21.06.13
08:12
Забравих да споделя тренировката вчера :
- хубава загрявка,същата като в залата
- 30 мин ХИИТ (вкл лека кардио загрявка + кратък куулдаун и разтягане) , 3 дрила,повтарящи се по два пъти + 1 ,който се повтаря 3 пъти.Всеки е много,много,много интензивен,продължава 60 секунди,след което следва 60 секунди активна почивка
- 20 минути мазно разтягане
21.06.13
16:53
Ух,най-накрая ще си имам куФненски робот !!!!
Отивам да го взема след час,а първото ,което щ направя с него,е сладоледа с банани и пъпеш,който Ваниловата КуФня (inlove) е сътворила (nmuchfun)(nlove10)
Наядох се с тахан от радост :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.06.13 17:04.
24.06.13
16:26
21/06/2013 (24) - 24/06/2013 (27)
Не съм яла боклуци - само салати,не много пълнозърнест хляб,известно количество месо,кашкавал...Купих си много хубав мед “букет” , направих си и на Ваня сладоледа - стана вкусен,ама иска още мазнина...чудих се дали да не го размразя нацяло и да му добавя...?
Не съм и тренирала,само ходя.
Днес на обяд изядох няколко резенчета руло “7 Days ” .
Пия по много вода,а на срещата на класа в събота заложих на мента със спрайт (не съм пила такова чудо от не знам кога,но се случва един-два пъти годишно,а понякога и по-рядко).После имаше една малка бира,кашкавал пане (умирам си - от малка съм луда по него и по банановия сок,който мисля да си произведа в чисто новия робот (в крайна сметка ТОЗИ си избрах - евтин е,има си функциите,достатъчен ми е като мощност и на тоя етап върши повече от чудна работа),като го объркам и с ядково мляко..ом-ном-ном).
Не съм пила добавки и прахоляци,освен няколко пъти Б-комплекса и малко мака.
Тренировките започвам отново утре,ще направя един пилатес и една зумба,че имам да изразходя две посещения в едната зала,ръката почти ми мина,но пък непрекъснато нещо правя и не ми остава време...Край на тая драма,защото започнах от днес да ставам в 7 без 20,заради Лара,информация за която има по-долу ;)
Спасих коте,както май споменах,после една колежка го осинови,а няколко часа по-късно се сдобих с Лара - питбулоподобна кучка с чепат характер,привидно на около 5-6-7 месеца,намерена на междуселски път,изхвърлена от някой,личи си,че е гледана,защото ходи на повод и някои неща ги разбира /сигурно не са останали доволни,че не е абсолютно породиста,пък нали пари са дали..../агресивна към по принцип неприятните хора и много,много сладка с останалите (в повечето случаи,нямам й засега много доверие,че нито я познавам,нито мисля,че се е успокоила все още,стресирана е някак/.Има само още една ваксина за правене - на 29ти,направо ще й турнем един чип и е идеална.Обмислям и кастрация,но за момента ми е скъпо.Купих й червена каишка,скоро ще си има и триъгълна кърпичка за вратлето... Буди-буди,на мама душичката :D
Моля се тая проклетия и опърничавост да е от липсата на обучение и от възрастта,а да не стане някое зло чудо,дето да се чудя какво да го правя.Противоречива ми е,защото уж е агресивна на моменти,но пък няколко часа след като я взех,вече й извадих от устата един кокал,който се опитваше да изяде в градинката - лошавите по душа кучета не биха позволили някой да им взима плячката.Много пази => много лае,когато е вкъщи.Ако някой има идеи как се отучва куч от такива реакции,много ще съм благодарна да сподели,че ще ни изгонят от входа,пък ако се сдобием с трети човек някой ден :),не знам как ще се спи (giggle)
Ето ги Лара и малкият дюнер,който Камен кръсти Спас,но милите хора,които го взеха (hug),бяха още по-мили и го прекръстиха на Гуфи (хихи,на мен една приятелка ми вика така...що ли :D)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 24.06.13 16:39.
27.06.13
11:39
25/06/2013 (28) - 27/06/2013 (30)
Не съм тренирала още - само си разхождам кучката по няколко пъти на ден.ПМС ме смазва и имам страшни болки ниско долу + че ръката уж не ме боли,ама като опитам да направя една лицева,веднаха почва пак.Не съм кисела,не съм ревлива /освен вчера,когато крещях из нас цяла сутрин и исках да избия всичко,което се движи наоколо/,обаче краката ми се огъват - пробвах да поскачам на въже,ана цъ - не стана.Много странно.
