28.06.09
21:03
Поствам нова тема, взаимствана от Огънчето. Разбра се по какви жени си падат мъжете, нека сега да видим и по какви мъже си падаме ние, жените...... :)
Аз давам гласа си първа. Колебая се между 2 и 3. Все пак избирам номер 3!!!! Но иначе съм 50 на 50!!!! А пък от друга страна съм омъжена за мъж номер 4-ри. Луда работа. ;-)
Темата беше редактирана от maria на 28.06.09 21:06.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимХехе, аз се колебаех между 1 и 2, но гласувах за 2, защото тип 1 обикновено имат по-висок процент мазнини, който малко разваля общата визия...Иначе и двата са готини :lol:, ако пък са и височки...
П.П. И най-важното - да са с хармонично развито тяло. Много често виждам билдъри с добре развита горна част и непропорционално развити бедра, и особено прасци. При някои разликата е огромна, и е малко смешно.
Мнението беше редактирано от Инис на 28.06.09 21:22.
О, да височината!! И аз харесвам високите мъже!!!!! :) 185 - 190см.... перфектно.....
Мнението беше редактирано от maria на 28.06.09 21:23.
29.06.09
04:16
Спортен, нещо от сорта на футболист мен ме кефи най много :
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Сори ,че се мешам в други теми не се стърпях да изръся глупост...
29.06.09
04:23
Лошото, е че мъжете неможем да видим резултатите без да гласуваме, затова ще трябва да го направим...
29.06.09
05:58
казано от Мария Никифорова на 28.06.09, 21:03:
А пък от друга страна съм омъжена за мъж номер 4-ри. Луда работа. ;-)
Това май е често срещано явление, т.е. половинките ни да не са точно олицетворение на идеала ни, защото иначе какъв идеал би бил онзи, който е достижим. :)
Ех, няма как да не гласувам в тази анкета.
Гласувах за 2, як спортен тип, но и трите първи ми харесват, защото харесвам тренирани тела. Първия тип също е много добре, ако не е с прекомерно подкожни мазнини. Хармоничното спортно тяло е най-секси.
29.06.09
06:50
Какво харесват жените - е на тоя въпрос отговор няма :lol:
Забелязал съм, че за повечето представителки на нежния пол външния вид не е от значение или поне така твърдят те ;-)
29.06.09
07:20
казано от head_hunter на 29.06.09, 06:50:
Какво харесват жените - е на тоя въпрос отговор няма :lol:
Забелязал съм, че за повечето представителки на нежния пол външния вид не е от значение или поне така твърдят те ;-)
Така твърдят наистина, ама... като гледам засега 0 гласа за нетренирания тип мъже :)
btw и аз бих гласувал за Oranje - демек 2рия тип.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 29.06.09 07:21.
29.06.09
07:25
Извода е да не слушаш жените какво ти казват :).Всички са романтички, не изневеряват, обичат да готвят и чистят и нямат значение парите и тялото :lol:
Според мен напоследък външният вид няма никакво значение за жените. Основно е от каква кола слиза и колко му е голям портфейла.
Само за толкова тела ли има позиции? :) Има още... аз например харесвам едри мъже, като под “едри” може да се има предвид много различна едрост, но важното е Аз да се чувствам добре до него и В него, в ръцете му. Не е задължитено непременно да е висок или камара от месо/мускули %-P Едър може да се нарече един гребец, това са най-красивите тела според мен.
Като гледам как се развива гласуването, май най-важното е мъжът да е...... мъж. :)
29.06.09
11:05
какъв е критерия за “мъж”
29.06.09
11:28
Е значи съм си расов мъж, тъкмо се бях притеснил.
29.06.09
11:49
Не знам как някой може да си пада по футболистчета!Толкова са ми антипатични тези...
Забелязвам положитела тенденция,няма ги грубите спорове. :)
Футболистите и Билдърите, които не тренират крака(картоф с две клечки за зъби) са с най-несъразмерни и грозни тела :)
29.06.09
12:57
Опциите са прекалено малко - а те са хиляди. Не гласувах ... защото не съм на 14:) Съжалявам.
