StreetWorkout / Bodyweight Conditioning [Дневникът на Велев]

Темата е заключена.
Прескочи до:

18.09.12
21:58

Лицевите на една ръка са упражнението , което подценявам най-много ... Знам за ползите му , наистина ще boost-нат доста силата , амаа ... трябва да пробвам. В интерес на истината вече втора седмица не съм правил сериозна тренировка (ей така да отида да си кажа 10 серии от това , прогресии от онова бла-бла , да прекарам 1 час на лсота) ами поддържам с някакви перфектни human флагове (да , това е упражнението което БЕЗ ДА УЧА и правя прогресии за него ГО УМЕЯ и задобрявам повече) , суингчета за предна везна (особено сега в даскало много ги правя) , правя дълги задържания на една набрана ръка и така. А за human flag-a ... миналия ден правя опит - 6 секунди перфектен флаг , на следващия ден го повтарям пак ... преди съм го пробвал 10тина пъти , но и това умение както задната везна ей така ‘даром’ си ми паднаха хахаха. Силовото възлизане на лоста ми се е подобрило , включвам false grip и се получава готино.
Утре имам физическо в даскало и ще повися за една по-сериозна тренировка на лоста !!!
А колкото до планча да се върна - ще правя веднъж-два пъти в седмицата прогресии за него , като най-вече ще работя с стойката на ръце , tuck planche holds , лицеви на една ръка.

P.S . Наистина имам вече ‘плочки’ !!! Щом на пълен стомах се виждат пред огледалото , значи наистина съм изчистил ... И СЪМ 90 КИЛА ?!?!?! Im so awesome .. xDD

20.09.12
01:41

Та ето на какво положение съм с набирането на една ръка. Дори се помъчих да направя една частица от набиране :D Спуснах леко и пак се понабрах ... Трудна работа е , но усещам че заяквам повече и повече :) Тази 2седмична почивка ми се отрази дооооста добре :)

Тука един клип на който правя силово , след това негативно на една ръка ии някаква задна везна ... :D

П.С. Имам мускулна треска на гърба !!!!!

Така ли тренират стрий фитнесите, по Дончо&Гергана и дънкови панталони?

20.09.12
10:12

Хахахахахаха :D Не , така ходя на даскало :) Клипа е сниман в междучасието ,а на училище нормално да се облека така xDDDD Относно това , страшно неудобно е за тренировка в такава екипировка , фен съм на свободните леки панталонки и тениска ... Се тая , i don’t care

Дразня просто, не го приемай лично. ;)

20.09.12
22:52

Все пак е добре, че на една ръка успяваш да се позадържиш и даже да се понабереш. Напредваш му и на него, ама на задната везна си доста добър.

Мнението беше редактирано от gazena gadinka на 20.09.12 23:00.

22.09.12
16:23

Чудил съм се , продължавам да се чудя и ще се чудя ... ЗАЩО по дяволите тази предна везна все още не я мога ? Умения като задната везна и human flag-a , които почти не съм отделял време за заучаването им ги УМЕЯ и то доста добре , а предната везна ... толкова много тренировки за нея иии все още не я умея (но пък съм все по-близо и по-близо) !!!
Днес може да се каже , че направих тренировка за крака - бачках готино , около 15 пъти се качвах до 3тия етаж на един блок , като постоянно пренасях някакъв товар , я куфари с инструменти , я стъклопакети , къде крила (дограма,прозорци) хД Краката накрая ми бяха солииидно напомпани и изморени. Сега смятам да си дам една лека дрямка , после ще отида на ‘кръста’ (Св. Петка , Асеновград , много готино местенце и изглед към града) и ще пощракам малко с апарата, след което като се прибера мисля да направя една тренировка на лоста (суингове за фронт левър , холдове на задна везна , прогресии за набирания на една ръка , тук таме някоя кофа и така.)  И смятам да пробвам максимума си на задна везна , като направя 2 варианта - с чийтинг и без чийтинг ... чийтинга представлява когато трицепсите ми се опират на перките (широките гръбни мускули) на гърба и така един вид си улеснявам доста везницата ; без чийтинга е по-трудно.

22.09.12
20:34

Малко позьорско майсторство , крака и мазно upper body xD

Edit : 182cm / 90kg /16y/o

Мнението беше редактирано от George на 22.09.12 21:40.

