Дневникът на gogata2427

Темата е заключена.
Прескочи до:
GO

04.01.10
14:59

Накрая на тренировката се погледнах в огледалото,в второто огледало,което е увеличително,та да кажа,че на подходящата светлина ми се виждат съвсем леко горните коремни мускули.. :P

Малко спам ама беше важно да го споделя.. :lol:

GO

04.01.10
16:24

Ядене :

2 Яйца на омлет (Без мазнина)
Глътка Pitbull
Кебапче+150гр.Свинско(На скара)+Пекана чушка(Вътре с кьопоолу+печурки)
Тренировка+Кафе без захар
150гр.Патешка мръвка+50гр.Кисело зеле+10бр.Сърмички(Малки)+10гр.БЦАА
2 Яйца на омлет(на тефлона)+150гр.Фасул(Салата)
400гр.Кисело мляко (2%)

==================

казано от gogata2427 на 04.01.10, 16:24:

Ядене :

2 Яйца на омлет (Без мазнина)
Глътка Pitbull
Кебапче+150гр.Свинско(На скара)+Пекана чушка(Вътре с кьопоолу+печурки)
Тренировка+Кафе без захар
150гр.Патешка мръвка+50гр.Кисело зеле+10бр.Сърмички(Малки)+10гр.БЦАА
2 Яйца на омлет(на тефлона)+150гр.Фасул(Салата)
400гр.Кисело мляко (2%)

==================

Ако бяха яйцата по 4 не по 2 и с киселото мляко ако имаше  150-200гр извара ,щеше да си пушка :)

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 04.01.10 16:32.

GO

04.01.10
17:03

Майка като е ходила до магазина е нямало нито извара,нито овес,иначе й казах да вземе по 500гр. ама..

А за яйцата нямам оправдание откъм недостиг,по-скоро обеснението ми е,че баща ми вече ме мрази,че ям много яйца.. :lol:
Карат ми се,че не съм ял всичко,не съм ял както преди,не съм ял сладко,не съм пил газирано,нещо щяло да ми стане така....бля,бля..

Даже нямаше и кисело мляко в магазина,имаше само 6 кофички.. :cheese:
А,да питам,мога ли да си позволявам бял ориз със зеле,и кога мога? :)

П.п. За баща ми са много яйцата,когато са над 4 яйца на седмица.. :lol:

Моля ако някой мод ми чете дневника да премахне анкетата,че ме дразни,БЛАГОДАРЯ!

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 04.01.10 17:06.

04.01.10
17:14

И сам можеш да я махнеш.

MA

04.01.10
17:22

казано от gogata2427 на 04.01.10, 17:03:

А за яйцата нямам оправдание откъм недостиг,по-скоро обеснението ми е,че баща ми вече ме мрази,че ям много яйца.. :lol:
Карат ми се,че не съм ял всичко,не съм ял както преди,не съм ял сладко,не съм пил газирано,нещо щяло да ми стане така....бля,бля..
Баща ми е същия , прави ми забележка защо ям толкова яйца.Обаче аз си ям и не ми пука , кара ми се  понякои път ,че съм изял цялата тава с ядене , ама аз съм ял цял ден. Или пък когато изям месото и оставя картофите :D
А за сладкото и т.н. си зависи от теб. Примерно ти няма да ходиш на съзтезание. Аз лятото орелефих за кратко време с обикновенно ядене само в по-малки количества. Естествено всеки ден кардио.

А,да питам,мога ли да си позволявам бял ориз със зеле,и кога мога? :)
Както решиш сам , ние незнаем как точно ти влияе.

П.п. За баща ми са много яйцата,когато са над 4 яйца на седмица.. :lol:

Моля ако някой мод ми чете дневника да премахне анкетата,че ме дразни,БЛАГОДАРЯ!

GO

05.01.10
16:14

Ядене :

400гр.Кисело мляко (2%)
150гр.Домашна пица
2 Яйца на омлет+100гр.Топено сирене
кафе+2,5гр.Сметана
250гр.Патешка мръвка+2 Яйца на омлет
==============
Универсален войник (2009)
==============
30гр.Мед с орехи
15гр.Мед с орехи

==================

Нещо не ми се яде,така че вечерята ще я пропусна,то след тоя мед.. :cheese:
Много лошо си угаждам,днес направо си освиних деня,сутринта изобщо не ми се ядеше и вместо яйца реших да хапна от киселото мляко ама след час и нещо глада дойде и отскочих от школото до нас,за да хапна,да ама оставили само сладки баници и домашна пица,е хапнах малко пица(за което съжалявам :P )...
Така,зареден съм с малко суроватка,малко амино,малко л-карнитин,и малко л-глутамин.
Би трябвало някъде около 20 дена да ми стигнат,ще видим,и 20 дена ще са ми достатъчни.. :P
Първата снимка:На един приятел са му подарили два чифта,имах удоволствието да ги изпробвам. :P
Втора снимка:Може би съм я качвал,но нека ме запомните с нещо хубаво.. :lol:

Това първото ръкавици за бойни спортове ли са или тренировъчни ?

