A New Iron Maiden out there! PUNISH YOUR WEAKNESS!

Темата е заключена.
Прескочи до:

29.05.13
14:34

Да, да, тъкмо гледах сега тук и видях, че има и 12-ки и 10-ки...
По едно време имаше разговор тук във форума (някой си търсеше от момичетата) и се чудеше между 8-ца и !!!16-ка!!! (май) и всички препоръчваха като за средно 16-ка. Иначе аз си мисля или 12-ка или 14-ка.
Знаеш ли в БГ от къде може да се купи?

29.05.13
14:40

От доста места. Би трябвало гугъл да ти даде резултати.

29.05.13
14:45

Да ти кажа точно това правя, търся, но не намирам разнообразие в размерите, а имаше и вече не активни страници.
Намерих последно на Лазар но има само два размера. За това и попитах, евентуално ако си си вземала да ми препоръчаш...

29.05.13
20:37

Всъщност тренировките горят малко калории!
Доста интересни четива има от Милко Георгиев. Сега се зачитам...

30.05.13
10:53

Картата ми за месеца свърши и днес като се събудих бях твърдо решена да ходя до залата, хем да я подновя, хем да си направя тренито. Но от онзи ден си мислех да започна да правя повече тренита в къщи, за да свикна и да имам набор от упражнения, които не изискват никакъв equipment - идва времето на отпуските и пътуванията и трябва да се запасявам с идеи, за да не завися от място и време (ууупс, това е патент май на Румито).
Та така, реших се на домашна тренировка днес и ето какво спретнах -

Всичко е от любимия Fitness Blender :)
1. Burpee Madness: 100 Burpees Workout Challenge
2. Quick Sweat Cardio Workout
3. Kelli’s Cardio Kickboxing Workout

Накрая взех мижавите си домашни гирички (две по 3 кг. и една 5 кг.) и допълних със следното:
- 30 преси: 10 с 5 кг. напред, 10 с докосване на глезените, 10 В-преси
- 20 повдигания на един ръб за прасец с гирите по 3 кг. (10 ръце в страни, 10 напред)
- 20 напада с 3 кг.
- 20 трицепсово разгъване с двете ръце по 3 кг.

Въпреки, че не съм се натоварила чаааак до такава степен, съм доволна :) Поизпотих се, оправи ми се настроението веднага. Сега деня може да започне... Жалко само, че нямам време да побягам, трябва да се работи. *тюх*
Кефих се на кик-бокса, трябва най-сетне да отида да го пробвам, просто все съм на работа когато са тренировките, но ще стане.

(sun)

Юхууу:

30.05.13
11:30

Тъкмо прочетох и статията, към която един коментар на Марги в един дневник ме насочи, която пък статия е постната от Славко....
(all the credits are mentioned :) ) и сериозно се замислям за моето кардио - бягането на 5, 6, 7, 10 км. може и да остане в историята и вместо това крайно време е да почна с интервали. То заключението е същото, както и в статията на Милко (виж по-горе).
Всъщност дългото бягане не е зле, ако ще е за кеф или за чиста издръжливост (за разстояние), но за мен решавам, че кефът е по-рядко и все пак трябва да си следвам целта. Трансформацията ще стане и по-добре късно (е не чак толкова), от колкото никога. Поне не съм кон с капаци, който да се кълне в ефективността на бягането без край.

31.05.13
19:18

Едни питки от днес!
Утре най-сетне почивен ден (от офиса). Имам толкова идеи какво ще правя, че не знам 24 часа как ще ми стигнат. Юхууу!

Мнението беше редактирано от Membaris на 31.05.13 19:22.

01.06.13
16:03

Всяка жена, която в единствения си почивен ден успее да свърши къщната работа, да сготви и да си направи тренировката + ходене до магазин + излизане с приятели си е чиста Iron Maiden/Lady :D
Сега най-накрая остана време да си направя нещо за ядене (станаха вече 20 часа фаст). Та как стана работата днес...
Бях събудена от моя човек, който ми се обади да ми честити празника :D (inlove). Той, не знам точно защо, но от самото ни начало всяка година ми го честити... Е аз се кефя де ;) Аз бих могла да го поздравявам за деня на пенсионера ако има такъв хиххиихиии, не нееее just joking!
После се захванах с чистене, което беше към то 3 часа (+пустите прозорци, но добре че имам един трик, че да става по-бързичко). След това мислех най-накрая да ям нещо, но си казах, че това може да стане след една домашна тренировка. Та ето го ХИИТ-а:

Nadia’s SAT Challenge (моя измислица):
5 rounds each, 1 min work/20 sec. rest, total 25 rounds or 33.20 min of:
- Jumping Jacks (само последния сет ги броих, за минута са ми о/о 70)
- Burpees (средно 12 - имах и по 13 и по 11, за това вземам средното, total 60)
- Goblet Squat (35, total 185)
- Crunches - sideways, V, classic (средно 35, като на едните бях на 50, total 185)
- Mountain Climbers - е тука, след предходните някак си ми се разказваше играта... на 3 от 5-те рунда трябва да си призная, че към то средата на катерача си почивах за 3, 4 сек. тюх!

И сега ще ЯМ (ще си опитам питките, варени яйца, кашкавал + домат)!!! После следва магазина и излизането. Айде, tschüssikowski!

02.06.13
14:25

Спретнах си един огретен за днес, още не съм го пробвала, но ухае страхотийско :)
Броколи + яйца + вита шунка + сирене + кашкавал

Мнението беше редактирано от Membaris на 02.06.13 14:25.

03.06.13
10:43

E това интервалното направо си ме разката :)
Днес беготих интервално йей! Само че трябва да променя стратегията, че 20 мин. някак си са много на веднъж, може би за загрявката, която на мен ми трябва и правя преди трен и 10 мин. са ОК.
Старт с 60 сек. бърз ход 7 км/ч, след това 60 сек. крос 8.5 км/ч, после 60 сек. спринт 10 км/ч. и отново връщане на крос за 2 мин. 8.5 км/ч, после пак спринт 2 мин, после връщане отново на 1 мин. крос/1 мин. спринт и така... Общо 19 мин. = 3 км. (party), остатъка от 1 мин. - бърз ход. Ако следващия път спринта порбвам да бъде на 11 км/ч. или пък вместо по 1 мин. го карам по 2/2.5 мин. със сигурност ще падна под 18 мин. Но за загрявка и при положение, че не съм свикнала на това интензивно променящо се темпо мисля другия път да са 15 или даже 10 мин. за да продължа със силова.

+ вертикално-тазобедрени - 20, 10 със свити колене
+ обратни набирания за трицепс от лежанката (не знам как се казва) - 20
+ преси от вис - 30, висене и пендулум с краката на няколко минути (интервали);

прогресии лицеви и набирания към лост със смяна на височината - 30, 20, 10, 5

рунд 1: клек с лост 15 кг/10; тяга 20 кг./10; 5 скока върху лежанка (няма кутия)
рунд 2: клек лост 25 кг/10; тяга 10; 10 скока
рунд 3: клек 25 кг/10; тяга 10; 10 скока
(без почивки и по-скоро една импровизация)
отново висене

завърших с 4 мин. колело = 2 км, до 142 удара

Терасата на фитнеса уж трябваше да бъде кросфитърска днес, но нямаше нищо. А може и аз да съм подранила.

Мнението беше редактирано от Membaris на 03.06.13 10:46.

03.06.13
13:25

казано от Membaris на 01.06.13, 16:03:

Всяка жена, която в единствения си почивен ден успее да свърши къщната работа, да сготви и да си направи тренировката + ходене до магазин + излизане с приятели си е чиста Iron Maiden/Lady :D
quote]

Имах същия график в събота + фризьор ;) Но, не ми е единственият почивен ден.
Имаш много добър прогрес, между другото :)

05.06.13
11:03

Днес имах точно 15 мин. за да направя нещо, та ето движението:

HIIT - 20 rounds, 30 sec work/10 sec rest, total: 13.25 min.
- jumping jacks
- knee push ups (техниката мисля, че се пооправя)
- goblet squat with side kicks
- V-crunches
- mountain climbers

(sun)

06.06.13
10:38

Бързам да впиша тренировката от тази сутрин:

Загрявка 3 км. интервално бягане - спринт 11 км/ч. - крос 9 км/ч, 30/40 сек. до 1 мин. - 30/40 сек. + 30 сек. бърз ход 7 км/ч. в началото и края (party) за 18 мин.
Разтягане - тука пробвах наклона напред на Маги.
Преси от вис - 30, висене на лост
Силова:
- прогресии - лицеви към лост - 3 СС * 10; лицеви на един крак със смяна на краката към лост - 2 СС * 10
- прогресии набирания към лост със смяна на височините - 3 СС * 10
- загрявка за клек с лост зад врат - 10 - клековете ги правя сега в squat rack, не знам как се казва това където си променяш височината на лоста и клякаш... много е удобно, особено ако искам да пробвам с по-големи тежести
- клек 20 кг. зад врат - 15; 30 кг. - 10; 40 кг. - 8, 5 (party)
- български клек 2 по 10 кг. в ръцете - 3 СС * 5
- ходещи напади с лост на гръб 4 СС * 12 + с дъмбели 2 по 10 кг. - 12
- добро утро 3 СС * 10, 1 СС * 15
- суинг 12.5 кг/2СС *10; 15 кг./10
- тяга крив лост 20 кг. - 3 СС * 10
- разгъване за трицепс зад глава 10 кг. 2 СС*10
- размяткване на лост колене - кръст - гърди 3 СС*3 възможно най-бързо изпълнение (моя измислица)
- “плъзгане” на дъмбел 10 кг. с две ръце като движението е вертикално от кръста към главата 2 СС*5 - пак измислица, тука гледам гърба да ми изправен, корема стегнат и ръцете от лактите на горе да не мърдат...

Завърших с още една серия 10 преси от вис + още висене на лост. После правих на два пъти свещи, Л-задно набиране на лег за трицепс 2 СС * 5 + вертикално-тазобедрени 3СС * 10 и пробвах на три пъти да се изправя в челна стойка на стената, но падах на страни :( Както и да е, важното е, че пробвах. Не знам, следващия път пак да си взема инструктор и за това ли :D
Л-ките не ми се получават! Нещо не мога да се наместя ли, не знам, ама ми е адски не удобно. :S

Ае!

Мнението беше редактирано от Membaris на 06.06.13 10:39.

07.06.13
14:20

Day off :)
Спретнах си един домашен хумус - вкуснотийка си стана. Смятам да си го ползвам за пастетче съответно снек тези дни.
До сега ми беше козметичния полуден. След обяд ще има движение, не е ясно все още какво :D
Довечера май ще ходим с господина на 20 години Хиподил, не е 100% сигурно, но ако стане ще бъде голяма веселба хихихих.

07.06.13
17:54

Ето тренировката (от сега да кажа, че съм доволна):
- 4.5 км. интервално бягане за 28 мин. (inlove) - този път имаше спринтове с 10.5/11 км/ч. за по 300, 400, 500 м. и бърз ход на 7.5 км/ч. за по 40 - 50 сек. - това е яко, хора! Определено в този вид бягане виждам повече смисъл. От последния път си мислех уж да намалям, понеже не знаех дали ще свикна, но този път можех още. Изглежда е на дни просто!
- 500 скока на въже
- 4.8 км. планинско вело (не беше предвидено) - програмата имаше 20 нива, аз се турих на 15-то и ми се озори вола направо, ама изкарах, общо 10 мин. + 2 мин. cooldown
След това висях на лост +
- 3 СС*10 преси от вис + пак висене на лост, пендулум с краката - интересно е това, защото така гледам да създам баланс и да стягам коремния пояс, за да не залитам и да ми стават нестабилни ръцете, много е tricky
- прогресии лицеви + набиранки отново със смяна на височината на лоста - изтървах им бройката но мисля, че бяха 4СС*10 - промених и хвата за едната серия набиранки, но не ми беше удобно
Накрая ми беше изтощено но се сетих за комплекса “Околчица” и реших да пробвам поне една серия... Оле майко, това в никакъв случай не трябва да бъде в края на една тренировка, абе изобщо не трябва да бъде част от тренировка (както ми се виждаше не чаааак толкова трудно) ами трябва да си го направя съвсем отделно и като съм със 100% силички. Направих 15 бърпита и 10 напада с 10 кг. диск, като петте от тях свалих диска пред гърди, че щях да погина вече. И туй нещо за о/о 2 мин. (rock)
Батките около мен ме гледаха още по-втрещено. Абе не знам, не четат ли BB-Team? :)
Иначе днес оборудваха най-накрая терасата на фитнеса с халки и още някакво странно съоръжение... Нямам търпение да видя какво ще е!
Не се сдържах и сега както бях огладняла мега яко наред с лудата протеинова “сиренка” изядох и едно руско шоко бонконче (20 гр.). Най-обичам руски шоколад (е, и белгийски не бих отказала хихих). Има много готин чай от портокал, та от него си направих студен чай и сигурно съм изпила поне литър само днес (отделно от водата). Голяма жажда ме гони тези дни...
И сега вече очаквам моя човек да пристигне и ще се ходи на лайВ.

