Lifting The Dream *Intuitive eating & Girly Gains**

Прескочи до:

24.10.15
10:53

23.10.2015 - Петък

Закуска: къснна - 2 пр.филийки пълнозърнест хлкяб с лютеница и сирене + 20-30гр пастърма
Обяд: филийка пълн.хляб със сирене котидж, 1 сварено яйце, 50гр свинско филе, салата зеле с моркови (зехтин)
Междинно: 1 ябълка
Вечеря: ранна на стол - ~200гр салата червено цвекло, морков и целина (дресинга е леко сладникав, предполагам има мед) + броколи (варени) с малко кашкавал отгоре + 100гр кисело мляко; час след това половин шоколад 65%
Късна вечеря: в Хепи - салата спанак с киноа; общо към бутилка бяло вино (blush)

Снощи омазах положението с приема на калории...само с виното стигнах 1700 за деня, (скрийншот на макротата) а дори не съм включвала салатата с киноа, че не я знам колко е...Та може и да са се насъбрали близо 2000, което е твъъърде много, но да кажем, че го преживявам добре :D Все пак Свети Петък бе! (d)
Днес пък си станах като пич и си сътворих страхотна закуска - бананови палачинки.
1 голям банан, 2 яйца, 2с.л. смляно ленено семе (за плътност), канела, малко течна стевия (хич не знам за кво ми беше да я слагам). Получиха се  5 малки палачинки, много вкусни, с чаша мляко и кафе си е просто идилия от всякъде (h)
За по-късно съм замислила тренировката за крака и ще дописвам храна. Слънчева и спокойна събота на всички!

Мнението беше редактирано от Sanya на 24.10.15 11:22.

24.10.15
17:06

Измислих си нов десерт с тиква! Толкова е лек и приятен и по мои изчисления с изключително малко калории. Не знам как ще го нарека, но ето какво съдържа:
500-600гр тиква
3 яйца
50мл прясно мляко
стевия (течна)
тахан
1 1/2 круша
канела
джинджифил на прах
мед

Тиквата се сварява или изпича на фурна само с малко водичка. След като се охлади се пасира в купа, прибавя се млякото, канелата, джинджифила, стевия (на вкус) и чаена лъжица мед. Разбиват се яйцата и се добавят към тиквената смес. На дъното на тавичка/форма/шоличка се нареждат круши нарязани на тънко (3-4мм). Върху тях се изсипва тиквената смес и се пече във гурната на 150-170 градуса до готовност. Охлажда се и може да се сервира с орехи отгоре, заквасена сметана (подлсадена), аз лично си я хапвах натюр :)
По мои сметки целия сладкиш е не повече от 350ккал. Аз го направих във форма за торта и получих 8 парчета.
Дойде ми страхотната идея, че по този начин може да се направи и тиквен крем карамел, но калориите ще се качат ако се сложи на дъното карамел...но пък представете си вкуса (giggle)

25.10.15
12:02

24.10.2015

Закуска: 5-те малки палачинки, които видяхте по-горе + чаша прясно мляко + кафе
Обяд: 50гр свинско филе + салата зеле, червено цвекло и сирене (около 200гр) + 100гр домашно приготвен хумус
Следобед: две парчета (тънки се получиха) от тиквения сладкиш
Вечеря: пилешки гърди на скара със задушени зеленчуци (цялата порция 450гр - към 250-300гр беше месото)
Виждам че съм намерила баланса в този ден, което много ме радва (снимка)

Тренировка - Крака + Корем
1.Скачане на въже 5 мин + разгряване на стави
2. Клек - 4х8х20кг
3. Напади - 3х15х10кг
4. Бедрено сгъване - 3х10х15кг в СС с 5. Аддуктор - 3х20х15кг
6. Повдигане за прасец - 3х20х20кг
7. Бедрено сгъване със швейцарска топка - 4х15
8. Коремни преси - “янда” в СС с повдигане на краката на стенд - 3х20 всяко
9. Пътека под наклон (8%) ходене - 20мин + разтягане

Днес имам страхотна, но за мен приятна мускулна треска в краката. Все още усещам и мускулната на ръцете и гърба от тренировката в четвъртък. А днешния ден ще е почивен от към тренировки, но пък ме чака едно чистенеее....(dull)

Мнението беше редактирано от Sanya на 25.10.15 12:06.

