There and Back Again - Fitness & Diet’s Tale vol.3 § 4 [ 2013 § 2014 ]

Темата е заключена.
Прескочи до:
Т. Тодорова

15.10.13
22:05

15/10/2013

15/10/2013

- какао с мляко и лъжичка мед
- голяма шепа орехи
- 3 в 1
- 3 в 1, 30гр пресен-пресен кроасан

тренировка :

- обилно загряване на стави, 500м ходене (максимален наклон, 5.5км/ч), загряване с леки тежести, разтягане
- 4 рунда:
400м бягане
25 тръстера с 10кг крив лост (щото много повторения, пък и искам да се науча да го правя правилно преди да се изгърбя с повече кила
20 набирания с отскок от дискове (смяна на надхват с подхват на всеки 5)
30 броя ходещи напади - в първия кръг с 8кг, в останалите - с 5кг
10 бърпита
- за завършек - 400м ходене (максимален наклон, 6км/ч)
- 30 минути мазно, тлъсто разтягане - накрая направо се разтекох и мисля, че направих що-годе приличен гълъб - нещо, което преди не можех и да си помисля

(sun)Да се похваля - успях да клекна до долу !Съвсем до долу!(sun) Преди като максимум изравнявах (mooning)-ът с коленете :) Е, само пет пъти ми се получи хубаво и чисто, ама нищо, важното е прогрес да има!

- баня и мазане с магнезий, щото мисля, че утре няма да мога да се мръдна

- салата от зеле, морков, зехтин, дом. ябълков оцет ; свинска плешка с гъби и лук, нахутена палачинка, тоя път правена с яйце и лъжичка кисело мляко ; хром, фолиева киселина
- час и половина чистене, ала-бала
- 1 малка пълнозърнеста филийка, лютеница и стотина грама шунка - не мисля, че бих си купила пак, явно всичките са един дол дренки, независимо дали струват 5 или 15лв. А си спомням колко беше вкусна, когато бях хлапе и мама ми правеше сандвичи с шунка и кашкавал (inlove)

1,5л вода
Малко мерло за лека нощ :)

Т. Тодорова

16.10.13
21:20

16/10/2013

- какао с мляко и лъжичка мед
- нахутена палачинка с чили
- орехи (30-40-50гр...) с мед и пчелен прашец
- 30гр шунка

тренировка:
* Загряване на стави; 5 минути - високи колене,джакове, статични напади, загравяне на ръце и рамене с леки тежести; кратък стреч.
* 2 рунда :
- 10 лицеви опори “Спайдърмен” (с модификации)
- 10 сумо клека с дъмбел 7кг
- 15 планински катерач
- 10 тръстъра с леки дъмбели (4кг)
- 10 спартански лицеви опори (с модификации)
- 10 сумо клека с дъмбел (7кг)
- 10 индийски лицеви опори (с модификации)
- 10 тръстъра с леки дъмбели (4кг)
- 10 кофички на стол
* 40 минути виняса

- 1 спаначена палачинка (спанак,яйца,лук,подправки,с.л. ленено брашно,2 с.л. конопено брашно, сусам, слънчогледови & тиквени семки, 2с.л. заквасена сметана- тва на цялата смес,де)
- 2 спаначени палачинки с чили и домат
- хром, магнезий, фолиева киселина - могат ли да се пият наведнъж?

1,5л вода

Т. Тодорова

17.10.13
15:34

Понеже съм фен на хартиените издания, днес гледах в ebay и amazon за разни книги. Чак след като се потресох на няколко пъти от цената на “Принципите на Поликин” и още някой такива книжки (варираха между 90 и 200 паунда!!!), ме осени идеята, че бих могла да ги потърся в дигитален формат :D
И взех, че се натъкнах на тая прекрасна компилация (не знам колко е прекрасна, но поне е богата и има за ровене). Само остава да имам време за по-задълбочено четене ! (nlove2)

17.10.13
16:09

Сигурна на 99,9% че след като я прочетеш,ще ти се прииска да почнеш бромокриптина :D:D:D

