Свободни съчинения

Темата е заключена.
Прескочи до:

04.12.16
21:19

Здравейте!  :)
Сън:9ч.
Храна;
-половин ябълка, протеинови палачинки с фъстъчено;
-кисело мляко и извара, 100г. плодове;
-сьомга, кореноплодни с ленено, фпх;
-ябълка;
-патешко с броколи и манатарки; (на заведение за рождения ден на мама :) )
Общо: към 1550 калории, протеин: достатъчно

Движение:
7км. , кръгова,  плуване 20 минутки

Кръгова:
1. Загрявка на ставите,  въженце;
2. Три кръга от:
Клек 10@30
Тяга 8@40
Изтегляне от вис 10@20
Военна 10@15
Лицеви опори х8
Гребане с дъмбел 10@12.5
Американски подскоци х10
3. Въженце,  планк, разтягане

Послушах съветите и тягата наистина се получи по-добре. Мерси на всички отново. :) Не съм снимала, но усетих разликата.

Днес бяхме на спа с мама и кака за рождения ден на мама. Сауни, парни бани, плуване, а-у. Поглезих се. И накрая на заведението патешкото беше топ. Маслото ми се стори малко в повече, ама си го смятах :D
Mерих и една червена рокля. Беше много неудобна, но иначе е хубава... не си я взех.

04.12.16
21:35

Just Average ;)
Страхотна си ! Ако пък знаеха и колко си умна... :)

04.12.16
21:53

казано от ddd на 04.12.16, 21:35:

Ако пък знаеха и колко си умна... :)

Кои? :Д Заблудените сплитаджии ? :D
Шегувам се, момичето наистина изглежда умно. :)

п.п ddd, скарай се на Ади, лека й е била вчера тренировката, днес е имала сила за ръце и рамо. :Д

Мнението беше редактирано от Боян на 04.12.16 21:56.

04.12.16
22:11

Оо, мани я тази, много е дзвер :Д А и не смея... иска да ме пляска, докато Теди ме държи. Ще кажете “супер”, ама не знаете на мен какво ми е :С
Иначе, за да тренираш ръце не ти трябва сила, само време за губене ;Д

04.12.16
23:26

казано от Боян Д. на 04.12.16, 21:53:

казано от ddd на 04.12.16, 21:35:

Ако пък знаеха и колко си умна... :)

Кои? :Д Заблудените сплитаджии ? :D
Шегувам се, момичето наистина изглежда умно. :)

п.п ddd, скарай се на Ади, лека й е била вчера тренировката, днес е имала сила за ръце и рамо. :Д

Еееееее, бива ли така, Бобииии, веднага да ме топнеш :D :P

казано от ddd на 04.12.16, 22:11:

Оо, мани я тази, много е дзвер :Д А и не смея... иска да ме пляска, докато Теди ме държи. Ще кажете “супер”, ама не знаете на мен какво ми е :С
Иначе, за да тренираш ръце не ти трябва сила, само време за губене ;Д

“Човек, само когато знае какво му е, само аз си знам какво ми е!” - тей ли? :Д Не се оплаквай, младежо, че пляскането ще расте пропорционално с оплакванията :Д
А за ръцете си е така, ама си заслужава да загубиш малко време, за да ги видиш после как са напращели ... :D

И за да не спамя повече дневника на мацката да добавя нещо:
Много красива, умна, силна и енергична! Аз ако съм дзвер, гледайте само другото  Ади колко предстои да избухва и да дзверее (в готиния смисъл, де!)
p.s. И много ти ходи червено :)

05.12.16
18:43

Благодаря за комплиментите! :)
Боянски,  уточнявай коя Ади,  сума време се чудих на тоя коментар :D
Здравейте! (F)
Сън: 8ч.
Храна:
-крем от тиква, извара и фъстъчено с овесени ядки,  чиа и ленено семе;
-ябълка,  20г.  ядки;
-две малки мандаринки;
-риба тон*, фпх,  зеле и морков с ленено;
-кисело мляко с извара;
-яйца със сирене,  фпх,  домати с карфио и олио от гроздови семки;
-тиква с мед и орехи;
Общо: 1601 калории В:М:Б->130:50:160

Движение:
5км.  Кик-бокс;

*-Рибата тон си купих замразена.  Въпреки това е нещо съвсем различно от консервите... Ама много вкусна. :D

Мнението беше редактирано от Ади на 05.12.16 18:46.

