Пътят на Сивия рицар - Кръв и Желязо

Темата е заключена.
Прескочи до:

http://youtu.be/GsdXGD9IGkY
Преди да замина на работа...

В предния пост гледам си правил фотосесиия за анимал серията :D

14.10.12
09:52

А който не е ходил в Симитли? Няма да имам представа май за Охайо :D

казано от Ramon Dekkers на 14.10.12, 09:52:

Отиваш и виждаш какво е. :)

14.10.12
16:35

казано от Grey Knight на 14.10.12, 16:19:

КОмшийката се омъжи в Кълъмбъс...като доведе съпруга си на село,той възкликна : Very natural country,i like it! :D ... сигур щот се доближава до щата му !

казано от Jikata на 14.10.12, 16:35:

казано от Grey Knight на 14.10.12, 16:19:

КОмшийката се омъжи в Кълъмбъс...като доведе съпруга си на село,той възкликна : Very natural country,i like it! :D ... сигур щот се доближава до щата му !

Hail to the state of George, where men are men and goats are terrified :D :D :D

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 14.10.12 16:43.

http://www.youtube.com/watch?v=rFOfmVDpWwo&feature=youtu.be - ако трябва да избирам да преживея пак някой момент от живота ми би било това...
Последен мач от финала, губим 1:0, 8ми ининг, 2 аута, пълни бази and chaos ensues. :)
Има HD качество.

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 14.10.12 17:58.

11:00 - 2 грама АЛКАР, 600 мг АЛА, 400 мг кофеин, 600 мг Алфа-ГПЦ, 7 грама БЦАА
Тренировка: Пауър горна част
10х40 лег, 5х60 лег, 1х80 лег, 1х90 лег, 1х95 лег вработване за около 2 минути.
4х65 килограма лег: Макс репс за 10 секунди - 10,8,8,8.
3x10 front lever barbell raise - тук развалените ми рамене умряха
3х12 външна ротация с кабел
Бийч боди:
А1 4х50 килограма военна преса макс репс за 10 сек:6,6,6,6
А2 4х8 набирания подхват с фат грипз - предмишниците заминаха
Б1 4х8х20 килограма флайс с дъмбели - 30Х0, трябваше повече - поне 25 килограма
Б2 4х6х60 килограма гребане с дъмбел на кука. Оставих си палците на тоя дъмбел с дебела дръжка. Много яко стана. За съжаление по-тежък дъмбел нямат...
След тренировка: 2 грама АЛКАР, 600 мг АЛА, 600 мг магнезии, 2 грама таурин, 10 грама левцин, 40 грама пудра, 40 грама малто, 5 грама креатин.

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 14.10.12 22:02.

Сивият пръстен за пореден път дращи дъбовата маса, цялата от белези и злина покрита. Цигареният дим по ноздрите се стича, катранен дявол злина в гърдите влива. Повторна дръпка и блещукащо огнище, а юмрукът пак се свива и нокътят в плътта се впива. Черен е и погледът навън като само бледи лампи са светулки под дъжда. Стоманен пепелник от жар изгаря, с пепел да покрие таз черна стая. Вълчата усмивка в кръв се трие, белите зъби с болка мие, а съдбата тежка на пленника заспал в дяволски пъкъл да е всеки час. Но всичките сиви светулки, с пламък угаснал, от този писък пак ще блеснат, с бели очи и луна небесна, тежки тръни от душата изтръгват, с нова надежда към светлината тръгват. Тропат веч по черната врата, а цигарата една пада на земя. Спира вече черен дим, катранен дявол бяга кат дим. Пада черната стена и с нея идва безмер светлина, а с нея хората светулки, пълни с доброта. Падат чуждите окови, няма веч гняв разкрит, бодлите на злината в гроб разбит. Ето ново Слънце се задава, ден отново топъл и смирен, от безкрайни дни пак да грее, че само лед злината сее. Падат вече черните висулки, на тяхно място царуват пак детските рисунки. Майката една детето прегръща, хоризонта гледа с душа безмерна, нежното му чело целува и към истинския дом пак пътуват.

Ммммм... (devil) (h)

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 15.10.12 05:33.

15.10.12
16:55

казано от Grey Knight на 14.10.12, 17:51:

...
Последен мач от финала, губим 1:0, 8ми ининг, 2 аута, пълни бази and chaos ensues. :)
...

Нещо на китайски ми прозвуча, но звучи вълнуващо. ;)

казано от Grey Knight на 15.10.12, 03:00:

... хората светулки, ...

