казано от Т. Тодорова на 24.01.13, 15:32:
(sun) 24/01/2013 (2) (sun)
(все едно са ме изтървали от диспансера
:D
А ви в кой диспансер сте, г-це Тодорова. Да им звъня на хората да си те прибират :D
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 24.01.13 18:00.
24.01.13
19:57
Може да съм куку,ама не чак толкова :P
Отивам да правя хлебец и ще скачам да тренирам по късна доба.
Изядох още нещо,отбелязала съм го в днешния основен пост :)
24.01.13
21:33
По-смотана тренировка не бях имала...и друг път съм тренирала по време на МЦ,само че винаги съм ахвала,че в този си период съм много по-силна и издръжлива.Днес - мекица.Не,че не си направих всичко (с изкл. на едни напади,които пропуснах заради дясното коляно,че пак се обажда),ама се чувствах все едно всеки момент ще изтърва гирата.
На всичкото отгоре съм и гладна.
С какво бих могла да заместя за един месец Глюкозамин,хондроитин и МСМ?Ако си взема само МСМ и пия рибено масло,примерно... и мажа с магнезиево олио ?Парите ми свършиха преди да ми ги платят и понеже трябва да взема едни други лекарства,които са ми по-спешни,тези за колената увисват.Приемам всякакви съвети от вас,бабите и пра-пра-бабите ви :)
Магазин “Зелен-Био” (или нещо от сорта) говори ли нещо някому ? (wasntme)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 24.01.13 21:34.
24.01.13
23:19
Ми то това са и моите добавки: мсм, рибено масло и магнезиево олио (от 3 дена само)... и съм жива още :D
Не ми се пият хиляда работи - храня се с качествена храна - мисля, че нямам нужда от друго.
Така че... действай (hug)
25.01.13
10:29
Абе,то май зависи и колко ти е сериозно положението.Ама ще пробвам,нямам избор :)
казано от Т. Тодорова на 24.01.13, 21:33:
С какво бих могла да заместя за един месец Глюкозамин,хондроитин и МСМ?Ако си взема само МСМ и пия рибено масло,примерно... и мажа с магнезиево олио ?Парите ми свършиха преди да ми ги платят и понеже трябва да взема едни други лекарства,които са ми по-спешни,тези за колената увисват.Приемам всякакви съвети от вас,бабите и пра-пра-бабите ви :)
...
Магазин “Зелен-Био” (или нещо от сорта) говори ли нещо някому ? (wasntme)
Защо ти е жизненоважно да ги пиеш без прекъсване? Имаш някакъв провлем със стави и хрущяли? Подложена си на свръхнатоварване? Вземи си един МСМ на прах - 8.25лв за 125 грама струва, и си го пий.
...
Магазин “Зелен био” имат доста богат избор от органични хранителни, нехранителни продукти и добавки, поне така беше последния път, когато поръчвах от тях. :)
Мнението беше редактирано от Margi на 25.01.13 11:54.
25.01.13
14:34
Поръчах МСМ , ще дойде утре сутринта.Ще си взема и магнезиево олио,оказа се,че го има в аптеката до нас.Рибеното масло май ще го пропусна засега.
Марги , не знам какво точно ми има - снимките ми са чисти , но ме болят коленете и усещам напрежение , пукания (много силни) , също придружени с болка.След контузията стана съвсем ужасно.С добавката се подобрих за отрицателно време - не усещам почти нищо неприятно и мога да движа ставата на почти на макс.Лека-полека забелязвам,че се връщам към проблема и искам да го пресека в зародиш.
Дано и това свърши работа - ако да,ще съм още по-доволна :)
25.01.13
14:37
Магнезиево олио имаше и в Лекси :)
25.01.13
14:41
Не съм го видяла (wasntme)
Ама т’ва ми вдъхва доверие,дето го имат в “Авеню” ...
казано от Т. Тодорова на 25.01.13, 14:34:
Поръчах МСМ , ще дойде утре сутринта.Ще си взема и магнезиево олио,оказа се,че го има в аптеката до нас.Рибеното масло май ще го пропусна засега.
Марги , не знам какво точно ми има - снимките ми са чисти , но ме болят коленете и усещам напрежение , пукания (много силни) , също придружени с болка.След контузията стана съвсем ужасно.С добавката се подобрих за отрицателно време - не усещам почти нищо неприятно и мога да движа ставата на почти на макс.Лека-полека забелязвам,че се връщам към проблема и искам да го пресека в зародиш.
