Клуб на чичкото 30+

Прескочи до:

Както казва един колега “Без, бате, без” :D

Тъй...малко размисли и страсти.

Стриктното ВМ-НВД с отрицателен КБ не върши работа. Не и при мен. Вчера ме подгони един голЕм глад, та си е*а мамата :D Тренировките с тежко си искат храна. Та, нещо, което обсъждах със Скота и получих неговото важно одобрение ( :D ) - планът се променя не на намаляване на храната, а на увеличаване на тренировките :) Особено тази вчера ме зареди с много енергия и ентусиазъм и имам страхотно желание да тренирам. Съответно и храната ще се увеличи. Ще пробвам метода на Витан(2000 калории на ядене, па гледай какъв е плочкар :D ) да видим дали ще стане. Няма да са толкова много калориите, но минавам леко на “Всичко у кофата”. Тази вечер кондиция с пудовки, утре пак щанги, вдругиден пак щанги.

Ае! :)

Всичко в кофата!!! :D

Снощи кондиция с пудовки, ама забравих да я разпиша. Кръгове изхвърляне-обръщане изтласкване-суинг до вертикала - борческо (тук ползвах дъмбел 7,5кг) - американски подскоци - jumping jacks. Трябваше да има и малко тичане, ама при нас леко стана мамата си буря, та минах без тичането и добавих джъмпинг джакс, колкото и да не са еднакви :( 3 кръга, съответно :

изхвърляне (16кг) - 12, 11, 9 (всяка ръка)
обръщане с изтласкване (24кг) - 7, 6, 5 (всяка ръка)
суинг до вертикала (24кг) - 15, 15, 13
борческо (много слабо ми е, координацията засега ми е нулева) - 10, 10, 9
американски подскоци - 20, 20, 20
jumping jacks - 20, 20, 20

На последните можех и повече от 20, ама коленете се заобаждаха в един момент и колкото толкоз. Пак си плувнах яко де :D Борческото направо ме убива, 1во координацията на ръцете и движението ми е още чужда, 2ро раменете са ми слабо звено.

За днес :

Тренировка :

Кофички : 5, 5, 5, 4
Лег : 5х75, 5х75, 5х75, 5х75
Военна : 5х40, 5х40, 5х40, 4х40
Верт.скрипец(широк хват) : 5х70, 5х70, 5х70, 5х70(тук на последната серия една идея чийт имаше)
Заден клек : 5х100, 5х100, 5х100, 5х100
Тяга : 5х150, 5х150, 5х150, 5х150

Суплементация:

Преди : бета-аланин, 1/2 доза Myo-Blitz, 1/2 доза Testogen XR, кре-алкалин, инозин, трибулус
По време : БЦАА(25гр)
След : 50гр суроватка+10гр левцин (ужасен вкус.....!!!)

Размисли и страсти :

Стабилно днеска, трицепса и раменете просто предадоха богу дух :D Ръцете като цяло се напомпаха зверски, днеска мерих преди да изляза - 43см бицара :D Вертикалният скрипец беше стабилен тоя път, само накрая леко чийтнах на последните 2 повторения с леко издърпване с цялото тяло. Задният клек без никакви проблеми, тягата беше брутална, хвата ми стана на камък, а глутеуса крещеше на последната серия :D Това, което ме дразни е, че при малко по-голям обем с такива килограми и накрая отива на кръст отчасти. Предполагам ще трябва още малко докато посвикна. След тренировката анаболен шейк :D и като се прибрах допълних с малко хранене - 150гр цаца, 150гр картофи с лук, малко питка, 1/2 скумрия на скара (около 100-120гр).Общо взето това ми стига за днес.

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 12.06.12 17:26.

Ходене до зала тия дни, най-вероятно - не. Причина - ангина. Антибиотик до петък :@

Я сподели анаболния шейк.

казано от Тедо на 13.06.12, 10:06:

Я сподели анаболния шейк.

След : 50гр суроватка+10гр левцин (ужасен вкус.....!!!)

