13.11.15
22:12
Е, как бе, не беше ли 67? Извинявай, но съм изпуснала последните 10 :) Доста мускули имаш, но 80 кг са много за твоя ръст
13.11.15
22:25
А добрУтрО! Аз като казвам, че трябва да отслабвам, вие - тийнейджърски глупости били! Хак да ми е сега и новата страница изтипосана със срамотиите ми! :D :D :D
Знам, че са ми много. Обаче не мога да се стегна. Само се лашкам нагоре-надолу, ама пусто - все над 75 стоя. Факт ли! Фак ли! :D :D :D
( пък 67 може да съм била в началото на дневника :D, скоро обаче не съм била толкоз! :D )
Туй то - сега вече, ако от срам не се стегна! Никогиш няма да стане! (giggle)
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 13.11.15 22:31.
Явно ти стоят по друг начин 10 кила отгоре, защото на снимките изглеждаш супер и фит. Освен, ако не са снимките фотошоп, ама ай да не се заяждм (wasntme) :P :*
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 13.11.15 22:40.
13.11.15
22:49
казано от Кико Сан на 13.11.15, 22:40:
Освен, ако не са снимките фотошоп, ама ай да не се заяждм (wasntme) :P :*
Ахаххахахахаххах, Кико! :D
Дори нямам изтеглен фотошоп на компа. Само си купих книга, ма нищо не схванах `щот` съм много, ама много зле и с инглиша, и с компа, и с всичко! ОчевАдно само от ЙЕдИнИ разбирам! :D :D :D
Ама - мерси де! :)
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 13.11.15 22:50.
Злати, малко късно се включвам, но попаднах на една невероятна статия на мой учител по математика в СМГ, Републикански шампион по културизъм:
“За младите хора ще кажа, че до пубертета и малко след това културизмът трябва да се избягва. Има ред други спортове, плуване, ритане, тичане, за да укрепне костна система, сърце и т.н. за да може след това да се справи успешно с натоварванията. Бодибилдингът при пубертета при всички положения може да навреди на ставите. Костната система тогава расте, може да се стигне лесно до изкривяване, особено при неправилна тренировка. Тежките тренировки изчерпват хормоналната система. Хормоналната активност се концентрира върху мускулното развитие, а не върху половото развитие, умственото и растежа. Ако евентуално младежите решат да тренират и през пубертета, трябва да е съвсем леко, без големи натоварвания с основна идея да заучат правилно упражненията и да ги изпълняват точно.”
Здравко Петров
14.11.15
22:24
Безумен свят!... Дано душите на невинните жертвите в Париж намерят покой! (F)
Благодаря, Zozo!
Разбирам написаното, но няма да повдигам отново “болната” тема, че пак ще настанат едни разправии... пък аз каквато съм тънкообидна! :)
13.11.2015/петък
ТренчИто: тц! 20 минути пеша до работа. Обичайните пратки и кашони. И още малко мотане след работа. И толкоз!
МанджорлякОт:
Винаги когато много бърборя за диети и отслабване, точно в него ден се натъпквам с безброй простотии! (headbang)
Ама - изяла съм ги! Описани или не... все са си у търбуха ми, та:
закуска - овесени ядки (50гр) със стевия и канела + сурови лешници (20гр) + 2 ябълки (260гр)
междинно - някакъв микс от бирени фъстъци, печена царевица и малки чипсчета (100гр)
обяд - 2 филийки от някакъв протеинов хляб, намазани с “Екскуиза” 0,2% + 2 червени пиперки
междинно - 30-тина натурални гевречета “Тарали”
второ междинно у дома - 1 банан, сурови лешници, 1 тънък слайс пуешко филе + 2 тънки слайса гауда
вечеря - 3 печени на скарата пилешки крилца + домашна лютеница + домати с хим.сол + 2 ябълки + сурови лешници + 1 банан
сън ~ 7 часа
калориите - :D по-добре да не ги знам :D
~ 1,5 л. Вода + 1 билков чай
3 капсули рибено масло
Мърморосването:И макар, че е петък 13-ти, щерката така ми оправи настроението, че... :D
По немски ги препитвали кой какво прави в свободното си време. Едни четяли, други слушали музика, трети си оправяли маникюра, а моята хубостница казала, че вдига щанги! И дообяснила, че се запалила от майка си и че клекнала и станала с 80 кила (постижението й в четвъртък). И като настанал фурор! :D Впечатлила яко класа, та мълвата се разнесла и нагоре, в резултат на което един дванайсетокласник я завел да я показва :D :D :D на аверите си, че клякала с повече от тях! Туше! :D Беше безкрайно развълнувана и ентусиазирана като ми го разправяше! :D
И поредната “ретро” снимка. Гххх, не обичам като правя така или по-скоро - като не правя... снимки! (dull)
“A Funny Picture a Day Keeps the Doctor Away”:
13.11.2015 - Грижовно мече! Варненско! :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 14.11.15 22:26.
