Kre-Alkalyn EFX + BSN Syntha 6 + Scitec Amino 5600 + витамини

16.02.12
01:05

Насочил съм се към комбинирането на тези продукти,мисля ,че ще е сполучливо,ако някой може да ми даде съвет или препоръка ка да се храня ще му бъда благодарен :)

19.02.12
15:46

Може ли някой да ми каже как най-добре да ги комбинирам.Кога да пия и четирите добавки ,защото имам чувството ,че не ги пия както трябва ???/

Витамините по време на някое от храненията през деня.

Креатинът в тренировъчни дни 2 капсули поне 30-60мин. преди тренировката и 2 капсули след тренировката.

Протеинът след тренировката, но можеш и сутрин след ставане или като допълнение към някое бедно на протеин хранене.

Комплексните аминокиселини след ставане от сън, като допълнение на бедно на протеин хранене, след тренировката. Дозата е индивидуална, но аз бих се целил между 10 и 20 таблетки.

19.02.12
23:40

БЛАГОДАРЯ ,ЧЕ ИМА ТОЛКОВА ОТЗИВЧИВИ ПОТРЕБИТЕЛИ КАТО ТЕБ ;)

Модерация: Писането само с главни букви е неприемливо в този форум.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.02.12 06:46.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1