22.09.12
13:00
Привет, искам да помоля някой от вас да ми помогне с изработка на една тренировачна програма. Ходя на фитнес от един месец напълнял съм с два килограма, в момента съм на 15 години 1,82 см. и 52 кг. Тренирам и баскетбол. От няколко дни пия и СуперМАСС 2100 на БИОГЕЙМ 30 мин. преди и след тренировка ( фитнес ). За момента правя следните неща:
Правя мъртва тяга. Какео с 6-тиците и 8-миците. След това флайс с по 6 кг, След това повдигане на раменете за трапец с дъмбели по 10 кг във всяка ръка. След това правиш от стоеж бицепсово сгъване с щанга с 10 и 20 кг дискове. Накрая бутам легпресата с 40-50 кг тежест. Моля при програмата ми давайте и някакви видеа от които да виждам кое как става, защото не им знам много много имената, мерси предварително !
22.09.12
17:37
казано от Dani Mirov на 22.09.12, 13:00:
Привет, искам да помоля някой от вас да ми помогне с изработка на една тренировачна програма. Ходя на фитнес от един месец напълнял съм с два килограма, в момента съм на 15 години 1,82 см. и 52 кг. Тренирам и баскетбол. От няколко дни пия и СуперМАСС 2100 на БИОГЕЙМ 30 мин. преди и след тренировка ( фитнес ).
За начало ето ти два варианта:
Вариант 1
Вариант 2
Правиш месец и половина-два, след което отново имаш два варианта:
Вариант 1:
Понеделник/четвъртък: клек, лег, обръщане/гребане
Вторник/петък: тяга, военна преса, набиране
Всичко се изпълнява 5х5.
Вариант 2:
Понеделник/четвъртък: Тяга, високо изтегляне, набиране с раменен надхват (с тежест), гребане с щанга, чуково сгъване с дъмбели, сгъване за задно бедро; Тягата 3х5, останалото 3х8-10;
Вторник/Петък: Клякане, напади с тежест, кофи с тежест, лег/полулег с дъмбели, военна преса, френско от лег.; Клек 3х5, останалото 3х8-10;
Тоя Супермас го изпий колкото се може по-бързо и повече не помисляй за Биогейм или Нутрим. Да оставим настрана, че тези марки не струват, да оставим на страна и това, че пари за гейнър са пари на вятъра, но просто на 52кг нямаш никаква нужда от добавки. Можеш да си набавиш всичко необходимо с храната. Помисли сериозно за хранителния режим, без това не става, бих ти препоръчал ВВД или РБД.
Успех.