17.10.13
16:34

Juls, защо? :)

17.10.13
16:45

казано от Atom на 17.10.13, 16:34:

Ами защото така го описват,че е  живо изкушение за всеки,който години/месеци наред се е мъчил да свали някое друго кило и все не му се е получавало.По чужди форуми доста се коментира препарата.От това,което съм чела,ползвателите му са с точно такъв профил-не могат да пазят определен режим на хранене.Като почнат да го пият започват да описват,че могат да бъдат 100% стриктни,нямат никакви крейвингс за квото и да е и прочие..и в един момент започват да отчитат буквално нереални минуси на бодифат..Не съм ползвала,но мисля,че при сртиктна диета,и бромокриптин,и клен,и всякакви други “чудеса” би следвало да дадат своя принос към резултатите..Но си е лекарствен препарат..Мисля си на глас просто :) За мен по-скоро като знаят,че пият НЕЩО и стават по-отдадени..

17.10.13
17:00

Аз питам, защото съм го пила към година и половина (по лекарско предписание) и имаше много гадни странични ефекти на ментално ниво (puke)

Иначе да, чисти се яко от него - най-мощните ми плочки и бедра бяха тогава :) (rock)

Т. Тодорова

17.10.13
17:04

Не мисля, че имам нужда от такова нещо - по-скоро някакъв по-специален стимул, който смятам, че вече си намерих :)
Трябва да ми се случи нещо наистина сериозно (почук-почук на най-близкото дърво), за да започна да пия нещо различно от това, което вече приемам. :)

Т. Тодорова

17.10.13
17:56

Така и така съм тук, викам да се отчета :)

17/10/2013

- шепа орехи, малка ябълка
- кафе
- пълна ч.л. мед, пълна ч.л. пчелен прашец, 3 бразилски ореха
- сок от грейпфрут и лимон, 1/2 спаначена палачинка
- купичка тиквена крем-супа (тиква,морков,картоф,масло,слънчогледови и тиквени семки,овесени трици, магданоз, кориандър, индийско орехче, сол, пипер); препечена пълнозърнеста филийка
- още една купичка от супата

Тренировка:

* Корем & кръст
2 рунда, всяко упражнение по 30 секунди, 9 минути общо, без почивка :
- Преден планк
- Страничен планк с пулсации
- Обърнат планк
- Ъм... планк пайкс
- Преден планк с ритник към тавана (по 1кг на глезените)
- Планк с опора в две точки
- Обърнат планк
- Ходене с ръце от стоеж до планк и обратно
- Планк длани : лакти
* 60 минути виняса (Шива Рей)

- хром, фолиева киселина
- малко повече от половин спаначена палачинка с ч.л. домашна лютеница и ч.л. топено сирене
- 100 или по-малко грама свинска плешка, сготвена в йенска тенджера с лук,подправки и червено вино ;
- гоуемото чистене
- свинска плешка, салата от домат и краставица, неовкусена, поръсена с тиквени & слънчогледови семки

1.5л вода
150мл червено вино

Утре съм замислила едно Синди, ама не знам дали ще мога да отида до залата, та се чудя как да префасонирам набиранията. Тюф, искам домашна зала... с много неща, с пудовки, с лостове, с гребен тренажор (за който ме подсети една колежка скоро), с щанги... хлъц-хлип, хлъц-хлип ! :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.10.13 18:42.

казано от Т. Тодорова на 17.10.13, 15:34:

Понеже съм фен на хартиените издания, днес гледах в ebay и amazon за разни книги. Чак след като се потресох на няколко пъти от цената на “Принципите на Поликин” и още някой такива книжки (варираха между 90 и 200 паунда!!!), ме осени идеята, че бих могла да ги потърся в дигитален формат :D
И взех, че се натъкнах на тая прекрасна компилация (не знам колко е прекрасна, но поне е богата и има за ровене). Само остава да имам време за по-задълбочено четене ! (nlove2)

Не претендирам, че съм чел всички книги от списъка. Даже май и половината не са, но май се доближават. Не бих казал, че има особена полза от това, извън мисловната гимнастика, която бих предпочел вече да правя на друго място.