22.09.12
22:02

То няма чак толкова чудно в това. Първо предната везна е много гадна като изпълнение - и на мен не ми се получава много добре, а и нещата, които някак ти се получават от раз е нормално да са ти по-гладки като изпълнение от тия дето си играеш да ги учиш.
А и не се притеснявай, не е чак омазнено тялото - вадиш добър релеф. :)

22.09.12
22:18

Ами за тези 90 килца , няма начин да няма мазно по мен , ноо както съм казвал - вълнуват ме повече силовите умения и постижения , те са ми по-приоритетни ... стига да не се стига до коремче , че тогава не ми харесват нещата :)
Мамка му , лекичко е сложно да се комбинират любов,даскало,тренировки ... :D Трябва да започна да правя тренировките си по-интензивно,бързо , да са достатъчно натоварващи и качествени , да си праскам въжескачка (скачане на въже ! :Д) през ден и да внимавам с храната и да не омазнявам повече от сегашното ми положение !

Тази вечер не направих тренировка (освен 2 негативни на всяка ръка + 20 набирания). Изоставил съм кофичките, това не ми харесва ... Утре смятам една раздаваща се тренировка да направя , от всичко по много - много набирания , много кофи , много везни ... докато не капна от уморa .. или една по-нормална тренировка с тежести по мен ?

Bicepsception ... :D

Мнението беше редактирано от George на 22.09.12 22:19.

А лоуър боди къде е ?

23.09.12
07:05

Краката ... пистолети , напади , стълби , клекове с допълнителна тежест , предни клекове - това правя за тях , както се вижда два поста по-нагоре не съм ги изоставил :) Вмъквам веднъж седмично тренировка за крака , а понякога стават и две тренировки дори (особено последните 2 седмици от както намалих драстично тренировките за горна част на тялото).

28.09.12
10:36

Вчера и миналия ден си карам само на везни , силови и прогресии за набирания на една ръка (както обикновено ...)
Силовите ми са се изчистили като техника , вкарвам false grip и се получават много чисти повторения. Направих 5 експлозивни силови с пляскане (след експлозивна кофичка отскачам и пляскам с ръцете хД) Пробвах също асистирано набиране на една ръка , като с другата се държах за основите на лоста ... това беше невероятно трудно , мисля , че успях да усетя какво е да се набираш на една ръка :D Остава ми само предната везна за сега (след това и опорната везна) , всичко друго съм си го изчистил и ми е страхотно.
BTW , днес може да пробвам бавно силово възлизане на лост (false grip разбира се) , мисля че ще го направя.

03.10.12
22:08

Днес много стабилна тренировка , интензивна , хаотична леко ...
Сложих дискове на правия лост (общо 36кг) и започнах клекове, предни клекове, военни преси , сгъвания за бицепс , повдигания на пръсти за прасци , чукчета , тяга , повдигане напред с изпънати ръце (за рамена) ... всички тези упражнения с 36кг-овия лостец. Хаотично правих упражненията , много наблегнах на краката и рамената. Преди това правих драконови флагове (между другото много съм заякнал на драконовия флаг , много стабилно го държа за разлика от преди) лицеви опори и накрая ~15miн .скачане на въженце. Плувнах в пот , краката ми трепереха , утре очаквам мускулна треска.

Снощи пък се хванах и направих 100 лицеви опори за 2 минути (преди да си легна) ии днес съм с мускулна треска на гърдите и трицепсите ... също така имам мускулна на гърба (странно...) ;;; А и още - снощи направих 100 клякания в една серия .. по-точно полуклекове и въобще техниката беше с акцент върху квадрицепсите ... няма такова напомпване просто !!!

Също така се научих да правя 1-2 бройки human flag pull-ups ... А миналия ден между чиновете в даскало направих 38 кофички :О :О :О :О Нов личен рекорд

P.S. Любителите на транс музиката ... нападайте Universal Religion Chapter 6 by Armin van Buuren !!!! Има много стабилни парчета , просто разкош!

03.10.12
22:45

Вече включваш много стабилно и фитнеса в тренировките. :) Много добра тренировчица си направил днес. Ама след тия клекове от снощи и тия клекове с щангата от днес... може да има стабилна мускулна треска утре.

