Мая, доколкото разбирам, всичките ти терзания са свързани с домашната обстановка. Знам, че е трудно, но защо наистина не поработиш върху намиране на работа и заживяване отделно. Квартирите вероятно са скъпи в София, но можеш да делиш стая или апартамент със съквартиранти. Сигурно си мислила по въпроса, но е хубаво да се отървеш от тези външни дразнители.
Съжалявам, че Меланхолия не ти хареса. Ще ти препоръчам сега друг филм, надявам се Скорсезе да ти грабне интереса повече от Триер.
Поздрави!
Иии , Анелия , за филма уцели - Gips ми го беше препоръчал преди време и ми хареса :) Този сюжет , колкото и да не е новаторски , беше представен много добре . Лео ме беше възпирал , да го зяпам...но човекът май се е доказал и това моето са си предрасъдъци....Меланхолията - трябва да се гледа по-уединено / кадрите .... да се следят и репликите...да навлезеш в атмосферата . Аз ги нямах тез’ условия , а и цялосната идея не ми е близка , като настроение , ако съм я разбрала .
За другото ти е ясно...на първо време - работа . От гледна точка на социализация/самочувствие е по-важно , от колкото за пари ...те , било то и 200лв , допълнително ще ме освободят от чуждите психози и несправедливи отношения , на които съм свидетел...и потърпевш , но аз си заслужавам :) ...май (dull)
Мерси за включването :)
45кг
сън - 6часа
ставане - 8.00
Тренировка “гръб/рамо/трицепс”
1 - тяга с щанга(смесен хват) - 4x8
2 - гребане с щанга(смесен хват) - 4x8
3 - едностранно гребане - 4x3@17kг
4 - вертолет с дъмбели - 3x8
5 - повдигане встрани от наклон напред - 3x8
6 - трицепсово с 1 дъмбел зад глава - 3x12
7 - полукофички с крака на стол - 3x10@10kг
Щанга 27кг / дъмбел 7кг...за около 30мин...
При смесения хват менкам ръцете на серия . Сложих в чантата 2-та дъмбела + гира за едностранното . Лек трен . Странното е , че имам мускулна на квадрицепси и прасци...и вчера имах . Слаби звена са ми , спрямо глутеуси ...примерно. ..
Храна :
8.00 - половин портокал (coffee)
9.00 - 70гр свинско + 3 ореха (coffee)
11.00 - трен
12.00 - 120гр пилешки гърди + 120гр зеле/домат/праз/капка зехтин (beer)
15.00 - 30гр свинско + 30гр моцарела + 30гр домат (beer)
18.00 - 100гр пилешки гърди + 50гр к. извара + 25гр моцарела + 30гр домат (d)
21.00 - 100гр обезмаслена извара + 20гр пил. гърди (d)
Около 1100ккал : пр - 135гр?!? / м - 50гр / в - 25гр
Месото е в готово състояние , като приблизителен грамаж .
От една дискусия , заформила се в дневника на Марти , се присетих да си дръпна филмче The last house on the left - гледах римейка , че за оригиналът знам , че е зле...ми нищо особено и това . Става . Краят е неочакван...в смисъл отмъщението....и смешно . А това за човешката природа - на какво си готов , ако наранят твой близък - няма връзка с лентата...поне не е представено така , че да се акцентира на този аспект...
Поздрави :)
Мнението беше редактирано от Мая на 18.11.11 00:39.
17.11.11
23:27
Ох мила Мая,
и парите са много важни за самочувствието, аз в момента не работя и самочувствието, което по принцип ми е доста високо, сега много ми е спаднало, въпреки че не съм най-материалната жена и че много ме дразнят хората, които само това ги интересува...
И много се дразня на себе си, че това нещо ми влияе, но съм безсилна да се справя...щото то с пари всеки може...
Joy , я не се впрягай за пусти пари :) Ще се хванеш пак на работа , вярвам имаш опит в дадена сфера и ще си намериш нещо . Пък и чаровна дама(така си те представям) , като теб едва ли има нужда от нещо повече , освен особата си , за да “блести” (F)
Моето самочувствие никога не се е влияело от пари , май . Нищо не подобрява самочувствието повече , от това да си обичан/нужен/желан/ценен/полезен....тук не влагам само романтичния аспект на думите . За пари не ми се коментира - към този момент са ми достатъчно и само за най-належащото . И с повече съм разполагала и с лично изкарани дребни такива , но не съм била по-щастлива или самоуверена . За другите плюсове на материалното е ясно ...да речем :)
45кг
сън - 7часа
ставане - 8.30
Тренировка - няма .
8.30 - парче ябълка (coffee)
9.30 - 1 яйце + 20гр кашкавал + 20гр свинско роле + 5гр сусамово семе + масло за тигана (coffee)
12.00 - нещо си :
клякания - 15
страничен полуклек с крак на легло - 15
глутеус ритник - 15
глутеус мост - 20
В 4 кръга...
12.30 - 1 горно бутче + 50гр извара + 100гр домат/праз (beer)
15.30 - 1 долно бутче + 30гр мозарела + 30гр домат (beer)
18.30 - 100гр пилешки гърди + 30гр воденички + 50гр извара (d)
21.00 - 150гр извара (d)
Около 1000ккал : пр - 120гр / м - 45гр / в - 25гр
Сега от към месо/яйца/извара съм ок...гарнитура нЕма , а и вече се замислям , дали да вмъквам “тежкосмилаеми” :D въглехидрати с нисък ГИ и ГЛ . Чийт мийл от време , на време ще ми е перфе . Ама въгленски чийт , а не пушено роле , като от закуската . От месеци се каня и ... сериозна персона съм :D Друг е въпросът , има ли смисъл от подобно хапване , ако не усещам да психясвам по даден продукт/джънк и т.н. Зле съм с мозъчната гънка :D
Утре - трен требе :) Поздрави (d)
45кг
Сън - 7часа
Ставане - 8.30ч
Тренировка “цяло тяло” :
1 - клек с дъмбели на рамене - 4x8
2 - гребане с щанга (подхват) - 4x10
3 - пулоувър/изтласкване с/на дъмбел тесен хват (слято) - 4x12
4 - лег с дъмбели - 4x10
5 - раменни преси с дъмбели - 4x6
6 - трицепсово зад глава с 1 дъмбел - 4x10
7 - бицепсово с дъмбели - 4x7
8 - повдигане на пръсти с дънбели на рамене - 4x20
Щанга 27 / дъмбел 7…за около 30мин...
