Свинята СПАСКА. a.k.a. GeRy

Прескочи до:
Мила

04.08.16
13:20

Аз пък обичам да ги давам за другото дето се пие с монстъра - уиски и моркови. Монстърите на Герито ще ги хвърляме, в бутилки по морето!

04.08.16
13:27

казано от Мила на 04.08.16, 13:20:

Аз пък обичам да ги давам за другото дето се пие с монстъра - уиски и моркови. Монстърите на Герито ще ги хвърляме, в бутилки по морето!

Аз имам едно малко, сладко Gamo CFX 5.5. Много яко плющя по кенчетата с него :D :D :D

04.08.16
13:31

Къв монстър пиеш ? Белият е мн гуд . Яко ми дава на нощни смени :Д

04.08.16
13:50

Е, Гери, много се засегна. Не ми е било цел. Малко спам, нищо повече.
Разбира се, че са си твоите пари, нито ти ги искам, нито ти завиждам за тях.
Споделям си мнение, че като разполагам с повече излишни, няма да са за монстъри. Виж уиски хубаво по-може, както каза Мила. ;)
Наздраве да е!

04.08.16
21:30

казано от umad brah на 04.08.16, 13:31:

Къв монстър пиеш ? Белият е мн гуд . Яко ми дава на нощни смени :Д

Син и бял, ама отдавна не ми действат по този начин :D Само за кеф ги пия :D

казано от Queen Cobra на 04.08.16, 13:50:

Е, Гери, много се засегна. Не ми е било цел. Малко спам, нищо повече.
Разбира се, че са си твоите пари, нито ти ги искам, нито ти завиждам за тях.
Споделям си мнение, че като разполагам с повече излишни, няма да са за монстъри. Виж уиски хубаво по-може, както каза Мила. ;)
Наздраве да е!

И грам не съм се засегнала, просто както казах - разчета на парите ми и за какво ги харча го правя само и единствено аз ;)

А пък аз не давам пари за уиски и не го и обичам. Това е несполучлива ракия за мен, но виж ракия обичам :D :D :D

Мнението беше редактирано от Gery Grunge на 04.08.16 21:30.

05.08.16
13:28

уиски и моркови

Тая комбинация никога не съм я разбирал. За ония по островите да не говорим, сигурно и в кошмарите си не я сънуват.
Даже да не е с хагис, поне да е с нещо месно :)

05.08.16
14:40

казано от James Hinks на 05.08.16, 13:28:

уиски и моркови

Тая комбинация никога не съм я разбирал. За ония по островите да не говорим, сигурно и в кошмарите си не я сънуват.
Даже да не е с хагис, поне да е с нещо месно :)

Значи, ако има нещо месно, може и да се прежаля за уискито :D
И мен ме дразнят “мезетата” с него и за това предпочитам ракията :D Колко по-хубави мезета си имаме с нея :D :D :D

Мнението беше редактирано от Gery Grunge на 05.08.16 14:40.

08.08.16
11:56

Да взема да се отчета, че и без това забравих повечето неща :D

Сряда и четвъртък имаше и 1 шоколад със Стевия и Протеинова вафла G-Bar - 100гр., останалата храна стандартна.
Четвъртък отидох нахъсана да тренирам...
Клек - 1х12 - 40кг, 2х10 - 50кг, 4х6 - 60кг
Напади - 4х8 на крак - 2х12.5кг
Бедрено разгъване - 1х12 - 45кг, 4х10 - 70кг
И се вдървих като животно и тялото ми отказа и си тръгнах :(
==

Петък - Извара, зеленчуци, Овчарска Салата, Половин пица, Мешана Скара доста.
Тренировка - тц
==

Събота - Овчарска салата, 2 пилешки шишчета, 1 свинско шишче, Спагети Болонезе, Миди натюр, Зелена Салата, Сладолед Магнум,
малко Свинско Филе, малко Синьо Сирене, половин бутлка Розе :D
Тренировка - тц, цял ден на плаж :D
==