Храната ми е в рамките на нормалното,освен това,което ще опиша за вчера :D . Хапвам си плодове (диня,пъпеш,кайсии) ; ям салати , кашкавали , сиренце...Ядох и няк’ви меса,та мисля да поспра пак за седмица и да заложа на яйца и разни такива.
Вода си поркам.Бира също,ама не по много.
Та..вчера :
1 банан с тахан и мед
1 филия Бонус с кашкавал и лютеница
Кило диня :D
И после...ПМС мазало : 2 кюфтета,едно кебапче,150гр мусака с тиквички,100гр салата от броколи,царевица и майонеза,1 баничка от ония...пакетираните бутерки,180гр бисквити ТУТКУ :D .. час и нещо по-късно - 100гр шоколад :D
За днес пък :
Засега ядох малко тахан с новия мед ; 2 кайсии ... Ще продължа да си ям плодове и да си пия вода & чай , после ще си направя яйца с гъбки и салата от домат и краставица,и зехтин.
Дето викаше одеве мойта дружка - и мака,и на маката цялата фамилия ям и пия,ама нъц,не помага. (giggle)
Поне настроение си имам,де - с усмивка мога да убия някой (sun) :D
30.06.13
14:15
26/06/2013 (29) - 30/06/2013 (02)
Хелоу.Всичко е ток и жици,бая джънк отнесох - баници,пици,пържени картофи снощи,та и бланширани бяха на всичкото отгоре.Лъжичка купешка майонеза.Сладолед,КитКат с фъстъчено масло.Ама и салати.И кайсии.И пъпеш...нали...Непрекъснато ми се яде,бе,непрекъснато и все няк’во тесто - оная баница вчера сутринта ми напълни душата с радост и светлина :D
Още не съм тренирала - сигурно стана седмица...десет дни.Много е,утре почвам.
Много занимавка покрай тоя пес.Ръцете ми са сини между китката и лакътя - играе си хайванът,не знае още колко трябва да стиска и се отплесва.Ама е брутално на вид,все едно Камен ме е смачкал от бой (dull) . Не ме слуша особено - него повече го уважава,щото малко ме беше страх от нея първия ден и се възползва гадта :)
Мисля да включа и малко фитнес в тренировките.Ама ме е срам едно такова - нито знам на кой уред какво да правя,нито как да си съчиня програма,пък залата до нас е малко мутренска и снобска,и кифленска,и пълна с квартални .. неща :) ,та сигурно ще ми отива повече време да се притеснявам,отколкото да тренирам.
Преди съм ходила на фитнес известно време,но бях малка и не четях,и правих няк’ви хаотични неща,клечих се на някакъв велоергометър...Пак си имаше ефект,де,ама със сигурност беше грешно и тъпо.
Срам мъ йъъъъъъъъъъъъъъъъ (blush)
30.06.13
15:11
Щом е няква фенси-зала, сигурно има инструктор поне. Вземи си 1-2 часа с него и после ще си пушка. Аз като си плащам, не ме е срам да си питам и разпитвам :D
30.06.13
16:53
Фенси е на вид ... гледам само разни кифли и кифладжии се събират.В една друга тема,обсъждаща точно тоя конкретен фитнес клуб,Петър се изказа,че били пълен смях инструкторите,както и преди бях чувала...
Май ще съм самоделна пушка и ще разпитвам Коцето и Ласка за техниките,когато ходя на техните тренировки в сряда и петък.
Лягам да се приспя с една серия на Warehouse 13 (inlove)
30.06.13
22:05
Лек дъждец и кратък (20-30мин) крос с кученце ,ветрец...ммммм (inlove)
01.07.13
12:32
Май ще пробвам тоя план...Но ще пропускам калф машината - достатъчно си “сипвам” на прасците в другата зала :)
Мнения,моля .. ? :)
01.07.13
16:37
Хубуу,де.Реших.
Понеделник : фитнес + крос
Вторник : крос + почивка
Сряда : крос + мойта си зала /кардио + сила + ритници,удари,динамични разтягания и доста ходене след това/
Четвъртък : фитнес + крос
Петък : крос + мойта си зала /адаптиран кросфит/ + ходене
Събота : крос + фитнес
Неделя : крос + почивка
Много ми хареса тичането с кученце,всеки ден ще го правя по половин час поне.За храната нищо не обещавам,освен че няма да докосвам джънк и алкохол скоро,било то и бира.
