06.03.10
21:04
Привет и от мен :)
Казвам се Йордан, на 25г. съм, занимавам се със Силово-кондиционно трениране, Спортна и Циркова Акробатика и Танци.
Тренирам всеки ден, понякога два пъти на ден, понякога три пъти, като успявам да възстановявам чрез качествена истинска естествена и разнообразна храна. Не приемам никакви хранителни добавки. Храня се интуитивно слушайки тялото си. Масажист и рейки лечител съм и използвам масаж, само-масаж, рейки, работа за мобилност и гъвкавост за да подобрявам възстановителните си способности и да мога да тренирам с интензитета с който го правя :)
Занимавам се с танци от над 6-7 години, имах период на прекъсване поради скъсване на минискус. По-време на травмата качих 15 кг предимно мазнини, достигайки лично тегло от 85кг и кондиция, която не ми позволяваше дори да танцувам.
Все пак се взех в ръце от тогава постепенно подобрявам тренировъчните си методи и начина на хранене за по-добро и по безопасно трениране, което се отразява и на моментното ми физическо състояние.
В момента съм висок 171 см, тежа между 71-74 кг, процента мазнини предполагам ми е около 5%, чувствам се прекрасно, по-силен и по-издръжлив, по здрав и по щастлив от всякога :)
Реших да записвам тук тренировки, хранене и мисли, за да споделя, съответно дам или получа знание с цел развитие :)
Целите са ми :
1.Развити във всички аспекти на личността
2.Подобряване на цялостните ми атлетически качества: Сила, Издръжливост, Координация, Мобилност и гъвкавост, Баланс 3.Постигане на специфични атлетични качества необходими в Акробатиката.
EDIT: Резултати от 14 дена кетоза
EDIT: Начало на теста с периодичните гладувания. Резултат от теста
EDIT: от началото на 2012 почнах предимно бягане и ниско-интензивни тренировки : http://www.bb-team.org/forums/viewthread/43449/P280#p-713663
Темата беше редактирана от Йордан Христов на 21.05.12 10:28.
06.03.10
21:13
Ето и днешния ден :)
Тренировки :
Rack Pull : 3@120, 3@130, 3@140, 3@150, 3@160
Overhead Squat : 5@20, 5@25, 5@35, 5@47.5
3х1 набирания на 1 ръка с всяка ръка.
Хранене :
Сутринта
Едни прекрасни яйца с кашкавал и сланина + невероятно пилешко + палачинки със смес от Гхи,какао и мед :)
През деня : разхвърляно , варено яйце, мляко, суджук и бонфиле
Вечерта : Гъста леща :D
Прекрасен ден :)
Мнението беше редактирано от Йордан Христов на 06.03.10 21:23.
Здравей, Данчо!
Пожелавам ти успех с целите - понеже те познавам лично, не се и съмнявам, че ще ги постигнеш! Макар че човек се развива цял живот...
Поздрави.
06.03.10
21:34
Привет:)
Ще следя с интерес.
Пускай си и клипчета тук, заслужава си. Усещам, че ще огладняваме, четейки менютата ти :)
07.03.10
08:30
Мастър :) Добре дошъл.
Чакаме снимки :)
ПП. А довечера ще ядеш вълшебен телешки дроб :)
08.03.10
22:36
Мерси на всички за коментарите :)
Венци, а аз чакам да ме снимаш ;) , иначе и дроба и готвачката бяха вълшебни :)
Такааа .
07.03.2010
Тренировки :
5 Врътки от
Гребане@32
Хвърляне на топка@7кг
Прескачане на пейка
Дърпане с въже на 50кг
10 Суинга @32
10 Лицеви
10 Бърпи
Изометрия : 2х( 1мин клек, по 30 сек планк с една ръка, по 1 мин широк напад, по 30 сек страничен планк)
Ето и видео : Кондиционната в Live to Lift :)
После треновка по стойки на ръце.
