Връщане на калориен заем - дисциплинирано, но посредствено

Прескочи до:

08.07.13
22:43

Ако добавиш 2кг и малко, се получава числото в унции. :)

08.07.13
22:49

Ето аз знам, че има начин :D

08.07.13
22:51

Жобсът потрива  visionary-ски брадица, като от биографична книга, одобрява, кима, иска 5 лв...

09.07.13
23:35

Днеска отчета е следния- ставане в 6 и 30- приготвяне на манджа и отиване на работа. След работа- ремонтни дейности по колата- няколко часа стоене клекнал във всякакви позиции и прочие- кал драскотини, преди това имаше пазар... ми то стана утре. Няма тренировка тренировка- утре.

ЕДИТ- храната е 4 яйца, 20гр масло, 500гр телешко, салата зелена, 40гр протеин, 20гр лешници- 4 приема.

Мнението беше редактирано от Бойко на 09.07.13 23:39.

10.07.13
07:09

ПисА го...

10.07.13
09:34

Not quite

к

10.07.13
22:30

***Тренировка:
20 минути скачане на въже

Прилоша ми и спрях. В дните с ниски калории би било добре физическите натоварвания да са сутрин и после да почивам, ама като съм на работа от рано сутрин не се получава... още 2 дена ще изкретам някак.

10.07.13
22:44

Колко ниски,състоящи се в какво и защо?

10.07.13
23:11

Няма нищо неочаквано- просто тия дни физическата активност ми идва късно вечер, а съм смачкан от работа вече. Вечер не ми се приемат стимуланти щото ще се вкарам в омагьосания кръг без спане-едвам изкретване на работния ден-още по-пребиване и тн. Просто утре ще тренирам рано сутринта- вече я има тая възможност и вдругиден също. Калориите са каквото има в 500гр месо 4 яйца и доза протеин и салатата и едни 20гр лешници- сложи 1500 или нещо такова.

11.07.13
10:27

***Тренировка:
4 кръга от:

преден клек- 2х5х75кг 2х5х70кг
клек- 2х5х75кг 2х5х70кг
широка тяга- 2х5х100кг 5х90кг 5х80кг
тяга- 2х5х100кг 5х90кг 5х80кг

прасец

кардио- пътека + колело

Ужасен ужасон- хем тежи, хем няма въздух, хем ми се привиждаха звезди. Изкретах там някви грозни 4 кръга. Прасец и кардио на инат. Като свърших тренировката се чувствам по-свеж де. Сега ще ям- бягам по задачи, а довечера втора серия бране на сливи, че трябва и втора партида да се прави. мерих се днеска, че утре няма да съм си в София- идея под 77кг- талията не мърда- 88,5см. До края на месеца се надявам да падна до 75 и 84,5-85 санта талия доволен ще съм пък август след морето ще продължавам най-вероятно. Това което ме радва, че краката почват да стават добре. Утре горна част и последен ден на толко ниски калории.

12.07.13
17:12

днеска агро фитнес- брулене и бране на сливи- пак за огнена вода. Куп други занимания от 9 до 4 и половина- туй на 4 яйца с масло. Смачках се доста добре, а сега малко фина работа- ще оправям два компютъра и като приключа ще ям вече и ще пия едно вече :D Залата я пропускам днеска- така или иначе се размазах вече. Епа тва е утре вече финтес отчет ще има.

12.07.13
17:33

казано от Скота на 12.07.13, 17:12:

вече и ще пия едно вече :D Залата я пропускам днеска- така или иначе се размазах вече.

вече тва беше вече време вече да го направиш :D

12.07.13
17:41

Е не се връзва със шофирането ;) Идва момента скоро.

ПП Вече втора китайска машинка получавам- този път за брат ми. Еми да- определено повече не бих си купил телефон “марков”. Ето това е машинката забележката ми е малко по-лошото качество на дисплеите- като казвам лошо визирам, че просто не е толкова ярък и контрастен, но пак много много добър! По-скъпите китайци не отстъпват по нищо и пак са по-евтини и по-функционални. Туй то.

Бах, кат се видя в някой лев взимам такова.

12.07.13
21:20

NEITHER MASSIVE
NOR CUT
WRITE IT DAY OFF
WRITE IT, WRITE IT DAY OFF !!!

Жобсът да ти каже, съвестта да замълчи!

