казано от инж. Марин Маринов на 19.06.12, 19:26:
Цецко, описа на тренировката ти ми изглежда точно като някакво парче код на старите езици за програмиране :D
10 PRINT “HELLO WORLD!”
20 GOTO 10
Кой ще си спомни езика? :D
казано от инж. Марин Маринов на 19.06.12, 19:26:
Цецко, описа на тренировката ти ми изглежда точно като някакво парче код на старите езици за програмиране :D
Haters gonna hate :D
Edit: Сега забелязах, че на @Скота аватара е в същия дух
Мнението беше редактирано от Ceckooo на 19.06.12 20:28.
Ето го варианта на по-модерен език :)
Мнението беше редактирано от Ceckooo на 17.08.12 15:53.
Четвъртък
1. Warm-up + stretching
2. Скачане на въже
3. 5/3/1 - Bench Press
—3x70
—3x80
—2x90
(Доста кофти лежанка. То това се получи от отказа на 100, така че повече максове няма да бутам...)
4. 10 набирания
Петък
1. Warm-up + stretching
2. Скачане на въже
3. 5/3/1 - Squat
—3x55
—3x60
—3x70
4. 25 набирания
5. Front Squat
—5x20
—3x40
—1x50
Айде и днешния ден мина с взети листовки и едно счупено огледало :)
Понеделник
1. Warm-up + stretching
2. Скачане на въже
3. 5/3/1 - Military Press
—5x40
—3x45
—6x50
4. 25 набирания
5. Кофички
—1х10 с 10кг
—4х10 с 15кг
6. 5х8 Toes-to-Bar
Вторник
1. Warm-up + stretching
2. Скачане на въже
3. 5/3/1 - Dead Lift
—5x85
—3x95
—1x105
4. 25 набирания
5. Мечка
—5х5 на 60кг
6. Лежанката на Милко
—10х10
—5х15
—5х17
—5х20
Днес беше доста тегаво... Не успях да си направя лежанката, бях уморен... Общо взето ми се е насъбрала нещо умора напоследък...
Най-вече подозирам бърпитата, които правих преди седмица-две, нулата на 100 и умората (жега + недоспиване + умора).
Петък
1. Warm-up + stretching
2. Скачане на въже
—100 с два крака
—25 на десен
—25 на ляв
—опити за скачане със смяна на краката, които не ми се получиха.
3. 5/3/1 - Bench Press
—5x75
—2x85
и дотам
4. 25 набирания
28.06.12
22:33
табата бърпита си правил на седми юни... :D
Петък
1. Warm-up + stretching
2. Скачане на въже
—100 с два крака
—25 с десен
—25 с ляв
—25 ляв/десен
—25 с десен
—25 с ляв
—100 с два
3. 5/3/1 - Squat
—5x60
—3x65
—1x75
4. 25 L-набирания
—10 pull-ups
—15 chin-ups
5. Front Squat
—3x3 на 40кг
Дойде време да видим кой е с повече лежанка от мен и @Kini. Ето ги моите сто лег от декември миналата година:
Малко е лошо качеството, но се надявам да се приеме.
Също така днес трябва да си траквам прогреса за юни. Та, от целите съм постигнал за сега double-unders, а скоро ще разбера дали ще имам и протеинова вафличка :)
Понеделник
1. Warm-up + stretching
2. Скачане на въже
3. 5/3/1 - Military Press
—5x20
—5x25
—5x30
4. 25 набирания
5. кофички
—5х10
П.С.: YouTube са си вкарали някъв алгоритъм за изсвлетляване на картината. Ако го искате в оригинал, пишете :)
Мнението беше редактирано от Ceckooo на 02.07.12 10:39.