04.10.12
22:34

Има лека загатваща мускулна треска на крачетата , най-вече квадрицепсите. Раменните преси много добре ми дойдоха също. Утре смятам да направя една стабилна тренировчица пак ^_^

10.10.12
12:24

Ooooo , страхотно - одеве отивам на лоста през междучасието , докато с едната ръка държах телефона на ухо и говорих , отскочих и с другата направих половинка набиране на една ръка (от полунабрано положение до брадичката над лоста) , след това го повторих същото и направих още 2 такива повторения с другата ръка. Честно казано не очаквах , че ще успея , беше стабилно трудно , все пак 90кг - една ръка ... След това направих 10тина силови възлизания и 15 секунди задна везна.

10.10.12
21:12

Ееее, браво, все пак успя да го направиш това набиране на една ръка. Това си е наистина трудно упражнение.

10.10.12
22:11

Браво. Стабилни постижения за килограмите ти. Също така тренировките ти са доста качествени, знам от опит че повечето ученици които се занимават със стрийт фитнес тренират много хаотично.
За предната везна се изисква търпение и постоянство - наистина много. За жалост и аз съм закъсал на прогреса за предна везна, това е първото упражнение с което се сблъсквам, което изисква много постоянни тренировки и време да заякнат мускулите. За сега почти я държа на сгънати ръце, което е лошо тъй като трябва да е на изпънати ръце, до 1-2 месеца трябва да я държа на сгънати ръце. Прогресиите на Coach Sommer помагат много, но трябва време (Почнах да правя прогресии за везната от началото на лятото).

10.10.12
22:50

Благодаря :)
Предната везна наистина е мнооогоо трудно постижимо умение , трябва да наблегна пак на нея повече , защото се увлякох по силовите , флаговете и набиранията на една ръка таа покрай тях леко съм намалил тренировките за фронт левъра. Умения като задна везна и human flag ги усвоих супер бързо , без специални прогресии , а предната везна - иска много време и постоянство, това е :) . От утре смятам да започна пак , всяко междучасие на лоста по 4-5 суинга.
Имам и прогрес с планча !!! Tuck planche го държа 10тина секунди вече , усещам че подобрявам контрола , силата и техниката при това упражнение.

Тези прогреси в момента не знам от къде идват ... аз почти не тренирам в момента , просто от дъжд на вятър го карам последния месец , а ето че започнах да се набирам на една ръка xD Май май е време да включа жилетката с тежести пак , да правя 2 тренировки седмично с нея , и 1 със собствено тегло за развлечение и прогресии за везна.

А и тази сутрин , когато направих набирането на една ръка бях страшно отпаднал и недоспал , бях си легнал в 1ч. предната вечер , а сутринта в 6,30 на крак вече бях ...

10.12.12
17:24

Както обикновено - започна се даскало и тренировките намаляха ... Това е и една от причините да не съм активен във форума и да попълвам дневника.
Тези дни ще се снимам , ще си взема мерки и ще следя прогреса. В последно време главно тренирам крака , тъй като правя повече кардио , плюс това наблягам на кляканията , пистолети , напади и български клек. Наистина много сила съм загубил за последните 2 месеца , но няма начин ... Прибирам се изморен от училище , имам много за учене , повечето свободно време ми е съсредоточено върху приятелката ми. Но все пак намирам време и правя велоаргометър , клекове , лицеви ... от дъжд на вятър някоя кофичка и набиране. Правя изометрия за рамена - разтваряне на дъмбели в страни (2кг) със задържане в продължение на 1 минута и така няколко повторения.
Вече преди всяка тренировка загрявам поне 15 минути цялото тяло много хубаво... ако правех това всеки път ,когато тренирах ... сега нямаше да ме болят рамената и да ми пукат ставите ... Но да си знам :)
За сметка на това в училище съм много добре. Вече ми изплащат стипендията (смешните 21лв/месец , но не ми дреме толкова дали ще взимам някаква стипендия или не) , сега се боря да завърша първия срок с над 5,50 за да продължа и втория срок със стипендията. По математика просто съм най-добрия от випуска (10кл) , 2ро равнище математика :D Събота (15.ХII) ще се явявам на олимпиада по математика.
Толкова за сега. Довечера смятам да направя една тренировка от 200лицеви, 200коремни преси (различни вариации) , 300 клека ,20мин. HIIT вело. , всеки следващ ден/тренировка да вдигам бройката на лицевите и клековете с 10.

Мнението беше редактирано от George на 10.12.12 17:26.

