Too Little, Too Late

Прескочи до:

Бих ти препоръчал да отидеш и на плаж във Варвара ако търсиш див и незаселен плаж миналата година бяха правили опити да слагат заведение на плажа за тази не знам. Малка плажна ивица скалички и чиста вода. После в заведението “При Димо” за тарама, калмари, риба, шкембе чорба и кифтета с много бира разбира се :D. Иначе лозенец не е никак лоша дестинация по тази част на черноморието.

18.07.15
17:06

казано от Георги Стефанов на 18.07.15, 16:55:

Бих ти препоръчал да отидеш и на плаж във Варвара ако търсиш див и незаселен плаж миналата година бяха правили опити да слагат заведение на плажа за тази не знам. Малка плажна ивица скалички и чиста вода. После в заведението “При Димо” за тарама, калмари, риба, шкембе чорба и кифтета с много бира разбира се :D. Иначе лозенец не е никак лоша дестинация по тази част на черноморието.

Помня го плажа на Варвара - ходил съм. Не ми е много пресен споменът - за последно бях там през... 1993-та. :D
На нас много ни допада на Арапя - малко е пренаселено, но пък е закътано и приятно, а сме записали и малката на сърф (вече втора година ходи) и сме доволни от учителите.
Мислим да мръднем за 2-3 дни навътре в Странджа малко на дивотия и далеч от суетата на плажа, а после като се върнем пак на морето, може и Варвара да пробваме пак - да ни върне спомените. :)

19.07.15
20:45

19.07.2015 г.

Тренировка 23 - Бутащи (Обемна Б)

Загрявка:
Бедрени разгъвания на машина - 8х30 кг.
Клек - няма.

Работни серии:
1. Последователно:
  1.1. Бедрени разгъвания - 8х50, 10х50 кг.
  1.2. Преден клек - 12х105 кг.
  1.3. Лицеви опори с ръце на ширината на раменете - 47.
  1.4. Лицеви опори със събрани длани - 25.
  1.5. Кофички - 20, 18.
  1.6. Флайс с дъмбели - 10x30 кг.
  1.7. Избутване на прав лост от полулег - 8х100 кг.
  1.8. Кросоувър на портален скрипец - 9х10 плочки.
  1.9. Френско разгъване с крив лост - 6х63 кг.
  1.10. Избутване на прав лост от лег с тесен хват - 5+1х100 кг.
  1.11. Разтваряне встрани от стоеж с дъмбели - 9х25 кг.
2. Изометрии:
  2.1. Изометрия на преден клек малко над паралела - 13 с х 110 кг, 11 с х 110 кг.
  2.2. Изометрия на раменна преса от стоеж на (на нивото на очите) - 10 с х 70 кг, 9 с х 70 кг.
  2.3. Изометрия на лег малко над мъртвата точка - 10 с х 135, 9 с x 135 кг.

Обобщение за тренировката:
Следобедна тренировчица на (почти) открито.

Положително:
  - Кофичките и лицевите със събрани длани станаха с приличен обем.

Отрицателно:
  - Клека и “широките” лицеви бяха доста зле, както и тесния лег.

Плуване:

Около 640 метра за 20 минути с редуване на кроул и бруст през 30 вдишвания.

Реших, че с оглед на планираната силова тренировка не ми се напъва за повече във водата.

Добавки:
1. Към 8 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
2. Преди тренировка - 1½ гр Kre-Alaklyn на Saturn,  4 грама бета аланин на Bulk, 4 грама Л-аргинин на Bulk.
3. По време на тренировка - 15 гр IntraWorkout на BulkPowders.
4. След тренировка - ~64 гр Pro-Antium на Ronnie Coleman.
5. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 10 гр рибено масло, 50 мг цинк пиколинат на Now, 2 таблетки Магнерич.

Обобщение за деня:
Сутринта плажче с малко плуване, после обяд, почивка, готвене, тренировка - нормален “морски” ден с приятни емоции и почивка.

Храна:
Подобаващо отпускарска.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 19.07.15 23:56.

KA

20.07.15
10:28

Това със сърфа звучи много добре, не си ли се замислял и ти да се качиш ? Иначе как вървят цените, учител и сърф и тн ?