Дано и това свърши работа - ако да,ще съм още по-доволна :)
Със снимка не може да се види всичко какво се случва вътре.....в коляното имам предвид :)
25.01.13
16:13
И двамата ортопеди ми казаха ,че нищо ми няма.Единият вика : На мен цял живот ми хлопат коленете и нищо ми няма,хем и спортист съм бил.Е,не е хубаво,че те боли,когато пукат,ама...абе,нищо ти няма.
Нищо няма,пък мен си ме боли ... Все тая,нека видим сега как ще е с МСМ-а и магнезия.
Благодаря за включванията (F)
25.01.13
18:58
25/01/2013 (3)
11:00 Нес с 200мл мляко (Верея,3%) , канела , фибри , мака (тая мака,като съм я виждала основно в на Маргарита дневника , ми изглежда супер неестествено без * в края :) )
14:00 2 варени яйца , сирене , спаначена салата като вчерашната , енърджи чай с пресен сок от джинджифил и лимон , и черен пипер , 2/3 филия хляб – странно , че имаше вкус на масло някак...много вкусно , ама все пак .. :)
15:30 Тренировка :
Загряването с Руми
Силова 3 , която беше далеч по-добра от вчерашната.Само едни Bowler’s Lunges ги замених с най-прост глутеус ритник (с половин кг на глезените) , защото много ми товарят колената.Това май е единственото упражнение , което изобщо не мога да изпълнявам.
18:30 Черен чай (с карамфил и разни други подправки) с мед (домързя ме да мия лъжици , разбираш ли , та взех да сипвам от буркана и малко множко падна :) ) , мака
18:40 2 варени яйца , 30 гр сирене , задушени броколи , моркови , карфиол , царевица , чушка , грах – задуших само със сол , после добавих олио от лен , коноп и кориандър.Малко луканка,малко кашкавал ии ... Voila !
Доста неща слагам в една чиния,ама...трябва да започна да се отучвам.
Нямам планове да ям повече днес , но ако се случи , утре ще доложа ;)
Вода – 2л
Добавки : 2х500мг магнезий , женски Центрум
казано от Т. Тодорова на 13.01.13, 16:20:
Някой пробвал ли е да си направи хумус с орехов тахан (wasntme)
Чак сега го видях това :)
Да - правила съм, става хубав...в случай, че вече не си се уверила сама.
А относно коленете - прегледай тренировките си, ежедневните си привички и др. такива. И мен са ме боляли “мистериозно” и след премахването на определен тип натоварване - спряха да ме болят...което не ти пречи да си пиеш МСМ-а. :)
25.01.13
21:33
Все си мисля,че си докарах тоя проблем,когато рязко се сдобих с наднормените килограми.Сигурно и техниката ми е лоша.
Откакто поотслабнах,постегнах се и започнах да обръщам внимание на начина,по който изпълнявам тренировките,положението е в пъти по-добре от преди.И все пак,нанесените щети са си налице.Модифицирам много от упражненията,някои конкретни подскоци изобщо не ги правя (замествам ги с нещо друго),често избягвам и нападите...
Ако се оправят нещата с леки добавки,сваляне на килограми и подобряване на техниката,ще е супер.На тая кълка лежа засега (giggle)
Хумус ще си направя в понеделник , ако остане нещо от бурканчето с тахан :D
26.01.13
10:43
Изпаднах снощи в сладости...хубаво,че поне не са гадни - от ония сусамки , дето ги направих преди време (добре,че свършват) , последния орехов тахан с мед (не беше много).
Явно просто трябва да няма НИЩО в нас.Мога да не си купя,не ми пречи,обаче знам ли,че е в шкафа,няма шанс да оцелее :x
Преди няколко години изведнъж се сдобих с доста силна болка в дясното коляно. Ходих и на ортопед, рентген и т.н. - нищо не показа. Според мен причината беше в едни напади, явно съм се претоварила. Болката беше ужасна при сгъване в коляното при качване и слизане по стълби. Спрях да натоварвам толкова и отшумя, но мина време.