19.12.12
12:17

Малко размисли и страсти тези дни ... Смятам да монтирам халките в стаичката (една малка заличка 25кв.м) и да започвам да тренирам. Писна ми всяка година да се повтаря същата история - от пролетта до есента тренирам супер сериозно и отдадено , тамън постигна сериозен напредък и като се почне даскало и като застудее времето всичкия труд за 3 месеца отива на кино ...
Монтирам халките и започвам 3 пъти седмично да тренирам , по-нататък ще включа тежести ... поне до пролетта ако мога да си върна формата ще е добре.
Та аз бях на косъм да задържа пълна предна везна :D Aaaaand it’s gone ...
От скоро започвам пак да попълвам дневника.

Снощна тренировка:
20мин. велоаргометър (високо интензивно)
6х10 диамантени лицеви опори
180 клякания (въздушни , със собствено тегло ; 6х30повт. с 20 сек’ почивка между сериите)
200 повдигания на пръсти за прасец на всеки крак (20повт. на единия , 20 на другия и така до края , без почивки)
Опит за tuck planche на земята - 2-3секунди задържах , определено съм отслабнал

В момента тежа 88,5кг , притеглих се сутрин след ставане на гладно. А миналата седмица вечерта след обиилно натъпкване - 93кг D

EDIT: Обаче пък краката са ми дръпнали доооооооооста за сметка на другите мускулни групи , които изостанаха. Качил съм в краката , и маса и сила.

Мнението беше редактирано от George на 19.12.12 12:25.

21.12.12
09:03

Снощната тренировка :
20мин. скачане на въже.
Прогресии за планч - много холдове на tuck planche за по 2-3 секунди средно /най-дългият холд беше 5 секунди/
50 клякания
10мин. танцуване (shuffle) :D - доста добро кардио !

———
Противно на очакванията ми - успях да задържам свития планч толкова добре , колкото преди да прекратя тренировкте преди 2 месеца и половина.
Чувствам , че мога да контролирам доста добре движението , имам силата , но за кратко време.
Направих много стабилно кардио с въже и танцуване.

... ще си върна формата аз ...

22.12.12
11:54

Тренировката снощи :
1000 подскока на въже - 5 серии по 200 , високо интензивни
100 коремни преси с вдигнати във въздуха крака
5 опита за холд на tuck planche = по 2 секунди средно на опит

Сега се събуждам с мускулна треска на прасците ии там някъде на гърба :D Serratus-a е предполагам това , заради планчовете. Готина е тази мускулна треска иначе , кефи ме хахаха.

Довечера може да скачам пак на въже , че трябва да се поддържа форма.

22.12.12
13:34

Смятам сега за празниците да си направя подарък - тренировъчни ластици. Бих ви помолил за малко съвет и помощ относно избора на такива. Каква марка ще ми препоръчате ? Нека са издръжливи не се късат на 2рата тренировка. Благодаря ви предварително. :)

22.12.12
13:47

казано от Georgi Velev на 03.10.12, 22:08:

полуклекове и въобще техниката беше с акцент върху квадрицепсите ... няма такова напомпване просто !!!

На квадрицепсите можеш да наблегнеш и с клекове до долу, като избереш коя мускулна група да работи първа в изправянето. Клековете до долу развиват всички мускули на краката, и целия квадрицепс, а не само външната част. Половин работа не е работа :)

22.12.12
16:14

казано от Georgi Velev на 22.12.12, 13:34:

Смятам сега за празниците да си направя подарък - тренировъчни ластици. Бих ви помолил за малко съвет и помощ относно избора на такива. Каква марка ще ми препоръчате ? Нека са издръжливи не се късат на 2рата тренировка. Благодаря ви предварително. :)

Много са скъпи(от гледна точка на вложение/полезност)..кажи ми какво ще правиш с тях и ще ти кажа с какво можеш да ги заместиш. :)
п.п. по хуу си вземи карта за някоя зала... :)

Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 22.12.12 16:16.

23.12.12
19:33

Ами искам да ги ползвам в домашни условия за кондиционни тренировки; Биха намерили и приложение за асистиращи упражнения при прогресии за planche , предна везна ; освен това когато правя кръгови тренировки ще  са ми много удобни ...
Какво ще правя - главно упражнения за рамена , бицепси , трицепси , гръб. Ще ги включвам в кръгови тренировки. Струва ли си ?