20.07.15
11:30

казано от kaloyan на 20.07.15, 10:28:

Това със сърфа звучи много добре, не си ли се замислял и ти да се качиш ? Иначе как вървят цените, учител и сърф и тн ?

Тази година е 140 лв. за пет часа с включено всичко - дъска, платно, спасителна жилетка, учител.
Мина ми идеята и аз да се кача, но нещо не мога да се навия засега. Плуването и плажът ми стигат. :)

20.07.15
12:18

Баси и нахалниците...не стига ,че сърфовете са им ебаси и облите дъски...ами и са вдигнали цените с 40%.
След незнамсиколко дългогодишно почиване на Арапя, окончателно скъсахме с това място-то не прилича вече на себе си...ПРашно,опасно за  децата вечерно време най-вече заради АТВетата...ресторантите се оядоха...водата след обяд от многото народ става мътна,маниера със запазените чадъри на първа линия,забраната за кучета на плажа...А толкова обичахме да  ходим там...
Но въпреки всичко за ден два ..става,така от сантимент дет се вика

Мнението беше редактирано от nervak на 20.07.15 16:01.

20.07.15
23:29

На нас засега ни допада. Да, това със запазените чадъри е неприятно, а и хората са доста, но пък е закътано, заведенията са приятни, водата е спокойна и заливът е плитък, което позволява да не се притесняваме за малката щерка, а да си гледаме почивката.

20.07.2015 г. (без силова тренировка)

Добавки:
1. Към 8 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
2. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 50 мг цинк пиколинат на Now.

Обобщение за деня:
Сутрешен плаж, после обяд с ранни бири, следобедна “почивка” с четене и отговаряне на мейлове, които малко ми преобърнаха отпуската.
Привечер пък се смъкнахме до плажа за по един Хавана клуб,
Днес не плувах, защото жената с присъщото й суеверие взе да ми опява как било Илинден, как морето взимало жертви... Дрън-дрън, ама да има мир.

Храна:
Днес страшна работа с бирите и рома.

Теди Илиева

21.07.15
00:09

10 минути след 00ч...... има ли рожденици в тоя дневник, веееее !!!!!!!!!!   
Ръцете горееееее!!!!!!!!!!!
Честита кръгла годишнина!!!!!!!!!
(party)  (beer)  (cake)  (muscle)  (cash)  (F)  (d)  :D   (sun)  (beer)

KA

21.07.15
01:15

казано от Теди Илиева на 21.07.15, 00:09:

10 минути след 00ч...... има ли рожденици в тоя дневник, веееее !!!!!!!!!!   
Ръцете горееееее!!!!!!!!!!!
Честита кръгла годишнина!!!!!!!!!
(party)  (beer)  (cake)  (muscle)  (cash)  (F)  (d)  :D   (sun)  (beer)

Серизно ли ? : )

Айде да си жив и здрав, дълго време колената и кръста да ти държат тежките тренировки. Много безаварийни и леки тренировки и много бири. Наздраве!

Бобиииии!!!!

Честит рожден ден!

От сърце желая много здраве, хубави мигове, успешно постигнати цели във всякакви направления, много усмивки, мускули и мощ! :) :) :)

Нека бирите се леят днес! Никой не гледа!

Остани си все същият готин Човек!

Честито и от мен! :)
Все така силен, целеустремен, надъхващ, забавен и добър човек!
И все пак - умната... с бирите! :D Нещо, че Рони не гледа! :D :D :D

21.07.15
07:10

Еййййй, ето тортичка за рожденика Бобиии (cake) А торта с бира ммммммм (beer)
Честит Празник Боби !!!
Пожелавам ти на първо място здраве, много усмивки, сила и прекрасни мигове с любимите ти хора :)
Весел и незабравим празник !!!

21.07.15
08:19

А Боби одърте але-алеее,
А Боби одърте але-алеее,
А Боби одърте!
А Боби одърте!
А Боби одърте але-алеее :D

21.07.15
08:32

Боби, честит рожден ден! Бъди здрав, силен и удовлетворен от всичко край себе си. И все така градивно критичен, че са малко като теб!