Т. Тодорова

18.10.13
07:41

Не знам до колко ще са ми от практическа полза, защото никога не съм чела подобни неща, но със сигурност ми е супер интересно и, ако не друго, ще ми остане поне удоволствието от четенето. :)
Аз съм на мнение, че с каквото и да се занимаваш, трябва да се чете. Здраво (wasntme)

Иииии добро утро!
Днес рано-рано станах и сега отивам да тренирам в залата... Чудо. Като гледам как лесно се ококорих, няма да е лошо да ми стане практика. (coffee)(muscle)

18.10.13
11:26

казано от Juls на 17.10.13, 16:45:

казано от Atom на 17.10.13, 16:34:

Ами защото така го описват,че е  живо изкушение за всеки,който години/месеци наред се е мъчил да свали някое друго кило и все не му се е получавало.По чужди форуми доста се коментира препарата.От това,което съм чела,ползвателите му са с точно такъв профил-не могат да пазят определен режим на хранене.Като почнат да го пият започват да описват,че могат да бъдат 100% стриктни,нямат никакви крейвингс за квото и да е и прочие..и в един момент започват да отчитат буквално нереални минуси на бодифат..Не съм ползвала,но мисля,че при сртиктна диета,и бромокриптин,и клен,и всякакви други “чудеса” би следвало да дадат своя принос към резултатите..Но си е лекарствен препарат..Мисля си на глас просто :) За мен по-скоро като знаят,че пият НЕЩО и стават по-отдадени..

Специално бромокриптина не може да бъде описан с последното изречение, както и кленбутерола. Бромокриптина може да се пие от мъж по-безопасно, отколкото от жена. ОСвен по лекраско предписание не мисля, че има място в нечия суплементация.

p.s.
И момичета, не си играйте с неща, който не са играчки ;) Знам, че тук има няколко, които пипат(или са пипали защото колкото и да отричат не могат да ме излъжат ;) ) в бурканчето с производните на хормоните, но това си е тяхна работа и ще си платят за пипането много по-късно.

Т. Тодорова

18.10.13
11:57

казано от James Hinks на 18.10.13, 11:26:

p.s.
Знам, че тук има няколко, които пипат(или са пипали защото колкото и да отричат не могат да ме излъжат ;) ) в бурканчето с производните на хормоните, но това си е тяхна работа и ще си платят за пипането много по-късно.

Същото си мисля и аз от известно време, ама да, всеки си избира. Не съдя, но и не разбирам как хората се навиват да се прежалят.
С щанга по главата да ме бият, такова чудо не пипам, пък ако ще да ми струва всичките усилия на света, докато си постигна целите (wait).
Така, де, то и аз не съм малка кукувица, като се има предвид, че и аналгина гледам с отвращение (giggle), ама пък напоследък съм здрава като бик и го отдавам (и) на това (nmuchfun).

Само пусти стави да не се разкикерчваха :D толкоз лесно!

Давам сега половината от днешния ден и заминавам по задачи.

07:40 Кафе на джезве, л-карнитин
08:00 В залата:
* Загряване : стави, пътека, разтягане
* Нещо като “Синди” - 14 рунда за 23 минути (отплеснах се)
- 5 набирания с отскок и смяна на хвата на всеки 5 рунда
- 10 лицеви от колене, ама не съвсем до долу (може би заради това не умрях след петата минута :D)
- 15 клека със собствено тегло
* 3х10 хиперекстензия
* 3х10 наведи встрани с 12,5кг дъмбел във всяка ръка
* Пътека:
- 200м бягане
- 200м ходене (максимален наклон)
- 300м бягане
- 100м ходене (максимален наклон)
- 50м ходене, за да слезе малко пулсът
* 20 минути стреч

- веднага след това - магнезиев шот
- час и нещо по-късно : голямо парче херинга,маринована,коралова; 1 домат, пълнозърнеста филия

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 18.10.13 11:58.