Неделя - 1 пилешка пържола от бут, 200гр. Пъпеш, 2 тиквички, 2 глави лук, 2 моркова - на грил + 250гр. Тилапия + 50гр. свинско, домати, 300гр. пъпеш и накрая не знам защо затапих със - 2бр. Корни с шоколад и 160гр. печени фъстъци.
Тренировка - тц

Хубаво си хапнах, починах си почти 4 дена... :D (толкова поредни дни без тренировки не съм имала от зимата :()
Да видим какви ще ги свършим тая седмица 8-)

Gogo

08.08.16
12:22

Ся ако кажеш, че мускулната на гъза те държи от четвъртък... :”)

08.08.16
13:08

казано от Gogo на 08.08.16, 12:22:

Ся ако кажеш, че мускулната на гъза те държи от четвъртък... :”)

Вече не знам на какво трябва да ти седна, животно такова :D (punch) :D

08.08.16
21:39

Днес - 08.08

Тренировка - Гръб

Пътека - 20 мин - 15 мин бягане - 11км/ч, 5 мин въревене - 6.5км/ч

Набиране успореден хват - 20

Гребане с щанга - 4х12 - 40кг
Тяга - 1х10 - 40кг, 1х8 - 50кг, 1х6 - 60кг, 1х5 - 65кг, 4х3 - 70кг
Мечка - 4х8 - 30кг
Гребане с дъмбел - 4х8 на страна - 20кг
Хамър - 4х8 - 60кг
Суинг до хоризонтала - 2х25 - 20кг

Е не мога 4ти път да отлепя тая тяга, да го еееее..... (envy)

Пътеките бяха заети и от чакане ме домързя и не правих още кардио :D
—-

Храна
- 500гр. пилешко (г.с.), домати, краставици, тиквички, моркови, лук, 100-150гр. Тилапия.
Много вода, много кафе, много монстър, 1 бцаа :D

Ако има още - утре ;)

Мнението беше редактирано от Gery Grunge на 09.08.16 11:01.

Теди Илиева

08.08.16
22:00

Какъв ти е макса за едно повторение на тяга? Ще се опитам да сметна нещо.

08.08.16
22:35

казано от Теди Илиева на 08.08.16, 22:00:

Какъв ти е макса за едно повторение на тяга? Ще се опитам да сметна нещо.

Теди, не знам :D
Повече от 70 не съм слагала никога, дори и за 1 път, дори и за проба :D Много съм смотана :D :D :D
Ще видим на следващите за гръб, може и да пробвам :D

Мнението беше редактирано от Gery Grunge на 08.08.16 22:36.

08.08.16
23:10

Ти си била много слаба с тия 70 тяга, а уж голям гъз имаш (tmi) :P

Мнението беше редактирано от satisfaction на 08.08.16 23:10.

Теди Илиева

08.08.16
23:17

СатисфЕто си го проси (clap) :D

Глей ся, Гери, смотаната съм аз! Гледах разни калкулатори и трябва да ти кажа, че си по-силна от мен. Залагам на 85 кг. макс т.е. мисля, че можеш да дръпнеш повече от 1,5 пъти СТ.
Като разберем какъв ти е макса, ще направя една сметка от тип “стъкмистика” какво ще ти струва да дръпнеш 4 пъти 70кг. Към момента мисля, че просто доста си работила дълго на по-ниските килограми и си се изморила, и за това повечето бройки на по-тежко ти се опъват. Това е размишление от типа “близко до акъла”, де. Ако ти се занимава да опиташ с макса пиши после. Ще се допитаме и до мъжете, тук е бъкано от математици и физици :)

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 08.08.16 23:18.

