Честит Рожден Ден, Веси (party)(cake)!!!
Желая ти щастие, любов и много успехи!
Весело изкарване на празника!
04.06.14
15:09
Честит рожден ден ! Много щастие, късмет и положителни емоции !
Нека празникът ти е весел ,като името ти Веси!
Бъди здрава ,щастлива ,обичана и още по силна!
ЧРД
Честит Рожден Ден, Веси!
Пожелавам ти да постигаш целите си, посредством влаганите усилия в съчетание с благосклонността на обстоятелствата, както в личен, така и в спортен аспект!
Бъди жива и здрава и много щастлива! :)
БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО, АМА МНОГО СТЕ ГОТИНИ, СТРАХОТНИ НАПРАВО :) НАПРАВИХТЕ ПРАЗНИКА МИ МНОГО СПЕЦИАЛЕН (sun) СТРАХОТНИ ПОЖЕЛАНИЕ, БЛАГОДАРЯ ВИ (bow)
04/06
Сутринта се събудих в 5 часа да тренирам, да ама си казах, е днес си рожденничка я лягай да се наспиш, заслужаваш го :D
Празник в работа, бонбони, някой друг еклкер и просто трябваше да тренирам, как не :)
След работа докато ми се печеше почерпката за любимите ми мъже, набързичко така :
100 суинга @ 16 кг.
5 рунда :
10 тяга @ 40 кг.
10 лицеви опори
10-8-6-4-2
обръщане от вис + пуш преса @ 30 кг.
лицеви опори
Направих домашна сурова торта от фурми, кокос, банани, какао и кокосово мляко и се почерпихе и с нея :)
Мнението беше редактирано от Vess на 05.06.14 08:40.
Жива и здрава да си и от мен !!
Малко със закъснение, че не се прибрах навреме, но пък от сърце :)
Благодаря още веднъж за страхотните пожелание :)
05/06
Днес рано сутринта жестоки ветрове бушуваха из кв.Възраждане във Варна и за капак и дъжд, та си легнах пак и се наспах :D
Но пък след работа всичко си дойде на мястото :)
Бягане 6,700 км. - 38,24 мин.
Време на 5-те км. от любопитство - 26:37 мин.
Няма начин да не съм доволна този път :) Терена пресечен градски, с насрещен вятър в първата половина на бягането. И за първи път от както поднових бягането си не спрях нито веднъж. Единствено двата стълба ( улични лампи ) в крайните две точки, които заобикалям ги минах на ход, другото само равномерно бягане, без ускорения и спирания :) Ще станат нещата, важното е да натискам :) Следваща цел - 5 км. - 25 мин. :)
И аз и малкото ми чудо :)
Мнението беше редактирано от Vess на 05.06.14 22:29.
казано от Juls на 06.06.14, 08:44:
Веси,тортата сигурно е била вкусна,но защо е толкова малка? (wasntme) :D
Ааааа напълно достатъчно е :) даже има още едно парче останало :)
казано от Juls на 06.06.14, 08:52:
A може ли да споделиш рецептата?
Разбира се :) супер лесно и бързо се приготвя :
Фурми, накиснати предварително в кокосово мляко,
после се пасират и се прибавя кокосови стърготини, какао и ако имате смлени ядки.
Реди се в тавичката ред банани нарязани на шайби,
Изсипва се сместа, и отгоре украса каквато искате, аз нямах много продукти, затова пак банани :D
06.06.14
21:50
Весиии, честит рожден ден и то мен ....на две патерици :D Малко със закъснение, но от сърце ти желая много здраве и безгранично щастие. Много Ууууникални моменти и усмивки иииииииии много обичам този израз: И нека силата бъде с теб :P (F)
Здравейте (wave) ей ме на :)
Нат, благодаря много за пожеланията :*
Вчера почивка :)
Днес, 07/06
2400м. бягане - леко кросче, без напъване
1-2-3-4-5-6-6-5-4-3-2-1-1-2-3
Набирания бътерлай
Лицеви опори
4 пъти :
10 лицеви опори
20 клека СТ
Общо - 48 набирания, 88 - лицеви опори и 80 клека СТ
Нарастващата-намаляваща и пак нарастваща стълбица трябваше до края да стигна пак до 6 повторения, но скъсах по един мазол на ръка (dull) и бързо преминах само към лицевите и клекове....