15.11.15
23:11
14.11.2015/събота
ТренчИто: без! Букавално си ни домързя с хлапетата, а хем бяхме станали. За сметка на това трамбовахме около 2 часа.
МанджорлякОт:
закуска - овесени ядки (50гр) със стевия и канела + 2 варени кокоши яйца с хим.сол + 1 ябълка (170гр)
обяд - 1 варена царевица от “KFC” ( съвсем прилично като за ядене от МОЛа :D )
междинно - печено пилешко филе (85гр) + домашна лютеница (70гр)
вечеря - поръчана от “Хепи” - (380гр) салата от киноа, спанак, домати, печен червен пипер, яйце, сирене и соево - горчичен дресинг (соев сос, горчица, оцет, захар, чеснова паста, черен пипер, олио) + (320гр) ризото с морски дарове - ориз със сьомга, калмари, скариди, червена пиперка, гъби,моркови, яйца, магданоз и чесън + много печена тиква ( повече от кило (blush) )
сън ~ 7 часа
калории - не ги знам колко
~ 1,5 л. Вода
3 капсули рибено масло
Мърморосването:
Ходихме на кино с хлапетата. Накакво лапешко фантазе. Ама ми беше интересно. И сълза пуснах! :D И не ядох начос, и не ядох глупости в МОЛа, ако не броим царевицата от KFC-то. Направо съм горда със себе си! :D Е, вечерта поръчахме готова храна, щото ме домързя да готвя, ама и тя не беше голямо зло, та... бива. :)
14.11.2015 - Окъснял... за(П)ек! :D :D :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 15.11.15 23:12.
15.11.15
23:41
15.11.2015/неделя
ТренчИто: с Vic и компания в двора на “Богоров”
Комплексът: отборен - по двойки, за време
Трябва да се направят общо 100 бърпита с набиране, като докато единия от отбора ги прави, другия навърта една обиколка от 200м на стадиончето. Като си изтича тичането се сменят и така, докато изпълнят бройката. Нашето време: 13:02. Малко много се задъхах и кашлюках после, ма биваше.
Накрая завършихме с преден планк на лакти 3х1 мин. планк / 30 сек почивка. Е те това вече ме довърши. :D
МанджорлякОт:
закуска - овесени ядки (50гр) със стевия и канела + 2 варени кокоши яйца с хим.сол + печена тиква (270гр)
обяд - 2 филийки от някакъв хляб с 50% лимецово брашно (60гр) + домашна лютеница (100гр) + 2 печени на скарата пилешки крилца + 60гр краве сирене + салата домати с хим.сол + 1 ябълка (280гр)
междинно - 10 фурми (115гр) + 1 хапка от шоколадовия мъфин на малкия
вечеря - миш-маш с кокоши яйца, краве сирене и печен червен пипер + 2 филийки от хляба (80гр) + 1 печено на скарата пилешко крило + малко домашни кисели краставички + малко домашно кьопоулу + 10 фурми + 1 ябълка
сън ~ 8 часа
~ 2680ккал (без тези от зеленчуците )
~ 1,5 л. Вода
3 капсули рибено масло
Мърморосването:
Много моткане днес. Сутринта на тренировка. Щерката доведе своя съученичка. Висока само 1,86! :D Моментът на запознанството на последната с Мия беше повече от култов! :D :D :D После да търсим заведение, в което щерката да си празнува ЧРД-то. Голямо обикаляне обикаляхме, всичко резервирано, а иде реч за след месец и половина. Уж се свързах с едни, да видим като отида във вторник, кво ще кажат. После на пазар, а вечерта на благотворителен концерт за набиране на средства за операция на приятел.
Не искам да ви натоварвам, но - Помощ за Иван и DMS IVAN на номер 17777.