казано от gogata2427 на 05.01.10, 16:14:

Ядене :

400гр.Кисело мляко (2%)
150гр.Домашна пица
2 Яйца на омлет+100гр.Топено сирене
кафе+2,5гр.Сметана
250гр.Патешка мръвка+2 Яйца на омлет
==============
Универсален войник (2009)
==============
30гр.Мед с орехи
15гр.Мед с орехи

==================

Нещо не ми се яде,така че вечерята ще я пропусна,то след тоя мед.. :cheese:
Много лошо си угаждам,днес направо си освиних деня,сутринта изобщо не ми се ядеше и вместо яйца реших да хапна от киселото мляко ама след час и нещо глада дойде и отскочих от школото до нас,за да хапна,да ама оставили само сладки баници и домашна пица,е хапнах малко пица(за което съжалявам :P )...
Така,зареден съм с малко суроватка,малко амино,малко л-карнитин,и малко л-глутамин.
Би трябвало някъде около 20 дена да ми стигнат,ще видим,и 20 дена ще са ми достатъчни.. :P
Първата снимка:На един приятел са му подарили два чифта,имах удоволствието да ги изпробвам. :P
Втора снимка:Може би съм я качвал,но нека ме запомните с нещо хубаво.. :lol:

Това е добре,че си се заредил с добавки,но днес имаш само 2 свястни хранения,това не е добре за трениращ,а да не говорим за целта която си си поставил.Нали уж полека лека щеше да затягаш режима аз не виждам нищо подобно

Граплинг ако не се лъжа.

СА

05.01.10
18:12

MMA=Mixed Martial Arts
СБИ=Смесени Бойни Изкуства

GO

05.01.10
18:19

За ММА са ръкавиците.
Аз викам да му казвам молитва или молитвеник,че ми звучи трудно..
Ха,знам,че яденията ми са отврат,мисля,че и аз това казах..
Преди малко пак се карах с нашите,насилваха ме да не ям повече яйца,да ги разреда до 10 яйца на месец,да ям повече кашкавал,сирене,сладко,торти,защото не можело без тях..

Баща ми ми даде забраня за яйцата,а пък понеже майка преди малко си направила омлети с много олио ще се наложи от събраните ми пари да си купувам утре още...
Егати и положението,в което съм...

ПИ

05.01.10
18:22

казано от gogata2427 на 05.01.10, 18:19:

За ММА са ръкавиците.
Аз викам да му казвам молитва или молитвеник,че ми звучи трудно..
Ха,знам,че яденията ми са отврат,мисля,че и аз това казах..
Преди малко пак се карах с нашите,насилваха ме да не ям повече яйца,да ги разреда до 10 яйца на месец,да ям повече кашкавал,сирене,сладко,торти,защото не можело без тях..

Баща ми ми даде забраня за яйцата,а пък понеже майка преди малко си направила омлети с много олио ще се наложи от събраните ми пари да си купувам утре още...
Егати и положението,в което съм...

Кашкавал и сирене защо не?
Около 15г белтък има в 100 г

Моите родители са със същите виждания. Много се притесняват от яйцата, но не мога да им обясня. Е, надали смеят да ми забранят чак, но опитай се да им обясниш :)

GO

05.01.10
18:32

казано от Владимир92 на 05.01.10, 18:24:

Моите родители са със същите виждания. Много се притесняват от яйцата, но не мога да им обясня. Е, надали смеят да ми забранят чак, но опитай се да им обясниш :)

Предполагам,че скоро ще копирам най-полезните статии,статии за яйцата,статии за хр.добавки,статии за хр.режими,и ще ги отпечатам,ще стана рано,ще направя кафе на мамка и татка,и ще започвам дългото препрочитане на добавките..  :smirk:
Струва ми се добра идея..
Не вярвам да ми забранят сериозно да не пипвам яйца,то хубаво да ям това,което те ядат ама майка или баба винаги слагат по 2-3л. Олио в манджите и супите...

