16.01.16
08:49
Идва ми идея за супер енергиина закуска от овесени ядки, малко мед, малко от това масло и примерно съвсем малко плод по желание. Хем, предполагам ще утоли глада за сладко, ако имаш такъв.
16.01.16
13:39
Благодаря, момичета! (hug)
15.01.2016/петък
Тренировката:
без такава
МанджорлякОт:
закуска - 3 варени кокоши яйца с хим.сол
обяд - 1/5 от вчерашния бъркоч
междинно - 40гр сурови лешници
второ междинно - остатъка от манджата
вечеря - 400 гр. салата “Поло” - микс зелена салата, рукола, каперси, пилешки бон филенца, чери домати, авокадо, моцарела, червен лук, дресинг (мазнина, оцет, подправки) + 200 гр. пилешки сърчица с масло и чесън (скатах готвенето и поръчахме манджа от една пицария)
Общо ~ не знам колко ккал
15/366 - One nut to rule them all! :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 16.01.16 13:40.
16.01.16
20:15
16.01.2016/събота (muscle) 8/366
Тренировката:
сутринта, в залата на Vic:
Вработване на заден клек: 5х20кг/5х30кг/5х40кг/5х50кг/5х60кг/3х70кг/3х80кг/2х90кг/1х100кг/1х110кг
Комплексът:
EMOM 20 минути от:
- 1 х заден клек с щанга 85кг
- 5 х набирания - моите с подскок и надхват
Резултатът: 20/20
Това съботите хич не са ми ден за тренировки. Винаги съм яко смарангясана и всичко ми тежи. (dull)
За капак и не спах следобед, че пооправяхме у дома... С други думи - тежък ден! :D
МанджорлякОт:
закуска - 3 варени яйца с хим.сол
тренировката
обяд - 1 цяло печено пилешко бутче + цяло бурканче (около 350гр) домашно кьопоулу
междинно - 50гр сурови лешници
вечеря - около 200гр печена на скарата наденица + 1 купа домашен доматен сок с праз + 4-5 печени червени пиперки
+20гр кокосово масло с малко какао на прах (което сложих да се смрази в камерата, че нещо... бляк! :D И не знам дали всъщност ще го изям)
P.S.: И защото искам да го изям :D му добавих и 1 ч.л. мед. И го изядох. Разтлано на тънко и замразено във фризера. Подсладено по-биваше. :D Важното е да го изядеш бързо, докато все още не се е отпуснало и поне малко прилича на шоколад! :D
Общо ~ не си знам калориите. Не ми се смята.
16/366 - Лимките на Limka :P :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 16.01.16 20:58.
16.01.2016/събота (muscle) 8/366
+20гр кокосово масло с малко какао на прах (което сложих да се смрази в камерата, че нещо... бляк! :D И не знам дали всъщност ще го изям)
Можеш да опиташ кокосово масло с мед и лимонов сок във фризер. 1:1:1 са пропорциите. Смесваш примерно по една с.л. от трите съставки и замразяваш за 10 мин. :)
Мнението беше редактирано от Елена на 16.01.16 20:20.
19.01.16
23:14
17.01.2016/неделя
Тренировката:
без такава
Докато не се стопли, носа си няма да покажа навън! :D
И без това цифкочът ми ще тече до май месец! (swear)
МанджорлякОт:
закуска - 170гр печена наденица + 3 печени червени пиперки
обяд - 50гр сурови лешници
междинно - 1 тава печена тиква (без нищо) Най-голямата ми тава! :D
вечеря - 1 печено пилешко бутче (цяло) + кисело зеле със зехтин и червен пипер + 50гр сурови лешници
преди лягане - 1 печено пилешко бутче (цяло)
17/366 - Очи...
19.01.16
23:18
Злати...следващия път като съм във Варна, те хващам да ме снимаш. Страхотен фотограф си! Ако и на твоите снимки не изляза добре, значи не ставам :D
Ще е голямо предизвикателство за теб, аз съм много нефотогенична!
