казано от Deskameska на 23.07.12, 18:02:
Да ти е жив и здрав рожденика (cake), а ти се оправяй бързо. Няма да се даваме, я. :D
Благодаря :)
Хапнах си : салата шопска естествено :D, свинска вратна пържола, задушени броколи, моркови и карфиол и парче (cake), е нямаше как просто :)
Утре мисля да тренирам.....да видим.
Умирам от главоболие.....
:( снощното главоболие, прерастна в температура посред нощ, разтройство.... (dull) зле ми е.......
Може да се наложи и днес да не тренирам, всичко ме боли, мускули, кокали, всичко.....:(
Престоя у дома в болничен ми е уплътнен изцяло ;) пак чета едни дебати, едни чудеса в новите дневници на момичета, няма лошо, нали затова е форум ;)
Днес, 24.07.2012
До тук съм на 3 фпх със сирене (dull) и много вода, взех си и комплексни витамини и минерали.
За момента се чувствам ОК, ще видим по-късно....ще ми се да се раздвижа да му се не види.....
казано от Vessi-barabesi на 24.07.12, 14:27:
Престоя у дома в болничен ми е уплътнен изцяло ;) пак чета едни дебати, едни чудеса в новите дневници на момичета, няма лошо, нали затова е форум ;)
И аз така...не мога да си свърша работата днес...:D
казано от Margaritka на 24.07.12, 14:30:
казано от Vessi-barabesi на 24.07.12, 14:27:
И аз така...не мога да си свърша работата днес...:D
Абсолютно :D
25.07.2012
7.00 - резен пъпеш, малко тахан с мед и какао, 2 малки меденки
10.00 - 1фпх с масло и свинско филе
13.00 - тренировка
14.00 - свински шол, домат, краставица, сирене, 2 парченца локум с цял лешник :)
тренировката :
“The Barbell Complex”
6 rounds х 6 rep
- dead lift (мъртва тяга)
- bent over row (гребане от наклон)
- hang power clean (обръщане от стоеж)
- front squat (преден клек)
- push press (пуш преси)
- back squat (заден клек)
- push ups (лицеви опори)
Not for time, rest between sets as needed .
Тегло на щангата - 25 кг.
След това тъй като трябваше да чакам мъжа ми да свърши с неговата тренировка, направих :
Бърпи + скок върху кутия - 100 бр.
След 50-те починах повечко, и после още 50. Не съм засичала време, просто си ги направих без да се моткам много, много.
Кутията не знам колко см. беше висока,... колкото стандартна лежанка, за да добиете представа :)
Мнението беше редактирано от Vess на 25.07.12 21:28.
25.07.12
16:39
Гледам и ти си почнала хляб да добавяш :D.
казано от Vessi-barabesi на 25.07.12, 15:25:
...
тренировката :“The Barbell Complex”
...
След това тъй като трябваше да чакам мъжа ми да свърши с неговата тренировка, направих :Бърпи + скок върху кутия - 100 бр.
...
Ще те пращам на състезание скоро :)
Хе хе, Дес, хляба го добавих заради проблемите, които имах със стомаха (blush) ям го и то препечен задължително ;)
И като си гледам менюто, май ми трябват от време на време такива въглехидрати......
Вик, няма лошо, само да са такива килограмите на щангата на състезание, и ще се съглася :D
Да си допиша и останалата храна, която поех ;)
19.00 - салата домати, краставици, лук, зехтин, печено пилешко бутче цяло ( горно и долно ), 1ч.л.тахан с мед и какао, шепа сурови орехи.
Добре си хапнах днес....за човек, който е имал проблеми до вчера със стомаха :x
Мнението беше редактирано от Vess на 25.07.12 22:18.
26.07.2012 , четвъртък
хапнах :
7.00 - сини сливи, мед с тахан и какао, ред черен шоколад 85 %
12.00 - пилешки дробчета със пипер и лук, 1 свинско кюфте на скара, 4 - 5 сини сливи
15.00 шепа орехи, сурови, 4 - 5 сливи
18.00 - тренировката
19.00 - салата домати и краставици с лук, кашкавал, свински бут
22.00 - 1 с.л. мед с тахан, какао и ленено семе
2 кафета за деня
много вода
магнезий
комбинирани витамини
тренировката :
Завъртях следното 10 пъти :
10 бърпети
10 скачащи клека
10 лицеви опори
10 В - коремни преси
10 скачащи напади
Отне ми около 30 мин., не си давах много зор.....обслужвах и хлапето с разни неща докато тренирах ;)
Ми....долу-горе това беше май.....