Мнението беше редактирано от Membaris на 07.06.13 17:56.

09.06.13
21:27

Голяма вкусотийка е това - оризовки с хумус и отгоре филе от сельодка... и салатка.
Вчера и днес - почивка. Утре ще чекна обзавеждането на терасата на залата и ще гледам да импровизирам на макс :D

10.06.13
18:57

Съоръжението не е пуснато все още... изглежда не са закрепили всичките железа както трябва и не може да се ползва.
Иначе аз направих една бърза тренировка:
- 4 км. интервално бягане, имаше някъде към 12 спринта на 10.5/11 км/ч. за различно време, от 30 сек. до 2 мин... както ми дойдеше и после крос 9 км/ч.
- 30 вертикално-тазобедрени повдигания от лег
- 30 преси от вис
висене на лост
- прогресии лицеви + набиранки по същата схема, 3СС*10 от всичко + лицеви на един крак към лоста 2 СС*10 на крак
- клек лост зад врат без тежест 10, с два диска по 5 - 10, 10; с 20 кг. - 10; с 30 кг. - 8, 5, 8 - днес ми тежаха

10.06.13
19:35

Ох даже не знам какво да кажа за току що прочетеното.
Просто никога не е късно за още полезна информация. Вие бихте ли?

11.06.13
20:02

И днес отново един офис-фитнес ден. Като ме избие и почвам със стандартни упражнения със собствено тегло - така тъкмо минава времето, а и е доста забавно сред колегите :) за сега никой не се включва с мен, но ще има, ще има :D
-> 100 ходещи напада, по средата си напълних шишето с водата (1л.) и после си продължих с него
-> 3СС*10 лицеви към бюро
-> 3СС*10 сгъване за трицепс към бюро
-> 100 клека СТ
няколко хоризонтални набиранки отново към бюро и пробвах кофички между два височки шкафа (само кофите някои от колегите ми редовно си ги правят, та и аз се наредих).
Тренирай навсякъде, когато и както си поискаш. :D

Мнението беше редактирано от Membaris на 11.06.13 20:07.

11.06.13
20:25

Колко се радвам на ентусиазма ти! Браво!
“Тренирай навсякъде,когато и както си поискаш.”  (bow)

11.06.13
20:27

казано от Membaris на 11.06.13, 20:02:

-> 3СС*10 сгъване за трицепс към бюро

Трицепса е бутащ мускул...трудно ще  го сгънеш. ;)

11.06.13
20:57

Светлина, то и ти си ги правиш тия ентусиастки раОти - визирам хамал-фита с плочките ;)
Аз съм си адреналинка, но ми се иска ако мога да зарибя и останалите около мен. Имам колеги, които ходят на фитнес, интересуват се от здравословно хранене но няма някакво по-разкрепостено всеобщо мислене, че това всичко може да се прави/следва навсякъде. Един пример са тези упражнения или носенето на домашно приготвена храна. Последното не е хич на почит, което аз така и не мога да разбера. Говорейки си с колегите, някои директно си казват че това не е за тях (даже се били срамували!), а други, че им идва прекалено голяма занимавка всеки ден да си приготвят нещо, че и да го носят. Но иначе се оплакват колко мазно и не вкусно се готви по кантинетата и ресторантчетата, в които ходят (които и аз навестявам от дъжд на вятър когато не съм имала наистина време да си донеса храна). И най-смешното/тъжното е когато искат съвет как да поддържат по-добър тонус и физическо здраве (веднага препратка е BB-team *мазнислав* :D ). Емиииии едното за сметка на другото, но усилие - zero!

11.06.13
20:59

Марги, сигурна съм, че си ме разбрала... заставам с гръб към бюрото/масата или там каквото и да е, ръцете назад опрени и сгъвам като падам и се повдигам. Не се сещам за името просто.

Edit: Намерих терминА: triceps dips…. демек полукофички

Мнението беше редактирано от Membaris на 11.06.13 21:24.