Последните дни нещата са много криви, та затова не пиша. Изпити разни + разни малки и по-големи драми и простотии се случват. Недоспиване + липса на тренировки + увеличено количество въглени, та малко съм качил. Надявам се да ми одобрят графика в работата за юли както ми се иска да бъде, защото ми се тренира, а съм го нагласил за максимално време за тренировки...Хубавото е, че остава само 1 изпит(може би 2, но вторият е избирателен, а не съм много убеден, че ми се ходи), та ще мога да се наспя хубаво тия дни.

Утре ще има размазвация, със Скота ще се смачкаме следобеда :)

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 18.06.12 23:05.

Тренировка :

Тяга : 3х3х170, 1х185, 1х195, 1х180
Лег : 3х3х85, 1х90, 1х95, 0х100
Военна : 3х3х40, 3х1х50
Преден клек : 3х3х100, 3х1х110

Спринтове : 5х50м - 6,75 ; 6,50 ; 6,33 ; 6,40 ; 6,35

Суплементация :

Преди тренировка - бета аланин, кре-алкалин, инозин, трибулус, 1/2 доза Myo Blitz & 1/2 доза Testogen XR
По време на тренировка - БЦАА
След тренировка : 40гр суроватка, 10гр левцин, 20гр мед (благодаря за забележката на краля на химията :D )

Размисли и страсти :

Що годе сносна тренировка, докато стигна до залата направо се смазах, жегата е ужас. Много туткане днес. Мислех 1х210 тяга, 1х100 лег, ама не се получи. На тягата 195 позакривяха и послушах Скота да не натискам. Тройките на 170 бяха яко експлозивни и ми харесаха. С лекотата, с която ги дръпнах 210-215 не мисля че трябва да ми се опрат, но ще ги пробвам на свежо, след като съм се наспал(бях нощна и след това само към 6 часа спах). Също така хвата яко държи, много е дръпнал за последните 2 месеца. На лега - не знам кво става, 95 ми бяха леки, избутах ги без грижи, 100 блокаж. На предния и военната реших днеска по-леко, другият път ще натисна по-сериозно. Спринтовете бяха малко кофти, понеже ги правих на асфалт и си понабих ходилата :D Но пък не очаквах толкова добри времена :)

Сега - контрастен душ, риба + картофи с лук, довечера малко таратор + яйца със сирене. Утре ще си взема магнезиево олио и ще почна мазане. Също така между спринтовете правих разтягания за хип флексорите и адукторите, добре дойдоха, ще позачестя - обикновено жестоко ме мързи да правя разтяжки.

Храната днес :

13:00 - миш маш (домати, сирене, яйца, чушки, лук) + 1 фх + 100гр макарони на фурна
14:30 - 2 свински + 2 пилешки пържоли + 1фх

Размисли - сутринта в университета се забавих и закъснях леко за работа, но поне що годе добра оценка на изпита :) Остава само един, но тежък на 27ми. От 1 до 10 юли пък не съм на работа (1 седмица отпуска + няколко дни не на смяна след това), та вече се чудя как да си планирам времето тогава, че да си “почина” добре (grin)

22.06.12
11:13

Честит Рожден Ден, Херцоже ;)

Благодарско :)

Тренировка :

Кофички : 4, 5, 5
Лег : 5х75, 5х75, 5х75
Военна : 5х40, 5х40, 5х40
Верт.скрипец, широк надхват : 5х60, 5х60, 5х60
Клек : 5х100, 5х100, 5х100
Тяга : 5х140, 5х140, 5х140

Спринтове 50м : 6,99 ; 7,35 ; 6,50 ; 6,43

Суплементация :

БЦАА по време
10гр левцин, 40гр суроватка, 30гр мед след

Размисли и страсти :

Може би защото одъртях, но днеска беше ужасно слаба тренировка. Мислех с тия тежести 8ци да изкарам, но още на 1вия кръг щях да се откажа. Кофите - ужас, лега тежеше все едно бутам 90, военната и скрипеца бяха добре, клека 1вата серия плитко и трудно, 2рата и 3тата бяха ОК, тягата си натежаваше. Не знам защо - храната беше ОК вчера, бях се наспал и отпочинал, но просто беше много, ама много скапана тренировка. Скота отбеляза, че често когато съм в кофти кондиция(не напълно смачкан, но като цяло зле) обикновено правя най-добрите си тренировки, а обратното - като съм отпочинал добре просто нещо не върви. Ебати парадокса....

