да ти направят режим на хранене с 2 лева на ден и да ти измислят тренировки, дето да ги правиш докато стоиш пред компютъра. И се сърдиш, като ти казваме, че не става така.
Даже и при тия невъзможни условия ти намерихме някакви решения, ама ти продължаваш да се обясняваш защо нещата не ставали (имал си херния, нямал си свободно време, ходил си на лекции и не знам си какво още), вместо да вземеш и да ги промениш. И работа се намира и пари се изкарват, и кила се свалят и мускули се правят - стига човек да има желание и да е готов да направи нещо.
Още ли не сте осъзнали, че този дневник е социалният експеримент на форума с цел да покаже колко толерантност имат потребителите към незнаещите, различните, мързеливите и нахалните?
Мнението беше редактирано от Трениращ на 02.10.11 21:38.
02.10.11
15:34
Аз не разбирам защо Юли не драсне два реда и да си каже - идвал ли му е на тренировките тоя брадатко от пещерите или не. Авторът на дневника 1000 пъти говореше за тая тренировка. Явно е, че е запомнящ се образ, няма как Oranje да го е пропуснал.
02.10.11
16:34
Какво значение има дали е ходили или не е ходил на тренировка на Юли ?
Юли определено е добър, но не разполага с магическа пръчка.
110 не разполага с нищо, нито с пръчка, нито с желание, нито с воля, нито с пари, напомня ми на някого :).
02.10.11
16:35
Има значение, за да се разбере дали 110 е реално съществуваща личности или плод на болното въображение на един болен човек.
02.10.11
16:38
Днес дойде за втори път (след тази тренировка с клековете), и беше с приятелката си.
02.10.11
16:40
знаи положението е наистина тъжно :( аз спирам с коментарите, дано си намери пътя този злощастен човечец..
Успех!
Мнението беше редактирано от deyan jelev на 02.10.11 16:41.
казано от Oranje на 02.10.11, 16:38:
Днес дойде за втори път (след тази тренировка с клековете), и беше с приятелката си.
Жалко.
02.10.11
18:56
казано от deyan jelev на 02.10.11, 16:40:
знаи положението е наистина тъжно :( аз спирам с коментарите, дано си намери пътя този злощастен човечец..
Успех!
Прав си човече! И аз спирам да пиша. Дано и останалите го направят.
02.10.11
20:39
казано от head_hunter на 02.10.11, 10:28:
Кик бокс има в България от 1989 година, когато си бил на около 5-6 годинки, та щом казваш, че си участвал в организацията на първото състезание в София, какво да напиша, че да изглежда, че съм ти повярвал? :D :D :D Лесно мога да намеря организаторите на първото състезание в София, но съм сигурен, че “организационното ти участие” е било сведено до включването на телевизора ;)
Казваш, че си се състезавал до 18-20 годишна възраст /това е възраст при, която вече си при мъжете/, а всъщност си участвал само за деца и юноши - последно, кое е вярно?
Ти не само си се вкарал във филм, но гледам, че и 3D очила си сложил :D :D :D
Бате, ти с кой крак четеш :] Казах че съм се състезавал до 18. А планираните ми участия от 18 до 20 не са се състояли, поради независещи от мен обстоятелства, като например войната в косово, разпадане на моя клуб (беше най-добрият), разпадане на националния отбор. Продаване на залата в която тренирах, обедняване на всички българи, бе все едни такива готини неща, които сега пак се повтарят... Тогава кризата мина леко за мен, максимално леко всъщност, защото я прекарах основно в казармата и всъщност въобще не я усетих.
В същото време, навън беше толкова зле, че заплатата ми в казармата, която беше някакви петдесетина лева май, цялата я пращах на нашите, че даже и храна им изнасях от там, като ме преместиха в София. Ти сам си прави сметка какво е било, но май трябва да знаеш, затова не разбирам защо се правиш на разсеян?!
Лошото е че Там надебелях, там спрях да тренирам и т.н. Голяма грешка беше това, но е факт...
Сега просто се опитвам да поправя грешката, това е.
http://vbox7.com/play:d33110e1&r=emb
Това ти ли си?
Мнението беше редактирано от dr jack на 02.10.11 20:42.
02.10.11
21:09
Сега пък жалко че отново съм започнал да тренирам?!
По-скоро гледах да не преча много на наистина трениращите. То е ясно че не съм в перфектна форма и определено 1л. прясно мляко (това ми е храната за целия ден) е безкрайно недостатъчна когато тренираш при Юли, но всъщност аз имам много повече воля от всички Хейтъри тук взети заедно. И след една седмица глад, отивам и се раздавам на макс, до колкото обстоятелствата го позволяват.