21.07.15
08:33

Боби, както и да го гледаме вече си в категорията як чичо :D

Честит Рожден ден ! Жив и здрав, късмет и успех !

Жив и здрав да си, Боби!!!
Много късмет и щастливи моменти. (beer)

Веси, тортата се комбинира с коняк, не с бира ;)

Честит Рожден Ден, Боби! Жив и здрав!

Честит рожден ден!

21.07.15
09:21

Честит Рожден Ден, Боби! Здрав, много здрав, най-здрав! Наздраве :)

21.07.15
09:35

Честит рожден ден! Много здраве, успехи, късмет и сбъднати мечти! (cake)

21.07.15
09:43

Честит рожден ден! Повече здраве и повече време за себе си и семейството!

21.07.15
09:48

ЧРД, Боби! Много здраве и много бира!

21.07.15
11:51

Честит рожден ден ! :)

21.07.15
12:13

Честит Рожден Ден, Боби !
Желая ти много щастие, здраве и повече сбъднати мечти :)

Ввсело изкарване на празника :-)

Честит рожден ден, Боби!

Жив и здрав и още по-як и нацепен едновременно! ;) А днес...днес забрави къде са таблиците и отпусни душата, защото е твоят празник! ;) Наздраве! :)

21.07.15
12:20

Долгих лет и крепкого здоровья,
Молодости, силы(щанги), красоты!
Пусть, всегда – не только в день рожденья -
Исполняются заветные мечты!!!

21.07.15
13:17

Честит празник! Бъди здрав и щастлив- каквото и да включва твоето разбиране за това :). Също така да не спираш да ни обогатяваш с хубавите си мнения :D Наздраве!

21.07.15
13:17

Честит рожден ден, Боби :) Здраве, яки тренировки и само хубави емоции :) (cake)(beer)

Мнението беше редактирано от Роси на 21.07.15 16:39.

21.07.15
13:30

ЧРД,жив и здрав .....късмет ,щастие ,по малко нерви в работата и повече свободно време за хобито и семейството ти пожелавам....:)

Честит рожден ден, Боби  :) Пожелавам ти много здраве, семейно щастие, късмет и успех във всичко (sun)

Хубав празник (beer)

21.07.15
13:55

Честит рожден ден, Боби! Много здраве, щастие и безаварийни тренировки! (beer)

ЧРД !!! ЖИВ И ЗДРАВ, ДРУГОТО ПРИ ДОБРО ЖЕЛАНИЕ ЧОВЕК И САМ МОЖЕ ДА ПОСТИГНЕ. НАЗДРАВЕ ДНЕС БИРИТЕ НА КОРЕМ СА ПОЗВОЛЕНИ :)

21.07.15
14:40

Честит рожден ден, жив и здрав бъди! Другото си идва само! :)

21.07.15
15:04

Благодаря на всички за пожеланията! :) Да ви се връщат!
На пук на всички очаквания още не съм почнал със слабоалкохолните напитки - следобед предстои тренировка, а след нея ще дойде и часът на бирата. Иначе дотогава сме така:

Мнението беше редактирано от Boby_ на 21.07.15 15:05.

21.07.15
15:12

Честит рожден ден, Боби!
Здраве, щастие и много успехи!

Много сте яки, брееееее!!!
Даже заслужавате двойна дажба бира!

:*
Зозо, днес на Боби му е разрешено всичко!

JNL

21.07.15
16:13

Честит рожден ден, Боби! Жив и здрав ! Наздраве  :) (beer)

Мнението беше редактирано от JNL на 21.07.15 16:13.

21.07.15
17:01

Честит рожден ден и от мен, Боби! (sun) (beer) (beer)

Мила

21.07.15
17:10

казано от Boby_ на 21.07.15, 15:04:

Благодаря на всички за пожеланията! :) Да ви се връщат!
На пук на всички очаквания още не съм почнал със слабоалкохолните напитки - следобед предстои тренировка, а след нея ще дойде и часът на бирата. Иначе дотогава сме така:

Не само колко яки, ами колко млади!

Честит рожден ден и от мен Боби!

21.07.15
17:39

Боби, честот рожден ден!!! (party) Много здраве! И желаното количество бири (sun) (beer) Чудесни сте!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1