05.12.16
20:28

казано от Just Average на 05.12.16, 18:43:

*-Рибата тон си купих замразена.  Въпреки това е нещо съвсем различно от консервите... Ама много вкусна. :D

От някой хипермаркет ли? Не съм попадала досега, а много искам да си метна пържолки риба тон на скаратаа ... :)

05.12.16
21:49

казано от RogueOne на 05.12.16, 20:28:

казано от Just Average на 05.12.16, 18:43:

От някой хипермаркет ли? Не съм попадала досега, а много искам да си метна пържолки риба тон на скаратаа ... :)

Lidl.  10лв.  за 250 г.  Ама не ми устиска... 
Иначе в София във фантастико съм виждала даже прясна.  (Въпреки, че до колко е прясна... Или до колко е риба тон :Д)

06.12.16
18:49

Храна:
-крем от тиква, извара и фъстъчено с овесени ядки,  чиа и ленено семе;
-ябълка;
-две малки мандаринки с фъстъчено;
-шаран, фпх,  цвекло и морков с ленено;
-кисело мляко с извара;
-яйца със сирене,  фпх,  домати с карфиол и олио от гроздови семки;
-две фурми с бадемова паста
Общо: 1601 калории В:М:Б->131:55:151

Движение:
9км.  Кик-бокс;

07.12.16
12:07

Доста често виждам прясна риба тон в Пикадили. Не съм я пробвала, спомням си, че цената беше ок (нито много скъпа, нито много евтина).

07.12.16
18:39

Храна:
-крем от тиква, извара, биволско кисело мляко и фъстъчено с овесени ядки,  чиа и ленено семе;
-ябълка и извара;
-две малки мандаринки;
-пуешка подбедрица, фпх,  зелена салата с олио от гроздови семки;
-кисело мляко с грейпфрут;
-яйца със сирене,  фпх,  червено зеле с моркови и ленено;
-три фурми с бадемова паста и сусамов тахан;
Общо: 1637 калории В:М:Б->140:57:152

Движение:
7км.  Кик-бокс;

Биволското кисело мляко е СТРА-ХОТ-НО :D

Мнението беше редактирано от Ади на 07.12.16 22:22.

08.12.16
18:48

Храна:
-крем от половин банан, извара, биволско кисело мляко и фъстъчено с овесени ядки,  чиа и ленено семе;
-две мандаринки и извара;
-пуешка подбедрица, фпх,  зеле и моркови с ленено;
-кисело мляко и тиква с мед;
-яйца със сирене,  фпх,  зелена салата с олио от гроздови семки;
-три фурми със сусамов тахан;
Общо: 1625 калории В:М:Б->138:55:153

Движение:
7км.  Кик-бокс;

09.12.16
19:43

Здравееейте :)

Днес ми е изключително позитивно и весело и храната беше хубава, и тренировката, въпреки че малко хаотична, според мен се получи и изобщо еднорози и дъги. :D
Храна:
-протеинови палачинки с крем от банан и фъстъчено;
-две мандаринки, извара;
-парче телешки джолан, ориз с праз и моркови; (10/10 comforting food)
-биволско кисело мляко;
-пилешко с гъби, лук и малко масло, зелена салата с олио от гроздови семки; 
-тиква с мед и орехи;
Общо: 1630ккал В:М:П=137:52:161
//Пак изтървах протеина много високо ама в последния момент промених плана с пилешко и..... Аме беше вкусно (devil)

