18.08
12:00 2 яйца*, салата (домати*, краставички*, сирене)
13:30 Тренировка
1. 20-1 Jumping Jacks, High knees
2. 10-1 Flutter kicks, Crunches
3. 20-1 Biceps curls @2kg, Lateral raises @2kg.
4. 20-1 Squats @2x2kg, Shoulder press @2kg.
Да видим дали ще успея да я обясня тази тренировка. 4 групи по 2 упражнения.
Започваме с 20 Jumping Jacks, 1 High knees; следва 19 Jumping Jacks, 2 High knees .. и така докато стигнем до 1 Jumping Jacks, 20 High knees… с другите групи упражнения по същия начин :)
15:00-17:00 2х250мл. натурален сок, 80гр. ядки, шоколадов бонбон “Линд”
20:00 3 яйца*, салата (домати*, сирене), маслини
23:30 - 05:00 .. Песни, танци .. пияни шматки (blush)
19.08
Едвам, едвам се вдигнах от леглото .. ;д
12:00 2 яйца*, 2 домата*, 50-60гр. сирене
16:30 2 сурови пипера, 100гр. извара, 50-60гр. кашкавал
20:30 3 кюфтенца, 2 сурови пипера, 100гр. извара, 1 филийка бял хляб...
Тренировка няма.. Мислех да я правя след вечерята, но излязох уж за малко „на кафе” и се прибрах в 6 сутринта (blush)
Днес ще тренирам! Няма да изляза от вкъщи преди да си направя тренировката.. Ако изляза преди това ще стане същото като тази нощ! ;д
20.08
13:30 200гр. краставици*, 50-60гр. сирене, 5-6 смокини*, чепка грозде*
18:00 2 яйца*, краставички*, смокини*
21:00 водолно количество смокини*
3-4км крос
21.08
12:30 две принцеси ;х, грозде
16:00 пиперена манджа (пипер* и домати*), 50-60гр.сирене
20:00 3 кюфтенца, печен патладжан, сирене, маслини, 100гр. питка
22.08
13:00 пиперена манджа, краставички*, питка
15:30 суров пипер*, домат*
20:30 2 яйца*, 200гр. грах*, 2 филийки хляб
Пак се отпуснах много с хляба. Хубавото е, че тези няколко дни макар да нямах тренировки бях активна. Дълги разходки през деня и много танци цяла нощ. Но тези много танци бяха придружени и с голямо количество алкохол... Та в крайна сметка два минуса и един плюс си остава минус... ;/
Днешния ден започна по обяд, както почти всички тази седмица. За разлика от другите дни днес започна с тренировка! Най-после! :)
23.08
12:30 Тренировка
8х 20/10
Delayed pendulum hops
4 high knees, 2 jumping steps
jump rope
jumping steps
5x
10 Jumping jacks
10 Squats and press @2x2kg.
10 Lunges @2x2kg.
10 leg raises
10 Biceps curls @2x2kg.
10 lateral raises @2x2kg
10 plank position with leg raises
14:30 2 яйца*, 80гр. петрохан, 50-60гр. извара.
тук някъде - 2 ч.л. мед*
17:30 пилешко пушено бутче, 50гр. извара, 1 домат*
21:00 2 яйца*, 200гр. грах*, ½ домат*, 50гр. извара
Ден без хляб, питки, бротчета .. :)
Мнението беше редактирано от Иванова на 23.08.13 22:32.