02.07.13
13:22
Никой не се изказва положително или отрицателно... ? Почвам да се съмнявам в плана си.То напоследък много планове станаха,все добри намерения,все кроежи за просперитет,накрая - нъц.Не ме пускат настроенията (dull)
казано от Т. Тодорова на 02.07.13, 13:22:
Никой не се изказва положително или отрицателно... ? Почвам да се съмнявам в плана си.То напоследък много планове станаха,все добри намерения,все кроежи за просперитет,накрая - нъц.Не ме пускат настроенията (dull)
каква ти е целта?
02.07.13
14:27
Отърваване от мазнините,приятен релеф,бързина,издръжливост,експлозивност,сила,пистолети,набирания,изчистване на техниките и най-общо казано - атлетичен вид и дух (в рамките на възможното за мен,разбира се) .
Фитнес + кондиционни тренировки + кардио + йога .. ?
казано от Т. Тодорова на 02.07.13, 14:27:
Отърваване от мазнините,приятен релеф,бързина,издръжливост,експлозивност,сила,пистолети,набирания,изчистване на техниките и най-общо казано - атлетичен вид и дух (в рамките на възможното за мен,разбира се) .
Фитнес + кондиционни тренировки + кардио + йога .. ?
С една дума СУПЕРУОМЪН :D
02.07.13
14:44
Ми искам пък :D
Веси,като те чета,ти си отишла там вече,голям си киборг :P (F)
казано от Т. Тодорова на 02.07.13, 14:44:
Ми искам пък :D
Веси,като те чета,ти си отишла там вече,голям си киборг :P (F)
Хе хе хе, това като комплимент ли да го разбираааааам (wasntme) аз ще благодаря пък :)
Мнението беше редактирано от Vess на 02.07.13 14:46.
02.07.13
14:47
Естествено,че като комплимент,много кефиш (rock)
02.07.13
20:12
01/06/2013 (03)
Движение : крос само,мощно чистене,голяма разходка,борба с куче :D
Храна : парче баница,салата,тиквички и патладжани на скара със сос от заквасена сметана,синьо сирене,дижонска горчица,босилек
02/06/2013 (04)
- кафе с мляко и мед
- голяма шепа ядки , парче пъпеш
- 50 гр салам,тиквички със сос /от вчерашните - мариновам със сехтин,лимонов сок и подправки,плякам на оребрения тиган и през цялото време ги мажа със сместа,за да не съхнат/,1/2 голям домат,розов
Тренировка :
* 10 минути тренажор
- повдигане на щанга от лег : 4 х 8 @20кг
- бенч преса : 4 х 10 @4кг
- флайс : 4 х 12 @10кг
- кросоувър : 4х12 @5кг
- бицепсово с щанга от стоеж : 4х8 @10кг
- концентрично : 3 х 12 @3кг
- бицепсово на скрипец : 3 х 12 @10кг
- коремни преси от наклон : 3 х 30 @4кг
- повдигане на крака от лег (пробвах и от вис,ама само половината от първата серия успях,че много ми бяха изморени ръцете) 4 х 30
* 30 минути тренажор : 25 интервално , 40:20 , с редуване на степените от 4 до 10 и обратно ; накрая пет минути монотонно с постепенно намаляне до 1 .
3 л вода
2х2 Б-комплекс
1х2 вит.Ц от 500мг
1х1 фолиева киселина на Нау
Отивам да си свърша ежеседмичното чистене на офиси и после ще направя 30 мин крос в училището с кучката :)
03.07.13
11:00
Брутална мускулна треска в малката ми гръд :D , трябваше да си помогна с магнезий снощи.
Абе,мацката,дето ми обясняваше вчера как да правя упражненията и как да се оправям с уредите,каза,че тая програма била мъжка и от нея щели да ми пораснат краката и ръцете,и че не била за мен и дрън-дрън-дрън.
Аз ли се бъркам нещо,к’во става ? По кой начин се прави маса с такива тежести,и с толкова повторения ?
Ще си сложа тяга или във втория,или в третия ден.
Качвам я пак,че да не скролват тия,дето биха желали да ме информират допълнително.
