Keep running !

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

05.09.16
10:14

Здравейте мили хора :)
Да, направих го. Пробягах първия си горски маратон. Оуууууу дааааа 8-)
42 км. черни пътеки, много слънце, може би около 80% от трасето на открити пътеки ( то няма как, покрай морето бяхме само ), и мноооооого пясък ......
Но аз съм супер доволна от себе си, макар и многото часове. Бягахме от плажа на Крапец, през Българо-Румънската граница, през Вама Веке, до 2 Май ( селце в покрайнините на Мангалия ). Минахме границата бягайки, много гот. Имахме участък от около км. асфалт, всичко друго черни пътища и много пясък, ах тоя пясък.....е там на финала си повървях, ама яката хахахаха
Още от старта първите около 6км. пясък, дюни, и бягаш. То в началото добре, бягах ги, ама на финалаааа.....
До 30-ти км. добре, е там някъде ударих греда, нещо се спекох и звъннах на мъжо да ги чуя. Дребните са се държали супер, всичко наред, малко се надъхах пак, викам си, а айде още 12 км. и финал. И така до 36-тия супер, тичах си пак бавно, бавно.....еееееее, последните 6 пак на пясъка е как да ги бягам де (tmi) Целих се в 5 часа, викам си 5 - 5:10 часа ще финиширам, за първи маратон и то на такова трасе, нали ...... ама нъцки. Финиширах за 5 часа и 26 мин.
Въпреки това съм доволна, предизвикателството беше огромно :) а моята подготовка никаква ;)

04/09

Трансграничен маратон Via Pontica 42,160К за 5 часа, 26 мин. и 15 сек. :)

Зверска МТ, краката болят жестоко. Но пък удовлетворението ..... няма равно :)
Сега ме очаква поне 5 дни никакво бягане, почивка, и то не заради МТ, ами да ми минат стъпалата и да спрат да ме болят пръстите и ноктите на краката :D

После ще го мислим, за тази година приключвам с този маратон. Но полумаратони ще има де ;)
Благодарна съм на прекрасното си семейство, за подкрепата, за помощта с децата, всичко.
Хайде, със здраве (sun)

05.09.16
10:30

Искам да подкрепя поста няколко пъти, ако може :) (bow)(F)

05.09.16
10:31

Поздравления!

Сигурно ти е познато :)

05.09.16
11:50

казано от Димо на 05.09.16, 10:31:

Поздравления!

Сигурно ти е познато :)

Оооооо, не не, чак така зле не съм :D
Ходя си нормално, само аз си знам усещанията, околните не разбират какво ми е :D

П.П. Да вметна само, че от 11 участнички жени, съм 7-ма, а от мъжете от 40 участника на 42 км., 13 са финиширали след мен ;)
Да си вдигна малко самочувствието дето се вика (makeup) Шегувам се, просто трасето наистина беше мега трудно, нищо общо с асфалта.

05.09.16
12:31

Браво, браво :)

05.09.16
12:39

Страхотна си Веси! Пример за това, че има ли желание- има и начин.

05.09.16
14:30

Веси, страхотна си!  Браво! Дано винаги да изпитваш такова удовлетворение и винаги да си толкова мотивирана! Наистина много надъхваш всички ни! :)))

05.09.16
23:13

Много Ви благодаря, чудесни сте (F)
Не е нищо особено, много хора го правят :) Просто трябва да обичаш това, което правиш и нещата се получават.
И за да не е с два реда пост, ето едно фото, малко мътно, но коварните 6К пясък .... пппффффф.....снимката обаче е от старта, още ги бягам :D

Много хубава снимка!!!Да не би да сте бягали в близост до Тюленово :)

05.09.16
23:44

казано от Марин Димитров на 05.09.16, 23:30:

Много хубава снимка!!!Да не би да сте бягали в близост до Тюленово :)

Крапец, през Дуранкулашкото езеро, Румъния, Вама веке курорта, 2 Май и обратно до Крапец.