24.08 и 25.08 .. Нямам спомен с какво съм се хранила тези два дни, но не съм прекалявала много :)
26.08
храната:
2 пълнозърнести филийки хляб, салата, 50гр. сирене
150гр. пържени картофки* в свинска мас
100гр. пушено свинско месо, салата
движение: цял ден разходки, без тренировка
27.08
след около 25 часа фаст: 3 кюфтенца, 100гр. пушено свинско месо, 50-60гр. сирене, домати..... + няколко дребни сладки (blush)
Мислех да направя поне 36 часа фаст, но огладнях и не исках да се тормозя до утре сутрин :)
Минавам само да кажа, че не правя нищо! Чак се ядосвам на себе си ;д.. От 2-3 седмици е едно и също. Цяла нощ по живот, лягам в 5-6 сутринта, ставам най-рано в 13ч., хапвам и докато се завъртя вкъщи да свърша някоя работа то пак станало време да излизам.. С храненето не се дъня, това става с алкохол .. за липсата на тренировки няма нужда да споменавам ;х
Здравей от мен и поздравления за ентусиазма!
Като те чета, все едно гледам себе си с тези хранителни и алкохолни изкушения :D И въпреки това си успяла да свалиш 7 см от талията за месец. Аз успях само два, а поне в тренировките съм редовна.
Та как успя?
Ole To, как съм успяла може да прочетеш в дневника. В началото поне бях редовна, -7см. бяха след втория месец :) ..
Точно тези 7см. ми позволиха да се отпускам. Винаги правя така- като видя, че нещо се получава и се отпускам .. за това вече съм решила да се тегля/меря през по-големи периоди от време :)
Диетата е само леко мъчение за тялото с временен ефект. Нищо не може да замени високия тонус, блясъкът на кожата, стягането на мускулите, настроението... все неща, които се постигат с тренировки, но най-важното за едно красиво тяло е постоянството. Какъв е този нощен живот, който водиш и защо го поливаш с толкова алкохол след като знаеш, че това не е начинът за постигане на това, към което се стремиш? Бъди по-отговорна към себе си. Осъзнай, че това е твоето тяло. Твоя отговорност е да се грижиш за него. Яж разнообразно, не бягай от никоя храна. Просто гледай винаги да ти харесва и да ти е вкусно. Само тогава няма да изпадаш в крайности и депресии.
казано от kenia на 06.09.13, 12:32:
Диетата е само леко мъчение за тялото с временен ефект.
Това дори не знам защо е тук. Никога не съм била само на “диета”, много добре знам, че правилното хранене и тренировките трябва да вървят ръка за ръка :)
Нищо не може да замени високия тонус, блясъкът на кожата, стягането на мускулите, настроението... все неща, които се постигат с тренировки, но най-важното за едно красиво тяло е постоянството.
Факт
Какъв е този нощен живот, който водиш и защо го поливаш с толкова алкохол след като знаеш, че това не е начинът за постигане на това, към което се стремиш?
Не се оправдавам..само искам да уточня. По-принцип не пия много, веднъж-два пъти седмично ако изпия по 50-100мл. концентрат това е. Последните няколко седмици просто така се случи. Знам, че не е здравословно. Така съм си го направила и не съжалявам.
Не съм го казвала тук, но единствената цел, която съм си поставила за сега е да съм здрава! Имах и все още имам здравословни проблеми и ги решавам малко по-малко. Не съм вманиачена да съм 50кг.. искам само да съм здрава!! Наясно съм, че алкохола е минус тук ...
Бъди по-отговорна към себе си. Осъзнай, че това е твоето тяло. Твоя отговорност е да се грижиш за него.
:)
Яж разнообразно, не бягай от никоя храна.
Тук не съм съгласна..
Просто гледай винаги да ти харесва и да ти е вкусно.
Винаги ми вкусно, макар и да ям приблизително 15-тина продукта :)
Само тогава няма да изпадаш в крайности и депресии.
Не знам ти какво разбираш под крайности, но според моите разбирания не съм изпадала в такива :)
Добро утро :)
Току-що се прибирам и реших да драсна няколко реда. Имам такива периоди веднъж-два пъти годишно, поливани с много алкохол. Този продължи повече от обикновено и си мисля, че е време да приключи. Днес няма да лягам да спа, колкото и да съм изморена. Ако сега си легна, ще стана към 14-15ч. .. и след това няма да мога за заспа вечерта. Малко ще се поизмъча и ще се опитам да стоя будна поне до 18-19ч.. Тази вечер не пих много.. 2 бирички...
