Кольо Пияндето и Волейболът

Прескочи до:

27 август 2010

1. Хранене
1.1. Закуска - 1/3 шоколад (т.е. около 30 g), овесени ядки (50 g), 2 филийки пълнозърнест ръжен хляб, 3 яйца, малко кашкавал
1.2. Втора закуска - 1 кисело мляко, 1 лъжица ленено семе, Coca Cola Cherry (330 ml)
1.3. Обяд - пилешко месо на грил (170 g), червен зрял боб (130 g)
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко, овесени ядки (50 g), 1 лъжица ленено семе, щипка канела, 1 яйце
1.5. Вечеря - пилешко месо на грил (170 g), червен зрял боб (130 g)
1.6. Преди лягане - извара (200 g)

2. Тренировка - почивка

3. Хранителни добавки - не

4. Общо мнение за храненето днес - стандартно. Все още държа въглехидратите в по-малко количество, ще ги увелича заедно с увеличаване на физическото натоварване. Сутринта отново се съблазних от една кутийка Coca Cola… е, леко-леко ще изчиствам и тези детайлчета.

5. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се значително по-свеж и бодър, за разлика от вчера. Разсъних се лесно, чудесно усещане на духа и тялото!

28 август 2010

1. Хранене
1.1. Закуска - 1/3 шоколад (т.е. около 30 g), овесени ядки (50 g), 2 яйца
[тренировка]
1.2. Втора закуска - 4 филийки пълнозърнест ръжен хляб, 2 яйца, малко кашкавал, свинско филе (50 g)
1.3. Обяд - пълнозърнести макарони (100 g), извара (200 g), 1 яйце
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко, 1 супена лъжица ленено семе
1.5. Вечеря - пилешка пържола на скара (200 g), печени картофи (250 g)
1.6. Преди лягане - извара (200 g)

2. Тренировка - фитнес (гърди, гръб, корем, рамо)

3. Хранителни добавки
3.1. Преди тренировка - 1 доза Endorush
3.2. По време на тренировка - 1 доза Xtend + 5 g Citruline malate

4. Общо мнение за храненето днес - стандартно. Май повечко дойдоха въглехидратите днес, но пък тренирах здраво.

5. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се свеж и отпочинал, готов за спорт. Пих Endorush от келешлък... Ето как тренирах:
- полулег (лост, 60 kg) и придърпване на горен скрипец (широк хват пред гърди, 50 kg) - 4 серии (за всяко упражнение)
- флайс от полулег (дъмбели 15 kg) и придърпване на горен скрипец (тесен хват пред гърди, 50 kg) - 4 серии (за всяко упражнение)
- кофички (собствено тегло) и придърпване на горен скрипец (широк хват зад врат, 50 kg) - 4 серии (за всяко упражнение)
- бицепсово сгъване (с EZ лост) и трицепсово разгъване (въже, на скрипец) - 4 серии (за всяко упражнение)
+ доста серии коремни преси, малко чайник и “летящия г*з”. Направих 2 упражнения по 4 серии за рамо - военна преса и повдигане на дъмбели встрани. Малко разнопосочна и разхвърляна тренировка, но пък ми беше приятно. Скачах на въженце - 5-6 серии по 40-50 отскока. Имам МНОГО работа в краката - скачам като мечка (нормално е за момента, де).

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.08.10 17:14.

28.08.10
10:32

казано от Кольо Пияндето на 28.08.10, 10:09:

28 август 2010
...........+  малко чайник и “летящия г*з”........

Ще кажеш ли какви са тия упражнения, че нещо имената не ми са познати, ако може с картинки ;)?

казано от karpi на 28.08.10, 10:32:

Ще кажеш ли какви са тия упражнения, че нещо имената не ми са познати, ако може с картинки ;)?

Разбира се!

“Чайник” наричам упражнението странично извиване от стоеж:

Аз си слагам свободната ръка на тила - по-добро усещане имам за натоварването.