13.07.13
16:55

***Тренировка
6 кръга от:
набирания- 6х5 +15кг
военна преса- 6х5х50кг
гребане с щанга- 6х5х70кг
лег- 6х5х60
обръщане прав- 6х5х50кг
кофи- 6х5

горен лег- 3х8х50кг
флайс от наклон- 2х12х12,5кг

сгъване за бицепс- 4х10х38кг
сгъване на дъмбели от пейка- 15х7,5кг

кардио- пътека

Малко трудно на наиранията, тъй като бяха и двете места гадни- на едното ниско, на другото ми опираха колената отпред като ги сгъна- как да е станаха нещата. Липсваха 15кг дискове и трябваше по сто диска да свалям и слагам и за това на гребането 70. Лежанката с техниката на Сашо и за това по-леко- ок са нещата. Накрая полодиах малко и правих горен лег и бицепс. Доста доволно. После може да кача някой клип и снимка. Сега заслужено ядене- днеска зареждам, макар че съм на зиро карб за ся :D

15.07.13
12:44

Последната серия сгъване с щанга- ме инсейнста- нещо бях откачил- повечето време сгъвам стриктно.

И една снимка загатваща нЕкъв прогрес след 6+кг загубени- краката не съм ги стегнал. Като си заслужава ще направя читави снимки.

15.07.13
13:28

Готов си за плажа

15.07.13
13:41

Не свалям заради плажа ;)

15.07.13
13:44

MAXIMUM FACEPALM ... честно ако ми се върза :д . Все едно не знам за кво сваляш

15.07.13
14:07

Shredded Скота :D браво, ти си бил добре,аз си мислех че си дебел. Поздравления.

Мнението беше редактирано от lordinario на 15.07.13 14:07.

15.07.13
14:34

Екстра си! :) Наистина си струва да направиш няколко по-добри снимки.

15.07.13
14:44

Стояне, с теб се разбрахме- знам какво имаше предвид ;) 

Ванка, вече не съм- има още работа и за махане не малко.

Боби, както казах- ще пусна по-читави снимки след още известно време- далеч от задоволителен е резултата.

Благодаря за добрите думи иначе... отивам да тренирам, че доброволно се си отиват липидите.

Мнението беше редактирано от Бойко на 15.07.13 14:46.

15.07.13
15:18

Как е положението с телесните,слезе ли към/под 15%  телесни, не виждам краката,но мисля че си. :)

15.07.13
16:11

***Тренировка:
20 минути скачане на въже
7 спринта
5 минути скачане на въже 

Спринта почивката му е на обратно връщането- 50м- цялото това без почивка спирах за по глътка вода и това е.

Ванка, 14-15 ги смятам в момента. Краката са ок, като стегна- дори бих казал, че за сефте в живота ми ги виждам да приличат на нещо.

15.07.13
16:16

10ка са изцяло възможни за постигане в близките 6 седмици. Демек ако планираш море за края на август ,може да се явиш леко изцепен така :D но трябва да натиснеш кардиото и повечко серии в залата да правиш,независимо кое упражнение, ти няма да качиш маса или да претренираш,просто да се товариш допълнително

Мнението беше редактирано от lordinario на 15.07.13 16:16.

15.07.13
16:17

Скачането с какво темпо e и в какви серии го правиш?

Мнението беше редактирано от Петър на 15.07.13 16:21.

15.07.13
19:45

Ванка, гледам да се движа колкото може повече- основен проблем на хората в днешно  веме е именно заседяването -  работа, кола и прочие... иначе ще ходя на море по-скороо, но не ме бърка с преса или не

Стоянов, скачането още ми е новост и вероятно има какво да се желае от техническа гледна точка. Сериите са колкото може по дълги- средно 100 скока и закача, най-често ляв крак или обувката пак лява, че се разпада подметката. Като приключи серията веднага нова и тн. Скороост- не съм брои л скоци за секунда колко правя.. старая се да е максимално б,рзо - ще снимам клип тия дни  най-добре :  ) иначе въжето май ми е леко късо и е прекалено леко...

15.07.13
21:08

Пробвай да скачаш бос. Аз свикнах така- стимулира те да не грешиш и ми е по-удобно.

15.07.13
23:04

Пробвал съм- пропуските са... ми болезнени да кажем :D

16.07.13
00:01

200   суинга х16кг преди  лягане

16.07.13
09:56

казано от Скота на 15.07.13, 23:04:

Пробвал съм- пропуските са... ми болезнени да кажем :D

Е именно де, то точно така започваш да грешиш все по-малко и по-малко :D (devil)
П.С: аз доста дълго време изглеждах като падала по стълби, търкаляйки се поне няколко етажа.

16.07.13
11:13

***Тренировка:
набирания- 3х3 +22,5кг,  3 +20кг, 4+20кг
лег- 3х70кг 3х80кг 2х85кг 2х3х80кг
лег тесен хват- 3х65кг 5х60кг 2х4х60кг 3х60кг

кардио- пътека

Тренировка с Тръна и брат ми- доста размотаване беше, че трябваше да го напътствам и прочие/брат ми/. Никаква механика на движенията- нула- то той не знае как се движи. Раздава се момчето де, ама лошото е, че принципно ми е далече и не мога да го сритвам и да помагам :( а си трябва начален тласък...