Ех,как ми се иска етажа да е мой и да си правя каквото си искам,да не ми се бъркат постоянно в работата,ах,мечти,мечти..

Сега,майка нарочно била направила яйцата с олио,за да ми бъдат по-вкусни,така хем няма да ги ям,хем нямам повече яйца.. :lol:
По едно време така се бяхме захапали да идем до лекар,за да ми кажел,че яйцата са много вредни,отначало се съгласих ама после като разбрах,че ще ме водят до джипито ми,и разбрах,че няма да ме бъде,предложих им да идем на диетолог,ама те не,нямало смисъл..

Ама какво ли се оплаквам,сигурно почти всички от този форум имат тези проблеми..  :coolhmm:

казано от Владимир92 на 05.01.10, 18:24:

И моите не схващат смисъла на всичкото това ядене,но поне нямам проблеми с тях.За щастие баща ми няма нищо против яйцата и дори купува по 2 кори всяка седмица,че вкъщи всички мачкат,та и аз като пазарувам понякога вземам още малко да има,че ако ги напъне някой гладун  :lol: .

GO

05.01.10
18:37

То добре да мачкат,ама примерно като си направят,ги правят така,че после аз не мога да ги ям.. :lol:

Колко ли ще струва един мини-хладилник,за да си заключвам там яйцата,млякото,овеса,меда...?
Ааа,не,ще си мълча,пък дано да не ми обръщат много внимание,като започна да им обеснявам това защо трябва,онова защо трябва,и ме правят на палячо,който си измисля.. :lol:
Безотговорна работа,кой им е дал да си имат дете на тези хора..?!?
До тук със сърказмите ми,ще се опитам да напредна в яденето,друго не мога да обещая,не зависи само от мен,иначе ако живeeх отделно щях да праскам само яйца..

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 05.01.10 18:38.

05.01.10
20:18

Забраняват ти яйцата, а те подканят да ядеш торти... Без коментар.

05.01.10
20:21

Истината е, че и те не знаят какво искат. Да се яде от всичко просто, защото “витамините и минералите са важни” :lol:

DO

05.01.10
20:32

И на мен само ми ревът на главата за тия яйца, че ако ям повече от 3-4 на де щял съм да се отровя бля бля, ама не се оплаквам се пак 3 яйца за закуска ям ...

Ох като ще се спами по тая тема, дайте и аз малко  :lol:

Колкото пъти видя леля ми чувам може би по 100 пъти как пилешкото води до олигофрения, колко изключително образователно предаване е “Часът на мама” и как не трябва да ям само протеини, ами и белтъчините са много полезни, а също така трябва да ям въглехидрати* докато раста и прочие... не ми се пише просто всичката тази “академичност”

легенда: въглехидрат=вафли, шоколади, торти всичко “сладко”.

Но иначе нямам оплаквания - не ми забраняват да ям яйца или друго, напротив дори ми го осигуряват, но постоянно ми натякват да мисля за здравето си и как след 5-6години ще разговаряме отново “ако съм в състояние”, че дори и някога за някоя добавка дават по някой лев  :)

05.01.10
20:58

Отключихме лъва  :-P Днес на обяд изядох >200 гр. кафяв ориз, а майка ми ми предлага хляб, понеже “без въглехидрати не можело”.
Второ, овеса бил за овцете, не за хората, да съм закусвал баници. :lol:

GO

06.01.10
12:00

казано от Thrashmetal на 05.01.10, 20:21:

...защото “витамините и минералите са важни” :lol:

А,защо така са важни,защото по телевизията така казали,ама те само това казали,не казали от какво трябва да се сдобиват,и кое е по-полезно..?! :lol:

казано от korpusito на 05.01.10, 20:58:

Отключихме лъва  :-P Днес на обяд изядох >200 гр. кафяв ориз, а майка ми ми предлага хляб, понеже “без въглехидрати не можело”.
Второ, овеса бил за овцете, не за хората, да съм закусвал баници. :lol:

Аз бягам от тях,гледам да не ям с тях,защото сигурно като ме гледат,че ям без хляб,без газирано,без мазни неща,и им ставало нещо.. :lol:

GO

06.01.10
14:27

Тренировка #2:
Хоризонтален скрипец - 6х60кг ; 6х65кг ; 6х70кг
Вертикален скрипец - 6х50кг ; 4х60кг ; 5х70кг
Мечка без опора - 6х25кг ; 6х30кг ; 6х50кг
Мъртва тяга - 6х70кг ; 7х80кг ; 6х90кг
Бицепсово сгъване(Дъмбел-стоеж) - 3х6 @ 14кг
Бицепсово сгъване под наглон(ДъмбелИ) - 3х6 @ 14кг
Бицепсово сгъване за предмишник - 6х20кг ; 6х30кг ; 7х30кг
КОРЕМ
Молитвеник - 4х10 @ 25,8кг
Вдигане на краката от лег - 3х10

СЕРИИ : 28 - Доста добра тренировка,но маубета ме забави..