Нощта беше хубава.. стари приятели, китари и много песни (nlove9)
12.09.13
09:26
казано от Иванова на 12.09.13, 05:30:
Нощта беше хубава.. стари приятели, китари и много песни (nlove9)
Любимо! <3 !
Въпреки, че не съм спала от вчера по обед.. не ми се спи изобщо. Мислех, че ще ми е трудно да издържа до вечерта, но не се оказа така. Не можах да заспа и реших да изляза с кучо на разходка.
Горкото животинче.. как ли ме търпи да го разхождам посред нощите ;д
Сега си пускам филм с надеждата да ме приспи.. Лека нощ! :)
Снощи заспах към 3 и нещо.. Така и така не можах да спа, много ме болеше стомаха и само се въртях. Трябва да ми дойде днес, утре.. но да видим :)
Какво мисля да правя от тук нататък...
Ще се придържам основно към палео хранене. Ясно ми е, че не мога да го спазвам стриктно, но по-голямата част от храненето ми ще е палео.
Мога без всички пакетирани и изкуствени храни, с които съм се хранила преди. Мога без бейкролс, чипс, пастички, тортички... Хубаво звучи, нали ? Хубаво, но колата не мога да я спра.. Тя ми е като наркотик. Преди пиех по 2л. всеки ден .. сега поне я ограничих малко :)
Тренировките - там продължавам да се лутам..
Днес станах към 10 и нещо. Денят започна с посещение от баба и мини козуначени кифлички, но за това по-късно :)
Хубав ден! :)
Една от многото ми любими песни... (nlove9)
Мнението беше редактирано от Иванова на 13.09.13 13:56.
13.09
11:00 2 мини козуначени кифлички (30-40гр. едната-2 хапки буквално! :) )
13:30 /голямото ядене/ 2 яйца, пържени в свинска мас; 10тина маслини; 70-80гр. саздърма, 50гр.извара, домати, 2 нектарини
15:00 грозде
—:— 2бр. суров пипер
19:30 2 яйца, печен пипер, 2 кюфтета с неясен произход/т.е от магазина/
23:30 Тренировка
5х
10 jump rope
10 squat and press @2x2kg
10 crunches
10 biceps curls (2x10)@4kg
10 lateral raises @2x2kg
10 knee push ups
Умишлено тренирах вечерта. Исках да се поизморя малко, за да мога да заспа по-лесно, но като гледам пак ще си легна към 2 ;д
14.09
Храна:
-2 яйца, домати, 50-60гр. извара, суров пипер
- грозде
- 2 филийки хляб, извара, пипер
- 2 яйца, домати, маслини, извара
тренировка:
2х50м. спринт
8 обиколки на училищния двор.. не мога да кажа колко точно, но си спомням, че като покривахме нормативи обиколка и половина беше 300м.
3х
10 squats@2х2кг.
10 biceps curls (2х10)@4кг.
10 knee push ups
Първото ядене ми беше към 12:30, последното в 19:30. Тренировката завърши преди няколко минути :)
Лягам си доволна. Лека нощ :)
15.09
12:00 2 яйца, 2 сурови пипера, 50гр. извара, маслини
15:00 2 филийки хляб, извара, маслини... ех, тоя хляб :с
19:00 грозде
21:00 3 печени пипера, маслини, кисели краставички, 70-80гр. пушено свинско
23:30 Тренировка
5х
10 squats and press@2x2kg
10 biceps curls (2x10)@4kg.
10 lateral raises @2x2kg.
10 leg raises
10 knee push ups
00:00 вечерна разходка с кучо...