Утре няма да тренирам и за това неутрално...
Храна :
9.00 - 1 бонбон линд , ама не от стандартните...едва ли има 5гр... (coffee)
10.00 - 1 яйце + 30гр свинско + 20гр кашкавал + 5гр сусам + масло за тигана (coffee)
12.00 - трен
12.30 - 1 варен белтък
13.00 - 120гр свинско + 150гр зеле/домат/праз/капка зехтин (beer)
16.00 - 1 горно бутче + 30гр извара + 100гр домат (beer)
19.00 - 100гр свинско (d)
По-късно , евентуално 100гр извара + 30гр свинско + напитки разни...
Около 1150ккал : пр - 130гр / м - 55гр / в - 25гр
Забравих , че сутрин вкусовите ми рецептори са доста зле....та идеята за джънк не е добра . А и този бон бон беше колкото тик так - търкаля се в шкафа от година...
Ще ходя на рожден ден в едно клубче , но не съм голям ентусиаст...
Поздрави (d)
Не можах да се замеря - станах късно и тука беше леко напрегнато - подготвяне за път и асистиране от моя страна...всъщност мина учудващо безскандално , а и сега - 10-15дни спокойствие и стая . Само да преместя компа . Мислех да си каня френдове...
Публичните “пиянства” не са ми приоритет - ако иде реч за денсене е друго...
Малко ми е неадекватно . Прибрах се в 2 и допих + заплануваното хапване .
Днес :
Тренировка - нищо .
Храна :
10.30 - 1 яйце + 30гр свинско роле + 20гр кашкавал + масло за тигана
13.30 - 1 долно бутче + 3 воденички + 50гр извара + 50гр домат
17.00 - 1 цяло бутче + 100гр зеле/праз/3 маслини/капка зехтин
20.30 - 1 горно бутче + 150гр извара
Около 850ккал : пр - 100гр / м - 40 гр / в - 15гр...
Хмм..само 4 хранения . Уж малко калории , ако си вярвам на преценката .
Утре трен... (yawn)
45кг+
сън - 7часа
ставане - 9.00
Да , ставам тлъста и се оказа , че не е толкова спокойно с котка...тази вечер ще я затворя някъде...
Тренировка “гърди/рамо(предно)/бицепс”
2 - лег с дъмбели - 4x10
3 - лицеви - 4x6@14
4 - повдигане на дъмбели напред - 4x7
5 - лицеви с крака на легло - 4x15
6 - чуково сгъване с дъмбели - 4x7
Дъмбел 7кг...за около 30мин...
Слабо...сериите е желателно , да са по 6 , но нямах мн силици . Поне сложих 14кг на нескопосаните лицеви...бах , как ми се забиват тия дъмбели и играят по гърба в тая раница...и “равновесие” требе да пазя , да не ме катурнат :D нЕма лабаво ...
Храна :
9.00 - половин ябълка (coffee)
9.30 - 1 яйце + 20гр свинско роле + 20гр кашкавал + масло за тигана (coffee)
11.30 - трен
12.00 - 1 варен белтък
12.30 - 100гр пилешко от бут/воденички + 70гр зеле/морков/3 маслини/капка зехтин (beer)
16.00 - 1 варено яйце (beer)
18.30 - 100гр пилешко бяло месо/воденички + 50гр обезмаслена извара + 50гр домат (d)
21.30 - 130гр извара^^ + 1 воденичка (d)
Около 950ккал : пр - 115гр / м - 40гр / в - 30гр
Махам шункоподобните и солени джънкове от закуската...намалявам мазнините(днес са ок) , т.е. ще се старая източниците ми на протеин , да не са от най - тлъстите/мазните . Това ми се върти из главата + включването на елементарни дози сложни въгленчета - сурин или след трен.....тези мисли ги “джвакам” от месеци...
Нз , как съм с омазняването - ако се замеря и се види , че съм качила почече активно тегло...не мога да съдя само по тесните дънки . За сега , огледалото не ме притеснява...в смисъл - не съм прекалила с качването . Но пуста структура...не мога да направя разликата м/у стегнат гръб и ханш над 5см...
Не се харесвам особено в последно време...трябва да съм по-смирена и мълчалива...и съобразителна ....
Гледах http://www.imdb.com/title/tt1559359/ не става...аз се кефя на почти всякакви глупости с духове - това беше зле...
Иии...поздрави : ))) (d)
Мнението беше редактирано от Мая на 21.11.11 22:29.
Пробвай някакви кърпи да сложиш в раницата, за да я запълниш и да не се движат дъмбелите : )
Скапа ми се модемът :( Смениха го :)
22.11.2011г
45кг+
сън - 7часа
ставане - 9.30
Тренировка “гръб/рамо/трицепс” :
1 - тяга с щанга(надхват) - 4x8
2 - гребане с щанга(подхват) - 4x6
3 - гребане с щанга(надхват) - 4x6
4 - едностранно гребане - 4x5@14
5 - повдигане на дъмбели встрани - 3x8
6 - повдигане на дъмбели встрани от наклон напред - 3x8
7 - трицепсово зад глава с 1 дънбел(две ръце) - 3x8
8 - полукофички с крака на стол - 3x6@14
9 - плие с 2 дъмбела - 4x10
Щанга 27кг / дъмбел 7кг....за около 25мин ?!?