Мнението беше редактирано от Vess на 26.07.12 22:29.
27,07,2012 петък (sun) отпускарско ми е едно такова :)
6,45 - 2 резена пъпеш
8,00 - тахан с мед, ленено семе и какао
12,00 - салата зеле с моркови, свинско с грах, малко останало от тахана от сутринта :)
За сега планувам да няма тренировка, ноооооо........знае ли някой ;)
...........дописване..........
15.00 - орехи
18.00 - сини сливи около 3-4
19.00 - шопска салата, 2 кюфтета от смлян свински бут :) , малко задушена царевица в масло
Не тренирах днес, но утре ще компенсирам :P
27.07.12
22:05
Няма ли отпуск? Моят свърши без да си почина особено, покрай нашите разболявания :(
казано от Deskameska на 27.07.12, 22:05:
Няма ли отпуск? Моят свърши без да си почина особено, покрай нашите разболявания :(
Е да де, в отпуск съм вече (sun) но малко ни предстои леко ремонтче и на почивка ще заминаваме в сряда до неделя :) отиваме на Карандила 8-)
Днес, 28.07.2012 събота :)
8.00 - 5 сини сливи, кафе, мед с какао, ленено семе и тахан
12.00 - печено пиле бутче, 1 кюфте от свински бут
15.00 - тренировка
16.30 - след тренировката - 3 яйца в масло и подложка резени кашкавал
тренировката :
суперсерии :
5 х 5 тръстър - 25кг, 25кг. 30кг, 30кг, 35кг.
5 х 5 тяга - 40кг, 45кг, 50кг, 55кг, 60кг.
суперсерии :
5 х 10 бърпи със скок върху кутия
5 х 10 хоризонтални набирания
Малко планкове, и коремни от вис
Стречинг
Довечера ще има риба на гости, но не знам каква :)
Дописвам :
вечеря - салата домати краставици, пипер, рибката се оказа карагюз :), диня
Малкия вдигна лека температура :( дано е добре утре (dull)
Мнението беше редактирано от Vess на 28.07.12 22:53.
28.07.12
23:08
Ако не те е страх, не се опитвай да я сваляш по никакъв начин. Нито панадол, нито нурофен и т.н. Температурата си е защитна реакция. Ако подмине 39,0 и може евентуално да дадеш нещо. Аз и тогава не давам. Споко деца са, ще боледуват. Ние тъкмо преборихме бронхит с хрипове - без антибиотици.
Така е Дес, за жалост така ще порастнат, въпреки че ми се иска винаги да е здрав, винаги (nod) Днес е добре младежа.......
Днес, 29.07.2012 неделя ..... провали ми се тренировката, много ме е яд, ама много....
8.00 - 3 сини сливи, 1/2 фпх с масло, нес кафе - останах гладна......
9.00 - тренировката (dull) с Вик и групата от Варна.
Загрявката добре, техника на разни упражнения ОК
комплекса :
20 мин. като всяка мин. правим следното, ако остане време до следващата мин. почиваме :)
5 скока върху кутия 75 см.
6 руски суинга @ 16 кг.
7 лицеви опори
Направих 4 рунда от 20 :( на 5-я се нараних жестоко (envy) много ме е яд на себе си, ама много....и се наложи да се прибера веднага у дома......да промия раните ......
Вик, добре съм, смъкна ми се кожа малко на две места, но съм пушка......е, доста съм синя де ама......юнак без рани не може ;)
нали спадам към юнаците де ;) хе хе
12:30 - едно кюфте голямо от свинско месо, 1 домат, сиренце и резен кашкавал
Нямам мед.....а умирам за тахан с мед :(
29.07.12
15:39
Какво направи, бе, Весиии ???? Здраво тренираш, няма как да мине без рани, ама надявам се не е сериозно. Дано бързо се оправиш.