18.10.13
12:02

Най-лошото е,че тези дето познавам-бръкнат ли веднъж в буркана,не се спират дотам..все едно се пристрастяват :)

Т. Тодорова

18.10.13
13:52

Щом ги кефи, да са живи и здрави. Ама надали :)

Въпросът е кво да тренирам утре. Хем имам енергия и се възстановявам добре, хем се притеснявам да не претренирам, че т’ва значи цяла седмица да съм парцал (wasntme)

Т. Тодорова

18.10.13
21:43

- 5 бразилски ореха, хром, фолиева киселина
- мед § пчелен прашец
- 50гр маринована риба със салата от зеле,морков,шарлан и семки
- 1 Старопрамен с майка ми
- парче домашен ябълков щрудел, на който се оказа, че мама е сложила вместо захар- сол :D
- 50-60 гр риба още
- за завършек - 2 кашкавалки

Похвалих се, че съм много здрава и май излъгах :D
Днес се прибрах от залата както бях чисто мокра- само с едно горнище, пораздуха ме и сега не знам дали съм претренирала или съм настинала - и в двата случая симптомите ми се едни и същи... едно фибрилно ми е.
Ще си приложа техниката с многото вода и ударно вит. Ц.

Пльоснах се в леглото с лаптопа и ще си творя програма за трениране.
Тъпо, че всяка седмица времето ми е различно, щото програмата в унито се мени, изскачат няк’ви работи, които са с предимство пред всичко останало и все трябва да правя компромиси със себе си.

Харесах си една програма -  тази . Може да я правя два пъти седмично, 2 пъти HIIT (20-30мин макс) и йога ...и две някакви кросфитърски, които мога да си олекотявам, за да не умра, все пак. Кардиото в залата - 10-15 минути.
От одеве чета някакви безумия - базовите упражнения не горяли мазнини, само се трупала маса. Къде е логиката, ако си нагласиш сериите и храненето според целите?
Ей ви и една Лара, седнала, както винаги, на К. върху главата :D

P.S. Какво е “дишащ” клек ?

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 18.10.13 21:44.

Аз казах за четенето ;)

Предполагам става въпрос за “breathing squats” или клек в 20 повторения?

Ключът към системата е едната серия “дихателен” клек, наречен така, защото между отделните повторения се правят по няколко дълбоки вдишвания.

Прочети повече: http://www.bb-team.org/workout/4671_klek-v-20-povtoreniya#ixzz2i6Nb9Rbl

Т. Тодорова

18.10.13
22:21

Не от книгите, ами от разни форуми, в които хората много обичат да се изказват без да са чели подробно и без да са прилагали нещо на практика. Просто ей така си дрънкат - лаф да става. Поне аз така го виждам.

За клека - първия линк не го отварям, затова прилагам снимка на това, което аз открих (един от предложените от гуугъл вариант- най-често показваният), а воторо писание изглежда интересно :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 18.10.13 22:24.

Т. Тодорова

20.10.13
10:38

Вчера :

- чай , ябълка, орехи
- 5 бразилски ореха, хром, фолиева киселина, вит.Ц
- тиквена супа, поръсена с овесени трици & сусам, филийка хляб
- парче шоколад /подарък/
- праз с чушка, домати, кафяв ориз и 20-30 гр сланина :D
- бира
- същия праз; след него 2 малки бисквити с масло
- още едно парче шоколад

Почивка от тренировка, обикаляне, чистене... А, да , един чай с мед имаше някъде.
Днес пак ще почивам, но няма да ям така поне.
За утре съм си избрала тренировка : “Дейниъл” ( с 10-15кг лост & набиранията с отскок). Да видим.

Т. Тодорова

21.10.13
07:44

Вчера :

- бразилски орехи
- обикновени орехи
- сок от цвекло, ябълка, морков и джинджифил
- праз с кафяв ориз, малко сланина, чесън :D и филия хляб
- шепа слънчогледови & тиквени семки
- 200мл червено вино
Без тренировка.

Днес съм добре отпочинала, почти без никакъв бацил :) и ще тренирам.

