Чакаме снимката да видим колко си як :)
Ти по снимките ли съдиш хората, колко са яки :D
Аз съм казал, че съм само визуално як :D, за сила има още доста какво да се желае, така че коментарът беше на място :D.
Мнението беше редактирано от Петър на 29.08.13 00:05.
Ако си тренираш сериозно, силата ще се качва, но пък и винаги ще има какво да се желае. :) Трудно ще можеш някога да кажеш “Ей сега вече съм много як!” :)
А на снимката си екстра - два реда плочки, фибри по рамото и то на почти сто кила лично тегло.
Чакаме снимката да видим колко си як :)
Ти по снимките ли съдиш хората, колко са яки :D
Прочети предния му коментар и сам ще си отговориш.
Впрочем подкрепям мнението на Боби, изглеждаш добре, но едва ли някога ще се задоволиш с получените резултати колкото и космически да бъдат :) Смело напред.
Мнението беше редактирано от Станимир на 29.08.13 09:42.
Браво, сигурно стоиш внушителен на живо, а на снимката рамената са като баскетболни топки!
Абе направо си си Genetics Freak отвсякъде - такава форма за толкова кратко време.... нереално направо.
А постоянно има някой във форума, който се изказва как към 100 кила и нагоре абсолютно няма как да е релефен човек...
Направо описвам храната, че не ми се смята(отдавна не се затормозявам със сметки)- в 1часа: 300 гр месо, 60-70 гр сланина,50 гр леща, 150 гр суров фъстък и салата (нищо не меря, но ориентировъчно), вечеря- 10 яйца, малко сланина, масло, салата и сирене. Предполагам, че около 3000 и нещо.
Мнението беше редактирано от Петър на 29.08.13 21:57.
Няма генетик фрикове тука наоколо, вервайте ми.
Хубава физика за този ръст наистина!!!, но за тия кила си слаб, немощен на лифтовете. Ти на 100кг. лично с толкова активна маса, ти трябва да къртиш мивки бе моя.
Казвам ти го, за да си на земята, защото гледам тука горе се превъзнасят хората бая, а то няма много за какво, освен за сериозното ти отдаване и желанието да се научиш.
Много е важно да осъзнаеш, че коментарите за техника не са ти НИКАК излишни, за да не се хвърлиш сега, окрилен от няколко коментара да се напъваш крив на бастун.
Помисли, как да си структурираш правилно тренировките и наистина помисли малко за фактора “максимална” сила.
Мнението беше редактирано от slavko на 30.08.13 10:46.
Трудно ще можеш някога да кажеш “Ей сега вече съм много як!” :)
Що бе, оня малкия симпатяга The Reem написа, че е постигнал всичко:)
Да, вярно е, че за килата съм си слаб, аз затова подчертах, че само изглеждам як, но е важно да се отбележи, че ходя на фитнес по-малко от една година. Ще видим как точно ще са тренировките, но мисля да почна 5х5 от днес.
Мнението беше редактирано от Петър на 30.08.13 10:03.
Не ме разбирай погрешно, аз ти се радвам много.
За година във фитнеса, имаш прилични постижения.
Чета ти дневника и се включвам, когато мисля че е необходимо и не само да ти хваля плочките и раменете, защото те са следствие от правилно и достатъчно трениране, което при теб засега явно е налице.
Мнението беше редактирано от slavko на 30.08.13 10:41.
30.08.13
10:43
Супер си Пешо... нямаш ядове... аз тренирам от 4години и половина но първите две години дори незнаех какво е мъртва тяга да не говорим да съм правил такива постижения за по-малко от година стаж... а и блузата на профилната ти снимка ме радва и ти препоръчах дневника!!
А постоянно има някой във форума, който се изказва как към 100 кила и нагоре абсолютно няма как да е релефен човек...
Еми няма как за съжаление. Освен със зоб ;) Или ако си над 190 см и с тежки кости.