казано от Vessi-barabesi на 29.07.12, 13:45:
При мен редовно се случва тая беда. Днес и аз пратих мъжа да купи, че с малката вече ревахме за тахан с мед.
казано от Deskameska на 29.07.12, 15:39:
Какво направи, бе, Весиии ???? Здраво тренираш, няма как да мине без рани, ама надявам се не е сериозно. Дано бързо се оправиш.
казано от Vessi-barabesi на 29.07.12, 13:45:
При мен редовно се случва тая беда. Днес и аз пратих мъжа да купи, че с малката вече ревахме за тахан с мед.
Дескони......бая се цапардосах ама.....ще мине, аз съм мъжко момиче 8-) хе хе . По ме е яд, че не си завърших комплекса, а много ми харесвашеееее ;(, но съм решила, като ми отмине крака да го боря сама тоя комплекс, няма му се дам (muscle)
А мед.....няма от къде да взема аз по това време :( .....тук до нас продава една жена, но я няма два дни вече....от кога я дебна :P
Мнението беше редактирано от Vess на 29.07.12 15:54.
29.07.12
16:00
Комплексът няма да избяга, все ще го направиш, само дето раната ти май е по-сериозна - синини, промивки, пудовката ли изпусна?
казано от Deskameska на 29.07.12, 16:00:
Комплексът няма да избяга, все ще го направиш, само дето раната ти май е по-сериозна - синини, промивки, пудовката ли изпусна?
Раната е сериозна, но ще мине, аз съм герой Дес :) не, не съм изпускала нищо, просто посрещнах една бетонна стена с предната си кост......между коляното и глезена, не знам как се нарича (blush) ще минееее.......
Това не ми е зора сега :( много ми е кофти.....май ще ни се провали почивката ;( имам подозрения, че дечко е пак с някаква шарка.....в яслата имаха скарлатина и.......не знам, утре сутрин отиваме при лекарката, дано не е това....ох дано не е шарка, че ще се побъркам вече...... :(;(:(
храната след обед.....
16 - 17 часа - пъпеш Галия, 2 - 3 ч.л.тахан пълнозърнест хе хе, но без мед
20:30 - шопска салата, тиквички с масло на фурна с кисело мляко и чесън разбира се :D и (beer)
Хайде, лека вече Ви желая (dull)
Мнението беше редактирано от Vess на 29.07.12 23:08.
29.07.12
23:30
Еее, вие голям отпуск карате. Малко като нашия - болни. Т’ва лято никак не ми харесва дотук. :(
Така, положението е ОК, не е скарлатина ами хранителна алергия....слава Богу (whew) че почивката ни отиваше на кино.......
Вписвам до момента :)
30.07.2012
храна :
9.00 - резен пъпеш, кафе
11.00 - 2 с.л.тахан с мед и какао (inlove)
3 часа яко чистене на целия апартамент с Рейнбоу........лелееее.....няма да Ви казвам каква вода изхвърлях (puke) ужасия просто......
15.00 - 3 яйца в масло, салата домати
тренировката днес : Табата
клек СТ - 8 интервала 20/10
лицеви опори - 8 интервала 20/10
коремни преси - 8 интервала 20/10
кофички на стол - 8 интервала 20/10
Яко напомпване лелееееее.......Табата влиза в графа ” любими тренировки ” :) ръцете ми, бедрата видимо се уголимиха.......сега отивам да нахраня мускулите с нещичко :)
Вечерята ....ще дописвам :)
казано от Vessi-barabesi на 30.07.12, 17:14:
...
3 часа яко чистене на целия апартамент с Рейнбоу........лелееее.....няма да Ви казвам каква вода изхвърлях (puke) ужасия просто......
“Прахта е нормална и безопасна околна среда, която само жените забелязват...” (giggle)
казано от Vic на 30.07.12, 17:20:
казано от Vessi-barabesi на 30.07.12, 17:14:
...
3 часа яко чистене на целия апартамент с Рейнбоу........лелееее.....няма да Ви казвам каква вода изхвърлях (puke) ужасия просто......“Прахта е нормална и безопасна околна среда, която само жените забелязват...” (giggle)
Вик, няма да ти казвам какво нещо излезе от диваните, матраците и килима в хола (puke)....хубаво си живеех в неизвестното, а сега какво, остана ми трайно увреждане в съзнанието :D
30.07.12
19:10
И на мен взе да ми става любима табата тренировката. Чудя се, защо не съм я правила преди по-често???
