Пудовки вкъщи

Прескочи до:

22.05.26
13:18

Много се радвам! Търпението е ключово за такова възстановяване, но добрите новини са важни. :) Говоря от собствен опит.

Иво, жив и здрав да си! Тоя хъс, дето го носиш е страшен!

Понеже баща ми има същата операция и са му казали никога повече в живота си да не вдига тежко и за 1 година се е състарил с 10, защото не смее да вдигне нищо по-тежко от 5 кила! Ама той е от това поколение, дето като му кажеш “фитнес” и си представя анаболен бидон с трансплантиран черен дроб.

22.05.26
14:23

Благодаря!

Не знам,дали има и друга причина,но ако е само операцията, този съвет да не вдига повече от 5 кг. е абсурден!
През първите 3-4 месеца, понеже е човек на години, добре, съгласен съм. Но и занапред в живота е....несериозно!
Казвай му, че това са пълни глупости (ако няма други заболявания, които да го ограничават) и да си живее живота спокойно 🙂

На мен ми казаха: първите 3 месеца до 3 кг. във всяка ръка.
Е,аз какво правех и колко вдигах в края на първия месец е друга тема 😁

В крайна сметка защо човек да се подлага на такива тежки и рискови операции,ако след тях ще се пази от всичко и няма да има пълноценен живот? Какъв е смисълът?!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1