На връщане реших, че поне днес мога без да ми тежи на съвестта да посъгреша и хапнах 150гр ментов сладолед. Също така вече имам блокче магнезий за вдигане. Сега отивам да си взема магнезиевото олио - оня ден проверих в 10 аптеки - никъде го нямаше, само в една казаха, че могат да поръчат, та сега ще си го взема най-накрая. Ташак.....

Днеска общо взето се очертава чийт ден, но то май си е нормално като за отпразнуване на одъртяването...

Има и една тренировка от вчера дето не съм я описал, ама ще я напиша по-късно или утре

22.06.12
13:33

казано от Херцог Трън на 22.06.12, 13:31:

Може би защото одъртях, но днеска беше ужасно слаба тренировка.

Хехе, шегаджия! :D

Шегаджия, шегаджия, щях със 75 кила да се затисна на лега, щеше да ме е срам...... :)

22.06.12
19:52

Я :) Честит Рожден Ден !!! На-здраве (d) и на щастие ((((: :D

Ооо, мерсиииии (sun) Иначе, от вчера съм ЩО ГОДЕ режимен :D То е ясно, че не може 100%, но наблегнах на кюфтета, шунки, кашкавал(напоследък съм се зарибил и си взимам почти всеки ден по 250-300гр от пита в магазина и го омитам набързо :D ), зелена салата, шопска салата :) Нямаше коли и т.н., една биричка само :) Също така по 2фх вчера и днес + 2 парчета торта :) Тия дни ми предстои последен изпит, само да мине и минавам в режим “Плажен билдър” :D Демек - тренировки, припичане на слънчице и почивка, когато не съм на работа :)

Направих грешката да изляза да ритам с “нещо” като потник (покрива трапеца изцяло, но няма ръкави) - и сега съм с трактористки загар по раменете....и при все, че съм вратар и не тичах - накрая не можех да си отлепя “потника” ни от гърдите, ни от гърба............вънка е нечовешко...... :(

Сесията свърши (само едно мини-контролно остава, но там едва ли ще има проблеми), утре една простотия трябва да оправя и най-после ще мога да се концентрирам над това, което искам да правя през лятото - тренировки и събиране на тен :)

Сесията свърши!

Днеска пооправих едни други ла*на, вероятно няма да се “оцапам” много. Днес съм нощна смяна, след което 2 седмици отпуска, тренировки, оправяне на храната + събиране на тен :) Лятото започна! :)

Малко не съм писал напоследък, но беше донякъде напрегнато и няма много за писане. За пореден път обаче виждам как в България хората, наричащи се “мениджмънт” често просто НЕ СТАВАТ.... :@

05.07.12
19:46

казано от Херцог Трън на 05.07.12, 19:37:

Малко не съм писал напоследък, но беше донякъде напрегнато и няма много за писане. За пореден път обаче виждам как в България хората, наричащи се “мениджмънт” често просто НЕ СТАВАТ.... :@

Говори ми... За последните години толкова интервюта за работа ми се е наложило да проведа, че ми се повдига от идеята! И образованието ни е такова, и икономиката като цяло - само претенции без капчица покритие!

Боби, проблемът е, че много хора от мениджмънт нивото (не на определено място, а генерално) просто са изгубили поглед върху нещата “в окопите”. Не един човек от шефовете е бил просто служител преди, но забравя какво е на тези под него. Получава се в един момент “приказка за стълбата”. Смирненски е бил ПРОРОК в това отношение и лично аз си препрочитам това произведение периодично през няколко месеца. А мениджмънта изисква още, и още, и още, и още......тъжното е, че кадърните хора в един момент им писва и казват “БАСТА” :(

Та така, малко да си излея яда в лирично отклонение.