Ива това е като вица за магазините, в които продавали жени и тези в които продавали жени. В тези за мъже за продан на последния етаж пишело “тук не продаваме никакви мъже и не няма следващ етаж, няма смисъл от него така или иначе никога не ви е достатъчно!”, а на този за мъже още на втория етаж имало голям надпис “няма нужда от трети етаж всички мъже взимат от втория ” :)
Нали трябва и нещо весело да има, Иве...само мускули и хранене писва, пък и в темите не се пише насила. А и тук почти няма 14-годишни, повечето са на 16.. :lol:
Мнението беше редактирано от Инис на 29.06.09 14:12.
29.06.09
14:14
така е, ама виж, 4е 1 и 2 съвпадат, плюс футболистче и разплут - за кой да гласувам, а??:)))))
http://www.theregister.co.uk/2009/06/29/ladies_preferences_cant_be_understood/
Мъж само с хубаво тяло може да ме впечатли дотолкова, че да го погледна за 30ина секунди...Отблъскват ме тела, които издават мързела, ленноста, и прекаленната лакомия и липса на воля и самоконтрол на притежателите си - било то мъже или жени, демек тип 4, ама не точно, а само най-трагичните такива случаи...Иначе и аз мислех, че харесвам високи мъже и по принцип такива си ги избирах, но от тези(без да уточнявам дали са малко или много :-P), с които съм била, най-секси е един тип, който е към 170 и малко, даже като съм с токове съм малко по-висока от него, нищо че и аз съм дребосък - 164см :)
Така че, 1, 2, 3, и донякъде 4 стават, но има други - доста по-важни фактори :)
казано от Владимир92 на 29.06.09, 12:43:
Футболистите и Билдърите, които не тренират крака(картоф с две клечки за зъби) са с най-несъразмерни и грозни тела :)
Билдърите, които не тренират крака верно са най-смешните индивиди в залата, но за футболистите не съм съгласна - аз футболист с грозно тяло не мисля, че съм виждала...Е, Тевез може би ;)
29.06.09
14:27
На футболистите не телата са им проблема,а всичко останало. :)
29.06.09
14:38
казано от Ива Павлина на 29.06.09, 12:57:
Опциите са прекалено малко - а те са хиляди. Не гласувах ... защото не съм на 14:) Съжалявам.
Е като не си на 14…. по мъже не се ли заглеждаш? ;)
29.06.09
14:39
казано от Ива Павлина на 29.06.09, 14:14:
така е, ама виж, 4е 1 и 2 съвпадат, плюс футболистче и разплут - за кой да гласувам, а??:)))))
Не че ви се бъркам ама и аз така мисля.Според мене трябваше да е нещо като 1.Огромен саркоплазмен мъж тип мутра 2.Добре сложен мъж 3.Слаб и супер релефен плейбой 4.Нетрениращ
Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 29.06.09 14:41.
казано от mbarton на 29.06.09, 14:23:
http://www.theregister.co.uk/2009/06/29/ladies_preferences_cant_be_understood/
Мъж само с хубаво тяло може да ме впечатли дотолкова, че да го погледна за 30ина секунди...Отблъскват ме тела, които издават мързела, ленноста, и прекаленната лакомия и липса на воля и самоконтрол на притежателите си - било то мъже или жени, демек тип 4, ама не точно, а само най-трагичните такива случаи...Иначе и аз мислех, че харесвам високи мъже и по принцип такива си ги избирах, но от тези(без да уточнявам дали са малко или много :-P), с които съм била, най-секси е един тип, който е към 170 и малко, даже като съм с токове съм малко по-висока от него, нищо че и аз съм дребосък - 164см :)
Така че, 1, 2, 3, и донякъде 4 стават, но има други - доста по-важни фактори :)казано от Владимир92 на 29.06.09, 12:43:
Билдърите, които не тренират крака верно са най-смешните индивиди в залата, но за футболистите не съм съгласна - аз футболист с грозно тяло не мисля, че съм виждала...Е, Тевез може би ;)
Имах в предвид, че футболистите са другата крайност.Големи крака - слаба горна част на тялото. ;)
Ей, Wrestling_pro, много хубаво ги формулира категориите... ама не мога да направя редакция вече, жалко. :-/
Мнението беше редактирано от maria на 29.06.09 17:30.
Аз съм за № 3. Не обичам нито много мускули, нито некви хилки. Ама и мазни не ме кефят. Просто спортно, тренирано тяло и най-вече обем в главата.