19.01.16
23:19
18.01.2016/понеделник
Тренировката:
без такава
Разболявам се! (dull) А така да мразя. (swear) Бухам като хрепел, чак не мога да спя! Тюююю...
МанджорлякОт:
закуска - 2 сварени яйца с хим.сол
обяд - 1 печено пилешко бутче (цяло) + кисело зеле със зехтин и червен пипер
междинно - 40гр сурови лешници + 5 фурми
вечеря - 3 печени на скарата свински пържоли от котлет + кисело зеле със зехтин и червен пипер + 1 тава печена тиква (без нищо)
Край! Изядох си тиквата! :D
18/366 - ... и цвеКита! :)
19.01.16
23:31
Добре си ми дошла Алекс! Макар, че да ти кажа, “попаденията” ми са много инцидентни и често неочаквани дори за мен самата! :D
19.01.2016/вторник (muscle) 9/366
Тренировката:
надвечер, в залата на Vic:
Комплексът:
AMRAP 12 минути от:
- 5 х Inverted Row на TRX-a
- 5 х SDHP с пудовка 24кг
- 10 х Alternating Lunges с диск 20кг пред гърди (по 5 на крак)
Резултатът: 11 кръга + 5 гребания
Пак ми се обади болежката в рамото. А толкова дълго всичко си беше ОК. И не мога да бутам над глава, пред гърди, дори на лицевите го усещам. Фак! (devil)
МанджорлякОт:
закуска - 100гр печена наденица + кисело зеле със зехтин и червен пипер
обяд - 1 печена на скара свинска пържола от котлет (100гр готова) + пакет от замразените бейби морковчета (450гр)
междинно - 50гр сурови лешници + 5 фурми + 5 сушени сини сливи
тренировката
вечеря - 6 печени пилешки крилца + 2 варени яйца + 1 с.л. купешка лютеница + 50гр сурови лешници
Общо ~ не си знам калориите.
19/366 - Моят Birthday Beast! :D Да ми е жив и здрав!
20.01.16
09:02
Добре почваш деня - наденица с кисело зеле! :D :D Чаша червено вино що няма? :P
21.01.16
23:10
Кобре, имам опасно пиянство, та да се подкарам от сутринта! :D
20.01.2016/сряда
Тренировката:
без такава
МанджорлякОт:
закуска - 2 сварени яйца с хим.сол + 1 морков + 1/2 краставица
междинно - кутийка фурми ( къмто 200гр (blush) )
обяд - 1 свински котлет на скара (80гр) + 450гр сварени моркови, броколи и карфиол
междинно - 50гр сурови лешници + 40гр печена царевица
вечеря - 3 телешки пържоли на скара + 3 пилешки шийки от манджата на домашните + 1 парче шоколадов кекс + няколко лъжички Финети + 2 банана Грух! :D
Общо ~ много ккал
20/366 - Е... сбъднах го! :D Нагрухтях се с въглехидрати от сърце! :D :D :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 21.01.16 23:12.
21.01.16
23:43
21.01.2016/четвъртък (muscle) 10/366
Тренировката:
Вработване на мъртва тяга: 5х20кг/5х30кг/5х40кг/5х50кг/1х60кг/1х70кг/1х80кг/1х90кг/1х100кг/1х110кг/1х120кг
Комплексът:
3 рунда
3 минути AMRAP от:
- 1 х DL с щанга 100кг
- 3 х Burpee Pullup
- 5 х Box Jump
1 минута почивка между рундовете
Резултатът: 27+27+28=82 повторения (сборно от всички движения)
Хем не бързах, за да щадя ръката, хем въздух не ми остана. Тюююю... Голям зор! :D
МанджорлякОт:
закуска - 2 варени яйца с хим.сол
обяд - печено телешко на скара (165гр) + 2 моркова + домашна туршия от тиквички
междинно - 30гр сурови лешници + парче от някакъв шоколад Milka Collage (10гр)
тренировката
вечеря - 5 печени пилешки крилца + домашна туршия от тиквички + 2 с.л. купешка лютеница + 2-3 лъжички чийз-кейк + 1 банан + 4 дребни мандаринки + 4 шоколадови бонбона :D Олях се!
