17.10.11
23:04
Здравейте,
Екипът на HealthStore в сътрудничество с BB-Team има предложение на онези от вас, които са любопитни да опитат продуктите на марката. Направете свой фитнес дневник тук и ние ще ви подкрепим!
Какво е спонсориран фитнес дневник и защо се прави?
Спонсорираните фитнес дневници са широкопопулярни в САЩ. Обикновено когато някоя компания за хранителни добавки пусне нов продукт на пазара, тя избира кандидат атлети, на които компанията осигурява безплатно опаковки от въпросния продукт, а в замяна атлетите водят свой дневник, в който подробно описва впечатленията си от продукта, начин на хранене и начин на тренировки за времето в което се приема хранителната добавка.
С две думи, това е най-сигурният начин да се види, дали една хранителна добавка работи по начина, по който обещават рекламите. На база на такива фитнес дневници аудиторията може да си направи изводи как работи определен продукт и дали очакванията са оправдани.
Изисквания към участниците
1. Най-важното е да сте постоянни във воденето на дневника, да записвате редовно храненето, тренировката и приема на хранителните добавки през деня.
2. На регулярна база ще очакваме от вас да качвате свои снимки / видео и да въвеждате мерките си в Shapie акаунта си.
3. Подробно да се описват всички обстоятелства, влияещи върху прогреса на участниците; да се споделят отзиви и коментари за продуктите и ефекта от тях.
4. Възможно е всеки един участник да има различни тренировъчни цели, но това ще се уточни в момента на избор на участниците, а от това ще зависят и продуктите, които ще получат.
Какво получава всеки участник?
Всеки участник ще получи безплатно поне 3 продукта от марката Pure Nutrition.
Защо избрахме именно тази марка?
В HealthStore от много време търсим марка, която да замени нашумялата American Sports Nutrition. Искахме да предложим на трениращите марка хранителни добавки, която предлага работещи продукти, но в същото време цената не е твърде висока. Търсехме компания, която не инвестира в скъпоструващи рекламни кампании (което разбира се увеличава цената на продуктите значително), а подобно на NOW Foods залага на работещи формули.
Марката Pure Nutrition, не е популярна на пазара, напротив. Въпреки това първоначалните отзиви от нашите клиенти бяха повече от добри. Повечето клиенти бяха доволни от ефекта, а цената е повече от добра. Тогава целта на екипа на HealthStore стана: “Да направим тази марка ПОПУЛЯРНА!” Според мен най-лесният начин един продукт да се докаже като работещ е именно да се даде възможност на потребителите да го опитат безплатно и да споделят своите впечатления. Това е идеята зад тези логове ... да дадем възможност на 5 участника да опитат безплатно продуктите на Pure Nutrition и да споделят своето мнение за продуктите ... било то положително или отрицателно.
Срок за записване и провеждане на дневниците
Ако желаете да участвате, запишете се с пост в тази тема не по-късно от 28.10.2011 година. След 28.10.2011, ще изберем петима участници от всички записали се и те ще имат правото да водят спонсориран лог (дневник с продуктите на Pure Nutrition)
Срокът на фитнес дневниците ще бъде 2 месеца. Това е периодът, в който всеки от петимата участници ще трябва да води подробен дневник, като описва детайлно тренировката, храненето и суплементирането.
Повече за Pure Nutrition
Едни от по-интересните продукти на марката са именно:
- Black Jack (по-силен аналог на Jack3d с добавен йохимбин)
- Amino 2000 (много изгодни суроватъчни аминокиселини)
- BCAA Blast (комбинация от BCAA и Л-глутамин, продукта има невероятен вкус - опитайте особено гроздето)
- Carnitine 2000 и Carni-X 1000 (определено най-вкусния течене Л-карнитин; суровината е на Швейцарската Lonza, което гарантира за качеството на продукта)
- Black Fire (силен термогенен фетбърнер, някои от съставките на продукта наподобяват FYRE на Syntrax, но продукта е по-силен и по-изгоден)
Всички желаещи може да се записват в тази тема, давайки подробна информация за самите тях. За всякакви въпроси и предложения около начинанието пишете тук. :)
Ще помоля всеки от кандидатите да сподели информация относно:
1. Тренировъчен стаж в залата (години, начин на трениране, начин на хранене и др.)
2. Употребявани до момента хранителни добавки;
3. Цел на дневника (покачване на мускулна маса, изгаряне на мазнини, поддържане);
4. По възможност снимка в цял ръст;
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 17.11.11 23:35.
Желаещи със сигурност ще има много. Предлагам ви избраните да имат активни и редовно водени дневници и в момента, за да може да разчитате на отговорност и коректност. Може да се осъществи и нещо като гласуване от потребителите, и събралите най-много гласове да се възползват от предложението ви.
Мнението беше редактирано от FaceOff на 21.10.11 18:32.
17.10.11
23:32
Е щом другите ги е срам, аз с радост ще се запиша. Водя дневника си редовно, целите са ми покачване на активно тегло.
1. Тренировъчен стаж в залата - 8 месеца.
2. Употребявани до момента хранителни добавки
- One A Day - Biotech USA
- Omega 3 - NOW
- 100% Creatine Monohydrate - Biotech
Последните 2 ги използвам и в момента.
3. Цел на дневника (покачване на мускулна маса, изгаряне на мазнини, поддържане);
- Покачване на активно тегло - за 6 месеца - 10-15кг.
- Подкрепям karfi4ka и Преслав.
Мнението беше редактирано от mitkoDimitrov на 18.10.11 09:09.