казано от diva 97 на 29.06.09, 19:11:
....и най-вече обем в главата.
Хаха, искрено се смях, много точно изказване, да добавим и релеф на мозъка, и нещата си идват на мястото :lol:
Абе, както се вика, мъж под 100 кила не е мъж, както и мъж с 4% подкожни мазнини не е мъж хаха с 1-2 изкл.
30.06.09
07:27
хаха темата много ме зарадва :lol:
Аз харесвам много високи - просто се разтапям пред някой 190-198 батко хеххе По въпроса за масата - нещо не ме кефят тези мега релефни огромни и нацепени . Достатъчно едри , с лек релеф са екстра :) Гласувах за 2.
А иначе футболистчетата не са ми по вкуса най-вече заради прическата :lol:
Всичко това разбира се е на второ , дори трето място - най-важното за един мъж е да може да задържи вниманието ми с характера си , действията си , да бъде изграден като личност ... и всичко останало ,което се намира “от вътре” :)
казано от HeartCore на 30.06.09, 02:27:
Абе, както се вика, мъж под 100 кила не е мъж, както и мъж с 4% подкожни мазнини не е мъж хаха с 1-2 изкл.
Леле, добре, че казваш...аз тъкмо съм на границата на 100-така. Спирам с чистенето %-P :coolsmile:
Видях, че доста се спрягат “футболистчетата”. Относно тях мисля, че е излишно да казвам, че се движат с едни от най-хубавите мадами (субективно е да се каже “най-хубави”, но според масата са такива...лично аз ги презирам, защото са кухи). Но предполагам се сещате, че въпросните жени далеч не са с тях заради телата им или поне в 95% от случаите не са.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 30.06.09 08:15.
30.06.09
08:29
казано от Стоянчо на 30.06.09, 08:07:
казано от HeartCore на 30.06.09, 02:27:
Леле, добре, че казваш...аз тъкмо съм на границата на 100-така. Спирам с чистенето %-P :coolsmile:
Видях, че доста се спрягат “футболистчетата”. Относно тях мисля, че е излишно да казвам, че се движат с едни от най-хубавите мадами (субективно е да се каже “най-хубави”, но според масата са такива...лично аз ги презирам, защото са кухи). Но предполагам се сещате, че въпросните жени далеч не са с тях заради телата им или поне в 95% от случаите не са.
E много ясно :lol:
С една позната бяхме на курс по английски и майка й й беше обещала ,че ако вземе курса ще й даде пари за удължаване на коса ( изрусена) ,ноктопластика и сини лещи ,за да ходи при футболистчетата на Левски да си хване гадже . :lol: :lol: :lol:
А да не говорим - следващата стъпка са любимите 500 кубика ( така му се викаше май ) подмускулно :lol:
Поздрави ;)
30.06.09
10:10
неспортуващ обикновен мъж,но да не е някакъв хърбав или с голямо шкембо. :lol: 180 см 70 кг е перфектно според мен. това е типа мъжко тяло което ми харесва http://cornedbeefhash.files.wordpress.com/2008/01/murray-kooyong-shirtless.jpg
30.06.09
10:12
Е, това определено е спортуващ мъж, а по моите критерии е и хърба:) Колко хубаво, че светът и предпочитанията на хората са толкова различни!
Да се включа и аз набързо по темата че ми стана интересна, идеала ми е Вин Дизел, влюбена съм в този мъж... На мен ми харесва точно такова тяло и излъчване (т.е. по-грубо) понеже излъчването прави половината от нещата в една визия :) Иначе не гласувах понеже не съм сигурна в коя от категориите попада той. Също от голямо значение е и височината, ако е по-нисичък едва ли ще ме грабне толкова.
Айде аз отивам да тичам пък дано в парка си намеря някои Вин за компания :P
Хах , Wrestling_pro определи типовете , точно както трябваше да са :) Хах , мен мъжете не ме привличат , но естествено си имам идеал , към който се стремя и работя по тялото си , за да се докарам горе долу . И понеже нямам информация за името му , пускам снимка да видите за какво иде реч.
П.П : Ясно ми е , че такова тяло се поддържа с години и с безброй много глупости , но все пак ми харесва :)
П.П.П : Оказа се , че се казва Чад .. доста педа*ско име , хаха :)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече