Аз съм това, което съм!

Темата е заключена.
Прескочи до:

26.09.12
10:06

Стягай се, Дива, защото вредиш на себе си.

26.09.12
11:28

казано от maria nikiforova на 26.09.12, 10:06:

Стягай се, Дива, защото вредиш на себе си.

то тва е ясно, само не знам кога добрата Деница ще поеме командването. Типично по скорпионски съм в период на сомоунищожение, щото нещо ме човърка вътрешно и нито йогата, нито бягането , нито плажа успяха да се справят с това. Хм да видим откъде ще дойде промяната (dull)

Мила

26.09.12
11:51

казано от diva 97 на 26.09.12, 11:28:

Типично по скорпионски съм в период на сомоунищожение,

И аз като типичен скорпион, да ти напиша нещо, което много точно ни пасва...

“Спомням си, че като малък в паузите на спортните предавания течаха едни анимационни кратки скечове за всеки зодиакален знак. Най-голямо впечатление ми направи това за Скорпион. Представляваше една полянка с дръвче, тревичка, слънчице - идилия… и един скорпион, който се донесе отнякъде на ливадката. Разходи се няколко пъти насам-натам, след което я захапа от единия край и я изяде, след това изяде дървото, после и Слънцето и накрая около него не остана нищо. След кратко колебание захапа опашката си и се самоизяде сам, като останаха да му щракат само челюстите. След още кратко колебание, очевидно размисли и взе че се изплю обратно… но само себе си…”

26.09.12
12:01

казано от Мила на 26.09.12, 11:51:

“Спомням си, че като малък в паузите на спортните предавания течаха едни анимационни кратки скечове за всеки зодиакален знак. Най-голямо впечатление ми направи това за Скорпион. Представляваше една полянка с дръвче, тревичка, слънчице - идилия… и един скорпион, който се донесе отнякъде на ливадката. Разходи се няколко пъти насам-натам, след което я захапа от единия край и я изяде, след това изяде дървото, после и Слънцето и накрая около него не остана нищо. След кратко колебание захапа опашката си и се самоизяде сам, като останаха да му щракат само челюстите. След още кратко колебание, очевидно размисли и взе че се изплю обратно… но само себе си…”

ама това го помня, велико е :D . За жалост няма сила, човек, животно, предмет, които да са в състояние да спрат самоизяждането. Просто, както на скеча идва дъното, минава ми и ставам съвсем друг човек за една нощ. Хрисима, мила, добра и здравословна :) Ако я няма тази хармония в дисхармонията / или обратното/ще откача. (whew)

26.09.12
12:06

казано от diva 97 на 26.09.12, 12:01:

ама това го помня, велико е :D . За жалост няма сила, човек, животно, предмет, които да са в състояние да спрат самоизяждането. Просто, както на скеча идва дъното, минава ми и ставам съвсем друг човек за една нощ. Хрисима, мила, добра и здравословна :) Ако я няма тази хармония в дисхармонията / или обратното/ще откача. (whew)

Не се опитвай да го спираш, така само ще удължиш процеса. Ще мине - скорпионите винаги оцеляваме.

26.09.12
12:07

http://vbox7.com/play:e7b273bb
всеки да се познае :)
и все пак мисля, че и едно друго филмче имаше, по кратичко

26.09.12
12:10

казано от Vic на 26.09.12, 12:06:

казано от diva 97 на 26.09.12, 12:01:

Не се опитвай да го спираш, така само ще удължиш процеса. Ще мине - скорпионите винаги оцеляваме.

ааааа и ти ли, аз се чудя защо намирам общи мисли из писанията ти :) Хич няма и да се опитвам, всичките ми опитвания да опитвам са  овенчани с провал и нерви :D

26.09.12
12:23

айде малко БГ мама, та да ми е по лек махмурлука :)
http://testovebg.com/jena-scorpion.html

26.09.12
18:30

Преди се чудех,ако се самоизям дали ще изчезна или ще стана двойно по-голям...ето какъв бил отговорът ;)
ПП: Аз не съм много от типичните...поне сравнено с нещата,които съм чел за нас.. :)

26.09.12
18:33

Много скорпион бе! Ма поне ви е симпатична зодийката...

04.10.12
11:59

Положението не е добре.... 