16.09
Храна: /ако мога изобщо да я нарека така/
- 2яйца, 100гр. извара, 2 сурови пипера
- 2 сурови пипера, извара, 2 филийки хляб
- грозде
- 70-80гр. пушено свинско, кисели краставички, маслини, сирене... хляб!!!
- грозде
и понеже се ядосах на себе си ще направя 24 часа фаст! Като прекалявам с хляба така ще бъде ;д
Тренировка няма. След малко ще изляза да си разходя зверчето :)
Дано Вашият ден е бил по-добър от моя :)
Мнението беше редактирано от Иванова на 16.09.13 23:49.
Минавам само да отбележа. МЦ ме навести днес, въпреки че вече си мислех, че този месец ще ме пропусне :)
Продължавам си фаст-а, трябва да хапна довечера към 21ч. :)
Хубав ден! :)
17.09
Към 15ч. огладнях, но си казах, че трябва да се стегна и да не предавам толкова лесно :)
Към 21ч. след 24 часа фаст: 2 яйца, 50гр. петрохан, 50гр. колбас с неясен произход, 100гр. извара,1 зелен пипер, маслини ... + няколко дребни сладки+250мл. кола ..
Тренировка нямаше, но пък за сметка на това цял ден бях активна :)
18.09
Храна:
- 2 яйца, 50гр. петрохан, 100гр.извара, 2 сурови пипера, маслини
- грозде
- вафла с локум
- варено пилешко бутче
- крем карамел
- мусака, домати, маслини
Тренировка все още няма, но по-късно ще спретна нещо и ще си едитна пост-а.
Днес правих крем карамел и за мое учудване ми се получи доста добре ;д
19.09
Храна:
- пилешко варено, маслини
- 2 яйца, маслини, 2 пипера, 100гр. извара
- крем карамел /без карамел ;д/ Не си прецених сместа за крема и ми остана малко, която сложих в чашка без карамел
- домашна пилешка супа с картофки, фиде и всичко както си му е :)
Тренировка няма. Разходих си зверчето и направихме 4х50м. спринт :)
20.09
Тренировка
4х
10 Squats
10 plank shoulder taps
10 lunges
10 side lateral raises
10 biceps curls
10 front lateral raises
+ 6-7x walkdown plank .. това ме натовари много повече от цялата т.нар. тренировка
Храна:
- 2 яйца, маслини, пипер, сирене
- грозде, грозде ... много грозде ;д
- 2 филийки хляб, маслини, извара, 70-80гр. пушено свинско, 2 кисели краставички
- купичка варена леща
Here I am .. again :)
Нямаше ме дълго време и за това време, за пореден път доказах на себе си, че съм много несериозна. Позволявах си само хляб, ако го нямаше хрането ми щеше да е добро. Имам доста проблеми със съня напоследък. Лягам си, не мога да заспа .. включвам лаптопа и без да се усетя то станало 5 сутринта, заспивам и ставам към 14.. Днес станах в 13ч. За сега хапването ми е добро, ще видим как ще продължи ...
Тази нощ попаднах на една статия, която меко казано ме ужаси. Дори не съм сигурна, дали мога да я пост-а тук. Предупреждавам, че не е за хора с по-слаба психика... Не отваряйте линк-а, ако хапвате в момента :)
When you think there is nothing there to surprise you..