И аз съм така със сладкото (dull)
казано от Т. Тодорова на 25.01.13, 16:13:
И двамата ортопеди ми казаха ,че нищо ми няма.Единият вика : На мен цял живот ми хлопат коленете и нищо ми няма,хем и спортист съм бил.Е,не е хубаво,че те боли,когато пукат,ама...абе,нищо ти няма.
Ти на ортопед ли си била наистина или на психолог? (giggle)
26.01.13
15:29
Ваня,както съм написала по-горе - килограми и кофти техника при мен.Но от лятото има и механичен проблем (откакто изпляка дясното коляно) , мисля ... Честно казано,не ми се ходи повече по лекари.Каквото мога да направя сама,ще го направя,но нямам нерви,време и пари,за да обикалям кабинети и да слушам глупости § неясни обяснения .
Кико , при двама ортопеди :) . От психото още не са ме издирили (wait)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.01.13 15:30.
26.01.13
18:14
26/01/2013 нетренировъчен (4)
Не тренирам днес,нямах време и продължавам да нямам.
11:00 Кафе с мляко и мака , 1/2 помело (nhappy2)
13:00 Хапка печена наденичка (трябваше да опитам)
15:00 Шепа сурови ядки (лешници,бадеми,кашу)
16:00 Чай с малко мед & МСМ
18:00 Двуфилиен сандвич (много тънки,от бях хляб) със свинско филе,40 гр сирене & 30 гр кашкавал ; сусамов тахан с мед (почти 1/4 от 300гр буркан & 2 пълни ч.л. мед (nhappy2) )
Вода : 2л
Чай : 600мл (много , много вкусен)
Добавки : 2х500мг магнезий , МСМ , магнезиево олио , рибено масло
* 1/2 КитКат с фъстъчено масло.Катето ме подсети вчера,на мен също ми е любим.Добре,че имаше с кой да го споделя,та да не го изкльопам целия :)
Не мога да се спра нещо (headbang)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.01.13 19:06.
26.01.13
21:07
Майка ми ми донесе някакво магнезиево олио от произволна аптека,която го е имала...Производителят е “Бизнес Къща” (?!) , а съдържанието гласи : 66% вода , 33% магнезиев хлорид , натриев хлорид 0,4% , калиев хлорид 0,3% и 0,3% магнезиев сулфат . Препоръчителният прием е 16 капки ,разтворени във вода,два пъти дневно (перорално).Точно такова шише и фирма не бях виждала досега (wasntme) . Не,че не се намазах :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.01.13 21:08.
Магнезиевия хлорид се използва основно в продукти за външна употреба (поне доколкото съм запозната). За пиене по-добре усвояем е магнезиевият аспартат.
ПП: Магнезиевия сулфат също не ти препоръчвам да го пиеш. :)
Мнението беше редактирано от Margi на 26.01.13 21:24.
26.01.13
21:28
Абе,на мен също не ми звукна добре,та само се намазах.Надявам се,че поне за тая цел става (giggle)
27.01.13
13:38
27/01/2013 , нетренировъчен (5)
Заспах към 3:30 снощи...будих се,сънувах разни неприятни неща.Станах в 11 “сутринта” ,разбира се,като пияна,с главобол и т.н.
Не си е работа късното лягане,но винаги се ококорвам към 23:00 (wasntme)
Пиша сега всичко,че имам да уча доста,а постовете обикновено ми отнемат по повечко време.
12:00 Нес + 3 в 1 + мляко (3%) + мака + МСМ (всичко в една голяма жълта чаша,която много си обичам :) )
За по-нататък през деня - цедено мляко,семена (ленено,маково,сусамено,слънчогледово) , плодове (портокали) , зелево-морковено-зехтитено-яйчна салата (варени яйца),сок от цвекло § джинджифил , 2 л вода , чайчета с пресен джинджифилов сок (Центрум + сокове + джинджифил + черен пипер = суперска зимна ваксина.Даже синтетичния витамин не го пия почти.). Може би и някаква мръвка ще хапна - имам вратни пържоли и май К. ще ги метне на тигана :)
(F) (F) (F) OТ УТРЕ , СЕДМИЦА 9 (F) (F) (F)
Започва третият етап от програмата. До момента особен прогрес с кантара нямам (даже е малко нагоре,заради яденето през последните дни),но пък визуално си личи,че съм се “прибрала”.