Момче,
Нещо много “тежък” ми идваш в последно време. По-странен ритъм и объркана картина май не бях срещал. А хората-светулки просто “цепят мрака” (wasntme)

12:30 - 500 грама месо, 100 грама слънчогледово семе, малка салата. 18:30 - същото
Пандора
Смъртта не може да ме сдържи, паднал от острие в гърди, черни кърви по Олимп и титански гняв, паднал с Кронос на гърба в палещия Стикс. Но скъсах аз черните окови, избутах надалеч душите бледи - Хадесови роби. Изплувах аз от Стикса, бледа плът, пръсти ледени и катранено сърце. Стоеше Хадеса с копита жарки, пламенни вериги и очи ужасни. Изтръгнах аз от чуждите гърди последен дъх, Хадесов вик за миг, за край се чу. Сганта от Стикса ръцете движи, по трънливите стени към света се носи, а мене вече топлина облива, с боси пръсти земята ровя, а гневът все тъй черен, все тъй не стихва.
Нито Съдбата гнева не утоли, че скъсах аз плети нишки, и вече златни мрежи във вретеното се вият. Трите слепи с едно око на кол забити с наведена глава. Капки кръв е последната молитва, а вече само гарвани при тях отиват.
Дори Олимп в огън потъна, а Зевсов трон на кал превърнах. Посейдонски писък пръв се чу, когато очите сини като морето измъкнах, и тялото му бездиханно в морето хвърлих. На Хелиос огъня в лед заключих като златната каляска на две пречупих. Спрях с гняв и юмруци Слънчевото сърце, и дадох на мрака и калта да са царе. Хермес с бързоногите ботушки на клада изгорих, със счупени крила и разбити колена, че тъй вече бързоног не бе, и с мръсни окови на пепел стана. Братът Херкулесов от Хера бе насъскан и с Немейска лъвска грива тъй го удуших. Погубих всичките дела, а на Хера врата изпъшка. Последен бе останал Зевс, властелинът гръмогласен, и на него змийски врат пречупих. Остана само сивият Хаос.
А в мен спря гнева, свети само надежда една, Пандора да открия, теб да освободя.

П.С. Малко творческа почивка ще си взема... И не давайте на децата си да играят God of War…

15.10.12
21:40

казано от Grey Knight на 15.10.12, 20:59:

... Остана само сивият Хаос...

Това беше по-добро.
И не оставяш никакво съмнение, че си поизпращял (wasntme). Аре връщай се, че Хамериката нещо не ти понася ;).

Бате Вики, ти знаеш защо смесено и често крайно е понякога в мен. Веднъж ми беше казал нещо относно мен и крайностите. Сега две неща са ми в главата - че имам двойки снач тяга утре и трябва да ги изкъртя. А втората - втората не ти е работа. ;)

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 15.10.12 22:45.

15.10.12
22:57

Не знам защо е толкова актуално да се водиш човек на крайностите. Наистина, много е весело, ама до едно време :D

16.10.12
08:40

казано от Grey Knight на 15.10.12, 22:44:

Бате Вики, ти знаеш защо смесено и често крайно е понякога в мен. Веднъж ми беше казал нещо относно мен и крайностите. Сега две неща са ми в главата - че имам двойки снач тяга утре и трябва да ги изкъртя. А втората - втората не ти е работа. ;)

Знам, че трябва да ти опъвам ушите от време на време... (grin)

Набързо преди да изхвърчвам на лекции:
10:50 - 2 грама АЛКАР, 600 мг АЛА, 400 мг кофеин, 600 мг Алфа-ГПЦ, 7 грама бцаа
11:20 - 12:30 Тренировка:
Латерални подскоци + падане от кутия в напад.
Загрявка: 1х100 кг тяга с една ръка - лява и дясна, без фитили.
1х120 кг тяга с една ръка - лява и дясна, с фитили
4х2х165 килограма широка тяга
2х6х40 килограма дъмбели бг клек
Гръбна екстензия, повдигане на крака от вис.
Храната - по-късно.

16.10.12
20:04

Кой вариант на тягата с една ръка си правил - стандартна отпред, между краката или тип “куфар”? Между другото, тягата с една ръка е предимно номер за силен захват, така че използването на фитили, мисля че не е много удачно.

Ако е куфар тяга, целта не е трениране на хват.

Сумо тяга - отпред. Ако искам да тренирам хват - няма да правя тяга, а просто ще стискам нещо с фат грипз на щипка.