07.09.16
09:18

Здравейте :)
Почивам си два дни аз, нищо интересно. Хапвам си, с децата по цял ден, че мъжо беше в София с баща ми по работа и те така. Разхождахме се единия ден в Морската, вчера из квартала.

Хапвах си основно домашен хляб с мед и тахан, плодчета тук и там, салати, яйца, банани, домашни кюфтенца от мляно месо, ориз със зеленчуци и това май беше.

Още една снимка се появи в интернет пространството :)
Единствения участък със сянка по трасето на маратона.

08.09.16
09:07

Привет :)
Аз Ви излъгах онзи ден май.....хич не чакам и 5 дни да не тичам, вчера и бягах и тренирах у дома :P

07/09

У дома :
Слънчеви поздрави 5А+3Б
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
Лицеви опори
20-18-16-14-12-10-8-6-4-2
Тръстър с две смешни гири х 3 кг.
( ще си търся нещо гири или пудовки 2х10 ми се ще или 12 кг. )
Централен планк 3х1 мин. с 30 сек. почивка помежду

После надвечер спорт на стадиона с малката Буба :)
Мъжете бяха на тренировки и ние се натоварихме и ние с количката и хайде спорт цялото семейство ;) Бягах но съвсем леко, възстановително.
Бягане 7К с количката за 43:50 мин. :)

Храната :
- филия с мед и тахан, елда със сирене, домат, няколко бисквити с шоколад* с кафето, банан, салата шопска без сирене, маслини, 2 кюфтенца от мляно месо, ориз със зеленчуци, 1/2 бира

Хубав четвъртък (F)

09.09.16
09:32

Хоп 8-)
Пълен айляк вчера ;) само много разходка. Два пъти излизахме и те така ;)

08/09

Разходка 1 около 3 км.
Разходка 2 с пазаруване около 5 км.

Храната :
- филия с мед и тахан
- резен диня, банан
- филийка с масло, 1 домат, бананов чипс
- няколко бисквити* с кафето
- салата обичайната, маслини, 2 кюфтенца и варена елда със зеленчуци, 1/2 бира
- малко слънч.тахан с какао и мед

Днес предстои (sun)

10.09.16
09:07

Добро утрооо :)
Работен ден било днес, ама спрях Петьо от градина, сборни групи щели да бъдат. Предпочетохме да го заведа на тенис ;)
Иначе вчера спортен ден пак :) Днес ще си почивам ;)

09/09

Разходка динамична с количката 6К (sun)
У дома 7 пъти :
3 набирания
6 лицеви опори
12 клека
+ още 4 пъти :
4 набирания ( тези с ластик )
8 лицеви опори
16 клека
Бягане 10К за 58:30 мин.

Храната :
- филия с масло и 1 домат
- грозде, банан, 3 смокини
- банан с тахан и филия с мед и тахан
- няколко бисквити РК
- салата шопска без сирене, маслини, тиквички печени с кисело мляко и чесън, 1 филия квасен хляб, 1/2 бира
- 4 реда шоколад с цели лешници :P

Лека работа на тези, които ще работят днес :)

11.09.16
12:31

Привет ....
днес от сутринта съм вили на могили (dull) Дребната нещо я мъчи и цяла сутрин реве, отказва да яде, яко сополи .... абе в джаза (dull) Не виждам да е тръгнал зъб, прерових й устата ама .... знае ли човек .... ппппфффф.....милото.....

10/09

Бягах снощи пак иначе. Много гот по хладното,супер. Днес няма да има спорт, с дечко ще се занимавам, дано се успокои положението и някоя разходка ще спретнем.

Бягане 9К за 55:02 мин.

Храната :
- банан и фурми с тахан
- грозде
- бъркани яйца със сиренце, салата домат и краставица, филия пх
- 2 смокини
- бисквити РК с кафето
- салата шопска без сирене, маслини, пиле печено с картофки и тиквички на фурна, 1/2 бира

(F)

14.09.16
11:20

Два дни не съм тренирала - неделя и понеделник. Вчера раздвижих малко, да не съм капо ;)
Малечка - палечка ми е вкисната и ми е много напрегнато.....приготвям и рожден ден и .......