Всяка подкрепа е от значение! Благодаря!
14.11.2015 - Я да видим кой изхвърли дядо Коледа на боклука?!? :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 15.11.15 23:44.
20.11.15
10:42
:) Все не сколасвам да драсна! Та... на бързо:
16.11.2015/понеделник
Без тренировка.
~ 1760ккал (без тези от зеленчуците)
17.11.2015/вторник
Тренировка в залата:
за време, 2 рунда от:
# 10 задни клека с щанга 50кг
# 15 обратни гребания на TRX
# 20 скока върху кутия
# 25 суинга до вертикала с пудовка 24кг
време - 09:38
~ 2030ккал (без тези от зеленчуците)
18.11.2015/сряда
Без тренировка.
~ 2420ккал (без тези от зеленчуците)
19.11.2015/четвъртък
Тренировка в залата:
- затвърдих си рекордчето на 65кг обръщане от земя :) на 67,5кг - зеро! :D
- пуш-преса максимум с 50кг. 60-те хич и не можах да си ги отлепя от раменете! :D
- комплексът за време, 6 рунда от:
# 3 обръщания от земя с щанга 40кг
# 3 пуш-преси с щанга 40кг
# 3 предни клека с щанга 40кг
# 6 колена до лакти
време - 08:47
~ 2880ккал (без тези от зеленчуците)
Хъ-хъ-хъ... апетитът ми прогресивно нараства! (headbang) :D
16.11.2015 - В очакване на звезди... :)
17.11.2015 - Вълчи живот... :(
Не можах да го снимам прав, ама си беше наистина жив вълк! Много красиво куче...
18.11.2015 - Обичам вА бе! :D Особено надписани с шоколад! :D :D :D
19.11.2015 - Как се пие вода от шепа! Показно! :D
Ейййй ама силна Злати :) Кефиш много, нали съм ти го казвала :)
С такива здрави тренировки и моя апетит ще е в небесата :)
Злати, браво! Супер яка си! Как няма да имаш апетит с тия зверски тренировки :) Аз с ядене добутвам до 1200-1300 калории дневно, само с бирата мога да ги докарам до 2500 (giggle).
31.12.15
14:23
Тъй...
Не съм писала от сума ти време и тя годината взела, че свършила.
до сега равносметки май не съм превила, ма нека тоя път да има! :D
Та... от началото, та до края на годината...
Имам трайно качени около 13 кг. Видях, че мога да се храня както трябва, но и се научих да прекалявам със сладкото. Отдавна си знам, че сънят и почивката са по-важни от тренировката. Но не мога да спра да беснея и да се ядосвам, че не свалям кг (а даже качвам). И не го приемам спокойно. Но не се отказвам, защото съм свръх вманиачена в това. :D
Целите: Да се опитам да се успокоя поне малко. Да спя повече. Да пия повече вода. Да чета всеки ден. Да снимам по нещичко всеки ден. Да почна отново да си водя дневника във форума, че сега няма от къде една справка да си направя...
А иначе спортната равносметка за 2015 е следната (става дума за единички):
преден клек - от 80 на 95кг (10.11)
заден клек - от 95 на 115кг? (23.09)
мъртва тяга - от 110 на 132,5кг (23.12)
лежанка - от 60 на 70кг? (10.07)
обръщане от земя - от 45 на 65кг (10.11)
тръстър - от 40 на 60кг (27.07)
пуш-преса - от 45 на 55кг? (24.07)
Постиженията с ?-ката са ми под въпрос, щото не съм на 100%-та сигурна, че Вик няма пръст в тая работа! :D А и като цяло - някои “рекорди” са зациклили още юли месец и до там. Казвам аз, че регресирам (dull), пък ми се смеят!
Целите: Идея си нямам какви да са! Честно! Не мисля, че ще стана по-силна. Да си ги повторя “рекордчетата” пък другото - добре е дошло!
А от новата година не знам какво започвам... Но очевадно има нужда от промяна... Може да е странна и не много редна, но за мен лично трябва де е драстична, за да проработи...
Е, пожелавам ви весело изпращане и отще по-весело посрещане! И умната! :)
01.01.16
23:35
01.01.2016/петък
За много години приятели!
За много успехи и много сбъднати желания!
Мечтайте. Поставяйте си цели. Преследвайте ги.