30.08.13
10:45
Еми няма как за съжаление. Освен със зоб ;) Или ако си над 190 см и с тежки кости.
Алилуя за слагането под общ знаменател :D
Да, може и да може, ако това ти е професията, тренираш двуразово, можеш да си позволиш качествена храна и добавки....не се напиваш, не пушиш трева, не взимаш амфети, не мислиш само за ебане и джанти и т.н. отживелици:)
30.08.13
10:50
Е да де ама няма файда от цялата работа.... да предположим, че си над 100кг натурално релфен мрелефен... на състезание по културизъм тия на зоб в твоята категория ще са с 10санта по-големи баници и 15санта по-широки гърбове.... на състезания по трибой тия на зоб ще правят по 100кг повече трибой над твоя... реално погледанот живота ти е пропилян ... освен да постваш снимки във фейса друго няма да изкараш като плюс... :) За фитнес модел не е необходимо да си 100кила или над... малко преса и баници и айде...
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 30.08.13 10:53.
Да, може и да може, ако това ти е професията, тренираш двуразово, можеш да си позволиш качествена храна и добавки....не се напиваш, не пушиш трева, не взимаш амфети, не мислиш само за ебане и джанти и т.н. отживелици:)
Повечето фитнес модели го правят и пак не са над 100 кила. Дори и тези, дето само претендират за натуралност.
Мнението беше редактирано от Петко К на 30.08.13 10:51.
30.08.13
10:53
Петко, изказванията ти са от типа :
“Всички мъже са еднакви!
-А кой те е карал да ги пробваш всичките?”
Не че не си прав за болшинството, но приеми, че има и изключения ;)
на състезания по трибой тия на зоб ще правят по 100кг повече трибой над твоя...
Ко? Не ;)
30.08.13
12:26
И каква ти е файдата на теб да вдигаш супер много без да си на зоб... : ) даже по-кофти варианта е това да си натурален, да си по-здрав и да си на същото дередже като не го оценява никой...
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 30.08.13 12:29.
Какво ти пука кой какво оценява. За потупване по рамото и за евала не се живее, ще ти е готино 15 мин па ше забравиш, но пък да си най-добрия и да си го направил по твоя си начин, за това си струва да се труди човек.
А автора на дневника по-добре да се извини, че е изчистен на 100 кила при ръст 183, да каже, че го е срам от тялото му, не е нищо особено и сравнително целенасочена жена може да постигне същото за двойно по-малко време.
Ако си чист това е наистина впечатляваща физика предвид стажа ти. Пък даже и да забравим за стажа. Говоря чисто за визия, силата има много какво да се желае.
30.08.13
12:56
Голям си идеалист ти... не че е лошо де... щом никой не го оценява значи няма как да изкарваш пари с това великолепно и натурално тяло... а на магазина продавачките не дават хляб срещу хубава гледка а срещу пари :) ако иначе има кой да ти дава пари без да работиш ( защото трябва само да тренираш и ядеш стриктно и хубава храна ) и без да печелиш пари от реклами ( да има ползи за този който ти дава тия пари ) и т.н. значи си постигнал fitness paradise ... :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 30.08.13 12:59.
Брат ти ако си тръгнал да се храниш с тялото си по-добре емигрирай. Тук идеалист или не, няма да дръпнеш напред. В България хората които се занимават със спорт го правят за идеята. Просто някой като има по-чиста идея, да речем да е републикански, европейски и намкъв шампион по трибой и то натурално-супер! Така или иначе пари от тая работа в нашата държава няма да види и още по-добре, че е натурален, щот това значи, че не е хвърлял пари за зоб.
Това от всички се знае, махни културизма - и боксьорите, и борците, и който се сетиш вид спорт, нямат пари, освен футболистите, пък ако ще да си мият очите със химия. В България е така, та като ще правиш нещо за идеята, прави го както си ти е кеф на теб, ако ти е кеф и химия си взимай, ако това е твоят начин. Реално не са много спортове в които можеш да си конкурентен без химия и то главно в малките категории.