13/09

Лицеви опори 5х10
Бягане с количката на стадиона 10К за 1 час и 2 мин.

Долу горе получи се......ама май прикл. с бягането на стадион. Няма по скучно занимание от това да се въртиш в кръг (dull) мое мнение разбира се, никой да не се обижда.

Храната по спомен ( толкова ми е досадно да я помня :D ) :
- филия с мед и тахан, смокини, грозде, банан, 3 бисквити слепени с шоколад* с кафе, пак банан, салата шопска без сирене, маслини, домашно готвено петле* с кафяв ориз* и гъби, 1/2 бира

Може да имало и още нещо, но .... на кой му пука ;)

Още малко фото от маратона Via Pontica и част от трасето, малко преди курортното селище 2 Май.

15.09.16
09:27

14/09

Тренирах пак вчера, днес почивам 8-)

6 пъти :
8 лицеви опори
16 динамични напада/16 гоблет клека @ 16 кг.
3 на 3 рунда напади и клекове, редувах ги.
Вечерта бягане в гората 10К за 1 час и 02 мин.

Храната :
- кисело мляко с овес и стафиди
- банан, ябълка, 3 бисквити с шоколад* и още 1/2 банан останал от дребната
- салата шопска без сирене, маслини, 3 яйца в масло, малко ориз кафяв* с гъбки на фурна, 1/2 бира

Вчера якото чистене 2 часа у нас, после снимки на дребната, малко украса да купя за празника, който ни предстои .... и деня мина неусетно. Днес пак тежък ден се очертава....ще вземам баткото по обед, после колата да ми правят дръжката на шофьорската вратата ( счупиха ми я на автомивката :@ ), после до педиатърката с двамата, дребната на консултация, баткото май ваксина ще му слагат ( той не знае обаче ... ) после да си вземам колата, после пазар и докато се прибера ще е станало ракиено време сигурно :D

Изчезвам, хубав ден на всички (sun)
Честит празник на всиииички ученици :)

16.09.16
09:23

15/09

Само храна, не съм тренирала. Само разходка 6К с количката по баирите из квартала и съседния....

Храна:
- филия с мед и тахан
- шепа печени фъстъци, банан, ябълка, няколко мини прасковки*
- няколко бисквити РК с кафето
- 5 фурми с тахан
- салата шопска без сирене, маслини, 2 кюфтенца от телешко/свинско 50/50, задушени грах и царевица с малко елда, 1/2 бира

Каталясах вчера .... и на всичкото отгоре, тия баламурници хубу ми сложиха дръжка на вратата на колата, ама що черна беееееееееееее, бясна съм.....колата сива, всички дръжки сиви, е на шофьорската врата черна (envy) :@ (envy) откачих........ и не е като да не знаят каква е колата, то минимално мозък се иска да поръчаш сива дръжка, не черна (headbang)
Млъквам, щото почвам пак да се ядосвам .......... уж снощи си казах майната му .......пппппппппппфффффффффф..........

Хубав петък (sun)

16.09.16
10:59

:)) На мен цялата ми история звучи забавно. Ба таа дръжка на колата :) .. на чужд гръб и 100 тояги са малко :)

16.09.16
11:49

казано от kaloyan на 16.09.16, 10:59:

:)) На мен цялата ми история звучи забавно. Ба таа дръжка на колата :) .. на чужд гръб и 100 тояги са малко :)

Хич не ми е забавно да ти кажа.... първо, открадната ми е емблемата на колата отпред от маската ( това преди време, не сега ), после и тая черна дръжка....очите ми вади, циганска работа стана тая кола.......ппппфффф..... не обичам така аз :@

Мнението беше редактирано от Vess на 16.09.16 11:49.

16.09.16
16:25

Вземи спрей и си я боядисай сива :))))

16.09.16
19:20

казано от Vess на 16.09.16, 09:23:

15/09

Само храна, не съм тренирала. Само разходка 6К с количката по баирите из квартала и съседния....