После много мобилности,разтяжки, мачакане с топка,пръчка и фоам ролер
Храната :
Малко леща
През деня 2 литра необработвано домашно мазно мляко :D
Към обяд 2 яйца с малко сирене
следобяд малко леща
Вечерта беше якото ядене :D
http://livetolift.com/forum/index.php?act=attach&type=post&id=131
В чинията ми имаше
Вълшебния телешки дроп с лук на Венци
Винения Кебаб на Сашо и Анитка
Салатата на Данчо (със съставки: Заквасена сметана, кашкавал, кашу и др.ядки, варени моркови, варени яйца и копър :D)
Телешкото Филе на Петко
Още някакви ядки
Изядох си вкичкo , а после опитах и от сладкишите на бабата на арсенала :D
И08.03.2010
Тренировки:
Рано рано,
(Гребане@24,Пушпреса@30,Суинг@24,ренегадско на лакти,Отпади)Х 25/50/25
Първата серия беше с ренегадско с 10-ки, но е по-добре на лакти.
Последната серия трябваше да е с 75 повторения, но имах тренировка за водене ...
Към обяд динамични и статични разтяжки, мобилностти, мачкане и самомасаж и рейки
и Overhead Squat 5х5@40кг
Вечерта малко силови стойки.
Храната :
След тренировката : Телешки дроб и салата на Данчо (виж по горе)
После мед и прясно прясно мляко над литър , опитах да ям някви мюсли, но бяха гадни :D
Заквасихме си кисело млякооо , и е станало невероятно, но ще съм при него чак утре :D
Всичко е все по-прекрасно :)
Мнението беше редактирано от Йордан Христов на 08.03.10 22:38.
09.03.10
05:57
Ех, много ама много ме е яд, че съм я изтървала тази тренировка :) 2 седмици не съм идвала на кондиционните в неделя.... тцтцтц
Лигите ми потекоха.....от салата ти.Много обичам заквасена сметана,а в комбинация с другите продукти ще е убиец.Ето какво ще хапна по късно. ;-)
10.03.10
11:02
09.03.2010
Трениране :
Сутринта една
Линда
* Deadlift 1 1/2 BW (мъртва тяга 1.5 х Личното Тегло)110
* Bench BW (Бенч преса 1 х ЛТ)73
* Clean 3/4 BW (Обръщане с клек 0.75 х ЛТ)55
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 rep rounds for time 30мин.30сек
през деня мачкане ,мобилност, разтяжки
Вечерта
Тръстер @ 40кг
Преден клек@40кг
Бърпи с лицева
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 rep rounds for time малко под 15 мин.
Храна :
Сутринта Малко мляко, След Линда - Свинско с карт. пюре и парче баклава
Следобяд варих макарони за Анджи и ги опитах с малко захар :D
После малко фурми
Вечерта 500-600мл от нашето прекрасно кисело мляко с няколко парчета домашен кексокозунак
Малко по късно, Поредната невероятно прекрасна гозба на Венци (sun) със спанак, лук, гхи, овче сирене,сметана, домашни яйца, ядки, малко тайна съставка и много любов :) Ще сложа и снимка по късно :) С храната, която готви Венци мисля, че мога да правя и по 3 lindi на ден :D
Мнението беше редактирано от Йордан Христов на 10.03.10 11:03.
казано от KETLOT на 10.03.10, 11:02:
09.03.2010
Трениране :
Сутринта една
Линда
...Вечерта
Тръстер @ 40кг
Преден клек@40кг
Бърпи с лицева
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 rep rounds for time малко под 15 мин.
...
Нечовек!!! :bug:
След Линда аз имам нужда от 2 дена за възстановяване, а той прави двуразови тренировки?!?!! Нямам думи...
Между другото, ето линк към втория ти комплекс - Thruster & Front Squat & Burpee.
Данчо!
Много съм любопитен как се справяш със Cindy.
При мен е 22 рунда, Славко е с няколко повече. Ако не се лъжа, рекордът принадлежи на Крис Спилър - 38 рунда.
11.03.10
09:35
казано от Vic на 10.03.10, 11:41:
Нечовек!!! :bug:
След Линда аз имам нужда от 2 дена за възстановяване, а той прави двуразови тренировки?!?!! Нямам думи...
Вик, въппрос на суплементи и възстановителни процедури :) В момета мога да кажа, че ползвам 3 от 4-те най-добри суплемента и съвсем скоро ще имам и от четвъртия и тогава ще избухна :D Виж за какво става дума : Суплементи ;)
Масажите, мачкането и разтяжките също правят чудеса. И леееле магическата супа на Венци , но за това по надолу.
Такаа обещах снимка на спаначеното чудо от предния пост и ги добавям в края на поста ;) .