Ама умната! :)
Без тренировка днес.
Спах почти до 12 часа на обед.
Ядох варени яйца, свински пържоли на скара, маслини, домашна туршия, бял ориз с доматен сос, сурови лешници, парче домашна баница (падна ми се работата (dull), ще се гръмна :D), 2 парчета от нещо домашно, като тиквеник, ама с ябълки, няколко лъжички течен шоколад и няколко шоколадови трюфела. С други думи - пълна... липса на промяна :D, въпреки вчерашните новогодишни планове! :D
Явно пътят до моите цели ще да е много труден! :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 01.01.16 23:36.
казано от Златина Цонева на 01.01.16, 23:35:
2 парчета от нещо домашно, като тиквеник, ама с ябълки
Щрудел му се вика, Злати :D :D
За много години, добре дошла отново и успех в начинанията! ;)
02.01.16
22:17
:D Мерси, MasterChef Енев! :P
02.01.2016/събота (muscle) 1/366
Вчера се зазяпах в някакво фантазе, та до рано сабалян днес. В резултат пак станах късно, къмто 10.
Ядох... к`вото намерих... Разноооооообразно! :D :D :D
Продължавам да съм пълен Х относно това какво да предприема с грешките в манджорляка си...
А “великият” понеделник наближава! :D
Тренировката: следобед, в залата на Vic:
Отборно, аз и мъжО.
AMRAP 20 минути от:
- 6 Push Ups (истински)
- 5 DL с щанга 35кг
- 4 Hang Power Clean с щанга 35кг
- 3 Front Squat с щанга 35кг
- 2 Trusters с щанга 35кг
- 1 Push Press с щанга 35кг
Идеята на отборната “игра” е, когато единият извърти кръга от упражнения, да започне другият, и т.н., редувайки се, да избутаме :D 20-те минути.
Уловката е, че като хванеш щангата - не трябва да я пускаш, докато не си свършиш кръга упражнения.
Е, не можах съвсем. Третия или четвъртия рунд се обърках преди тръстърите и я пуснах долу. И си ми тежеше бая. Особено на тия бутащи над главата движения. Много ги мразя и хич не ми се отдават. С тия криви ръКи и рамене, току ме опъне или приболи нещо. (dull)
Резултатът: Аз - 8 кръга. Мъжо - 9. (swear) :D
2/366 - А после следновогодишна черпня и баница с късмети! Кросфитърски! :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 07.01.16 23:13.
03.01.16
23:00
03.01.2016/неделя
Само набързо, че отивам да спя! :D
Без тренировка.
Просто не можах да се самонавия да изляза на -10 градуса сутринта.
Въобще... едно начало дръпнах на тазгодишния режим - не е истина! :D :D :D
3/366 - И едно малко поздравче с първите варненски снежинки!
А иначе продължава да вали и трупа. Ще видим сняг... Поне за ден! :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 07.01.16 23:12.
04.01.16
22:47
04.01.2016/понеделник
Без тренировка днес. Само газене из пряспите докато сутринта мъкнах малкия към училище и после към работа. Но не се оплаквам. Много обичам! :D
Спането малко. Свърши почивката и пак се почна с ранното ставане.
Ядох варени кокоши яйца, печено заешко, свински врат с кисело зеле, сурови лешници, морков и червена пиперка, ябълка и доста печена тиква. Общо къмто 2690ккал. Прекалено много, но поне без тесто и захар. Може да не е голям напредък, но все пак е нещо...
4/366 - Мммм, да... прекрасен снежен ден, пък ние запряни в офиса! Гхххх...(devil)
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 07.01.16 23:11.
05.01.16
23:11
05.01.2016/вторник (muscle) 2/366
Тренировката:
надвечер, в залата на Vic:
Вработване на преден клек до PR от 1х100кг (party) :D
После вработване на KB Clean & Press с пудовка 16кг - пълен потрес! :D Омлатих се яко! :D
И явлението явно бе повсеместно, та Vic се смили или по-скоро ужаси и ни промени леко комплекса! :D
Та - AMRAP 12min от:
- 2 Front Squat с щанга 70кг
- 6 OH KB sweeng с пудовка 24кг
Вместих 10 цели рунда.