Ако питаш мен и това си е един вид тренировка :)

Не се ядосвай за колата. Всяко зло е за добро! Имало е да става, за да ти се случи друго по-хубаво нещо. :)

16.09.16
22:31

16/09

Тежък и много зает ден пак. Чистене, пазаруване, разходка на бебето, готвене. Надвечер докато ми се готвеха зеленчуците набързо скалъпих някаква тренировка, че пак не можах да бягам днес .... мъжо беше на мач и моето бягане отпадна (shake)

6 кръга :
6 лицеви опори
12 динамични напада
24 коремни knee hug

+ още 4 кръга :
5 обръщане и пуш преса @ 16 кг. ( х 5 с всяка ръка )
10 лицеви опори, коляно към гърди

Храната :
- филия с мед и тахан
- банан, 6 бисквити РК с кафе, малко стафидно грозде
- 3-4 мини праскови*
- шепа печени фъстъци
- салата обичайната, маслини, 2 кюфтета от мляно телешко/свинско, задушени броколи, 1/2 бира
- кафява тахан халва парче

Отчитам се сега, че утре сутрин пак в джаза ще съм от сутринта (rock)
Приятна вечер от мен, аз отлепям (F)

17.09.16
22:54

17/09

На този ден, точно преди 1 година родих най-прекрасната малка принцеса Мария (inlove) Живота ми е завършен вече, изпълнен само с щастие и усмивки. Пожелавам на малката ми прекрасница да е първо много здрава, много щастлива и щура :)

Деня премина изцяло в приготовления за парти утре (party) Тъй като днес е работен ден, ще празнуваме утре :)
Хапнах си иначе, от тук от там по нещо....все чопля и тъй.
Вечерта обаче излязох и да тичам (blush)

Бягах 10,200К за 59:12 мин. (sun)

Направих й снимки точно като едно време, в студио с играчка :D ( нямаха изкуствена торта със свещичка ). Ще подаряваме за спомен на близките ни снимките и така. Качвам и част от празничното настроение у дома :)

Честит празник на всички именници днес. Честит празник и на София !
Лека и спокойна нощ :)

Мнението беше редактирано от Vess на 17.09.16 22:55.

17.09.16
23:04

казано от Vess на 17.09.16, 22:54:

17/09

На този ден, точно преди 1 година родих най-прекрасната малка принцеса Мария (inlove) Живота ми е завършен вече, изпълнен само с щастие и усмивки. Пожелавам на малката ми прекрасница да е първо много здрава, много щастлива и щура :)

Деня премина изцяло в приготовления за парти утре (party) Тъй като днес е работен ден, ще празнуваме утре :)
Хапнах си иначе, от тук от там по нещо....все чопля и тъй.
Вечерта обаче излязох и да тичам (blush)

Бягах 10,200К за 59:12 мин. (sun)

Направих й снимки точно като едно време, в студио с играчка :D ( нямаха изкуствена торта със свещичка ). Ще подаряваме за спомен на близките ни снимките и така. Качвам и част от празничното настроение у дома :)

Честит празник на всички именници днес. Честит празник и на София !
Лека и спокойна нощ :)

Да е жива и здрава Мария и да радва родителите си и батко си. Снимката е страхотна. Обожавам хартиени ретро снимки ❤

19.09.16
09:32

Благодаря Дени за пожеланията :* и на всички, които са се присъединили към пожеланията :)

Рождения ден мина повече от прекрасно. Всички гости дойдоха, почерпихме се, пийнахме за здравето на малката Мария (inlove)
Не съм тренирала, но приготвянето, суетенето и после прибирането си е бая мор.....хахахаха, посрещнахме, нагостихме и изпратихме гости 15 броя :D

20.09.16
09:19

Да съм тренирала кой знае какво вчера не мога да се похваля, раздвижих колкото да не е без хич (dull) Ужасно главоболие ме мъчи цял ден, наливах се с вода.....цък, не помогна, ама и хапове не пих.....накрая вечерта най-накрая ми мина .....
Сутринта се разходихме да пазаруваме с Мимка, после у дома, опитах да дремна на обед....никакъв успех, станат и си върших къщната работа.