18.10.11
07:44
1.Тренировъчен стаж- 3 години и 10 месеца
2.Използвани добавки
Азотни бустъри:
*BSN - NO-Xplode AVPT(3 кутии), NO-Xplode NT(1 кутия), NO-Xplode Igniter SHOT(10 броя), Endorush(10 броя)
*Gaspari Nutriotion - Super Pump 2500 (2 кутии)
*MuscleTech - naNO Vapor (15 дози)
*Universal - Shock Therapy (1 кутия), Animal Pump (10 дози)
*MHP - Dark Rage (1 кутия)
*MuscleMeds - eNOXIDE (1/2 кутия)
*USP - Jack3d (1 кутия)
*Controled Labs - White Flood(1 кутия)
Креатин и Креатинови матрици:
*BSN - CellMass AVPT(2 кутии)
*Gaspari Nutrition - Size ON (2 кутии)
*Universal - Storm(1 кутия)
*Няколко обикновени креатина
Други:
*Почти всички известни марки протеини
*Витамини: Universal - Animal PACK(2 кутии), Now Foods - ADAM(3 кутии), Controled Labs - Orange Triad(2 кутии)
*Аминокиселини и БЦАА
Пропускам доста неща, но тези са по интересните.
3.Цел - покачване на чиста мускулна маса
4.Снимки в профила ми
Мнението беше редактирано от Преслав Додев на 18.10.11 11:53.
18.10.11
08:35
Интересна инициатива ;). Доста познати ми препоръчват марката последните 2 месеца и от миналата седмица пия Amino 2000, опитах и Carni-X 1000 и BCAA Blast - страхотен вкус!.
1. След последното прекъсване - около година
2.
Animal cuts
Glutamine на Biotech USA
OxyElitePro USPLabs
Jack3d USPLabs
Modern BCAA USPLabs
Reduction AM/PM
Adam NowFoods
100% Whey Gold Standart ON
Vit-Min NowFoods
Fish Oil NowFoods
Super Enzymes NowFoods
Octacosanol NowFoods
Amino 2000 Pure Nutrition
3.Покачване на сила и издръжливост, запазване на тегло, но с изгаряне на още малко мазнини
4.Не е точно цял ръст:
1. Тренировъчен стаж (плътен) - 2 години и 1 месец;
2. Използвани хранителни добавки:
Протеини:
- Optimum nutrition 100% whey Gold standard;
- Gaspari nutrition MyoFusion;
- Syntrax Whey Shake;
Аминкокиселини:
- Scivation Xtend;
- Pure nutrition BCAA Blast;
Бърнъри:
- USP Labs Oxyelite pro;
Витамини, минерали и други:
- Optimum Nutrition Opti-women;
- NOW Foods Magnesium citrate;
- NOW Foods Ultra omega 3 fish oil;
- Controlled Labs Orange oximega;
3.Цели - намаляване процента на подкожните мазнини, покачване на силата;
4. Подкрепям Преслав :D :D :D
18.10.11
10:19
Тренировъчен стаж - 6 години;
Професия - персонален фитнес треньор,консултант по спортно и здравословно хранене;
Използвани марки: Почти всички продукти на optimum nutrition,scitec nutrition,universal nutrition,syntrax;
Добавки в момента - syntrax matrix,daily vits pure nutrition,scitec nitro x;
Защо да съм сред избраните - Защото мога да изразя професионално мнение относно продуктите;защото в качеството си на персонален треньор имам всички качества,знания и компетенции да преценя доколко продуктите работят;защото спортното хранене е част от живота ми;себеотдаването в тренировъчния процес е рутина за мен;защото имам фитнес дневник,който водя и съм визуализирал фитнес целите си;защото съм лоялен клиент на Healthstore Варна със закупени продукти за над 2000лв.
Мнението беше редактирано от Мартин Желязков на 18.10.11 10:21.
18.10.11
12:03
1)Тренировъчен стаж 5+ години наблжавам 6,тренирам в момента по сплит система със завъртане на 7-мия ден,изпробвал съм различни режими на хранене,НВД,РБД,Въглехидратна ротация,а в момента съм на нещо като ВВД,но хапвам само добри храни,за да качвам чисто.
2)използвани добавки:Различни марки Сурватъчни протеини,Аминокиселини,Аргинин,БЦАА,Л-Карнитин,Креатин,Бърнери.С буустери нямам особен опит,но съм пробвал БлекДжек и определено ми действа страхотно.
3)Целта на дневника ще е покачване на чиста мускулна маса.Водя си редовно дневник в сайта от няколко години с малки прекъсвания,поствам снимки и описвам подробно—-> http://www.bb-team.org/forums/viewthread/40596/P560
4)За снимки в профила и в дневника ми от линка..
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 18.10.11 16:08.
3 години стаж в залата ползвал съм азотни продукти,протеини,геинъри,витамини,дизаинерски стероиди,аминиокиселини,аргинини,креатини,таурини по-отделно и то не на 1 марка :)
18.10.11
13:06
- Стаж : в фитнеса 4 години, тренирал съм и кросфит. В момента тренирам по методът ЕДТ. Храненето е високо мазнинно, опитал съм доста хранителни принципи и установих че този най-допада на нуждите ми.
- Добавки : Използвал съм много добавки, 90% от любопитство. Пил съм азотни бустъри , няколко изолата , кре-алкалин, трибулус, гуарана , бета аланин, доста мулти витамини , л-карнитин , л-аргинин , митотропин.
- Занимавам се полу професионално с баскетбол. За това целта на дневника ще ми е сила, маса и издръжливост.