27.12.12
22:13

Днес направих дообра тренировка :)
Монтирахме с бащата халките в стаичката с уредите , стана страхотно ! Вече нямам оправдания да не тренирам. На закрито , топло ...
Днес разбира се направих първата тренировка. Не бях се набирал от 2 седмици сигурно - много трудно ми дойдоха набиранията. Направих 7-8 серии по 5повторения. Учудващо - направих силово възлизане на халките !!! Тотално противно на очакванията ми , но успях да направя 3 серии по 1 силово възлизане на халките. Кофичките ми са много нестабилни и трудни.
Но все пак - перфектна задна везна :D ^^ Предната везна ме е срам да коментирам - tuck front lever-a ми е мноого труден ... :(
За пореден път забелязвам , че гърба ми е тази мускулна група , която като тренирам най-много напредва , но когато спра - най-бързо изостава и после трудно си връщам формата.
Е , сега вече ще си тренирам редовно и сериозно. След 1 месец ще започна да добавям постепенно леки тежести - по 1кг , 2кг ...

Честита Коледа :) Весело посрещане на новата година ^^

28.12.12
22:45

Днес също не пропуснах тренировка , въпреки че ме беше хванал мързела ... ама го преборих :D
Направих общо към 12 серии по 5 повторения набирания на халки + 10х10 лицеви опори ; малко кардио елементи.
Днес имам повече сила ... и много готина мускулна треска на широките гръбни мускуляги.
Междудругото - харесвам да имам мускулна треска. Този тип болка ми харесва :D приятно е ...
Утре смятам да вкарам повече кардио елементи , да наблегна на раменцата и трицепсите , ще направя също 5х5 набирания.

FUCK YEAHHHH ... ME IS GOING TO GET FUCKIN STRONG RAAAHAHAHA xD

30.12.12
22:15

Вчера пропуснах тренировка , освен че направих 100 лицеви опори , но то голямата тренировка :D

Днес направих 100тина набирания на халките. По средата на тренировката реших да пробвам колко ще направя максимум и резултата беше 16 набирания. Може би ако съм свеж и пробвам макс на първа серия , може да ударя 20 повторения.
Усещам , че си връщам доста добре силата при набиранията. Тресе ме мускулна треска на гърбеца също.
Днес направих също 60 лицеви , 100 клека.
Утре сутринта смятам да направя едно въжескачащо кардио от 1000 подскока + 100тина лицеви опори и 200 клека. Следващата тренировка ще е чак на 2ри Януари.

Me is getting strongerrrr ^_______^

Айде весело прекарване на празниците и успешна нова 2013 година. Нека да ви донесе много щастие , още повече любов; да ви вдъхне разум и поне малко да се отдръпнете от материалния живот :Д Бъдете умни и разумни и най-вече ВЕЛИКИ !!! :Д

31.12.12
00:10

Изглежда ми , че сравнително бързо си връщам силата на халките/лоста.
Но не знам просто какво да правя със ставите си ... загрявката ми трае по 20минути , загрявам абсолютно всичко - врат, рамене , лакти , китки, гръб , таз , колена, глезени. Преди само врътна 3-4 пъти раменете и лактите и си мисля, че съм загрял ... :D Е за това ми се стовариха тези контузии. Не знам как да ги оправя сега ... Трябва ми яко рехабилитация.
Задната везна ме притеснява - много болят лактите и раменете от нея , но ако трябва да пренебрегна болката , мога да я задържа десетина-петнадесет секунди , но умишлено не го правя ... вместо това пък задържам за кратко време tuck-back-lever ... Все пак не съм тренирал няколко месеца и не е хубаво да се изхвърлям изведнъж , нищо , че имам силата и мога.

Сега си изгледах клипчетата от тази година , когато вече времето се стопляше (началото на Март) и започвах да влизам в играта отново. Този път случая не е толкова тежък , започвам от сега да си тренирам , не искам хич да спирам тренировките , но понякога се налага - я даскало , я любов :D

Не ми пука ... важното е , че съм 90 кила , че краката ми са развити стабилно , че що-годе си владея собствените килограми и имам много стабилна основа както и скапани стави :D

03.01.13
21:33

Започнах новата година с гигантски корем и 92кг тегло (след обилното ядене де...) , но и с мнооого сила. Снощи тренирах , направих 100 набирания , 15х5 и 3х8 + 1х1 :D Днес просто нямаше начин да не се накефя на това страхотно пролетно време с прекрасно слъчнице и температури около 12-15 градуса. Напраявих разходка до асеновата , бягах след това , а преди малко се набирах на халките.

