Хаха много яко зърно на първата снимка :D
БТВ Да смениш тоя айфон с един Галакси Нексус (y)
08.09.12
12:31
Колко ти е ханша, БРЕ ?
После не знам дали ще имам време, та давам един бърз доклад сега.
Тренировката днес - 120 повторения тяга (12х10)
100 повторенип лег (10х10)
гребане и пек-бек в 4 сериии
тяга (1@20, 2@30, 3@40, 3@50, 3@55); лег (3@20, 3@25, 4@30) - това са брой серии
мерки: ханш - 89, талия - 67, бедро - 53, прасец - 36
Това измерих, всичко в отпуснато състояние и в най-широката част, без талията, разбира се/
Храна: свинско с картофи (малко бяга останали), гаспачо, печени чушки, маслини, тиквени семки, ще има още после.
Мнението беше редактирано от cocobutt на 08.09.12 12:55.
08.09.12
13:01
Уу, найс. Имаш потенциял за биг ас’д. Тури 3-4 кила нагоре, да ти стане ханшО 95 и си чук. Евала.
Стига с твойте бигассед фетиши ве :Д ^^
Мнението беше редактирано от Vintage на 04.12.12 17:58.
Квото и да говорите, явно си падате повече по плажната структура :D. Постът с бицепса светна преди поста с г*за. :D
Мнението беше редактирано от Петър на 08.09.12 13:37.
Такааа, имам малко временце да избия и ще си напиша впечатленията от тренировката. При досегашен макс мисля, че 4 повторения на 60 на тягата, днес докарах три серии десятка с 55 при суперсерии с лег, като почивките не надвишаваха 2 мин, в повечето случаи бяха по-малко => доволна съм. Честно казано очаквах повече да се озоря на тренировката, но сухите пасти и медът си казаха приказката пак :D На лежанката спокойно можех да се справя с 35, но нямаше да докарам 10 повторения, а именно това беше целта на занятието. Към храната добавям зелева салата, още една порция свинско, 200г заквасена сметана и една круша.
В зависимост от състоянието ми утре ще реша дали да тренирам крака или рамо. Поздрави!
08.09.12
22:44
Снимката с бедрото може да се направи на меме, както и предишната. Даваш ли разрешение да направя две меме-та?
казано от Lachezar Tomov на 08.09.12, 22:44:
Снимката с бедрото може да се направи на меме, както и предишната. Даваш ли разрешение да направя две меме-та?
...ХАХАХАХА
казано от Lachezar Tomov на 08.09.12, 22:44:
Заповядай, разбира се. Да се посмеем малко :D
Относно тренировката - днес бях възпрепядствана да ида сутринта до залата, мускулната треска е точно, каквато обичам - ненатрапчива, непредизвикваща цветущите ми псувни, но индикатор за качествена тренировка. Като се прибера, ще направя една интервална, но деня си го считам като почивен.
09.09.12
18:35
Ето ги:
http://www.quickmeme.com/meme/3qtqd0/
http://www.quickmeme.com/meme/3qtqbr/
Дано да са видими, не дава да се свалят, а не ми се играе да ги правя на компютъра :)
09.09.12
18:46
Давайте, разпространявайте из нета ! :D Ще станеш известна Харли :D
Мнението беше редактирано от Кристиян Дончев на 09.09.12 18:47.
Еййй, много са готини бе, утре тамън ще клякам, да си ги принтирам да ме надъхват освен, хаха :D
Искам да се оплача, че от 3 дни ей по това време ми се дояжда зверски много. Май-май съм в ПМС :D
Много динамичен ден, скапах сееее....
СС: клек - 120 повторения (12х10), бедрено сгъване - 100 (10х10)
СС: абдуктор едностранно от стоеж, калф от седеж - 4х10-15
клек серии: (1 СТ > 1@30 > 3@40 > 3@45 > 2@50 > 1@45 > 1@40)
Храната не знам има ли смисъл да описвам, тъй като ям много и от всичко... И все пак - пилешко с гъби, хляб, салата, праскова, лъжица мед, 5 соленки, домашно прясно мляко 1/2 чаша, годжи, кремче от овес с доза матрица.
Мноо глад, баце!
Иначе клековете трябва да ги правя с 60% от макса, което в моя случай е 36 кила, ама не ме кефи така :D
+ половин фамилна пица с гъби и маслооо.
Не разбирам как мога да ям толкова и да не се подувам :D
казано от HarleyQuinn на 10.09.12, 20:02:
Не разбирам как мога да ям толкова и да не се подувам :D
Като разбереш, сподели, моля те. :)
Понеже имам афинитет към черните коси,с лека ръка - моментално и виртуално. . .ти се карам,как си могла да подстрижеш и смениш цвета на тази коса o.0 Богохулство !
п.с. Такова нещо, трябва да се наказва със закон :D
Мнението беше редактирано от Иван П. на 10.09.12 21:01.
Малии, строших кантара днес - 53.3
Ще влизам една седмица в релси, та да видя колко от тези нещастници са задържана вода и колко - реално тегло. Съмнява ме крайният резултат да е под 51.
тренировка за ръчици (мразя!):
СС: кофички (на успоредка и на пейка) и бицепсово сгъване (скотово и с щанга) - 120 повт от всяко (12х10)
СС: едностранни раменни, обратен флайс от седеж - 4 серии
Кофите: макар и плитки, се надъхах да изкарам поне 5х10 на успоредката...то пък взех, че се справих с 9х10! Накрая беше голяма мъка и се възнаградих с 3х10 на пейка, като краката ми също бяха лекичко опряни на пейка, колкото да не си изкривявам физиономията в гротескни изражения.