Много е важно да давате любов на близките си постоянно а не да ги приемате за даденост, защото някой ден може да ги няма

Та в момента не ме интересуват никакви режими и програми и т.н. Беше кофти месец и се очертават кофти месецИ. Все пак тренирам, не ям боклуци, но не спя и прекалявам с водките и цигарите.

Ще пиша рядко вероятно, колкото да убивам свободното време и да не мисля за лоши неща

03.10-

тренировка - тренирам леко вече, нищо интензивно и стресиращо

сутринта - 20 мин интервали, 25 мин умерено на кроса

надвечер
10 мин интервали 30/30
4 х 15
раменна преса
предно рамо
задно рамо
разтваряне гърди
бицепсово
трецепсово
странични наведи
3 х 30
повдигане на крака от лег
къси коремни
30 напада
20 мин крострен

храна - чаках вести и бях толкова притеснена, че едвам преглъщах през деня
6.00- кафе/ след 4 часа сън и той един съъъъън/
7.30-08.15- кардиото
чистене
11.00- 2 хапки пил шиш и слайс пуешко
13.00- към 3-4 слайса пуешко, няколко маслини
задачки
14.20-16.10- плаж с двайсетина грама печени тик семки, суровите ме надуват към момента /ПМС мамка му/
17.00- няколко глъдки капи цял портокал от този за водката :D
17.10-18.10-тренировка
19.30- водка със сок,
20.30 щяхме да излизаме ама отпадна та си хапнах - , малко салата с риба тон, 4 филии вита/ 2 с хайвер, 2 с масло и херинга/, шепа печени тик семки
22.00- чепка грозде

водтата е към и над 2 л

Мнението беше редактирано от diva 97 на 04.10.12 12:00.

12.10.12
12:12

ще умра от мъка, място не мога да си намеря, добре че става за плаж още та поне да се разсейвам. Утре ми е промоцията на дипломата и ще направя нещо като абсолвентска вечерта. Поне ще се разсея

тренирам всеки ден, понякога двуразово, за да боря адреналина и кортизола уж, ама май само така си мисля, както и да е...
храната е преобладаващо плодова или по точно гроздова :D Всичко ям, когато огладнея и колкото ми се яде. Опитвам се да не повтарям миналогодишни грешки при стресови ситуации да ям джънк, щото хич не помага. Хапвам по една, две хапки шоколад или вафла или нещо подобно мнооооого рядко. Купих си какаово масло за плажа, ама си хапвам и от него по малко :D

вчера 11.10

тренировка 1
10 мин интервали 30 /30
3 х 12
- арнолд преса
-разтваряне гърди
3 х 10
-бицепсово
-кик бек
-концентрично
- разгъване над глава за трицепс
30 отпада
3 х 20
повдигане на крака от лег  + усукване на таза
лакът - коляно
30 мин крострен

надвечер правих импулсивно крос 45 мин

6.00- кафе
чистих и пак полегнах, че предната вечер бях на гости до късно
11.30- тренировка 1
14.30- пиле на грил, маслини, краставица, моркови, чери, няколко глътки сок портокал
опит за сън
16.30- няколко стафиди, лъжичка какаово масло, пак глътки сок
18.00-18.45-крос
19.15- шепа грозде
19.45- доста грозде към 500-600 гр мислех това да ми е вечерята ама не стана щото не заспах рано
22.00- още малко грозде и бучка сирене, хапка вафла
23.00- още малко грозде и чаша кис мляко с 2-3 л овесени ядки
00.00- още малко мляко с краешник хлаб :D

и заспах към 1.00

не знам колко вода, но не ми се пие много към 2 л сигурно
вердин “черен дроб”

12.10.12
12:25

казано от diva 97 на 12.10.12, 12:12:

ще умра от мъка, място не мога да си намеря

Надявам се, че всичко със здравето (на близките) ти е наред?
Смелост  (F)

12.10.12
17:26

казано от Phoebe на 12.10.12, 12:25:

казано от diva 97 на 12.10.12, 12:12:

ще умра от мъка, място не мога да си намеря

Надявам се, че всичко със здравето (на близките) ти е наред?
Смелост  (F)

за жалост НЕ е наред, а аз все още не мога да го проумея и повярвам и май така е по-добре. Не искам да затвърждавам някакви негативни твърдения. Имам вяра, то кво ли друго остана ;(