Доволна :)
Смесеният хват sucks :D
Храна :
10.00 - 1 яйце + 1 пилешко крилце + 20гр кашкавал + масло за тигана (coffee)
12.00 - трен
12.30 - 1 варен белтък
13.00 - 70гр пилешко от бут + 100гр зеле/домат/3маслони/капка зехтин (beer)
16.00 - 50гр обезмаслена извара + 30гр пилешко + 1 печена чушка + 1 маслина (beer)
18.30 - 100гр полешко бяло месо + 50гр извара + 50гр домат (d)
21.30 - 130гр извара + 30гр бяло месо + 2 маслини (d)
Около 950ккал : пр - 115гр / м - 40гр / в - 25гр
23.11.2011г
45кг+
Сън – 5.30ч
Ставане – 7.30
Тренировка – няма .
Бързо ходене 8-10км + покупки :D
Храна :
8.30 – ч.л. мед (coffee)
9.00 – 1 яйце + 30гр кашкавал + масло за тигана (coffee)
13.00 – 100гр свински котлет (beer)
16.00 – 100гр извара (beer)
18.30 – 70гр пилешко от бут + 50гр извара + 100гр домат/чушка (d)
21.30 – 130гр извара + 1 орех/ 2 маслини (d)
Нямах нет и не ми се смяташе |-) :D
Мнението беше редактирано от Мая на 24.11.11 22:28.
24.11.11
19:21
Сладурката добре дошла, липсваше ми!
@Joy , мерси (sun) мислех , че никой не е забелязал отсъствието ми :)
45kг
Сън – 6.30ч
Ставане – 8.30ч
Няма оправия с това късно лягане – без нет / без външни дразнители / недоспала от предния....предните дни - аз се кокоря по нощите и зяпам... Зайнфелд :D Дори кабелна нямам...навик , явно ...
Тренировка “гърди/рамо/бицепс”:
1 – клек с дъмбели на рамене – 4x10
2 – лег с дъмбели – 6x8
3 – лицеви – 4x7@14
4 – раменни преси с дъмбели – 4x7
5 – лицеви с крака на легло – 4x15
6 – бицепсово с дъмбели – 4x7
7 – плие с 2 дъмбела – 4x10
8 – повдигане на пръсти с дъмбели на рамене – 4x20
Дъмбел 7кг...за около 35мин...
Слабо...
@Скота – и аз се бях сетила за кърпи и тем подобни предния път на 3-то , но вече бях започнала и ми се видя неуместно да губя време за 4 серии . Е , днес сложих една вълнена торба в чантата , но дъмбелите я изместиха и единият ми се заби мн “приятно” в кръста...ще диря подходящ “омекотител” и ще се постарая да поставя “нещата” в раницата по-грамотно . Е , не е фатално неудобството , но може би е вредно...
На скоро мернах упражнението - бицепсово с надхват и викам да проб’ам – за малко не си причиних “нещо” на лявото рамо . Дори не си направих труда , да опитам с гирите първо и да видя , за какво иде реч...след опита си правих стандартно бицепсово , де...
Храна :
8.30 – парче ябълка (coffee)
9.30 – 1 яйце + 30гр кашкавал + 20гр тлъсто свинско + масло за тигана (coffee)
11.30 – трен
12.30 – 1 пилешко бутче без кожа + 100гр зеле/праз/2 маслини (beer)
16.00 – 1 варено яйце + 1 орех (beer)
19.00 – 1 пилешко бутче без кожа + 1 л. извара + 100гр домат/чушка (d)
22.00 – 130гр извара (d)
Около 950ккал : пр – 100гр / м – 45гр / в – 25гр
Котката започна да ми се мазни , което не ми е приоритет...досадно ми е . И без да ми се увърта и гали , се бях отказала , да я затварям в кенефа за през нощта :D И ся ми лежи в скута ....и ми налита на изварата (dull) :D
Гледах http://www.imdb.com/title/tt1156398/ , http://www.imdb.com/title/tt1622547/ - не знам защо - гледаха ми се комедии ... май са ок ... http://www.imdb.com/title/tt0929632/ , a това не ми се коментира - мммм...не , а идеята инак е достатъчно бизар ...
Поздрави :) (d)
Мнението беше редактирано от Мая на 24.11.11 23:00.
24.11.11
22:31
Да си се возила вчера вечер в трамвай №5?
казано от head_hunter на 24.11.11, 22:31:
Да си се возила вчера вечер в трамвай №5?
Ммм...не :) Вчера пеша обикалях и то може да се каже “квартално” . Ако въпросът e буквален :) Дори не знам какъв му е маршрута |-)
Поздрави (sun)
25.11.11
08:16
казано от Мая на 24.11.11, 22:19:
Котката започна да ми се мазни , което не ми е приоритет...досадно ми е . И без да ми се увърта и гали , се бях отказала , да я затварям в кенефа за през нощта :D И ся ми лежи в скута ....и ми налита на изварата (dull) :D
Моята твърдо си завоюва порцион от изварата ми и не забравя да си го поиска (съответно - да го хапне с моШно мъркане!). :D
25.11.11
10:46
Ама тук всички ли имате котки? Аз имам фобия от тях и въобще не ги понасям, а на всичкото отгоре в Пловдив нямаме улични кучета и затова котките са навсякъде, като някакви свещени животни се разкарват...
Пратчет казва, че има специален ад за хора, които не харесват котки.. :D
Сори за спама Майче!