На отиване и връщане до Богоров с колелото (sun) на отиване - 800 м. спускане, връщането - 800 м. яко качване (whew)
Снощи си искарахме чудесно с Варненските ББ-тиймъри :) Искам пак :)
Мнението беше редактирано от Vess на 07.06.14 20:49.
08/06
Привет народе (wave)
7 км. бягане Побити камъни край Варна - 51:02 мин.
Днес бях на едно trail ( природно ) бягане. Записах се на 7 км. дистанция, най-късата :D другите дистанции бяха 11км. и 22км.
Впечатления : хем съм доволна от себе си, хем не съм доволна.
Доволна съм защото отидох, защото придизвиках себе си, защото финиширах и не бях последна :) имаше още 5 човека след мен 2 жени и 3 мъже на тази дистанция, които финишираха след мен :) От 6 жени, аз съм 4-та :D на 7 км.
Доволна съм защото трасето беше уникално трудно, поне за мен. Сигурно повече от 50 % от трасето беше пясък, в началото имаше доста спускане но послеееее.......последните 4 км. сигурно само качване, само качване и качване и качване и т.н. и едни полета и ниви, слънце абе......МНОГО ЯКО (rock) А още в началото яки локви и кал и всички спряли на опашка да минават отстрани покрай клонаците да не се изцапат....ама Весито си прецапа като първия пич и така :) Имах кал пръскано отзад чак до врата :D абеее.....много яко :)
Не съм доволна защото очаквах повече от представянето си, давах си най-много 45 мин. пък то..... но като гледам повече неща има, от които съм довлна, така че....недоволството не е важно :)
Не си дочаках и грамотата, но се надявам другата седмица да ми я дадът :)
Има много снимки, като ги качат ще кача и аз тук :) да ме видите каква съм скица 8-)
И такааа :)
Мнението беше редактирано от Vess на 08.06.14 20:57.
08.06.14
22:34
Браво Веси! Супер си, нямай съмнения!
А то ако нямаш кал по себе си след такова бягане.. все едно нищо не си направил :D
казано от Radost_nezemnA на 08.06.14, 22:34:
Браво Веси! Супер си, нямай съмнения!
А то ако нямаш кал по себе си след такова бягане.. все едно нищо не си направил :D
Благодаря ти Радост (sun)
Ето и малко снимков материал :) Изключителна природа и аромат на билки (F)
09/06
Малко домашни активности :
6 кръга :
12 лицеви опори
12 гоблет клек @ 16 кг.
12 обръщане и преса @ 16 кг. ( х6 на ръка )
12 скачащи напада ( х6 на крак )
10/06
Сутринта в 5:30 часа:
5 км. крос - за техника на дишането и качване на баир, не съм засичала време, не съм спирала нито веднъж, темпо бягане с много насрещен вятър (dull)
И малко снимки след вчерашните активности, специално за Симо и Мимето :P
11/06 - почивах :) и се наспах :)
12/06 - тренирах (muscle)
Сутринта в 5:30 часа :
4 км. крос - 21:42 мин.
лицеви опори - 10, 12, 12, 11, 12
Надвечер след работа :
16-14-12-10
Суинг @ 16 кг.
СДХП @ 16 кг.
5 рунда :
6 тяга
6 обръщане от вис
пуш преса
клек
лицеви опори
щанга 30 кг.
Имам ужасни пришки 3 на брой по ходилата си (dull) От състезанието в неделя, понеже имах пясък чак между пръстите на краката, влязъл е през мрежичката на маратонките и чорапите, и дето са ми се изпотили краката и от търкането с пясъка - ужасни пришки ;(
Днес бягането беше мъчение....утре няма да бягам, дано минат до събота...мъъъъничко поне (wasntme)
Хелоуууу 8-)
14/06
Много динамичен ден днес :)
Сутринта бягане 5 км. + 2,5 км.