15.10.12
19:39

13.09

Денят ми беше доста напрегнат заради връчването на дипломите и разни други неща. Нямах особено време и желание да ям. но пък си имам вече диплома и грамота за отличен успех :D

тренировка
10 мин интервали
4 х 15
предно рамо
задно рамо
странично рамо
едит разтваряне гърди
бицепсово сгъване
трицепс разг над глава
странични наведи
3 х 30
цели коремни с дъмбел в ръцете
глутеус мост
30 мин крострен

храна
6.00-кафе
7.20-8.30- тренировка
11.30- 1 я и 2 б
12.00-14.00- в университета
14.20-16.20- плаж с 20 гр сурови бадеми и толкова печени тик семки
18.30-19.30-разходка и пазарене
20.23.30- на маса да се черпим - шепа салата с риба тон, парченце маринована херинга и 2 хапки препечен хляб. Няколко малки водки с портокал. После пък решихме да ходим на клуб та
1.30- 6.00- малко танци и още водка. В 5.30 ме обзеха лошите мисли и се разревах и така до 6.30

Хм не знам как да го обобщя дена

14.09

ГИПС

очите ми бяха толкова подути, че......не мръднах от нас

11.00-кафе
12.00- остатъци от салата с риба тон, филийка с остатъци от херинга, кис мляко с овесени ядки- голяма комбинация, ама детето закусваше и на мен ми се прияде
лежане
14.30- филийка с риба, маслини
лежане, рев
16.30- филийка с риба и малко хайвер
лежане, рев
18.30-3 малки ябълки, нектарина
20.00- малко кис млако
рев

15.09
още се чувствам зле

тренировка
кардио 45 мин

6.00-кафе
7.45-8.30- крострен
10.00- 1 я и 3 б, маслини, малко пуешко
опит за пране на дамаската на столовете и заваля/ Пфу това есенно почистване ще стане зимно май /
12.00- 1 ч л мед с малко какаово масло
14.00-17.00- плаж с 40 гр сурови бадеми и двайсетина грама печени тик семки
падна ми захарта :(
защо ми се яде сладко като цикъла минава ???
17.30- праскова
18.00- малка салата с риба тон и се предадох на глада за сладко, 50-60 гр черен шоколад с лешници, 2-3 лъжички мед с какаово масло, зърнен бар, малко сусамка. Ужас!!! отдавна не ми се беше случвало

водата е към 2 л

Изпитвам ужасна мъка и безсилие, защото не мога да помогна. Не знам какво да направя. Мисля, че тренировките ме досъсипват. Помощ

Мнението беше редактирано от diva 97 на 15.10.12 19:40.

15.10.12
20:04

Дивичка, take your time :)

15.10.12
20:08

казано от HarleyQuinn на 15.10.12, 20:04:

:(

15.10.12
21:38

(hug)

15.10.12
22:04

казано от diva 97 на 15.10.12, 20:08:

Дива, можем да се разстройваме само от неща,които имаме силата да променим..останалите трябва да ги приемем.Периодът явно е много труден, но съм убедена,че ще мине, убедена съм също,че има хора,които ще те подкрепят.Опитай се да не мислиш постоянно върху проблема,защото това определено съсипва психиката.Захвани се с нещо друго и просто изчакай!

П.П.Браво за дипломата,ти си силен човек....

15.10.12
22:11

казано от diva 97 на 15.10.12, 19:39:

защо ми се яде сладко като цикъла минава ???

Негативни емоции...

Изпитвам ужасна мъка и безсилие, защото не мога да помогна. Не знам какво да направя. Мисля, че тренировките ме досъсипват. Помощ

Реакциите ми са подобни. Понякога просто трябва да се оставим по течението, особено ако нищо не зависи от нас :( ;(

16.10.12
09:22

казано от Elle ea на 15.10.12, 22:04:

казано от diva 97 на 15.10.12, 20:08:

Дива, можем да се разстройваме само от неща,които имаме силата да променим..останалите трябва да ги приемем.Периодът явно е много труден, но съм убедена,че ще мине, убедена съм също,че има хора,които ще те подкрепят.Опитай се да не мислиш постоянно върху проблема,защото това определено съсипва психиката.Захвани се с нещо друго и просто изчакай!