А колкото до летящия задник - ето го:

Разбира се - правих го без допълнителна тежест! ;)
Изисква прилично добро чувство за баланс и здрави китки, но ми хареса. Добре натоварва корема...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.08.10 13:44.

28.08.10
13:49

“Летящия задник” ми се вижда хубаво упражнение, ама едва ли ще успея от първия път. Мерси за видеото, ще го мъча :)

казано от korpusito на 28.08.10, 13:49:

“Летящия задник” ми се вижда хубаво упражнение, ама едва ли ще успея от първия път. Мерси за видеото, ще го мъча :)

До колкото разбрах от Tonu, краката не трябва да се свиват в колената. Не е чак толкова трудно, аз го правих за първи път и се справих прилично... но коремът ми “пламна”... Накефих се!

28.08.10
15:07

казано от Кольо Пияндето на 28.08.10, 13:53:

казано от korpusito на 28.08.10, 13:49:

До колкото разбрах от Tonu, краката не трябва да се свиват в колената. Не е чак толкова трудно, аз го правих за първи път и се справих прилично... но коремът ми “пламна”... Накефих се!

Ииииии на мене това “хвърчащо дупе” също много ми хареса....само че ще видя зор докато успея да не си местя краката. :D
Както каза Тони - “Теди чиийтваш” хахах

казано от libra на 28.08.10, 15:07:

Ииииии на мене това “хвърчащо дупе” също много ми хареса....само че ще видя зор докато успея да не си местя краката. :D
Както каза Тони - “Теди чиийтваш” хахах

Малко концентрация и ще стане. Правиш садизъмчето спокойно и без да бързаш - това е пътят според мен.

28.08.10
19:19

Колъо, ако си пробвал драгон флаг, кое е по-трудно, летящия задниг или той ?
Защото ако е по-труден направо да ен опитвам, защото при драгон флага се друснах, като мокър парцал.  :D
* И при извиването в страни от стоеж, трябва ли съвсем малко да сме наведени напред, или напълно настрани да се спускаме ? :)

Мнението беше редактирано от Julius на 28.08.10 19:20.

казано от Julius на 28.08.10, 19:19:

Колъо, ако си пробвал драгон флаг, кое е по-трудно, летящия задниг или той ?
Защото ако е по-труден направо да ен опитвам, защото при драгон флага се друснах, като мокър парцал.  :D
* И при извиването в страни от стоеж, трябва ли съвсем малко да сме наведени напред, или напълно настрани да се спускаме ? :)

Не съм пробвал Dragon flag и не мога да направя сравнение, Юли. Летящият задник при първите 1-2-3 повторения изглежда измамно лесен. Направих 4 серии по 10-12 повторения днес, майтап няма (поне за мен в момента). Опитай задължително - бавно, полека и по-внимателно. За Dragon flag мисля, че трябва повече обща сила. А за извивките от стоеж - всяко навеждане напред за мен значи излишно напрежение в кръста. Аз се накланям точно настрани. :)

29 август 2010

1. Хранене
1.1. Закуска - 1/3 шоколад (т.е. около 30 g), 4 филийки пълнозърнест ръжен хляб, 2 яйца, малко кашкавал, свинско филе (50 g)
1.2. Втора закуска - 1 кисело мляко, 1 супена лъжица ленено семе, щипка канела
1.3. Обяд - таратор, свинска пържола на тиган, печени картофи с лук и сметана, малко ядки
[тренировка]
1.4. Следобедна закуска - таратор, 1 огромна овчарска салата, 3 яйца по панагюрски
1.5. Вечеря - пилешко филе на грил (160 g), грах (120 g)
1.6. Преди лягане - пропускам

2. Тренировка - фитнес (крака, корем)

3. Хранителни добавки
3.1. Преди тренировка - 1 капсула Syntrax Fyre
3.2. По време на тренировка - 1 доза Xtend + 5 g Citruline malate
3.3. След тренировка - 1 доза Scitec Manna

4. Общо мнение за храненето днес - прилично. След тренировка закусвах в Дивака, та затова храната ми е такава. Пропуснах изварата тази вечер - доспа ми се и просто си легнах малко след вечеря...

5. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се отпочинал, но се разсъних наистина много бавно. Тонусът е добър, имам лека мускулна треска в горната част на тялото, но не е нещо особено. Тренирах с отличен тонус, макар и скромно:
- полуклек - 4 х 12 @ 60 kg
- бедрено разгъване - 4 х 12 @ 35 kg
- напади - напред и странични - 4 х 10 (със собствено тегло)
- “летящ задник” - 4 х 10
- V-преса - 4 х 10
Завърших с малко упражнения с ластици, за да очупя горната част на тялото. Лека за моите мащаби тренировка, но в момента мисля, че толкова е разумно. Има време за напъване. Задобрявам на “летящия г*з”...

Първо докосване до Syntrax Fyre - приятен енергетик, ободри ме без “ритник” и нежелани ефекти.

Сериозно обмислям да спра описването на храната си - храня се общо взето по един и същи начин от много време и смятам да запазя схемата. По-скоро ще отбелязвам тенденциите, корекциите и по-специфичните неща в хранителния режим. Е, и junk foods, за да има fairplay…

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.08.10 18:40.

29.08.10
07:50

казано от Кольо Пияндето на 29.08.10, 06:18:

29 август 2010
Сериозно обмислям да спра описването на храната си - храня се общо взето по един и същи начин от много време и смятам да запазя схемата. По-скоро ще отбелязвам тенденциите, корекциите и по-специфичните неща в хранителния режим. Е, и junk foods, за да има fairplay :) Утре започвам “дрогата” (kre-alkalyn + beta alanine), да видим какво ще постигна.

Недей да спираш да описваш храната. Ти си пример за това, че ако искаш може да се храниш чисто без джънк дъъъъъъълго време. Това е полезно за подрастващите, които тепърва навлизат в тези среди и си търсят извинения колко е трудно да се храниш чисто.
А тази “дрога” какво ще ти даде? Повече сила и издръжливост ли?

казано от karpi на 29.08.10, 07:50:

Недей да спираш да описваш храната. Ти си пример за това, че ако искаш може да се храниш чисто без джънк дъъъъъъълго време. Това е полезно за подрастващите, които тепърва навлизат в тези среди и си търсят извинения колко е трудно да се храниш чисто.
А тази “дрога” какво ще ти даде? Повече сила и издръжливост ли?

Хммм... дано си права за младежта. Не ме затруднява чак толкова много да си описвам храната.
От “дрогата” очаквам малко допълнителна сила и по-добро възстановяване. Имам опит с бета аланин от пролетта и останах с чудесни впечатления - по-малко умора, добра издържливост, по-добро възстановяване. На много места четох за добър синергичен ефект от комбинацията креатин + бета аланин. Ще е по-разумно да забавя с няколко дни началото на приемането на “дрогата”, обаче, защото все още не е ясно до кога ще ми бъдат състезанията, а искам бета аланинът да ми стигне до края им.

29.08.10
15:11

Бета аланина кога и как смяташ да го пиеш?

казано от alabalaa на 29.08.10, 15:11:

Бета аланина кога и как смяташ да го пиеш?

Смятам да приемам 1.5 g преди тренировка и толкова след нея.
В дните без спорт - 2 пъти по 1.5 g на празен стомах (между храненията).
Реално погледнато - известно количество бета аланин има и в Purple Wraath.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.08.10 03:24.

30 август 2010

1. Хранене
1.1. Закуска - 1/3 шоколад (т.е. около 30 g), 4 филийки пълнозърнест ръжен хляб, 2 яйца, малко кашкавал, свинско филе (50 g)
1.3. Обяд - пилешко месо на грил (170 g), грах (120 g)
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко, овесени ядки (40-50 g), 1 супена лъжица ленено семе, щипка канела, 1 яйце
[тренировка]
1.5. Вечеря - пилешко филе на грил (170 g), грах (120 g)
1.6. Преди лягане - извара (200 g), 1 супена лъжица ленено семе

2. Тренировка - волейбол (средна към висока интензивност)

3. Хранителни добавки
3.1. По време на тренировка - 1 доза Xtend + 3 g Citruline malate

4. Общо мнение за храненето днес - стандартно.

5. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се едва-едва, но почти моментално се разсъних. Тонус - екстра. Очаквах мускулна треска в краката, но няма такова усещане. Тренирах като бесен - много сила и перфектен тонус! Чувствах се лек и подвижен (в момента това чувство гарантирано е измамно!) и играх със страхотно удоволствие. Само дето за трети пък си остъргах хълбока... боли, ама кеф! (sun)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.08.10 20:09.

30.08.10
07:58

Сериозно обмислям да спра описването на храната си - храня се общо взето по един и същи начин от много време и смятам да запазя схемата. По-скоро ще отбелязвам тенденциите, корекциите и по-специфичните неща в хранителния режим. Е, и junk foods, за да има fairplay…

Точно това си мислех и аз вчера...да спра да описвам храната. Моите подбуди са горе долу като твоите с едничката разлика, че аз джънкове или други криввания не си позволявам....просто усещам, че на моменти описването на храната ме натоварва допълнително.

P.S: Flying ass is the best :D

Мнението беше редактирано от libra на 30.08.10 07:58.

30.08.10
09:09

казано от libra на 30.08.10, 07:58:

Точно това си мислех и аз вчера...да спра да описвам храната. Моите подбуди са горе долу като твоите с едничката разлика, че аз джънкове или други криввания не си позволявам....просто усещам, че на моменти описването на храната ме натоварва допълнително.

P.S: Flying ass is the best :D

Да, но така се губи смисълът да се води дневник. Все пак храната е много важна част от тренировките.
А и след, като дневникът е виртуален, той е направен не само да си следим прогреса ние самите, но и за да се чете от други хора, които могат да вземат пример или пък да помагат с нещо, ако има нужда. А пък и самото писане на храната не отнема повече от 5 минути ;). Да не говорим, че и структурата на дневника също е важна поне за мен, защото тя говори много за притежателя му.

Кольо, защо пиеш Фаяр? Експериментираш ли или ще сваляш килограми?

казано от karpi на 30.08.10, 09:09:

Кольо, защо пиеш Фаяр? Експериментираш ли или ще сваляш килограми?

Надявах се никой да не ме попита... (giggle)
Просто ми попаднаха 3-4 пакетчета (еднократни дози) и реших да пробвам що за енергетик е Огънчето... От една страна абсурдно е от такова количество Огънче да чакам резултат, от друга страна - стабилно се “закотвих” на 88 kg и не виждам смисъл от сваляне на тегло към момента. Днес преди обяд пак глътнах една капсулка. Ободрява, има лекичък приятен загряващ ефект, но действието категорично е по-меко спрямо OxyElite Pro (USPLabs).

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.08.10 10:47.

31 август 2010

1. Хранене
1.1. Закуска - 4 филийки пълнозърнест ръжен хляб, 2 яйца, малко кашкавал, свинско филе (50 g), Coca Cola Zero (330 ml)
1.3. Обяд - пилешко месо на скара (200 g), леща ( около 150 g)
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко, овесени ядки (40-50 g), 1 супена лъжица ленено семе, щипка канела, 1 яйце
1.5. Вечеря - пилешка пържола на скара, печени картофи (250 g)

2. Тренировка - почивка

3. Хранителни добавки - не

5. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се отпочинал, разсъних се лесно. Днес вече имам мускулна треска в краката, но и го очаквах - вчера доста се понапънах в залата. Днес съм решил да направя един фитнес, но обмислям точната композиция на тренировката. Като цяло в близките месеци тежестите ще са умерени и ще увелича кросфит-елементите, т.е. ще търся правилния баланс между бодибилдинга, общия фитнес и кросфита. Със сигурност отново ще направя 2 типа тренировки, които ще редувам последователно. Изминалата година ми показа, че така се чувствам добре и работя ефективно.