Продължителност : 48 мин.

Май ще ги обърна на 8 повторения,защото нещо не ги чувствам тези 6,а пък и ме спъват..
Продали са кривия лост и по-големите дъмбели от залата,сега няма да правя вече бицепсово с щанга,защото ми е много неудобно с прав лост..
П.п. Гледах я,чудех се,стигнах до хватката,че лъжичката на протеина е 15гр.. :lol:

GO

06.01.10
16:36

Ядене :

250гр.Кайма на тефлона(Без мазнина)
2 Бонбона за имениците
200гр.Скумрия(На фурна)+200гр.Боб/Фасул(Салата)
Тренировка+1гр.Л-карнитин(Преди тренировка)+кафе без захар
След тренировката+30гр.Суроватка+10гр.БЦАА
200гр.Скумрия(На фурна)+200гр.Боб/Фасул(Салата)
150гр.Извара

==================

ПИ

06.01.10
17:54

Как може да продадат кривия лост и то да е само 1?
Във фитнеса в който ходя са 4, че пък даже и дисковете..
ааа във фитнеса докараха 10тина диска .. по 25 кила и по 20 .. едни купуват други продават.  :lol:

GO

06.01.10
17:59

Аз трябва да предложа на собственика да вземем да обновим малко интериора,само да намеря добра оферта,че.. :lol:

Нуждаем се и от повече дъмбели,от по-добър кросоувър,по-добра мечка,по-добра успоредка,уреди за бедрата..
Те кат’ се счупиха два уреда,оправиха ги и продадоха половината фитнес.. :lol:

ПИ

06.01.10
18:01

казано от gogata2427 на 06.01.10, 17:59:

Аз трябва да предложа на собственика да вземем да обновим малко интериора,само да намеря добра оферта,че.. :lol:

Нуждаем се и от повече дъмбели,от по-добър кросоувър,по-добра мечка,по-добра успоредка,уреди за бедрата..
Те кат’ се счупиха два уреда,оправиха ги и продадоха половината фитнес.. :lol:

Там където ходя всичко е ново, на 1 година макс ..
Супер е просто .. само че от тази година нещо се засичам все с големите батковци. Страх ме е да попитам “Свободен ли е дъмбела” ;д

GO

07.01.10
15:23

Ядене :

30гр.Суроватка
2кебапа+кюфте
1 бонбон за именика
2кебапа+кюфте+50гр.Боб/Фасул(салата)
кафе без захар
200гр.Скумрия(на фурна)+70гр.Боб/Фасул(салата)
80гр.Скумрия(на фурна)+70гр.Боб/Фасул(салата)
400гр.Кисело мляко(2%)+150гр.Овес+60гр.Мед с орехи
100гр.Извара (после)

==================

Яяя,преди малко отварям дневника и гледам,че дразнещата анкета я няма..
Благодаря,още веднъж! :P
Сега много се чудя за утре какво ще вържа в залата като ида,защото уредите за згъване/разгъване на краката ги изпродадоха..
Имам само стойка за клек и лег-преса,а пък ще правя крака+рамо+корем,та се чудя дали да не вкарам по 4 серии и на клека,и на лег-пресата..
На рамото ще вкарам 2 упражнения,по 3 серии,раменни преси,и раменни преси зад врат,а корема ще го натоваря доста. :P
Така ще стане,че корема ще е най-много натоварен. :P
Едно малко нагласено аватарче..  :coolgrin:

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 07.01.10 15:25.