Хи хи , май ще горя в котешкия ад :D
Как успяват да си постигнат желаното от стопаните - не ми е ясно . Аз съм против мъченето на животинките...и хората . Жално ми става . Но да седна да ям/занимавам се с нещо си/спя ...и то да дойде да досажда , въпреки че е нахранено и осигурено...нъц . То това тука е малко , та са му почти простени белите , но типичните опити за зомбиране и налагане...аз съм малко сбъркана , та ме извинете (blush) Грижа се порядъчно за него , както и за всяко друго животно бих , но съм далеч от идеята , да ме радва...ангажимент + душица някаква...проблемът е в мен , но поне съм жалостива , та ще живее :D
45кг-
сън - 5часа
ставане - 8.30ч
Тренировка “гръб/рамо/трицепс”
1 - тяга с щанга(надхват) - 8x8
2 - гребане с щанга (подхват) - 12x6
3 - повдигане на дъмбели встрани - 6x6
4 - повдигане на дъмбели встрани наклон - 6x6
5 - трицепсово с 1 дъмел/2 ръце - 6x10
Щанга 27/дъмбел 7
Нетипична тренировка - повече серии / по-малко упражнения . Наложи ми се 15мин прекъсване по време на гребането . Тези хватове са ми най-удобни , за съответните упражнения . На някои имам странно усещане в лопатките - напрягане/”движение”...май така трябва . За трицепс бяха излишни по 10 повторения ...
Имаше и малко разместване на мебели от моя страна...приятно е , да можеш :)
Храна :
9.00 - парче ябълка (coffee)
9.30 - 1 яйце + 25гр кашкавал + 25гр свинско + масло за тигана (coffee)
11.30 - трен
12.30 - 1 варен белтък
13.00 - 100гр пилешко + 50гр гъби (beer)
16.30 - 1 варено яйце (beer)
19.00 - 100гр пилешко + 50гр извара (d)
22.00 - 130гр извара + 2 маслини (d)
Около 900ккал : пр - 105гр / м - 45гр / в - 15гр....да присетя , че посочените цифри са само от храна и приемам повечко калории . Да не се заблуждават младите дами , че се живее с 1000ккал на ден ...
Гледах http://www.imdb.com/title/tt0289043/ по едно време ми заприлича на военна драма с анорексичен Рамбо , но става...дълго , бре . Често го мярках по разни измислени класации и ме спираше тематиката - зараза/инфекция бля бля...ми , не ме влече...
Скука...дори не ми е самотно , но не съм от най-добрите компании :D
Имах разни писания с бившия - интересни работи...всъщност - не :D То не е за подобен форум , но чак се учудвам , колко ми е безразлично . А може би винаги е било така...за липса на ревност или нещо подобно иде реч...нещо не ми е в ред?!? но пък мина много време...
Утре - без трен . Ще скокна до лошата “Европа” за бяло месо и “уникална” извара : 27%белтъчини / 0.7%мазнини / 1.7%въглехидрати за 3 лева килото :D Както и да го смятам , за сухи вещества/калории - не иде...но са се постарали хората за етикета и безвкусността...
Пак се олях , което ме подсеща : червено вино - не! Утре може да снимам “дзвера” :)
http://www.youtube.com/watch?v=VRrJugyk1Yw
Мнението беше редактирано от Мая на 26.11.11 00:03.
Много умрял ден...и нищо не ми се яде . Е , хапнах едно варено яйце , че ми пристърга стомахът . Няма тренировки , даже ме мързи да изляза на това хубаво време . Мислих си за чийт меню , но не го измислих...не ми се яде месо ?!? пфу...юфка с кашкавал?!? Нищо не ме влече - ни пасти , ни сланина...
“Дзвер” :D
Що се косиш, 2-3 лева е насипната изварата на Олимпус в Клауфландът, малко ми е съмнителна де, ама я лапам, има и в кофички и тя ми е съмнителна, бях забравил една отворена в хладилника и беше като нова след няколко дни :)
бтв котянцито много хубаво!
45кг-
сън - 7часа
ставане - 10.30
Тренировка - нъц...аз съм мърда...трябваше “аеробични гимнастики” да правя :D
Храна :
12.30 - 1 варено яйце
16.00 - 120гр пилешко от бут + 50гр извара
Около 400ккал : пр - 45гр / м - 20гр / в - 2гр...
Ми...не ми се яде - организмът си знае , а аз не го слушам и карам по схемата , принципно . Може и да ми се яде нещо , но не го измислих . В стандартното ми меню липсват плодове/зеленчуци/въглехидрати , но не усетих влечение...всъщност не трябва да се “слушам” - няма връзка при основни процеси на тялото...при мен...
Времето не беше хубаво . Минавайки покрай едно кафене , от където винаги се чува приятна музичка(радио) , се случи да звучи http://www.youtube.com/watch?v=Sa6bI_95G9I и обикалях премръзнала , разрошена(повече) , но засмяна . Bizarre…
Гледах http://www.imdb.com/title/tt0370986/ - ‘убав е...гей-педофилията и последствията от нея...според зависи...филми...
Диетоложката(или , каквато е там) Енджи Касабие е 46кг на 165см (Карбовски/ушо)...често хапване “пропагандира”(5)...почувствах се тъпо...
Утре требе трен...ще закуся по схема/прилично и дано имам силици....
Въглени ли ми трябват , витамини ли .....мазно?!? Тъпо туловище...
Поздрави и извинения (wasntme) (d) :)
Мнението беше редактирано от Мая на 27.11.11 23:10.