08.08.16
23:55

Какви ти 1.5хСТ... та тя като се мери по 60кг, гъза го подпира. Като го добавим, съотношението става в най-добрия случай към 0.8/0.9хСТ :D

Мнението беше редактирано от satisfaction на 09.08.16 00:00.

09.08.16
15:01

Хахахаха Теди, ще пробвам все някога. Просто ме е страх да не си повярвам нещо и да се осакатя.
После да не мога да тренирам от някоя контузия, щото се мисля за супер мен... ще си тегля ножа :D

===

satisfaction, може и да не мога да дръпна 4 пъти 70кг, ама мога да те резна в носа без проблем ! :D
И днес се мерих заради теб сутринта  - 60.4кг заедно с гъза, който вече спада  _)_ :D

Мнението беше редактирано от Gery Grunge на 09.08.16 15:28.

09.08.16
15:05

Малко селфита с тамагичито :( Половината не се вижда, ама все файдица :D
Ще взема да стана и аз една кифла с тия снимки :D :D :D

Закрит Акаунт

09.08.16
15:21

Направо си за яваване на мис Фитнес :) ............... не говоря метафорично или с ирония 8-)

09.08.16
15:44

Супер, Гери !
Евала (F)

09.08.16
16:11

Страхотна си, Гери!

Пресата кърти плочки :D , почвам да завиждам :)

09.08.16
18:45

Пресата, та пресата...Тя е ясна, брутална е. Ама погледнете кракатааааа..... (inlove)

09.08.16
21:50

Dydo, благодаря, ама съм много далеч от това :) Първо не ми се занимава, второ нямам нито времето, нито възможностите ;)

Санче, то нищо не се вижда с тоя тъп телефон :( ;(
====

Обаче, ОБАЧЕ аз се ядосах на телефона и не ми се чакат части от Китай 2-3 седмици иииии след работа отидох и си купих нов :D
Aма не се снимах с него, щото вече много спамерска работа ще стане :D
Тия дни като ми дойде музата пак за селфи, ще покажа по-добри снимки на краката :D

Избирането на телефон ми изяде времето за кардио, така че го пропсунах дискретно (devil)

09.08

Тренировка - Крака

Клек - 1х10 - 40кг, 1х8 - 50кг, 1х6 - 60кг, 1х65кг, 4х6 - 70кг, 2х6 - 60кг
Напади 3х8 на крак - 2х15кг дъмбели
Отпади на смит от стъпало - 3х8 на крак
Бедрено Разгъване - 4х10 - 70кг
Сумо тяга - 4х8 - 40кг
Румънска тяга - 4х8 - 40кг

Пак направих сто серии с тоя клек, ама мислех да спра на 60-65кг.
Не знаех, че има мегдан днес за 70, че и за 4х6 :D :D :D

Храна - 450гр. извара, 600гр. домати, 1кг+ краставици, тиквичка, морков, 250гр. (г.с) гъби - на скара, 400гр. пилешки бут
Много вода, кафе и т.н.

Сто про ще мушна нещо още.

Закрит Акаунт

09.08.16
22:18

Гери, гледайки снимки на повечето участнички от проведени конкурси и гледайки твоите, си мисля, че ама хич не си далеч, да си поне сред добре представилите се. Само някой гуру ти трябва, да се занимае с теб месец преди състезанието, относно чистенето и други тънкости, малко тен, хубаво “олио” да лъсне релефа и цепиш конкуренцията в голямата й част.
Така си мисля аз :)

И в допълнение:
Погледни ги например тези- и то финалистките. Просто тази снимка ми попадна, за най-нагледно да се покаже в какъв вид се явяват на състезание. Да, през 2013 г. е било и в Сърбия май, но нещата не са се променили хич от към изисквания за визия на подобно състезание. Та то аз нито една от тях не виждам с твоята преса, като се има предвид, че в този си вид се явяват на конкурса и бая са чистили преди това. А и не е само пресата, по което очевидно са по-зле от теб.