10.03.2010 Това е якия ден , 3 раза и 6 хранения :D
Трениране :
Сутринта : Тренировка с проф.Павел Добрев :) Уникален човек между другото, Залата беше невероятна и с голямо удоволствие направих следната тренировка :
- Лег : 6@90 ; 8@80 ; 13@70
- Клек : 6@50; 6@70; 6@90; 10@70
- Бицепсово сгъване : 10@20 ; 15@27; 8@37
- 3х10 коремни преси и 3х10 повдигания на краката на наклонена пейка.
Супер атмосфера и много хубави неща казва професора :)))
Следобяд Акробатика :
- Стандарните динамични и статични разтяжки и махове,
- кълбета, стойки , колелета, кълбета до стойки и т.н. ,
- предни салта от батута в трап с гъби - много
- предни салта на пътека с трамлин - много :D
- Сила : изхвърляне 10@50; 10 скока върху 80см, 10 one hand overhead squat с всяка ръка, 10 double unders
- Статични разтяжки и мобилност.
Вечерта :
Комплекс с ренегадски :
поглеждаме часовника
Правим едно изхвърляне, два overhad squat, три напада на крак с щангата на врата , сваляме щангата
поглеждаме часовника и колкото секунди са минали, толкова ренегадски на лакти правим :)
10 рунда за време.
Правих средно между 20 и 26 ренегадски всеки рунд с 45кг, време 12 мин.
това не стигна и после :
4 кръга от - 3 х Негативно спускане на една ръка с всяка ръка + 1 мин изометричен клек :) Яката работа :)
Храната :)
Преди проф.Добрев : 4 дом.яйца със сланина и сирене
След проф.Добрев : дом.кекс с дом.прясно мляко
Преди акробатиката : Един буркан винен кебаб, само месо и сос
След акробатиката : около 600-700 гр. домашно кисело мляко + мед
Вечерта : дом.Кисело мляко + домашен кекс.
и за накрая последното хранене беше вълшебно ...
“Живителната супа на Венци” - Само бульона от телешките кокали се беше варил над 24 часа... невероятно преживяване за тялото, ума и душата :) Неуписуемо, Докато хапвах се чуствах като във някаква игра и съм изпил “potion” за “200% regeneration” и “all stats + 10” :D При всяка лъжица храната сякаш не отиваше към стомаха, а се пръскаше из цялото тяло като една блажена топлина :)))
И след супата ... :D да кажем имах яко тестотерон , въпреки триразовото трениране :D
Мисля , че ако повече хора готвят като Венци, света ще бъде по-хубав и всички ще бъдем по-щастливи :D
Мнението беше редактирано от Йордан Христов на 11.03.10 09:37.
Много увлекателно пишеш :)
Много надъхващо тренираш :)
Много силно привличаш :)
11.03.10
21:13
казано от Limka на 11.03.10, 11:52:
Много увлекателно пишеш :)
И говориш. И тренираш.
Много надъхващо тренираш :)
Трябва да видиш на живо какво е :) Няма да ти остави секунда почивка, дъх или пък момент на разсеяност. И то не толкова от това, че постоянно те амбицира да искаш все повече, а от това, че той сам го изисква от себе си. Хм...Master. Заразява с ентусиазъм. Води до пристрастяване :)
Много силно привличаш :)
... :red:
12.03.10
16:09
:red: :kiss: карате ме да се изчервявам :)
11.10.2010
(Сън, секс, тренировки, работа, ядене)repeat! repeat! repeat! :D
Тренировки:
Сутринта малко динамични разтяжки мачкане и стойки
Към обяд около час лежах гол на слънце. Усезаемо се усещаше как мускулните отпускат, след
това бях като нов :)
Следобяд Акробатика :
- Стандарните махчета и динамични разтяжки, къбета, колелета, кълба до стойка и т.н.
- Предни салта много от батут и от трамлин на пътеката.
Сила :
- Onehand overhead squat 3х10@20kg;
- Ходене на ръце : 3х9 метра
- Катерене на въже в L-seat
- Силови стойки от L на тренажор
- Разтяжки и мобилност
Вечерта :
Венци ме размаза с два диви комплекса
5х30 сек
Burpee
rocket girl (jumping lunges) само като се сетя за тези и ме заболяват квадрицепсите
180 degree jump
butt drops
jump ropе
3 rounds:
egg roll x 10
real :D ninja getup x 10
sideline v-up x 10 each side
knee tucks x 5 each leg
forward/backward crawl from plank position x10
suicide press up x 10
Много добро и разнообразно натоварване на коремната мускулатура :)
Храната :
Сутринта : 4 яйца с сланина моркови и лук.