25.10.15
21:42

В днешния неделен, слънчев ден:

Закуска: 40гр овесени ядки + 200мл прясно мляко + слънчогледови и тиквени семки+ 3 резенчета ябълка и банан +малко грозде
Обяд: 2 пр. филийки пълн.хляб + 130гр домашен хумус + 40гр свинско филе
Следобедно: Protein complex (тъкмо го взех, исках да го пробвам) + 2 блокчета шоколад
Вечеря: Хапнах малко питка, която направих по молба на съседите с лютеница и сирене + по-късно тиквен сладкиш с малко ядки
Total: 1 454 cal
Ден - Почивен!
Днес май не е много добре храната и корема ми се е подул... По принцип имам т.нар. “синдром на раздразненото черво” и от време на време се подувам, просто ужасно чувство. Утре ще ставам в 5, че ми се налага да съм първа смяна и просто не знам как ще заспя, защото днес си поспах до късно...
П.П. Снабдих се днес и с малко витаминчета -  Калмацин (Калций+Магнезий+Цинк); Витамин D-3 (400 IU;)Омега 3 (1000мг). Почвам ги от утре (sun)

Мнението беше редактирано от Sanya на 25.10.15 22:01.

казано от Sanya на 25.10.15, 21:42:

Вечеря: Хапнах малко питка, която направих по молба на съседите с лютеница и сирене + по-късно тиквен сладкиш с малко ядки

Човек да не ти е съсед, веднага е прегрешил с тези питки хахаха :) това е нещото на което не мога да устоя. Домашни питки, банци , мекици със сирене и всичко подобно със сирене, сладкото не може да ме съблазни така.

25.10.15
22:25

Охх хич не искам да ме подбуждат с такива молби за питки, че и аз не мога да им устоявам...Но не съм се дърпала много и си хапнах дори, ми кво да направя - почивка е :D

26.10.15
21:28

Честит Понеделник!
Храна
Закуска: мнооого ранна - 2 пр. филии пълн. хляб + 20гр сирене + няколко грозденца :)
Втора закуска: 30гр Protein Complex с прясно мляко; бонбон Мерси
Обяд: на стол - Кашкавал на фурна (~250гр) + 150гр салата червено цвекло, морков и ряпа
Следобед: 1 ябълка
Вечеря: 170гр варени зеленчуци (микс грах, морков, царевица, броколи) + 1 белтък със сирене на тигана + 70гр нахут
Total: 1 086 cal - За сега!

Тренировка - Гърди + Бицепс
1. Скачане на въже 5мин + разгряване
2. Повдигане на щанга от лег - 4х8х20кг
3. Изтласкване на дъмбели от полулег - 4х10х10кг (ако някой ми каже колко точно трябва да е този полулег....)
4. Флайс - 4х12х13кг
5.Бицепсово сгъване - 4х8х10кг (общо)
6.  Концентрирано бицепсово сгъване - 4х8х5кг (всяка ръка)
7.Коремни преси - СС 3х20 всяка - коремни на пейка + извивки в страни с дъмбел 12кг + повдигане на краката на стенд
8. Стреч

Тази вечер в залата до нас, където ми се наложи да тренирам имаше дегустация на хранителни добавки на Pure nutrition и си пийнах на аванта след тренировка Протеинче с куукис и BCAA Blast малинка (rock)
Абе не знам защото е студено ли или нещо не правя като хората ама грам пот не се стича от мен, хич не се чувствам енергична в залата. По програма трябва да съм с 1,5мин почивка между сериите и 2мин между упражненията. Нещо много ми се виждат, чудя се кво да правя в почивката - да се разхождам напред назад, да си ровя в телефона, да се гледам в огледалото, super awkward :D

Мнението беше редактирано от Sanya на 26.10.15 21:32.