МанджорлякОт:
закуска - 2 варени кокоши яйца с хим.сол,
обяд - готвен свински врат (190гр) с кисело зеле
междинно - 40гр сурови лешици + 1 ябълка
тренировката
вечеря - 5 печени пилешки крилца, 60гр печено заешко, 2 моркова, праз, 1 банан
Общо ~ 1955ккал (без тези от зеленчуците) Много по-прилично, ма пак доста! Ама има надежда да изгрее слънце и на моята улица!:D
Иначе - снимах, четох (откакто ми подъри мъжО Kindle (inlove) за Коледа, ми е много по-лесно да си чета в автобуса към и от работа), малко малко вода съм пила, ма то ако няма издънки - няма да съм аз! :D Та - доволна съм!
5/366 - A сега аз и служебният Снежко ви пожелаваме лека и мека нощ! :)
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 07.01.16 23:11.
06.01.16
22:25
06.01.2016/сряда
Тренировката:
Без такава днес.
Само фигурно пързаляне по непочистените варненски тротоари. (dull) Алооооуууу! И пешеходци има на тоя свят! (devil)
МанджорлякОт:
закуска - 3 сварени кокоши яйца с хим.сол, 1 мандарина, 1 грейпфрут
обяд - готвен свински врат (215гр) с кисело зеле
междинно - 1 ябълка + сурови лешници (40гр)
второ междинно - гулия (земна ябълка)
вечеря - печени пилешки бутчета (250гр) + 3-4 печени червени пиперки с 1 с.л. зехтин и оцет + праз + 2 мандарини + сурови лешници (30гр)
Общо ~ 2090ккал (без тези от зеленчуците)
Явно нещо не смесих както трябва на вечеря и ще ми гръмне шкембето. (dull) :D
6/366 - И началото на поредния ми измислен “фото-проект”. :D Дано не трае ден до пладне както обикновено се случва при мен! (blush)
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 07.01.16 23:10.
казано от Златина Цонева на 06.01.16, 22:25:
Алооооуууу! И пешеходци има на тоя свят! (devil)
Амии пешеходци...Знаеш ли какво казват таксистите за пешеходците?
Щом е пеш ,значи не бърза ))))))))) :D
07.01.16
23:02
:D :D :D
07.01.2016/четвъртък (muscle) 3/366
Тренировката:
Вработване на мъртва тяга до 1х130кг и обръщане от земя до 1х60кг. Бахти ( упс (blush) ) и гравитацията дето я имаше днес. Нямат отлепяне тия щанги! :D
Комплексът: AMRAP 5 рунда от:
- 12 DeadLift с щанга 40кг
- 9 Hang Power Cleen с щанга 40кг
- 6 Burpee
Време: 11:49 Не съм доволна! :D :D :D
МанджорлякОт:
закуска - 2 варени кокоши яйца с хим.сол, 3 мандарини
междинно - 1 ябълка
обяд - купешко задушено пиле със зеленчуци (моркови, патладжан, тиквички, пипер, лук), мазничко (пилето така на око около 150гр), 2 червени пиперки
междинно - 1 печено пилешко долно бутче (60гр) + 1 червена пиперка
тренировката
вечеря - печена агнешка плешка (290гр) + кисели краставички + 4 мандарини + 1 ябълка
Общо ~ 1700ккал (без тези от зеленчуците) Тука съм доволна! :D
7/366 - Донт тъч! Че патиш! :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 07.01.16 23:06.
08.01.16
16:17
Да бе... само мрънка, мрънка и изведнъж като избухне!
казано от Вероника Налбатска на 08.01.16, 16:17:
Да бе... само мрънка, мрънка и изведнъж като избухне!
И на всичкото отгоре, цялото семейство избухва целокупно. Онзи ден, всички си подобриха рекордитe на преден клек, ама Златито тактично пропусна да го сподели (може би защото Цецо клекна с повече от нея :P)
Мнението беше редактирано от Vic на 08.01.16 16:38.
08.01.16
16:31
Дааа, определено това ще е причината - жегнало я е, че не е тя Терминаторът в семейството :))))))))))))))))
Ама нищо де, вие там тренирате здраво, следващия път тя ще бие мъжа си и така всички (или може би не?) ще са доволни.
08.01.16
18:22
Аз никога не съм доволна! Пък! :D
10.01.16
20:58
Тююю, не мога да сколасам да драсна два-три реда бе!
