Keep running !

Прескочи до:

08.09.11
09:42

Благодаря Ви момичета, но не знам къде от Варна мога да си купя кокосово масло и рожков ? Може би от био-магазините ни ли (wasntme)

И другото което е, не знам до колко може да се консумира дори и домашен шоколад при цикличното хранене и то вечер ???

Мнението беше редактирано от Vess на 08.09.11 09:44.

08.09.11
11:57

казано от Vessi на 08.09.11, 09:42:

Благодаря Ви момичета, но не знам къде от Варна мога да си купя кокосово масло и рожков ? Може би от био-магазините ни ли (wasntme)

Да, там има всички необходими продукти. Аз бих ти препоръчала какаова “паста” вместо какао на прах.

казано от Vessi на 08.09.11, 09:42:

И другото което е, не знам до колко може да се консумира дори и домашен шоколад при цикличното хранене и то вечер ???

Домашния суров шоколад (по рецептата, която Алегра е дала) е пректрасна и пълноценна храна и би трябвало да има място за него в която и да е диета. Не бих заменила полезните качества на суровото какао за предполагаемия (д)ефект на “диетата”.

08.09.11
11:59

Супер, благодаря много Марги, ще потърся какаова паста :)

08.09.11
12:24

Какъв проблем може да има за цикличното? Аз смесвам само какао на прах, вода и мед в малка чашка и е супер вкусно и просто...
Четох някъде, че какаото трябвало да бъде с по-висока масленост, за да се възползваме от ефектите му, но може би Маргаритка знае повече...

08.09.11
12:37

казано от Joyplovdiv на 08.09.11, 12:24:

Четох някъде, че какаото трябвало да бъде с по-висока масленост, за да се възползваме от ефектите му, но може би Маргаритка знае повече...

Най-добре е какаото да се използва в “оригиналната му опаковка”, т.е. на зърна. Натрошени зърна, какаова паста и прах (пълномаслен) са също добри варианти. Суровото какао е най-богатия природен източник на магнезий и желязо, с изключително високо съдъжание и на антиоксиданти, хром, манган, цинк, витамин С (който не издържа високите температури), омега-6 МК, фенилетиламин (химическо съединение, което произвеждаме, когато сме влюбени ;) ), анандамид (вид ендорфин, който се секретира след физическо натоварване), незаменимата АК триптофан, серотонин. Всички тези -ини обаче също както витамин С не издържат високата температура.
Мазнините в какаото са 50%, т.е. не е са с високо мазнинно съдържание, сравнени с другите ядки, така че фокуса тук би трябвало да остане върху останалите му полезни качества. :)

08.09.11
22:42

Ейййй, Маргаритка, много ценна информация, благодаря много. Дано скоро имам път към един от био-магазините на Варна и да проверя какво налично има там ;)
А относно какао с мед, не ме кефи, в кафето си слагам лъжичка мед, но с какао не го харесвам....

Днес, 08.09.2011
- фастинг - 20 часа
- храна :
- шепа бадеми и орехи сурови, малко фъстъчено масло
- салата домати и сирене, 1 средно голяма пица, тънък блат (blush)
- 4 сини сливи, 1 праскова
Толкова с храната, спрях в 21:30, но вече съм по-вече жадна от колкото гладна, така че толкова за днес :)

Тренировка - Тае Бо в залата - 60 мин.

Хайде, лека и спокойна нощ :)

09.09.11
15:38

Няма да се цикли днес...... много ми прилоша по обяд, към 13 часа..... направо.....отвратително, аз като бях бременна така не ми е ставало лошо......

09.09.11
21:37

Както вече казах, днес не съм на циклично.....много лошо ми стана, така ми премаля.....
Та храната днес, 09.09.2011
13.00 - свинско месце около 100 гр., шепа орехи и бадеми сурови
16.00 - около 30 гр. фъстъчено масло, последното, хе хе ще гледам да не си купувам, че докато не свърши мира няма.....
19.00 - салата домати, краставици, лук, магданоз ( в нашето семейство ядем много магданоз ;) ) свинско със зеленчуци тиквички и моркови, на фурна, 3 - 4 маслинки

Много вода, 2 кафета, едното от които с 1ч.л. мед

Тренировка нямаше, само 10 мин. маркирах у дома, правя нова програма за аеробни тренировки и си видех записки и същевременно гледам как се получава с музиката :) та се поразкърших 8-)

Утре ще направя малко драстична промяна с косата си, искам да я по скъся че ми писна с тази дълга коса......и цвета ще сменя ;) така че...от утре с нова визия :)
Ще има и тренировка утре или в други ден.

