Дневникът на Moon

Темата е заключена.
Прескочи до:

16.10.11
13:48

Пробвай като моя прозорец,който е от 6 часа...2-рия път пак ям насила,но мисля че ще е по-добре от 4 часа.

16.10.11
14:06

А за мен лично варианта 18/6 с 3 хранения в 6 часовия прозорец е най-добре. Отначало като започнах с цикличното и се връщах от работа гладен, първото ми ядене беше много обилно и преяждах. Ставаше ми тежко и не ми се ядеше после много. С времето се нагодих и сега си оставям място и за следващите хранения, а и като че ли организма ми привикна към такова хранене и като че ли усвоявам храната по бързо знам ли :) Щом за 2 часа успявам пак да огладнея.

16.10.11
14:11

Познато... И аз като се връщам от училище/тренировка имам към 17-19 часа фаст... В началото преяждах много тъй като правех грешката да подбирам храни с голям обем и малко ккал- изварата ми изниква като асоциация с това...
Пробвай да хапваш каквото ти е вкусно, но приготвено с една идея повече мазнина. Или ако неможеш да допълниш до КБ, повечко ядки :)

16.10.11
14:28

казано от NeDD на 16.10.11, 14:06:

А за мен лично варианта 18/6 с 3 хранения в 6 часовия прозорец е най-добре. Отначало като започнах с цикличното и се връщах от работа гладен, първото ми ядене беше много обилно и преяждах. Ставаше ми тежко и не ми се ядеше после много. С времето се нагодих и сега си оставям място и за следващите хранения, а и като че ли организма ми привикна към такова хранене и като че ли усвоявам храната по бързо знам ли :) Щом за 2 часа успявам пак да огладнея.

И аз съм на 6 часов прозорец,но ям 2 пъти(основно)

16.10.11
16:41

16.10.11
Фастинг 21-22часа, прозорец 6 часа ( 16’ - 22’)
Тренировка - Core Synergistics   по идея на Diddlina
Храна:
- 1/2 скумрия, домат, 50+ гр сирене, 2 препечени ръжени филийки, 1 ч.л. мед

Коментари:
Прави сте, момчета - ще пробвам с 6 часа как ще е. Мисля да ям когато и колкото съм гладна в тия 6 часа и ще видим.

Към храната имаше и чаша мляко с мед и канела, но млякото се оказа развалено.. пфф

Тренировката беше от чист мързел да изляза навън в тоя студ. :) Оказа се доста добра. Изводите ми от нея са:
1. Не подценявай неща, които изглеждат лесни. (Това си е базово правило де, но изглежда го бях позабравила.) И в тая връзка..
2. Не подценявай малките тежести.

п.п. Как ме е яд за млякото..

Мнението беше редактирано от Moonray на 16.10.11 16:48.

16.10.11
22:57

Остатъка от храната:
- чаша прясно мляко с мед и канела (!), 2 бисквити белвита, грозде
- дробчета с лук, 1 филия типов хляб, 1 чаша прясно мляко с мед и канела(баси кефа), другите две бисквити белвита.

Специално ходих да си купя мляко, много ми се пиеше. А с канела и мед е...фантазия в си бемол мажор. :)

17.10.11
00:18

Moonray, много ме усмихна като видях, че си дала шанс на Core Synergystics :)
И ти си се докоснала до безумието Plank to Chaturanga Run :) Да ти призная, доста помага при животинските ходения ;)

Мнението беше редактирано от Diddlina на 17.10.11 00:18.

17.10.11
08:50

Даа, благодаря за идеята Диди (sun)
Много прилича на определението за фойерверки  - няма, няма и току си ... майката! :D
Което всъщност доста ми хареса - усещам как ще се връщам честичко към тоя сет и ще търся подобни ;)

п.п. ще ми спести някое и друго разриване на сняг, усещам

Мнението беше редактирано от Moonray на 17.10.11 09:02.

17.10.11
17:59

17.10.11
Фастинг 16 часа, прозорец 6 часа (16’ - 22’)
Тренировка - няма
Храна:
- малко дробчета с лук (по-скоро лукчета с дроб), 2 филии типов хляб, тахан с мед , чаша прясно мляко с канела
- 2 ябълки,свински дроб, карфиол
- 1 филийка препечен ръжен хляб, 1 варено яйце, кашкавал, 100гр кисело мляко
Коментари:
Така вече е друго нещо - сериозна промяна има в начина по който се чувствам с 6 часов прозорец, въпреки че храната май не е много повече. Много по-спокойно изкарах деня, доста по-рядко и поносимо огладнявах, почти символично.