Мнението беше редактирано от Anatoli Ivanov на 21.10.11 20:37.
казано от Преслав Додев на 18.10.11, 07:44:
Пропускам доста неща, но тези са по интересните
Ти точно най-интересните ги пропускаш :)
Ще се описва ли и кой какво зоби/е зобил?
Мнението беше редактирано от Станимир на 18.10.11 13:46.
18.10.11
13:49
казано от Станимир на 18.10.11, 13:45:
Ще се описва ли и кой какво зоби/е зобил?
Ако някой зоби не смятам, че има място изобщо в тази тема, но ако е зобил, каква е връзката?
Връзката е, че организаторите изискват тази информация (опит с добавки), съответно е редно да се споменат и този тип “добавки”.
Освен ако целта не е чисто зарибяване, да лъжем хората какво се постига с глутамин и бцаа :)
Мнението беше редактирано от Станимир на 18.10.11 13:55.
18.10.11
15:09
казано от Станимир на 18.10.11, 13:52:
Връзката е, че организаторите изискват тази информация (опит с добавки), съответно е редно да се споменат и този тип “добавки”.
Освен ако целта не е чисто зарибяване, да лъжем хората какво се постига с глутамин и бцаа :)
Мислил ли си по въпроса, дали някой, като е “зобил”, мускулите му остават за цял живот? За това са снимките “преди и след” - всеки да може да направи разлика за себе си. Друг е въпроса, че ако някой си е на ААС си трябва допинг тест за установяване, а има и доста хора от тук, които при някакви феноменални резултати ще повторят теста и ще се види кое как е било и ако резултата не се потвърди, ще стане весело ;)
Аз съм доста скептичен към подобен род логове, защото в недалечно минало имаше подобни и това не доведе до нищо добро. Да се надяваме, че този път агитации няма да има, всичко ще е обективно и т.н. Хубавото в краткосрочен план ще е, че ще се спрат коментарите за Сайтек, а лошото в дългосрочен план е, че тези ще ги заместят :D
Намесих се само и единствено, заради споменаването на ААС, иначе се въздържам вече от коментари за добавки по обясними причини. Гледам себе си, а останалите да се оправят, кой, както намери за добре, защото прекалено много ми идват разни кухи кратуни /не визирм теб, а говоря по принцип/.
18.10.11
15:52
Не сме повдигали темата за анаболните стероиди, защото дори и не съм си помислял, че някои от кандидатите ще реши да ги употребява по време на дневниците. Все пак нека го оформим и като задължително изискване: Абсолютно задължително условие е всеки от участниците да не приема анаболни стероиди или други забранени препарати по време на водене на дневника.
Нашата нагласа за този проект е изцяло позитивна и се надявам да се хареса и на аудиторията. а защо не да стане и редовна практика ако успеем да го реализираме успешно ... времето ще покаже.
Постът ми не е конкретно ориентиран, а само дава повод за размисъл. Лично аз бих подкрепил кандидат за стак тип ‘повече мускули’, чиито опит с добавките е скромен и чиято визия е, хайде да го кажем, не толкова мускулеста/напомпана - така по-лесно ще се прецени ефекта от добавките, тъй като този ефект няма да е кой знае колко явен, защото 2 месеца не е време, през което някой да натрупа видимо маса. Т.е. ако стакът се тества от някой цепеняк, визуално НЯМА да усетим никаква разлика по снимки “преди-сега”.
При чистенето не седят така нещата - там, както знаем, едно кило надолу може да е решаващо за релефа. Но пак е добре да се изпробват от човек с повечко мазнини (давам пример със себе си, но БЕЗ да искам да участвам!) - ако аз хвана стак тип “изчистване”, след 2 месеца ще съм с поне 7кг надолу. Т.е. по-омазненият тип по-лесно ще онагледи ефекта на добавките.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 18.10.11 15:57.
18.10.11
18:25
Да се включа и аз.
Тренировъчен стаж:
3 години.
Използвани добавки:
1. Протеини - Syntrax Nectar, Syntrax Whey Shake, Syntrax Matrix, Syntrax Essence, ON Gold Standard, Scivation Whey, Gaspari Myofusion, Cytosport MuscleMilk, NOW Whey Protein Isolate Unfl.
2. Аминокиселини - CL Purple Wraath, Scivation Xtend, Pure BCAA Blast, ISS Complete Amino.
3.Продукти за сила и маса: CL White Flood, USP Jack3d, BullNOX, NO-Xplode, Beta Alanine, IForce MaxOut, USP PowerFull.
4. Креатинови Продукти - Creatine Ethyl Ester, Kre-Alkalyn, Green Magnitude, NOW Creatine Monohydrate
5. Мултивитаминни комплекси - NOW ADAM, NOW Vit-Min 100, NOW EcoGreen, Orange Triad, Animal Pak
6. Здравословни добавки - Рибено масло (няколко марки), Витамин А, Витамин C, Витамин D, Селен, Цинк (пиколинат и монометионин), Калций, Магнезий, Хром, Родиола Розеа, Сминдух, Епимедиум, Трибулус, Syntrax Radox, CoQ10, NOW Super Enzymes, 5-HTP, GABA.
Както съм пробвал и мостри на десетки продукти :D
Цели:
В момента съм към 81-82 кг, без много мазнини, но не и изключително релефен. Целта ми е да кача още 2-3 килограма, както и да кача абсолютната си сила на почти всички упражнения, като запазя процента си подкожни мазнини. Всичко това в условията на много работа и малко сън.