6 дни изкарах без никакви купешки сладости и тестяни простотии, ама през 7-мия и 8-мия си наваксах едното хубаво! :D
Общо ~ отново много калории.
21/366 - Направо замръзнах, браааат! :D
24.01.16
20:42
22, 23 и 24.01.2016/петък, събота и неделя
Тренировката:
без такава
МанджорлякОт: Безпаметно готвене и безпаметно ядене! :D
Петъкът въобще не го помня. Помня само, че ме болеше дясната ръка в сгъвката на лакета. Направо не можех да я опъна. Мускулна треска ли имах, друго ли, не знам, ама се оправи, това е важното.
В събота вечерта посрещахме гости. Специални! :) Vic, Миленка и хлапетата + брат му на мъжО с етървата и племенника. Цял ден чистя и готвя. И както виках, че не се шашкам, накрая бая се бях гипсирала! :D Бе, всички казаха, че добре са станали манджите, ма... да взема да им повярвам, а? :D Ама пък от липса на емоции не можем се оплака. Бая се посмяхме ( на чужд гръб и задник :D )! А каква сурова веган торта беше направила Миленка. Е няма такова блаженство! (inlove) Няма вече и хапка! Ама и стол няма! :D :D :D
Днеска - дояждане на туй-онуй. Взехме си секцията за книги, дето си я поръчахме от Икеа. Сглобихме я, наредих си я. Голям кеф! Скоро ще ми стане малка и ще ми трябва нова! :D
Казано на кратко - минимум движение и максимум ядене, че и пиене на ментичка със 7up. Свински уикенд! :D
22/366 - На детето - творбЕтО! (inlove)
23/366 - Няма вече торта! ;( Миленкааааа - да направиш пак! А ние ще купим по-здрави столове! :D (нЪл` съм проста и забравих да я снимам докато я имаше (blush) или просто исках по-бързо да я изям :D )
24/366 - Before… and after! Книги приемам всякакви! :)
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 24.01.16 20:45.
25.01.16
20:42
Абе, да взема да питам нещо:
От доста време забелязвам, че ден-два преди да ми дойде цикъла, носът ми прокървява. В смисъл - не, че ми тече кръв от носа, но в секрета (когато се духам) има кървави повлекла. И това си е съвсем редовно и ежемесечно. Буквално мога да си сверявам часовника, дет се вика. Не ме притеснява, но ме озадачава. Идея някаква защо може да се случва?
25.01.16
21:08
Ахахаххахаххаахахахахахаахх, малеееееееее, така ме разсмя! Не е истина просто!
Благодаряяяяя! Подмлади ме минимум с 10 години! :D
Казано на български - Фаст фууда ,синдрома на биполярното разстройство ,когнитивните функции на стабитуларния апарат и повишената влажност на въздуха карат цифкоча да епистаксистира ,в следствие на което се появяват периоди на повишено капилярно налягане и възобновяване на социално-пубертетните чувство на нервност, треперене, мускулно напрежение, изпотяване, замайване, сърцебиене, световъртеж и епигастрален дискомфорт, безпокойства и мрачни предчувствия.