44кг-
Тренировка “неутрална” :
1 - тяга с щанга - 6x6
2 - гребане с щанга - 6x6
3 - лег с дъмбели - 6x6
4 - раменни преси с дъмбели - 6x6
5 - трицепсово с 1 дъмбел/2 ръце - 4x6
6 - бицепсово с дъмбели - 4x6
Щанга27/дъмбел7
Храна:
9.30 - 1 чаша компот от дюли(вoдата/без захар) + 1 ч.л. мед
10.00 - 1 яйце + 25гр свинско(тлъсто) + 25гр кашкавал + масло за тигана (coffee)
13.00 - трен
13.30 - 1 варен белтък
14.00 - 1 парти бутче + пюре от 50гр извара + 20кашкавал + 100гр картоф + 50гр грах + 5гр масло (beer)
18.00 - 120гр пилешки гърди(г.с.) + 100гр салата от зеле/домат/2 маслини/капка зехтин (d)
21.30 - 100гр извара + 30гр пилешки гърди(г.с.) + 50гр домат (d)
Около 1100ккал : пр - 110гр / м - 50гр / в - 50гр
1 кило на “-” след вчерашното безпричинно недохранване . Бах я у водата , а и не се чувствах особено “изпита”...
Стана ми лошо в супера - сърцебиене/гадене/чувство за липса на оросяване на гънката а.к.а. тиква в менгеме/изтръпнала . Закусих с прилични за мен калории , та предположих - захарта ми е паднала...и се “набуах” с въглехидрати на обяд + реших да е “бомбастично” и мазнини да вмъкна ...стана ми тежко .
Тренировката е малоумна , но ми беше тегаво...отчетох там..
Само 4 хранения ....
Гледах http://www.imdb.com/title/tt0445965/ очаквах нещо по-задълбаващо в психиката на фийдерите/отклонението , като цяло - то нискобюджетно крими някакво . Но към края имаше учудващ момент . Зле...бе изплянпаха се сумАти “мъдрости” , ама...
Утре - трен требе...приличен :)
Лека :) (d)
Мнението беше редактирано от Мая на 27.11.11 23:11.
44+ кг
сън - 5 часа (котката ме събуди в 6..)
ставане - 7.00ч
Тренировка “гърди/рамо/бицепс”
1 - клек с дъмбели на рамене - 5x8
2 - лег с дъмбели - 5x8
3 - лицеви - 5x8@10
4 - пулоувър с 1 дъмбел(тесен хват) - 5x8
5 - повдигане на дъмбели напред - 5x6
6 - чуково - 5x6
Дъмбел 7…за около 30мин...
Незадоволително...
Храна :
7.30 - 2 мандаринки (coffee)
8.30 - 1 яйце + 20гр кашкавал + 20гр извара + 1 орех + масло за тигана (coffee)
11.00 - трен
12.00 - 70гр пилешко от бут + 30гр извара + 20гр кашкавал + 150гр грах + 50гр(г.с.) пълнозърнеста юфка (beer)
16.00 - 70гр свинско (beer)
19.00 - 70гр пилешко от бут + 50гр извара + 50гр домат (d)
22.00 - 150гр извара (d)
Около 1100ккал : пр - 110гр / м - 50гр / в - 50гр
Не знам , дали да ги оставя въглехидратите повечко в някои дни...ей така - за баланс :D Сега не мога да си позволя експерименти , де - на първо място месо/яйца/извара...и каквото има и позволяват първите .
Инак - депресирано от сутринта......
Поздрави и лека (d) :)
45кг
сън - 7часа
събуждане - 9.00ч
Тренировка “гръб/рамо/трицепс” :
1 - плие с 2 дъмбела - 4x8
2 - гребане с щанга(надхват) - 4x8
3 - едностранно гребане - 4x5@14
4 - повдигане встрани - 3x6
5 - повдигане встрани от наклон - 3x6
6 - кик бек - 4x6
7 - повдигане на пръсти с щанга - 4x12
Щанга 27кг/дъмбел 7кг...за около 20мин
Не вАжи....
Хубаво се сетих за 7-мо , че няма смисъл да залитам с тия дъмбели на един крак там...щангата си я вдигам , като за тяга и си пръстея...
Храна :
9.00 - компот от дюли(водата/без захар) (coffee)
9.30 - 1 яйце + 20гр кашкавалена извара + 2 ореха + масло за тигана (coffee)
11.30 - трен
12.30 - 1 свинско котлетче + 100гр домат/зеле/праз/капка зехтин (beer)
15.30 - 1 горно бутче без кожа + 1 варено яйце + 50гр кашкавалена извара (beer)
18.30 - 1 свинско котлетче (d)
21.30 - 130гр обезмаслена извара (d)
Около 950ккал : пр - 90гр / м - 55гр / в - 15гр
http://vbox7.com/play:9e111054
(dull) раздразнено ми е...
Мнението беше редактирано от Мая на 29.11.11 22:11.
След “скайпово” раздразнение снощи , ме навести познат(friends only) . Изпих 1/3 в повече от нормалното + една дръпка...колко безсмислено . Добре , че имам 3 дни трен зад гърба си :D , та за днес си беше почивно...ама не свърших други нарочени нещица...болна работа...
45кг -
сън - ?!? 6-7часа?!?
ставане - 12.30
Храна :
13.00 - 1 варено яйце (coffee)
16.00 - 70гр свински котлет (beer)
19.00 - 1 голямо яйце + 50гр свинско + 40гр кашкавал + 30гр кашкавалена извара + масло за тигана (d)
Около 700ккал : пр - 55гр / м - 50гр / в - 5гр....
Тотално безумно хранене . От по-леко , към “тежко” . Малко калории...за протеини не ми се мисли . 3 хранения . Ше видим утре на кантаро...
Ще трябва трен + нещицата от днес ...битови дреболиики..........
Наш’те са купили бус...не е от най-свежите , но се забелязва скок в цените спрямо миналата година....нЕма оферти - простотия издирих....