Не те навивам да участваш в състезания, няма да ти набия тази муха в главата :D

Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 10.08.16 09:55.

10.08.16
17:10

Дидо, това си изисква воля, отдаденост,  време и ресурси :) А кой ще бачка ??? ;) И за какво ще ми е всичко това ? :D

А пък и има и различни категории, не е важна една преса само.
Има такива, в които пресата не трябва да е ясно изразена и т.н.

А това което ми показваш, даже не знам дали да го коментирам.
Това куче посредата ми прилича на Ан Джи. Един път гледах интервю с нея и като я слушах какви фитнес съвети дава (щото и тя е поредния онлайн фитнес пърсънъл трейнър бла бла) и ми стана лошо :D :D :D

P.S. На мен това ми е идола, а не тия скини бичес :D
Christmas Abbott

Мнението беше редактирано от Gery Grunge на 10.08.16 17:13.

Закрит Акаунт

10.08.16
17:23

Напълно те разбирам и се съгласявам. Просто сентенцията бе, че тия “победителки” от снимката имаш нивото да ги плескаш отма :D
Хайде стига съм те фАлил, че шЪ вземеш да вдигнеш акциите и ще започнеш да мързелуваш.

казано от Dydo на 09.08.16, 22:18:

Погледни ги например тези- и то финалистките. Просто тази снимка ми попадна, за най-нагледно да се покаже в какъв вид се явяват на състезание. Да, през 2013 г. е било и в Сърбия май, но нещата не са се променили хич от към изисквания за визия на подобно състезание. Та то аз нито една от тях не виждам с твоята преса, като се има предвид, че в този си вид се явяват на конкурса и бая са чистили преди това. А и не е само пресата, по което очевидно са по-зле от теб.

Dydo, по принцип съм съгласна с Гери, че не си заслужава, но ако все пак някой се заеме с участие в такива състезания, е по-добре и престижно да бъде към IFBB.
Снимката, която си прикачил е от състезания към WFF, а изискванията там (както добре се вижда) са доста занижени и нямат нищо общо с тези в IFBB.

Също така посочените модели са категория “бикини фитнес”, където не се толерира дълбокият релеф и силна дехидратация, затова и нямат добре очертани преси. При IFBB обаче “бикини фитнес” са една идея по-атлетично изглеждащи от тези в WFF и малко по-трудещи се в залата. Друго нещо: критериите се променят всяка година и са много размити, а у нас съдийската преценка е доста сбъркана, понякога рязко се отклонява от официалните правила и на призови места често се слагат момичета, за които е обществена тайна, че са абонирани за тези места поради връзки, а не толкова заради реални качества. Не при всички категории е така, но е редовна практика.

Гери би могла (на теория) да се подготви за един месец за “бикини фитнес” към IFBB, но се пада в една категория (бикини до 169 см) с Моника Наумова и ще й бъде много трудно да я победи.
За следващите женски категории ще се наложи доста повече от един месец подготовка, стероиди и доста повече мускулна маса.

И наистина, лично мое мнение, грам не си заслужават тези състезания. Влагаш много, както Гери казва, (финанси, здраве, време) и накрая я получиш тенекиен медал, я не.

казано от Gery Grunge на 10.08.16, 17:10:

Това куче посредата ми прилича на Ан Джи. Един път гледах интервю с нея и като я слушах какви фитнес съвети дава (щото и тя е поредния онлайн фитнес пърсънъл трейнър бла бла) и ми стана лошо :D :D :D

:D Тя е. То беше “голямата” новина, разбираш ли. Престижният конкурс... И на мен ми е ставало много лошо, когато съм попадала на нейни изяви.