Снимки:
Ще приложа по-късно в профила.
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 18.10.11 18:28.
18.10.11
18:51
1. На 17 години съм.
1.1 Занимавам се от 2 години с постоянни тренировки.
1.2 По-особени начини на хранене спазвам от началото на тази година (ultimate diet 2.0 ; РБД ; ВВД ).
1.3 В момента тренирам по слабо до умерено интензивен сплит (1-2 седмици) , след което на 24.10. започвам система за сила и маса - 5х5
2. Протеини: BSN - Syntha 6 (1 кг) ; Synthrax - Whey shake (1 кг) ;
Аминокиселини: Purple Wraath (малка кутия - 1бр.) ; Scivation - Xtend (Малки кутии - 2бр.) ;
Креатини: Gaspari Nutrition - SizeOn PreContest (1кутия)
Карнитини: Тези на biotech ;
Азотни буустери: USP Labs - jack3d (1 кутия)
В момента:
Протеин: Gaspari Nutrition - MyoFusion
Креатин: Pure Nutrition - KreAlkalyn
3. Покачване на мускулна маса при поддържане на текущото тегло (понеже карах ВВД и покачих около 5 кг за месец) чрез РБД.
4. Снимката е преди около 2 месеца (естествено ще добавя нови понеже сега съм с няколко кг нагоре).Естествено можете да видите и в профила ми.
http://oi54.tinypic.com/2whm4ur.jpg - от преди 2 месеца
http://oi52.tinypic.com/fmnipk.jpg - от сега
http://oi55.tinypic.com/2u5uhr5.jpg - от сега
http://oi51.tinypic.com/2aeoy0w.jpg - от сега
http://oi53.tinypic.com/40t41.jpg - от преди 2 месеца
Мнението беше редактирано от Daniel Dimitrov на 27.10.11 08:56.
18.10.11
20:06
Име - Кристиян
Възраст - 17години
Стаж - 2години и 8 месеца
Използвани добавки - CreaActiv на Pro Nutrition ( 20дози само )
Цели - 75-6кг на 10-12% мазнини максимум. ( покачване на мускулна маса )
тренировки - типично билдърски, Crossfit, в момента силово-културистични ( за повече информация в дневника ми )
Снимки Една от днес... другите са стари, новите немога да ги постна към днешна дата... както и в профила ми
http://assets.bb-team.org/users/134638/580/76e868849cdcbefab51c02d7f6bfc975.jpg?1315986078
http://assets.bb-team.org/users/134638/580/0af8f82414949b4ca07af8251ee281e2.jpg?1315311126
http://assets.bb-team.org/users/134638/580/762ceb9a1704d323644164c86bf0f794.jpg?1318955319
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 18.10.11 20:29.
казано от Стоянчо на 18.10.11, 15:56:
Постът ми не е конкретно ориентиран, а само дава повод за размисъл. Лично аз бих подкрепил кандидат за стак тип ‘повече мускули’, чиито опит с добавките е скромен и чиято визия е, хайде да го кажем, не толкова мускулеста/напомпана - така по-лесно ще се прецени ефекта от добавките, тъй като този ефект няма да е кой знае колко явен, защото 2 месеца не е време, през което някой да натрупа видимо маса. Т.е. ако стакът се тества от някой цепеняк, визуално НЯМА да усетим никаква разлика по снимки “преди-сега”.
При чистенето не седят така нещата - там, както знаем, едно кило надолу може да е решаващо за релефа. Но пак е добре да се изпробват от човек с повечко мазнини (давам пример със себе си, но БЕЗ да искам да участвам!) - ако аз хвана стак тип “изчистване”, след 2 месеца ще съм с поне 7кг надолу. Т.е. по-омазненият тип по-лесно ще онагледи ефекта на добавките.
Мани те на някоя бабанка 90-100 кила няма да могат да смогнат на приема на добавки.
18.10.11
23:21
Искаш ли да поспорим? ;)
18.10.11
23:52
казано от Pure Nutrition на 18.10.11, 23:21:
Искаш ли да поспорим? ;)
При положение, че става дума за HealthStore /верига магазини/, спора ще е излишен. По скромни впечатления от магазините им, ще смогнат на много момчета от по 100 кг. и то за много по два месеца ;)
Пия си аз тука извара с водичка и си мисля, има ли смисъл да се пускам тук при всички тея напомпаняци.
И все пак от проба глава не боли:
20 годишен, 2 години стаж в залата, бивш дебелак, който в последствие се превърна в ходещ скелет, със сравнително голям опит в спортното хранене ( като за 3 години), изппробвал съм почти всички извсетни диети и за мисля, че за този период успях добре да опозная тялото си и как то реагира на различните нутриенти.
Използвани добавки:
1)Протеинови пудри- може да има други, но не се сещам
1)100% Whey Gold Standard
2)Syntha 6
3)MyoFusion!
4)Scivation Whey
5)PHD Pharma whey
6)Matrix 5.0
7)100% Casein-On
2)Аминокиселини
1)Scivation Xtend,много кутии -фаворит
2) bcaa Gaspari
3) Aminomax 8000,Gaspari
4) Amino 2222,On
5)Intrabolic,
3)Креатин и Креатинови матрици
1) GreenMagnitude- Controlled labs
2) Size on, Gaspari- в момента( много доволен)
3)Kre-Alkalyn EFX
4)Mega Kre-Alkalyn, Scitec
4) Изгарящи,мазнините :D
1)Oxy elite pro,USP - не сработи с моя организъм, ефект=0
2) Lean Xtreme,DS- ДА!