07.10
Храна:
- малко сурова тиквичка със заквасена сметана, останала от снощи
- 2 пилешки варени крилца, 10тина маслини, 50гр. сирене, зеле, много зеле с 2с.л майонеза. / Някой правил ли си е домашна майонеза и с каква мазнина я правите ? Казаха ми, че олиото не е толкова страшно щом няма да се подлага на термична обработка, но не съм много сигурна.. /
- Салата – 2 ябълки, 2 малки моркова, малко лимон
- зеле на фурна, маслини, сирене
Движение:
разходка с кучо и 10-12 мин крос, пак с кучо :)
Ами олиото веднъж вече рафинирано си е вредно. Аз бих те посъветвала със зехтин да си напрвиш домашната майонеза :)
Веселина, благодаря! :)
08.10
Храна:
- зеле на фурна със свинско месо, маслини, сирене
- банан
- 2 яйца, сурова тиквичка, извара
- 2 кюфтета, сурова тиквичка, извара, маслини
Движение:
Среднощната разходка и кросчета с кучо :)
Здравей S.P! Продължавам, но не съм много сигурна в какво точно... ;/
Мислех да продължа дневника след няколко месеца, но пък защо да не го направя от днес? В отделен пост ще напиша няколко реда :)
Започнах този дневник с убеждението, че е много лесно да приложиш на практика знанията, които имаш. Уви, не се оказа точно така. Моята борба с килограмите е много повече борба с мен самата. Мотивацията за редовни тренировки е нещо, което все още трудно намирам.
Какво се случи с мен последните няколко месеца…
Изгледах много епизоди на предавания като extreme weight loss, fat doctor, heavy, supersize vs. superskinny, прочетох много за емоционалното хранене и си дадох сметка защо винаги съм имала проблеми с теглото. Едит: тук имаше нещо, за което ми е трудно да говоря и ми е некомфортно да го има в интернет пространството. Който прочел-прочел, който разбрал-разбрал. Точка по този въпрос. Годините минаваха, търпях подигравки в училище заради теглото ми, намирах утеха в храната,продължавах да качвам килограми. След това започнаха здравословните проблеми /СПКЯ/ и се завъртях в омагьосан кръг. Тъпкаха ме с лекарства, нищо не се променяше и утехата отново беше в храната и така до 101кг. ;с
Никога не съм си мислила, че ще имам смелостта да изкажа това на глас … ;(
За последните няколко години много промених живота си. Израснах, показах на себе си, че човек не се определя от външния му вид и макар да имам излишни килограми, това не трябва да влияе толкова много върху мен. Осъзнах, че имам много причини, заради които да обичам себе си.. нещо, което преди не беше така. Това е единственото, за което съжалявам в живота си.
Промених начина си на хранене, научих се да се храня с истинска храна .. С годините излекувах поликистозата и съм с редовен цикъл от ноември 2012г. :)
Какво ще се случва /или поне се надявам да се случва/ ...
Циклично хранене- това е моя начин на хранене, чувствам се много добре с него.
Фаст: 16-18ч.
Хранене между 16ч. и 20ч. – две хранения, а понякога са няколко през 20 минутки ;д
1500кк /всичко е приблизително, понякога са повече калории, понякога по-малко/
Тренировки - не знам.. това е големият проблем. Като за начало ще е кардио.
Надявам се да съм редовна.
Имам проблем и със съня.. лягам си най-рано в 4:30 и ставам по обед. Но този проблем ще го реша по-лесно :)
Вървя с бавни стъпки, но не спирам ..
Мнението беше редактирано от Иванова на 09.01.15 09:34.
Винаги съм се чудила,как Господ дава деца на Идиоти и Простаци...Извинявай ама смятам,че баща ти е такъв!Защо не се е стискал като не те е искал...!Нямам думи просто!
Това неприятно преживяване те е направило само по-силна!Добре е,че продължаваш!Ние с теб сме от хората,за които спорта и контрола над храната трябва да е цял живот!Бях гледала едно предаване по TLC.Не помня точно как се казваше.Става въпрос за Клиника, където съставят хранителен режим на хора с различни заболявания.Имаше едно момиче със затлъстяване,поликистозни яйчници и окосмяване.Включиха спорт в живота й,но не помня какво и даваха да яде.И нещата се нормализираха.Хубаво е,че ти имаш нужните знания.ДАВАЙ И СМЕЛО ГИ ПРИЛАГАЙ ВЪРХУ СЕБЕ СИ!Аз за съжаление съм ги нямала.Не твърдя,че и още знам какво точно трябва да правя.Не ходиш ли на работа,че спиш в такива часове?Горе долу сме една височина.Как са ти кг сега?Ще те следя,и се надявам,че ще науча ползотворни неща от теб! :)
Мнението беше редактирано от S. P. на 05.01.15 06:09.