Kачи килограмите на упражненията до толкова, че от напън да ти излиза пот по челото. Де тоз късмет да имам и аз хем съм по тениска и накрая на тренировката е поне 500-600 гр. по тежка :D

26.10.15
22:12

Днес качих килограмите на лежанката,  там да кажем че се поизпотих :D На изтласкването с дъмбели пробвах да увелича, но усетих че много ми се кривят ръцете и не изпълнявам правилно, та  върнах малко. Флайса ми се искаше повече, но възможностите бяха 13-19кг, а на 19 определено се озорвах. Може би следващия път ще правя с по-малки почивки и ще увелича тежеста ,където мога...

27.10.15
22:42

Днешния отчет от леглото :D

Храна
Закуска: 40гр овесени ядки + 200мл пр.мляко + с.л. чиа + с.л. мед + тиквени и слънчогледови семки; кафе
Втора закуска: 1 яблъка 40гр
Обяд: около 200гр качамак + 150гр салата червено цвекло, морков, целина
Следобед: 5гр кашу + Corny Dark chocolate; зелен чай
Вечеря: пилешко бутче + 50гр прясно зеле с домати на фурна + 2 пълнени гъбки с филе, сирене, кис.краставички
По-късно изпих чаша Сангрия и няколко фъстъка
Тотал: към 1300 кал
Тренировка нямаше, днес е почивен ден!

Хран.добавки: Омега 3 - 2х1000мг; Калмацин 1табл; Витамин Д3 2х400IU

*Днес след обяда пак се подух (dull) Не знам дали е от смяната на сезона и респективно храната, но си е на лице. Навлизам и в ПМС (при мен си почва от 10 ден преди МЦ) и почвам и да задържам водЪ.

28.10.15
09:35

Събирам мнение относно Кетонната диета. Както споменах онзи ден имам доста кофти стомашно-чревен тракт, доста често консумацията на някои въглехидрати ми доставят голям дискомфорт, изразен в подуване и тежест в корема. Особено при смяната на сезоните и респективно преминаването от една сезонна храна към друга...А повярвайте ми лечение няма, единствено някакво облекчение временно и то досега съм разбрала, че хапчета почти не ми помагат, най-много ментов чай. Снощи говорих с моя позната, която от месеци е на Кето и отзивите са й направо толкова добри, че чак се чудя дали да не пробвам. Тя сподели, че точно подуването на корема й се е премахнало, имала доста повече енергия, гладът й за въглехидрати и сладко също се е намалил... Сподели също така, че й е доста по-лесно да води такъв вид хранителен режим, отколкото изглежда. Та ще съм доста благодарна, мили хора, ако някой сподели опит или мнение по въпроса (hug)

Подуването ти може да не е свързано с храна, а да е заради цикъла.

Но ако си го наблюдавала и в останалото време, то след кои храни се получава?

Малко е подвеждащо да се ентусиазираш за нещо само, защото това нещо е проработило при някой познат. За твоята позната: знае ли се как се е хранела преди този режим? Това има голямо значение, защото често хора, които имат абсурден хранителен режим, е нормално да се почувстват доста по-добре при диета, която е основана на месо, яйца, риба, зеленчуци, мазнини.

Кето диетата не е за всеки и не смятам, че това е твоят режим. Няма лошо да намалиш въглехидратите и да увеличиш мазнините, ако това искаш, но моят съвет е да имаш все пак някакво, макар и минимално (30 г) количество въглехидрати.
Тук (във форума) има доста теми за този тип хранене. Защо не се поразровиш и да видиш други гледни точки?

Задължително прочети и статията (ако все още не си): http://www.bb-team.org/articles/905_ketonna-dieta-keto-dieta-atkins-dieta

28.10.15
22:14

казано от Вероника Налбатска на 28.10.15, 21:59:

Подуването ти може да не е свързано с храна, а да е заради цикъла.

Но ако си го наблюдавала и в останалото време, то след кои храни се получава?

Да, и през друго време ми се случва, често след като съм яла по-въглехидратна храна, от ябълки понякога, сладко, зеле.

За твоята позната: знае ли се как се е хранела преди този режим?

Като цяло режима й на хранене преди това е бил здравословен и доколкото съм виждала наблягаше на безглутенови храни.