Движение:
5км. Силова

Силова тренировка: //за жалост не кръгова, но така се получи; забравих да си сваля маратонките...
1. Разтягане, загрявка на ставите, въженце;
2. Клек 10,10,8,8,@30,35,35,35
  Тяга  10,8,6,6@40,40,45,45
  Военна преса 8,5,@20
  Тръстер  2х8@20
  Гребане с дъмбел 10@12.5
  Американски подскоци 4х10
  Лицеви опори 3х10
3.Планк, въженце, разтягане

Снимах тягата, пак правя същите грешки. Ади е права - избързвам. Миналият път като бях без обувки се получи по-добре... Ама тренировката ми хареса, правих всички упражнения със стандартен лост, което си беше ново за мен. Ето го клипът, но като цяло все същото. :) И утре е ден. (Неделя, утре е почивен :дд) Абе тъй сега като го пиша, почвам малко да се чудя защо толкова ми хареса тая тренировка... Може би заради клека, той беше звездата :D

Прилагам некачествени снимки на качествени мръвки и зеленчуци :D #novegan

Мнението беше редактирано от Ади на 09.12.16 19:45.

09.12.16
21:59

казано от Just Average на 09.12.16, 19:43:

...
Снимах тягата, пак правя същите грешки...

Стягай корема!
Избързваш наистина. Това хващане на лоста и мигновено тръгване за следващото повторение, не че е грешно, но при теб определено води до проблеми. Не събираш плешките и раменете ти увисват. Съветът ми е след като хванеш щангата не бързай, нагласи се, събери плешките и стегни корема, не избързвай да вдигаш таза, а тръгни с гърдите напред.

Както казва Илия изчакай преди да тръгнеш. Стегни си хубаво ядрото отпусни си главата не си извивай така вратът и натискай с пети те пода. Сложи си едни дискове ссъ стандартен диаметър  ( тези изглеждат малки) или сложи подложки да си вдигнеш малко височината на щангата. И не ги прави сякаш са по-принуда, а хубави стегнати повторения, никой не те гони...туй са мойте 50 стотинки дерзай!

09.12.16
22:35

Освен всичко казано от колегите- много са ти леки- затова ги лашкаш така :) И ставаш със задника нагоре много очебийно. Тягата и клекът не са упражнения за време, не бързай.
===========
Боже, миличка, колко си слабичка :) :*

Иван

09.12.16
23:17

Сложи едни евтини гуменки. Това са моите 15лв.

10.12.16
19:49

Здравейте! Утре ще се опитам наистина да изпълня всичко казано. Разбирам, но ми е малко трудно да го приложа. Съвети за повече от 15,50 :ДД  :)

Сън: 9.5ч.
Храна:
-оризовки с авокадо, домат и много извара; //избързах с авокадото :(
-телешки джолан, ориз с праз и моркови;
-биволско кисело мляко;
-нискомаслена моцарела и питчица от ленено брашно, суров карфиол;
-половин печена ябълка с орехи, канела, стевия;
Общо: 1616 калории В:М:Б->133:53:150

Движение:
8км.  пеша; 4км. с колело;

Не че ми отговаря по някакъв начин, но много хубава песен:

Мнението беше редактирано от Ади на 10.12.16 20:23.