08.01.2016/петък
Тренировката:
без такава
МанджорлякОт:
закуска - 2 варени кокоши яйца с хим.сол, 2 мандарини, 20гр сурови лешници
обяд - печена агнешка плешка (215гр), 3 червени пиперки
междинно - 1 банан, 2 ябълки
вечеря - 210гр сьомга на скара, кисели краставички, 4 мандарини, 1 ябълка
Общо ~ 1640ккал (без тези от зеленчуците) Бива!
8/366 - Нещо разхладително? На филийка?!? :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 10.01.16 22:30.
10.01.16
21:43
09.01.2016/събота (muscle) 4/366
Тренировката:
Вработване на заден клек до 1х100кг.
На 110 краката ги станаха, но коремът изтърва и ме сгънаха напред, та ... зеро! :D
Комплексът: AMRAP 15 минути от:
- 3 Back Squat с щанга 70кг
- 6 1-Arm Swing с пудовка 24кг (дясна)
- 6 1-Arm Swing с пудовка 24кг (лява)
- 6 Alternating KB Push Ups
8 пълни кръга + 1 клек
Първоначално комплексът трябваше да е 20 минути (sweat), но както напоследък е видно, Vic доста ни надценява!
Добре поне, че после се смилява над нас! :D :D :D
МанджорлякОт:
закуска - 170гр печена сьомга на скара + 2 червени пиперки + 2 мандарини
тренировката
междинно - 215гр сушени сини сливи
обяд - 145гр печена сьомга на скара + 1 червена пиперка
междинно - 30гр сурови лешници + 1 ябълка + 1 банан
вечеря - 225гр печена наденица на скара + праз + домашна туршия от печен пипер, чесън, магданоз, мазнина, оцет + 10 маслини
Общо ~ 2500ккал (без тези от зеленчуците) Пак избухнах! :D
9/366 - Чета си!... И не съм нормална! :D :D :D
10.01.16
22:11
Така си е, Zozo! :D
10.01.2016/неделя (muscle) 5/366
Тренировката:
сутринта, в двора на “Богоров”, с Vic и компания:
Vic да ме беше гръмнал преди въобще да почнем! (headbang) (swear) :D
Комплексът:
3 км свински тръс :D, като на всеки 100 метра правим по 3 бърпита.
Мнооооого зле. Като не съм тичала от месеци, тръс-ът наистина си беше свински. И още към средата на комплекса ми се ревеше на глас! (dull) А Vic и Марто ме изпревариха само 3 пъти! (tmi) :D Добре, че не засичахме време!
МанджорлякОт:
закуска - 2 сварени кокоши яйца + 1 червена пиперка
тренировката
обяд - 160гр печена сьомга на скара + печени червени пиперки + 10гр зехтин + 20гр сурови лешници + 2 банана
междинно - 115гр телешки салам + 10гр луканка
вечеря - 5 печени пилешки крилца + малко парче (80гр) от пицата на домашните, която без малко да изгоря и беше като камИк :D + 150гр царевица от консерва + 2 бейби кисели царевички + 2 банана + 1 ябълка
Общо ~ не си знам калориите. Много ще са. Ама такъв зверски глад ме погна днес... не е истина! (blush)
10/366 - Да уйдисваш на тийнейджър и да си отглеждаш морков! :D :D :D
казано от Златина Цонева на 10.01.16, 22:11:
10/366 - Да уйдисваш на тийнейджър и да си отглеждаш морков! :D :D :D
Добре е да се уйдисва на тинейджърите :) Скъсяват ни живота с години, но пак си ги обичаме. Все си мисля, че ще дойде “видово време”.
13.01.16
07:09
11.01.2016/понеделник
Тренировката:
без такава
МанджорлякОт:
закуска - 2 варени кокоши яйца с хим.сол
междинно - 1 банан
обяд - 5 печени пилешки крилца, 1 червена пиперка
междинно - 1 ябълка, 3-4 парчета помело, 2 фурми, 10гр кокосово масло с малко какао на прах
вечеря - 240гр свински врат на тиган + домашно кьопоулу
Общо ~ не знам колко ккал
11/366 - Прическата ми сутрин! :D
13.01.16
07:18
12.01.2016/вторник (muscle) 6/366
Тренировката:
Вработване на тръстър до 1х60кг
Комплексът:
ЕМОМ 20 минути от:
- 1 тръстър с щанга 50кг
- 5 бърпита
МанджорлякОт:
закуска - 2 ябълки + 30гр сурови лешници
междинно - 2 банана
обяд - 5 печени пилешки крилца + 1 морков
междинно - 10 фурми
тренировката
вечеря - около 350гр задушени пил.дробчета с лук + кьопоулу + 7 маслини + 30гр сурови лешници + 3 банана (blush) :D
Общо ~ не си знам калориите.