Не е страшно - ще се оправиш ;)
02.02.16
13:40
Митак :D, освен че ме нарече лакома, шизофренична, инфантилна и черногледа откачалка, нищо друго не ти разбрах! :D
Ма... ша са оправя! :D
03.02.16
22:21
26.01.2016/вторник
- вработване на обръщане от земя до 1х50кг
- вработване на тръстър до 1х40кг (те тука ме заболя ме рамото)
- 25 обръщания от земя с щанга 30кг
- 50 задни клека с щанга 40кг (без да оставям щангата, раздишвах с нея на гръб)
- 4х15 задни клека с щанга 40кг
28.01.2016/четвъртък
- вработване на заден клек 5х20/5х30/5х40/5х50/3х60/3х70/2х80/2х90/1х100кг (сгънаха ме)
- без гонене на време - 18 х 1 заден клек с щанга 80кг + 10 руски суинга с пудовка 16кг
31.01.2016/неделя
- 50 метра тичане - 5 скока на стена около 65см - 50м тичане - 10 напада (общо, със смяна на краката) - 50м тичане - 10 клека СТ - 50м тичане - 10 напада (общо, със смяна на краката). Това се повтаря 10 пъти. Т.е. общо 2км тичане, 200 напада, 100 клека и 100 скока на стената.
02.02.2016/вторник
- вработване на преден клек - 5х20/5х30/5х40/5х50/1х60/1х70/1х80кг
- ЕМОМ 20 минути:
1 мин. - 7 предни клека с щанга 40кг
2 мин. - 10 руски суинга с пудовка 32кг
Вече 9 дни се храня невероятно прилично ( като за моите възможности :D ). Прегреших само в събота с 1 съб в МОЛа + 1 средна кола-лайт и 1/3 от малката кутия с пуканки в киното. Пия си рибеното масло. Опитвам се да пия повечко течности, ама май ми се събират не повече от 1,5-2 литра. Малко... И тренирах само за гъз и краци, щото нещо си контузих рамото. Нещата отминават вече...
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 04.02.16 22:45.
04.02.16
22:45
04.02.2016/четвъртък (muscle) 15/366
Тренировката:
Вработване на мъртва тяга: 5х20кг/5х30кг/5х40кг/5х50кг/5х60кг/3х70кг/3х80кг/3х90кг/3х100кг/1х110кг/1х120кг/1х130кг
0х135кг - дръпнах ги до колената и до там! :D
Комплексът:
7 рунда за време от:
- 2 мъртви тяги с щанга 80кг
- 12 планински катерача ( тук трябваше да са 6 лицеви опори, но за момента не мога да ги правя )
- 10 руски суинга с пудовка 24кг
- 12 планински катерача
Резултатът: 9:58
Бавничко! (blush) Ма... колкото - толкоз!
05.02.16
19:42
05.02.2016/петък
Малиииии, все едно 100 години тяга не съм дърпала.(tmi) Гърбът и задникът ми са на салата! :D Шопска! :D :D :D
И що ли да не е още по-гот и сутринта да не пристигне камион със стока. Разбира се без борд и разбира се - докато валеше дъжд. Та - може и да не тренирах днес, ма си отмъкнах на кашони, при това зачохлена като талибан.
А и апетитът ми днес гони горна граница! :D Върнах се толкова гладна от работа, че си забърках един качамак и си го изплюсках докато чаках да дойде време за вечеря! (blush) :D
На кратко - толкУз!
06.02.16
23:31
06.02.2016/събота (muscle) 16/366
Тренировката:
сутринта, в залата на Vic:
Вработване на заден клек до скромните 60кг. Отдавна съм се убедила, че събота не е моят ден за напъване! :D
Комплексът: Интервално - 20 сек : 20 сек = работа : почивка; 5 рунда от:
1. Заден клек с щанга 50кг
2. Преден планк на лакти
3. Странични прескоци на опънато на земята въже
4. Преден планк на лакти
5. Руски суинг с пудовка 24кг
6. Преден планк на лакти
7. Гребане с пудовка 16кг (редувах по 5 на ръка)
8. Преден планк на лакти
9. Въртене на българска торба (..... кг)
10. Преден планк на лакти
Пак имаше малки корекции за моя милост и непрекъснато си обърквахме поредицата - събота сутринта беше все пак! :D Та се наложи да направя 3-4 извънредни планка. Ма не се оплаквам хич!