Отидох за 5-те км. - резултата ми не знам до колко е верен, защото закъснях за старта, не можах да си стартирам хронометъра на часовника, после на финала чипа ми нещо не отчете и сега съм с някакво време от порядъка на 29 мин. и нещо но....важното е, че си затвърждавам целта да багам с 0 спирания ;)
След това реших да остана и за следващите 2,5 км., кофтито е, че има половин час да чакам, но поне раздишах и разтегнах добре :)
2,5 км. - 13:49 мин. - тук пак с 0 спирания :) доволна съм, поддържах едно и също темпо, дишах добре, качвах баирчетата без спиране и така :) Нека затвърдя това бягане и после ще видим как ще качвам скоростта :)
После плажче (sun) абееее кеф, даже и се зачервих 8-) и така :)
Утре Богоров (muscle)
Снимка с въздушна целувка :)
Мнението беше редактирано от Vess на 14.06.14 20:39.
С кеф ти лайквам бяганията Веско!За мен подобни дистанции са реципрочни на линейка в първата третина още!Понаобикалям Варна и ще се радвам някой ден /идния месец/ поне да засичам с хронометъра! :D
казано от sapuna на 14.06.14, 22:27:
С кеф ти лайквам бяганията Веско!За мен подобни дистанции са реципрочни на линейка в първата третина още!Понаобикалям Варна и ще се радвам някой ден /идния месец/ поне да засичам с хронометъра! :D
Сапуне, благодаря :) Нищо особено не са тези дистанции за някой хора, но за други са непреодолими, да ;)
А идния месец, щом ще си около Варна, ще се радваме да споделиш с нас и една неделна тренировка на открито с Вик и тайфата (sun) ще ти хареса, гарантирам :)
Мнението беше редактирано от Vess на 15.06.14 08:39.
15/06
Днес Богоров (sun)
Комплекс отборно :
21 - 15 - 9
Руски суинг @ 24 кг.
Бърпи със скок напред
21 суинг
бърпи със скок 45 м.
15 суинг
бърпи 30 м.
9 суинг
бърпи 15 м.
Започва единия съотборник, като прикл. първите суингове и бърпита, почва другия и така до края на комплекса.
Втора част на тренировката :)
Планк 20/10 8 интервала и след последните 10 сек. почивка, 30 м. бърпи със скок напред.
После малко набирания кип, техника на обръщане @ 24 кг. и сначове с 16 кг.
Днес няма плаж, времето е кофти и така.
Освен това нямам настроение, първи ден от МЦ, корема боли, кръста и той (dull)
казано от Веселина Иванова на 14.06.14, 20:37:
Хелоуууу 8-)
14/06
После плажче (sun) абееее кеф, даже и се зачервих 8-) и така :)Снимка с въздушна целувка :)
Ех, плажче... разкош... и аз искам 8-)
казано от Zozo на 16.06.14, 00:46:
Хелоуууу 8-)
14/06
После плажче (sun) абееее кеф, даже и се зачервих 8-) и така :)Снимка с въздушна целувка :)
Хайде това лято, правите си почивката във Варна и ще има и плаж и тренировки (sun)
17/06
5:30 часа сутринта :
4,400 м. бягане - 24:19 мин.
10,86 км./ч,
темпо - 5мин. 32 сек.
+ още 4 кръга :
10 лицеви опори
10 обръщане @ 16 кг. дясна ръка
10 обръщане с лява
10 изхвърляне @ 16 кг. дясна
10 изхвърляне с лява
После баня, оправяне на дребен за градина и газ 8-)
Утре мисля малко тежести или лостове според времето.
казано от Веселина Иванова на 17.06.14, 13:57:
казано от Zozo на 16.06.14, 00:46:
Хелоуууу 8-)
14/06
Хайде това лято, правите си почивката във Варна и ще има и плаж и тренировки (sun)
С удоволствие другият месец пак може да отскочим за някой ден - засега плановете обаче са за Южното Черноморие. Дори пътуваме в събота 8-)
Zозо дано този път успеем да се засечем, щом ще идвате пак към Варна :)
18/06
Както се и очакваше, пороен дъжд провали излизането ми с хлапето на лостовете и затова днес домашно :
10 симпатични рунда :
5 набирания подхват
10 тръстър @ 25 кг.
+ още 5 кръга :
10 тяга @ 45 кг.