10.08.16
18:51

Свинята Спаска след 10 години. Изварата и монстъра правят чудеса

10.08.16
19:01

У, пази Боже!!!! (плюя си в пазвата)

10.08.16
21:52

казано от Вероника Налбатска на 10.08.16, 17:46:

Гери би могла (на теория) да се подготви за един месец за “бикини фитнес” към IFBB, но се пада в една категория (бикини до 169 см) с Моника Наумова и ще й бъде много трудно да я победи.
За следващите женски категории ще се наложи доста повече от един месец подготовка, стероиди и доста повече мускулна маса.

Много хляб имам да ям докато стигна Моника, или по-скоро да НЕ ям :D
Предпочитам да съм си фит и да си се тъпча с джънк от време на време, от колкото да се подлагам на това заради медалчета и простотии, които не са ми в плюс по никакъв начин в живота ;)

казано от Ice Mountain на 10.08.16, 18:51:

Свинята Спаска след 10 години. Изварата и монстъра правят чудеса

Тоя пааааа... Най-вече с изварата и монстъра.
А хипотетично, дори и да искам и заприличам на нея - тебе лично кво те бърка ??? (finger)

Мнението беше редактирано от Gery Grunge на 10.08.16 22:10.

Gogo

10.08.16
22:10

Тея състезания са кифленска работа. Разни кокондрели с промити мозъци са повярвали на думите на други, че стават за тая работа и ходят да се покажат. Някои го ползват пък за трамплин, да изскочат в очите и медиите, та да си отворят блог и да печелят от диети и програми.
Представям си Герито да иде, първо ше имтегли по една дълга на всички, ще й писне да чупи стойки и да се усмихва изкуствено, Ще си тръгне посредата на състезанието, ако може да се нарече такова и после поне една година ще ги нарежда, като стане дума за тях.
Както всичко написано от мен, това също си е лично мое мнение, та не целя някви спорове и дискусии по темата, щот накрая па ше ми отидат половината мнения в няква друга тема, а другата половина ще бъдат изтрити, щот не се връзват ни с тая ни с другата.. и те така.

10.08.16
22:42

казано от Gogo на 10.08.16, 22:10:

Тея състезания са кифленска работа. Разни кокондрели с промити мозъци са повярвали на думите на други, че стават за тая работа и ходят да се покажат. Някои го ползват пък за трамплин, да изскочат в очите и медиите, та да си отворят блог и да печелят от диети и програми.
Представям си Герито да иде, първо ше имтегли по една дълга на всички, ще й писне да чупи стойки и да се усмихва изкуствено, Ще си тръгне посредата на състезанието, ако може да се нарече такова и после поне една година ще ги нарежда, като стане дума за тях.
Както всичко написано от мен, това също си е лично мое мнение, та не целя някви спорове и дискусии по темата, щот накрая па ше ми отидат половината мнения в няква друга тема, а другата половина ще бъдат изтрити, щот не се връзват ни с тая ни с другата.. и те така.

Съгласявам се с двете ръце, двата крака и даже и с гъза :D :D :D
Гогич, по-точно описание на това, което бих направила, едва ли някой може да деде :D :*
И грам не мога да си се представя да правя такива стойки с моята чобанска походка :D А майните са повече от сигурни :D (grin)

Мнението беше редактирано от Gery Grunge на 10.08.16 22:47.

10.08.16
23:18

И все пак да се отчета де :D

Снощи - още 200гр пържола (г.с) + 80гр. Шоколад със Стевия без един ред :D

Днес - 10.08

Тренировка - Рамо

Набиране успореден хват - 20
Повдигане на дъмбели встрани - 4х12 - 2х7.5кг
Военна преса - 1х10 - 20кг, 3х6 - 25кг, 1х8 - 20кг
Преса зад врат - 4х6 - 20кг
Повдигане на дъмбели напред - 4х10 - 2х7.5кг
Повдигане на диск над глава - 3х10 - 10кг
Вертолет - 4х8 - 25кг
Задно на пек дек - 3х10

Кардио:
30 мин - 15 наклон/6.5км
10 мин - бягане - 11км/ч

Храна за сега :
450гр. Извара, 1кг домати, 1 кг краставици, 400гр грах, 500-550гр. филе, малко синьо сирене