Колко тук биха посмяли да пробват моя глад, после да дойдат да ме предизвикат, предизвикателство по техен избор, аз и без това правя едвам едвам и най елементарните неща в момента. Но не се отказвам и ги правя до край. Иначе на думи всички са силни, ама след една седмица пълен глад, после ще припаднете там :] Всеки може да тренира с добра храна, хранителни добавки и т.н. Е не всеки, някой минават и на химия, а аз вече съм постигал това което повечето от вас никога няма да постигнат и най-вероятно ще го направя за втори път, но при много по-лоши времена и условия в страната и за мен.
Трески за дялане си имам (спор няма), различен съм (спор няма - не съм лицемерен - това много дразни доста хора, които не смеят да говорят каквото мислят). Но такъв е света :]
На малцината читави хора тук съм им благодарен. Няма положителен пост, постъпка или каквото и да е, за което да не съм благодарен. А хейтърите и 5-те акаунта на един и същи човек вече са ми в игнор листа, така че тук вече пишат само няколко готини хора и няколко под въпрос, но то май винаги е било точно така, като махнем фиктивните акаунти :]
А на въпросите, как намирам свободно време да пиша. Пак ще им напомня че учебната година официално започна вчера, а реално първия учебен ден е утре. Така че от утре няма да имам време нито да пиша, нито да работя, само да уча и тренирам. Глада продължава, но няма страшно, защото аз съм безсмъртен :]
сериозно нямам нерви да чета целия пост ... в момента имам 119 часа глад на седмица което е 4.9- 5 дена. Повечето хора в тоя форум гладуват и по 20 часа на ден и пак правят максове и супер тежки тренировки...
03.10.11
01:09
ГХАХАХА, какво значи 119 часа глад на седмица?! Другите 49 преживяш? Какво значи 20 часа глад на ден? Особено като деня е 12 часа, а в момента всъщност е по-къс. Айде да кажем че спиш само минимума от 6-8 часа, пак не знам как ги събра тези 20 часа. Спокойно мога да си хапна 1-2 часа преди трнировка, да тренирам 1-3 часа и пак да си хапна и ей ти ги 20 часа глад през останалото време и т.н. В смисъл ако ми говориш за някакви хранителни режими, специални за твоите цели или разни там брутални диети, които сам си налагаш, ми това си е твой избор и щом го правиш явно има желания от теб ефект, поздравления!
Но какво общо има с моите 168 часа глад не разбрах :] Другият месец ще пробвам да са 336, после 504 на следващият. Накрая може и да изкарам цял месец на пълен глад или поне да пробвам.
За сега само оня ден зверски ме цепеше главата, но това май беше по-скоро от адското слънце... Въпреки това успях да заспя сравнително навреме и да не се успя за тренировка. Е днес ще ми е малко по-трудно, макар че си легнах още в 21 снощи, но от 4 часа се въртя в леглото... Филм не помага, секс не помага... Пак ще ми се доспи когато не трябва... А трябва да ставам в 7…
03.10.11
07:01
Днес вместо “лека нощ/ден”, ще пожелая на някой добро утро тази сутрин :]
Хм, тук май се събраха поне 5 часа сън, даже 6. Значи за сега успявам да накарам тялото да не заспива зимен сън. Малко пак не мога да ходя, но няма значение :]
110, какво разбра от 100000 постове досега...
Много ми е чудно дали наистина си се взел в ръце и малко от малко ще отбереш нещо...и ще се опиташ да посбориш с апатията и безвремието, в което явно си битуваш...или аз така разбирам от постовете ти...като гледам от кога се вихри тази дискусия...един път не видях да кажеш..ОК...крив съм, нещо не е наред...стягам се и почвам...
Пак някви 100гр., пак некви 100лв....и стига си говорил за спорт и състезания, защото тук доста хора сме се състезавали и като говориш с някакви дати и събития, леко ни падаш в очите...защото може и да лъжеш...което не, че е болка за умиране....доста често срещано явление е...но, не ти прави чест...
И наистина този дневник ми прилича на някъв ш..ан социален експеримент на форума:)
03.10.11
11:28
Айде пак глупости - глад, и после да видим кой кво ще направи - тва ми звучи като JackAss ... дайте да си наредим пирони на пода и да пробваме, кой ще скочи по високо ... или кой ще дръпне повече тяга, стъпил на начупени стъкла.
Не ми пука колко ще вдигна неял три дни, щото няма да се докарам до това състояние, а няма да се докарам понеже съм разбрал, че за мен то не е добро и го избягвам всеячески ... независимо дали имам 100 или 1000 лева.
С две думи - айде стига детски приказки - хващай се сериозно - браво че си отишъл пак да тренираш! Не губи инерцията! Успех!