19/09

70 лицеви опори ( 7х10 )
Бягане 10,200К за точно 60 мин. i 16 сек. :)

Храната :
- печен сандвич с шунка и кашкавал
- 3 яйца в масло, 1 домат, маслини
- 2 вафли РК
- банан и 2 ябълки
- салата обичайната, маслини, тиквички печени на фурна, кис.мляко с чесън, чаша бира, 1 филия дом.квасен хляб
- няколко вилички боцнах от парче торта

Днес още не знам.....ще се раздвижа сигурно у дома.
Хубав вторник (F)

21.09.16
09:14

Привет 8-)
Тоя циклон дето преминава през страната ни, яко ме разрови из гардеробите за якета и панталони :D То аз съм лесна, ама децата растат като гъбки и всичко им е малко :P
Доста разходка с дребната по магазините да й търсим обувки и яке, ама .... само с обувки се прибрахме....
Малко се раздвижих и у дома надвечер докато чаках мъжете да се приберат :)

20/09

20 мин. ЕМОМ ( всяка минута смяна на ръцете )
3 обръщане и преса @ 16 кг. пудовка
3 изхвърляния
6 клека с пудовка в рак позиция

3 пъти :
30 глутеус моста
20 глутеус ритника десен крак
20 ритника и с ляв

Лицеви опори 3х10

И толкова. Храната не ми се занимава да я пиша, мисля за известно време да си го спестя. Ако нещо изтърва края пак ще почна ;)
Една и съща е почти, идентична на тази, която съм описвала до момента.

Днес пак зает ден ще е. Първо пазаруване, после един ангажимент имам следобед да свърша, после багаж трябва да приготвям. Тоя път ще пътуваме малко :)
Хубава последна, работна сряда :)

Мнението беше редактирано от Vess на 21.09.16 09:15.

22.09.16
08:21

Добро утро :)

21/09

Бягане в гората с челника за 43:12 мин.

Нещо главата ми хич не беше с мен , и страх ме беше, затова съкратих на 7-мия км. И дъждовно беше, и ветровито....студено, не мога се адаптирам още ...

Допивам кафето и продължавам с багажа :)
Хубава и приятна почивка на всички :)

26.09.16
09:16

Добро утрооо :)
Завърнахме се :) Почти всичките почивни дни без телефон, компютър и т.н. Хич нищо не ми липсваше, ама нищо. Бяхме на вила край един язовир :) Чудно, чист въздух, природа, няма коли, няма хора, приказка.
Не съм тренирала, само бягах събота насред природата. Бягах с другарче, че района непознат, имаше и кучета покрай другите вили и си ме беше шубе.

24/09

Бягане 12К за 1 час и 11 мин. (sun)

Имаше и едно симпатично баирче на км. от финала, което беше дълго 1,5 км. малко тягостно стана там, но преодолях го изцяло с бягане, което за мен си е успех. Бавно, но си го тичах.

Храната беше домашно приготвена, с доста грозде, салати, банани, тахан и мед. И барбекю разбира се. Разходихме се и до Велико Търново единия ден и така. Почивката мина. Чудесно се заредих, прекрасна почивка, вилата, компанията (sun)

Хубав понеделник (F)

27.09.16
09:35

Вчера активен ден. Разходка, домакинстване, бягане. Днес евентуално нещо домашно ще тренирам.

26/09

Разходка с дребната около 5К.
Бягах 10,200К за 1 час и 00 мин. и 27 сек. (sun)

Храната обичайната + шоколад. Той минава към обичайното за мен май май ;)
Иначе от днес съм с двамата смехурковци, че нещо го простудихме баткото на вилата. Вечер падаше до 3 градуса и нещо не бяхме подготвени и .... не е нищо сериозно, но по-спокойна съм като ми е под око ;)

Весел и усмихнат вторник (sun)

Мнението беше редактирано от Vess на 27.09.16 13:00.