Т. Тодорова

11.06.13
21:22

Ъм...кофички ? Или аз си представям нещо грешно ?

11.06.13
21:26

ДА! :) Аз просто се бъркам с кофичките с които се повдигаш без да извиваш ръцете за трицепс и тоя вид кофички. Абе разбрахме се.

11.06.13
21:56

Не исках да спамя дневника на Atom само заради това, обаче като видях SOA и ми стана адски готино. :) Още някой зарибен на хоризонта има и тук! Чакам номер 6 с огромно нетърпение, както и Хобитчето (друга манджа, ама и за него да си кажа, даже днес гледах teaser trailer-a).
Ми и аз ще си се поздравя ;)

12.06.13
22:10

Тренировката днес:
Загрявка:
- 3 км. интервално бягане, 18 мин.
- 10 вертикално-тазобедренки + хип тръст на всяка
- разтягане на меса!
- 20 преси от вис
- прогресии лицеви, хоризонтални набирания - 4СС*10 + лицеви лост на един крак 2СС*10 на крак
Силова:
- клек лост зад врат - загрявка без доп. тежест - 10; + 10 кг. - 10; 20 кг. - 10; 30 кг. - 5, 5, 5
- български клек - 20 кг. - 5, 5; 15 кг. - 10, 10
- суинг 12.5кг. - 10, 10; 15 кг. - 10
- уудчопър диск 10 кг. - 10, 10 (за първи път пробвам с 10 кг.)
- разгъване на трицепс зад глава 5 кг. - 10 на ръка
- ренегадско гребане дъмбел 10 кг. - 10 на ръка
- добро утро лост - 10, 10
- отново преси от вис - 20, висене на лост, повдигане, проба кофички на лост (полукофички, не слязох до сгънати лакти)
- отново вертикалки с хип тръст - 20
- наклон в страни за паласки дъмбел 10 кг. - 10 на страна (леко позабравено)
... не помня дали имаше още нещо....

Хип тръста при повдигане вертикално на краката го гепих от едно видео на Sara Solomon та реших да го добавя - така стават по-динамични и повече ми харесват.

14.06.13
01:03

Ахой!
Страх ме е да броя, защото всъщност нищо не бе предвидено.
Пуснах си любимия ми

и се оказа, че е с бонус парчетата. Решила бях да правя клекове със СТ до края на албума.. Какво да кажа, да, след 200 и незнам си кой клек почивах по 30, 40 секунди “танцувайки”, накрая (това е последните 20 минути, от които поне 5 NIcko приказва работи около турнето) си развявах бедрата до като не последва следващата серия... Не ми се искаше да го казвам, ама последните 100 клека вече бях както ме е майка родила, просто лудница!!!!

Общото клекове СТ: 1170 за време 01:12 ч. + разтягане във времето

Мнението беше редактирано от Membaris на 14.06.13 01:04.

15.06.13
13:13

Ммммм голям кеф е като си подобриш времето за бягане ;)
Днес - 10 км. за 68 мин. - стабилно 9/9.3 км/ч. (увеличавам постоянната скорост, което е супер, при положение, че обикновено ми е по-ниска при продължителен крос), хем и с няколко почивки бърз ход на 7.7 км/ч. пак е много по-добре (party)
След това си се поразтегнах + 30 тазобедренки с хип тръстове + 3*1 мин. седеж на стена + 30 преси от вис + висене на лост и отново опит за НЕ-ПОЛУ-кофички (тоз път 2-ка :) )
Теглото днес: пак паднах на 61.7 кг. Тялото си помни, даже и да има задържане - известно време си стоях на 62/62.5, сега минава на следващо ниво. Да видим до края на предизвикателството в залата (01.07) дали ще падна на едни точни 61 кг.
Сега хапвам, станаха 18 часа фаст. Почва да ме кефи това IF. Особено преди/след нощни смени определено по ми се нрави и повече мога да се напасна с хранителния прозорец от примерно 6 - 8 часа.

Мнението беше редактирано от Membaris на 15.06.13 13:14.

16.06.13
06:24

“Кардио преди, кардио след, кардио по 1000 часа на ден, щото ме е страх, че може иначе да дръпна 1 кг. нагоре...
Ама да ям ли след тренировка и изобщо кога да ям? Най-добре някой да дойде и да ми каже кога и по колко да ям, а може и в устата да ми слага... А това тежестите наистина ли няма да ме направят огромна? Ама то тежестите не са ли вредни за жените? Е как пък така с тях ще отслабна?”