За прахосмукачките Рейнбоу имам особено мнение.
Да - показват ти как, въпреки всекидневните ти усилия да направиш апартамента чист, всъщност НИЩО не правиш. Но - колкото по-чисто, толкова по-зле. Ставаш по-болнав, предразположен на всякакви дебнещи вируси и бактерии и имунитета ти не те защитава и при най-малката атака. По-добре собствения сос и да си спестим няколко хиляди евро. Чистофайството се оказва лоша черта на жените.
Това демонстрация ли беше или имаш такава?
Дес, съвсем случайно стана това с Рейнбола. С комшийката от отсрещния апартамент си говорихме онзи ден и й споменах, че съм в отпуск и ще почистваме основно у дома, и тя ми предложи да ми даде прахосмукачката си Рейнбоу. Съгласих се, защото тя ми я даде за цял ден и си чистиш където си искаш и колкото си искаш, не като демонстрациите. Еми....няма такава мръсотия и прахоляк значи.....но установихме, че най-ценното е тупалката, другото си е като обикновена прахосмукачка, само дето събира мръсотията във вода. Та така :)
Дописвам вечеря....много зле - свински дроб на скара, до тук добре, (beer) на заведение, и като се прибрах....мъжа ми купил сладолед.....и нали са ми слаби ангелите на мен.....ппппфффф.....та хапнах и доволно количество сладолед (blush)
31.07.2012 :)
9.00 - кафе с мед, 5 с.л.овесени ядки със сирене
12.30 - пиле с малко ориз, бланширан, 2 корнишона, сирене, резен пъпеш
14.00 - раздвижване
Ядът ми се въглехидрати напоследък......
Ето го и движението за днес :
5 кръга :
10 тръстъра @ 16 кг.
10 лицеви опори
10 румънска тяга на 1 крак @ 16 кг. - 10 на крак
10 негативни набирания
мотках се за около 24:26 мин.
Табата планк - 8 интервала 20/10
Разтяжки :)
.........следва продължение.............
казано от Vessi-barabesi на 31.07.12, 14:51:
Да поспамя и аз, Блага извинявай......
Марги, за какаото знам това което си написала, но каквото имам възможност, такова си купувам. ОК, няма да го наричам натурално какао, а просто какао ;)Относно фъстъците, моя стомах също няма никакви проблеми с тях ;)
И аз да поспамя (devil)
Вчера се оплаквах на Илия за този проблем с фъстъченото масло и получих следния отговор:
Ilstrong, вчера
ОК! Отивам да се обучавам...
п.п. И аз обожавам фъстъчено масло...
Това е минотавърът, който яде по 250гр краве масло, объркано с какао... :x
———-дописвам—————
Следобед - ябълка, 2 с.л.тахан с мед и какао
Късния следобед - имам си първо набиране стриктно (party) и до там де.....но пък докато малкия си риташе топката, аз правих опити за кипинг набирания и долу горе стигам до 2 - 3 половинчати, в смисъл вместо ” гърди до лоста ” моето беше ” чело в лоста ” ха ха ха :D
Вечеря - салата шопска, пиле с ориз, бланширан :) и още една с.л.тахан с мед и какао :P
Оп, народе, тук съм, на почивка сме и е толкова спокойно и диво тук, че вообще не ми е до компа ;)
Та храната вчера и днес :
ябълки, кафе, сандвичи с шунка и кашкавал, 1 сусамка, скумрия цяла на скара със задушени зеленчуци, салата асорти, бира и такива неща. Спокойствие, чист въздух, каманак, планина, кеф :)
Днес си спретнах и следното :
21-18-15-12-9-6-3
Сумо тяга хай пул с 16 кг.
Бърпи
Суинг до вертикала с 16 кг.