Не се оплаквам и, че яко заредих с манджа. Не съм яла боклуци, ама пък ядох доста други неща. И доста печено пиле, и тахан, и няколко банана, и доста лешници, и варени яйца. Просто след трена бях ужасно гладна, а и като не можах да дремна следобед и то... отече! (wasntme)
А утре надвечер ще ходя да ме понамачкат заради рамото, да видим к`во ще извади фокусникът от цилиндъра! :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 06.02.16 23:32.
07.02.16
22:58
07.02.2016/неделя (muscle) 17/366
Тренировката:
сутринта в двора на “Богоров”
Отборно - аз + двете хлапета (те работеха едновременно)
100 бърпита (редуваме се 5 на 5, докато станат общо 100) - моите без лицева,
последвани от 1 обиколка (200м) ходещи напади (редуваме се на 6 напада + 3 чисти лицеви, а аз отново бърпита без лицеви)
Синковеца много кефи вече, защото от две тренировки прави чисти лицеви. До сега пазил тайна, за да не го юркат! :D А на мене ми се подпалиха кълките. Накрая вече едвам подскачах на бърпитата. С тия кекави ръки, задника и краците ми яко го отнесоха! :D
Днеска пак ядох доста. При това ядох и простотии. От утре, от понеделник ( да живеят клишетата! :D ) ще има някои промени.
И ходих на масаж. Много забавно нещо. И туй малкото човече какъв хват има, направо ме разби! Като ми натисна определени точки, свитики ми излязаха от очите! :D И пак ще ходя. И на сауна трябва да взема да отида. А ако се науча и да се разтягам както трябва, може да живея с орлите! :D :D :D
10.02.16
07:24
09.02.2016/вторник (muscle)18/366
Тренировката:
Вработване на... нищо общо взето... :(
Няколко обръщания с 20-30кг, колкото да видя, че не става. Няколко предни клека до 60кг, за да видя, че и това не става...
Комплексът: в отбора на потрошените ( съвсем различно от това на всички останали (dull) )
AMRAP 20 минути, отборно, редуваме се с партньора.
Моите кръгове - 24 броя, от 12 планински катерача (по 6 на крак) + 8 мъртви тяги с щанга 30кг + 7 задни клека с щанга 30кг
Партньорът ми - и той 24 кръга, ама от други неща.
Хвана ме депресията и съм крива, крива...
10.02.16
10:10
Нищо де, лека полека, упорито и ще задобрееш. Цяло къща въртиш, на работа ходиш и в спорта ще потръгне.
С храната как си? Аз се опитвам да се окопитя и пак да започна да свалям.
Нищо де, лека полека, упорито и ще задобрееш. Цяло къща въртиш, на работа ходиш и в спорта ще потръгне.
...
Теди,
Злати е предостатъчно добра в спортно отношение. В случая не е въпрос на задобряване, а на търпение да отшуми дразнеща травма (вероятно възпален нерв), която я ограничава в повечето бутащи и дърпащи движения.
10.02.16
18:26
О, не знаех. Бързо възстановяване, Злати!
10.02.16
20:40
Благодаря Теди!
И на тебе Вик!
Търпение... е те на това нещо ми е най-трудно да се науча по дяволите! :D
И тая седмица ща-не ща - няма да тренирам (dull), щото правя-струвам - не си оставям ръката да почине, а така не бива.
Само ще вървя и толкоз...
10.02.16/сряда
Без тренировка.
1,5кг пеша сутринта + 3км след работа
Туй то.
И?
Пропуска. Прочетох го У сураттефтера :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 18.02.16 22:35.
19.02.16
21:38
И....
Дъртакис, к`во да кажа! :D
То верно, че вече съм във възръста на “ако нищо не ме боли сутрин - значи съм умряла”, ма...