Към обяд : буркан живителна супа :) в комплект час печене на слънце :) определено се вкарах в различен режим на възприятие с тази комбинация :) Като нов после :)
След акробатиката : 200мл дом.кисело мляко с малко мед
Вечерта няколко супени лъжици мед с кисело мляко
По-късно Зелена салата, Сирене карамелизирано в мед и гхи :) ммммммм...... има и снимки от сиренцето, но по-късно :P
13.03.10
18:52
12.03.2010
Тренировките :
Рано рано в 7 Тренировка с проф.Добрев :)
Лег : 10@65 ; 6@75 ; 3@85 ; отказ на 4-то@95 ; отказ на 9-то@85 ; отказ на 13-то@75
Тяга : 6@100 ; 3@120 ; 6@140
Бицепсово 10@25 ; 6@35 ; 12@30
Следобяд Акробатика:
Стандартно, махчета дин.разтяжки,стойки, къблета, колелета
5 мин. скачане на въже.
Много много салта на от батут в гъбите, от трамлин, от малък батут на дюшек, и първи опити от земя.
Разтяжки :)
Вечерта импулсивно ми хрумна да слеза в долната зала на тренировка по Кудо (Това е едно карате дето се бият яко )
Тренировката :
- Приятно раздвижване и хубави изометрично динамични разтяжки, статични разтяжки
- Техника , базови удари с ръце от много непривична позиция за мен
- Отработване договорени комбинации, яко :)
- Спаринггг :) е тука ми разказаха играта, въртим се на 30 сек, и играем постоянно докато минем всеки срещу всеки.
Всъшност кондиционно нямах никакви проблеми, почти не се задъхвах, но пък играем без протектори и имаше някой силнички за мен удари :D Днес вечерта още накуцвам от ритниците в кватрицепса и имам синини и кръвозиливчета по ръцете където съм блокирал ударите. Но пък беше невероятно изживяване, яко чисти всякави мисли от главата :D, Доволен :D
Храната :
Преди проф.Добрев - 4 яйца с сланина, моркови,лук
След проф.Добрев Гранола без овесени ядки - с мед,гхи, бадеми, лешници, орехи, кашу, сушени сливи, фурми и смокини. Малко загоряла, но много вкусна с домашно кисело мляко :)
Преди акробатиката добра доза живителна супа.
След акробатиката 125г масло
Вечерта 6 бая рохки яйца със сирене , кашкавал и сметана :)
И най-накрая доволно количество сън около 8 часа и малко
Edit : Опа, пуснал съм го от на Венци профила :D , KETLOT
Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 13.03.10 18:55.
13.03.10
19:00
Еха, ама колко съм яка :)
ПП. Венциту :)
13.03.10
21:53
казано от alabalaa на 13.03.10, 19:51:
Не ти ли е прекалено малко храната?? Та ти почти не ядеш?
Щом смяташ, че е малко предполагам няма как да те разобедя, виж и предния ден ;) Но пък мога определено да твърдя , че е качествена :)
Ето и обещаните снимки от сиренцето :P
Данчо,много апетитно изглежда това сиренце.Може ли да му издадеш рецептата :)
14.03.10
12:59
Здрасти :) Стана ми интересно, че след акробатиката си изял 125 гр масло - та исках да те питам ей така ли го изяде тва масло, без нищо друго,само масло ?
14.03.10
13:43
казано от Mihail на 14.03.10, 11:22:
Данчо,много апетитно изглежда това сиренце.Може ли да му издадеш рецептата :)
Ами тя Венци го направи, ама беше лесно. Взимаш хубаво сирене, в един тиган слагаш масло/гхи и мед, чакащ меда да се карамелизира, слагаш сиренецето омазваш го добре :) вадиш го , поръсваш го с орехи и слагаш останалия карамел от тигана и гарнираш с салата :)
За маслото, да , изгризах си го от пакетчето направо без нищо.