Задължително прочети и статията (ако все още не си): http://www.bb-team.org/articles/905_ketonna-dieta-keto-dieta-atkins-dieta

Прочетох статията и някои от нещата определено ме притесниха. Първо че аз трудно си представям деня без един въглехидрат, да не говорим пък за млечните продукти, които се очаква да са безлактозни... Определно мисля, че ще е трудно и не бих издържала дълго :D Както и не ми допадна за дълго време разделното хранене. Но може би наистина просто трябва да намаля още въглехидратите, но да не ги изключвам напълно. Благодаря за мнението/съвета Рони! (F)

28.10.15
23:19

За днес:
Храна
Закуска: 2 ф.пълн.хляб - едната с крема сирене и 30гр пушена сьомга, другата с фъстъчено масло и кръгчета банан
Втора закуска: 1 зелена ябълка
Обяд: 2 пил.шишчета + 150гр зеле с моркови (овкус. с олио и оцет) + 2 печени чушки
Следобед: Protein Complex 30g ; един бонбон почерпка
Вечеря: 1 омлет от 2 яйца със 30гр сирене и малко кашкавал + салата зеле, червено цвекло и 30гр пушена сьомга
Късна вечеря: 200гр кисело мляко + 10гр сусамов тахан + стевия + семки

Тренировка - Рамо + Корем
1. 7мин на пътека под наклон + разгряване на стави
2. Военна преса -  4х12х10кг
3. Раменна преса с дъмбели от седеж - 4х15х5кг във всяка ръка
4. Повдигане на ръце напред - 4х10х4кг всяка ръка
5. Повдигане ръце в страни - 4х15х3г всяка ръка
6. Повдигане на ръце в страни при наклон напред - 4х15х3кг всяка ръка
7. Коремни преси - 3х20 Янда + 3х20 повдигане на краката в легнало положение + руско извиване до отказ
8. Стреч

Днес се справих според мен много добре с храната, дано имам повече такива дни! За фъстъченото масло, което си купих да кажа че не съм много доволна - хем солено, хем има нещо сладникаво понеже има фруктоза, пък да не говорим че има и палмова мазнина...Но ще го изям и следващия път ще чета повече етикета!
Сладки сънища на всички, хайде да си лягаме, че да се събудим свежи като краставички (sun) Найт найт!

Ая Палачинкова

28.10.15
23:51

Какво фъстъчено си взела ? Аз много харесвам на Белун и на Шаламанов :)

29.10.15
07:02

казано от Ая Палачинкова на 28.10.15, 23:51:

Какво фъстъчено си взела ?

На Stoxy защото взимам от сусамовия  тахан, който е хубав, но това фъстъчено... Иначе в магазина съм срещала и на Balcho, но сега нямаше.

Ая Палачинкова

29.10.15
08:13

казано от Sanya на 29.10.15, 07:02:

Какво фъстъчено си взела ?

На Stoxy защото взимам от сусамовия  тахан, който е хубав, но това фъстъчено... Иначе в магазина съм срещала и на Balcho, но сега нямаше.

На Балчо също не е чист,слагат му мазнина ...

29.10.15
09:34

А ти твоите от супермаркета ли ги взимаш или от някой био магазин?

29.10.15
10:02

Иначе пък съм супер щастлива, че до вкъщи има магазин за чайове и кафе. Купувам си страхотен зелен чай. Този път е зелен чай с годжи бери и ябълка...Предния път пък зелен чай и кокос...Уникални аромати наистина ! (coffee)

Ая Палачинкова

29.10.15
22:16

Ами от магазини за ядки и подобни неща :) а чая изглежда  интересно,къде е магазинчето :)

30.10.15
07:42

Тук в Банишора в “търговския център” :D При желание може да се измисли някво снабдяване ;)