10.09.11
22:09

Днес, 10.09.2011
- храна :
14.40 - няколко маслини, риба тон
15.30 - около70 - 80 гр. микс от сурови ядки ( бадем, стафиди, макадамия, кашу и лешник )
19.00 - салата шопска, маслини, свинско със тиквички и моркови, хималайска сол на фурна запечени, ред немски шоколад с цели бадеми (blush)

- тренировка - Тае Бо - 60 мин.

- кафе и половина, другата половина беше изсипана на килима у дома......много вода

12.09.11
12:53

Ехееее, един ден да не пиша и дневника ми слязъл надолу, надолу в списъка с дневници :)
Вчера, 11.09.2011

Почивка от тренировка, храната добра, не циклична, имаше плодове, зеленчуци, свинско със задушени зеленчуци, вода, кафе, все хубави неща :)
Не помня последователността :)

12.09.11
20:52

Привет :)

Днес, 12.09.2011

Супер гаден в емоционално отношение ден, ходих до ОДЗ-то където е приет малкия, и директорката ми скапа целия ден....много бях разстроена, нямах желание за тренировка, ужасно главоболие и цял ден мисли в главата ми.....искам най-доброто за детето си, какво всяка майка....Нищо, утре имам тренировка в залата, ще дам всичко от себе си ;)

От към храна, следното :
- от 18 часа до сега :
- пилешко филе печено, кис.мляко, 2 яйца, салата домати и краставици, 2 ф.пълнозърнест хляб,чаша бяло вино :)
Това е от мен :)

12.09.11
21:01

Веси, какво става в градината, та те нервят?

12.09.11
23:32

Ох дълго е за разказване.....малчо е приет в ОДЗ, яслена група, и директорката ни прави мизерии с това кога ще го пуснем.....абе...гадна история.....

13.09.11
20:43

Хелоууу :) Да споделя за днес ;)

Днес, 13.09.2011

- овес, ленено семе, сирене, 1 яйце
- риба тон, ядки микс
- телешко филе, 1 яйце
- печена скумрия цяла, салата зелена, лимонов сок, чаша бяло вино

Тренировка - Тае Бо - 60 мин.

Вода, много, 2 кафета чисти, Фат бърнър

Работя по въпроса за вечерни часове на тренировки, стискайте ми палци да стане. А освен това разработвам нова програма, нов вид тренировки, стискайте и за тях да потръгнат ;)

13.09.11
20:48

Стискаме, и чакаме да споделиш :)

13.09.11
22:49

Ооооо, ще споделя, то е ясно, нека стане и първо на вас ще кажа, пък може и да дойдете и да видите за какво иде реч ;)

14.09.11
07:16

С най-голямо удоволствие. На тае бо не идвам обаче, защото и така ми се събират доста тренировки, физически не мога да го вместя в графика. (sweat) Но ако има нещо ново и интересно, ще намеря време да полюбопитствам. ;)

14.09.11
09:28

казано от Margaritka на 14.09.11, 07:16:

С най-голямо удоволствие. На тае бо не идвам обаче, защото и така ми се събират доста тренировки, физически не мога да го вместя в графика. (sweat) Но ако има нещо ново и интересно, ще намеря време да полюбопитствам. ;)

Хе хе, не се притеснявай Марги, ако ти се идва, а инъче няма да е Тае Бо, разработвам друга програма ;)

15.09.11
09:56

Вчера, 14.09.2011

Без тренировка, почивка :)
Храна :
- овес, ленено семе, сиренце
- пилешка пържола от бут, салата краставици
- миди сварени с лимон, склумрия цяла печена на скара, шопска салата
Много вода, 2 кафета

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН НА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ !

16.09.11
20:29

Днес, 16.09.2011
Много ходене, ама много, с количката и дребен, храната много зле, къде я имаше, къде не.....
- 2 кафета, много вода
- овес и ленено семе с 2 варени яйца цели
- три белтъка на сварени яйца
- огромна Овчарска салата
- задушено пилешко филе в масло, задушени грах и царевица

Тренировка - ХИЙТ тренировка + комплекс за ръце, корем и дупе на земя, общо 60 мин. със стречига.

Туй то :)

18.09.11
13:43

Вчера, 17.09.2011
- кафе, много вода
- овес, ленено семе, кисело мляко, 1с.л.мед
- овесено десертно блокче
- сини сливи около 7 - 8
- салата шопска, свинска вратна пържола на грил тиган, задушени зеленчуци грах, зелен фасул и царевица.