05.01.15
09:49
Страхотна си! Продължавай смело напред!
Не S.P, нещата не стоят точно така. Има много фактори, които са оказали влияние на баща ми, но аз ги разбрах много късно.. Едит: тук също :)
Както и да е.. каквото било - било :)
Родителите ми са ми дали всичко, наистина всичко.. Никога не съм била лишавана, винаги съм имала това, което съм поискала. Може да не е било веднага, но съм го имала /не съм била от децата, които искат нов смартфон на всеки 6 месеца.. държа да отбележа! / От седми клас имам свободата на правя каквото и когато пожелая, никой не ми се е месил нито за училище, нито за излизанията. Никога не са ми слагали вечерен час, или пък са ми се обаждали да ме питат къде съм и кога ще се прибера.
Толкова по тази тема.
За килограми не мога да кажа нищо, не съм се теглила… видимо съм свалила няколко сантиметра от бедрата и от талията, но килограмите сигурно са си същите.
Както казах проблема със съня е много лесен за решаване. Легнах си в 4ч и си сложих няколко аларми за 9ч. Станах на инат :) Надявам се довечера да заспа в по-нормален час, ако не - процедурата ще бъде същата.
Queen Cobra, благодаря! Продължавам, целта и посоката ги знам… правилният път издирвам :)
Мнението беше редактирано от Иванова на 09.01.15 09:36.
05.01 (Пн.)
Сън:
4ч. - 9ч.
Храна:
16:00 - 20:00; 20ч. фаст
- бъркани яйца със сирене (3бр. яйца, 100гр. сирене, 30гр. масълце), 100гр. маслини
- 150гр. свинска плешка на скара /теглена в сурово състояние/
- 350гр. портокали
-около 10гр. дребни сладки /едничка/
Течности:
- 2л. вода
- 100-150мл. вино /Много малко калории има в това вино, винаги съм си мислила, че са повечко... Взех средни стойности, тъй като в сайта няма информация за виното, което аз пия.. а и не намерих в интернет. /
Общо калории: 1416,88
Б: 66,39гр. (18,74%); В: 61,20гр. (17,28%); М: 100,73гр. (63,98%)
Тренировка
10-тина минути загрявка - jumping jacks, jump ropes, butt kickers..
15 минути тренировка
Workout Structure
9 Exercises
35 Seconds On; 10 Seconds Rest
Two Round Through
Lateral Jumps
Alternating Lunges
Burpees
Butt Kickers
Push Ups
Jump Squats
Crunches
Back Bows
Jumping Jacks
По-здрави! (:
06.01 (Вт.)
Сън:
1ч. - 11ч. (blush)
Храна:
17:00 - 21:00; 21ч. фаст
- бъркани яйца със сирене (3бр. яйца, 100гр. сирене, 25гр. масълце), 70-80гр. маслини, 100гр. кисели морковчета
- 150гр. банан, 30гр. фъстъчено масло
- 200гр. зеле на фурна, 70-80гр. патешко печено /изключително мазно!/
Течности:
- 2л. вода
- 250мл. кола 28гр. захар в 250мл.!!! А преди пих по 2л. кола на ден :(
- 100-150мл. вино
Общо калории: 1576,38
Б: 61,92гр. (15,71%); В: 101,78гр. (25,83%); М: 102,40гр. (58,46%)
100гр. въглен не ми харесва!!