30.10.15
07:53

За вчера 29.10.2015
Храна
Закуска: 180гр кис. мляко + 6гр чиа + 100гр банан + 40гр овесени ядки
Втора закуска: 1 зелена ябълка + зелен чай
Обяд: Телешко варено (100гр телешкото, към 50гр картофите) + салата зеле
СЛедобед: 40гр бадеми и кашу
Вечеря: Бяла риба (200гр) + скромна зелена салата с чери доматки
И тук идва страшното! Един десерт Линдт бар Марципан + 4 бонбона Рафаело
Толкова огромна нужда за сладко не бях изпитвала скоро...изчаках час-два да мине уж, ама не! И накрая избухнах.
Към 1830 ккал -  Б 102г /В 150г / М 80г
Тренировка нямаше.
*Интересното тази сутрин беше, че като се качих традиционно на кантара показваше 51.8, при положение че вчера сутринта бях 53.1. Явно водната задръжка е на лице...
*Тези дни е страхотно слънчево напук на ниските температури, което много ме радва! И днес е Петък! Какво по-хубаво от това?
Лек и спокоен, но по-късно див Петък другарчета! Аааа и някой ще “празнува” ли събота Хелоуин? Идеи за визии? Аз още умувам...

Мнението беше редактирано от Sanya на 30.10.15 08:19.

казано от Ая Палачинкова на 29.10.15, 08:13:

Ая, каква мазнина му слагат?
(за натуралното питам)

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 30.10.15 08:00.

Ая Палачинкова

30.10.15
22:14

казано от Вероника Налбатска на 30.10.15, 07:59:

казано от Ая Палачинкова на 29.10.15, 08:13:

Ая, каква мазнина му слагат?
(за натуралното питам)

Доколкото знам палмова ,това беше преди,може и да са го променили не знам,но за тези 2та съм сигурна,че нямат :)

31.10.15
09:02

За 30.10.2015
ХРАНА
Закуска: пр.филия пълн хляб с крема сирене (30гр) и пушена сьомга (40гр) + пр.филийка с фъст.масло и киви (60гр)
Втора закуска: банан; зелен чай
Обяд: Сирене по шопски (200гр) + салата моркови и цвекло
Следобед: ядки микс кашу и бадем (20гр)
След тренировка 1 доза Protein Complex
Вечеря: повод за празнуване - 2 парчета наденица, 1 кюфте, много зелева салата и няколко фъстъка + доста вино

ТРЕНИРОВКА - Гръб + Трицепс
1. Скачане на въже 5мин + разтягане
2. Опити за набиране с побутване от другарче- 4х5 :D Просто не можете да си представите каква трагедия беше, не знам дали да го броя
3. Гребане с дъмбел на пейка - 3х10х5кг всяка ръка
4. Мъртва тяга - 4х12х15кг
5. Супермен - 3х20
6. Трицепс - пускане зад врат - 4х10х7кг
7. Кофички на пейка - 4х15
8. Стреч

*Вечерта празнувахме ставането за ВТОРИ път на един вуйчо :) Та ядох някаква скара, пих някакви вина, въобще не знам и как да ги смятам и т.н.  затова ще кажа, че със сигурност съм надхвърлила 1400ккал, които са ми лимит. Понеже изчислих, че калорийния ми оптимум е 1832, а за да съм в дефицит съм го свела до 1430, на колко време трябва да правя някво захранване? Като цяло се старая да водя някакво НВД, до колкото ми е посилно, но ако някои дни го карам на РБД пак съм доволна :)
*Смятайки ориентировъчно вечерята все пак съотношението В/Б/М изглежда доста прилично! Плюс едно фото с фон - неоправеното ми легло :D

31.10.15
10:41

Бедрата и корема са доста добре :P
И недей боса по теракота, ще настинеш! :D

казано от Енев на 31.10.15, 10:41:

Ми ако е с подово отопление ? :D

31.10.15
11:01

казано от Енев на 31.10.15, 10:41:

Време е май да покажа и малко ръце :D
Дааа, много лош навик имам да ходя боса...