За днес имам телешко, дано пак да не огладнея довечера :D
Мнението беше редактирано от cocobutt на 11.09.12 11:21.
Поразчистено по молба на HarleyQuinn (включително и мой коментар).
Моля не създавайте излишна работа на модераторите. Предварително благодаря!
под контрол (10:40 - 14:00): телешко със салата, 2 пълнени патладжана, 2 яйца, тахан с мед, чаша дом. пр. мляко, 1л чай (sun)
Сподели , ако е възможно какъв чай пиеш :) Търся си нещо да заместя кафетата , ама немога да си харесам хубав чай.
Редовно си пия по 2 чаши зелен чай на ден. Днес, освен тях, пих някакъв микс от балкански билки, който си купих наскоро - равнец, кантарион, мента и още, за които не се сещам. Пия редовно чайове, защото пушех стабилно по едно време, причиних си хроничен фарингит и сега, ако не пия течности едва ли не постоянно, ми се пресушава гърлото.
Ако обичаш по-киселички вкусове, препоръчвам ти каркадето - на мен лично много ми допада ароматът, както и този на горските плодове :)
А пушиш ли все още?
Каркадето е добро,но чайовете нямат същия ефект като силно черно кафе :С
Не пуша от година и 2 месеца някъде... Чат-пат по партита паля, но след 4-ата вече ми става неприятно. Иначе кафето много го обичам и да, черно!
Мнението беше редактирано от cocobutt на 12.09.12 09:42.
казано от Vintage на 12.09.12, 01:47:
но чайовете нямат същия ефект като силно черно кафе :С
Зависи кой ефект на кафето търсиш. Има чайове, които могат да ти разтърсят и костите, приготвени по подходящия начин.
За днес нямам нищо, което да отбележа, почивам и съответно - плюскам. Майка ми се прибра от Тунис с някви арабски лакомства и любопиството, барабар с лакомията надвиха. Както и да е, и тва ще мине все някога...
Наслаждавам се максимално на седмицата, че в понеделник - даскало (още ми е трудно да асимилирам).
Та...причината да се включа е, че наблюдавам някакво хипервъзстановяване. Не знам от храната ли е, от какво... Мускулните трески са ми направо гъделичкащи, а очаквах при такъв обем и интензитет поне след първите тренировки да съм мумия. Както и да е, имах разместена става на средния пръст на дясната ръка от нчколко седмици, бях решила, че днес ще ида да ми я наместят, а тя през нощта се наместила сама! И синини където имаше, и тях ги няма. Всички тези чудеса - за една нощ...
Здравей, първо да те поздравя за прогреса и продължавай на пред!
Харесват ми тренировките те ти. Искам да те питам, по някаква програма ли тренираш или ден за ден решаваш, какво и как ще тренираш, в зависимост от това как се чустваш ?
Успехи! (F)
Добро утро :)
Стели, досега по програма не съм тренирала. Влизам си в залата, като имам на ум 2-3 упражнения, които задължително трябва да направя, останалото е настроение. Аз постоянно човъркам разни сплитове, гледам упражнения и ако нещо ми хване окото, пробвам. Между някои от сериите се раздвижвам с упражнения СТ като напади, лицеви и т.н, но не ги пиша, те са си за айляка, дет’ се вика.
Тази седмица почнах да тренирам по gvt, което представлява 10х10 на базовите упражнения. Много ми допадна, защото де факто е някакъв режим, който не ограничава, съпорт упражненията мога да си ги сменям, както ми е кеф, а същевременно качвам обема на базата, тренирам издържливост и създавам предпоставки за качване на маса и сила.
Верно, че не може всеки път да си машина, ама аз не съм доволна от днешната. По-точно - от тягата. Свикнах всеки път да дърпам я с някой килограм отгоре, я с повторения и серии, днес нищо не направих. Тъпо ми е...
СС: тяга - 107 (10х10, 1х7) и лег (10х10)
СС: верт. скрипец ш. хват и флайс от лег - 4х10-12
тяга серии: 3@40 > 2@45 > 2@50 > 1x7@55 ;( > 1@50 > 1@45 > 1@40
лег серии: само 2 бяха с 30, останалите - с 25, щото нямаше кой да ми пази.
Купих си много яки клинчета за трениране... и все още ми е тъпо.
(12 и нещо - 20:00) - телешко с печени чушки и мусака, дом. пр. мляко с овес и годжи, полусурово свинско с печени чушки, маслини, прилични количества тахан
Мамчето каза, че съм наедряла в раменете (sun)
13.09.12
20:11
Трябва да се радваш само ;) моят мъж днес ми каза “Да съм се радвала, че приличам на момченце :D “
Ми радвам се, щото се оказа, че раменете са ми доста прогресираща група и много допринесоха за кофите оня ден. Трицепсът ми е най-слабият мускул в момента.
Гъзова тренировка:
СС: клек и хип тръст - и двете 11х10
СС: бедрено разгъване, абдуктор едностранно - 4х10
Килата не са нищо особено, серии с 40 и 45, клековете бяха максимално дълбоки, почивките, както обичайно - не повече от 2 мин.
Имам половин кило свинско без кост с кафяв ориз. Половината вече го няма, хапнах също и тахан с мед и фурми (тунизийските са доста по-неутрални на вкус), няколко сушени червени боровинки.