Иначе тия дни съм на ЦХ някакво, ще видим как ще ми се отрази. Като цяло няма много глад, леко се усеща, но нищо страшно. Снощи реших да прочета на Ори Хофмеклер книгата за воинската диета, някои моменти ми допаднаха там, други не толкова, засега събирам информация, осмислям, ще видим как точно ще го наглася. Не искам да следвам някакъв точно предписан режим дословно, а да го направя спрямо усещанията си.

Редакция : В тоя ред на мисли може да се наложи да се допитам до по-разбиращите от циклично из форума за разни идеи :)

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 06.07.12 11:13.

Малко раздвижване направих, че не бях тренирал сериозно наскоро. То не че това е сериозно, просто малко да се задъхам, но добре дойде.

3 рунда :

10 изхвърляния @ 16кг на ръка
10 обръщания @ 16кг на ръка
10 изтласквания @ 16кг на ръка
25 суинга до вертикала @ 16кг

Със смяна на ръцете - дясна изхвърляния - лява изхвърляния - дясна обръщания и т.н.

Нарочно го направих на топло(27-28 градуса), за да видя как ще ми се отрази на въздуха...ами добре беше :) Чак на 3тия рунд суингове ми беше сложно дишането и то много малко :) Хвата поотнесе повечко натоварване.

Утре ще правя тренировка в залата, време е за тежка тяга + лег. Този път ще е само това като силов блок, останалото ще е леки опити на преден клек/обръщане/изхвърляне с клипове, защото искам да видя някои неща как са...

Добавките днес - бцаа 17-18гр (на око) по време на “тренировката”, сега ще има 45гр протеин + 10гр левцин.

Едит : Няма да е утре, неделя ще бъде.

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 06.07.12 23:56.

Почва да ми писва от някои неща/хора/поведения....

Вчера храната беше 4 кюфтета, зелева салата, лютеница с лук, малко пържени картофи, няколко люти чушки, 300-400гр миш-маш, няколко фх, малко пастет, 1 кафе и 1 мохито. Всичко беше след 19:30, само кафето беше към 16:00.

Днеска не знам каква ще е храната, ще има пак 300-400гр миш-маш(домати, чушки, яйца, сирене), останалото е неясно - среща на випуска, та не знам какво ще е менюто. Алкохол ще има 100% в дози :D Ще гледам да не прекалявам, че утре е ден, в който мисля някой и друг макс да направя...

08.07.12
07:06

Много е гот войнската диета, препоръчвам ти я - изведнъж имаш страшно много свободно време през деня, в което не се храниш или готвиш. Имаше и лек спад в теглото, но го отдадох на по-празни черва :D понеже работните килограми не спадаха

Ще видим как са резИлтатите след седмица. Вчера храната беше.....горе долу. Миш маш преди да изляза, после имаше : домати, сирене със зехтин и босилек, айсберг(много!), панирани сиренца, панирани пилешки филета, печени пилешки филета(много!), снежанка с цедено мляко, малко пържени картофи, 2-3 малки питки(по-малки от шепа), едно малко парче торта, над 1л уиски, 1 голяма бира, някакви безалкохолни разредители. Бая водичка, имаше и едно патронче мента. Малко прекалих с пиенето, но дори с толкова не бях много пиян, приятно развеселен е по-точно. Сигурно съм изял повече айсберг снощи отколкото през живота си досега...добре вървеше с печените филета. Панираните неща само ги пробвах. За съжаление вечерта завърши с разни проблеми и се прибрах много рано, а и бях доста дехидратиран. Сутринта бях много зле, не знам дали от дехидратирането но мускулите ми бяха на желе. Никакви проблеми с глава/стомах.