Тренировка
37 минути тренировка
Workout Structure
Groups of 3 different exercises
40 Seconds on, 10 Seconds off
Repeat each group twice
Group 1:
Steps + Rows
Slow Burpees
High Kick Pulls
Group 2:
4 Split Jumps + 2 Jacks
Walkdowns + Shoulder Slaps
Pendulum Swings
Group 3:
Lunge Jacks
Butt Kickers
Up & Over Steps
Group 4:
Push Up Back Bows
Bicycle Crunches
Toe Touch Crunches
Group 5:
Fly Jacks
Standing Oblique Crunches + Squats
Jumping Oblique Twists
Group 6:
Bows + Knees, alternating
Torso Twists
Oblique Toe Touches
По-здрави! (:
“250мл. кола”-и аз съм пила много газирано,а кола на всяко “кафе”,даже по 2,3 ...,но виж-
http://vbox7.com/play:d56a45f152
Мнението беше редактирано от S. P. на 07.01.15 06:10.
S.P, знам това, а знам и още по-страшни неща свързани със захарта. Ако искаш да разбереш какво се случва с тялото ти, след прием на захар, задължително гледай лекцията на Robert Lustig - Sugar: The bitter truth. Има я и в замунда със субтитри, има я и в youtube (:
По-здрави! (:
Мнението беше редактирано от Иванова на 07.01.15 07:31.
07.01 (Ср.)
Сън:
3-3:30ч. – 6:30ч.
Те, това е то! Или ще спа десет часа непробудно, или само три!
Храна:
16:00 - 20:00; 19ч. фаст
- бъркани яйца със сирене (3бр. яйца, 100гр. сирене, 35гр. масълце), 55гр. сушеница
- 35гр. сушеница
- бонбон Линд
- 150гр. банан, 30гр. фъстъчено масло
Течности:
- 1,5л. вода
- 100-150мл. вино
Общо калории: 1533,71
Б: 70,22гр. (18,31%); В: 60,59гр. (15,80%); М: 112,28гр (65,89%)
Тренировка
20 минути тренировка
Workout Structure
5 different exercises
60 Seconds on, 15 Seconds off
Two Rounds
Reverse Lunges with High Knee
Reaching Side Lunges with Jump
Power Skips
Alternating Push Hops
Flutter Kick Squats
Не знам дали от малкото сън, или от тренировките, но днес почувствах известна умора... утре може би ще е почивен ден :)
По-здрави! (:
Колко килограма си сега и защо си решила, че ЦХ е твоят начин на хранене? Ако си 100кг, според мен е индикация за доста забавен метаболизъм, който би могъл по мое мнение да се забърза с почасово хранене - малки порции на често.
Здравей Блажка,
Първо килограмите са около 87-88-90, не съм сигурна, но то няма особена разлика между 90 и 100.
Второ, смятам, че ЦХ е моят начин на хранене, тъй като наистина се чувствам добре, а и като се замисля цял живот съм се хранила по този начин. Не са били по 20ч. фаст, но поне 15-16ч. Независимо какво е било ежедневието ми, първото хранене винаги е било следобед към 13-14ч. Когато за първи път започнах да мисля за храненето си, и попаднах bb-team, започнах да се храня 5 пъти на ден, под точен час, но това ме натоварваше психически, постоянно мислех какво и кога трябва да ям. Прегледах си храненето от преди малко повече от година и тогава е точно така – 5 хранения на ден. При мен проблема е мързела! Раздвижа ли се, тренирам ли редовно (тренировки според моите възможности, които за голяма част от хората, които пишат тук са им 10-15% от загрявката) тогава става „чудото” :)
А и това мнение ми помогна много, обясни ми нещата по по-простичък начин, че преди това тотално се бях изгубила в превода :) Още повече, че преди няколко години бях на крачка от диабет тип 2, но тогава “лекарите” не се поинтересуваха от промишлените количества сладко, които изяждах и ми изписаха хапченца, които трябвало да подтиснат апетита ми, но не се получи точно така- за 3 месеца, докато пих Сиофор, качих 15кг.
Това е :)
Мнението беше редактирано от Иванова на 08.01.15 13:41.