P.S.  Закъснях много и непредвидено в работата, наложи се да пропусна фитнеса днес. Никак не обичам така, но... понякога се получава.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 31.08.10 19:07.

31.08.10
05:59

Каква е ролята на лененото семе в менюто ти? Наскоро си закупих и аз и също като теб слагам по 1 лъжица сутрин в киселото мляко, но не знам точно какви са полезните му свойства. За канелата чувам само добри неща, пък и следя дневника ти и преди няколко страници стана точно дума за положителния и ефект върху намаляването на килограмите дори.

казано от Любослав на 31.08.10, 05:59:

Каква е ролята на лененото семе в менюто ти?

Източник на качествени мазнини... ;) Повечко за мазнините по принцип - тук.

Колкото до канелата - тук има интересно материалче. Отделно много я харесвам като подправка.

1 септември 2010

1. Хранене
1.1. Закуска - 1/3 шоколад (т.е. около 30 g), 4 филийки пълнозърнест ръжен хляб, 3 яйца, малко кашкавал, Coca Cola Zero (330 ml)
1.3. Обяд - свински дроб на тиган, 3 яйца по панагюрски, шопска салата, 1 вафла
[тренировка]
1.5. Вечеря - пилешко месо на грил (200 g), грах (120 g)

2. Тренировка - волейбол (средна интензивност)

3. Хранителни добавки

4. Общо мнение за храненето днес - почти стандартно. Обядът ми не е много читав, но вчера технически нямах възможност да си приготвя храна за днес. Сладките неща днес са малко повече от обикновеното за мен.

5. Общо мнение за физическото състояние днес - противно на всички мои очаквания се събудих свежарка, тонусът е ОК. Изненадващо имам и лека мускулна треска на прасците, нямам ни най-малко идея как съм се сдобил с нея. Тренировката - перфектна! Първата тренировка с новия треньор... чувствам се по-млад поне с 15 години! Кеф на бучки! Няма как да го опиша!

P.S. Отказах се от Purple Wraath. Ще заложа отново на ВСАА, рецептата е проверена.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.09.10 18:55.

2 септември 2010

1. Хранене
1.1. Закуска - 1/3 шоколад (т.е. около 30 g), 3 яйца, овесени ядки (100 g), 3 бучки кафява захар
1.3. Обяд - пилешко месо на грил (200 g), грах (120 g)
[тренировка]
1.5. Вечеря - пилешко месо на грил (200 g), грах (120 g), печени фъстъци (50 g)
1.6. Преди лягане - пропускам

2. Тренировка - фитнес - гръб, трицепс, корем (горен скрипец, Renegade row’n'press)

3. Хранителни добавки

4. Общо мнение за храненето днес - стандартно. Споменавал ли съм, че шоколадът е хубаво нещо? ;) Изварата преди лягане я пропуснах, защото тренирах по-късно от предвиденото, съответно - вечерях късно и относително скоро след това си легнах.

5. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се отпочинал, тонусът е ОК. Има лека скованост в краката, но не е проблем. Тренирах относително кратко, но много съдържателно и интензивно. Връщам се към стандартната за мен формула на тренировките във фитнеса. Ето как се забавлявах:
- набирания с широк надхват - 4 серии по 5 повторения със собствено тегло
- придърпване на горен скрипец с широк надхват пред гърди - 4 серии по 10 повторения
- придърпване на горен скрипец с тесен подхват пред гърди - 4 серии по 10 повторения
- придърпване на горен скрипец с широк хват - 4 серии по 10 повторения
- Renegade row’n'press - 4 серии по 10 повторения със 7.5 kg-ови дъмбели
- разгъване за трицепс на скрипец с въже - 4 серии по 10 повторения
- разгъване за трицепс на скрипец с прав лост в подхват - 4 серии по 10 повторения
- V-преса - 4 серии по 20 повторения
- “летящ г*з” - 4 серии по 10 повторения
- повдигане на краката от вис - 4 серии по 15 повторения