Днес няма да има пак тренировка. Възможно е тия дни изобщо да няма тренировки - попромени ми се програмата и тия дни ще се концентрирам върху ученето, че ми в важно. Но ще видим, дано успея да си направя време и за тренировка.

Иначе от вчерашната тренировка имам лека мускулна треска по задната верига. Плюс е, че рядко ми се случва да имам мускулна треска на долната част на гърба и по ребрата отстрани и отзад - много ми е готино.

Това е за сега - хубав ден, с хубави новини и сравнително хубави емоции. :) Ще дописвам манджата после.

Едит: Дописвам.

Мнението беше редактирано от Moonray на 17.10.11 22:26.

18.10.11
08:11

Странна работа, събудих се посред нощ и изобщо не можах да заспя повече. Може би беше три-четири часа.
Събрали са ми се вълнения изглежда или вселенските цикли са се пресрещнали с циклоните в главата :)

Добро утро исках да кажа (rock)

18.10.11
15:34

18.10.11
Фастинг близо 17 часа, прозорец 5 часа (15’ - 20’)
Тренировка - (tmi)
Храна :
14:30 - 2 малки ябълки
15:00 - свинско печено (гърди), домат, 2 препечени филийки ръжен хляб, тахан с мед
17:30 - парче домашен щрудел, 100 гр кисело мляко
19:30 - чаша прясно мляко, домашна наденица, домати, сладко от сливи

Коментари:
...
профанните въпроси
- голям глад днес, едва изтърпях да стане 2 и 30 да заръфам една ябълка. Странно, щото вчера толкова тахан опуках...сигурно има 120-30грама, а и другата храна си беше добре - мисля, че съм на плюс с калориите, определено.
- тренировка - няма да има отново... Миналата седмица с тия разходки до южна България само три. Тая седмица пак ще се пътува - не ми е ясно как ще действам още.
То ще се види - при мен е творчески хаос, отново. Ще дописвам храна.

Едит1: Храна.
Едит 2: Въх, 55 пулс при почти нормално кръвно - случайно ми ги премериха днес.

Мнението беше редактирано от Moonray на 18.10.11 20:43.

20.10.11
17:25

19.10.11
Нецикличен!
11:30 50-60гр пълнозърнеста паста (суров вид), 100гр сирене
14:00 към 50 гр черни стафиди и белен слънчоглед, 200гр кисело мляко + 2 с.л. овес
21:00 свинска пържола с печени чушки, мед и тахан
Тренировка - няма

20.10.11
Фастинг 20 часа, прозорец -  (17’ - )
Тренировка - няма
Храна
12:00 ябълка
17:00 печено пилешко бяло месо, мед и тахан

Коментари:
На 19ти ми трябваше целия мозък и мисъл и беше по-разумно да ям когато ми се яде. От днес съм отново на линия, освен ябълката на обяд.
Малко сън, повечко натоварване тия дни, но сега ще реанимирам.
Без тренировки ми е едно такова - хем съм страшно уморена, хем ми е напрегнато като ми бездействат мускулите. Скоро ще вляза в ритъм - сега релакс, наспиване, срещи с хора и така.
Stay tuned.

Без да се приема като заяждане, ама малко лицемерно го караш с храната и режима, ако може така да се отнасяме и към нея. :)

Малко като с отказването на цигарите. Непушачи сме (циклично), ама като стане напечено и стресиращо дай да запалим по една (да хапнем).

Друга логика и извод - когато съм на циклично не ми се налага да мисля и действам механично, но трябва ли да активирам мозъка ще хапна.

Тъпо звучи, а и дълбоко погледнато и преосмислено излиза, че явно подсъзнателно режимът не ти действа добре и не го възприемаш за правилен, и в по-тежки ситуации залагаш на сигурното - редовно хранене и утоляване на апетита, за да ти е мирно и спокойно.

Трябва да си сериозна - или си на режим, или не си.

Поздрави и извинения ако случайно съм те засегнал! :)

ПС: И аз само как чакам да стъпиш накриво, а?

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 20.10.11 17:53.

20.10.11
17:59

Тихомир, съгласна съм с разсъжденията ти в конкретния случай, след размислите на Moonray.
Само да добавя, че цикличното не е строг режим ограничаващ храненето от време на време и по цял ден.
Даже и това е част от цикъла.