(F)
Тези серии и повторения са дадени примерно,не е задължително да ги спазваш :) Маса ще натрупаш,ако работиш с тежести,с които можеш да направиш максимум 4-5-6 повторения в серия и естествено,ако хапването ти е стабилно,да имаш достатъчен калориен излишък.Отначало може да ти се струва,че са ти пораснали мускулите,но това ще да е от напомпването :) Ако направиш една пауза от 3-4 дена без тренировки,ще видиш че няма растеж или поне кой знае какъв. Пък и с тези кросове всеки ден силно се съмнявам да имаш някакво качване на маса :P
Моят съвет,съобразно целите ти,е при базовите упр-я да правиш по 7-8 повторения в серия,а при другите може 12-15,на някои и по 20.Кръговите тренировки също ще ти дадат добър старт.Направи си ги тези упр-я от програмата в трисети примерно и пробвай :)
Ти сама трябва да пробваш и да видиш кое при теб ще работи оптимално.
И все пак,в края на краищата,на жените не им е заложено да качват маса така лесно,нито да я задържат лесно.Така че карай си спокойно :)
А също имам и някои забележки по тази програма,или по-скоро добавки :)
Вместо да имаш по 2-3 изолиращи упр-я за трицепс,прави едно за трицепс и включи лицеви опори-ще ти влиза и гърди,и рамо,и трицепс. Никъде няма и кофички,може да ги правиш от пейка :) ако не можеш от успоредка-както аз :D
За бицепса също ми се струват много упражненията.
Няма напади,отпади,тяга,тяга с прави крака..Може да ги включиш и тях.
Упр-ята за корем са много ограничени и тези коремни преси,особено по 30 повторения,ми се струват излишни.Има доста по-добри неща за корема и по-щадящи гърба и кръста :)
Много еднообразно ми се струва,хубаво е сменяш или добавяш различни неща във всяка или поне през тренировка.
Абе с две думи що не си направиш ти програма (wasntme)
Мнението беше редактирано от Juls на 03.07.13 12:48.
03.07.13
13:43
Мерси,Юле,полезна си,както винаги :)
Ъм...мда,мислих и аз нещо такова,но напади няма да включа,щото правя достатъчно от тях в другата зала,примерно...Може да я поразместя и поразчупя,и понаглася,но ме е шубе да се хващам да творя съвсем сама,щото щом има забележки по програма,писана от някой,който с това се занимава,представям си аз какво бих направила (giggle)
За броя на повторенията и аз така знам,ама таз мома вчера беше супер сериозна,вика : Да няма после “пораснаха ми краката,пораснаха ми ръцете,мъжка програма е,мъжете така тренират...” ... Пък то няма никакви предпоставки за растеж,според моите съвсем скромни познания по темата.
Ще говоря утре с тях там - да видим какво ще ме посъветват и после ще пускам за обсъждане тук.
Благодарско (F)
Между другото не е задължително да следваш програма :) Може просто да си тренираш и да гледаш да са ти равномерно разпределени групите според целите.Важното е да ти харесва на теб.Аз примерно има упр-я,които много мразя и ги избягвам,защото искам тренировката да ми носи удоволствие :) И програма не следвам,наблагам на това,което изостава както аз преценя :D Защото при мен виждам,че има неща,които на другите действат,а на мен не ..Така,че напасни си нещо спрямо твоя вкус и цели ;)
04.07.13
09:19
03/06/2013 (05)
Храна : извара с домат и зехтин,слабо кафе с био прясно мляко и мака,2 филийки Бонус,закуската беше козе сирене за мазане (някво е..смесено със сметана) и 100гр ядки ;) ; вечерта наруших клетвата и пих бири.Зат’ва не обичам да излизам,вкъщи ми е по-лесно да карам на вода и трева (както и да прозвуча (giggle))
‘АпчИтЪ : 2х2 б-комплекс,вит.Ц,фолиева
Движение : много,много ходене по жегата ; в залата - хубава загрявка на стави,кардио ,разтягане,пък същината беше за корем и кръст , 2 кръга,11 упражнения по 50 секунди - баланси на баскетболна топка,2 вида TRX,единият от които изпуснах в първия кръг,щото не можех да разбера как трябва да се обърна по корем като си сложа клопките на краката ,планкове,клекове,ренегатско,лицеви и разни други комбинации със супермени и т.н...Брутално беше,де,чудно го беше сътворила госпо’ицата.