28.09.16
10:13

Бърз отчет, че деня ми започна още в 7 часа, куп неща свърших, но ме чакат още толкова :D

Здрасти :)
Две разходки с двамата смехурковци за деня + домашна тренировка.

27/09

Разходките около 5К общо :)
У дома:
3 кръга :
10 бърпи
15 суинга @ 16 кг.

+ още 4 кръга :
5 обръщане и пуш преса @ 16 кг. дясна ръка
5 с лявата
10 лицеви опори
20 широк, дълбок клек/скок горе с прибиране на крака

Храната няма нищо интересно, само дето много грозде омахах....пппфффф.....хем не беше от най-хубавото, което съм яла, хем ми докарва дискомфорт.... с една дума лакомия (dull)

Хубав ден Ви желая, аз изчезвам (wave)

28.09.16
10:29

Уф, това грозде.
Нашето е вкусно и домашно...и е цяла щайга...
От лакомия го ям, обаче така страдам след това (мнг газове) и...пак го ям :)
Ама айде...сега му е сезона...скоро няма да има :)

29.09.16
09:52

Здрастиии (wave)
Тая сутрин спах дооооо 8 часа, ура :) Е, с 15-20 ставания посред нощ, но бързо заспиваше дребосъчката. Мъчат я двата горни зъба, предните и милото много пререваваше нощем. Единия гледам, че май вече се е показал, другия до ден-два и той. Май е време да й взема някакво гелче да мажа венците (shake)

28/09

Бягах надвечер иначе. Пак 10-ка. Много хубаво ми беше, чудно бягане.

Бягане 10К за 56:59 мин. :)

Днес съм обещала Морска градина на баткото и то с колелото.....пппффффф.....от сега съм настръхнала, ама .... какво да правя, като съм супер-мама ( както ме нарича синковеца :D ) Не ме разбирайте погрешно, детето си кара и е много добро, ама това товарене на количка, колело, уолкъра и на дребната мисля да вземем, че яко щъка с него вече, после разтоварване, разходката и после пак товарене и направооооо.....докато го пишех и се изпотих (tmi)
Освен това пак си навих на пръста на пробвам да се адаптирам към ВМ-НВХ :D За пореден път ;) Тъй като скоро не се очертават състезания, на които да ходя, ще си драпам, ще се влача на тренировъчните ми бягания, да видим дали ще издържа и дали ще стигна адаптация (wasntme)

Ставам да товаря превозните средства ;)
Слънчево настроение Ви желая (sun)

И прасковка си чака послушно да й боднат пръсчето за стандартните изследвания на 1 годинка :)

Мнението беше редактирано от Vess на 29.09.16 09:52.

30.09.16
10:04

Привет (wave)

Ден 1-ви режимен - успешен!
Разходка с децата в Морската :) Друго кой знае какво за отбелязване нямам, раздвижих се малко и у дома. Пак тежка нощ, скимтеше доста дребната и съм ставала поне 20 пъти (dull) най-малко ... дано успея днес да дремна през деня...

29/09

Домашно раздвижване :

Лицеви опори - 74 ( 10, 9, 11, 11, 10, 10, 13 )
Клекове - 121 ( 15, 15, 17, 20, 20, 13, 21 )

Хубав петък, слънчев ще е (sun)

Мнението беше редактирано от Vess на 03.10.16 08:58.

01.10.16
09:00

30/09

Добро утро :)

Втори ден режимен - успешен!
Спах снощи цели 8 часа йеееее ;) Малката прасковка спа добре, та и аз възнаградена 8-) Събуждам се в 8 часа тая сутрин и не знам къде се намирам чак :D Вече е с цели 4 зъба, заек голям :D
Не съм тренирала и грам обаче вчера. Почивка, доста време навън на слънце, разходка, после заспа и трябваше да я чакам и така. Седнах си на пейка и се препичах и аз, много хубаво (sun)
Ходих и запазих детски кът за предстоящия РД на баткото. Реших от рано да съм готова, да не стане гаф в последния момент ;)
Днес ще бягам. Да видим.