10 лицеви опори
Набиранията подхват стриктни, че у дома не мога се лашкам за кип ;)
И изплезих език (whew) много пот много нещо се проля от мен. На вън вали, у дома също :D
Друго нямам какво да споделя....РЕДАКТИРАМ тук, за да не разтълкува някой погрешно думите ми ;)
И така :)
Мнението беше редактирано от Vess на 19.06.14 11:25.
Кликнах Веси и тогава видях ,че вече съм го направил! :D
Споделих те на стената си ,дано не се сърдиш?!?!? Ако мога да помогна с 15-20-30 гласа! ;)
Веси, не е часовника разковничето, тренировка му е майката.
Само е хубаво да се привиква към специфични предавки на един терен, че иначе е бая по-трудно, когато има интервални тренировки и спринтове. :)
казано от fenix на 19.06.14, 08:20:
Ах, как ти завидях на това трейл бягане ! Изглежда чудесно !
Мда, чудесно беше. Другия месец пак :) Всеки месец ще има (nmuchfun)
19/06
Вали, не вали сутринта в 5:30 газ на вън :
бягане - 25 мин. - км. не ги знам, защото смених малко маршрута, но може би пак около и малко над 4 км.
Веси, не знам как са го направили това гласуване, но аз вече четири пъти гласувах за теб ;). И всеки път ми отбелязва, че ми е зачело гласа.
казано от Яница на 19.06.14, 10:10:
Веси, не знам как са го направили това гласуване, но аз вече четири пъти гласувах за теб ;). И всеки път ми отбелязва, че ми е зачело гласа.
Според мен това е явен недостатък - по-важно е колко хора ще гласуват за теб, а не колко пъти едни и същи хора ще го направят.
Освен това е добре да спечелиш достойно, а не с “моля ви, Славко и Марги ги харесват много хора”. Еми, тренирайте като нас, правете си по-атрактивни снимки, и в ас ще ви харесват повече хора.
Веси, нищо лично, ама забелязвам че не само тук, а масово съжалението е изключително печеливша стратегия. Има един друг сайт, който редовно преглеждам - за пътувания и приключения, и там има възможност да се събират спонсорства...еми познайте кой събира най-много - “помогнете ни, майка ни умря миналата година и искаме да пътуваме”, “инвалид съм, а искам да видя света”...просто е грозно, бе хора. Бъдете по-достойни, всеки има своите житейски драми, ама аз никога няма да използвам моите за да печеля материални облаги.
Веси, това не е лично към теб, моля те не се обиждай. Ако прецениш, изтрий го от дневника си.
Ехееееее, Марги, чакай малко де, мисля че се познавахме добре и ни най - малко целта ми е някой да ме съжалява едва ли не вижте ме нека аз спечеля. Това са глупости, извинявай ама....не си разбрала думите ми правилно. Повече няма да се обяснявам и повдигам темата. Точка.
A относно другия сайт, който преглеждаш....дано на никой не се налага да поства и моли за такива неща.
П.П. И ще изтрия горе агитацията, явно беше погрешна стъпка от моя страна.
Мнението беше редактирано от Vess на 19.06.14 11:28.
Аз пък ще ви кажа, че не сте в ред, гласувах за всички, които познавам... да не би да печелите ЛАДА НИВА?! Хора, които УЖ сте приятели и УЖ твърдите, че се подкрепяте... честно - доста гнусно, доста гнусно ми стана като прочетох тая страница в дневника на Веси.
ЗА пореден път се убеждавам, че тук в бб-тийм двуличието е на почит.
казано от Наталья Заболотная на 19.06.14, 11:29:
Аз пък ще ви кажа, че не сте в ред, гласувах за всички, които познавам... да не би да печелите ЛАДА НИВА?! Хора, които УЖ сте приятели и УЖ твърдите, че се подкрепяте... честно - доста гнусно, доста гнусно ми стана като прочетох тая страница в дневника на Веси.
ЗА пореден път се убеждавам, че тук в бб-тийм двуличието е на почит.
Блага, и на мен ми става доста гнусно като чета...няма да цитирам, кои дневници...ама си трая.....А да наречеш мен или Марги двулични....еми....не знам какво да кажа ;)
Който каквото разбрал - разбрал ! Моля да не се коментира повече в дневника ми по темата.