Храната:
12:30 - 40 грама пудра, 40 грама малто, 10 грама левцин, 5 грама монохидрат, 2 грама АЛКАР
13:30 - 500 грама месо (пилешко, свинско, телешко), 300 грама кафяв ориз, малка салата.
18:30 - 500 грама месо, 500 грама картофи, 200 грама макарони
21:00 - 25 грама пудра, 20 грама левцин, 100 грама фъстъчено масло.
На всяко хранене 2 грама КЛА,  5 грама рибено.
P.S. We danced on into the night…

Набързо преди да заминавам да уча...
12:30 - 400 грама телешко, 100 грама слънчогледово семе, салата, зехтин,
18:30 - 500 грама свински пържоли + 100 грама слънчогледово семе, салата, зехтин
21:00 - 20 грама пудра, 10 грама левцин, 100 грама фъстъчено масло
На всяко хранене 5 грама рибено, 2 грама КЛА
Утре ще се лети. Трябва да тренирам рано сутринта, защото в 12:30 съм на обяд с бившо СЕО на Проктър и Гембъл и сегашно СЕО на Уолт Дисни, след това дискусия с него... Което означава, че трябва да слагаме костюм... МАНЕКЕН МОУД ЕНГЕЙДЖД... Но ще е интересно, а и със сигурност ще е безкрайно важна бизнес връзка.
П.С. Есен. :)

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 18.10.12 06:02.

9:15 - 2 грама АЛКАР, 600 мг АЛА, 7 грама БЦАА, 400 мг кофеин, 600 грама Алфа-ГПЦ и марш към залата.
Тренировка:
Подскоци на един крак в/у кутия, спринтове
Видях, че Блажка обърнала 60 кила... Затова - 1х80кг с дясна ръка обръщане от земя. :)
Горен лег - 4х3х85 килограма
Гребане от горен от лег - 4х8х30 килограма
Рехаб за рамото - 3х15
Фул-контакт туист - 4х8
4 кръга:
А1 4х4х20 килограма кофи с дроп серия 4х10 СТ
А2 4х100 кила Т-лост гребане (Май Мечка му се вика) - 4х20 диска+лостта, така ги смята, да няма заблужения.
А3 4х8х16кг сгъване за бицаги от седеж с фат грипз
Около 30-45 секунди между упражнение...
След тренировка: 5 грама креатинец, 40 грама пудра, 40 грама малто, 10 грама левцин, 2 грама АЛКАР, 600 мг АЛА, 600 мг магнезии, 2 грама таурин, 150 мг цинк, 2 хапа АДАМ...

Храната:
12:30 - 200 грама ориз, 300 грама месо. Слабичко
18:30 - 500 грама месо+300-400 грама картофи
21:00 - 40 грама пудра, 20 грама левцин, 100 грама фъстъчено масло.
Срещата с Г-н. Пепър мина много добре. Поговорихме си това-онова за правенето на бизнес и разменихме лични контакти. Стана му много интересно, че ще започвам собствен бизнес, докато oще съм в университет. Мисля, че ще е ползотворно сътрудничество.

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 19.10.12 00:45.

19.10.12
11:27

казано от Grey Knight на 18.10.12, 18:44:

... Затова - 1х80кг с дясна ръка обръщане от земя. :)
...

Обръщане със щанга, с една ръка, 80 кг? Видео, моля!

19.10.12
11:30

Радвам се, че те мотивирам :D
80кг дъмбел ?

Имаше един виц:
Полицай спира автомобил с идеята да изкяри някой лев от нарушение.
Вътре пътува семейство, оглежда колата - всичко е в ред, документите - в ред, регистрации, винетки и четеримата с предпазни колани. Връща книжката на щофьора, въздиша и казва:
- Еййй, за едни 50лв ще се издушите, бре!

Мнението беше редактирано от Блажка на 19.10.12 11:33.

Щанга, защото е с по-тънка дръжка и обхвата на движение ми е по-малък. Дъмбела няма да мога да го отлепя от пода.

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 19.10.12 15:20.

19.10.12
15:20

Тедко, умалело ти е жакетчето...

Брат, Калвин Клайн, от 500 долара на 70 - нямаше как да не го взема. Иначе си прав, но не е фрапиращо малко. И ризата трябва да е виолетова (демек гейска), но от светлината не се вижда. :(

19.10.12
15:27

Е то така човек се подлъгва, че е ударил кьоравото, а след време изхвърля с камари глупости и вещи събирани цял живот...
И за ризата и очилата мислих да ти сипя, ама ай ся... нали знаеш кво е казало кучето :)

19.10.12
15:27

казано от Grey Knight на 19.10.12, 15:14:

Щанга, защото е с по-тънка дръжка и обхвата на движение ми е по-малък. Дъмбела няма да мога да го отлепя от пода.