Схемата е същата :
- 3 силови (придружени с корем и разтягания),съответно в понеделник,сряда и петък
- кардио , йога § корем - вторник,четвъртък и събота
- неделя - почивен
Едва ли ще имам промени по графика,защото съм плътно вкъщи,докато не свърши сесията.
Може и малко палео , ако ми се получи безпроблемно , ще видим.
Въглехидрати и калории от зеленчуци & плодове няма да броя,освен ако не са картофи,да речем.Не знам дали трябва да внимавам с червеното цвекло,но дори докато го пишех,ми прозвуча малко налудничево да си броя капките сок (giggle) .
На втората страница на дневника има актуални снимки,след още 4 седмици ще има нови,за да можем да направим сравнение.
Когато имам време,сили и желание,може да правя две тренировки в един ден,но надали ще е често.
Изключвам всякакви купешки сладки неща,мед на пакетчета,кафета от машини,бял хляб...Ще си ям мед с ядки или тахан,когато искам , сушени плодове или... може и да си направя домашен шоколад някой ден.
Ето ги и трите тренировки (edit : забравих да вметна,че този месец целта е изтощение между 10-то и 12-то повторение + 3 повторения след това) :
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 30.01.13 11:02.
27.01.13
19:05
Одеве озверях за сладко (точно след като обядвах - беше доста късен обяд).Направих си банан с какао,мед,кокосови стърготини и 1 малка лъжичка тахан.Иииии...вече съм пак гладна :D
Мрън ... Пия чай от магданоз , надявайки се да замажа положението.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.01.13 22:13.
28.01.13
05:22
Добро утрооо (sun) (coffee) (sun)
Ето с какво се събуждам тази сутрин (sun)
И с това - много яка двойка (rock)
... :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 28.01.13 05:37.
28.01.13
21:10
(rock) 6/01/2013 (rock) (06)
5:00 Кафе (мляно) , мака .
06:00 Тренировка :
- загряване с видеото на Руми
- Корем (ФитнесБлендер,ниво 2)
- 15 минути ХИИТ
- Силова 1
- стреч
Получи ми се много хубаво,натоварих се доста.Единствено избягвах повдиганията на прасците,ясно защо.Като започнах да се разтягам,толкова се бях нагорещила,че имах чувството,че мога да се вържа на възел (друг пример ми изскочи първоначално - който обича Удхаус,ще се сети за птичката,дето летяла спираловидно,непрекъснато стеснявайки кръговете,докато накрая се завряла в собствения си задник :D :D :D).
Озвучаването беше пълна мелачка (Opeth,Devin Townsend,King Diamond :D :D :D).Много яко.
В банята - с кафе и пшеничено масло , пък мазането после - розова вода & масло от същото + магнезий тук-там.
Пуснах да слушам някакво хип-хоп радио,докато се къпя - на пръв поглед беше приятно…Тъкмо се насапуних и започна “песен” , която … абе,втрещена съм,не бях чувала такова нещо до тази сутрин :x. Изхвърчах изпод душа така,както си бях с пяната,кафето и течащата вода :D на първата минута , щото ме хвана срам , че може да чуят комшиите , които даже не разбират езика - толкова отвратително и вулгарно беше.Пък аз не съм някоя кифла,дето да се изчервява и кикоти , когато се каже неприлична дума.Потрес.
Сега да видим папото :
09:00 Протеин , на който давам 1 час да се усвоява и да прави к’вото иска,после нападам нормалната храна + MSM + мака + 1 таб. Макмирор .
11:20 100мл сок от портокал , 100мл сок от лимон ; 60гр ръжена филия (препечена и с масло) , 60гр яйце & 50 гр луканка . 3кап. рибено масло + 1 таб. Центрум .
13:30 Кафе
15:30 2-3 супени лъжици Манна с протеин & 200мл прясно мляко 3% ; 1таб. Макмирор ; 500мг Магнерич
20:20 1 мандарина,11 сурови лешника
21:50 15гр луканка
22:30 Хапка от домашните сусамки (десетина грама ,примерно)
Бях на изпит,имам 5 (nmuchfun)
Малко съм разнебитена от тренировката сутринта - боли ме гз :D , което е хубаво , обаче ме болят и колената , ‘щото си въобразих , че съм окей с джъмп скуотовете ... на ти с’я.Ама нищо , ще ги намажа с Ибутоп , после с магнезий и ще минат :).
face of the day :
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 29.01.13 05:30.
