30.03.12
03:46
Здравейте, тренирам от 4 години и половина с известни прекъсвания.Храня се без да се ограничавам и качвам доста добре без да пия добавки, а за химия още не съм си и помислял.Когато започнах да тренирам бях 55 килограма и за година и половина станах 90.Сега съм 82 килограма висок съм 177 на 20 години съм и искам да кача дори и над тези 90, които бях но да са доста чисти защото тогава бях мазен и не се харесвах особено.Какъв хранителен режим би трябвало да спазвам за да качвам само чисти килограми?Благодаря предварително!По-здрави!
31.03.12
11:38
Мини гид за диетите при новаци
Мини гид за тренировките при новаци
Здравословното хранене - какво включва то?
Как да пазаруваме и да готвим планирано
Как да променим хранителните си навици
Как да си съставим хранителен режим за покачване на тегло
НВД - всичко за него или как да си съставим меню!
Колко чисто ще качваш зависи от размера на калорийния излишък, съотношението на макронутриентите, толерансът ти към храните, както и таймингът им на приемане. Главно от калорийния излишък.
казано от Тихомир Велев на 31.03.12, 11:38:
Мини гид за диетите при новаци
Мини гид за тренировките при новаци
Здравословното хранене - какво включва то?
Как да пазаруваме и да готвим планирано
Как да променим хранителните си навици
Как да си съставим хранителен режим за покачване на тегло
НВД - всичко за него или как да си съставим меню!Колко чисто ще качваш зависи от размера на калорийния излишък, съотношението на макронутриентите, толерансът ти към храните, както и таймингът им на приемане. Главно от калорийния излишък.
Така само сега ми кажи кой хранителен режим да ползвам...ВВД или НВД-ВМ за да мога да качвам и да изчистя мазнините в същото време.
31.03.12
17:27
казано от Nikeca на 31.03.12, 17:23:
...за да мога да качвам и да изчистя мазнините в същото време.
Това е малко вероятно да се случи, освен ако не влизаш тепърва в залата. Иначе най-близо до тази цел, макар и не точно същата, ще те отведът Leangains и Въглехидратната ротация.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 31.03.12 17:27.