Хмм за първи път чувам. Твоят треньор ли те посъветва да пробваш такова обръщане?

казано от gotcha на 19.10.12, 15:27:

Е то така човек се подлъгва, че е ударил кьоравото, а след време изхвърля с камари глупости и вещи събирани цял живот...
И за ризата и очилата мислих да ти сипя, ама ай ся... нали знаеш кво е казало кучето :)

Сипи, да се науча за следващия път. ;)
Блажке - не, просто аз правя глупости. :)

19.10.12
15:29

Определено за момент успя да ме озадачиш :D

19.10.12
15:37

казано от gotcha на 19.10.12, 15:20:

Тедко, умалело ти е жакетчето...

Абе и аз исках да кажа същото, но знам ли как ще го приеме.....

Бате Вики, не мисля, че е нещо значимо. Просто съм много взривен отдолу.  http://www.youtube.com/watch?v=q6iLZ6FYUlA Горе-долу това се получава.
Блага - ако Ефо разбере какво правя, ще ме изсели. Затова казвам, че правя глупости.
Веси - съвет за дрехи от жена ВИНАГИ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, съм готов да приема, така че давай.
Днес:
8:40 - 13:00 - работа в столовата
13:20 - 500 грама месо (пилешко, свинско, телешко), малка салата, 100 грама слънчогледово семе
18:40 - 500 грама месо (пилешко, свинско, телешко), малка салата, 100 грама слънчогледово семе
21:00 - 20 грама пудра, 10 грама левцин, фъстъчено масло
На всяко хранене 5 грама рибено масло, 2 грама КЛА

15:30 - симулация на Съвета за сигурност на ООН, ще представлявам Русия.

И се запознах с момиче, което има едно от най-красивите имена, които съм чувал - Наяра...

19.10.12
22:18

Малък съвет от мен:
1) Ако сакото е с 2 копчета (като в случая) - ако го закопчаваш, ВИНАГИ закопчаваш само горното, долното НИКОГА.
2) При 3 копчета - аналогично, т.е. горните 2, 3-тото е откопчано.

Който не ми вярва - Fashion tv ще ме подкрепи.

Мнението беше редактирано от Витан на 19.10.12 22:18.

Мила

20.10.12
12:36

Да допълня Вито. За да прецениш дължината на ръкавите на сакото, трябва в отпуснато състояние на ръцете, ръкавите да са до първото кокалче на палеца и когато си изпънеш ръцете напред, ръкавите да ти идват точно до началото на китката. :)

20.10.12
12:50

Мила, по принцип е така, но в последните 1-2 години има лека промяна на тенденцията и се правят по-къси ръкави.
И много зависи за какво сако говорим- строг костюм или спортно елегатно сако.

10:50 - 2 грама АЛКАР, 600 мг АЛА, 400 мг кофеин, 600 мг Алфа-ГПЦ, 7 грама бцаа
11:30 - 12:30 тренировка:
Латерални подскоци и падания от кутия
Активация:
1х1х110 килограма мъртва тяга на един крак. :)
Тренировка:
6х2х140 килограма клек на кутия - бавно сядане, 2 секунди седнал, много силно нагоре.
3х5х90 килограма тяга на един крак - всичко свърши тук, краката ми умряха.
2х6х25 килограма степ упс
3х30 секунди страничен мост
След тренировка: 40 грама пудра, 40 грама малто, 5 грама креатинец, 10 грама левцин, 2 грама таурин, 600 мг АЛА, 600 мг магнезии
Храната по-ъкъсно

Храната:
13:30 - 200 грама картоф, 500 грама месо, малка салата, пълнозърнесто хлебче.
18:30 - 300 грама кафяв ориз, 500 грама месо, малка салата, пълнозърнесто хлебче, 200 грама спагети
21:00 - 25 грама пудра+20 грама левцин
На всяко хранене 5 грама рибено и 2 грама КЛА

Колената ме заболяха към 18:15, май е от студа, трябва да се обличам повече. Ще ударя двойна доза витамини, че се чувствам уморен. Сега трябва да дописвам статия за един местен вестник. Когато се публикува, ще се опитам да намеря онлайн издание, ако ли не ще я кача тук. Който иска да чете.
От 22:00 до 1:00 на работа. Ще се опитам да си тръгна по-рано, за да си легна навреме.
Лека ден на всички.

Прекрасно...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1