Тренировката, беше между двете овесени закуски, същата като вчера ХИЙТ - тренировка, много яка ;)

Хубава и усмихната неделя :)

19.09.11
13:59

Вчера, 18-ти само храна, основно, овес, кисело мляко, плодове, месце, задушени зеленчуци, все хубави неща. Не помня последователността ;)

Днес обаче Хийт-вах, голям кеф ви казвам :) храната ще описвам като приключи деня, а и ноща ;)

19.09.11
21:53

Днес, 19.09.2011

- кафе, 1 круша, половин нектарина ( беше гадна )
- около 300 - 400 гр. смокини ;)
- 1 овесено десертче от тези които се продават във фитнес магазините
- шопска салата, маслини, свинско от бут, печено на фурна
Храната, това беше :)

Тренировка - Хийт

20.09.11
22:26

20.09.2011

Храна :
- 1 овесено десертче
- шепа маслини
- шопска салата, кашкавал, свинско филе бут, свинско месце печено на фурна
- редче от млечен шоколад с цели бадеми (blush) ( първи ден от МЦ какво да се прави )

Тренировка - днес нямах :( но утре ще наваксам ;)

21.09.11
16:51

Така, установявам, че ми е много малко храната, как да имам напредък като храната никак я няма......
Започнах днес да смятам и да ям ;)
Та до сега :
сряда, 21.09.2011

9.30 - сирене, половин голям домат, 2 сварени цели яйца, 1 корнишон
12.00 - Хийт тренировка - 60 мин. всичко
14.00 - малко парче печено свинко от бут, около 40 - 40 гр. около 70 гр. пилешки гърди на скара, другата половина от домата, сирене, 5 - 6 ч.л.заквасена сметана Мегле
16.30 - около 30 - 40 гр. фъстъчено масло, 50 гр. бразилски орех суров
Вечерята ще е в 19.00 часа - шопска салата, печени гърди на скара

Излезе около 1811 кал. мисля че е добре, за моите размери височина, килограми и натовареност ми излиза, че трябва да консумирам 2225 кал. :D супер много ми се струва......

Това за днес :) между другото днес моето малко момче става на 11 месеца :) другия месец ще има РД (party) и (cake)

21.09.11
17:09

Да ти е жив и здрав малчугана :)
За храната, и при мен забелязах тенденция да не хапвам много в последно време, може да е сезонно, не го мисли - колкото ти се яде, толкова яж :)

21.09.11
17:20

Благодаря Марги :)
А относно хапването, да....най-добре е така .

21.09.11
22:43

Здравейте пак :)

Преосмислих някой неща за себе си. А те са :
- не искам да гоня някакви конкретни килограми в този дневник, най-важното е, че си върнах килограмите от преди да забременея :)
- не искам да съм на конкретен режим на хранене, депресирам се, че трябва да ям това и това, а това и онова са ми забранени...
- тренирам за удоволствие, а сега превърнах удоволствието от спорта и в работа :)
- искам да се храня с хубава храна, доколкото мога да си го позволя :)

Така че, сменям официално идеята на този дневник, а именно : да живея, да се храня и спортувам с удоволствие (sun)

22.09.11
22:37

Хелоууу :)

Днес, 22.09.2011

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ !

9.30 - овес, ленено семе, прясно мляко, 1с.л.мед
13.00 - около 70 гр. сурови лепници и бадеми микс
15.00 - тренировка ТАЕ БО
17.30 - няколко смокини, сини сливи, около 30 - 40 гр. бразилски орех, 4 - 5 ч.л.фъстъчено масло
19.00 - салата домати, краставици, порция варена леща с много чесън, моркови , хималайска сол

Това за днес :)

24.09.11
18:14

Опи 8-)

Вчера, 23.09.2011
Само храна, не че днес съм тренирала де ;)
Сутринта - овес, ленено смляно семе, кисело мляко, 1с.л.мед
Обяд - картофена яхнийка с пиле от на баба, ейййй никой не готви така вкусно като нея ;)
Вечерта - салата домати и краставици, ама много салата, бира 8-), сиренце, маслини, филия хляб, и торта Гараш, домашно собственоръчно приготвена, чак се изненадах от себе си, както и всички останали (blush)

Днес, 24.09.2011
Пак само папкане :)
Сутринта - кафе
Обяд - парче домашна баница ;) грозде, 2 смокини
Вечеря - предстои, на рожден ден сме....леле - мале, май пак ще има торта ;)

Ужас, тия два дни храната ми е доста и калорична.....ще съм примерна, от утре ;)

25.09.11
23:12

Днес, 25.09.2011
Пак без тренировка.....тази седмица само три тренировки, май ще увеличавам движението.....трябва .....