GO

07.01.10
19:04

Все забравям да спомена,но ще дам оценки за някои продукти на EXPLODE :P :

1.EXPLODE GOLD MATRIX GAINER:
разтворимост:6 (Бърза разтворимост,дори без пасатори,само разклаштане,направо в бутилка)
вкус:5 (Вкуса на шоколад е добър,опитах го и ми хареса)
===
2.EXPLODE WHEY PROTEIN:
разтворимост:5 (Също бърза разтворимост,без пасатор,но е по-бавна от тази на гайнера)
вкус:4 (Ванилия-вкуса не е за мен)
===
3.EXPLODE L-GLUTAMINE:
разтворимост:6 (Без никакви проблеми,и отделно,и с суроватката,то пак си се разтваря перфектно)
вкус:няма(На сайта пише,че е с ягода,но нямаше вкус)
==========
Дано да не ме критикувате за мнението ми.. :cheese:

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 07.01.10 19:05.

07.01.10
19:07

Ако държиш да сгъваш и разгъваш в деня за крака имам идея. Когато искаш да сгъваш си сложи дъмбел между глезените и се хвани за лоста за набирания и висейки сгъвай краката. Колкото до разгъването - както на машина, само че от обикновенна пейка пак с дъмбел. Звучат неудобно, но истината е, че не са толкова зле. Пробвал съм ги лично.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 07.01.10 19:08.

07.01.10
19:10

С колко кила дъмбели си го пробвал?
Това ми звучи като много добър път към зверско олюпване и доста дрънчене :))))

GO

07.01.10
19:11

Не,не държа да сгъвам,просто мисълта ми беше,че може да се получи малко ако вкарам само 2 упражнения,затова ще ги бутна по 4 серии всяко.

П.п. Сега като си помисля,8 серии за краката не са малко,но ще ги направя. :P

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 07.01.10 19:12.

07.01.10
19:25

казано от С7АЛК3Р на 07.01.10, 19:10:

С колко кила дъмбели си го пробвал?
Това ми звучи като много добър път към зверско олюпване и доста дрънчене :))))

Не много тежки. До 12-17кг. Първоначално е странно, но ако си по-схватлив след втората серия става интересно и наистина се усеща добре. Колкото до громането и дрънченето - то при мен го има и при кофички, набирания и т.н. Не е ново за мен.

GO

08.01.10
13:31

Тренировка #3 :
Дълбок Клек - 4х6 @ 50кг
Лег-Преса - 4х6 @ 100кг
Раменни преси(зад врат) - 6х30кг ; 6х35кг ; 6х40кг
Раменни преси - 6х40кг ; 6х45кг ; 6х50кг
Молитвеник - 3х10 @ 24,8кг
Вдигане на краката от вис - 3х10
Коремни преси(краката на високо-сгънат) - 3х10

СЕРИИ : 23

ВРЕМЕ : 47 минути

Доста добра тренировка бих казал!
Струва ми се,че съм леко усукал лявото коляно,като стъпя на левия си крак и ме заболява отзад,и дясната страна на крака.
Дано тази болка да премине,дано!  :roll:
Болката не е от тренировката,появи се сутринта,на път за училище,никаква болка не чувствах докато тренирах..

GO

08.01.10
19:52

Ядене :

2кебапа+кюфте
Тренировка+2xДъълго кафе без захар+1гр.Л-карнитин
200гр.Пилешки пържоли
30гр.Суроватка+10гр.БЦАА+5гр.Л-Глутамин
170гр.Извара
================
50гр.J&B
100гр.Ром
Шишенце Nestea

==================

Сега вече болката в крака е по-малка.. :cheese:

08.01.10
21:02

Ти с това хранене може и да изкараш плочките, ама ще загубиш доста маса.

казано от gogata2427 на 08.01.10, 19:52:

Ядене :

2кебапа+кюфте
Тренировка+2xДъълго кафе без захар+1гр.Л-карнитин
200гр.Пилешки пържоли
30гр.Суроватка+10гр.БЦАА+5гр.Л-Глутамин
170гр.Извара
================
50гр.J&B
100гр.Ром
Шишенце Nestea

==================

Сега вече болката в крака е по-малка.. :cheese:

Много зле си с калориите,вдигни откъм протеин и мазнини!И това Nestea е по-лошо и от алкохола,захарите бъкат яко вътре

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 08.01.10 21:46.

Купи си добавки, а храната ????

GO

09.01.10
09:35

Вчера нещо апетит нямах,не мисля,че точно шишенце нестий ще ме изрита далече от целта.
За храната съм съгласен,ама за мен е нещо човешко да се излезне с приятели,и да се пие нещо забранено.
Не смятам да правя затворнически лишения,поне за сега.

П.п. Тренира ми се,но не мога да измисля за какво да тренирам и май ще правя само корем,може да вкарам и трапец...  :down:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1