19.03.15
21:19
18.03.2015/сряда
Тренировка - тц! Само ЙЕдИнИ на тесто! :D
19.03.2015/вторник
Тренировката (17:30; в залата):
- преден клек - 1х10х20кг/1х5х40кг/1х3х50кг/1х2х60кг/1х1х70кг + още 5х1х75кг
- хоризонтална лежанка с щанга - 1х10х15кг/1х5х40кг/1х3х50кг/1х2х55кг/5х1х60кг
- лицеви опори, цели - 3х10
- обръщане с щанга- 5х5х40кг (първото в серията от земя, следващите 4-ри от вис)
- набиране с успореден хват - 5х3 (първото от изпънати пръсти, ама много изпънати, балеринска стойка :D, следващите 2 в сериите - чисти)
- гребане с дъмбел - 3х8х25кг за всяка ръка, с редуване на ръцете
- гребане с щанга - 5х10х28кг (тука инструкторът в залата ми направи 300 забележки и корекции за техниката (dull), много трЕбЕ да съм била зле)
- преден планк на лакти - 3х2мин, с почивка от минута между тях
Храната:
- 200гр(с) пуешко на скара, 200гр(с) телешко на скара
- 50гр овесени ядки с канела, 1 пакет оризовки (130гр)
- 1 с.л. зехтин, 110гр пълнозърнест сусамов тахан с лен
- 4 домата, печени червени пиперки
- 1/2 грейпфрут, 5 фурми
Тотал ~ 2080ккал
Уморих се... макар, че творих някакви пълни импровизации... :D
Пък колежката ми рече, че краката ми ставали мъжки, щото предното ми бедро вече било голямо и изпъкнало! :D Кеф! :D
Ама пък ме пита днес как тъй, хем не съм по-висока от нея, хем по-слаба изглеждам! :D
Как тъй?!? Ми тъй - с муШкули! :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 19.03.15 21:20.
Пет единици на 60 лег сама и нито един опит за двойка?
Гребане едностранно с 25 и на 28 с щанга?
Широки набиранки?
Ей ...
Мнението беше редактирано от sapuna на 19.03.15 21:47.
19.03.15
21:53
казано от sapuna на 19.03.15, 21:45:
Гребане едностранно с 25 и на 28 с щанга?
Широки набиранки?
Ей ...
Не се стърпя значи да ме “нахраниш” и тука! :D
За лега - съгласих се!... Муся се, ама се съгласих! :D Щото усещах, че мога! (blush)
За гребането - кво да кажа. Бях си приготвила по-тежка щанга, ма Емо нещо не ми одобри техниката. Това така трябвало, онова така трябвало, да съм поработела с по-лекото отначало, докато свикна и... Обаче и аз усещам, че не винаги си включвам гърба. Като че ли се опитвам да дърпам повече с ръцете, а не събирам плешките.... Уроци ми трЕбат, Митак, нагледни уроци! :D
Широки набиранки? Ко, не! :D Прекалено широко ми е бе. Не са ми толкоз д`лги ръКИте!
20.03.15
21:06
20.03.2015/петък
Тренировка - тц!
Храна:
- пуешко на скара, разни рибени неща - половин скумрия на скара, пържена цаца, някави панирани скаридки, барабар с шлюпките :D, тарама хайвер
- овесени ядки с канела, 1 козуначен кифла (крайно време е да си сменя маршрута за работа :D)
- пълнозърнест сусамов тахан с лен
- печени червени пиперки, моркови, карфиол от туршия
- 1/2 грейпфрут, 1 банан, 2 ябълки, 5 фурми, 1 ч.л. мед
Тотал ~ многУ требе да е! :D Отказах се да го смятам! (giggle)
*** си и първата пролет! (devil) Умрях от студ по спирките днес.
През деня бях в кондиция, щото пристигна бая стока в склада и се пораздвижих доста с кашоните. Като се прибрах обаче и като се заседях на топло, точно след половин час се бях схванала и си усетих мускулната треска. И ме втресе, ръцете ми лед. (dull)
Кошмарното е, че и утре съм на работа, макар че иначе пък щях да кукна в залата още в 8 сутринта, а сега ще се пораздвижа с пратките през деня и после няма да съм съвсем одървена.
Колко сила и мъгел ще имам за напъване обаче е друг въпрос! :D
А така искам само да си лежа, да си ям и да си дебелея кат` хайванчето! (без обаче да бременея като него (giggle))
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 20.03.15 21:23.
казано от sapuna на 19.03.15, 21:45:
...
Всъщност, това е чудесен подход, особено при положение, че няма постоянно спотър. Ще се заиграва с почивките, в смисъл да ги намалява, и ще има прекрасни резултати.
Злати, на твое място бих удвоил обема единици на тази и на по-голяма тежест за сметка на повторенията на по-малките кила.
21.03.15
19:36
Especially For You :D
И за всички, на които би им било интересно!
Сега ша пльосна клиповете, коментарите ще ги дръпна малко по-късно:
Това е! Следващи кино-изяви - не по-рано от година-две!
И без това гледам като сюндюк! :D
Нема нужда да ви плаша отново! :D
P.S.:
21.03.2015/събота
Тренировката (14:30; в залата):
- заден клек - 1х10х20кг/1х5х40 + 1х5х60кг/1х3х70кг/1х2х80кг + 1х2х90кг/1х1х100кг (party)/3х1х95кг
- мъртва тяга - 1х10х20кг/1х5х60кг + 1х5х80кг/1х3х90кг/1х2х100кг/1х1х110кг + 2х1х120кг (party)
- раменна преса - 1х5х20кг/1х3х30кг/1х2х35кг/1х1х40кг + 1х1х45кг (party) + 3х1х40кг
- обръщане от вис - 3х5х40кг
Клекът - лесен. Надявам се, че на 90 и 100кг клекнах достатъчно дълбоко, макар че като се гледам можело е поне с една идея повече.
Тягата - ахахахах, тягата... Второто повторение на 120 кила си беше буквално от яд и на инат, че не наместих както трябва телефона и не ми се виждаха тежестите. Голям съм откачалник! :D В резултат, май бая на гръб го дръпнах, ама го дръпнах, неговата сметка! (devil)
Раменната преса - 40 кила лесно, 45 - мноооооого трудно. Те ме огъват, аз напъвам, те ме огъват, аз напъвам. Голям зор беше да си мина мъртвата точка! :D Последните три единички с 40 кг пробвах да съм с разминати крака. Стори ми се, че така наистина е малко по-леко.
Обръщането - пффффф... Не мога да го правя хубаво това нещо и това е. На клипчето са последните 2 серии. Бавно си завъртам лактите. Бе... чукундур! (dull)
Това е!
Ще очаквам вашите съвети, корекции, насоки, редакции... номинации за Оскар, цветя и бонбони!
Най-вече бонбони! :D :D :D
И няма да съм гузна заради всичко дето го погълнах преди и след тренировката. Заслужих си го! Пък! :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 21.03.15 19:37.
С по-голям кеф и самодоволство съм гледал само “Столичани в повече”!Серията “Повярвах в себе си” най-накрая се излъчи и съм полуудовлетворен ,защото можеш още ... това ще е дебат в корективите обаче.Сега само тънко без детайли - други обувки , почивай ,без разножка ,без подскоци ... леко ти е! ;)
Гордея се с теб Злати!Визуално си перфект ,силово х2!Твоя хъс си е мотивация отвсякъде ,а работните ти тежести мечта за много мъже!
Можеш още!
Аз не мога да видя клиповете :(
Опс, сори, видях ги през телефона :) Чудесна си Злати, БРАВО !!!
Мнението беше редактирано от Vess на 21.03.15 21:13.
Ко да ти кажа, на клека и тягата си ма изяла отдавна, знам си аз. Раменната ти преса е стабилна - аха-аха да клекнеш за един OH-squat никаф проблем! Ах, обръщането - аз го имам абсолютно същия проблем и пак твойто изглежда по-добре от мойто... Надявам се догодина да те стигна ;)
21.03.15
21:20
Направо ми скри шапката!
Браво! :)
Силна + красива
21.03.15
21:36
Браво, Злати :)))
Многооо си надъхваща и многооо силааааа има в теб - все така да си :)
Една номинация за Оскар от мен! Бонбони имаше, но ги изядох. (wasntme) Мноу си готина! (clap)
21.03.15
22:07
Аз мисля да й редактирам мнението и да й скрия видеата, защото не отговарят на условията за ползване на форума - ПРЕКАЛЕНО СИЛНА Е!
:) :) :)
21.03.15
22:11
ПРЕКАЛЕНО луда е :D, ма това е друга тема на разговор!
И благодаря, момчета и момичета! Много сте мили! (F)
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 21.03.15 22:12.
21.03.15
22:45
:)
21.03.15
23:22
Ахахахааха, Рони, мани го тоя Спондж Боб!
Той скатава от трена за крака! :D
22.03.15
08:39
Златииии, страшно животно сииии !!!!