3)L-carnitine- в много и най-различни форми
5) Витамини
1)Anavite,Gaspari
2)Opti-Men,ON
3)Adam Men’s Vits,now
4)Daily Vits,now
Цел:
Качване на относително чиста мускулна маса
Мнението беше редактирано от Kalchev на 19.10.11 00:30.
И аз :)
Тренировъчен стаж:
6-7 години, от които сериозно.... имам чувството, че едва сега почвам.
Използвани добавки:
1. Протеини: Syntrax Matrix, Essence, Nectar, Shake; ON Gold Standart, Myofusion, Muscle Milk, Now Whey Isolate и др...
2. Аминокиселини: CL Purple Wraath, Xtend, Now Amino Complete, Universal 2700 и др...
3. Креатинови продукти: Green Magnitude, ON Vassive-No, BSN Cell-mass, UN Creatine Monohydrate, BSN No-xplode и др...
4. Мултивитамини: Now Eco-green Multi, Now Adam;
5. Здравословни: Now Вит А&D, Now Omega 3, Now Ultra omega-3, DMAE, Brain Support;
Цели:
Възнамерявам да отнеса тренировките си на едно ново ниво откъм сила и издръжливост, а знаете, че 2-те едновремено са си една доста трудна задача.
Снимки:
Имам в профилът си... скоро ще има нови ;)
Мнението беше редактирано от Витан на 19.10.11 01:02.
19.10.11
13:37
Добър ден! Данаил Иванов се казвам. Живея в София. Понастоящем студент последна година с много свободно време (лекции до обяд; не работя).
1. Тренировъчен стаж в залата (години, начин на трениране, начин на хранене и др.)
На 23 години съм. Стажът ми е около 5 години (без прекъсвания досега). Редувам тренировъчните способи, като предимно тренирам за обем и чиста мускулатура. Тренирам по типично билдърси програми. Започнах 65 килограма на 171 см височина, като в момента съм 87 килограма на 173 см. Тренирам 5 или 6 пъти седмично взависимост от целите ми. В момента тренирам 5 пъти седмично (Първи ден: Гърди+корем Втори ден: Крака Трети ден: Гръб Четвърти ден: Почивка Пети ден: Рамете+трапец Шести ден: Ръце+корем Седми ден: Почивен).
В момента съм на ВВД като се храня около 7-8 пъти дневно:
7:00 2 лъжици мед и 30 гр. суроватъчен протеин
8.00 кофичката с кисело мляко + 100 грама овесени ядки
10.00 прясното мляко + банан или сурови ядки
13:00 200 грама пилешко + 300 ориз
16:00 5 белтъка + жълтъка + 50 грама овес или макарони
17.30 тренировка
18.30 2 лъжици мед
18.45 30 грама протеин
19.30 200 грама пилешко + 150 грама картофи или зеленчуци
22.30 200 грама извара + 50 грама сурови ядки
Кретинови продукти: Креатин (монохидрат, етилестер, малат и креалкалин). От креатиновите матрици съм пил: SizeOn, GreenMag и No-Synthesyze.
Азотни бустери: Jack3d, No-Shotgun, WhiteFlood, Vasocharge.
Протеин: От 3 години редовно приемам протеинови пудри : GoldStandart, WheyShake и други.
Други: мутливитамини (Оpti-men, Adam и OrangeTriad), omega3 , Amino-acids и други.
Стероиди не съм приемал.
Целта ми е покачване на чиста мускулна маса, обем, сепарация и чистота на мускула. Тъй като съм в основен период ще опитам да вдигна малко тежестите и да покача силовите си постижения. До момента имам направено продуктово ревю където може да разгледате начина ми на представяне на резултатите от дадени хранителни добавки: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/53870. А тук е дневникът ми: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/56649
Снимки може да видите в галерията на профила ми :) На тях съм 83 килограма (юли 2010) .. в момента съм 87 килограма, като покачените килограми са предимно чиста мускулна маса (снимките са от юни 2011). Нови снимки нямам, но ако е необходимо ще направя.
post scriptum : Вече имам нови снимки в дневника си.
Благодаря Ви за отделеното време! Ако имате въпроси към мен ще се радвам да отговоря. Приятен ден и успех на всички! :)
Мнението беше редактирано от summer_jam на 30.10.11 11:24.
19.10.11
23:15
Здравейте.
1.Стаж над 4 години в които съм използвал повечето популярни и не дотам популярни методики в тренировки и хранене.[(Volume training,HIT,Power/Hypetrophy,Strong man),(НВД,Кето,Въглехидратни ротации и тнт и тнт)].
2.Надявам се да не пропусна нещо:
- Протеини:Syntrax(Nectar,Matrix,Whey Shake,Essense),Now(Whey isolate,Calcium caseinate),ON(Pro complex,Gold standard),Dymatize(,Ultimate nutrition,Universal ,Scivation ,San, QNT(Zero carb Isopure) ,Nutrim (все отнякъде се почва :) )
- Продукти за сила и маса:Креатин(монохидрат,етил естер,трикреатин малат,кре-алкалин),Бета-аланин,Size-on,Cell mass,Horse Power,Nox,NO-Shotgun,Xpand,Green magnitude.
- Аминокиселини:Xtend,Now BCAA powder, ON 2222, Purple Wraath, Universal 2700.
- Витамини/мултивитамини:Now (Vit C,E,D),Now (Calcium,Zinc,Magnesium), Adam, Animal Pak, Orange triad, Opti-men.