31.10.15
11:51

казано от Sanya на 31.10.15, 11:01:

Време е май да покажа и малко ръце :D

Ръце, рамене гръб... задно бедро... :D

31.10.15
11:57

казано от Енев на 31.10.15, 11:51:

Ръце, рамене гръб... задно бедро... :D

Тия дни ще се постарая и това :)

01.11.15
09:10

31.10.2015 -
ХРАНА
Закуска: 1 ябълка + 55гр бисквити от овесени брашно, стафиди и канела без захар + 1/2 киви + 200гр козе кис.мляко
Втора закуска: протеиново трюфелче (мое производство)
Обяд: 200гр пил. гърди (печени) + 120гр нахут със зехтин и лимон + няколко кис.краставички
Следобед: 3 трюфела + 1/2 з.ябълка
Вечеря: 200гр пил.гърди + няколко краставички
По-късно: Хелоуин партееееее (party) (devil) - някой друг фъстък, тук там някое снаксче; 2 чаши вино
Тотал: 1 448 ккал - В 113г/ Б 129г / М 41г
ТРЕНИРОВКА - Пропусната (доста ми беше натоварен деня, предпочетох да не я пришпоря)

*Снощи беше готино, някакво доста приповдигнато, всеки в настроение. Много хора ще кажат “Това не е български празник! Защо да празнувам?” обаче аз със сигурност не  празнувам...Това си е просто забавен повод за пийване с приятели, за танци, самото приготовление на костюм/маска. Създава ти приятна емоция, тогава защо не? Аз съм  Дама Купа (nlove9) Пускам няколко снимки ;)
*Вече втори ден въпреки, че си лягам много късно се събуждам в 8:30. Направо ми се реве, как е възможно...
П.П. Оказа се, че да си снимаш сам гърба въобще не е лесно. Оказа се също така, че хич не мога да позирам :D Айде обещаното!

Мнението беше редактирано от Sanya на 01.11.15 09:11.

01.11.15
09:56

Да се включа по въпроса за фъстъченото масло - и аз купувам на Балчо и поне в съдържанието не пише да има мазнина  - ” печени смлени фъстъци ” - само това е ...., а като стойност за 100 гр. : 549 кал., 33,5% мазнини, 13,5% въглехидрати и 50,2% протеин - на мен ми се струва супер ок  :) ям го на закуска и това е единственото добро, което съм намирала на пазара - всички останали, които са ми попадали са с ужасно съдържание . .

01.11.15
10:00

А тези два вида, които споменаваш от къде ги купуваш ?

Ая Палачинкова

01.11.15
12:51

казано от Ани123 на 01.11.15, 10:00:

А тези два вида, които споменаваш от къде ги купуваш ?

На Белун си взимам от едно магазинче “Наистина” , а другия от пресечката след Халите посока Женския пазар :)

01.11.15
18:05

Днес ми е толкова заспал и уморен ден, напук на което пък доста пообикалях. Като се има напредвид, че въобще не съм спала, от там ми се яде повече (каква е тая връзка не знам), краката ме болят от стоене права цяла вечер и въобще не си починах днес. Днес трябваше да си направя тренировката за крака, но просто умората е голяма. Още се колебая да ходя или не, но везните клонят да си стоя в къщи. Мисля си да я направя утре,  съответно дните за другите тренировки ще се разместят, но какво че деня за гърди и бицепс няма да е понеделник, а сряда 8-) Тъкмо ми е по-лесно за изпълнение деня за Крака във фитнеса на работа, а уикенда в другата зала ще се падне Гръб (тъкмо ще ползвам скрипеца!)
ХРАНА
Закуска: 2 пр. пълн.филии хляб с фъстъчено масло и мед
Втора закуска: Протеин + добабка чиа семенца
Обяд: в Хепи - 4бр суши с краб, сьомга, филаделфия и сос с мента (~120гр) ; Градинарска салата (зеле, чушки, маруля, лук, гъби, моркови)
Следобед: чийзкейк с шамфъстък (blush) (headbang)
Вечеря: ??? Направо след всичката тази храна не ми се яде, но може салата зеле поне.

*Коремчето ми е подуто, пия чай от мента.
П.П. Всичко хубаво от снощи, но просто е ужасно как почти навсякъде по заведенията се пуши и просто снощи не се дишаше въздух в дискотеката, а цигарен дим. Толкова задръстена не съм се чувствала. Накрая просто усещах как почва дори кожата да ме сърби и просто си тръгнах (пак в приличен час към 3 ). И аз съм била пушач преди, но просто това не го разбирам!

казано от Sanya на 31.10.15, 09:02:

За 30.10.2015
Понеже изчислих, че калорийния ми оптимум е 1832, а за да съм в дефицит съм го свела до 1430, на колко време трябва да правя някво захранване?