Раздвижих се чудесно. Не съм доволен само от летящия г*з - не ми е изрядна техниката и често се залюлявам. Ще я изчистя, това упражнение е мания! Не съм писал работните тежести, защото... нямаше как да ги знам! Във фитнес-център Атлетик в Младост 1а тежестите на уредите са белязани с поредни цифри (1, 2, 3, 4, 5 и т.н.), а не с килограми. Дори инструкторите не можаха да ми отговорят на въпроса колко тежи една плочка тежест на скрипеца... баси! Тежестта беше приблизително 55-60 kg, но казвам това съвсем “на око”.

P.S. Сдобих се с витамини - NOW EcoGreen Multi. Утре ги подпуквам.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.09.10 19:32.

02.09.10
18:33

На закуската пробвал ли си да разтопиш шоколада върху овесените ядки и после да сложиш захарта. Сигурно ще стано много вкусно. :)

казано от Julius на 02.09.10, 18:33:

На закуската пробвал ли си да разтопиш шоколада върху овесените ядки и после да сложиш захарта. Сигурно ще стано много вкусно. :)

Ако сложа шоколад, ще си спестя захарта. ;) Освен това тая гимнастика с разтапянето нещо не ми е ясно как ще стане. В микровълнова фурна ли? Питам, защото разумният начин за стапяне на шоколад е на водна баня... а това НЯМА да го направя рано сутрин, гарантирано! :)

02.09.10
21:49

Да, в микровълновата. Например ако от си си накиснал предварително овесените ядки, слагаш кубчетата на разтояние, за да се разтопи равномерно. И предполагам ще стане супер .:)

GO

02.09.10
21:57

Преебава микровълновата,започват едни искри,иначе се разтопява,че направо изпича.

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 02.09.10 22:08.

02.09.10
23:00

Искрите са от алуминиевото фолио на шоколада.

казано от Julius на 02.09.10, 21:49:

Да, в микровълновата. Например ако от си си накиснал предварително овесените ядки, слагаш кубчетата на разтояние, за да се разтопи равномерно. И предполагам ще стане супер .:)

Стопяването на шоколад, който е на блокче, трябва да стане бавно, за да получиш хомогенна маса. Затова споменах водната баня. Разтапянето в микровълнова фурна е всичко друго, само не и бавно. Като цяло имам съмнения, че ще успея да направя нещо читаво... Алуминиевото фолио не го коментирам - метал в такъв тип фурна не се слага.

Хммм, между другото... попадам на противоречива информация по отношение на взаимодействието между кафе (кофеин) и витамините. Според част от сайтовете, кафето затруднява обмяната на водноразтворимите витамини... според други - проблем няма. Е, вероятно и в този случай (както винаги в областта на храненето) говорим за дози, но... все пак.

Все още не съм решил окончателно кой аминокиселинен продукт ще ползвам... Поотказах се от Purple Wraath, май, скъпичък продукт си е. Овкусените ВСАА на Scitec са на добра цена, но... простите сметки показват, че е почти равна на Scivation Xtend, който е по-комплексен продукт. Абеее... като ще забърша още един Xtend и няма да го мисля повече! Поне си го познавам и съм си доволен.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.09.10 05:46.

3 септември 2010

1. Хранене
1.1. Закуска - 1/3 шоколад (т.е. около 30 g), 3 яйца, 4 филийки пълнозърнест хляб, малко кашкавал
1.3. Обяд - пилешка пържола на скара (200 g), печени картофи (250 g)
[тренировка]
1.5. Вечеря - пилешка пържола на скара (200 g), грах (200 g)
1.6. Преди лягане - извара (200 g), фъстъци (50 g)

2. Тренировка - волейбол (средна интензивност)

3. Хранителни добавки
3.1. След закуска - 1 таблетка витамини EcoGreen Multi
3.2. По време на тренировка - 1 доза Xtend

5. Общо мнение за физическото състояние днес - отпочинал и с много добър тонус, няма остатъчни усещания от фитнеса снощи. Тренировката беше малко по-тежка, с повече движение и скачане, главно техника. Натоварих се добре, позагубих малко енергия в последните 10-ина минути, но мисля, че е нормално. Уморен съм, но и много доволен.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.09.10 19:43.