До скив :*

Т. Тодорова

21.10.13
16:47

Днес :

- 3 цели орехови ядки /уау!/; зелен чай
- кафе с течна сметана, течен л-карнитин
Тренировка :

*** Загряване :
- стави
- ходене по пътека, 16% наклон, 6.5км/ч
- 15х суинг с 8кг дъмбел
- 10х тръстер с 4кг дъмбели
- 15х суинг с 8кг дъмбел
- 10х раменна преса с 4кг дъмбели
- 10х едностранно гребане с 5кг дъмбел (от всяка страна,естествено)
- разтягане
*** “Дейниъл” - кросфит
- 25 набирания с отскок от дискове (надхват)
- 400м бягане
- 21 тръстера (15кг щанга)
- 800м бягане
- 21 тръстера (първите 10 с 15кг, останалите – с 10кг)
-  400м бягане
-25 набирания с отскок (смяна надхват/подхват на всеки 5 повторения)
*** Допълнително :
- 3х7 тяга с прави крака – 30кг
- 3х10 хиперекстензия
- 1х7 тяга с прави крака – 40кг
- 1х20 редуващи напади с 10кг крив лост зад врат
*** Завършек :
- 400м ходене по максимален наклон, 7,5км/ч
- 20 минути разтягане
*** Доста часове по-късно крайниците ми все още треперят :D
- магнезиев шот веднагически след като спрях да се дупя

- обикаляне по задачи
- кафе с мляко, сода с лимон
- бая часове след тренировката : дроб, маринован и сготвен с лук и домати /Силве, ако четеш, много хубав стана- маринован с бяло вино, дижонска горчица и подправки по избор - крехък и ако не го бяхме пресолили, щеше да е перфектен/; салата от зеле и морков, филия и половина хляб, който приготвих снощи : брашно грахам, бяло брашно /наложи се да сложа малко/, нахутено брашно, конопено брашно, сусам, шарлан, хим. сол, овесени трици ;

До момента : 2л вода

- после : фреш от грейпфрут, лимон и джинджифил + шепа орехи
- за вечеря: 3 яйца на очи, с масло; салата

Добавките : женски Центрум, хром, фолиева киселина, МСМ с лимон преди лягане

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.10.13 17:03.

Т. Тодорова

21.10.13
21:49

Салатата към трите яйца се превърна в задушени червена чушка и броколи (оставих го почти сурово - 3-4 минути в захлупения тиган), на които сложих маслото (след като ги сипах в чинията), вместо на яйцата. Бял риган, босилек + 30-40 гр кашкавал.

:)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.10.13 21:51.

Т. Тодорова

21.10.13
22:11

Т. Тодорова

22.10.13
09:17

Мускулната треска днес е още по-брутална :D .
Нямам други признаци на претрениране иначе, противно на очакваното. Ще мажа днес Д-то и краката...и ръцете, и гърба, и раменете :D с магнезий, няма да тренирам до утре сабахлен и все ще ми мине :)
Не знам с храната какво да правя, че цял ден ще съм в движение.

Т. Тодорова

22.10.13
23:22

Днес:

- шепа орехи
- доза протеин
- чай от маточина
- хром, фолиева киселина, женски Центрум
- последната чиния тиквена супа, поръсена със сусам и овесени трици ; 30гр сирене “Мджаров” , 60гр бяло геврече с кашкавал; 20гр от любимите ми сладки от детството - едно като много малка бишкотка, залепена с малко крем за друга бишкотка, а отгоре- мънинка целуФчичка :) Буди-буди! Бяха много хубави и пресни, а аз, като виден герой, спрях на втората! :D ;
- 2 от сладките
- 2 яйца в масло, 60 гр геврече, малко топено сирене
Това до 16:00.

После:
- Обикаляне
- 1 бира
- малко от геврече с топено сирене & няколко малки парченца дроб
- чистенето
- зелево-морковена салата, малко кашкавал, малко топено сирене, 1/2 филия
- МСМ с 300мг вит. Ц

1,5л вода

Мускулната треска е ужасна, досега се мачкотих с фоум ролера (веднагически ме поотпусна) и се намазах хубаво с магнезиев гел.