Не се харесвам(’ич не иде реч за визия)! EDIT:не е толкова важна външността , просто - да не се подразбира , че се смятам за “убавица !
Поздрави (nod) |-)
Мнението беше редактирано от Мая на 30.11.11 21:14.
44.5кг
сън 9часа
ставане в 9
Много ми беше тегаво днес ?!? едва се замъкнах до близкия пазар....
Аз мислех , че е от малкото калории/въглехидрати + попрекаляване с къркане и цигари , но може да се окаже и вирус . Носът ми тече повече от обикновено , а и дружката се оплака...ма то пулсът ме филмираше...
“Тренировка” :
2 - лег с дъмбели - 4x8
3 - гребане с щанга(подхват) - 4x8
4 - раменни преси с дъмбели - 4x6
5 - трицепсово с 1 дъмбел/2 ръце - 3x6
6 - бицепсово с дъмбели - 3x6
Едва изкретана... за цели 20мин...5 вдигания на кръст...
Храна :
9.30 - 1 мандаринка (coffee)
10.00 - 1 голямо яйце + 25гр свунско(тлъсто) + 25гр кашкавал + масло за тигана (coffee)
12.15 - “трен”
13.00 - 1 горно пилешко бутче + 150гр грах (beer)
16.30 - 1 варвно яйце + 100гр кисело мляко 2% (beer)
19.00 - 2 парти бутчета + 100гр салата зеле/домат/праз (d)
22.00 - 150гр извара (d)
Около 1050ккал : пр - 95гр / м - 55гр / в - 40гр
Гледах http://www.imdb.com/title/tt0905372/ . На Карпентър не го помня задоволително , въпреки че преди няколко години го гледах последно - култув за времето си , че и към днешна дата впечатлява . Като малка се “спичах” , де . И тази предистория върши работа , предполагам . Аз на фантастики/извънземни не се кефя особено...това ставаше . Доста “боди хорър” са им метаморфозите на “паразитите” , което ми допада :) Май само това...
Мнението беше редактирано от Мая на 01.12.11 23:05.
02.12.11г
45кг
сън - 7.30часа
ставане - 9.00
Разстроен тоалет - странно...че и болежки...
”Тренировка” :
1 - тяга с щанга - 4x8@27
2 - едностранно гребане - 4x8@14
3 - пулоувър - 4x8@7
4 - лицеви - 4x10@10
5 - разтваряне встрани - 3x6@7
6 - разтваряне встрани от наклон - 3x6@7
7 - плие - 4x8@14
Отбиване на номера again…
Храна:
9.00 - парченце ябълка (coffee)
10.00 - 1 яйце + 25гр кашкавал + масло за тигана (coffee)
12.00 - “трен”
12.30 - 1 варен белтък
13.00 - 70гр свинско от бут в масло (beer)
16.00 - 50гр пилешко варено + 30гр кашкавалена извара (beer)
19.00 - 150гр филе от толстолоб на пара (d)
1.00 - 50гр извара (d)
Около 900ккал : пр - 85гр / м - 55гр / в - 10гр
Хмм...още от сутрешното парче ябълка имах спазми и изборът на храна...да не вмятам и другото , са крайно неподходящи . Но опасенията ми , за по-сериозен демидж отпаднаха...рядкост е при мен подобна рядкост :D (blush) ...с болчици чак...
Без филмации (sun)
Болна съм ;( Толкова ме е яд - все се надявам да мине...бах , толкова бях ентусиазирана за днес.... |-)
Много неприятно...от вчера имам стомашни спазми , но днес са по-брутални ... и няма диарични тоалети , като предния ден...само малко след силно “прерязване”...
Не можах да спя - по едно време ме втресе + онова особено усещане за чувствителност/болка на кожата ?!? Суринта ми се догади и повърнах малко ст. сокове и извара . Пих чай с мед и дремнах за 2 часа...
12.00 - 1 яйце + 30гр кашкавал + 2 ореха + 20гр свинско/тлъсто + масло за тигана
Можех ли да изям по-голяма простотия?!?...викам си - требе ми енергия , без да обемнича на стомаха ...оф , много знам и аз...
Дремнах за още 2 часа...
15.00 - 100мл прясно мляко с нес ?!? - зле съм , но реших , че ще прокара нещо и ще облекчи...
19.00 - 1 варено яйце + 50гр пилешко + 50гр извара....нз , какво да ям просто...
Около 800ккал : пр - 50гр / м - 50гр / в - 35гр
Пих 1 парацетамол на два пъти...
Бях се решила , да отида на форумната среща , но в момента , в който си закопчах дънките , щях да преритам...
Ако и утре съм така се чудя , какво да консумирам ?!? За пържени яйца/мазно свинско ми е ясно...то май по-добре нищо , но ще ми стане лошо...не , че принципно не ми е ...
Много ме е яд за днес... и за вчера (envy)
Но пък сте много яки на снимките (sun)
Майче, бързо да оздравяваш! Много исках да се видим, ама...нищо, като оздравееш може да наваксаме? ;)
И аз много исках да се видим :) Дано има по-често събития , за подобна възможност...и да оцелея :D
Вчера болките се усилиха , дори при преглъщане на вода получавах силен спазъм , който евентуално свършваше в тоалетната с малко количество рядко “щастие” .
През нощта нещата станаха непоносими - през 20-30мин болки...бих казала доста силни , но не претендирам да съм Рамбо .
Спазмите започват около/над пъпа , в полза на стомаха(ляво) и обхващат и областта надолу(черва) . Не засягат кръста .
Коремът ми е подут/твърд , въпреки липсата на погълната храна . Не се усеща “пукане”/газове . Няма кръв при воднистото изхождане , нито нетипичен цвят и т.н. То вече няма изхождане...