Тия тренировки само ей така ще ги описвам,отгоре-отгоре,щото са много комбинации,много нещо,всеки път е различно и няма как да следиш някакъв прогрес.Но пък ще правя веднъж седмично фит теста от Инсенити,там трябва да си личи к’о става.
Мда...хапвам си малко елда,изчиствам къщата и заминавам в залата.
04.07.13
09:20
А,да - Юле,трудно ще ми е чак така,защото нищичко не знам.Не трябва ли да понатрупам малко опит /аз даже с уредите не знам как да се оправям/,за да започна да си тренирам както си искам ?
казано от Т. Тодорова на 04.07.13, 09:20:
А,да - Юле,трудно ще ми е чак така,защото нищичко не знам.Не трябва ли да понатрупам малко опит /аз даже с уредите не знам как да се оправям/,за да започна да си тренирам както си искам ?
Ми тогава най-простия вариант е да си ги разделиш на горна и долна част :)
Ако имаш 3 трен седмично,едната седмица ти се падат два дена горна част,един ден долна.Другата седмица-обратно.
Примерно по едно основно упр-е за муск.група и по едно допълващо.Другата седмица може да си запазиш основното,но да промеиш допълващото :)
04.07.13
19:13
04/06/2013 (06)
- кафе с мляко и мед
- тренировка
- сок от лимон с мсм и спирулина
- 2 малки пилешки шишчета с питка хляб (малка)
- 1/2 сл.л елда
- няколко бадема
- 1,5 с.л. картофено пюре
- херинга с доматен сос на фурна + картофено пюре
3 л вода , вит.Ц , б-комплекс
Тренировка :
- загряване на стави + 10 минути тренажор
- тяга , 4х12 , кг : 20/15/15/15
- гребане с щанга , 4х8 , кг : 15
- няколко джака и няколко бърпита,докато чаках
- придърпване на хоризонтален скрипец , 4х12 , кг : 15/20/20/20
- придърпване на вертикален скрипец , 4х10 , кг : 15/20/20/15
- хиперекстензии , 15 броя ,след което разбрах,че това упражнение не е за мен
- преден планк с повдигане на крака нагоре / местене на крака встрани и събиране - 2 пъти до отказ
- супермен , 4х15 + 6 лицеви от колене + 3 трицепсови (пак,докато чаках)
- изтласкване от лег с тесен хват , 4х8 , кг : 20/15/15/15
- кикбек , 3х12 на ръка , кг : 3
- разгъване на скрипец , 4х12 , кг : 10/15/15/10
- тренажор : 5 мин загряване , 20 минути интервали (пак 40:20 , пак с редуване на степените) , 5 минути куулдаун
- стреч
05.07.13
09:17
Добро утро (sun)
Ако си купя фоум ролър,с какъв размер е добре да бъде ? (wasntme)
05.07.13
21:19
05/07/2013 (07)
- кафе с мляко и мед
- вратна пържола и малко картофено пюре
- 100гр тахан и малко мед
- поне кило диня,шепа кашу,бадем и лешник
- до 16:00 - 2л вода
- час преди тренировка - 2 филийки бонус с кашкавал и топено сирене
- час след тренировка - една бира
Тренировка :
Комплекс от :
- Набирания на тиерекс - 60
- Суинг с 11кг - 60
- Пистолети на тиерекс - 80 /х40 на крак/
- Колело за корем - 150
- Лицеви на тиерекс - 60
- Спринтове /нямам идея на колко метра,ама има май 10/ - 60,ако не се лъжа
Аз успях да направя за 30 минути следното :
- набиранията - 15 броя : 5/5/5 (все опити,де)
- суинг - 60 : 20/20/20
- пистолетите - 37 от 80 : 12/15/10
- коремните - само 30,щото коремът ми е бомбок
- лицеви на тиерекс - 56,много кьопави,естествено : 15/10/6/10/10
- спринтовете - 16 : 5/5/3/3
Не знам какво и дали ще вечерям.Ако има нещо,ще го впиша по-късно.
06.07.13
10:50
Вечерята ми беше от две големи парчета херинга на фурна + 2 с.л. картофено пюре ... и после бомба - тахан с мед,пак доста.
:)
Междур другото,само една седмица така - с кондициите,фитнеса и кросовете,и се чувствам по-слаба (тоя път не само умствено) :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.07.13 10:50.
Ахой!