П.П.Браво за дипломата,ти си силен човек....

Баща ми умира, напълно внезапно и скорострелно, това няма как да не го мисля нито пък да го приема. Просто трябва да го изстрадам. И все пак вярвам в чудеса. Молете се с мен, може пък колективната енергия да помогне

30.10.12
14:19

30.10-вторник

пълнолуние

подходящ ден за ново начало

Както стана ясно в дневника на Мая на 17 .10 баща ми почина от рак , който го почна и довърши буквално за две седмици. Беше най-силния, деен, работлив и амбициозен човек когото познавах. Излишно е да обяснявам за шока в който съм все още, но съм сигурна че на мое място той щеше да продължи с пълна пара живота си, заравяйки мъката на дълбоко в сърцето си. Не обичаше сълзи и сополи, още по малко траур, погребения и помени. Аз също...дори не нося жалейка, нито пък имам некролог на вратата си. Няма нужда да ми се напомня за скръбта и загубата.
Не знам дали писането в дневника ще е за добро или лошо, но някак ми липсва комуникацията с хора, които се опитват да направят нещо за себе си било то за правилно хранене, здраве или просто за тонус. Около мен хората са с други приоритети и не мога да общувам на подобни теми с тях.

Като за начало смятам да почина до събота от тренировки, защото мисля, че вследствие на ужасния стрес, надбъбреците ми и щитовидната ми жлеза не са в особено добро състояние. Лимфната ми система също. Както знаете на лекари не ходя, така че ще се опитам просто да се успокоя, щото от тоя кортизол съм подпухнала като кифла, да не забравяме и доброто старо ПМС, което ме тресна от два дни.
Хубавото е , че поне не злоупотребявам с боклуци, даже изобщо не ги ям, като изключим 2-3 парченца шоколад, бял хляб понякога и овесени ядки с кис мялко. Основната ми храна все още е плодове, зеленчуци, риба, пиле, яйца, малко сирене, сурови ядки, маслини.
До събота пиех доста водка, но и това ще се промени. Цигарите също бяха в промишлени количества, но малко по малко ги намалям.
Имах доста дни на недояждане, които се редуват с повечко храна, но като цяло ям между 1000 и 2000 калории.
Апетит не ми липсва, даже е в повечко, предполагам заради огромното физическо и психическо натоварване през последните 2 месеца.

Започнах и есенното почистване, но не си давам много зор. На работа в момента не ходя, тъй като фирмата е семейна и документално нещата още са неясни. Започвам и В1 по италиански. Ако не се занимавам с нещо ме избива на мъка, рев или ядене, така че ще си търся приятни и ползотворни занимания.

дотук с увода :)

тренировка не

храна до момента

5.50-кафе
сън
9.00-кафе
чистене
11.30- 50 гр сурови бадеми, помело, 2 суш.смокини
13.30- 1 я и 2 б, 2 моркова, зелени маслини, чери домати, малко сирене лайт
предвиждам салата с риба тон за вечеря, но не се знае

вода към 2 л
вердин, магнезии, чай глухарче

30.10.12
15:00

съжалявам за загубата ти, моите съболезнования! (hug) ;(

30.10.12
15:34

Моите съболезнования! Много сили и мисли за най-доброто! Твоят татко ще бди над теб завинаги!

30.10.12
16:14

благодаря ви :(

30.10.12
18:13

продължението на храната

17.00- 18.00 салата с риба тон, морков с бучка масло, чепка грозде, ябълка и 30 гр общо сурови бадеми и лешници

плодовете за сега няма да ги спирам, защото ме вдигат на крака и ми дават енергия. Бих ги яла през деня, но ми се налага да ходя по разни учреждения, а много ме подуват и не ми е комфортно. Мисля да мина на НВД като се поуспокоя. Засега не мога. Като не тренирам и не хвърча напред-назад ме тресе и ме боли цялото тяло, ама ще ситскам

30.10.12
19:36

Моите съболезнования! (hug) ;(

Мнението беше редактирано от Deskameska на 30.10.12 19:36.