11.12.16
18:33

Здравейте :)
Сън: 9ч.
Храна:
-протеинови палачинки с фъстъчено масло; мушмули;
-извара с кисело мляко;
-пъстърва, сладка царевичка, зеле с моркови, ряпа, магданоз и ленено;
-мандаринка, половин ябълка и фурма;
-яйца с пушена сьомга, домати с карфиол и олио от гроздови семки, малко нахутена питка;
-половин печена ябълка с орехи, канела, стевия;
Общо: 1630 калории В:М:Б->126:62:153

Движение:
8км.  пеша; кръгова; кик-бокс;

Кръгова:

1. - //забравих да загрея
2. Три кръга от:
Клек 10@30;
Тяга 8@40;  //Боса я правих и се опитах максимално да спазя всички съвети; Следващият път пак ще снимам;
Изтегляне от вис 8@20
Военна 10@15
Лицеви х10
Гребане с дъмбел 10@12.5
Американски подскоци х10
3. Въженце, планк, разтягане;

Майко, как ще се влача на кик-бокса. Тази тренировка сутринта направо беше вървене срещу собственото ми тяло. Не че съжалявам, че я направих :D
Цял ден учене, чистене, трениране, фотографии на приятелката. Уикендът уж е за почивка, а аз тогава най-много върша.

Мнението беше редактирано от Ади на 11.12.16 18:38.

11.12.16
18:44

Twenty one pilots ли чух? :) l-/

12.12.16
18:43

Храна:
-овче кисело мляко с извара и семена, мандарина;
-малка ябълка, извара;
-пъстърва, сладка царевичка, зеле с моркови, ряпа, магданоз и ленено;
-малка ябълка и лъжица фъстъчено;
-яйца с пушена сьомга, домати с карфиол и олио от гроздови семки, половин фпх;
-три фурми с бадемова паста;
Общо: 1636 калории В:М:Б->130:60:150

Движение:
8км.  пеша; кик-бокс;

13.12.16
18:52

Храна:
-овче кисело мляко с извара и семена, мандарина;
-малка ябълка, извара;
-заешка главичка, бутче и краче, зеле с моркови, магданоз и ленено;
-малка ябълка с орехи и бадемова паста;
-яйца с пушена сьомга, домати с карфиол и олио от гроздови семки, половин фпх;
-три фурми с фъстъчено масло;
Общо: 1650 калории В:М:Б->133:60:155

Движение:
5км.  пеша; кик-бокс;

14.12.16
18:29

Сън: 7.30ч.+1
Храна:
-протеинови палачинки с фъстъчено масло; мандаринка;
-малка ябълка, извара;
-заешко месо, дробче и бъбреци, зеле с моркови, магданоз и ленено,фпх;
-малка ябълка с орехи и бадемова паста;
-яйца с пушена сьомга, домати с карфиол и олио от гроздови семки, фпх;
-две парчета черен шоколад, орех;
Общо: 1650 калории В:М:Б->133:60:155

Движение:
5км.  пеша; кик-бокс;

Тази вечер на кик-бокса ще имаме спаринг с клуб от друг град. Ако има противник за мен, това ще ми е първият такъв извън моята зала.
Ще пиша как е минало. Пожелайте ми успех :D

14.12.16
19:12

Успех и да се пазиш!

И донякъде ти завиждам. Аз уви временно съм спрян от спаринги, нещо съм му крив на тренера :(

15.12.16
18:49

Сън: 6Това за мен си е фатална цифра хддд
Храна:
-извара, овче кисело мляко, семена; тиква с малко мед и тахан;
-малка ябълка;
-заешко месо, зеле с моркови, магданоз и олио от гроздови семки,фпх с авокадо и херинга;
-извара;
-тиква с мед;
-пилешки сърца с малко масло, домати с карфиол и олио от гроздови семки, фпх;
-половин банан с фъстъчено;
Общо: 1648 калории В:М:Б->128:57:151

Движение:
7км.  пеша; кик-бокс;