30.08.13
13:17
Е... тук си прав разбира се... но щом правиш нещата за кеф... значи трябва да работиш нещо... щом работиш нещо двуразовите и триразовите тренировки стават все по-непосилни времево... а и да са посилни сам разбираш как ще се чувстваш в самите тренировки... и тук усещаш ли как се отдалечаваме постепенно от ‘’над 100кг релефен’’ :) главно това беше темата... дори и да е възможно трябва да си обезпечен за много дълъг период от време като файдата е нулева в крайна сметка....
Като си натурален последното кето ще правиш е да тренираш дву и триразово ако имаш чисто визуални цели. А автора на дневника яде 2 пъти дневно и си прави силово ориентирани тренировки, просто се случило така, че станал 100 кг сравнително чист, поне съдейки по това което той е казал.
То и доколко човек като ги има тия средства ще тръгне да си прекарва живота в постигане на подобна цел е под въпрос, и какъв е смисълът от това, щом те не му носят средства, а трябва да влага средства в тях. Въпрос на приоритети предполагам.
30.08.13
14:41
Няколко пъти съм го казвал и ще го повторя за последно. Петър има една от най-добрата генетика, която съм виждал! Още е много малък, има малък стаж в залата, но ако продължава със същия хъс и тренира УМНО, всички ще му дишат във врата - особено философите във форума ;)
Защо Кристианчо обърна нещата на пари, състезания и т.н. нямам идея. Също така Петър не бил супер силен за килата си - ами какво значение има, ще стане, а и нали говорим за визия в случая с килата и релефа. Има си ги релефни и големи и са рядкост, защото доста рядко някой знае какво да прави натурално, за да се получи този “парадокс”.
Няколко пъти съм го казвал и ще го повторя за последно. Петър има една от най-добрата генетика, която съм виждал! Още е много малък, има малък стаж в залата, но ако продължава със същия хъс и тренира УМНО, всички ще му дишат във врата - особено философите във форума ;)
Подкрепям те с две ръце, един позитивен отговор, не като няколко поста над твоя, само да напада и да си търси оправдание за своите слаби резултати едва ли не. Не го познавам Петър, но браво за това което е постигнал за колкото и кратко време да е, а дори е да е по някакъв така да се каже забранен начин, така си е решил така е направил. Не мисля, че има нужда от злоба и как е невъзможно да се постигнат тези резултати за една година и последно стига с глупостите, дневникът на момчето се напълни с глупости.
Къде пък видя нападки и злоба? Всички сме съгласни, че 10 кг. за година, без да омазни много си е добро постижение.
Значи и аз да се включа малко. Доста пъти съм го казвал, а и който следи дневника още от началото знае, че не съм тръгнал от 0лата. 2 години и нещо си ходих на лостове и тренирах с дъмбели (8 и 20 кг) и имах добри резултати (тук може да се коментира за натуралното трениране с малки тежести и много повторения, защото при мен имаше резултат и то много добър- снимките са в началото на дневника). Добавки не съм ползвал до преди няколко месеца, какво остава за стероиди :D. Аз ако взимах нещо забранено- щеше да ме е срам само с тези постижения :D. Даже не знам откъде тръгна тая дискусия, просто споменах, че този от този креатин съм станал по-тежък и изглеждам як- нищо повече....
Мнението беше редактирано от Петър на 30.08.13 16:30.
Тя тръгна от моя коментар:) Направо кажи на Колето да ги маха тия всичките неща, защото те отидоха пак някъде в на майката дупката.
Ооо, адаш, ‘ич ни съ впрягай :D. Нали трябва да има да се прави нещо в петък следобяд в края на работния ден и твоя дневник, волю-неволю, е минал на прицел :D
Мнението беше редактирано от Петър на 30.08.13 16:32.