Боли ме рамото, някъде си отпред. Болката е странна и не мога да я локализирам. Сякаш се мести по ръката ми, щото от рамото понякога слиза надолу чак в сгъвката на лакета, че и по-надолу. Не ми пречи на живота и ежедневните занимания. Не е нищо остро и нетърпимо, не ми ограничава движенията на ръката, но ме дразни защото непрекъснато усещам нещо. Просто не е като другото ми рамо. А още повече ме дразни, че не мога да правя лицеви. И не мога да тренирам нищо за горна част. Не ме дразни само, че не мога да правя тръстъри, щото и без това ги мразя. :D
И не тренирам, щото ми писна да правя неща само за гъз и краци. Станах като Ники Mинаж вече! :D
Ама и файда видях от цялата работа, щото взех да ходя на масаж (при физиотерапевт). И взе, че ми хареса. След първия път имах мускулна на гърба, чак не можех да си събера плешките. :D Имала съм някакви блокажи (не, че знам к`во значи това) по прешлените на гръбнака, ама предния път успя да ми ги изпука. Ама пък все още не мога да се отпускам както трябва. Все стоя като за старт напрегната! :D Голяма съм откачалка! Чак ми се смеят! :D
Мажа се с магнезиево олио и силно се надявам да не се наложат някакви илачи или не дай си боже инжекции. Иначе, може би съм с една идея по-добре, ма... все още не съм си както бях, а бая се проточи...
Иначе друго интересно май няма. Опитвам да се храня чисто. От седмица твърдо избягвам сладкото (плодове ям) и купешките тестяни неща (правих си содена питка от лимецово, оризово и нахутено брашно и ядох лимецов квасен хляб). Опитвам се да огранича рязко месото, до това да ям само домашно такова, когато се появи от село! :D За сметка на това ям краве сирене. Ям и яйца и риба. И гледам да ям повече зеленчуци. И дори готвих два дни подред! :D :D :D
С водата не ми спори много, особено когато е студено, ма се напъвам + някакви ми ти там инки и чайове.
Но най-вече се опитвам да съм малко по-спокойна и да си давам малко по-висока самооценка, че съм особена в това отношение.
А нещата си ги описвам, ама в един блог-дневник, за мене си...
Тук ще пиша, когато няма за какво да мрънкам и има тренировки, поне някакви, за описване ( това в духа на разбунените в последно време форумни духове :D )
И....
Дъртакис, к`во да кажа! :D
То верно, че вече съм във възръста на “ако нищо не ме боли сутрин - значи съм умряла”, ма...
Боли ме рамото, някъде си отпред. Болката е странна и не мога да я локализирам. Сякаш се мести по ръката ми, щото от рамото понякога слиза надолу чак в сгъвката на лакета, че и по-надолу. Не ми пречи на живота и ежедневните занимания. Не е нищо остро и нетърпимо, не ми ограничава движенията на ръката, но ме дразни защото непрекъснато усещам нещо. Просто не е като другото ми рамо. А още повече ме дразни, че не мога да правя лицеви. И не мога да тренирам нищо за горна част. Не ме дразни само, че не мога да правя тръстъри, щото и без това ги мразя. :D
Злати, иди на доктор една снимка поне да ти направят. Вярно, че не е като ЯМР-то, ама все пак се вижда нещо. И аз сега съм с травма в дясното рамо и то точно отпред и в понеделник ще врънкам доктора за ЯМР. Физио със сигурност ще има, само не знам къде ще го вместя в работния ден :)
Ще правим краци до откат (giggle)
21.02.16
14:01
E, може ли да съм такъв чук и абсолютен карък и без да тренирам ръце, да си пречукам отново дясната! :D :D :D
Скачах на стената в двора на “Богоров” и направо си смъкнах кожата на двете от кокалчета на пръстите! Явно са ми мнооооого дълги ръцете! Като на маймун`! :D :D :D
21.02.2016/неделя (muscle) 19/365
Тренировка сутринта, в двора на “Богоров” с Vic и рехава компания :D
Мойто - по-различно (dull), то се знае.