Е, да. То и аз малко запалително го написах. Веднъж е съгрешила :P , но ако размислите останат същите, по тази логика другата седмица може да предстои нещо голямо, да се хапва по 3-4 пъти на ден, за да бъдем в кондиция, а накрая пак да си минем на цикличното. Not right!

Останал съм с някакво впечатление, че цикличното е начин на хранене, който голяма част от хората спазват целогодишно. Ясно, че Moon засега е в тестов период, но ако иска да разбере дали наистина това е начинът на хранене, който й действа най-добре, то трябва да изпита цялата му мощ и в най-тежките психически и физически ситуации. :)

20.10.11
18:24

Мале, мале - лицемерно :) брао бе, Тишо - как ме нареди!
Не знам ти как се чувстваш с твоите експерименти с храна и тренироски, но за мен това е много сериозна промяна на режима. Смятай, че аз никога през живота си не съм се ограничавала по никакъв начин с храната. Дори на РБД пак храненето ми беше много близко до това, което ми се яде като тайминг, съдържание и количество.

От хранене 5-6 пъти на ден ( че понякога и повече), на хранене 2 пъти в 4 часов прозорец до оня ден за мен все още е стрес. Физически и психически. Което означава, че мозъка ми е зает с подтискане на разни леки до умерени пориви на глад през кажи-речи три часа.  Вече през доста повече време де, адаптирам се, но се адаптирам бавно. Минали са две седмици, а още не съм сигурна, дали режима е добър за мен. Ако не се адаптирам напълно до 4-6 седмици просто ще го спра.

В случая не ти дължа никакво обяснение, разбира се, и все пак ще ти кажа. Важно ми беше да мога да се концентрирам на макс - контрола на глада в този ден беше ненужна екстра, която много повече пречи, отколкото да има някаква полза.
Не съм се отказала от режима, защото още не си е показал ефектите - добри или лоши за да мога да преценя. Но ако за в бъдеще се появи подобна ситуация - без колебание ще направя същото и то по същите причини. ;)

Не взех под внимание, че само 2 седмици са минали. Защо имам чувството, че е месец. И аз толкова съм в час. :D

Иначе съм съгласен с теб, но в такъв случай да се надяваме, че няма да имаш повече от 1-2 стресиращи дни на седмица.

Just keep fighting! Времето ще покаже. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 20.10.11 18:32.

21.10.11
10:15

Дописвам за вчера чаша вино, към 22 (края на прозореца) кисело мляко +4 бисквити белвита,  някакви сладки работи през нощта (tmi) ии... известно количество Captain Morgan с кола...

Коментари:
Боли ме кръста, един мъдрец и главата (очаквано).
За н-та поредна нощ спах твърде малко, но поне настроението беше добре. Не тръгна много добре вечерта, но пък завърши добре.

Сега се наливам с вода и гушкам един пет килограмов котарак - баси кефа!

21.10.11
17:46

21.10.11
Фастинг - около 18 часа, прозорец 6 часа ( 15:30 - 21:30)
Тренировка - няма
Храна:
- пилешко печено бяло месо, 50 гр “слънчо”, тахан с мед
- 1 печена пиперка пълнена с яйце и сирене, 50гр слънчо, малко пилешко месо
- варена царевица

Коментари:

Днес-утре ще гледам да ме премерят с калипера да видя как ми се отразява две седмици циклично, седмица безсъние и без тренировка плюс ямайски ром.

Живота е шарен.
Едит: Дописвам храна.

Мнението беше редактирано от Moonray на 22.10.11 14:25.

22.10.11
21:46

22.10.11
Фастинг към 18часа, прозорец 2
Тренировка - домашни разтяжки
Храна
16:30 половин сандвич с пилешко филе
19:30 другата половина
- 100гр свинска плешка на тефлон, мед и тахан - 2 с.л., 1 кисело мляко +2 ч.л. домашно ягодово сладко в шейкъра иии..35 гр. lion pop chock.

Коментари:
Честита победа на Кольо и компания! (party) Много добре играха момчетата - евала, голямо шоу!
Лека и спокойна! :)

Едит: Да допиша за мача, каквото си бях намислила -> В един момент осъзнах че се намирам в агитката на Миньор и пляскам в абсолютна антифаза с околните, което си беше забавно до момента в който не чух някъде отстрани ” Деде, е са че фанем винкеуо!” :D (това по адрес на съдията)
Имах удоволствието да се запозная с Дари (Актрисата) - много приятно, усмихнато момиче. :) Аз бях леко неадекватна, но..ще се виждаме пак, надявам се.