15.03.10
07:12
:)
13.03.2010
Тренировките:
ранния следобяд :
Тяга : 0@160(надхват се изплъзва) 1@160 , 10@120, 1@160 ;20@110; 1@160 ; 30@100
Лежанка : 0@95(забравена 5-ца от едната страна)
0@100, 1@100 , 10@80 (с един отказ), 1@100 , 20@70 (с отказ някъде) , 0@100 (вдигната с помощ) , 30@60 (пак откази тук там)
Тежка работа :D
Храната :
Сутринта : 6 яйца с сирене и кашкавал.
после чак в 6ч. един банан
после 3 яйца с сланина и кашкавал и зеленчуци заедно с салта и карамелизирано сирене, ей тука усетих, че живота продължава :D
след два часа, Невероятно вкусно мазно телешко готвено над 9 часа :))) Кайма с зеленчуци, салата от ябълки, кашу, лешници, бадеми и някакво специално сирене, Фъч .
14.03.2010
Тренировките:
Неделното кондиционно
3 х (Пуш преси 10@40 ; 50 скока на имагинетрно въже)
3 х (Гребане 10@40 ; 50 сек изометричен клек)
3 х (Мелница по 10 на ръка@16 горе 32 долу ; 50 Mountain climbers общо)
3 х (Тяга с прави крака 10@80 ; 50 ренегадски на лакти общо)
3 х (Суинг 10@32 ; 50 Високо коляно общо)
После тренировка стойки на ръце.
Храната : Сутринта мъфини с сладко, кис мляко и сирене
След кондиционното Торта с ябълки, мед, масло, сметана, яйца и т.н :D
По късно пак малко мъфини
По късно 7-8 яйца с сирене
Вечерта Телешки дробчета с лук :) Зелена салата,
после мъфини с чай и ядки :)
Събота и Неделя се чуствах умореничък, но спах добре тренирах само по веднъж и днес се чуствам супер отпочинал и готов за нови подвизи :)))
Мнението беше редактирано от Йордан Христов на 15.03.10 21:47.
казано от KETLOT на 15.03.10, 07:12:
Мелница с 10на ръка@16 горе 32 долу
Може ли да обясниш малко за това упражнение, аз от скоро го включих и много ме кефи. Тва 16 и 32 тежести или секунди задържане са?
15.03.10
09:32
казано от inspect на 15.03.10, 08:34:
казано от KETLOT на 15.03.10, 07:12:
Мелница с 10на ръка@16 горе 32 долу
Може ли да обясниш малко за това упражнение, аз от скоро го включих и много ме кефи. Тва 16 и 32 тежести или секунди задържане са?
Тежести, пудовка в горната ръка и двупудовка в долната, ще пусна клипче с тренировката по-късно :)
15.03.10
21:40
15.03.2010
Тренировки:
рано в 7 при проф.Добрев
Лег : 10@60; 6@70; 6@80; 3@90; 2+@100; 5+@90; 8+@80 (+ е отказ на следващата бройка)
Клек : 10@60; 10@75; 3@85; 6@95; 8@85; 12@70
Вечерта към 6 :
“Cindy”
* 5 Pull-ups
* 10 Push-ups
* 15 Squats
As many rounds as possible in 20 min
Докарах го до 25 или 26 кръга , не съм суигурен в едната бройка. Най-проблем ми беше дишането, което ме навежда на мисълта, че малко като се приспособя към комплекса ще ги докарам към 30 , Иначе набиранията бяха кипове, никакав проблем , добра скорост.
Лицевите се забавиха още към средата и ме мъчеха най-много , но може би заради обемната лежанка с максове сутринта :D
Клековете пак никакав проблем освен въздуха.
И веднага след Cindi-то имах масаж ... това беше най-тегавия масаж, който съм правил :D Но не се предадох и си размазах клиента от удоволствие както винаги :) :) :)
Храната :
Преди проф.Добрев : 4 яйца със сланина и лук
След проф.Добрев : Телешки дроб с лук, мед и гхи
Към обяд много голямо количество кайма с гъби, зеленчуци и много мазния сос от телешкото в събота.
Привечер малко орехи
И вечерта 6-7 яйца със сирене
:)
А, какво е това с ..професора? проф.Добрев...всеки път се чудя, сега се сетих да питам :)
казано от С7АЛК3Р на 15.03.10, 21:48:
А, какво е това с ..професора? проф.Добрев...всеки път се чудя, сега се сетих да питам :)
http://www.bb-team.org/articles/783/
16.03.10
21:28
казано от С7АЛК3Р на 15.03.10, 21:48:
Това с професора е тренировка :) и то много добра и професора е голямата работа, виж интервюто от предния пост.