Вторник
1. Warm-up + stretching
2. Скачане на въже
3. 6 силови
4. 5 Dragon Flag
5. 5/3/1 - Dead Lift
—5x55
—5x60
—5x70
6. 26 набирания
+ личен рекорд - 14 deadhang
7. Мечка
—5х5 на 30кг
Опита е добър, а сега колко ще бутнеш? Имам чувството, че с тази програма даже ти е паднала силата. И вафла даже няма да вземеш :P
Мнението беше редактирано от Никола Д на 04.07.12 13:30.
Това ми е опитът за сега. И също така срокът май беше до 1 юли, така че побързай :)
Цеци, ти тоя бас си го загубил от всякъде. Иди сега виж си макса снимай го и го качвай, не някви клипове от миналата година.
@naxx, нямам нищо против, но облогът беше за видео с опита, като опитът трябва да е направен до 1 юли. Пък и дали ще качвам видео от сега или от миналата година е все едно... Аз като гледам на @Kini дневника ми е ясно, че на думи съм загубил, за това искам да видя и клип с неговия опит.
Четвъртък
1. Warm-up + stretching
2. Скачане на въже
3. 5/3/1 - Bench Press
—5x40
—5x50
—5x60
4. 25 набирания
5. Лежанка с тесен хват
—3х8 на 50кг
6. Табата планк
казано от Ceckooo на 04.07.12, 15:49:
@naxx, нямам нищо против, но облогът беше за видео с опита, като опитът трябва да е направен до 1 юли. Пък и дали ще качвам видео от сега или от миналата година е все едно... Аз като гледам на @Kini дневника ми е ясно, че на думи съм загубил, за това искам да видя и клип с неговия опит.
Днеска го имаш :)
Петък
1. Warm-up + stretching
2. 5/3/1 - Squat
—5x30
—5x40
—5x45
3. 25 набирания
4. Ренегатско
—3х5 с 20кг дъмбел
Мина третият месец от 5/3/1. Този път беше доста слаб, по-специално откъм лежанка, но следващия месец сигурно ще дръпна...
Мнението беше редактирано от Ceckooo на 06.07.12 16:26.
Ще си приказваме :)
П.С.: Защо смяташ, че тренирам несериозно?
Мнението беше редактирано от Ceckooo на 06.07.12 18:29.
Еми като за начало ... тренировката ти е 30 мин. със загряването, което е около 5-10 мин.
Според мен и загрявката е част от тренировката. А това колко време продължава една тренировка, мисля, че не определя колко е сериозна или не тя.
Реших да взема на предвид на Маринката забележката, че тренировките са ми като код и от днес почвам да пиша поезия... :)
Първият опит ще бъде базиран на добре познатото:
Roses are red,
Violets are blue…
Ако се отегчите от опитите ми за поезия само пишете и продължавам с проза :)
Неделя
Розите са червени,
виолетките - сини,
тичах два спринта
по сто метра диви.
Стана ми зле,
починах добре,
станах, продължих,
една обиколка свърших...
Това беше днешната тренировка. С по-прости думи, направих два спринта от по сто метра и после потичах малко кросче.
По принцип мислих, че два спринта ще са малко. Първоначалният замисъл беше да направя 4 по 100метра, после 600 метра крос и после още 4 спринта, но като видях как ми подействаха само два, се отказах.
П.С.: За сега ще вкарвам само малко поезия в постовете. Постепенно, ако не ви отвратя преди това, [почти] всичко ще стане римуване реч...
Абе да не си почнал да друсаш нещо? :D Кви са тия поезии я се хващай в желязото :D
Продължавам с поетичните тренировки. Тази седмица ще тренирам само понеделник (днес) и сряда, щото след това съм на село до неделя...
Загрях, разтегнах, не скачах на въже,
направих малко военна във следната схема:
пет по тридесет и пет, пет по четирийсе(т),
десет на и пет, така до и половина.
Починах, набрах се до двадесет и пет,
отидох до лоста да дърпам за късмет.
Почнах с тази тяга, тежка и безчет,
от лоста аз загрях, минах през шейсет.