Храна :
Закуска - омлет от 3 яйца и малко свинско филе отгоре нарязано на ситно
Обяд - свинско филе, парче кашкавал, 1 домат, шепа маслини
Следобед - шепа сурови ядки микс
Вечеря - шопска салата, свински котлет

1 кафе и много вода :)

Лека и спокойна вечер :)

26.09.11
23:37

Днес, 26.09.2011

Закуска  - овес, кисело мляко, 1с.л.мед
Обяд - сурови бадеми, 1 праскова, 1 круша, малко фъстъчено масло...ха ха, това ако е обяд
Следобед - круша, грозде
Вечеря - шопска салата, малко кашкавал, варена леща, грозде

Много плодове днес ;) ама ми е гот ;)

Тренировката - интервална кардио тренировка, общо 60 мин. с ръцете и земята.
Поздрави :)

30.09.11
07:40

Хора, как сте ? Не ми се пише нещо тия дни :)
Всичко е наред при мен, хапвам си, тренирам от всичко умерено ;)

От другата седмица тренировките ми вече ще са от 19.30 часа за което много се радвам, че тоя час в 15 часа никак не ми беше удобен :)
Дано има и повече посетители вечер ;)

Имам много задачки да върша с малчо, и ходим на сам на там....много заети дни тия дни....
Хайде, хубав завършек на работната седмица (sun)

18.04.12
23:20

Така, завръщам се с нова сила :) От две седмици на сам преосмислям, връщам се назад, гледам резултати и реших :
- режим на хранене - нещо като Палео с разликата, че ще включвам сиренце, млякото го изключих отдавна, не ми липсва вообще.
- тренировки - каквото настроение имам, но ще наблягам на Кросфит ( благодарение на Vic успях да се запаля пак по този начин на трениране ).
- Тае Бо - ще видим....към момента нямам часове, но очаквам.......
Целта ми към момента е : сила ( особенно в горната част на тялото ), издръжливост, визия ( тук четете стегнато и силно тяло, не фикс - килограми )

Ами....да започнем от днес 18.04.2012 г
6.30 - кафе с няколко бисквити Закуска на детето ( хе хе, закуската ми е под всякаква критика, но......поправям всичко )
9.00 - 1/2 краставица със резен сирене
12.00 - салата домати и каставици, пилешка пържола - бут с гарнитура моркови и цвекло настъргани.
19.00 - шопска салата, 3 варени яйца
Много вода и още едно кафе следобед .

Тренировка : Не е Челси ами......друга една хубавица ;)
20 рунда :
5 набирания
10 лицеви ( все още се мъча с дамските на колена.....:( )
15 клека

Исках да се побера в 20 минути но не успях. За скромното си кросфит-натоварване към момента, мисля че не бях зле. Но има още многоооооо какво да се желае ;)

Това е за днес от мен :)

19.04.12
10:01

Веси, добре дошла и успех !

19.04.12
20:54

Благодаря много за топлото посрещане Дива :) Да дам отчет за днес :
19.04.2012

9.00 - кафе, ябълка, круша
11.30 - зелен пипер огромен суров, 2 яйца варени
13.00 - шепа бразилски орехи
15.00 - още един огромен пипер зелен и 1 яйце варено
19.00 - шопска салата със зехтин, печено пилешко бутче и гарнитура задушени моркови, броколи и карфиол

Тренировка днес няма, но резултата от снощната кросфит - госпожица :
- трицепс, бицепс, гърди, гръб, бедра всичко е мускулна....яка мускулна ;) като дърво съм днес......

Сега оглеждам какво да тренирам утре ???

Хайде, лека и спокойна нощ от мен :)

19.04.12
20:59

Добре дошла! Успех..
И вече е 2012, можеш да промениш името на дневника :D

19.04.12
21:43

Благодаря Марина, днес цял ден гледам, че името на дневника ми е още от 2011, но от работа не мога да публикувам нищо, и чак сега у дома ще поправя всичко ;) хе хе

20.04.12
15:40

Ееееееее, не.....отказвам се, имам нужда от помощ, МОЛЯ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ КАК МОГА ДА РЕДАКТИРАМ ИМЕТО НА ДНЕВНИКА СИ плийс ....

20.04.12
15:42

Веси, от първата страница като натиснеш да редактираш първото си мнение, най-отгоре има Заглавие, от там. :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1