31.10.12
15:46

31.10

станах рано с намерение да чистя, но за пореден път ни спряха водата. Откачам, полудявам, всичко е с главата надолу, пералнята е наполовина изпрала, аз съм мръсна, ужас, ужас. И как по дяволите да се справя с това ПМС не знам.
С всеки изминал ден установявам, че здравословното ми състояние никак не е добро и не знам как да си помогна. В такава безизходица не съм била никога. Даже и йога не ми се прави, не ми се диша, нищооо

тренировка не
чистих час преди да спрат водата

5.30- кафе
10.30- огладнявам като стана толкова рано- 2 ябълки, малко кис.мляко, овесени ядки и трици с извара и хим.сол. Имам чувството че на всички ни се прияждат неприсъщи неща по едно и също време.
бездействие :(
12.00- 3-4 суш. смокини и малко сурови бадеми, 1/2 ябълка
бездействие :( + ПМС глад
14.30- 1/2 консерва риба тон, 3 малки моркова, нар, 2-3 маслини / с това разполагах без готвене и цапане/
15.00-кафе

ох изкушавах се да тренирам и без това съм мръсна и ще съм поне до 19.00. Ще се опитам да се узаптя

крайно време е да намаля въглехидратите

31.10.12
16:41

Мен от ПМС ме спасява маката и ветото върху бялата захар. За съжаление не винаги ми се получава.
Относно липсата на желание за каквото и да било...в живота на всеки има моменти, в които си казва “ма....а му на всичко и всички, включително и на мен”, но от това, което знам за теб, предполагам, че този момент ще е кратък, никкой не може да се погрижи за твоето здраве по-добре от теб самата, и ти го знаеш много добре. Няма нищо по-важно за теб и за хората, които обичаш от твоето здраве - физическо и психическо. (hug)

31.10.12
17:24

казано от Маргарита Манева на 31.10.12, 16:41:

Мен от ПМС ме спасява маката и ветото върху бялата захар. За съжаление не винаги ми се получава.
Относно липсата на желание за каквото и да било...в живота на всеки има моменти, в които си казва “ма....а му на всичко и всички, включително и на мен”, но от това, което знам за теб, предполагам, че този момент ще е кратък, никкой не може да се погрижи за твоето здраве по-добре от теб самата, и ти го знаеш много добре. Няма нищо по-важно за теб и за хората, които обичаш от твоето здраве - физическо и психическо. (hug)

Марги, мерси за съвета. Тази мака отдавна съм и хвърлила око, пък бялата захар вече почти не присъства в менюто ми, защото имам лоши спомени от предните стресови есени, когато се прехранвах с нея.
Аз също си мисля, че ще преодолея тази безтегловност, най-малкото заради паметта на баща си. Той много се дразнеше на подобни “лигавщини”. Ох дори ме е срам понякога, че си позволявам да изпадам в такива състояния при положение, че има толкова смисъл за живот около мен. Човекът не искаше да го виждат в инвалидната количка и въпреки ужасните болки вървеше сам от входа на болницата до колата. Уж съм силен човек, ама бях доста неподготвена за това. Ще се справя някак, точно заради хората около мен. Бих искала да напиша и заради себе си, но не съм я докарал дотам :)

31.10.12
19:38

все пак почистих с наличната вода в легените и те пуснаха водата (envy)

19.00-вечеря - 100 гр пиле на грил, шопска салата с малко сирене, доста странен и съмнителен кашкавал витоша, парченце линд 85%

може да почопля тик. семки с Вип брадър, може и не

имам завидна маса в бедрата , както винаги, представям си и да ги тренирам силово. Направо съм мъжка мечта, не тренирам а раста :)

От утре мисля да поизчистя храната да видим какво ще стане. Сега ям каквото има, просто гледам да не преяждам и да не минавам 2000 кал. Все пак след 20 дена имам рожден ден :)

вода ???
магнезии, вердин

01.11.12
19:08

1.11

тренировка не, макар че трудно се озаптявам. Все още ме боли всяка част на тялото, а краката ми са като камък.
Започнах да се наспивам, лицето ми придобива контур, огладнявам по рядко и не ям количества храна, като за последно до следващия стрес

5.20 (envy) еми наспах се - кафе
чистене до 8.00 и спряха тока за разнообразие. Утре сигурно нета (devil)
9.30- огладнях - филия и половина мастермахер с пиле и кашкавал запечени, домат , чушка, парченце линд 85%- това ме държа чак до вечерта
търкаляне в леглото
11.30-13.00- сън (inlove)
14.00- кафе
пак чистих за час
15.00- 17.30- обикаляне по разни учреждения
18.00- няколко бадема
18.30- малко салата айсберг и морков, малко пил филе, малък домат с малко сирене, няколко маслини, повечко нар, сурови киснати бадеми

може да ям може и да не ям още нещо

и едитвам нецяла филия мастермахер, останалата салата и малко кашкавал, парченце линд 85%.....преядох пфу

вода към 2 л
магнезии, вердин

Мнението беше редактирано от diva 97 на 01.11.12 20:42.