Понеже виждам, че никой не е отразил въпроса ти ще си позволя да се изкажа :)
Според мен ако имаш един или два РБД дни на седмица не ти е нужно “захранване”. В такъв случай, ако приемем, че възстановяваш добре, може и без зареждащи дни.  Естетвено, ако се чувстваш много изморена и не можеш да възстановяваш от тренировките, можеш да си позволиш да заредиш с повечко калории, да речем веднъж седмично, но е трудно да се каже през колко време да го правиш. По-скоро е по усет.

02.11.15
18:14

Благодаря за откликването :) Ами то май тялото само ми подсказва, защото онзи ден просто умирах за нещо сладко...Неизбежно имам 1-2 дни на седмица, които се въртят около РБД, значи си ги броя като захранващи 8-)

Брой си ги, но не зареждай с нещо сладко. Нито зареждаш като хората, нито е добре за целите ;)

02.11.15
18:27

Равносметката за днес е много добра тренировка за крака, която ако бях направила вчера сигурно щеше да е пълна трагедия. Радвам се, че реших да почина вчера. Айде този път почвам с нея:

ТРНИРОВКА - Крака+Корем
1. 5мин скачане на въже + стреч
2. Клек - 4х12х20кг
3. Напади - 1х12; 2х10 с 2х10кг дъмбели
4.Глутеус ритник - 3х20 с тежест 2.5кг на всеки крак (редуване без почивка)
5. Плие - 3х15х15кг
6. Повдигане за прасец - 3х15 +10кг
7. Коремни преси - за горна част 3х20; извивки в страни с дъмбел 12.5кг 3х15
8. Планк - 2мин
9.Стреч

ХРАНА
1.Овесена питка от 1 яйце + 20гр овесени ядки + сол, копър, сминдух + отгоре моцарела (60гр); кафе
2. Муската от тиквички, от която обрах само тиквичките (беше кофти) + салата цвекло, морков, ряпа; 20гр чиа накисната, подлсадена със стевия и добавено киви и какао
3. Пилешки дробчета по селски (150гр) + салата цвекло и морков
4. тиква печена от стола (струва ми се че този път и бяха добавили захар (dull) )
5. 39гр бадем+кашу; Protein Complex 1 доза
1,172ккал  В 112г М 47г П 64г

Тази седмица съм втора смяна, ще се тренира преди обед.
Днес идваха дечица в лабораторията, на служители на Софарма по проект “Гордея се с труда на моите родители”. Правихме им различни цветни опити, плюс едно от любимите ми - “Слонска паста за зъби”. Беше много зареждащо, децата само викаха “Уааау, йеееее”.
Слонска паста за зъби - пробно

П.П. Оправих клипчето да е публично, че ми сигнализираха, че не е ;)

Мнението беше редактирано от Sanya на 02.11.15 23:18.

03.11.15
22:08

Значиии днес едва си сядам на дупето! Което доста ме радва :D Днес бе почивен от към тренировка, успях да свърша доста неща в къщи, включително и да си сготвя.Правих си бадемово мляко! Много ми беше интересно, не бях опитвала и си спретнах някъв половин литър...

ХРАНА
1.палачинка от 1 яйце +20гр брашно от тиквени семки (имаше интересен зелен цвят), с много интересно гръцко сладко от Коум Куад; 1 киви; кафе
2.няколко зрънца грозде;  “пица” с блат от карфиол, отгоре доматен сос, моцарела и кисели краставички (1/2 от пицата)
3. направих бъркоч от 20гр чиа с бадемово мляко и отгоре фъстъчено масло - изядох 2 лъжици и в кофата (много е тежко)
4. другата половина от пицата + салата зеле (150гр) + 1 пържено  кюфте; 30мин след това 3 блокчета шоколад 65%
5. докато пиша отчета ям кисело мляко с фъстъчено масло (giggle)

Гони си ме глад, навлязах определено в ПМС, усещам  и водна задръжка...Ама и това ще мине, както всеки месец ;) По тоя повод и по повод някак емоционалното ми състояние последните 2-3 дни мисля да си сипя чаша вино! Само да приключа с яденето ахахаха

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1