04/08
Активна почивка от физически занимание, само игра и повече внимание към детето (inlove)
05/08
Бегова :
2000м. като последните 400м. с 3 ускорения
8х100м. спринтове
6х50м. спринтове
Почивката - връщане ходом до старта
1600м. крос за разспускане
После 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
лицеви опори
клекове СТ
И хубав цялостен стреч
Утре горна част - обръщане, тласкане ще видим какво ще ми се прави (muscle)
05/08
Днес домашно с моята си щанга :)
7 рунда за 14 мин. в протокол 1 мин. - 1 рунд, 1 мин. почивка
5 тяга
5 гребане
5 обръщане от вис
5 тръстъра
5 бърпи
щанга 30 кг.
Централен планк - 3х1мин. с 30 сек.почивка между тях.
08/08
В кварталното училище след работа :
1600м. бягане
10 рунда :
3 набиране
6 лицеви опори
9 клека
1600м. бягане
За около 30 мин. без напъване естествено :)
После още 5 кръгчета :
5 бърпи
50 м. спринт
10 лицеви опори
връщане до старта
Много съм уморена (dull) Не знам утре дали ще ида на контролните 5 км. в Морската.... В отпуск сме пак 1 седмица и планувам да спяяяяя, да ставам сутрин без аларма, плаж, после пак обедна дрямка и пак плаж и така. Ще сме на бунгало за няколко вечери и освен плажа може би ще тичам. А и пудовката може да взема, но ще видим.....мислех да си почина активно от тренировки, поне седмица...но май няма да ми се получи....абеее ще се постарая ;) ай промис (makeup)
Аз ако се наспя може и да не ми тежат тренировките, но съня ми е много важен.....
И тъй 8-)
казано от Веселина Иванова на 04.08.14, 08:55:
Тия дни ей това :)
50 набирания бътерфлай
Ей, как ги правиш тези 50 набирания... аз едва успявам 2 :( и то със зор...
казано от Zozo на 08.08.14, 22:09:
казано от Веселина Иванова на 04.08.14, 08:55:
Тия дни ей това :)
50 набирания бътерфлайЕй, как ги правиш тези 50 набирания... аз едва успявам 2 :( и то със зор...
Хехехе, с цената на много кръв и болка :(
Zozo, набиранията ми са от този вид Butterflay Pull ups
Не са чисти набирания, а тези с които пестя време....само дето по комплексите те ме бавят най-много но.....и то не е от умора в мускулите а точно от болката и мазолите по дланите :(
Едит :
09/08
5 км. бягане - около 28 мин. Сутринта се събудих с болка в левия глезен и нагоре към прасеца, но въпреки това отидох....е, грешка беше....сега ме боли повече :(
Мнението беше редактирано от Vess на 09.08.14 09:58.
09.08.14
11:14
Веси, кога точно се провеждат вашите тренировки по кросфит и къде (wasntme)
09.08.14
22:26
Сложи ли му нещо студено? На глезена де.
Опи 8-)
Ади, тренировките ни се провеждат в двора на учлище Богоров, кв.Младост, всяка неделя от 9.00 часа сега заради жегата, иначе от 10.00 ч.
Злати, нищо не му сложих на пустия глезен, защото не е навехнат, нито подут нищо. По скоро ме боли над него отзад нагоре към прасеца, нещо съм разстегнала...но днес значително е по добре вече :)
Актовно си почивам вчера след бягането цял ден и днес (blush)
Бяхме извън града, днес се прибрахме, стягаме багаж и утре на морето, мисля само да тичам, лицеви и ако намеря лост набиранки :) Можееее да си взема едната 16-ка, но още не съм решила окончателно :)
Ето ме, прибрахме се 8-)
Бяхме на бунгало в гората близо до Варна, не че сме ходили кой знае къде и естествено плановете ми за тичане и т.н. не се състояха както си ги мислех ;)
11/08
Бягане - само 22 мин. ( крака ме заболя отново и реших, че ще му дам почивка и евентуално ще тичам чак събота )
5 рунда :
15 лицеви опори
20 ходещи напада ( х 10 на крак )
12/08
3 бързи кръга, че окъсняхме с плажа този ден :
10 изхвърляне @ 16 кг. дясна ръка
10 изхвърляне @ 16 кг. лява ръка
10 обръщане и пуш преса @ 16 кг. дясна
10 обръщане и пуш преса @ 16 кг. лява
10 клека @ 16 кг.
10 СДХП @ 16 кг.
( Взех пудовката все пак ;) )
13/08
3 кръгчета :
20 Суинг до горе @ 16 кг.
15 лицеви опори
20 клека @ 16 кг.
+ още 7 кръга :
3 набиране подхват
10 скачащи напада ( х 5 на крак )
Това беше мисля, хубаво време, много слънце, моренце и така :)
Мнението беше редактирано от Vess на 14.08.14 16:20.
Хелоууууу (sun)
Да си впиша последните два дни.
15/08
Хич не ми се правеше нищо, ама викам си яйде едни 5 бързи кръгчета от :
4 набирания
6 обръщане и тласкане @ 30 кг.
8 бърпита с отсечена лицева опора
16/08
5 км. бягане - 27:59 мин. с болки в левия крак, но като загрях болките изчезнахаааа (nmuchfun)
А утре Вик ще ме довърши вече в Богоров :D
17/08
Иииии както и очаквах, Вик ни разказа играта днес :D
5 пъти в протокол 20 сек. работа/20 сек. почивка следното :
Руски суинг @ 24кг.
Плиометрични лицеви опори само, че ръката е върху пудовката
Руско усукване @ 24кг. пудовка
Планински катерач
Клек с пудовка 24 кг.
Планк
Не си спомням добре, дали катерача не беше след лицевите или руското (wasntme) Приятно изненадана останах как се справих с този вид лицеви опори :) суперско беше ;)
После малко изхвърлях 24-ката, Вик ми предоставяше 28-ца но само я обикалях, не се престраших (blush) и няколко набиранки и така :)
Дребчо беше с мен и тренираше до мен с пудовка 5кг. (inlove)
Последните два дни :)
18/08
8,4 км. бягане горско, силна денивелация - 3 пъти качване на баира до Телевизионната кула във Варна.
19/08
5 кръга :
5 обръщане и раменна преса @ 30 кг.
10 лицеви опори
1 час след това :
3,5км. бягане по плажа (whew) ....уж беше 2 км. плажно, а се оказа, че са решили да увеличат на 3,5км. :D
След това хубаво парти с бегачи, приятни теми за разговор, рок-група на живо и (beer) естествено ;)
Но май ще се почива седмица най-малко от бягане....а може би и 2 седмици. Глезена не минава.....трябва му почивка явно (dull)
Мнението беше редактирано от Vess на 20.08.14 09:43.
20.08.14
15:21
твоят малчо тренира с 5 кг-за което просто най-искрено те поздравявам- а големи жени на 20-30 год. и 50-70 кг отказват да вдигнат такава тежест...
много ми харесват “домашните” ти тренировки-вече доста време и аз потренирвам с тежести вкъщи, но макар че ми върви повече горната част, убий ме-не мога да обърна 16 кг пудовка с една ръка-поне не без риск да си изкълча китката :) има ли някаква тайна техника? ;)
казано от Queen Cobra на 20.08.14, 15:21:
твоят малчо тренира с 5 кг-за което просто най-искрено те поздравявам- а големи жени на 20-30 год. и 50-70 кг отказват да вдигнат такава тежест...
много ми харесват “домашните” ти тренировки-вече доста време и аз потренирвам с тежести вкъщи, но макар че ми върви повече горната част, убий ме-не мога да обърна 16 кг пудовка с една ръка-поне не без риск да си изкълча китката :) има ли някаква тайна техника? ;)
Тайна не знам дали е, но е много важна техниката :) Със сигурност ще ги обърнеш, но е важно да ти покаже някой вещ в това човек, техниката :) или гледай клипове в тубата. Има доста :) Неизбежно е в началото да не получиш някоя друга синина по китките и малко по-нагоре, но....после няма да има. На мен ми е доста лека вече 16-ката за обръщания, изхвърляния и суингове, но....като няма друга карам с нея (blush)
Благодаря за хубавите думи за тренировките ми Кралице, просто така пестя доста време и съчетавам полезното с приятно ;)
Мнението беше редактирано от Vess на 20.08.14 15:56.
21/08
От 5 човека отдел сме само двама (dull) много работа, много умора .... пппффф.... не ми се тренираше даже....ама...размърдах кокали, кво да правя (dull)
5 пъти :
10 лицева опора + набиране надхват ( 1 лицева, 1 набиране, 1 лицева, 1 набиране и т.н. до 10лицеви и 10 наб.)
15 клека широк разкрач @ 35 кг.
Първото движение трябваше да е бърпи+набиране комбо, но нещо не ми се подскачаше днес, та падах за лицева и после набиране чисто надхват, и така до 10 бр.
После 3х10 колелце за корем от колянна и край за днес :)
Отивам да вечерям сега, салата домати, краставици и лук, маслинки и печени кюфтенца от мляно месо (inlove)
По-късно ще има и диня разбира се ;)
Мнението беше редактирано от Vess на 21.08.14 21:18.
23/08
Днес фитнес, контролно да се видя на къде съм....еми...зле е положението, но и по зле можеше да бъде, при положение, че съм аут от залата цяло лято :)
5 пъти за загрявка :
3 набирания
6 лицеви опори
9 клека
тяга - до 3-3-3-3-3*80кг.,5-5-5-5*70кг.
лег - до 4-4-4-4-4*45кг.
клек - до 2-2-2*70кг., 5-5-5-5-5*60кг., 8-8*50кг.
кофички на успоредка в почивките между клековете - 6*5
Тягата ....бива, ако съм постоянна ще стигна скоро до 90кг., зимата може и 100кг.
Лега също като тягата, ако продължа поне 2 пъти седмично фитнес, скоро съм пак на 50 кг. може още следващия път :)
Клека .... много крив :D Клекнах си ги 70 кг. първите супер, но останалите криви. Най - добре се чувствах на 50-те кг. Супер техника на тях.
И така :)
Някакъв образ пак се изцъкли като ме видя да си тренирам....абе тия хора много задръстени значи, още докато качвах на тягата още на 50 кг. ми вика, че ако той тренирал така да бил грохнал на 10-тата мин. (tmi) WTF!
казано от Juls на 24.08.14, 16:40:
Защо правиш тягата преди клека?
Хе хе Юле, да ти кажа честно не знам :D малко хаотична ми беше тренировката вчера май, но....ще гледам да коригирам в бъдеще.
24/08
Днес се събрахме в Богоров 5-6 човека и си спретнахме една тренировка :
5 рунда в протокол 20 сек. работа, 20 сек. почивка :
1. Набирания
2. Лицеви опори
3. Изхвърляния @ 16 кг. с редуване на ръце
4. Скокове 71см. ( престраших се и скачах на високото )
5. Скачащи напада
6. Повдигане на крака и разтваряне над успоредка ( копирах от Дидлина :P )
После Мимито нещо не й стигна и айде едни 200м. изминати с 6 ходещи напада + 3 лицеви опори :)
И днес официално съм Робокоп :D
Утре ще почивам и обмислям нов тренировъчен план, да видим дали ще ми се получи. Като го реша, ще пиша :)
26/08
Вчера се пристраших, и реших да тичам в Морската :) Ами добре се държа крака, днес изобщо не ме боли, което за сега ме устройва :)
Лежерно, бавно темпово бягане 7 км. в приятна компания.
27/08
Днес у дома докато готвех (dull) много ми е омразно това готвене, еййййй..... ама после вкусно си хапвам де ;)
5 кръгчета :
5 набиранки подхват
10 тръстър с 25 кг.
и още едни 5 кръга :
5 изхвърляне от вис на 25 кг.
10 лицеви опори
Та така, в зала ще мога да отида евентуално събота, но ще видим пак :)
Да изтупам малко праха от дневника, ето мееее 8-)
28/08
7 км. бягане темпово - около 47 мин.
30/08
5 км. бягане - 27:55 мин.
После лостове :
1-2-3-4-5-5-4-3-2-1-1-2-3-4-5 - общо 45
набиране надхват
лицеви опори
Скъсах пак брутално мазоли, нали се сещате (dull)
кофи - 6, 5, 5, 5, 5
набиране успореден хват - 4, 3, 3
корем - редувах 3 пъти повдигане на таз на успоредка 10 с повдигане на прави крака от стена 10
31/08
Днес зала :)
лицеви опори - 3*10
клекове СТ - 3*20
набиране - 5*1 надхват и 5*1 подхват бавно и контролирано вдигане, задържане и бавно и контролирано пускане. Трябва да мъча чистите набирания, че с бътерфлая много си раздирам ръцете и боли, много боли ;(
10 рунда :
обръщане 2*50кг.
клек 2*60кг.
5 кръга :
тяга 3*60кг.
тръстър 3*35кг.
и последни 3 кръга :
3 набиране подхват
3 тръстър 35кг.
Днес тренирах основно за техника, не съм качвала умишлено тежестите. Така ми е добре сега, ще мъча още и набиранията, много ще ги мъча (muscle) Писна ми да ходя с раздрани ръце и по една седмица да не мога нищо да правя......аааааааа
По-рано бях писала, че обмислям нов тренировъчен план, то план силно казано, но....
Та, ще се старая ( до колкото ангажиментите ми го позволяват ) да имам поне 3 бягания седмично и 2 силови тренировки в зала или поне една в зала а другата у дома. Инъче лицеви опори и набирания ще гледам да са често, те са отделно ;)
Дали ще успея не знам, но поне ще опитам.
Мнението беше редактирано от Vess на 31.08.14 19:14.
01/09
Честит Ви месец септември :D
Днес почивам, само се захванах с едни набиранки, та :
Набиране през 90 сек. - 2, 3, 2, 2, 3
Лицеви опори - 18, 16, 17
И между другото, продавам си щангата с тежестите, ако някой проявява интерес пуснала съм обява в раздела Продавам :)
Общото тегло на лоста заедно с дисковете е 45 кг.
Айде, до скиф 8-)
02/09
Така брутално се оспах днес, чеееее..... (tmi) ни бягане ни нищо сутринта.
Затова пък след работа бягах и то имам нов личен рекорд (muscle)
5 км. бягане - за 25:52 мин. (party)
Разстоянието меря с чичко Гугъл, както и с колата съм го мерила, в едната посока е 2,5 км. значи са си чисти 5км. дано, дано, дано :)
После едни бързи лицеви опори - 16, 14, 15, 18
И туй то, утре ще има набиране и пудовки най-вероятно, че имам един кандидат за лоста с тежестите, дано не се е отказал :)
Ай, до скоро, че Гришо почна 8-) и интерестна книга съм почнала ииииииии.....искам денонощието да е 48 часа, аааааааа не ми стигат 24 :D
Мнението беше редактирано от Vess на 02.09.14 21:45.
02.09.14
21:43
25:92 мин
Вес, има ли такова време ? :P 92мин ? (wasntme)
казано от Наталия Николова на 02.09.14, 21:43:
25:92 мин
Вес, има ли такова време ? :P 92мин ? (wasntme)
Хехехех, редактирано Нат :)
03/09
Днес домашна тренировка с пудовките (inlove)
5 кръгчета от :
5 обръщане от вис с 2х16кг.
5 пуш преса с 2х16кг.
10 бърпита
10 СДХП @ 16 кг.
15 тяга с прави крака с 2х16кг.
15 гоблет клека @ 16 кг.
Набиранки чисти през 60 сек. - 2, 3, 2, 2, 4
Страхотна тренировка се получи, изтекох буквално (whew) Изключително доволна съм от обръщанията и пуш пресите с двете пудовки, супер различно е от колкото с щанга. На СДХП-ла вдигах до малко над нивото на очите ( а не до под брадата ), че ми е лека 16-ката за това упражнение. Следващия път трябва да включа и тръстъри с 2х16кг.
И така :) Утре ще се бяга, планирам около 7 км. да видим :) Изчезвам с книжката (inlove) не ме търсете (mooning)
04/09
Днес само стълби :)
Паметника на Почивка във Варна :
3 качвания и слизания до долу до пилоните (whew)
+ 10 качвания и слизания горе на последните 117 стъпала :) за около 41 мин. някъде всичко :)
Супер яко, в началото с доста силен дъжд :) Имаме и снимки но като качат, ще ги споделя и с Вас.
Можех още, но няма смисъл а и стана много късно и не се виждаха стъпалата.
Утре ще видим кога ще вместя набиранките, че ще пътуваме след работа извън града и...ще го мисля де.
Ай, потъвам пак с книжката (inlove)
Ето и снимките :
Мнението беше редактирано от Vess на 04.09.14 21:57.
05/09
Хоп 8-)
Днес сутринта, докато щъках из нас на бързо, че след работа пътувам с дребен извън града и ще съм далеко от компютър и интернет (mooning)
Лицеви опори - 4х15
Набиранки през 60 сек. - 3, 4, 2, 2, 4
Утре е ден за бягане, но не знам дали ще намеря подходящ терен, най-много да правя спринтове в училището....май това ще е (wasntme)
Хубава събота и неделя Ви желая (sun)
Мнението беше редактирано от Vess на 05.09.14 17:19.
Хелоууу 8-)
06/09 - Тук почивах, не се състоя заплануваното бягане и много ми беше криво (dull)
07/09
Днес имах ходене до центъра на града и реших да си направя 5км.-то трасе, което тичаме всяка събота в Морската, вместо да тичам по улиците. Та :
5 км. бягане - малко в жегата, но....
3 кръга :
10 обръщане дясна ръка @ 16 кг.
10 същото и с лява
10 лицеви опори гърди до пода
10 изхвърляне дясна ръка@ 16 кг.
10 същото и с лява
набиранки през 90 сек. - 3, 4, 3, 3, 4
И така :) Сгънах сега един черен шоколад и отлепям с книжката (blush)
07.09.14
22:06
казано от Веселина Иванова на 07.09.14, 21:40:
и отлепям с книжката (blush)
Какво четеш?
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 07.09.14 22:07.
08/09
8,4 км. горско бягане - силна денивилация ( 3 пъти качване и слизане на пътя от Терапията до Теливизионната кула Варна )
09/09
Домашно у дома :
7 кръга :
5 тръстър @ 2х16кг.
10 бърпи с отсечена чиста лицева опора
Набиранки през 90 сек. - 3, 5, 3, 3, 5
Утре май ми се почива....може и да тичам, но не знам....ще го реша в движение :)
11/09
Ахой (wave)
7 рунда :
10 тяга @ 2х16кг.
10 лицеви опори гърди до пода
Набиранки чисти през 90 сек. - 4, 5, 4, 4, 4 ( последните трябваше да са 6, но 4 успях само (dull) )
7 км. бягане силна денивелация - 45:16 мин. ( последните 2 км. само качване баира от Елитис ( под Мебелната палата, който е до комина на Топлофикация )
Храната ( почвам да я вписвам ) :
9.00 - кафе, палачинка от 1 банан и 3 яйца*
13.00 - 2 корнишона, 150 гр. бекон
16.00 - нес кафе с 1ч.л.мед*, 1 сусамка 60 гр.