29.01.13
05:29
Добро утро ! (coffee)
5 часа и половина сън...надали е достатъчен,ама се събудих с К.
Планът е сега да тренирам,да се изкъпя и да свърша едно-две неща.Имам час при хематолог в 10:40 и мисля да полегна за един-два часа след това,колкото да презаредя и да сядам да уча.
Едитвам си горния пост - пържолата не можах да я ям,бях много изморена и сметнах,че е по-добре да не се натъпквам непосредствено преди сън.Заместих я с хапка от “сусамките” (nhappy2) , щото бях много гладна и малко по-късно заспах.
Затова пък за днес има готов обяд (nmuchfun)
29.01.13
20:22
05:30 Кафе,мака,МСМ
Тренировка :
- 6-7мин загряване
- корем
- 30 минути кардио с интервални елементи - на всеки 6-7 минути по един дрил от 70секунди , след което - 1 минута активна почивка
- 40 минути йога
Бях на хематолог,според който са ми объркали изследванията предния път - хемоглобинът ми е малко над допустимото,желязото ми е почти на горна граница.Малко се поизнервих,защото уж нищо ми няма,пък ми изписа “за всеки случай” 4 боклука - 2 Б-комплекса (?!),Геритаб и не помня още какво ,ама трябвало да са ТОЧНО на не знам си коя фирма,разбираш ли … Голям проблем ще е,ако някой друг е капсуловал същия боклук.
Смятам да си взема само един Б-комплекс на Now Foods,да продължа да се наливам със сокове,както и да посетя ендокринолог - не е възможно да няма причина за всичкия физически дискомфорт,лошата коса,кожа и цепещите се нокти с бели петна,и отпадналостта...
10:00 Чай - гинко билоба
12:00 Докато си чаках резултатите от лабораторията,отидохме с майка да хапнем в едно от заведенията на болницата - взех си ориз с гъби и две кюфтета с неизвестен произход.2-3 хапки тъмна питка със семки,за която се твърдеше,че е пълнозърнеста.Капучино от машина на НесКафе.
15:00 Вратна пържола,печена в йенска тенджера с вино,лук,чесън и подправки,без допълнителна мазнина ; марулена салата с малко зехтин,лимон,мака ,МСМ и малко счукани орехи; препечена ръжена филия ; 1таб. Макмирор , 500мг Магнерич
17:30 1-2 хапки медена сусамка
20:30 Задушено броколи с малко масло,2 варени яйца,сирене,3 мандарини
1,5л вода
Дремнах един час следобед.
:)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 29.01.13 21:17.
казано от Т. Тодорова на 29.01.13, 20:22:
4 боклука - 2 Б-комплекса (?!),Геритаб и не помня още какво ,ама трябвало да са ТОЧНО на не знам си коя фирма,разбираш ли … Голям проблем ще е,ако някой друг е капсуловал същия боклук.
Ами, той витамини ти е предписал само като гледам...не виждам нищо лошо в тях. Разликата в производителя може да идва от концентрацията на съставките в таблетките. При всички положения обаче, на Нау ще са по-добра оферта. :)
29.01.13
20:28
Бравос! Харесваш ми с тия тренировки сутрин, надъхвам се повече :D
Само не разбрах как така са ти объркали изследванията???
29.01.13
20:43
казано от Deskameska на 29.01.13, 20:28:
Бравос! Харесваш ми с тия тренировки сутрин, надъхвам се повече :D
Само не разбрах как така са ти объркали изследванията???
На мен една залисана ми ги беше объркала..... Дала на майка ми на някаква друга Йорданка изследванията, в същото време е говорила по телефона. На това момиче и е бил нисък хемоглобина и майка ми казва по телефона, че ми е нисък хемоглобина и аз веднага се разчетох из нета.. при условие, че скоро си бях пуснала пълна кръвна картина, а там ми беше перфектен. Когато видях листа, фамилията не беше моята..... Не знам как е станала твоята грешка с изследванията, но аз много се дразня на такива разсеяни хора... Все пак по-важно е да си проведеш глупавия разговор, в моя случай.... (dull)
Мнението беше редактирано от Danniii :) на 29.01.13 20:43.
29.01.13
21:20
Марги,и аз така мисля.Подразних се,защото уж няма нужда,пък все пак ми изписва.
Деси,яко е сутрин,после много енергия имам,ама ставане в 4:30 май е малко прекалено.