ЯДЕ МИ СЕ ФЪСТЪЧЕНО ;( Ама не мога малко, трябва да изям целия буркан наведнъж ;(

Закрит Акаунт

10.08.16
23:42

Т.е. успяла си за деня в това малко коремче да сложиш 4 кг. храна. По написаното, май и отгоре иде. А водата не я и смятам, няколкото монстъра, които сигурно си изпила-също :D
А и още ти се е папало (rock)

Gogo

10.08.16
23:44

Тя си го слага направо отзад.. :> А още не си е изяла пържолите и обяда за утре.

Теди Илиева

11.08.16
00:34

Гого пак ще бъде избушен .... със засилка :D

казано от Gery Grunge на 10.08.16, 23:18:

ЯДЕ МИ СЕ ФЪСТЪЧЕНО ;( Ама не мога малко, трябва да изям целия буркан наведнъж ;(

Кажи сега, с медец или направо така го кусаш :)
Опитай (ако не си го правила до сега) лешников тахан с мед 1:1. Няма такова друго изкушение!

Gogo

11.08.16
00:45

Всяко нещо си има две страни поне. Аз засилката я приех, като в право в целта. :о)
А иначе тоя тахан, май само хората, които се ограничават в сладките неща го харесват. Аз като лапна една лъжица и не мога да го изгоня от устата си. Ръгам го в шейка, да има там, че уж за ставите бил полеезен, иначе няма го барна! Ако ми се дояде сладко, ще се накова мошно мошно с квот намеря. Залагам иначе, че го муа директно чисто с голямата уста. То от всичко опитано, май вкусовите рецептори вече не работят както трябва. :>

По мое мнение, таханчето е най-вкусно в комбинация с мед 2:1 в полза на тахана.На един буркан задължително слагам и стотина грама сурови ядки, че да ми хрупка нещо от време на време (да се чете във всяка лъжица). Друга добра комбинация е с ябълки, но съотношението е обратно :)

11.08.16
21:42

казано от Dydo на 10.08.16, 23:42:

Т.е. успяла си за деня в това малко коремче да сложиш 4 кг. храна. По написаното, май и отгоре иде. А водата не я и смятам, няколкото монстъра, които сигурно си изпила-също :D
А и още ти се е папало (rock)

Дидо, специално за теб отчет още :D
7.5 литра вода, 5 кафета с мляко, 2 монстъра (500мл всеки), 1 bcaa - 200ml вода :D
Хапвах още преди да си легна, но ще го допиша после - като грамаж е около килограм :D :D :D

казано от Gogo на 10.08.16, 23:44:

Тя си го слага направо отзад.. :> А още не си е изяла пържолите и обяда за утре.

Как ще кажеш така ся, Гогич :D Първо трябва да мине през устата, не може директно отзад :D Вкуса е важен :D

казано от Gogo на 11.08.16, 00:45:

Аз засилката я приех, като в право в целта. :о)
А иначе тоя тахан, май само хората, които се ограничават в сладките неща го харесват.
То от всичко опитано, май вкусовите рецептори вече не работят както трябва. :>

1-во - Нищо не си видял ти още :D
2-ро - Аз очевадно си прекалявам и със сладкото, не е само това :D
3-то - Дали ??? :D :D :D

==

Теди и Маданец, аз говорех Фъстъчено масло, не за Тахан ! :D
И тахан обичам, но МРАЗЯ мед. Ниога няма да си нацапам таханчето с него.
А разни комбинации с ядки.... Окей, ама аз бих изядала и таханът и ядките. За кво да си играя да ги смесвам ? :D :D :D
А и не си купувам тахан и фъстъчено, защото го изяждам наведнъж, а вие още по-големи калорични бомби ми предлагате :D

Подчертавам - СВИНЯТА СПАКСА :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1