Утре - тренировката с базовите упражнения.

Т. Тодорова

23.10.13
22:02

- какао с 2 лъжички фина кафява, нерафинирана, меласеста захар
- 300мг вит. Ц
- кафе със сметана
- доза протеин, шепа орехи, 50гр топено сирене
Тренировка :

Загряване : стави, пътека : 200м тичане по 4% наклон, 200м ходене по максимален наклон, разтягане

4 кръга базови упражнения:

* Клек :
1) 12х20кг, крив лост
2) 12х20кг, крив лост
3) 12х20кг, олимпийски лост
4) 12х20кг, олимпийски лост
* Лег :
1) 12х20кг, олимпийски лост
2) 12х20кг, олимпийски лост
3) 12х30кг, машина; 
4) 12х30кг, машина
* Тяга с прави крака
1) 12х30кг
2) 10х40кг
3) 12х35кг
4) 12х35кг
* Гребане с щанга :
1) 12х20кг, крив лост
2) 12х20кг, крив лост
3) 12х20кг, олимпийски лост
4) 12х20кг, олимпийски лост
* Раменна преса с дъмбели :
1) 12х5кг
2) 12х5кг
3) 12х6кг
4) 12х6кг
* Хиперекстензия :
Във всеки кръг по 12
* Руско усукване :
Във всеки кръг по 12 (ляво+дясно=едно повторение)
* Крънч + изтласкване на 5кг медицинска топка над глава
Във всеки кръг по 12

Кардио : кратко - 400м бягане по 4% наклон, 200м ходене по максимален наклон, 200м ходене по 4% наклон

Разтягане, мачкане на ролера

- магнезиев шот, доза протеин
- 1 тънка филия с мариновани камби, домашни
- 6 малки бисквитки с масло
- 2 бири
- скумрия с лук и домати § спаначена салата; хром, 300мг вит. Ц

Т. Тодорова

24.10.13
17:12

- 300гр кисело мляко с : овесени трици, сушено манго, какао, семки
- 1 варено яйце, мокачино
- 2 варени яйца, мляко с какао
- 1 бонбон Линд
- скумрия с лук и домати; салата от спанак, морков, домат, зехтин и семки
- 2 лъжички мед, 2 лъжички пчелен прашец
- 4 дребни бисквитки с масло

Ужасно съм гладна - т’ва е от недоспиване и умора. Акълът ми е цял ден във въображаемия ми казан с шоколад, ядки и тесто :D

Останалото ще допиша после.

Без бой да си призная, че и аз изпитвам страхотен глад. Днес споделих с една приятелка и тя ми се оплака от същото. Явно е заразно :D И аз мислех, че е от умора ама май не. :D

Т. Тодорова

24.10.13
22:13

Само от умора при мен. Ако се наспя 2 пъти като хората, всичко приключва.

Усещам как до утре ще си имам чисто нов МЦ, та сигурно и затова напира - иска да се подготви организъмчето, кво да се прави.

Ето какво му дадох още :

- 150гр кисело мляко с 1 с.л. домашно сладко от сини сливи, уникално вкусно, но не много сладко, затова му добавих 1 лъжичка меласеста фина захар и малко семки, и лъжичка мака
- 3 банички, малки, по около 40гр са май
- 1 Кит кат

Свинщина, ама след тоя Кит кат ми стана гадно и не продължих, въпреки че имаше вафли Хипер, Мура, Туикс, БелВита и т.н. на мястото, където бях. Отдавам го на милия, красив, прекрасен хром. Не знам дали на него трябва да отдам също, че тоя месец усещам ПМС точно ден преди да се появи цикъла. Хром рулз.

Сладко повече не ми се яде, ама една мазна,топла баница с настърган кашкавал май няма да откажа. Жалко, че няма кой да ми я предложи.

