Венцииииии, разбрахме от Мими, че си добре, за което се радваме...НОООО защо те няма пак? Наистина си много надахваща и от към хранене и от към тренировки, хайде появявай се от време на време... :)
След по-малко от час ииииии ще има Happy Birthday, dear Venci :) .
Пожелавам ти голяма, страстна, истинска, неугасваща, изпепеляваща и красива любов.
Пожелавам ти винаги да си влюбена.
Целувки, маймуно :kiss: .
Мнението беше редактирано от maria на 18.12.09 22:21.
Ч.Р.Д :)
Keep fighting!!
Мнението беше редактирано от maria на 19.12.09 08:50.
Честит рожден ден и от мен :) Много здраве и успехи и все така целеустремена и мотивирана :)
Честит рожден ден и от мен! Бъди здрава, това е най-важно! Много лични и професионални успехи ти пожелавам! Весел празник! :)
19.12.09
05:34
Честит рожден ден Венци, пожелавам ти да си все така здрава и жизнена, пожелавам ти и скоро отново да радваш форума с присъствието си.
Честит Рожден Ден!
Много здраве и любов, приятни изненади, искрени усмивки и големи радости!
Весело празнуване!
Честит и от мен Венци, бъди здрава, все така жизнена и много успехи в живота и спорта...:)))))
Be well, sweet girl..:))))
19.12.09
07:51
Всичко НАЙ, Венци :)
и скоро пак да минеш през залата да се поизгърчим :)
19.12.09
08:53
Честито РД, Венци!! Винаги избирай най-доброто за себе си!
И от мен честит рожден ден Венци! Много харесвам Стрелците - и майка ми и баща ми са такива. Вие сте силни, емоционални, тотално лишени от лицемерие, честни и прями. Сигурна съм че това важи с пълна сила и за теб. Бъди здрава, пълна с оптимизъм, и все такана папред и нагоре!
19.12.09
12:26
Честито, Венци!
Най-много ти желая здраве:) бъди силна и все така упорита!
Весело празнуване :) и скорошно завръщане тук
19.12.09
17:38
честит рожден дне и от мен ! :)
21.12.09
22:30
Здравейте. Първо благодаря на всички за пожеланията - трогнахте ме.
За съжаление последният месец хич не беше добър за мен - много работа, много нерви а и мой много близък човек почина съвсем скоро. Не ми се пише и говори, просто исках да ви благодаря за вниманието, да ви кажа, че не съм ви забравила и очаквайте скоро отново редовни отчети.
Целувки на всички.
27.12.09
07:32
Честита Коледа.
Време е да се завърна. Какво се случи с мен - последните 2 месеца преживях една мини (илине чак толкова) депресия. Голям рев, съпроводен с неконтролируемо ядене. За резултата няма да ви казвам - стах ме е да се кача на кантара. Поне дрехите все още ми стават.
Осъзнах колко преходна е добрата форма, но по-лошото е, че веднъж видял ли си се в много добра форма, след това е голямо мъчение да се възприемеш с няколко кг отгоре - които по думите на другите не ти личат, но ти си знаеш, че са там.
И така -пак ще се отслабва. Лошото е, че волята липсва. Спискайте ми палци. От днес се почва пак с отчетите, ха дано и с тренировките.
Честита Коледа.
Време е да се завърна. Какво се случи с мен - последните 2 месеца преживях една мини (илине чак толкова) депресия. Голям рев, съпроводен с неконтролируемо ядене. За резултата няма да ви казвам - стах ме е да се кача на кантара. Поне дрехите все още ми стават.
Осъзнах колко преходна е добрата форма, но по-лошото е, че веднъж видял ли си се в много добра форма, след това е голямо мъчение да се възприемеш с няколко кг отгоре - които по думите на другите не ти личат, но ти си знаеш, че са там.И така -пак ще се отслабва. Лошото е, че волята липсва. Спискайте ми палци. От днес се почва пак с отчетите, ха дано и с тренировките.