Хубава и слънчева събота (sun)

02.10.16
10:44

Здрастиии (wave)

01/10

3 ден режимен - успешен!
Бягах вчера. Даже два пъти. Преди обед и надвечер. Общо 16К.  Но още в първото бягане усетих липсата на ВХ. Потресаващи времена и на двете бягания, но аз си го знам това. В началото ще е така, дано дочакам адаптацията, навила съм си, ще я дочакам :D
Сутринта бягах в гората, пресечено. Водих детето на тенис. Надвечер имаше организирано бягане в Морската градина, отидох, даже там с количката бях ;), но имах голяма помощ от Симо. Той се кефеше даже да бута количка и да бяга, та аз се възползвах от помощта :)

Първо бягане 7,500К за 49:51 мин.
Второ бягане 8,500К за 1 час и 38 сек.

И на двете бягания изоставане с 1км. и нещо, спрямо времето, но .... важното е да не се отказвам да бягам.
Хубава неделя драги ми смехурковци :)

03.10.16
08:56

Добро утро мили хора (wave)

4 ден режимен - успешен!
От късен следобед вчера си имаме гостенка, моето бабче. Баща ми замина на почивка в Турция и за да не стои самичка, я взехме при нас. Ще ни гостува цяла седмица, даже в понеделник трябва да я водя в очната, слагат й едни инжекции в окото. Та така.
Иначе през деня, обичайните неща.

02/10

Разходка с бебка и пазаруване. Пак якото товарене на количката (whew) Тая количка що километри е изминала и що товар е пренесла.....и две деца изгледала, желязна ;)
Следобед малко движение у дома, докато спеше дребосъчка.

5 кръгчета :
10 гребане @ 16 кг. ( х10 с всяка ръка )
5 пуш преса @ 16 кг. пудовка  ( х5 с всяка ръка )
10 лицеви опори
5 широк клек, скок, 2 диманични напада

Храната и овладяването на глада са на ниво. Държа фронта здравата. Нямам зверско ПМС ( а цикъла чука на вратата ), нямам въглехидр.глад, няма драми. Днес ще тичам довечера, ще видим как ще е.

Приятна, слънчева седмица от мен (F)

Мнението беше редактирано от Vess на 03.10.16 09:06.

03.10.16
11:17

казано от Vess на 03.10.16, 08:56:

Ще ни гостува цяла седмица, даже в понеделник трябва да я водя в очната, слагат й едни инжекции в окото. Та така.

Дано тези инжекции не са тези за които си мисля, че са само загуба на време и пари ..

04.10.16
08:40

казано от kaloyan на 03.10.16, 11:17:

казано от Vess на 03.10.16, 08:56:

Ще ни гостува цяла седмица, даже в понеделник трябва да я водя в очната, слагат й едни инжекции в окото. Та така.

Дано тези инжекции не са тези за които си мисля, че са само загуба на време и пари ..

Дано! Но нали знаеш, надеждата винаги умира последна .... Дано поне ако не се подобри положението, поне се запази, това на което е сега.

Ха добро утро :)
Бързам с отчета, че ме викат от другата стая :D

03/10

5 ден режимен - успешен!
Това с храната ОК, но много ще ме измъчи адаптацията, много (dull) Значи бягах вчера, но освен че се уморих твърде рано, ужасно уморени си чувствах и гърба, ръцете, трапеца. абе схванах се яко по време на бягане, всичко ме болеше, всички мускули по точно, супер яката мускулна умора и безсилие. Цялото тяло плачеше не ами РЕВЕШЕ, КРЕЩЕШЕ за глюкоза .... Днес ще почивам изцяло, ще се разходим само, ще си гледкам бебката, ще си шетам у дома и ще си режимствам без спорт. Бягах едва 5К (shake) Не помня от кога не съм бягала толкова, но и те ми бяха достатъчни на този етап (dull) потресаващи просто :D

Бягане 5К за 31:18мин.

Хубав ден от мен (sun)
Вече здраво ми натякват от спалнята, че имат нужда от мен ;) праскова ме вика ;)

Мнението беше редактирано от Vess на 04.10.16 09:00.

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1