03.09.10
08:19

А защо не тестваш един PIT , 60 тренировки са си все пак, а и с леко намаление е съвсем добре :)

03.09.10
08:32

казано от Кольо Пияндето на 03.09.10, 07:42:

[тренировка]

Искам и аз кисело мляко... хапни повече и за мен :D

В процес на спиране на млечните за около 1 седмица съм.... again. Тежка задача комшииииии.
Яде ми се домашно гъъъъъсто кисело мляко...с много каймак отгоре и една огроооооооооомна лъжица (преливаща) със смляно ленено семе. От това нещо мога да получа преспокойно O…..м! :D

П.С: спамя те...не че нещо, да не ми усетиш липсата хахах

Аааа забравих да те питам.... искаш ли да те донеса “Огънче” утре? Нали знаеш, че имам доста останало...?

Мнението беше редактирано от libra на 03.09.10 08:34.

казано от libra на 03.09.10, 08:32:

Искам и аз кисело мляко... хапни повече и за мен :D

Разполагам с една бройка (другото мляко го изпапках като добро дете днес!)... Колко му е да си го разделим?

От това нещо мога да получа преспокойно O…..м! :D

Баси! :D Кисело мляко с ленено семе... Аз явно съм знаел само по-трудния начин!  (giggle)

П.С: спамя те...не че нещо, да не ми усетиш липсата хахах

Хехехе... дебнеш ме в гръб а, комши?

Аааа забравих да те питам.... искаш ли да те донеса “Огънче” утре? Нали знаеш, че имам доста останало...?

Ами... принципно да, мога да го ползвам като енергетик... но в такъв случай трябва да кажеш какво да черпя!  (d)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.09.10 09:20.

03.09.10
09:52

Моят пост май не го видя :)

Мнението беше редактирано от korpusito на 03.09.10 09:52.

казано от korpusito на 03.09.10, 09:52:

Моят пост май не го видя :)

Хе... то от тез’ пусти спамери съм го пропуснал! :D
Хммм... да, всъщност имах намерение Xtend да го пия по доза и половина, т.е. пак да го изразходвам за 60 тренировки. Purple InTrain също е за толкова тренировки, разликата в цената не е особено значителна. Прав си, идеята е наистина добра, въпреки че за Xtend лоша дума не мога да кажа! (muscle) В началото на другата седмица ще пазарувам.

GO

03.09.10
10:22

Ако не хваща искри - хубаво,но когато аз си разтопявах шоколад и без фолио беше нещо страшно.
Вие да не си мислите,че аз със фолиото го слагам,естествено само шоколад и стъкло.

казано от gogata2427 на 03.09.10, 10:22:

Вие да не си мислите, че аз със фолиото го слагам...

Гога, май от мен тръгна неразбирателството за станиолчето. Ясно е, че шоколадът ще се прехвърли в подходящ съд.

Преди малко усетих, че имам мускулна треска на корема... за първи път от години.
Няма майтап с тоя летящ гъз... особено комбиниран с V-преси... :)

4 септември 2010

1. Хранене
1.1. Закуска - овесени ядки (50 g), 2 яйца, 3 бучки кафява захар
[тренировка]
1.2. Втора закуска - пилешка пържола на скара, 2 филийки пълнозърнест хляб (препечени с кашкавал)
1.3. Обяд - пилешка пържола на скара, задушени картофи (200 g)
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко, овесени ядки (40-50 g), 1 супена лъжица ленено семе
1.5. Вечеря - пилешко шишче на скара (200 g), грах (200 g), сирене (100 g), 1 краставица

2. Тренировка - фитнес (гърди, бицепс, корем)

3. Хранителни добавки
3.1. По време на тренировка - 1 и 1/2 дози Xtend
3.2. След втората закуска - 1 таблетка витамини EcoGreen Multi

5. Общо мнение за физическото състояние днес - едва отворих очи тази сутрин, но се разсъних за секунди. Мускулната треска на корема все още се усеща, а и лека скованост в цялото тяло (нормално, промених натоварването).