Тренировката: Мързеше ме да излизам да тичам, нещо по-леко ми се правеше, а и реших че кръста ми е добре... Не беше.Иии не е лошо да позатегна тренировките, като ми мине съвсем. Качих няколко снимчици от днес в галерията. Ето и една по-позьорска в пълно бойно.

Мнението беше редактирано от Moonray на 23.10.11 01:24.

23.10.11
14:16

Интересно филмче - макар да е арогантно копеленце, пак е страхотен талант!

24.10.11
09:01

Ау, снощи беше много лошо...

24.10.11
21:18

24.10.11
Фастинг - , прозорец - (19’ -  )
Тренировка - бягане
Храна -
- 2 пълнени чушки, 2 филийки пълнозърнест, 2 с.л. тахан с мед

Коментари:
Вчерашните събития не са за описване, но включваха неподходяща храна в много неподходящо време, предхождана от малко алкохол. Пиша го чийт дей..
След тоя ден като че ли от неутрално, отношението ми към цикличното почва леко да клони към негативно. - Такива среднощни нападения на денонощни джънкарници не са ми се случвали никога. (headbang) Нито ми се е прияждало нещо такова, нито е било в такива..измерения..По другите показатели няма никаква промяна -  мерки, калипер, сила и енергия - усещам си се по обичайния начин, но да кажем че е рано да се разбере качвам ли, свалям ли или преформирам.

Тренировката:
15 мин леко бягане, 15 минути интервали -80-90% + леко, 20 минути кросче с постепенно ускоряване, накрая спринт. по средата имаше малко висене на лост, 4х8 хоризонтални набирания, малко knee rises и към къщи.

След снощните похождения днес бях с много добър тонус и енергия, не огладнях до към 5-6 и успях да си преместя прозореца по към вечерта.

25.10.11
00:27

Дописвам храна
1. 19’
2. 22’ - пилешка супа, 1 ф.хляб, няколко бисквити
3. 24; - 1 кисело мляко 1 % + 50 гр сирене

2 нескафета чисти, 2 чая, към 3л. вода

25.10.11
19:30

25.10.11
Фастинг 19 часа, прозорец 4 1/2 часа (19’ -23:30)
Тренировка:
1. ротации, подскоци и т.н. раздвижвания
2. Табата 5 броя без почивки.
табата - къси коремни преси
табата - лицеви опори от колене
табата - едно упражнение за коси коремни
табата - кофички на дивана
табата - друго за корем - за долната част на корема
3 Планк - време на око, после разтягания

Коментари:
Хубава тренировка, за една бройка отървах хипогликемията обаче - направо ме разтрепери. А иначе беше доста кратка и проста.
Оказа се, че съм отслабнала в ръцете ама по лошия начин - лицевите опори много зле! Въпреки че бяха от колене. “Кофичките” също. Голямо помагане с крака, голямо нещо...
Харесва ми такава тренировка - разнообразна и интересна, а после чакам 5 минути да ребуутне операционната система и да се освестя.

Мускулната треска е ток и жица - оня ден след разтяжките в София ме болеше яко гърба между плешките (трудно ми беше да си изправя гърба на Гарвана), от вчерашните интервали бедрата ме болят, утре мисля трицепсите и корема са наред.

Едит:
Дописвам храната:
19:00- парче сирене, 2 с.л. тахан и мед
19:30 - домашна наденица, домати, 1 филия пълнозърнест хляб, домашно сладко от сливи
22:00 - пилешка супа, 2-3 бисквити, течен шоколад (1-2 ч.л.)
23:30 - още малко наденица, кашкавал

Мнението беше редактирано от Moonray на 25.10.11 23:40.

25.10.11
23:45

3 Планк - време на око, после разтягания

колко време разтягаш?

25.10.11
23:51

Десетина минути днес...

26.10.11
21:18

26.10.11
Фастинг 18 часа, прозорец... (17’ 30 -)
Тренировка - няма
Храна
17:30 - 5 малки яйца на тефлон, 50 гр сирене, 1/2 пържола, 100 гр “слънчо” с чаша домашно прясно мляко
20:00 голяма купа прясно мляко + 1 с.л. мед + 2 филии ръжен хляб

(С/Без) мисли:
Млечно-протеиново го давам днес. Тревнировка няма щото направихме една дъъълга разходка с приятели из Кайлъка до крепостта и после просто не ми се тренираше.
Понеже четох днес много внимателно на Юли новата статия и там пише, че танците са много важна част от гимнастиката в кросфита - тези дни специализирам.  ;)

Храната ми се струва малко днес, дано не озверея посред нощ.