- Здравословни добавки - Fish oil(Now,ON,Controlled Labs). R-ala(Syntrax R), Tribulus (Now,Olymp, ON)
3.Текущите ми цели (6 месечен план) са рекомпозиция и покачване на силовите постижения на Клек(преден и олимпийски) , Тяга , Лег, Кофи и Набирания(различни вариации).
4.Снимки - най-актуалните ми са на няколко месеца, които ще кача тези дни в профила.
Има ли авантаж- там съм :D .
Възраст- 16
Стаж-
от 17.02.2009 съм във фитнес средите. Това прави 2 години и 7 месеца.
Използвани добавки
Протеин- - 100% Whey Isolate- Sci-Tec, PhD Pharma whey, мостри- Syntrax Nectar, Optimum Nutrition Caseine.
-Креатин- 400гр Sci-Tec монохидрат.
-L-карнитин- 100 000 на Sci-Tec 500мл бутилка.
Бърнери- липотропен- Optimum Nutrition Mega Fat burners, термогенетик/енерджайзер - 1 блистер Адипокилл.
Цел-- Рекомпозиция на тялото. Тоест промяна на % Мазнини : Мускул , като сега приоритета е мускулната маса, а мазнините- напролет.
Снимки- В профила ми
Мнението беше редактирано от Абазаба на 20.10.11 18:31.
20.10.11
19:07
Още не мога да повярвам, че ще пиша този пост :D Струва ми се малко смешно, при толкова по-интересни хора, но...
За първи път влезнах в залата през 2009г, като през началото на 2010г. почнах сериозно, но с пропуски. Общо към година ми се събира. Тренировките са ми типично билдърски, с няколко изключение. За храната нямам кой знае каква възможност, но всеки ден имам почти всички тея неща - мляко, яйца, овесени ядки, сирене, месо, ориз и т.н.
2. Употребявани до момента хранителни добавки
-Мостри на няколко протеина
-Няколко дози Hot Blood
-200гр креатин монохидрат на alternative nutrition
-Около 1/3 от кутийка slin-sane
3. Цел на дневника (покачване на мускулна маса, изгаряне на мазнини, поддържане)
Покачване на мускулна маса и сила.
4. По възможност снимка в цял ръст
Нямам в цял ръст, а и няма с какво да ги кача, ако си направя. Имам снимка в гръб, от преди 4 месеца, като съм с 4-5 кила по-лек, но не смятам да я качвам. Ако ми върже късмета, ще си направя снимки преди/след.
Мнението беше редактирано от SportFreak на 20.10.11 19:10.
Хм..., стана ми интересно и ще взема да се включа и аз.
1.Станаха почти единадесет години.Около 8 години тренировки по класически бодибилдинг сплитове, а последните две и половина тренировките са функционални-многоставни упражнения, гимнастически елементи бягане и др.Може да го наречете кросфит, но не е кросфита в частност не ме кефи много.
2.Е тук няма много за казване.От около 5 години не съм използвал никакви добавки, преди това съм изпил 5,6 кг. протеин половин креатин и глутамин.И сега ми е интересно дали наистина има нещо качествено на пазара на хранителни добавки, което ще ме накара да си дам парите за него и ще ми донесе полза, а не просто финансите ми да заминат в “тоалетната чиния”.Защото откакто не приемам добавки многократно съм си увеличил постиженията и съм подобрил формата.
3.Цели-увеличаване на силата и издръжливостта и разбира се никой не отказва малко мускул отгоре, ......... повъзможност.
4.http://www.facebook.com/photo.php?fbid=211899955524388&set=o.120076194706765&type=1&theater;-в червено
Мнението беше редактирано от Olegs на 20.10.11 20:08.
24.10.11
09:26
Е, хайде и аз за се запиша, въпреки че целите ми не са типичните за бодибилдинга. От друга страна, хранителни добавки се ползват в почти всички спортове (в зависимост от тяхната специфика, разбира се). И така:
- тренировъчен стаж - по-сериозните ми занимания във фитнес залата започнаха преди около 12 години, а общият ми опит с физическа и кондиционна подготовка е много по-дълъг.
- начин на трениране - изцяло зависи от натоварването и целите ми в основния спорт, с който се занимавам (волейбол). Извън състезателния сезон се натоварвам с по-скоро основни фитнес-похвати по класически сплит. През последното лято обърнах по-сериозно внимание на кросфита като кондиционна подготовка. По време на състезателна подготовка заниманията ми във фитнеса не спират, но импровизирам съобразно моментното си състояние, отново по класическите методики.
- начин на хранене - диетата ми е по-скоро близка до РБД, като променям общата енергийна стойност и до известни граници съотношението между макронутриентите според текущото ниво на натоварването (като обем и интензивност).
- употребявани хранителни добавки - протеини (Whey Gold Standart, 100% Whey Professional, MyoFusion, Whey Shake, Micellar Creme, Complete Casein, ProLong и други), витамини (Daily Vits, EcoGreen Multi, Vit-Min 100, Anavite, Power Pak), аминокиселини (Xtend, Modern BCAA, глутамин, аргинин, орнитин, карнитин, цитрулин малат, EAA, Amino 2000 и други), продукти за стави и сухожилия (Arthroxon, Animal Flex, Glucosamine/Hondroitine/MSM), интра-тренировъчни (Purple InTrain, Purple Wraath), кре-алкалин, бета аланин, енергетици и предтренировъчни стимуланти (йохимбин, Swarm, Yellow Hornet, Endorush, Jack3d, N.O. -Xplode, Black Jack). Със сигурност пропускам нещо, ама...
- цели - изцяло подчинени на волейбола - сила, издържливост, експлозивност и оптимално възстановяване, при поддържане на телесното тегло и мускулната маса.
Скорошни снимки нямам, но и физиката ми не е особено променена от лятото.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.10.11 09:32.
Ще се пробвам и аз - да обогатя надпреварата ;) Със сигурност има много по-интересни кандудатури от моята, така че се включвам по-скоро за участието ;) И все пак:
На 26 години съм; височина 155см; тегло 50кг. Останалите мерки може да се видят в shapie.
1.Тренировъчен стаж – общо 2 години и половина, като последната една е без прекъсване. Тренировките стартираха в стандартна фитнес зала, след това започнах да комбинирам залата с тае-бо и зумба тренировки, а от близо 2 месеца тренирам по кросфит системата (3 или 4 пъти седмично), комбинирано с тае-бо (2 пъти седмично). Храненето ми в момента е РБД с малко повече мазнини, за сметка на въглехидратите. Пропорциите на макронутриентите варират около 40:30: 30 (М:Б:В). Старая се да не надминавам 120гр въгл. на ден. По-подробна информация за менюто ми – в дневника ми.
2.Употребявани до момента добавки:
-Ленено масло Barleans;
-Рибено масло Bronson;
-Мултивитамини Bronson – the woman’s formula;
-L carnitine with alfa lipoic acid – Bronson;
-Scitec 100% whey isolate ;
-Optimum Nutrition 100% whey gold standard.
3.Цел на дневника - покачване на силата; покачване на мускулна маса; изгаряне на мазнини;
4.Снимки:
И аз мога да се включа тук, обичам всякакви експерименти.
1. Тренировъчен стаж в залата: 3,5 години в залата и основно извън нея 2 пъти седмично тренирам кръгово за сила основни движения: лег, клек, военна преса + асистиращи корем, бицепс и трицепс. Тренирам колоездене между 4 и 6 пъти седмично (около 10 часа). Начин на хранене: в състезателен сезон високовъглехидратно, в несъстезателен период: РБД. Зимата при чистене: НВД.
2. Употребявани до момента хранителни добавки:
Преди: Modern BCAA на USP Labs, инцидентно Musclespeed на Accelerative Nutra, 2 пъти Л-карнитин
В момента: BCAA на ON и CEE на Scytec.
3. Цел на дневника: хранителен режим: изгаряне на мазнини, тренировки: увеличаване на силата и поддържане на спортна форма с колоездене. По принцип нямам висок процент мазнини и борбата с последните е трудна. Ще е интересно дали бърнърът работи при “последните 1-2 килограма”.
4. По възможност снимка в цял ръст: Снимки в профила ми.
27.10.11
10:14
-Стаж - 2 години;
-Начин на трениране - старая се винаги в тренировката ми да има поне едно упражнение,на което мога да сложа повече килограми,силово с по-малко повторения,а останалите упражнения са в културистичен стил;
-Начин на хранене - старая се на ден да ям не помалко от 500 гр месни предукти(св.месо,пил.месо,риба тон,черен дроб-по 1 път в седмица г/д),въглехидрати набавям от оризи картофи,хапвам яйца,зеленчуци и плодове.Тестените и пържени неща са игнорирани,както и безалкохолните,едиствено си позволявам нещо сладко понякога-то ми е страстта:) ;
2. Употребявани до момента хранителни добавки:
-Креатин монохидрат: On,Scitec - за тези се сещам,CEE,Kre-Alkalyn-на Pure Nutrition от които съм просто безкрайно доволен(до сега не съм ползвал по-силен креатин)
-Протеини: Scitec 100 Whey и няколко опаковки 100% Gold Standart ON
-Витамини: на много марки а и не си спомням имената им само се сещам за Animal Pack,също обичам комбото от Магнезии и Цинк;
-Азотни буустери: За сега само на Scitec Hemo NO - които очудващо за мен а и за други хора от ображението ми е невероятно добър продукт,такова напомпване и то от първата доза :X
-BCAA:Animal-100% Beef-Universal,ON,Nanox,BCAA Blast на Pure Nutrion от които отново съм наистина силно впечатлен;
-Има и други но не се сещам в момента.
-Целта ми е покачване на мускулна маса и след това изчистване.До сега не съм правил нито орелефяващи периоди,нито такива за покачване на ММ,тази зима(вече започнах) ще се постарая да кача някой друг килограм и живот и здраве след зимата ще направя едно зверско изчистване,че не обичам омазнявания.
4. По възможност снимка в цял ръст:
-Снимки в профила ми;
Мнението беше редактирано от Младен Марков на 27.10.11 12:44.
27.10.11
12:27
Не мога да повярвам, че виждам тази тема чак сега:)
Няма как да я пропусна като човек, който обича да експериментира.
1. Тренировъчен стаж
С тежести тренирам от октомври 2009 година, от март 2010г започнах да тренирам любителски силов трибой, а от февруари 2011г - целенасочено да тренирам и състезавам.
От 2007г. се занимавам с водна аеробика, инструктор съм.
Тренировките ми накратко: в предсъстезателен период тренирам по типично трибойски протоколи, малко повторения, тежко, всяка седмица максове. В момента: тренирам по усет и разнообразявам. 3-4 пъти седмично клек, лег и тяга, с по-голям обем, но максимално висока тежест. Най-често 4х10. Понякога редувам с 5х5, или тествам на какво ниво е моментният ми максимум в отделните движения. Включвам и олимпийски движения в един отделен ден. Като цяло тренирам със свободни тежести.