Ето как тренирах:
- избутване на дъмбели от полулег - 4 серии по 10 повторения с 22.5 kg
- флайс от полулег - 4 серии по 10 повторения със 17.5 kg
- кофички - 4 серии по 10 повторения
- военна преса - 4 серии по 10 повторения с 25 kg
- сгъване за бицепс с EZ-лост - 4 серии по 10 повторения с 20 kg
- сгъване за бицепс с дъмбели - 4 серии по 10 повторения с 10 kg
- ротация за корем (машина) - 4 серии по 10 повторения с 20 kg
- чайник - 4 серии по 10 повторения с 15 kg

Тренировката се получи добре, но умишлено тренирах при по-ниска интензивност. Сковаността идва от увеличаване на натоварването в залата за волейбол, ще премине. Доволен съм.

Хммм... имам странно усещане в левия бицепс. Не ми пречи да тренирам и да го натоварвам, но сякаш е леко претоварен. Ще го поглезя малко в близките дни, нямам възможност да допускам контузии от тук нататък.

Прекарах остатъка от деня след тренировка в леглого... ‘гати кефа! (sun)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.09.10 17:11.

5 септември 2010

1. Хранене
1.1. Закуска - 1/3 шоколад (т.е. около 30 g), 2 яйца, 4 филийки пълнозърнест хляб, малко кашкавал, сирене (100 g)
1.2. Втора закуска - 1 кисело мляко, 1 супена лъжица ленено семе, 2 чаени лъжички пчелен прашец
1.3. Обяд - печено свинско с картофи, 2 яйца, салата домати, 2 парчета баклава, ядки (лешници и шам-фъстък, около 50 g)
[тренировка]
1.4. Следобедна закуска - 1/2 шопска салата, 1/2 салата зеле, царевица и яйце, айран (500 ml)
1.5. Вечеря - пилешко филе на грил (180 g), грах (175 g)

2. Тренировка - фитнес (Crossfit, крака, корем)

3. Хранителни добавки
3.1. След закуска - 1 таблетка витамини EcoGreen Multi
3.2. По време на тренировка - 1 и 1/2 дози Xtend
3.3. След тренировка - 18 g комплексни аминокиселини

4. Общо мнение за храненето днес - стандартно. Е, с едно малко “прегрешение” на обяд... ;) Следобедната ми закуска е малко странна, но след тренировка хапнах аминокиселините и малко след това седнахме с моята по-добра половинка в едно заведение, където си поръчахме двете салати и кана айран (и в крайна сметка си ги разделихме). За любителите на шоколад - Milka-та със сметана и шоколадови бисквитки е просто фантастична!

5. Общо мнение за физическото състояние днес - поспах добре и се събудих свеж и отпочинал. Мускулната треска на корема се оказа упорита и още я усещам, но сковаността е значително по-малка (явно съм успял да я поочупя). Тренирах великолепно:
- Burpee pull-ups - 4 серии по 5 повторения
- Burpee - 4 серии по 10 повторения (с доста мощен отскок)
- Swings - 4 серии по 12 повторения с 20 kg-ов диск
- клек на Смит-машина - 4 серии по 10 повторения с 50 kg
- бедрено разгъване на машина - 4 серии по 10 повторения с 40 kg
- V-преса - 3 серии по 20 повторения
- летящ задник - 3 серии по 10 повторения
Между сериите си почивах като дърпах ластици с цел тонизиране на рамената. Днес техниката на летящия задник беше значително по-добра, въпреки че все още не е това, което искам.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.09.10 17:20.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1