20.30 - салата домати*, краставици, лук и магданоз, 2 варени яйца* ( трябваше да са 3, но дребен ми изяде едното :P ), 4 печени пиперки*, маслини и (beer), 2 бисквити РФ с мед*
Днес няма да тренирам, ангажименти след работа с дребсън, после ще го връчвам на баба му и два дена УРААААА (nmuchfun)
Мнението беше редактирано от Vess на 12.09.14 10:12.
12.09.14
14:37
Вес, според мен много добре изглеждаш :* (F)
казано от Наталия Николова на 12.09.14, 14:37:
Вес, според мен много добре изглеждаш :* (F)
Благодаря Нат :* (F)
Имам си периоди, в които задържам доста, сещате се кога ( ПМС, овулация ) и периоди, в които си се отводнявам от само себе си и така. Не ми е приоритет да съм супер нацепена, приоритет ми е втората снимка (inlove) това е моя смисъл да живея и спортувам :)
Мнението беше редактирано от Vess на 12.09.14 15:31.
12/09
Само храна в петък :)
9.00 - палачинка от 3 яйца* и 1 банан
13.00 - 1 домат*, 2 корнишона, и домашна мусака без заливка от мляно месо, карфиол, пипер*, домати* и лук
15.00 - 2 реда шоколад
19.00 - овчарска салата и пица с шунка, кашкавал и домати с ръжен блат :P
Не бях яла пица от година и повече може би, не помня даже....но...прежалих се, че и на дребен купих пица.....
Нямах много избор, бяхме на събиране с други деца и родители, всички поръчаха пици на децата си и моето гледаше и питаше ние защо не ядем пица (dull) Нищо, важното е, че е веднъж, най-много два пъти в годината ;)
Днес имаше бягане, ще има и тежко най-вероятно....но ще дописвам после :)
13/09
5 км. тичане сутринта на гладно - 28:24 мин.
По обяд във залата :
4 кръга :
5 бърпи + набиране надхват
10 напада ( х 5 на крак )
тяга - до 2-2*90кг, 3-3-3-3*80кг, 5-5-5*70кг.
кофи - 5-4-5-5-5
лег - до 4-5-5-5-4*45кг.
Кофите и лега ги редувах. На лега имах сила и за 50кг. но нямаше кой да ме пази. Имаше един младеж на половината на моите кила а и като видях какво и как тренира, реших да не му се доверявам (dull) Супер доволна от тягата разбира се :) На 90 кг. обаче сложих колан а и те са си от дифицит даже ;) . Не знам дали съм споменавала, но имам някакво НЕсрастване на незнам си кви си дъги някъде отзад и си ме е шубе на високите кила без колан ;) Пазя си кръстчето аз, все пак вънамерявам още деца да раждам :P Преди доста време си бях срязала нещо кръста ( преди 5-6 год.можеби ) и тогава ми правиха снимка да видят какво ми има, че не мърдах....умирах от болка и тогава установиха това несрастване.
Набиранките, утре ще почина от тях и от понеделник ги мятам пак по схемата, ще повторя това което правих до сега, като се стремя последните бройки да ги вдигам.....дано има подобрение :)
Храна :
10.00 - сусамов тахан* с мед*
13.40 - домат и половина, 5 яйца* в масло, няколко маслини - това след залата
17.30 - сериозна чепка бяло грозде
19.00 - салата домати, краставици, лук и магданоз, маслини, спагети със сос от домат, лук, мляно месо и подправки
Тъй, почерпих се днес със спагетите, щото утре сутрин ме чакат 14 км. горско бягане .... да видим дали ще помогне пастата ;)
Само искам да финиширам :D Такава голяма чиния умуах, че ако не помогнееееее.....не знам :D
Но това ще ми е максимума май.....нямам намерения и амбиции за полумаратони и т.н.
Голямо писане му дръпнах :)
До скиф (mooning)
А да, и някакви наченки на гръБче ;)
Мнението беше редактирано от Vess на 13.09.14 20:05.
14/09
14 км. горско бягане - 1час, 42-3 мин. и не знам колко сек. :)
Доволна останах от бягането си, много по-доволна от това на 12-те км. юли месец. Дишането добре, крачката и те добре се държаха, много по малко беше вървенето, само бягане. Страхотно изпитание на психиката, само бягаш....и нищо друго :) Прохладно, преобладаваше горското трасе, тесни пътечки, много стръмно V образно спускане, после качване, и мнооооооогооо кал :D Имах по маратонките си гюленца от кал хехехехе. Страхотна организация, готини усмихнати хора, участниците наброявахме над 170.
Не бях последна и от мъжете имаше след мен да финишират :) хехехехе За мен беше важно участието, трупам опит :)
Храната :
6.30 - палачинка от 3 яйца, банан и овесени ядки, намазана леко с мед*
11.00 - тук някъде след финиша - 2 банана, шепа стафиди, 1л. вода и 1 безалкохолна (beer) ( такава имаше само )
14.45 - салата краставици, маслини и няколко резена кашкавал
19.00 - салата домати, краставици, лук и малко зелева салата, риба ( но не разбрах каква точно е, на гости бяхме)
Днес мятам пак набиранките и още нещо ще има :)
Мнението беше редактирано от Vess на 15.09.14 09:24.
15/09
Днес само храна :
9.00 - палачинка от 3 яйца*, 1 банан и малко овесени трици
13.00 - пилешко филе на скара, 1 розов домат, 1 краставица, маслинки, ред шоколад ;)
15.30 - шепа печени дъстъци ( на почерпка в офиса )
19.30 - салата домати, краставици, лук и магданоз, 3 варени яйца*, купичка готвен нахут
Понеже готвих за утре, си направих само набиранките .... хич нищо не ми се тренираше, само ми се дремеше (dull)
Набиранки през 60 сек. - 2, 3, 2, 2, 4
Последните 2, 2 и 4 надхват чисти ;)
И тъй като съм почнала да качвам все снимки, да постна и малко от вчерашните емоции :)
16/09
5 км. бягане - 27.00 мин.
Веднага след това :
3 кръга :
3 тръстър @ 2х16кг.
6 мен мейкър @ 2х16кг. ( ренегатско гребане дясна + лява ръка, лицева опора, изправяне и сумо тяга = 1 повт.) май не е пълен мейкъра, но тава правих аз.
5 кръга :
10 сумо тяга @ 2х16кг.
10 лицеви опори
Набиранки през 60 сек. - 2, 3, 2, 2, 4
Храната :
9.00 - 2 варени яйца*, 1 с.л.сусамов тахан, 1с.л.мед* и 5 фурми ( това всичкото на бъркоч (blush) )
13.00 - 1 розов домат, 1 корнишон, 1 пилешко бутче печено, маслини
16.00 - ред шоколад
20.00 - салата домати, краставици, лук и магданоз, маслини, пилешко бутче печено, кафяв ориз варен със грах и царевичка, всичко полято с (beer)
Оттеглям се блаженно с последните странички от книжката :P
17.09.14
11:17
казано от Веселина Иванова на 16.09.14, 22:23:
Храната :
9.00 - 2 варени яйца*, 1 с.л.сусамов тахан, 1с.л.мед* и 5 фурми ( това всичкото на бъркоч (blush) )
Звучи много апетитно!Нахално ще открадна идеята (ако може). :Р
Поздравления за горското бягане ! Изключително предизвикателство е.Все си мисля,че дългата дистанция изисква повече психическа сила отколкото физическа и за това е предпочитан метод за мен.