За спаринга вчера:
Много съм доволна от самия спаринг. Беше ми крайно полезно. Но не съм доволна от своето представяне. Едно от момичетата беше с европейска титла. И двете бяха доста по-едри от мен. Едната от двете ми е насинила лицето. Дори не съм се усетила.  Въпреки видимото физическо предимство на опонента  влязох в боя и направих, каквото можах. Успях да вкарам и някой и друг удар. Срещите бяха приятелски и няма отбелязани победители, но ако имаше, аз нямаше да съм сред тях.
Ядох бой, ама не беше много :D
Накрая се оказа, че второто момиче скоро ще навършва 12. Засрамих се. Тя изглежда по-голяма от мен! Ама много! И както заяви тренерката след разговор относно спаринга - Ами  стига мрънка и вземи се нахрани!
Та да... Ще трябва да позаякна. И като си дойдохме на думата - утре май няма да правя кръгова, защото съм на олимпиада по информатика след училище.  В неделя пък съм на олимпиада по математика - абе, тъй като гледам, май ще тренирам на Коледа, то не остава друго :D

15.12.16
18:57

Олимпиада по информатика, ти програмираш, а? ;)

15.12.16
19:04

Едната от двете ми е насинила лицето. Дори не съм се усетила.

Мен 2 пъти са ме насинявали и все го усещах. :D

Мнението беше редактирано от Боян на 15.12.16 22:41.

15.12.16
22:26

@Боян Да,  програмирам.
Хаха. Аз се радвам,  че не съм усетила.  Май е по-добре.  Лицето е съвсем леко маркирано,  но краката са цяла палитра :D
Гледах някакви клипчета,  една мацка пробвала да снима играта вчера.  Видеата са съкати,  но по това,  което се вижда,  не играя толкова зле,  колкото си мислех.  Не казвам,  че съм играла добре,  просто нищо толкова фатално.  :)

Мнението беше редактирано от Ади на 15.12.16 22:29.

15.12.16
22:48

казано от Just Average на 15.12.16, 22:26:

@Боян Да,  програмирам.
Хаха. Аз се радвам,  че не съм усетила.  Май е по-добре.  Лицето е съвсем леко маркирано,  но краката са цяла палитра :D
Гледах някакви клипчета,  една мацка пробвала да снима играта вчера.  Видеата са съкати,  но по това,  което се вижда,  не играя толкова зле,  колкото си мислех.  Не казвам,  че съм играла добре,  просто нищо толкова фатално.  :)

Аз си направих селфи след първото разкървавяване на носа, много се гордеех, беше си като “бойно кръщение” :Д Рамбо - първа кръв :Д
Синините по краката са си класика... А от блокиране на лоу кик да ти се схване мускула и да ти омекне крака... Как не можех да ходя после по 2 дни :D Обаче в момента на боя, сякаш нищо не усещах, яко адреналин... Ех, сега се затъжих за добрите стари бойни времена :))))
Развълнувах се от твоите преживявания на ринга, сигурна съм, че следващият път ще ги набиеш здраво :D :P (punch)

п.п. Пази само тая глава, че е твърде умна и хубава, за да яде бой :P

Мнението беше редактирано от RogueOne на 15.12.16 22:49.

16.12.16
11:45

казано от RogueOne на 15.12.16, 22:48:

А от блокиране на лоу кик да ти се схване мускула и да ти омекне крака... Как не можех да ходя после по 2 дни :D

Това може да стане от поемане, не от блокиране. Но вие сте кикбоксьори, нормално е да сте криви в техниката :D

16.12.16
13:12

Otварям и чета...момичета ,сини лица,разбити носове,лоу кикове...и си мисля:
Педал ли съм...какво ли????:D

16.12.16
19:07

Тръпка си е спарингът. //Каза Адриана с има-няма 3 спаринга опит 8-)
Сън:8ч. /по-бива
Храна:
-извара с кисело мляко, овес и ленено; парче тиква с малко мед и тахан;
-малка ябълка, мандаринка, извара;
-половин скумрия, зеле с моркови и олио от гроздови семки, оризовка;
-доза протеин, малък банан;
-яйца с ленено брашно; домати с лук и зехтин;
-три фурми с бадемова паста, малко тиква;
1630 калории -> В:М:П=135:57:152;

Движение:

Ходене 7km;