Венциии, ако искаш ми вярвай, но до преди 10 мин се ровех в дневника ти и бях потънала - четейки в писанията, които има там, та се замислих защо те няма, макар да не те познавам, разбирам че наистина си много упорита мацка, която съм сигурна, че и този път ще се справи с поставените си цели! Всеки изпада в депресии рано или късно, важно е да излизаме от тях, така че смело напред и дано всичко вече да е наред при теб! :)
Здравей, Венци :) Радвам се , че се завърна :) Горе главата! Всичко ще се подреди! Понякога нещата трябва да стигнат до дъното, за да се върнат пак на мястото си! А съм сигурна, че при теб ще се наредят...да вярно трудно е да си бил във супер форма и дори и малко отклоняване те депресира...дори е по-лесно да почнеш от нулата, да си примерно много пълен и да почнеш да отслабваш, отколкото да си бил в супер форма и д аимаш само 2-3кг да свалиш...НО, ти си силен човек и супер много си постигнала, така че гледай позитивно на нещата-щом веднъж си го постигнала, сега поне знаеш какъв е пътя и пак ще го постигнеш...до месец максимум ще си дори в по-добра форма от преди! Ние сме с теб :) :) :)
27.12.09
08:16
Добре дошла отново! Горе главата и успех, стискаме палци :)
Лошото е, че волята липсва. Спискайте ми палци. От днес се почва пак с отчетите, ха дано и с тренировките.
Здрастииии Венци, пак започва да става интерeсно :), може да ти липсва волята и мотивацията ти да е слаба, ама ако знаеш колко мотивация ще дажеш на хората тук (плююююс и на мене). Аз мязам на манекенка, особено като обуя високия ток.... искаааам мускули, искам където и да се пипне по мене да е твърдо, а не да е твърдо, щото кокал е пипнат ;-) . И имам нужда от дневника ти, от тренировките с тебе и съветите ти!!
Всеки си има негативни периоди, с различна продължителност ииии твоя беше до тук. Сега идва хубавото :). Абе нещата ще се подредят от само себе си. Айдеее, че трябва да има някой, който да гониме ;).
Весели празници :).
Мнението беше редактирано от maria на 28.12.09 10:13.
Венци, мила, радвам се, че си пак тук с нас. За себе си съм убедена, че едва ли си качила чак толкова - съдя по себе си - и аз качих 4-5 кг, които изобщо не ми личат според околните. Ще изкараме по едно чистене от януари и това е, хич не го мисли. По-важно е емоционалното състояние да е стабилно, така че - горе главата, позитивно мислене и усмивка - и всичко се нарежда от само себе си. От дистанцията на времето това се вижда най - добре!
Венци, ти аз да ударя един съпорт...Какво са някакви си килограми. Живота е толкова кратък. И аз загубих близък преди месец и още не мога да се освестя. На всичко отгоре от началото на декември само л...на се изливат отвсякъде. Пълен карък , но всичко се оправя. И аз качих, и на мен ми е трудно да се търпя и изпадам в истерии на моменти, но пък си изкарах супер празници с близките си. Това е важното
28.12.09
09:20
Много сте надъхващи ей :)
Истината е някъде посредата - може би си намирам оправдание във всичките ми проблеми за това да не тренирам. Знам ли - ама ми е странно така - всеки ден се навивам хайде хайде и после все нещо се сучва... както и да е.
Храната поне е малко по-добре:
закуска - 2 яйца с 50 гр кашкавал и 50 гр луканка
обед - сушеница 100 гр, снежанка 250 гр
вечеря - свинска вратна 150 гр, зелена салата
Днес нямам оправдание да не се размърдам.
Цунки на всички и благодаря за съпорта
28.12.09
19:22
Венци,не се познаваме,но и аз съм ти чела дневника....доста преди да си направя собствен.Искам да ти кажа,че именно от този твой дневник лека-полека се надъхах да си направя свой и да се “престраша”да вляза във вашите редици....много ще се радвам и ще е удоволствие за мен да те чета.Ще се радвам да преодолееш трудностите и отново влезеш във форма откъм тренировки и хранене ;-)
29.12.09
11:54
Мария, тренирам е силно казано, но да все още съм член на клуба и си плащам картите :) Който няма акъл... нали знаеш
Не е за вярване но вчера и храната ми беше супер и тренирах, че и мускулна треска си причиних. Въй.
Толкова бързо съм излязла то форма, направо не ми се вярва как е възможно.
И та значи:
Храната:
2 яйца с по 50 гр кашкавал и сушеница
пиле с броколи и сметанов сос - около 250 гр всичко
пак пиле с броколи, салата домати и краставици
Трен:
загрявка 10 мин стълби: бягане, високо коляно, подскоци на вс. стъпало, през стъпало, през 2 стъпала, напади.
комплекс - 5 серии
суинг х10
скок звезда х10
клек без тежест х10
коремни 27 х10
комплекс х 3 серии
тяга на 1 крак с пуд х5 на крак
гребане с пуд х 5 на ръка
ходещи напади х 10 на крак (добре че имам дълъг коридор :) )
Еми тва е. Боли ме гъза яката. Ама как се изпотих да не ви разправям.