16.03.2010
Тренировките
Сутринта табати :D
4 мин.Табата с изхвърляне@40кг Рундовете бяха нещо от рода, 7,6,6,5,5,5,4,4
една минута почивка и веднага
4 мин.Табата Суинг@32кг , 4 рунда, 5 рунд отказ на хвата и го пропуснах и последните 3 рунда довърших с 24-ка
по някое време първите ми 3 пуш преси с 2 двупудовки... тежко...
Следобяд Акробатика: махчета дин. разтяжки, кълбета, колета, стойки и т.н.
Предни салта от трамплин на около половин метер височина
Сила 3х10 onehand overhead squat@20кг диск с всяка ръка.
с две 24-ки пудовки : 10 суинга 10 лицеви 10 пушпреси 10 обръщания без почивки
Храната .... :D
Днеска ядох ядох, ама се заситих чак вечерта :D
Рано сутринта 300гр сметана + банан
Преди обяд 300 гр сметана 300 гр кашкавал 200 гр фурми , моркови
На обяд : Панирано сирене, картофи, зеле
Следобяд , Яйца със сирене
Вечета много вкусно телешко със специален спаначен сос ядки сушени смокини и др. вкуснотиики
След час 5 мъфина с сладка от смокини и боровинки и сирене и гхи... чак сега се чуствам сит, ама май ще хапна още нещо докато легна :D
18.03.10
09:39
17.03.2010
Тренировките :
Опа :) :D Ми тренировки нямаше. Тялото ми ясно ми каза почивай и спах цял ден :)
Но за това пък направих два ммммм... ммммасажа :)))
Храната:
Сутринта ,4 яйца с сланина и лук.
По обяд два мъфина, няколко лъжици кайма, няколко лъжици кис.мляко, няколко хапки пържола, и няколко хапки кекс :D
Следобяд още малко кекс,мляко и орехи.
Вечерта : Фритата с праз :) и мъфинчета :))) мммммм... :)
Интересно ми е човек с твоята сила колко набирания може да направи в една серия?
Здравей, много ми харесва храната ти, макар че наистина изглежда малко. Иначе какво е гхи?
18.03.10
17:36
Не съм пробвал макс набирания скоро, предполагам около 25 чисти и 40 с кипове.
Не стоя гладен :) Винаги съм сит и малко отгоре :)
Гхи е пречистено краве масло, има 99 процент мммазнини
Мнението беше редактирано от Йордан Христов на 19.03.10 08:06.
18.03.10
21:32
казано от Giovane на 18.03.10, 17:40:
а от къде си набавяш гхи, вероятно някаква мандра?
Ами аз лично не съм си набавял, защото ми ги готвят тези вкусотии , но доколкото знам от арабите на женския пазар може да се вземе гхи. Иначе може да си пречистиш и сам , ама си е играчка.
казано от KETLOT на 18.03.10, 21:32:
Ами аз лично не съм си набавял, защото ми ги готвят тези вкусотии , но доколкото знам от арабите на женския пазар може да се вземе гхи. Иначе може да си пречистиш и сам , ама си е играчка.
Тук възниква интересният въпрос защо е нужно да го “пречистваш” и от какво точно ще го пречистиш?
19.03.10
07:59
18.03.2008
Тренировките:
Сутринта се почуствах силен и както си бях с дрехите : Power Clean : 1@70, 1@75 PR ей така на шега :)
Следобяд Акробатика : Махове, дин.разтяжки, къбета колелета стойки и търкалета :D
Предни салта : много от трамплин върху по висока платформа от дюшеци, Първи салта без трамплин и без дюшеци, верно грозни , но първи :)))
Сила : 3х10 swiss wall leg lifts
Без спирам със всяка ръка по : 10 swing@16 ,10 clean and press@16, 10 snatch@60, 10 one hand overhead squat pistol grip@16
На последното с лявата с доста откази докато ги докарам до 10, нямам контрол с нея на pistol хвата
На тренажора : 3 силови стойки от L-sit, 3 силови от земя, 3 силови с подскок
Разтяжки
Вечерта :))
Комплексче :
90сек скачане на въже 50 лицеви 50 клека 50 коремни преси
90сек скачане на въже 40 лицеви 40 клека 40 коремни преси
.....