03.10.11
12:16
казано от slavko на 03.10.11, 11:23:
И наистина този дневник ми прилича на някъв ш..ан социален експеримент на форума:)
Е Юли, нали потвърди, че го е виждал два пъти. Освен ако и той самият не е част от налагането на социалния експеримент във форума :D
Не бе Деяне...и аз съм го виждал момчето...
Просто така ми изглежда цялата развихрила се дискусия...
Много, ама МНОГО е важно да има кой да ти протегне ръка, когато си паднал...ОЩЕ по-важно е да осъзнеш, че трябва да протегнеш и своята...
Е такиви ми ти лирични отклонения...:)
03.10.11
13:22
казано от slavko на 03.10.11, 12:39:
Не бе Деяне...и аз съм го виждал момчето...
Много, ама МНОГО е важно да има кой да ти протегне ръка, когато си паднал...
“Ако сам не си помогнеш, и Господ не може да ти помогне” - неизвестен автор. А този тука иска някой да тренира, да яде и да работи вместо него. Е, жалко, не става така...
03.10.11
13:57
Извинете, разбирам, че вие всички сте много преуспели благодарение и само на усилията, които лично полагате...
Стартът в живота е много важно нещо- не случайно фейсбук е открит от момче, което учи в Харвард, а не от някой ром, който живее в Столипиново. Познавам много хора, които имат лош старт, и никой от тях не е станал световен шампион по бокс, единственото, което правят, е да оцеляват, и то с цената на големи компромиси, нищо повече...
110 иска нещо повече от този живот, в който е стартирал лошо, браво за което!
И друго важно- КЪСМЕТ! Милиардерите по света не са задължително най-умните или най-работливите. Много хора се трудят като тях и са не по-малко глупави- но не са милиардери.
Друг пример- дали Зузана е най- знаещата и най-можещата - едва ли, но е най-успешната...
Всички искаме нещо повече, но не става само с искане.
казано от Joyplovdiv на 03.10.11, 13:57:
Стартът в живота е много важно нещо- не случайно фейсбук е открит от момче, което учи в Харвард, а не от някой ром, който живее в Столипиново.
А пък Стийв Джобс и Бил Гейтс даже не са завършили колеж ;)
И друго важно- КЪСМЕТ! Милиардерите по света не са задължително най-умните или най-работливите. Много хора се трудят като тях и са не по-малко глупави- но не са милиардери.
Друг пример- дали Зузана е най- знаещата и най-можещата - едва ли, но е най-успешната...
Това е дълга тема, но мисля че на всички е ясно, че милиардер не се става само с бачкане, независимо колко е умен и работлив човек. Трябват и някои други качества.
П.П. А тази Зузана дори не я знам коя е ;)
Мнението беше редактирано от Петко К на 03.10.11 14:38.
Зузана е бивша порно-звезда, сега е мултимедийно фитнес гуру...тотално пластмасово ГМО, която само като я цитират и аз припадам от смях...
А за тези, които и копират тренировките и се превъзнасят по нацепената й коремна преса...ИМ стискам силно ръката и пожелавам успех...да се запасят с 7-8К за пластики и 400-500лв. за такова, дето хванаха Бен Джонсън с него..започва с ВИН и завършва на ОЛ...:)))
Зузана ли бе...хахахахах:))))
03.10.11
16:29
Извинете, разбирам, че вие всички сте много преуспели благодарение и само на усилията, които лично полагате...
Точно така, правилно си разбрала! Работя от 16 годишен и съм завършил средното и висшето си образование, като всичко съм си плащал сам. Първия си апартамент съм купил на 27 години, отново сам. Смело мога да твърдя, че не съм взел една стотинка от нашите след навършването на 16 годишна възраст, даже напротив. Само, ако си върна дипломите и сертификатите след завършването, на вторични, ще изкарам за посещение във добра фитнес зала. Смея да твърдя, че не винаги съм разполагал със средства, като към днешния момент, но никога не съм си позволявал да изпадал толкова.
110 иска нещо повече от този живот, в който е стартирал лошо, браво за което!
Я кажи с какво е стартирал това, което иска? С глад, спане по N брой часа и ядене на каквото има? Едно е да иска, друго да можеш и трето да го направиш! До тук виждам само искане и мрънкане. Когато искаш нещо знам, че трябва да се бориш за него /независимо какво е/ и безплатен обяд няма. Правилно ли разбирам, че се възхищаваш на някакво мрънкало, което счита, че целия свят му е виновен за собственото положение? Възхищаваш се на някой, който е в начална фаза “Релефа 2”, та си помисли дали не ти е объркана системата за оценка на хората.