Цуни и стискайте палци това да не е само временно “побъркване”....
30.12.09
08:16
Бавно, но сигурно се връщам в старите си навици. Нормализирам се демек. Забравих да ви споделя нещо доста важно обаче - цикълът ми си стана редовен. Явно спира от малкото храна и претрениране. Добро утро Америка :)
И тъй за вчера:
2 яйца с масло
250 гр свинско чисто месо с 200 гр сметана 30%
1 яйце, домашна майонеза не кой знае колко, пилешки красоти около 200 гр
Бях на вечря :) И пропуснах тортата. О йе.
02.01.10
17:18
Честита Ви Нова Година :)
Пак се изгубих за няколко дни, но съм била примерна ;) Да не повярваш.
Направих 2 тренировки - в сряда една и днес пак. Доста са ми понамалели силите - напади с 50 кг ме измориха доста, а преди не ги усещах.
На 31ви имаше доста пиене (по-малко хапване слава богу), вчера - цял ден яйца, бекон и кашкавал.
Днес:
2 яйца, бекон, кашкавал
пуйка, зелена салата
2 купи домашна пилешка супа - много кожи пилешки :)
Трен ден: не се смейте паботните кг са за смях
странична преса 10 кг 3х5
тяга 80 кг надхват 3х5
пуш-пул 31,7 3х5
напади 50 4х5
скрипец 40 5х5
най-кофти беше накрая: 10 серии стълби и коремни в почивките.
Гледам всички си пускат нови дневници, но целта на моя все още не е изпълнена, така че докато не постигне това, което искам и не го задържа поне 3 месеца - никакво закриване. Стискайте ми палци поне догодина да успея да си пусна нов.
Лека
02.01.10
18:08
Честита Нова Година ,Венци и ти пожелавам да съумяваш да пребориш всички трудности със същия хъс и воля,които си демонстрирала в този дневник(който аз от март месец чета с гомлям интерес!)
И не казвай ,че това са смешни килограми,защото цифрите хич не са малки и браво за силното завръщане : )
03.01.10
18:30
Етсетра специално за теб :
Трен днес:
по 5 етажа от:
изкачване
изкачване бързо
катерене през 2 стъпала
високо коляно
катерене през стъпало с бързо темпо
5 серии - общо 100 етажа. Въй така звучи много сериозно, а си беше само за загряване
5 серии от:
сумо тяга пуд 32 кг х10
хайпул пуд 16 лг х 10
планково ренегатско х 10 на ръка
сиунг с 1 ръка 16 кг пуд х5 на ръка
лицеви на колене х 10
и за десерт табата суинг 16 кг пуд
Добре се получи
храна:
2 яйца, бекон, масло, гауда - ей тази комбинация ме изстрелва - много сила
свинкЯ, млечна салата, 2 чаши вино - бях на маса и се сдържах да не повярваш, а то какво ли нямаше
2 купи пилешка супа, зелена салата
Красота и изящество
Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 03.01.10 18:31.
04.01.10
10:21
страхотна работа вършиш с пудовките ,а за 100те етажа и само за загрявка ще замълча просто : PP
05.01.10
06:21
Добро утро :)
04/01
2 яйца, масло, гауда, луканка
боб на фурна с пушени свински гърди
салата цезар със скариди (без дресинга), маринован паламуд
трен:
ренегатско 20 3х5
клек 55 5х5
изхвърляне 27 5х5
скрипец 42 3х5 40 2х5
стълби/ коремни - 5 серии
5х5 за сила :) Маса имам сега само и силата да дойде ;)
2 дни подред вечер ми се подува много кофти корема. Иди че разбери.
Хайде лек ден, аз отивам да се боря със снега.
05.01.10
19:29
Eгати смотания ден. Пътувах 2 часа и 15 мин от вкъщи до магазина. София е гадно място за живеене.
храната:
закуска както обикновено
свински котлет, зелена салата и 80-100 грама 30% сметана, че нещо ми беше малко мазното
1 краставица за следобедна закуска - а това пък откъде ми дойде не знам. Нещо яко ме удря на краставици тия дни. Луда съм то е ясно
вечеря - пилешки пържолки, зелена салата, малко кефалотири
тренировка
40 сек работа 20 сек почивка
скачане на въже
коремни ( 27, янда, sideline V-up)
и така 25 мин
Нищо особено, но поне запотих челцето
Лека