Още не ми се цитира, защото започвам да се изнервям. Добре бе, вие всичките, които си задавате подобни въпроси, нормални ли сте и можете ли да използвате сивото си вещество? Хубаво е да питаш, обаче това.... заЕби! аааааааааргрхрхрхрхррхрхр!!!!! (headbang) @Facepalm, Colorado.

16.06.13
15:16

Добро утро! (sun)
Днес си направих отново едни невероятни питчици, този път сладки.
Ммммммм!!!!!!
Съставките са: овес, лен, грахам, яйца, кисело мляко, какао, домашно боровинково сладко, суров сусам и слънчоглед. Ухаят невероятно...
Отделно реших да си направя и домашен сладолед/крем (в камерата е и не знам как ще стегне). Сместа за това е:
заквасена сметана, два банана, лъжица от домашното сладко, лъжица какао. На дъното на чашките изсипах по няколко парченца пъпеш и ананас. Отгоре поръсих със сусам. Нямам търпение да се засладоледи!
По-късно може би ще направя Nadia’s Challenge но не е сигурно, днес ми е почивка ден. Каквото сабя покаже!

16.06.13
18:02

Nadia’s Challenge completed :D
25:05 min. total HIIT: 30 rounds, 40 sec. work/10 sec. rest
Промяната този път беше, че си правих бърпитата с повдигане на 5 кг. дъмбел. Много добре ми дойде това раздвижване, отново адреналина е up!

След малко смятам да си пробвам “ледокрема”, а може и първо да хапна все пак и за десерт да се поглезя с него (отново 18 часа фаст, добре е).

Ето го сладоледчето, добре е стегнало!

PS: Щях да ходя на екскурзия в Истанбул следващата седмица, но тур агенцията я отмени. Преди малко гледах Елена Йончева на живо от там и все едно е на война. Все си мислех, че не е чак толкова брутално положението, но тц...

Мнението беше редактирано от Membaris на 16.06.13 19:13.

17.06.13
18:35

Днес последното контролно мерене в залата мина доволно - 61.4 кг. Другите мерки не си ги записах/запомних, но и те са доста добре. Уж общо сме 30 души записаните, интересен ще бъде резултатът накрая (след 2 седмици).
Иначе днес станаха 22 часа фаст - сега, след като си направих тренировката хапвам. Преди това имаше кафе с мляко, вода, спане, нощна смяна с вода и чай.
Тренировката днес леко ме поизкърти, защото влагам много в клековете, но чувството за бедра гипс и треска на дупето е много яко после, струва си хилядите капки пот и напъни.
Загрявка:
- разтягане
- 300 скока на въже
- 30 вертикално-тазобедренки с хип тръстърки
- 30 лицеви от колене за техника
- 30 преси от вис
висене на лост, повдигане и падане на долу от лост
прогресии лицеви към лост - 20, 10 на един крак (20)
прогресии хоризонтални набиранки към лост - 30 със смяна на височините

Силова:
- клек лост на тила без тежест - 10 за загрявка
- клек лост на тила +10 кг./10; +20 кг./10; +25 кг./10; +30 кг./10; +40 кг./3, 3; +45 кг./2, 2 (от 30 на 40 беше множко, но за следващия път ще променя стратегията, обаче 45 кг. това ми е максималния макс, няма смисъл да пробвам за момента с още а и някак си съм се ограничила някой ден ако мога да клекна с макс. 50 и толкоз).
- добро утро лост - 2СС*10
- развиване на ръце в страни, напред, разгъване в страни от стоеж на един крак и навеждане с по 5 кг. дъмбели в ръка - по 3 на крак
- трицепсово сгъване зад глава 5 кг./10, 10; 10 кг./5
- ренегадско гребане 10 кг./10, 10, 10, 10
- български клек 2*10 кг. веднъж дъмбели, после с дискове/5, 5//5, 5
- суинг 12.5 кг./10; 15 кг./10, 10
- плие 20 кг. - 3СС*10
- уудчопър диск 5 кг./10, 10; диск 10 кг./5, 5

Завърших с 10 мин. колело - програма “Килиманджаро” - което ми разката последните силички, 2.7 км.С всяка

Сега хапвам от питката* + чашка от ледокрема и допивам кафето с мляко.
За вечеря просто не знам какво ще хапна, май елда със салата и варени яйца + вита свинска шунка. (мхм пак леко почнах да пиша храната..... ама няма да е често де, само ако има някакви по-различни неща).