Относно водната аеробика - влизам във водата около 2-3 пъти седмично, отделно 15 часа водене на часовете извън водата.
Хранене: дългогодишни експерименти (къде успешни, къде - пълен провал). Привърженик на високо-мазнинно хранене и палео. Не ям млечни продукти, наблягам на месо (свинско, рядко пилешко), много яйца, масло, зеленчуци.
В момента съм в начална експериментаторска фаза на циклично хранене.
Тегло в момента: 75-76кг, висока съм 1.70 м
2. Използвани хранителни добавки
Опитът ми не е голям, но съм отворена към най-различни експерименти :)
- ленено масло Barlean’s (1 опаковка)
- бърнър Syntrax Fire
- Калций и магнезий на Now
- Протеини на Scitec
- Л-карнитин на капсули, и течен, не си спомням фирмите.
- Slin-sane
- синефрин
- аминокиселини на ON
за тези се сещам в момента.
3. Цел на дневника
Редуциране на мазнините до 13-15% (в момента не знам какви са стойностите, със сигурност над 17 и под 20), покачване на мускулна маса, силова издръжливост. Не искам максимумите в отделните движения да падат, по възможност искам да се увеличат, въпреки нетипичните за това протоколи. В момента: клек 130, лег 58, тяга 150;
4х10х80кг клек, 4х5х50кг лег, 1х25х100кг тяга, 1х12х120 тяга
Нямам проблеми с качване на лично тегло, стига мазнините да са ниски.
Харесвам здрава визия, плътна и обемна мускулатура. Не робувам на ограничения, че жените трябва да са “джобни гаджета”.
В момента не водя подробен дневник, но това не ми е чуждо. Мога да съм много последователна и описателна. Имам книжен тефтер, в който подробно описвам тренировките си.
4. Прилагам пресни снимки, от днес.
Тренирам от януари 2011г. Функционално със свободни тежести. Силови постижения до момента:
клек - 82.5кг
лег - 50кг
тяга - 90кг.
Лично тегло - 57кг, 160см височина, ~16-7% мазнини
Експериментирала съм с ВМД, в началото даде добри резултати. От половин година спазвам принципите на цикличното хранене, като следя храната да е качествена и разнообразна, единствено избягвам трансмазнини.
Omega 3, вит.А, Ц, Д-3, цинк, магнезий, глюкозамин, Б-комплекс, л-тирозин, БЦАА
Покачване на сила и изгаряне на мазнини.
Мнението беше редактирано от Miyu на 27.10.11 15:04.
Току що видях темата. Искам и аз да кандидатствам :).
1. Тренировъчен стаж в залата имам точно 3 дена.
2. Хранителни добавки, употребявани до момента: никакви. Купих си витамини Opti-Women и Линеа, но смятам да ги почна от другата седмица.
3. Цел на дневника - изгаряне на мазнини, а в по-далечно бъдеще... релеф, коeто я стане, я не :) , но ще работя в тази насока.
4. Снимка - ако бъда одобрена, тогава ще си правя редовно такива, според регламента. Имам ханш 115см, а искам да е 95-8. Към 20см трябва да махам от него. Тежа 80.3кг. Височина 173-4см.
От понеделник си отворих личен дневник в секцията на дамските дневници.
Мнението беше редактирано от Модена на 28.10.11 09:01.
1. Тренировъчен стаж 3 години и 1-2 месеца (кога станаха... )
60кг ръст 165см ~
160 клек/ 120 лег / 190 тяга
Начин на трениране - зависи от периода, но като цяло ниски повторения 2-5 в 3-5 серии, тук-там някой макс. 4-5 тренировки седмично. В пред-състезателният период максовете стават повече, повторенията преди това по-малко, почивките по - големи, в основният период е обратното. Хранене ВВД-ВМ
2. Използвани хранителни добавки:
Протеини:
- Musashi whey
- Scivation whey
- BSN syntha 6
- ASN American whey
Аминкокиселини:
Scitec BCAA Express
Athletic Edge Intrabolic
Азотни/напомпващи боостери/Креатини
Anabolic Fuzion
No Xplode AVPT
Athletic Edge Presurge
NOW, PVL - Креатин Монохидрат.
Scitec Crea-Bomb
НЕ СЪМ ПИЛ Jack3D :D
Бърнъри:
Scitec alpha burn
Витамини, минерали и други:
Animal Flex
- NOW Foods Ultra omega 3 fish oil;
NOW - Omega 3-6-9
Fe, Calcium, ZMA, Tribulus testeris,
3.Цели - СИЛА ! (Тук-там някой мускул[да кача 2-3 кг зимата])
4 - Снимки
Мнението беше редактирано от Madboy на 27.10.11 15:23.
Това ще е интересно начинание. Поздравления :). Ефекта ще е още по-голям, ако наистина се запази замисъла с началните данни и снимки, усилената работа, спазване на условията от участниците и видимият краен резултат. Подкрепям мнението на Стоянчо. И успех на бъдещите участници.
02.11.11
20:49
А кои са избраните.... или просто им е писано на ЛС от Pure Nutrition ?!
02.11.11
21:57
Тръпнем в очакване :)
А на мен ми е много интересно, що за американска марка е това, а същевременно се продава само в България и никъде другаде? В този ред на мисли, през главата ми минават доста интересни предположения, но за сега ще ги запазя за себе си, въпреки че едва ли представлява трудност да се досетите сами за какво става въпрос. Да е честита на всички ви тази нова и евтина марка ;)
Мнението беше редактирано от Valdis на 02.11.11 22:23.