90 сек скачане на въже 10 лицеви 10 клека 10 коремни преси
за 21 мин 20 сек.
Добро беше, най-мъчно беше въжето :)
После о да, след вчерашната целодневна почивка избухнах : Clean&Jerk; : 1@68, 1@70.5, 1@73, 1@75.7 PR , 1@78 PR, 1@ 80.5 PR :D , 1@83 PR,0@85.5, 1@85.5 PR, 1@88 PR,0@90.5 1@90.5 PR
Техника на обръщането супер с изключени на последното където се огънах назад. Изтласкването на 85 и на 90.5 си беше пуш преса, другите бяха ок :)
Май съм заякнал малко :D C&J от 72.5 до 90.5 :) както се очаква съм много доволен :)
Храната :
Сутринта : 4 яйца със сланинаи лук :)
през деня : 2 литра прясно непреварено мляко и 4 мъфина
Привечер един портокал
После Живителната телешка супа на Венци, Фритата с праз, и още супа и после бразилски орехи и после прясно мляко с уникалните домашни бизквитки с цедено мляко, лимец , бразилски орехи , гхи и незнак какво още които приговихме с Венци :)
Заквасихме си пак кисло мляко :)))) Ще стане страхотно :)))
Мнението беше редактирано от Йордан Христов на 19.03.10 09:50.
19.03.10
08:04
казано от Boby_ на 19.03.10, 07:47:
казано от KETLOT на 18.03.10, 21:32:
Тук възниква интересният въпрос защо е нужно да го “пречистваш” и от какво точно ще го пречистиш?
1. Изчиства се лактозата, към която някой хора може да са нетолерантни
2. Получава се по голяма концетрация на мазнини :) около 99,9%
3. Гхиито има различен и доста по-наситен вкус от маслото, който лично аз обожавам :)
Поздрави:)
Мнението беше редактирано от Йордан Христов на 20.03.10 06:20.
20.03.10
06:50
19.02.2010
Тренировките:
Рано сутринта при проф.Добрев
ЛЕГ: 10@60, 6@75, @85, 3+@95, 8+@85, 13@75
ТЯГА: 6@85, 6@105, 3@125, 3@145, 6@135 всичко надхват :)
Хай Пул : 6@50, 6@60, 12@50
Два часа печене на слънце по обяд.
Следобяд Акробатика :)
Дин.Разтяжки, Махове , къбета-колелета-стойки и комбинации
Предни салта на пътеката без нищо, първи опити при които падам изцяло на крака :)
Предни салта на трамплина
Задни салта в гъбите.
Сила :
С двупудувка(32кг) с всяка ръка редувайки :
5 Snatch, 5 Clean&Press;, 5 Swing,5 full abs roll, 5 doubleunders,5 HSPU, 5 Rows, 5 Windmill(в горната ръка 32)
Разтяжки.
Вечерта към 11 учих Венци на сначове с пудовка и след като се изучихме от всякъде :D решихме да ги приложим
И се получи следния комплекс, който нарекохме “Friday Night Date”
С всяка ръка с двупудовката(32кг)
5 Clean & Press
5 Snatch
5 Swing
5 Thruster
5 Hand to Hand Sumo Deadlift elevated
5 Row
Мислехме да направим повече кръгове, ама дойде наистина тежко, с откази на тръстерите и чийтинг от мене при пресата и тръстерите. Иначе беше невероятно :)
Имаме и видео :)
Enjoy :
Храната : :)
Преди проф.Добрев : 4 яйца с лук и сметана
След проф.Добрев домашните бизквитки от лимец,цедено мляко, масло и бразилски орехи с прясно мляко
Преди обяд още малко бизквитки
Преди акробатиката мноооого живителна телешка супа :))) и Слъцеее
След това към 100 гр Кашу
Вечерта : ммм Телешки бъбреци киснати в лимон покрити със смлени лешници и много масло... вкусотийка и Зелена салата
След пудовките голямо количество Цедено кисело мляко , Сметана и Мед :)))
Спах много добре :))
Мнението беше редактирано от Йордан Христов на 20.03.10 16:17.