Мнението беше редактирано от Moonray на 27.10.11 02:23.

27.10.11
18:20

27.10.11
Фастинг 21 часа, прозорец  5 часа ( 17’30 -22’30)
Тренировка - кратка, но зла - бягане
Храна
вчера и днес - 1 литър сок от портокал в прозореца
17:30 - 4 айца (от дребните) на тефлон, 50-100гр сирене, маслини, зехтин, 1 филия пълнозърнест, 1-2 с.л. тахан с мед
18:30 -

<100гр детска каша с чаша домашно прясно мляко, 1 банан
21:30 - мусака, 200 гр кисело мляко
22:30 - домашно сладко от сливи, 1 ф пълнозърнест хляб

Тренировката беше десетина минути бягане за загрявка, после бягане по стълбите към паметника на Майка България нагоре и надолу доста бързо и без почивки -  три пъти. (Почивките бяха по десетина секунди горе и долу). Преди последното слизане си починах в стойка на ръце горе на паметника. После десетина минути леко бягане до вкъщи. Щеше ми се повече пъти амаа..интензивността преди бройката.

Хубава тренировка, като изключим болката в бедрото. - Същата дето преди ме мъчеше всеки път на спринтовете, сега още преди да почна стълбите си я имаше...Зачудих се сериозно дали да ги правя, но все пак се метнах.

Доста бързо възстановяване отбелязвам тия дни. Вчера сутинта не можех да стана от леглото - всичко зверски ме болеше без предмишниците и прасците. До вечерта имах само остатъчни по корема и гърба, като тая на гърба и днес леко напомня за себе си. Като нова съм.

Мнението беше редактирано от Moonray на 28.10.11 01:03.

27.10.11
22:22

Моята будна форумска съвест, ( няма да я споменавам поименно), ме сръга преди малко да ми напомни, че тия дни вилнея вечер, а не вписвам алкохола...лоша работа.
Честно казано не си спомням коя вечер точно какво, колко и т.н., но напоследък излизам поне два пъти в седмицата, което значи много танци, а също и алкохол. Иии една, макс две фанти - защото джина го разреждам с фанта...количества няма да описвам. (blush)

Днес въобще съм много асертивна, и много така с отворено сърце споделям разни неща. Тук преди един час направо вдигнах температура от вълнение! Субфебрилен бяс.  Добре, че бързо ми и минава.

Да си довърша приказката - утре вечер се събираме с приятели на една вила извън Плевен и три дена...ще играем карти. :)
Ще пиша поне още веднъж преди да забегна, stay tuned.

Мнението беше редактирано от Moonray на 28.10.11 01:06.

Чистата съвест е признак за лоша памет. ;)

Между другото забелязваш ли подобрение или нещо друго при тичането ти откакто си на циклично? Би трябвало организма да може да метаболизира мазнините по-лесно, което да те прави малко по-издръжлива при бягането.

28.10.11
09:08

казано от Тихомир Велев на 28.10.11, 07:51:

Между другото забелязваш ли подобрение или нещо друго при тичането ти откакто си на циклично? Би трябвало организма да може да метаболизира мазнините по-лесно, което да те прави малко по-издръжлива при бягането.

Има го този ефект. Аз от както започнах ЦХ много рядко правя кардио, но последния път като пробвах направих 1 час точно и то с доста добро темпо.

Мнението беше редактирано от NeDD на 28.10.11 09:09.

28.10.11
10:11

Ами, аз напоследък наблягам на интервали и се опитвам да си работя върху скоростта. Не си спомням кога за последно съм бягала повече от час. Лекото бягане тук ми е към 5 км, не забелязвам нищо различно.

Имам и едно друго наблюдение, че ако не правя дадено нещо известно време след това има качествено подобрение, та...не знам. :) Ще докладвам като пробвам.