Не ми се гади , само събота сутринта имах такива набези и повърнах малко , не предизвикано . Нямам температура(мисля)/хрема/кашлица...
Не знам , какво да ям или пия(калории някакви) . Съвсем се обърках с тия храни...
9.00 - 11.00 - чай от мащерка и мента с 40гр мед
лъжица оцет със захар (приумица на баба ми ?!?)
11.30 - 150мл прясно мляко с малко нес
15.30 - 1 рохко яйце
18.00 - 2 лъжици обезмаслена/безсолна извара
Около 300ккал : пр - 10гр / м - 10гр / в - 45гр
В тотална грешка съм с храната , като изключим чай с мед ...
Ако трябва ще ям и хляб , колкото да ми е страшно...какво няма да ми натовари корема , като цяло...картофи?!?
Или да не ям , но пък усещам физически глад за мат’риал в стомаха...не е ли вредно да го оставям на течности само...оф , болките са непоносими....
Пия бусколизин...
Утре ще си сваря броколи , картофи и моркови + обезкожено бутче ?!? Пълнозърнестите продукти били вредни в подобни ситуации - фибри/баласт . Мазнините се усвояват трудно/забавят . Млечните подуват ...бе , дано мине там...
Поздрави инак (sun)
Апендисит? Дано не, но понякога боли нетипично - високо в стомаха, после болката се разпространява. Ако продължава така, викай лекар.
Без масло. Наистина препечени филийки или солетки е добър вариант в такава ситуация.
Здравейте и благодаря за включването и съветите :)
Тази вечер успях да поспя - кризите бяха по-на рядко и по-леки , май . Но продължава да ме “реже” през 15-30мин . Като че ли , болката се е “смъкнала” една идея по-надолу . След някой от спазмите ме влече към тоалетната за две “капки” + 1 пръц(след напъване) и има облекчение за кратко . Имам чувството , че са някакви прикрити газове , които ме филмират . Но не ми пукат червата...и не пърдя , с извинение...
Болката е пулсираща и обхваща целия корем , но е по-скоро ляво концентрирана...та за апендисит нз...червата ме е****т...
За лекар...то трябва да се дадат 30лв...но може и да се наложи...
Ще кажа , да ми вземат хляб “Добружа” , че не се препоръчват фибри мисля и ще го препичам . Малко супа...само бульон или с пасирани зеленчуци и пиле ?!? Тези препечени филии няма ли да ми раздразнят червата , а и съм отвикнала да ям хляб...
Много я мисля тая храна , благодаря отново :)
Вчера изгледах първия сезон на http://www.imdb.com/title/tt0903747/ - много ми го хвалиха . Хубав е , въпреки че не е мой тип .
Може да потренирам нещо , което не засяга корема . Като изключа спазмите , се чувствам ок . Ма боли яко....
За сега съм на чайове с около 50гр мед .
Едит: прочетох това и най ми се връзва , като симптом...въпреки че , в началото имах лека диария , а сега няма какво да изхождам...
Запушването на червата обикновено причинява вълни от спазматични коремни болки, които се дължат на контракциите на чревните мускули и раздуването на червата.
Мнението беше редактирано от Мая на 05.12.11 10:58.
Няма смисъл да чета повече за стомашно-чревни заболявания и симптоми из нета , че ще го изкарам тумор
Ако не мине/усили се болката до два дни - на лекар . За сега положението ми изглежда към по-добре . Пристъпите са по-на рядко и не така изявени . Болката не е за пренебрегване - имала съм кризисни положения с вътрешни болежки от подобен характер - не се трае . Никакви физически функции не са ми засегнати мисля , освен лека диарична форма при изхождане .... та само режещата болка на различни времеви интервали , не позволява да излизам/тренирам/спя нормално...
44кг
”тренировка”
1 - бицепсово с дъмбели - 4x6
2 - раменни с дъмбели - 4x6
3 - вертолет с дъмбели - 4x6
4 - трицепсово с 1 дъмбел - 4x6
5 - страничен полуклек - 4x15
Сви ме на 5то , ‘щото му беше време . Все пак ме беше страх да греба/навеждания и т.н.
Храна :
9-11.00 - чай + 50гр мед
11.00 - “трен”
12.30 - чаша бульон/водата от пилешко бутче обезкожено + зеленчуци(без сол и подправки)
13.00 - 40гр пилешко + 80гр варени картоф/броколи/морков/лук/корен магданоз/грах
16.00 - 50гр типов хляб(такъв ми взеха) изпечен на крутони в скаричка без нищо
19.00 - 40гр пилешко + 60гр обезмаслена/обезсолена извара + 100гр от горепосочените зеленчуци
Около 600ккал : пр - 35гр / м - 10гр / в - 100гр
Потриса ми се от захар...меда сутрин/мента . Тоя хляб беше грешка - нямам разстройство/повръщане ... По-лека храна с минимално количество груба целулоза и мазнини е мисля ок . Какво ли правят почитателите на ВМ НВД в подобни ситуации...ам , чакай - те се хранят прекалено здравословно , че да ги сполети подобно неразположение .
Може би трябваше да се случи , че да преодолея бариерата с въглехидратите...то винаги по трудния начин - и решението ми да се храня и трнирам отново , беше свързано с “красиви” преживявания...
Кофтито е , че не ми се драйфа . Дано не съм прекалила с храната , но стомахът си стържеше , а и апетит не ми липсва....
Пия и запарени мащерка/джоджън(мента)...и бусколизин...
Пийвам и малко мента - помагала ми е при стомашни дизкомфорти - няма да си помисля за торта скоро...
Гледах Стъпки в пясъка или нещо подобно , сега продължавам с Breaken Bad , въпреки че не ме грабва особено...пффф...скука - да не мога и до магазина да ида...