После почна тежкото: пет на седемдесет и пет,
много петици станаха, отивам на деветдесет.
След тях дръпнах и сто, най-тежки до сега,
узорих се доста, това е дотука.
И пак малко превод: правих военна 5х35, 5х40, 10х45. След това 25 набирания и после тяга: 5х75, 5х90, 5х100.
Нещо ме боли левия глезен от вчерашните спринтове, но ще се оправи... Просто съм си мек...
Мнението беше редактирано от Ceckooo на 11.07.12 12:58.
Днешната тренировка си беше заспала, но хубава. Няма да пиша никакви стихотворения и глупости, просто не ми се пише сега...
Тази седмица като цяло си е по-странна. Тренирам понеделник, сряда и петък. По принцип днес трябваше да правя и лег, и клек, но плановете за село се развалиха и си правих само лег. В петък ще клякам.
Сряда
1. Загрявка и разтяжка
2. 5/3/1 - Лег
—5х65
—5х75
—6х85
3. 25 набирания
4. френско
—3х5 на 20кг
5. Лежанката на Милко
—3х8 на 15кг
Днес се получи приятна сутрешна тренировка.
Петък
1. Warm-up + stretching
2. 5 Dragon Flag
3. 5/3/1 - Squat
—5x55
—5x60
—5x70
4. 25 набирания
5. опити за OHS
Направих около 10-15 серийки. Доста трудно упражнение, но е готино. Разбрах какво съм дърво в ръцете и мисля да включвам 2-3 серийки при загрявката.
Това е една от първите серии. Приемам съвети за подобряване на техниката :)
Това беше най-лекия възможен (15-17 кила), с по-тежкия не мога да слеза до долу :D
Но иначе се надявам с повече практика техниката да се подобри. Пък и последните опити бяха сякаш по-добре, което ме радва.
казано от Ceckooo на 13.07.12, 12:01:
5. опити за OHS
Това е една от първите серии. Приемам съвети за подобряване на техниката :)
Струва ми се, че не си загрял рамената, лактите и гърба....съветвам те да отделяш време за това, преди да правиш опити да клякаш с лоста.
На видеото се навеждаш много напред и губиш баланса и съществува реална опасност да си пуснеш лоста на главата и да се пребиеш.
Упражнения за загряване, които ми хрумват в момента:
Ззаставаш с гръб и пети прилепени до стената. Вдигаш ръцете прилепени към стената с лакти, рамена (и гръб) и почваш да ги движиш бавно от долу на горе. Т.е. ръцете ти пълзят по стената (без да отлепяш гръб, задник и пети) все едно правиш OHS. Прави 2-3 серии по 10 повторения бавно и внимателно.
Ако в залата има от дървените пръчи - взимаш я и от позиция “пръчката на кръста” с изпънати ръце я прекарваш над главата и въртиш до гърба и задника, като през цялото време трябва да си изпънати ръце в лактите.
Когато клякаш дръж погледа напред винаги, а не го забивай в земята.
Лостът в горно положение винаги трябва да е зад главата, а не над или пред нея- за целта трябва да се научиш да клякаш с по-изправен гръб.
Китките също трябва да се стремиш да са прави, а не извити назад.
Бих ти препоръчал да правиш движението без лост в началото...нещо такова:
Мерси много за съветите!
От другата седмица ще пробвам това, което ми каза и ще пиша как върви с прогреса.
По принцип съм много стегнат навсякъде (май), така че сигурно ще ми е много трудно в началото, но ако не беше трудно нямаше да е интересно :)
Днес правих малко спринтове сутринта. 4 отсечки по 50 метра.
Също и пробвах на @Redalex загрявките за OHS и си ме поузориха. На първата и едно не можах да направя. Лактите ми се отлепят просто. От втората загрявка направих 3 серии по 10 повторения. А онова от клипчето успях да го направя само с най-широкия хват.
Общо взето ще трябва доста да се потрудя за OHS.