17.12.16
19:26

Сън:10ч.
Храна:
-извара с кисело мляко, овес и ленено; парче тиква с малко мед и тахан;
-малка ябълка, извара;
-половин скумрия, зеле с моркови и олио от гроздови семки, фпх;
-доза протеин, малък банан;
-яйца с ленено брашно; домати с лук, магданоз, чушка и зехтин;
-тиква с мед и бадемова паста;
1670 калории -> В:М:П=130:62:152;

Движение:

Ходене 3км, Колело 6км., Силова

Силова:

1.Загрявка на ставите; Въже;
2.Клек 10,8,8,5@30,35,35,40
Тяга 10,8,8,8,4@40,45,45,45,45
Военна 10,10,5@15,15,20
Лицеви опори 3х10;
Американски подскоци 4х10;
Гребане с дъмбел 10,10,5@12.5;12.5;15
3.Планк; Разтягане; Въженце

Снимах клека, но телефонът ми е изтрил всички клипове с тяга автоматично. защото има проблем с паметта; :/
Но ето 40ката на клека :D

17.12.16
19:51

Пак вадиш щангата наведена и на кръст. Влез под нея с двата крака, изправи се и тогава тръгни назад. Изпъчи си гърдите нагоре и ги дръж така през цялото време, тръгвай с тях нагоре. Погледа нагоре. Ратваряй колената навън още. :)
Видя ли, имаш сила за още, аз това няколко пъти ти пиша. :) Ако си използваш пълноценно мускулите, т.е се стремиш техниката да е правилна, ще се учудиш колко сила имаш. Хубаво е за кръговите от време на време да правиш тренировки като тази - не в кръг, да си тестваш максовете за бройки на определени тежести. Само че ако това е смисъла на днешната тренировка - да си тестваш и определиш нови тежести за кръговите, то 10ките преди най-тежката серия(която е и най-важната, ако целта е тестване и определяне на нови тежест), не е умно да ги правиш, само те изморяват.

Конкретно тази тренировка щеше да е по-умно(ако целта е тест) да протече нещо такова:
За клека - загрей с 2х5хЛоста само, после направи 3х30, 2х35 и сложи 42,5 примерно за бройка, като на бройката се раздаваш на макс.
После на тягата кръста вече е разгрят от клека - 3х40 и слагаш 47,5-50 за бройка, раздаваш се на макс.
На военната - 3х15, 1х20 и слагай 22,5 за бройка.
Предполагам щом гребането с дъмбел е основното упражнение за гръб, то не можеш да се набираш, или?(на гребането ако ще тестваш нова тежест за бройка, пак същия принцип - 3х13,5, 1х15 и взимаш 17,5 за бройка :) )

Мнението беше редактирано от Боян на 18.12.16 10:36.

17.12.16
20:33

+1 за Боян :) Разнообрази малко схемата. Харесва ми предложената от него загрявка. Ще ти даде загряване на мускула, подготовка за натоварването и психическа увереност.
Клякаш много дълбоко, но и много подвиваш таза в долна позиция- виж сама на 0,19 сек и 0,22 сек - първите 2 особено много. Може би трябва да поработиш над т.нар “мобилност” (която аз нямам и затова клякам само до хоризонтала)
Имаш много сила- ако не ги въртиш в кръгове - както каза Боян, може да клекнеш лесно с 50кг няколко пъти. Или поне пробвай да слагаш по-голямата тежест в първия кръг, за не в последния.
Много рязко клякаш, защо пропадаш така надолу?
А и друг въпрос- загряваш ли с лоста преди кръговете или направо почваш с 30 кг?

17.12.16
20:38

казано от Queen Cobra на 17.12.16, 20:33:

Имаш много сила- ако не ги въртиш в кръгове - както каза Боян, може да клекнеш лесно с 50кг няколко пъти. Или поне пробвай да слагаш по-голямата тежест в първия кръг, за не в последния.