Набиранията са добре- даже доволно- няма да увеличавам тежестта още известно време и ще си седи 22,5, за да съм сигурен че е добро изпълнението и ще затворя 5те серии. На лега 80 и 85 не ги усещам- просто раменете са ми много уморени от онзи ден и вчера и те ме предават- просто блокаж същото и на тесния лег- просто откази- ще мъча за 5ци на 60 и това е- май и предния път написах същото...

16.07.13
11:15

Ивета, мазохизма ми предния път не се разпростря толкова, за да продължа... ама пък за какво са ми пръсти на краката :D

17.07.13
08:51

Отбелязва се адската треска на раменния пояс и отчасти на трапеца.

Преди една седмица ми свърши цинка да кажа 2 думи, въпреки че вероятно е субективно мнението ми и прочие. 6 месеца, че и малко отгоре пих цинк в дози така- 1 месец 150мг, 1 месец 100мг, 2-2,5 месеца 50мг, 1 месец и малко 150мг. Формата беше глюконат и пиколинат- на Туинлаб- тоест не най-добрата възможна форма, но пък доста добра комбинация по мое мнение и спрямо цената разбира се. Почнах да го приемам с идеята да намаля ароматазата, което пък да ми помогне да изчистя краката намалявайки естрогена и оптимизирайки тестостерона... Разибра се плюс всички положителни ефекти от цинка- антиоксидант, участие в други процеси на тялото и прочие.... Мисля че определено тестостерона се вдигна- момченцата от форума знаят :D. Премахнах доста мазнини от краката дори бих казал, че се изчистват доста добре, което колкото и да съм смъквал кила преди не се е получавало. Вероятно едно замерване с калипер отново би показало как вървят промените най-добре. От есента сигурно пак ще пия цинк и магнезий в някакви поддържащи дози и това е. /Разбира се има наслагване на ефектите от увеличения проием на фибри и Erase- но и след спирането му нещата си прогресираха/ За справка тук ми е меренето с калипер. Големите стойности в долната част индикират висок естроген... не вземам това за чиста монета, но смятам, че има доста добра доза истина в биосигнатурата. Като стана 75кг ще направя нови измервания и ще видя дали гънките спадат пропорционално или не- ако е второто значи нещата, които съм направил са помогнали- очаквам оеднаквяване/приблизително/ на резултатите- тоест хамстринга от 26 да падне до диапазони 17-20мм.

Относно останалите добавки- имам мултивитамини на Бълк за 5 дена- пия ги в максимални количества- за тях няма какво да пиша. Имам /все още не свършва бе!/ АЛКАР надявам се за 2-3 тренировки да свърши. Имам и родиола малко останала трябва да взема да я изпия и нея- за около 2 седмици има... пия инозитол като се сетя сутрин с чая. Вечер пия по 1,5гр витамин С и желатин вече повече от месец и като че ли има някакъв смазващ ефект не че имам някакви конкретни ставни проблеми- продължавам да го пия него. От 2 седмици пия и бърнър, ще изпраскам опаковката и ще видим дали има ефект. Стимулант Х е, ако някой се интересува- взех го тъй като преди 2 години съм го пил и дори 1/2 опаковка тогава даде някакъв резултат- най-вече дава добра енергия въпреки нисък прием на калории. Толкоз романи- после тренировка, че сега съм на тръстиката...

Мнението беше редактирано от Бойко на 17.07.13 08:52.

17.07.13
09:03

Остави я тая биосигнатура - има доста по-надежден метод. Иди си пусни един естрадиол и тестостерон в Цибалаб или другаде и ще знаеш със сигурност какво е положението, при това - без гадаене по формата на черепа и извивката на баджака. :)

17.07.13
09:39

Така е, Боби. Не мисля обаче да задълбавам толкова за момента- прогресирам си, доволен съм, добре се чувствам- под вола теле няма да търся. Предпочитам тия 60 кинта да ги вложа някъде другаде : ) А пък ако се закучат нещата- това е най-лесното.

19.07.13
00:32

Тия дни не се спирам и не остава време за ПС-то : ) В зала не съм ходил, но не лежа ;) Нощна разходка из Витоша и подобни. Днеска сглобих конструктор лего за напреднали- бормашина :D- трябва да сменя една част, ама то детска игра :D Утре ще има зала зала, както си трябва. Морето ми се измести малко, като заминаване и няма да съм изчистил за плажа/О ужас!/ :O ама се успокоявам, че ще съм на безлюден плаж и ще си взема ямурлука да се крия. Иначе имането на як хват е супер практично.

19.07.13
18:32

Мразя петък принципно- от днес го мразя една идея повече... Днес погребах верен и близък приятел- след няколко щеше да навърши 28.

Носете си новите дрехи мамка му...

19.07.13
18:42

казано от Скота на 19.07.13, 18:32:

Мразя петък принципно- от днес го мразя една идея повече... Днес погребах верен и близък приятел- след няколко щеше да навърши 28.

Носете си новите дрехи мамка му...

Моите съболезнования!

Човек не знае какво го чака...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1