ПС: Вчера четох една статия, че задължително трябва да се потим по време на тренировка, даже колкото повече толкова по-добре и ефективна е. Аз с потенето проблеми нямам, доволно си се потя ;) абсолютно всеки път, даже и на тежестите (да не е само кардио пот) си текат реките. И някак си всяка капка, която ми пада в очите ме надъхва още повече... Вие как сте?

ПС2: Мдам, такава ще е вечерята, както описано горе, не салата а + чушка със сирене.

Мнението беше редактирано от Membaris на 17.06.13 19:21.

18.06.13
06:01

Значиииии, таковата..... абе егати лудницата!

Мнението беше редактирано от Membaris на 18.06.13 06:07.

18.06.13
09:07

Това с потенето- и аз съм така, чак понякога ми е неудобно от околните трениращи, че те не изглеждат  така зачервени и потни. От друга страна топ по тялото особено с ръкав държи по-топло.Не знам дали тренировката е по-ефективна така, но звучи добре.При мен отчасти е от бърнера, защото леко покачва пулса, но не знам дали и на някой друг се случва чак косата му да е мокра след тренировка? Ще е успокоение да знам, че не съм някакво потно изключение :)

18.06.13
09:23

казано от Membaris на 17.06.13, 18:35:

ПС: Вчера четох една статия, че задължително трябва да се потим по време на тренировка, даже колкото повече толкова по-добре и ефективна е. Аз с потенето проблеми нямам, доволно си се потя ;) абсолютно всеки път, даже и на тежестите (да не е само кардио пот) си текат реките. И някак си всяка капка, която ми пада в очите ме надъхва още повече... Вие как сте?

Да не е от тези статии, в които пише за найлоновите костюми за тренировки? ;)
А иначе, при 35 градуса жега е трудно да не се поти човек докато извършва движения.
На мен лично леко ми пречат на йогата реките пот, тъй като започвам да се пързалям на балансите. :)

Мнението беше редактирано от Margi на 18.06.13 11:10.

SU

18.06.13
12:49

казано от Viara Keranova на 18.06.13, 09:07:

Това с потенето- и аз съм така, чак понякога ми е неудобно от околните трениращи, че те не изглеждат  така зачервени и потни. От друга страна топ по тялото особено с ръкав държи по-топло.Не знам дали тренировката е по-ефективна така, но звучи добре.При мен отчасти е от бърнера, защото леко покачва пулса, но не знам дали и на някой друг се случва чак косата му да е мокра след тренировка? Ще е успокоение да знам, че не съм някакво потно изключение :)

Не си, не си Вяра. Извинявам се за мъничкия оф - топик - и аз също се  потя  винаги, за тялото не ми е проблем, но главата ми също доволно се изпотява и рекички текат. Мокрят ми косата и това е проблема. Много ми е неприятно.
Не искам да я мия всеки ден, колкото е тънка и суха, още повече след често миене :( Но няма как. С тренировката идва и потенето, неприятно, но неизбежно.

Мнението беше редактирано от Sunny на 18.06.13 12:49.

18.06.13
15:38

Нямаше найлонови костюми хихииххи :)
О да, за косата и при мен става така! Иначе то не е само при 35 градусова жега... Е супер, значи всички доволно си се потим, червим и мокрим. На мен изобщо не ми е неудобно - това показва, че тренировката ми е била ефективна. По-кофти би било ако дори и при бързо бягане ръцете ти например са студени (не съм го изпитвала, но съм попадала на такава информация).

ИИ

18.06.13
15:51

На мен си ми става готино(като се изпотя),още повече се нахъсвам.Дразня се ,ако някоя тренировка е без пот :Д

Мнението беше редактирано от Ирина Иванова на 18.06.13 15:53.

18.06.13
19:47

Елате да ме видите след някоя тренировка с колелото - потта е най-малката грижа. То не е кал, машинно масло, съчки, клечки, мухички (и между зъбите даже), кръв (от размазаните комари) ;) Но точно в такъв боен вид ми е много яко като се прибирам и хората ме гледат ей така: (ndolars)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1