Кръговете не смъкват чак толкова много тежестта. :) Затова и я питах няколко пъти дали смисъла на горната тренировка е тест на възможностите, за да вземе нови тежести за кръговете.  Иначе да, може да почнеш с по-голяма тежест 1ия кръг.

17.12.16
20:52

Да, тя е свикнала да тренира така и се е адаптирала. Имам предвид, че натрупаната умора след 3 кръга  влияе неизбежно на силата и не е удачно да оставя тежкото за  накрая.
Аз не разбрах- всичките 7 упражнения ли са в кръг или само клекът и тягата? Ако са само двете, е друго. Аз изхождах от идеята, че прави всичките 7 заедно.

17.12.16
21:02

казано от Queen Cobra на 17.12.16, 20:52:

Да, тя е свикнала да тренира така и се е адаптирала. Имам предвид, че натрупаната умора след 3 кръга  влияе неизбежно на силата и не е удачно да оставя тежкото за  накрая.
Аз не разбрах- всичките 7 упражнения ли са в кръг или само клекът и тягата? Ако са само двете, е друго. Аз изхождах от идеята, че прави всичките 7 заедно.

Горната тренировка не е в кръг, иначе в другите си ги прави всички 7 заедно. Но предвид, че само прави клек, тяга и военна, не е толкова тежка тренировката. Не прави  обръщане, пуш преси, още 1-2 вида тяга, гребане с щанга, изхвърляния и т.н, тоест обема й не е толкова голям и не включва много базови с нужда от стабилизация на ядрото.
Много важни са почивките между кръговете. Правил съм кръгове без почивка, с 2 мин почивка, с 4 мин почивка и установих, че най-много има нужда да почива ядрото - мен лично поне 2 мин ми трябват почивка за ядрото, за да не се кривя на клека и тягата.

п.п Не знам дали това мое мнение изобщо има смисъл :Д

Мнението беше редактирано от Боян на 17.12.16 21:12.

17.12.16
21:18

За мен има- да си обясня нещата. Надявам се не спамя излишно. :) Много рядко тренирам упражнения в кръг и мога да го правя само за горната част- гръб, гърди, все едно не се уморяват, докато при краката нямам нито сила, нито издръжливост да комбинирам базови - омекват буквално. Та затова ми е непривично и странно като казваш, че не губиш сила- при мен нещо не става. Може да пробвам всъщност и сега си водя бележки наум :)

17.12.16
21:26

Ами тренировката не беше кръгова с идеята да снимам (blush) , но и да поекспериментирам малко с килограмите. Това определено не са максове. Опитвам се да поизчистя техника, и така. Докато в кръга малко ги правя по default, просто забравям да мисля за всичките съвети. За това правя  разделените тренировки, да си осмисля съветите и да усетя упражнението дали го правя правилно. Пък понеже не съм много веща, да снимам, и вие да поправите, каквото бъркам.
Това сигурно звучи малко тъпо. Ама...
Относно клека - Кобре, не разбирам частта с кръста, иначе клякам дълбоко нарочно. И не знам, грешка ли е, че толкова бързо слизам до долу?
Колената по-широко, това ще го запомня.
А иначе, мерси за примерната загрявка, ама няма как да направя такива тежести. Дисковете са само 2,5 ; 5; 10 и 15 кг. При дъмбелите също вървят през 2,5…
Аз при кръговете усещам натрупана умора. :D И да, седемте упражнения са в кръг.
А иначе в кръг правя с едни готови лостчета (смисъл примерно самото лостче е 35кг) и ми е по-неудобно, та затова в кръгови ги правя с по-ниски килограми - защото само тягата ми е със стандартен лост... Просто не върви да събера 4 стандартни лоста, а аз съм бавна и докато разтоваря тежести са минали 5 минути;
————————————————————————————————————————-

Усещам как отчетът ще си остане на тази страница :Д

Мнението беше редактирано от Ади на 17.12.16 21:32.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1