Извинявам се , че коментирам черва и дефекации , но това ме притеснява към момента и влияе на храненето и тренировките ми...и настроението....ще мине :)
Мнението беше редактирано от Мая на 05.12.11 21:23.
Наистина е най-добре да отидеш на лекар.
От друга страна на ме като ти преглеждам симптомите ми прилича на стомашно-чревно разстройство. Виждам изчистила си дразнещите храни. Това е добре. Пробвай и нещо за разстройтвото - Смекта, Лопедиум... Ако е обикновенно разстройство би трябвало до ден два да отшуми.
казано от Odin на 06.12.11, 14:38:
Наистина е най-добре да отидеш на лекар.
От друга страна на ме като ти преглеждам симптомите ми прилича на стомашно-чревно разстройство. Виждам изчистила си дразнещите храни. Това е добре. Пробвай и нещо за разстройтвото - Смекта, Лопедиум... Ако е обикновенно разстройство би трябвало до ден два да отшуми.
Със сигурност е някакво възпаление на червата ...просто не сметнах за основен симптом “водното” изхождане , защото не беше много...ама и аз колко ям , особено след появата на силните спазми..
И все пак , нямам особен проблем с тоалета - днес си ходих нормално , та не съм за Смекта ,Лопедиум...
За храната - ще я поддържам по-изчистена от към мазнини и фибри .
Мерси за включването :)
Инак - ще живея :D
От снощи се пооправиха нещата - след като легнах , по едно време се учудих , че няма кризи - най-много 3 леки за цялата нощ :) И сега са доста рядко и не за по 10-15сек , ами 2-3 :) Отдавам го на Бусколизина...и избягването на дразнещи храни + по-малко количество . Извинявам се за драмата . Просто подобни силни болки , които да продължат с дни не съм имала...не и от същия характер . Без кръв и повръщане ми се стори странна работата - вирус , явно...
Свалила съм само кило , ама то с толкова захар...от хранене с по 15-20гр на ден , вдигнах въглехидратите на 100гр за нула време . Уж се задържало вода - гледам се сутринта в огледалото и лицето ми е по-изпито от обикновено :D И не съм си прекарвала времето в тоалетната , че да съм се обезводнила . Многото чай/топла вода ми се отразява благоприятно...бе повечкото вода . В последно време я бях намалила...
Само с тоя протеин го закъсах - и днес няма да го догодя , въпреки че ще ям повече....
Даже ходих до близкия маркет - имах лек спазъм , но не достатъчен , че да се гърча по улиците . Проблем се оказва липсата на широки дънки - излязох по домашен анцунг , който не е мн представителен...иии се спирам :x
44кг
сън - 7часа
ставане - 9.00ч
Тренировка - не бих казала , но ...
1 - лег с дъмбели - 4x8
2 - френско с 1 дъмбел - 4x8
3 - повдигане на дъмбели встрани - 4x6
4 - чуково с дъмбели - 4x6
5 - плие с 2 дъмбела - 4x8
При навеждане ме филмира и ми е отпаднало , но гледам да измислям лека “стимулация” за 200те гр мускулна маса , че май са станали 150…да се сетят , че ги ползвам :D
Храна :
10.00 - 150гр кисело мляко 2%
12.00 - “стимулация”
13.00 - 70гр пилешко варено + 50гр обезмаслена извара + 120гр варени картофи/моркови/грах (beer)
17.00 - 70гр пилешко + 50гр извара + 80гр картофи/моркови/грах (beer)
21.00 - 100гр извара + 1 белтък (d)
Около 650ккал : пр - 75гр / м - 20гр / в - 40гр
Не ядох риба - нЕма пАри :D Закуската не беше най-удачна , но докато го мисля какво и то стана обяд . За грахта ми е ясно , че не требе - малко е . Количеството ми се вижда повечко за ситуацията , но май по-притеснителното е , че не се сетих за разделното...голяма мешавица на продуктите , ама навик :)
Ще вмъквам тия дни въглехидрати , като съм почнала , та ще преценя и как ми се отразяват :)
Поздрави на всички именници (sun) (party) (d)
45кг
сън - 6часа
ставане - 8.30
Тренировка - няма...занимавки...
Храна :
10.30 - 50гр варено пилешко + 20гр извара + 80гр варени картофи/броколи (beer)
13.30 - 70гр пилешко + 20гр ементал + 50гр броколи (beer)
17.30 - 70гр пилешко + 50гр обезмаслена извара (d)
21.30 - 100гр извара + 30гр пилешко (d)
Около 700ккал : пр - 85гр / м - 35гр / в - 20гр
Пилешкото не беше месо - нищо ново , но иде реч за най-обработваните/пихтиести/слузести/солени/желирани месни продукти , на които може да попадне човек . То дори това , което изтича след размразяването , не е вода/кръв . Не , че не знаех , като го купувах ... бях забравила , колко е противно....и нз как да го смятам....ма съм го сметнала :D
Болките почти отшумяха и нямам търпение , да си хапвам стандартните храни и да тренирам адекватно - дано успея да обуя тесните дънки утре...и да изляза...иска ми се , да потренирам...настроението ми е още по-ужасно , когато липсва трен...
“Спокойствието” свърши , но тази вечер се “забавлявах” с подпийнали желания , за дирене на разни личности из нета... от втората световна , да речем :D Сдобих се със сръбски цигари , малко сиренца (бри/ементал/моцарела)....разни сосчета/спагети/шоколад(тука съм аут)...бах ги у цените и намаленията...некви работи по 10 цента(една дъвка?!?)....отделно се взе свинско 10кила , ама с кост - фира доволно и не си струва , но поне не е шункоподобно/пренаблъскано...
Пих и 50гр бренди...
Поздрави :) (d)