03.11.12
09:12

постоянно дъвча някви неща пфу ...женски глупости

02.11

за някой може и тренировка да е ама аз го броя за движение просто - 50 мин крострен умерено. Не издържах просто, схванах се от лежане

храна

6.00- кафе
6.30-11.00- чистене
11.00- 100 гр мастерамехер с яйце на око, домат, маслини и 2 хапки пиле
12.00-14.30- задачки
15.00-16.00- 50 гр сурови ядки, 1/2 филия мастермахер, морков, няколко брокола, маслини, домат, по малко сирене и кашкавал, парченеце шоколад 85%.. Много тежко ми стана и полегнах. После плаках, после чистих и после реших, че трябва да се раздвижа
18.00-18.50- кардиото
20.00-23.30- на маса по повод арх.Михаил - съвсем малко салата и пиле, още малко ядки и и семки, водка с фреш портокал. Не ядох нито сладко , нито питка с което се гордея. Така по съм себе си...

и все пак доста храна. тези ядки ще ги спра, защото наистина наяждат ама много калории, ужас.Още два дена ПМС и ще се нормализирам.

вода към 2 л
вердин

04.11.12
13:41

03.11

тренировка не

по подразбиране поради факта, че беше Задушница не ми беше много весело. Пак имах драма на гробищата, но е нормално. Чистих до обяд и реших да направя любимия кекс на баща ми, който му се беше приял преди да почине и така и не яде. Е не стана...първи кекс, втори кекс не и не. Не ми се е случвало досега, може би нещо в продуктите не е било ок. Синът ми го хареса и степан, а аз се поомазах с него вечерта щото ми беше жал да го хвърля. Поне ми дойде 2 дни по рано и ПМС ще ме остави да почивам за известно време. Много бях отекла :( И херпес май си имам. никога не ми е излизал

храна
5.30-кафе
чистене
кексове и така
12.00- морков, печени зеленчуци, маслини, филия мастермахер
13.00- 1 я и 2 б
13.30-14.00-дремнах
14.00-17.30- по задачи и на гробищата
18.00- портокал, малко сурови тик.семки -бях прегладняла
19.00-21.00- доста зелена и зелева салата, пиле, няколко парченца домашен суджук, 2-3 хапки кекс от друга подавка. Дотук добре...
21.30- 2 парчета от глетавия кекс и 1/2 еклер пак от подавката и ми дойде
23.00- и още 1 парче и го хврълих
24.00-заспах

04.11

тренировка -  1 мин преден, х 1 мин страничен, 1 мин заден планк,2-3 мин челна стойка, , 15 км тичане и доста стълби,- точно това ми се правеше и вероятно това ще правя и следващата седмица. Повръща ми се от фитнес и интензивни тренировки

6.00-кафе
много измъчено чистене, но свърших доста работа
8.00-кафе
СПРЯХА ВОДАТАААААА ПАК
въпраки това тичах
9.00-кафе/мънички са/
дочистване на прозорците
9.50-11.00-тренировка
после още малко шетане и отидох да се къпя в майка ми баш на майната си :)
12.00- няколко зърна грозде
джакузи с морска сол  :)
13.00- морков, чушка, маслини 1 я и 3 б, няколко сурови бадема, 2 мини ябълки
чувствам се човешки

продължението после
вода дотук към 1,5 л

05.11.12
08:59

продължението...