12/366 - И замириса на пролет! (inlove)
15.01.16
12:43
казано от Златина Цонева на 13.01.16, 07:18:
12.01.2016/вторник (muscle) 6/366
Тренировката:
Вработване на тръстър до 1х60кг
Комплексът:
ЕМОМ 20 минути от:
- 1 тръстър с щанга 50кг
- 5 бърпита
Ох, този комплекс - душичката ми взе. Както не бях идвала от близо 20 дни, направо ми се стъжни живота, ама накрая бях доволна :)
15.01.16
18:28
13.01.2016/сряда
Тренировката:
без такава
МанджорлякОт: го не помня, ама много добре помня, че беше тотална осерация и омазвация.
То не бяха плодове, то не бяха фурми, имаше даже филии хляб с мед.
Голяма свинщина!
Общо ~ много ккал
Потресох се от себе си и реших, че за момента ще разкарам плодовете, защото очевадно прекалявам с тях, а това не е в плюс в борбата ми със сладкото.
13/366 - Плача! ;( :D
МъжО ми счупи чашата, ма и така ще си я ползвам. Пък!
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 15.01.16 18:29.
15.01.16
18:58
14.01.2016/четвъртък (muscle) 7/366
Тренировката:
Вработване на мъртва тяга: 5х30кг/5х40кг/5х50кг/5х60кг/5х70кг/3х80кг/2х90кг/1х100кг/1х110кг/1х120кг/1х130кг
Комплексът:
AMRAP 9 минути от:
- 5 х мъртва тяга с щанга 65кг
- 5 х странни лицеви опори (правя чиста лицева, после скачам с краката напред като за бърпи, скачам назад и следва следващата). По принцип идеята беше да са с бързо прибиране на колената към гърдите и връщането им обратно в началната позиция като едно движение, във въздуха, ма... убийте ме и не ме мъчете! :D
Резултатът ми: 8 кръга + 5 тяги.
Предпоследна! (dull) Последен беше мъжО! :D Ронииииии! :P
МанджорлякОт:
закуска - 3 варени яйца с хим.сол и червен пипер + 1 червена пиперка
обяд - 210гр печен свински врат на скара + 400гр сварено брюкселско зеле + 8 маслини
междинно - 40гр сурови лешници
тренировката
вечеря - манджорляк някакъв! :D В слоукука турнах кило и малко пилешко филе, 2 червени пиперки, 1 тиквичка, 1 лук, 2 моркова, 5-6 големи гъби, 4-5 скилидки чесън, соев сос, сол, черен пипер и... 2 с.л. кокосово масло! :D Домашните не се усетиха, но аз го надуших после в манджата. Не, че беше зле де! На мен си ми хареса! :D
Та от тоя ми ти бъркоч изядох около 1/5.
Общо ~ не си знам калориите.
12/366 - Снимко-питанка за ЙедИнИ! :D
Купих си ето това кокосово масло със заблудата, че е нещо като паста или тахан (каквото бях яла преди) и че ще мога да го ям с черпака! :D Да, ама не! Оказа си се живо масло. И въпреки, че мога да преглътна някоя лъжичка и да си го намажа на суратя, идея си нямам как точно да го изям! Та - хелп, плийз! Дайте идеи някакви с какво да си го меся, та да влиза по апетитно! :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 15.01.16 19:00.
15.01.16
19:43
Едното ми предложение е калорично - някакви сурови бонбони/барчета с ядки, сушени плодове, какао, кокосовото масло... ном-ном-ном :)
Друго: можеш да си мажеш кожата...
Иначе знам, че започва да се втечнява при над 25 градуса.
Мисля, че може да минава и термична обработка до 180 градуса (някой да ме поправи, ако греша), така че можеш да си готвиш месце, да задушаваш зеленчуци.
Аз правя с него веган маслени садки—стават страхотни и с аромат на кокос. (wave)