Т. Тодорова

24.10.13
22:23

Хъ :D

Т. Тодорова

25.10.13
19:30

- чай
- 1/2 варено яйце
- орехи
- мляко с какао и мед
- омлет от спанак, масло и 5 яйца, намазан с малко топено сирене, 50гр козе сирене, лютеница, 30гр сланина, филия хляб, 5-6-7 маслини
- 60гр суха паста
- 2/3 кисело мляко с какао и меласа

После не знам :D

- наденица със спаначена салата

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.10.13 23:10.

Т. Тодорова

25.10.13
23:12

Направих си блог :)

Пост първи , от който огладнях, докато го оформя :D

25.10.13
23:37

казано от Т. Тодорова на 25.10.13, 23:12:

Направих си блог :)

Пост първи , от който огладнях, докато го оформя :D

Моя милост също има заслуга ( мързелива заслуга :D ) хахахахха

Евала,както вече ти казах,че ти се занимава (bow)

Т. Тодорова

26.10.13
11:01

Дааа,Джулсата предостави телеса :)))))
Мерсаж, за което :)

Т. Тодорова

26.10.13
17:17

днес :

- кисело мляко с конопено брашно, семена, какао, мед, овесени трици и сушени кайсии
- нес с мед
- свинска плешка в сметаново-гъбен сос при мама /да ми е жива и здрава, днес има имен ден (inlove)/, филия пълнозърнест хляб, по 50гр от млечна и руска салата; 150мл тъмна бира
- за вечеря : омлет от 2 яйца и спанак, и сок - цвекло,морков и ябълка

Т. Тодорова

27.10.13
20:48

Май ми закъснява бая. Хм!

днес :

- 2 банана
- омлет от спанак,лук,чушка,чесън,масло, лъжица кисело мляко и малко сода, поръсен с кашкавал; маслини, сирене, чили сос ; сок от цвекло, морков и ябълка, и джинджифил;
- филия и малко сланина, и лютеница - ах, сельоооо ! :D
- 1 “Чудо”
- 1 кисело мляко с меласа, мака, сурово какао, канела и сушен манго :D
- пържола и картофена салата

Животното спи във всякакви пози, стига да е застанало така, че да ти пречи :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.10.13 20:49.

Т. Тодорова

27.10.13
21:46

Всъщност, вместо да се натъпча с картофи, ще си сложа една-две лъжици, колкото да ги опитам, с останалото към вратната пържола ще е задушено броколи § краставичка.

Т. Тодорова

28.10.13
07:37

Ох... :D
Сънувах кошмари :D
Отварям си ББ-Тийм и имам десетина лични съобщения- във всички пише, че много ям :D , Мария Никифорова нарича вафлата ми “Чудо” грозна грешка :D :D :D, а Маргарита ме овиква що не си правя редовно йогата и ми обяснява как заради това никога няма да мога да направя заден клек като хората :D
После бяхме всички в някакъв хранителен магазин, за да ми преобразим хладилника, а пък Славко беше най-мил, щото ми даде бурканче тахан и каза да си кльопам от него с малко медец и какао, когато ми се прияде сладко .. :D

Сега ли да се гръмна, да изчакам, докато платя сметките по обед ли ... :D

С други думи - добро утро ! :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 28.10.13 07:38.

KA

28.10.13
07:48

казано от Т. Тодорова на 28.10.13, 07:37:

Отварям си ББ-Тийм и имам десетина лични съобщения- във всички пише, че много ям :D , Мария Никифорова нарича вафлата ми “Чудо” грозна грешка :D :D :D, а Маргарита ме овиква що не си правя редовно йогата и ми обяснява как заради това никога няма да мога да направя заден клек като хората :D
После бяхме всички в някакъв хранителен магазин, за да ми преобразим хладилника, а пък Славко беше най-мил, щото ми даде бурканче тахан и каза да си кльопам от него с малко медец и какао, когато ми се прияде сладко .. :D

Изчакай още малко, винаги има време да се гръмнеш :) няма да избяга.. Добро утро, а на форума още не му е синхронизирано времето, показва 8:48

28.10.13
08:04

казано от Т. Тодорова на 28.10.13, 07:37:

...ами, прави сме били... :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1