вечерта приключи въглехидратно, ама поне заспах лесно. никак не ми се ядеше месо, ама никак

15.00- ябълка
15.30- 2 филии от пълн хляб без мая едната с извара другата с полумаслен кашкавал. Така и така ям въглехидрати поне мазнините да контролирам :(
17.00- портокал, няколко стафиди, резен кашк лайт, малко извара Маджаров/хубава е/
18.30- остатък от печени зеленчуци и още малко кашкавал .Общото количество за деня беше не повече от 120 гр
20.30- откровено ми се ядеше сладко. -зърнен бар 40 гр, 1/2 кис мляко с малко овесени ядки и трици, канела и бая стафиди, хапка белвита
22.00- заспах като пън

Умишлено се опитах да ям на често по малко, ама си знам че не е за мен. Но като ям плодове е по добре от гледна точка на подуването иначе 3 ябълки и портокал наведнъж е доста драстично

вода към 2 л
вердин, магнезии

05.11.12
17:01

05.11

тренировка не
чистене 4 часа (envy)

доста странно се храня

храна
6.30-кафе
чистенеее
9.00-кафе
чистене
11.00- 1 я 3 б, маслини, краставица , домат, съвсем малко кашкавал
11.30-полегнах ама ме събудиха да ходим напред назад и на гробищата, защото днес стават 20 дни
цигари, цигари
14.00-кафе
стана ми кофти
15.30-16.40- е знам си че колкото плодове взема толкова ще изям, 2 малки ябълки, портокал, малък банан, киви, 60 гр сурови бадеми, после ми се дояде храна :D, омлет от 1 я 3 б, малко сирене и кашкавал, малко салата моркови. И това ще е за днес. Пак си разширих корема.

вода 2 л
вердин

06.11.12
13:33

та за предната вечер добавям

в интервала 19.00-22.30

шепа сурови бадеми
киви
миш-маш
5-6 фурми

сигурно съм изяла към 2500 кал :D

06.11.12
13:40

06.11

еми тренирах във фитнеса, защото този вятър щеше да ме отвее до морето, ако бях тичала

тренировка
10 мин крострен - загрявка
3 кръга
х 12 - двустранно гребане с дъмбели
х 10- разтваряне гърди
х 10-странично рамо
х 10- задно рамо
х 10 -трицепс над глава
х 10 - бицепсово с двете

3 кръга
х 10 плие
х 10 тяга с дъмбели
х 30 глутеус мост с тежест
х 1 мин почивка между кръговете на кростренажьора

3 кръга
х 20 на страна
- лакът - коляно
-ренегадско без тежест на лакти
х 1 мин почивка на кростренажьора

30 мин кростренажьор умерено

храна до момента
6.30-кафе
чистене на хладилник
8.00- още малко кафе
9.00- още малко кафе- чашката наистина е малка и я пълня само до половината
9.30 - ??? - тренировка
11.00- дочиствах с още малко кафе, да използвам това че съм потна
12.40- 2 белтъка, 1/2 жълтък, малко печени зеленчуци. Нещо ми е кофти на корема и не ми се яде особено за сега.
ЕДИТ
15.00- остатък от салата моркови, към 10 гр тиквени семки печени
15.40- 3-4 сушени кайсии, общо 20 гр сурови тик семки и лешници
19.00-???-ще бъде гости с риби, салати и водки с фреш портокал. Друго ако има ще дописвам. Естествено прибирането ще е пеша :)

вода до момента над 1,5 л

Мнението беше редактирано от diva 97 на 06.11.12 15:47.

07.11.12
18:14

снощи гостито продължи до след полунощ и хапнахме разни сладости от рода на необработени сушени кайсии и фурми, ядкови бонбони, малко семки и 1 бонбон мерси.

07.11

тренировка  - крос към 15 км

6.30-кафе
чистене
8.00- огладнях - 80 гр пъстърва, няколко тиквички
8.30-10.40-сън
11.00-кафе
и пак спряха водата, МАМКА МУУУУУУ
12.00- 100 гр пъстърва, разни зеленчуци,2-3 постни  лозови сърмички, малко кьополу, 2-3 маслини,
13.00- фурми ???, към 8-10 поне бяха, 3-4 кайсии, двайсетина грама общо сурови тик.семки и лешници. Еми алкохола си казва думата
14.00-кафе
14.00- 16.00-сън. То без вода какво ли да правя :(
доверявайки се на информацията че ще пуснат водата в 17.00- реших да тичам
16.30-17.30 крос

и още няма вода, ще япуснат към 22.00- Какво да прая по дяволите :( (envy) (devil) (punch) (sweat) (envy) (envy) (envy)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1