28.10.11
18:01

28.10.11
Фастинг към 20 часа, прозорец 6 часа (18’30 -)
Тренировка:
1. загрявка - ротации, подскоци
2.
30sec L-sit прогресия със свити колене до 90’  х 6
50 air squat   х 3
1мин. handstand + 25 коремни преси  x 4
50 клека + 30сек L-sit прогресия със свити колене  х 2

3. разтягане

Коментари:
Сглобих си нещо, а май трябваше по-добре да я помисля тая тренировка - китките го отнесоха доста. Доволна съм де, за пръв път се пробвам с л-сит, макар и сериозно скалирано.
Мускулна треска от вчера имам само на прасците - странно. Всичко друго е напълно възстановено, включително болката в бедрото. Или ще се появи утре или не съм се натоварила колкото може да носи, ще видим.

Все още тренирам каквото ми е кеф и каквото не ме боли. За сега ми е окей, но за дългосрочна стратегия не е добре..

28.10.11
22:27

Храната за днес:
18:30 Печено пиле – доооста, 1 печен картоф голям, 1 препечена пълнозърнеста филийка, малко грозде 2-3 ч.л. течен шоколад;
20-21+ч. още малко пиле, 200гр кисело мляко +20-30гр сирене, парче баклава, доста грозде.
Може би ще ям още малко по-късно.

Хубав уикенд! (sun)

31.10.11
09:56

Хубав уикенд, мина с по-леки отклонения в режима, отколкото очаквах.
Петък - допълвам мръвки (мезета) и три чаши старо каберне.
Обаче през нощта ме боля за кратко, но много сериозно стомаха ( той ми е най-здравото нещо май, истинска рядкост е да ме боли, та - хм?)

Събота - окей ми беше стомаха вече, но се събудих гладна и ядох малко за всеки случай “сутринта” към 11-12ч. Тренировката беше 15-20 минути бягане по баирите между вилите над големия язовир в Кайлъка.
Храната - сирене, домати,луканки, сладки,баница,боза, пилешко, малко пържени картофи, кисело мляко...мазало, поне бяха в малки количества. Прозорец 16’-22ч. Две чаши от кабернето. Две чаши някакво сокче, много вода, две чисти кафета.

Неделя - нямаше тренировка. Имаше семеен обяд, нямаше как да пропусна, че се случва рядко. Между 12 и 13ч -  агнешко с ориз, салата домати и сирене, баница с ябълки. Това беше, плюс карфиол преди лягане. Две чисти кафета и вода.

За днес ще пиша по-късно. Като цяло се чувствам добре, леко недоспала, но здрава. Имам сила, но и мързела е голям - умората е в главата.

Извода след премислянето на чист въздух е, че на сила нищо не можеш да дадеш. Je ne regrette rien.

31.10.11
14:54

31.10.11
Фастинг към 25 часа, прозорец 6 часа (14’30 -21’30 )
Тренировка - Хелоуинския комплекс

Коментари:
Тоя комплекс след 25 часа глад направо ме разби - едва стигнах до кухнята,ако се бях забавила още малко щеше да ми причернее. В тези 25 часа не броя снощния карфиол и една ябълка днес към 11 -12ч. Скалирах го, но си дадох и яко жега - хубава тренировка се получи. Ще гледам да не надвишавам 20 часа глад, че си е живо изнасилване после с интензивен комплекс. Не можах и да разтегна като хората.
Храната ще я пиша после - за сега 3 с.л. тахан и мед.

31.10.11
14:58

Да ти кажа и при мен имаше нещо подобно. Последната тренировка за крака беше доста интензивна с малки почивки и накрая на тренировката чак ми се догади от глад. Ако правя по големи почивки нямам проблем.

31.10.11
17:11

Това значи ли, че на циклично е по-добре да наблегна на нискоинтензивните и по-дълги тренировки? Хипогликемиите за мен са знак, че не тренирам/ям оптимално.
От друга страна се появяват само при 20+ часа глад в съчетание с интензивна (за мен) тренировка. Т.е. ако фастинга ми е 18 часа, а прозореца 6, може би мога да си позволя да тренирам колкото си искам интензивно.(?)

Уточнение: След три дена става месец от началото на експеримента - чувствам се адаптирана на 60-70%. Т.е. гадно ми е, но ако се върна сега на ядене 6 пъти ще ми е бая по-гадно. Ефект в мерките - цифром и словом - 0 (нула).

31.10.11
20:27

При мен ефект се появи след 4тия месец :)

П.П. Хриси, като си си в Плевен звънкай за някое кафе/тренировка. Аз съм си тук, така че ще се радвам да се видим. :P

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1