AMRAP 15 минути - нарастваща стълбица 1-2-3… от:
- скок на стена около 60-65см
- някакви крънчове на ръбчето на стеничката (без да се подпирам с ръцете)
- редуващи се напади (тук другите правеха лицеви)
Докарах ги до 10 кръга + 11 скока + 11 крънча + 10 напада (по 5 на крак). Останалите напади от кръга си ги довърших извън времето.
Zozo, дупе да ни е яко, дет ` се вика! :D А за рамото, говорих с масажиската, ще му дадем още 1 седмица, че сега го мажа с някакво мазило и после вече, ако няма промяна - снимка и т.н.
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 27.02.16 11:47.
28.02.16
14:08
23.02.2016/вторник (muscle) 20/366
Надвечер в залата... За какво ли ходя, като нищо не мога да правя като хората... (dull)
Някакви опити за клекове, похендрена високо на две платформи, с пудовка увесена на кръста. Неудобно, странно и не много успешно.
И някакво нещастно подобие на комплекс.
EMOM (30 секундни интервали):
- 30 рунда от по 5 руски суинга с лявата ръка, с пудовка 16кг.
Резултат: 30/30 (150 суинга).
28.02.2016/неделя (muscle) 21/366
Сутринта в двора на даскалото.
Загрявка - стави, подскоци, тичане, совалки
Комплексът:
5 големи рунда, всеки от които се състои от:
- 400м тичане
- 3 х (10 коремни преси + 10 клека СТ)
Никаква сила за нищо нямах. Никаква бързина...
Другата седмица съм на преглед при невролог. Така съм се спекла и притеснила, че чак ми се реве. Вкарвам се в някакви филми с моите притеснения и черногледство... Отвратителна работа...
Да се минава, да ми казват че за нищо не ставам вече, да лягам и да мра! (dull)
Да му се не види и тъпанарщината значи!
Да му се не види и тъпанарщината значи!
Толкова лесно ли се предаваш Злати ??? Това не си ти ??? Я се стегни (muscle)
Горе главата, всичко ще мине, търпение му е майката :*
Да му се не види и тъпанарщината значи!Толкова лесно ли се предаваш Злати ??? Това не си ти ??? Я се стегни (muscle)
Горе главата, всичко ще мине, търпение му е майката :*
Е, Веси, човек може да си се оплаква и да мърмори и пак да не се предава. ;)
28.02.16
16:42
Толкова лесно ли се предаваш Злати ??? Това не си ти ??? Я се стегни (muscle)
Горе главата, всичко ще мине, търпение му е майката :*Е, Веси, човек може да си се оплаква и да мърмори и пак да не се предава. ;)
Не съм се предала, Веси! :(
Ама съм толкова страхлива и толкова мразя да ходя по лекари (за щастие ми се налага извънредно рядко, да не викам дявола!), че сега съм направо в шок и ужас! (dull) Все си мислех, че като не ме боли остро и като не ми пречи на движенията, и като не го товаря, в един момент ще мине от само себе си, ма не би! Мина вече месец, а подобрение йок! Пих милгама, пих някакаво нестероидно обезболяващо, мазах с арника, с диклофенак, с камфорова маз, ходих на масажи... Ми... все си е същото... GP-то без малко да ми обвини татуировката (swear), ма проблема е на другата ръка, та...
И нали съм паника, и чета из нета разни глупости, и се шашкам и си мисля все за най-лошото! Знам, че не се прави така, ма...
Е, ще стискам зъби докато разбера какво ми е всъщност и после ще му мисля за умиране! :D
Хххммм, бая време е минало, да. Моята болежка отмина...малко почивка уж, малко леки трен., повече игнор и тя взе, че ме остави.
Всичко ще е наред, стига чети тук и там, вредно е понякога ;)