За фоумролера - тука в ББ-магазина си е един размер (поне аз като си вземах беше така). И този който предлагат е напълно ОК. Аз - доволна и препоръчва!
казано от Т. Тодорова на 06.07.13, 10:50:
Вечерята ми беше от две големи парчета херинга на фурна + 2 с.л. картофено пюре ... и после бомба - тахан с мед,пак доста.
:)
Междур другото,само една седмица така - с кондициите,фитнеса и кросовете,и се чувствам по-слаба (тоя път не само умствено) :D
Изгубила си доста вода с кросовете ;) Оттам идва чувството :) След две седмици вече може да се говори за реално свалени мазнини.
06.07.13
18:33
Membaris , има и някакъв 90см .. ? Ама щом и този върши работа,няма смисъл да се дават двойни пари.
Джулс , знам,бе,душата,не съм се взела чак толкоз навътре :D , ама го има и психологическият момент , хихи :)
След днешната тренировка,бедрата ми пищят ... (sun) , но пропуснах кроса,че много ми идва - утре,когато трябваше да ми е почивен ден,ще се изпъна на мега активен Зумба мастър клас,може би двучасов.. (nmuchfun)
07.07.13
11:34
06/07/2013 (08)
Храна :
- диня /цяяял резен/
- 2 принцеси с кашкавал (пзх)
- парченце бяла питка с малко мед ; тънък резен кекс
- наденица /читава/ + елда с масло и сирене
- чашка сладко жито,45гр какаови бисквити
- КитКат с фъстъчено масло
- тахан с мед /бая,стотина грама сигурно/
- зелен фасул с чесън,кисело мляко и препечен хляб
- ядки
- малко от домашния сладолед,който пак ще направя,че свърши
Тренировка :
- Загряване на всички стави - много подробно ; 10 минути тренажор + разтягане
- раменна преса пред врат , 4х8 , кг : 3,4,4,3
- раменно разтваряне встрани , 3х12 , кг : 3,3,4
- повдигане на дъмбел пред гърди , 3х12 , кг : 3,3,3
- клек на смит машина , 4х10 , кг : 25
* Мисля,че следващия път ще заложа на свободната тежест,че много пискат бедрата от машината,а нали за дупарка се борим :) . Кила можех доста повече да бутна май-май,ама реших,че като за първи път няма да прекалявам,за да свикна с техниката.
- бедрено разгъване , 3х15 , кг : 30,35,40
- бедрено сгъване , 3х10 , кг : 20,10,10
- аддуктор , 4х15 , кг : 20,20,15,15
- корем - малко планкове,120 коремни преси,променящи се горе-долу на 20-25 бройки
- 30 минути тренажор : 5 загряване ; 20 минути интервали - от степен 4 до 14 и обратно , 40:20 ; 5 минути нормализиране и охлаждане
- 15 минути обстойно разтягане
08.07.13
10:26
07/07/2013 (09)
Храна :
- 2 банана
- 1 филия и малко луканка
- парче кашкавал
- няколко лъжички от сместа на новия сладолед
- 150гр от сладоледа
- омлет от яйца,тиквички,моркови,царевица,грах,кокосово масло,малко зехтин накрая и подправки ; салата от домат,краставица,авокадо,копър,зехтин,яб. оцет
* сладоледът е от банан и половина,голямо парче пъпеш,1/2 голямо авокадо,2 с.л. мака,кокосово масло,1/2 лимонов сок,щипка сода,шепа годжита,които исках да разкарам + един шоколад Линд 99%,който се чудя какво да правя сигурно от месец и половина,и накрая го натроших в сместа.А,да,има и пет фурми вътре.Грух.
Движение :
- чистене на 400квадрата
- разходки - 2броя
- 90 минути Зумба (много беше готско)
И докато аз спортувам,кученцето също е активно :D :
(за протокола - освен всичко останало,има и 5 кг разпиляна пръст,а в началото е поизчиестена терасата,за да мога да стъпя)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.07.13 10:43.
08.07.13
12:18
Поръчах си фоум ролер и най-удобното въже за скачане на света,което смятам да си нося с мен по тренировките,щото в залата все е заето удобното /то е същото като това,което ще имам скоро/ (sun)
Оправям къщата и отивам да се пъна във фитнеса (muscle) (makeup)
И кое е най-удобното въже? Линк? И аз си търся въже, че моето е първобитно малко