Имената са си моите,сигурно са разменили кръвните проби,може и личната лекарка да ги е объркала - бяхме двете с майка ми,когато ни взеха кръвта в кабинета й - от там ги пращат в някаква лаборатория.
29.01.13
22:20
Това си е ясно,ама все по-малко съм фен на разни синтетични манджи.Казах й,че пия комплекс за жени.
Абе,подразни ме - повечето лекари,с които се сблъсквам напоследък,се държат все едно им плащат,за да изписват конкретни продукти.То сигурно си е така,де,но може поне да не им личи толкоз.
Иначе много ми се иска да мога да си набавям всичко от качествена храна,вместо от хапове,ама то вече не е ясно кое е по-голямото зло (tmi)
30.01.13
10:54
Добро ви “утро” . (yawn)
Станах в 9:30 днес - снощи не можах да заспя до около 1:00 (легнах към 21,защото заспивах права и като усетих възглавницата - (nsleep) ),след това два пъти ставах,защото се налях с вода преди да легна,после К. ме събуди инцидентно в 4:40 .. после ми беше студено ... и сега съм пак като пияна.
Май се мъчи и вирус да ме хване,ама ей сега ще взема мерки с портокал&лимон&джинджифил .
Мускулната треска е много сериозна,на цялото тяло,въпреки всичките масажи,магнезий за мазане,магнезий за пиене и т.н.
Чудя се,понеже тия тренировки са по-тежки,старая се и кардиото да ми е тежко,дали да не си освободя още един ден седмично,в който да почивам ? Съвети ?
Днес ще тренирам следобед .
(sun)
Много ме зарибяват такива песнички за чистене и готвене с чупка в кръста (sun)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 30.01.13 11:00.
30.01.13
12:23
31.01.13
00:34
30/01/2013 (08)
10:00 Нес с мляко (3%,стотина мл),лъжичка мед,мака,мсм,фибри
11:30 70гр сурови,небелени лешници :)
12:30 Първият половин литър вода за деня + 1 таб. Макмирор
13:00 Фреш от два портокала,един лимон и голямо парче джинджифил.Пуснах всичко през центрофугата на сокоистисквачката и крайният резултат беше с много приятни консистенция и вискозитет - като много леко и нежно смуути,с много интересен вкус :) . Пих си го до 14:30 :)
15:30 10 брюкселски зелчици,шепа мексикански микс (царевица,грах,чушка..) - задушени само с вода,после им добавих масло и 2 яйца,а съвсем накрая - сирене
16:00 Кафе на джезве с лимон,мака и 4 равни ч.л. кафява захар (тъмна,ситна и влажна)
18:30 Тренировка
Чудя се дали е подходящо да клякам с 20кг раница на гърба , понеже нямам достатъчно голяма тежест…20 в раницата и по 5 във всяка ръка ..
Сега си препрочитам изписаното през деня и си признавам,че тая храна е много малко.Само че нямам апетит за повече .. ?Пих доста вода за сметка на това - малко над 3л :)
А сега заспивам. :)
31.01.13
07:38
казано от Т. Тодорова на 31.01.13, 00:34:
30/01/2013 (08)
Чудя се дали е подходящо да клякам с 20кг раница на гърба , понеже нямам достатъчно голяма тежест…20 в раницата и по 5 във всяка ръка ..Сега си препрочитам изписаното през деня и си признавам,че тая храна е много малко.Само че нямам апетит за повече .. ?Пих доста вода за сметка на това - малко над 3л :)
И аз това щях да кажа (wasntme) , но щом си се чувствала добре, според мен не е нужно да се тъпчиш, за да стигнеш някакви си калории... Завидях ти за банята с кафето... и аз имам нужда (giggle)
Относно раницата - според мен е добра идея, стига да ти е удобно (nod)
Так ми харесваш, Тодорова!!! (F)
31.01.13
09:14
Не знам за кафето , но розовата вода с маслото е убиец - не знам как съм давала пари за лосиони досега , при наличието на такова чудно нещо (nbat)
Банята с кафе също е много гот , ама колкото време се къпеш , толкова време чистиш после :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.01.13 09:15.
31.01.13
09:47
Това с розовата вода и маслото трябва да се пробва (nod) , щом казваш, че върши работа :P А на мен затова иначе не ми се занимава с кафе :D