Набирания
Добре се получи :)
Привет народе :) Поздрави от Карандила :)
03.08.2012 и 04.08.2012
храна : сандвичи с шунка и кашкавал, салати шопски, свинско на барбекю, лук и филийки на скарата мммммммммм, сусамки, сурови орехи, сливи, круши и такива неща :) като цяло храната бива :) не прегрешавам ;)
Тренирах вчера, днес мисля да почина :)
Тренировката на 03.08.2012
Бърпи + Румънска тяга 25 кг. щанга комбо - 50
още 5 рунда :
Бърпи - 10
Румънска тяга - 10
Суперсерия 5х5
Вертикален скрепец - 30кг, 30кг, 40кг, 40кг, 30кг.
Гребане с щанга - 25кг, 25кг. 28кг, 28кг. 25кг
Пораздвижих се :)
Как забравих да Ви се хваля.....цъ...цъ...цъ...
Всеки ден си имам по 1 - 2 чисти набирания 8-) голям кеф :)
Прибрахме се :) и утре на работа (dull)
Днес 05.08.2012
храна : 2 сандвича с шунка и кашкавал подпечени, мляко с нес, шепа орехи, 3 яйца в масло, няколко сливи, шопска салата, печено пиле, задушени царевица и грах в масло
пораздвижих се с :
5 х 20
лицеви опори
скачащи клека @ 6 кг. в ръце ;)
Семпло и бързичко ;)
Мнението беше редактирано от Vess на 05.08.12 21:33.
Добър вечер (bow)
06.08.2012
храна : еспресо, 2 фпх с кашкавал и шунка, 1 шок.бонбон от почерпка, пилешко филе с гъбен сос, салата шопска, ябълка, 2 с.л.тахан с мед и какао, пилешко бутче печено, задушени грах и царевица, салата домати и краставици със сирене
тренировка :
15 - 12- 9
Планк на лакти/на длани/лицева опора
Качване на стол десен крак с 16 кг. пудовка в ръка
Качване на стол ляв крак с 16 кг. пудовка в ръка
Бърпита
Тръстъри с 16 кг. пудовка
Напад десен крак с 16 кг. в ръка
Напад ляв крак с 16 кг. в ръка
Отне ми около 30:54 мин. ...мотках се мен ако питате ама.....
Тази седмица отново няма да имам възможност да отида до зала да повдигам, тъй като сме сами с малечко-палечко и няма на кого да го оставя, затова тренировките ми ще са подобни на тази, в домашни условия......
07.08.2012
храна :
6.45 - резен диня, 1/2 ябълка
8.35 - ленено семе с мед и какао, еспресо горчиво
12.30 - свинско със зеле, салата домати
17.00 - няколко сливи, 2 с.л.тахан с мед и какао
18.30 - тренировката
19.30 - 1 краставица, 1 домат, малко сирене, пиле печено, грах и царевица задушени в масло, и пак ленено семе с мед и какао малко :)
тренировката ТАБАТА :
40 интервала 20/10
1. Набирания с отскок - 10,8,8,8,7,5,8,7
2. Коремни преси - 14,13,10,12,11,10,10,10
3. Лицеви опори на колене с прибрани лакти до тяло - 12,9,8,8,7,7,6,7
4. Клек - 15,13,13,12,12,12,11,12
5. Глутеус мост - 16,17,17,17,19,20,20,19
Лицевите опори ги правя от колене с прибрани лакти, установи се че чистите ми лицеви са с много по-разтворени лакти в страни от необходимото и затова започнах да правя тези с прибрани лакти, но от колене докато се науча на чисти с прибрани лакти ;)
07.08.12
21:48
Яка тренировка. ИзПОТителна :D
Тия лицеви не са ли за трицепс така. Трицепсови така да се каже. Те са по-труднички, поне на мен са ми.
казано от Deskameska на 07.08.12, 21:48:
Яка тренировка. ИзПОТителна :D
Тия лицеви не са ли за трицепс така. Трицепсови така да се каже. Те са по-труднички, поне на мен са ми.
Ами и аз така си мислех, но не, не са трицепсови а точно рамо се товари доста. За първи път като правих такива, рамената ми бяха гипс. И на мен са ми по трудни тези, затова ги правех от колянна опора.....Тези дето Зузана ги прави, си ги правя и аз, гърди до долу почти, но така ръце до тялото....трудна работа.......