Днешната тренировка беше 7х5 набирания с 5кг допълнителна тежест , 5х5 с 8кг тежест и 5х5 със собствено тегло. Много добре ми дойде тази тренировка, смятам да продължавам с допълнителни тежести. Много бързо си връщам формата. :)

08.01.13
22:08

8.1.2013г.

~2000 подскока на въже , високо интензивно
200 клека със собствено тегло
100 коремни преси (4х25 , 20 секунди почивка между сериите)
100 лицеви опори , раменен хват , лактите прибрани към тялото.
4х8 набирания раменен подхват
4х8 кофички
4х8 трицепс екстензии (на шведската стена)

Това беше днешната тренировка , страхотно ми дойде.
Утре сутрин пак кардио - въже и лицеви , а след това - набирания.

————-
Успявам да вържа срочна оценка над 5,50 и следователно продължавам да взимам стипендииииии и през втория срок ^___^
Остава да завърша 10клас с над 5,50 и ще е много мазно. А днес дочух , че щели да увеличават стипендиите (от сегашните 21лв/месец) . И все пак - не го правя заради шибаните кинти (не съм материалист) , а заради успеха, просто да докажа на себе си, че искам ли - мога!

10.01.13
20:27

Снощи : 6х8 набирания на халки
Днес : Скачане на въже (кардио) + 50-тина лицеви
1х30 кофички (изненадан съм , не очаквах повече от 22-25)

———
Тази вечер просто изнемогнах и се натъпках с джънк ... 3 парчета пица и един малък дюнер (просто прекрасно хД) , но ... утре може да компенсирам с едно 25минутно кардио сутрин и кофи и набирания вечерта.
За 2 седмици тренировки успях да вдигна сериите на набирания почти до 8х8 от 5х5 , това е хубаво, че си връщам бързо изгубената сила.

16.01.13
10:12

Снощи - 60 набирания
500 клека ~ ; направих един път табата клек със собствено тегло

Тази сутрин : 10 минути въже ; Табата клек със собствено тегло (163,17) , това е адски якото кардио ...
330 клека със собствено тегло (за да ги закръгля общо на 500 повт.)
200 лицеви опори (10 клека / 10 лицеви / 10 клека / 10лицеви - редувам ги , с минимални почивки за по няколко секунди)

—————-
Общо взето снощи и тази сутрин краката ми избухват ... :D Яко .

16.01.13
10:24

Не ми остава много време да попълвам дневника , иначе тренирам редовно. Започнах лека полека с прогресиите за предна везна. Правя набирания с допълнителни тежести. Клякам много здраво.
Вчера направих 32 кофички от раз , можех и до 35 да ги докарам , но изгубих стабилност. Успях да задържа някакъв мизерен human flag за 2 секунди.

18.01.13
10:05

Табата клек със собствено тегло (162;20)
10мин. HIIT на велоаргометър
80 коремни преси ,
100 лицеви опори

————
Довечера може да направя малко кофички и набирания.

20.01.13
21:31

Днес :
Прогресии за предна везна
Прогресии за опорна везна (планч)

——-

За предната везна правих tuck-frontlever задържания , тук-таме и набирания. Много ми е трудно , но мога да се задържа до 15 секунди (все пак имам някаква основа). За планча - tuck-planche много добре ми се получава. После пробвах прогресии , като краката ми са ‘закачени’ на едно въже и така се накланям напред за планч , отпускам се назад и т.н. . Имам болки в лактите след тази тренировка , може би не трябва да се насилвам толкова много.

Снощи междудругото сънувах за 30ти път сигурно, как правя предна везна :D Много е готино ... някой ден ще го мога наистина :D
Утре сутринта ще правя кардио - скачане на въже , табата клек @bw , коремни , лицеви. След това може някое друго набиране или предна везна. За сега избягвам задния хоризонтал , защото много ми товари лактите и раменните стави , а точно тях трябва да ги пазя много , че ми са проблемни. От време на време държа tuck back lever ... нищо, че мога да задържам над 10сек. пълна задна везна.

Сега преди лягане може да направя един тест с максимум клякания, от доста време не съм се пробвал.

Пии рибено масло и спри упражненията при които те болят ставите за седмица-две и мисля, че после няма да имаш проблеми.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1