Тъй като изпуснах тренировката сутринта, по обяд, на около 37 градуса - час и половина ХИТ/ХИИТ или каквото е било там - футбол, тичане напред назад. Много пот и сили се изляха.

За капак много нерви днес пак, отново проблеми свързани с онази вечер, дано успея утре да ги оправя най-после...храната умерено добре, пак в прозореца след 4.

Мазнините около пояса са полезни за имунната система, помагали като бариера срещу инфекции и вируси.

Изследване на британски учени.

12.07.12
12:42

да бе аз треаше да съм тогава the baddest toughest dude evaaa ... И кат се замисля не съм боледувал от 2-3 години  ...

Ако беше вярно, аз щях да съм безсмъртен бре :D :D :D :D

Тренировка

Тяга : 3х170, 3х175, 3х180, 1х190, 1х200, 1х210
Лег : 3х80, 3х80, 3х85, 1х90, 0х95, 1х90

По няколко изхвърляния и обръщания с 40кг за техника и клипче.

Суплементация :

Няма.

Размисли и страсти :

Тази тренировка й беше времето най-после....много я отлагах. На тягата мощно, минимален проблем на 210, защото при 1вия опит да я издърпам, ръката с подхват изпусна ( ?!?!?! ) още в самото начало. Смених ръцете и без проблем ги дръпнах. Имаше някакъв умник в залата дето се чудеше защо дърпам толкова и докер ли ще работя, как млад съм щял да си прееба кръста и т.н. На 210 ме пита колко съм сложил и като му казах явно не вярваше, че ще ги дръпна, та само каза “айде давай, дърпай ги”. Същият още на 170 ме пита дали съм сигурен, че ще мога да отлепя щангата...

Лега нещо в техниката ми куца, 90ките ги бутам не много трудно, 95 обаче тотален блокаж и усещам натоварване в някакви места, които просто е нелогично да има такова.

Имам клипчета на 3те единици тяга, които ще кача по някое време.....

Отивам да спя, че бях нощна принципно...

14.07.12
14:52

Браво! От колко започна загрявката за тягата или директно на 170?

Направих 3 5ци - 80, 100, 120 преди горното, което съм описал :)

190

200

210

На 210 до мен се вижда оня умник, дето обясняваше как ще си прееба кръста ако правя тяга.

Като цяло, техниката може и по-добре да е, но съм имал къде-къде по-криви опити :) Гледайки 210 как ги издърпах, определено има едни 10кг отгоре, които ако не ми е уморен хвата са протоколни, а за реален макс - може би около 225…

15.07.12
10:42

На последното клипче на 0:11 дано не е кръста ти дето така изщраква

15.07.12
10:47

Телефона пукна ;)

15.07.12
11:26

Заради сеирджията бях наврян между една пътека за тичане и една лежанка та бях нестабилен- не му е пукал кръста ; ) Може би съм чукнал по микрофона или нещо такова

15.07.12
12:56

хаххааха, кой е музикалният виртуоз зад кадър?

казано от jorjomena на 15.07.12, 10:42:

На последното клипче на 0:11 дано не е кръста ти дето така изщраква

Ако беше пукнал кръста ми така, едва ли щях да продължа с вдигането :D

Днеска са ми натегнати еректорите, не съм сигурен дали е от тягата или от факта, че като се прибрах снощи(или сутринта по-точно, отново след високо-алкохолно излизане....) спах гол до кръста, а климатика бичеше. Не е нещо сериозно, малко мачкане с фоумролера и ще съм чисто нов.

Колкото до музикалния ентусиаст - бях зает, когато е проявил таланта си, не знам кой е бил :D

15.07.12
16:35

казано от Херцог Трън на 15.07.12, 16:30:

Колкото до музикалния ентусиаст - бях зает, когато е проявил таланта си, не знам кой е бил :D

Звучи като да е операторът ...:D

15.07.12
16:53

Не знам освен радиото какво друго чувате вие :D Ако бях запял щангата щеше да избяга :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1