Не те е срам да заемаш стойката за сгъване за бицепс, значи просто :)
Такава здрава телесна конституция имаш, голям респект ми всяваш през нета, а за на живо - не знам. Ти и преди повече от година, като се видяхме, беше баш здрава, то сега си дръпнала мноого напред.
Давай смело, вече напълно се съгласявам с Вик за едни негови по-ранни прогнози за твоите максове. Това тука изобщо не бяха максове, ами пролетна разходка. Особено тягата си я дигна леко и без напъване като стой та гледай. Клекът е образец. Нямаш догонване в краката, ей!
Мускул-маса! ;)
22.03.15
21:57
22.03.2014/неделя
Тренировката:
Сутринта - 10:00, с Vic и компания, на открито.
Кросфит след максове в залата - е нема такъв филм! :D Мноооого трудно, много! :D
Комплексът: за време, 5 големи кръга от:
- нарастваща стълбица 1-2-3-4-5 от набирания с подскок и чисти лицеви опори
- 50 метра бягане
- нарастваща стълбица 1-2-3-4-5 от скокове на стена 60см и руски суингове с пудовка 24кг
- 150 метра бягане
Моето време: 25:50
:D Сега гъзО ме боли дори и само докато си седя на него! :D
Храната:
- 180гр(с) лаврак на скара, 150гр(с) скумрия на скара, 165гр(с) телешко на скара, 40гр краве сирене
- 50гр овесени ядки с канела, 50гр киноа
- 1 с.л. зехтин, 30гр маслинена паста, 45гр сусамов тахан с лен
- домати, краставици, зелен лук
- 1 помело, 1 ябълка
Тотал ~ 1910 ккал
Особена тренировка беше днес. Първо много се смяхме, после много пуфтяхме (и псувахме), накрая голямото детИ се пречука :( ... Въобще - не липсваха емоции от всякакъв характер.
Като цяло - не напъвах особено, щото и не можех след вчера! Ма се пораздвижих прилично, де!
Ще видим обаче утре какво ще мисля по въпроса! :D
Като добавим и двата часа и половина мотане с малкия из Морската следобед, за да не упуснем хубавото време, вече въобще не се учудвам що трътката ми е на тоя хал! :D
P.S.: Имам питанка!!!
Правя нещо на клека, което не знам дали е ОК!
По време на цялото изправяне си бутам стъпила стабилно на петити, обаче в момента, в който се изправя напълно, не знам заради инерцията от движението или заради друго, но петите ми се отлепят, все едно искам да се вдигна на пръсти с щангата. Вижда се на клипчето с клека. Малко е, но се забелязва, а и го усещам.
Бива или не бива? И какво е редно да направя, ако не бива?
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 22.03.15 22:59.
казано от Златина Цонева на 22.03.15, 21:57:
По време на цялото изправяне си бутам стъпила стабилно на петити, обаче в момента, в който се изправя напълно, не знам заради инерцията от движението или заради друго, но петите ми се отлепят, все едно искам да се вдигна на пръсти с щангата. Вижда се на клипчето с клека. Малко е, но се забелязва, а и го усещам.
Всъщност петите ти се хлъзгат и местят през цялата позитивна фаза на движението. Накрая наистина се отлепят. Според мен причината е в три неща - първо завършваш с голяма инерция всяко изправяне, което идва да покаже, че ти е леко. Второ подметките ти се хлъзгат по пода. Трябва ти място за клякане с гумена повърхност или други обувки, чиито подметки да имат по-голмо сцепление с пода.
И трето (може би най-важно) това означва, че петите ти само формално са на пода, но тежестта ти не лежи върху цялото стъпало, а върху пръстите. Това не знам как да го оправиш, освен чрез съвсем леко изнасяне на центъра на тежестта още малко назад.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 23.03.15 08:53.
казано от Златина Цонева на 22.03.15, 21:57:
...
Не бива.
Интересно, на преден клек не съм забелязал да го правиш, а там е по-вероятно щангата да те заваля напред.
Потърси обувки с твърда подметка и лек ток, нещо подобно на щангети.
Опитай следния трик - клекни със съзнателно повдигнати пръсти на краката. Така със сигурност тежестта ще остане на цялото ходило и петата.
23.03.15
10:23
Хм, чак сега забелязах- ти просто подскачаш на пръсти, може би ти е бая лекичко и иде от инерцията :)
Гоямо “молене” на тази щанга :)
23.03.15
14:55
Благодаря за корекциите, момчета! :)
Ще мисля за смяна на обувките. Освен да си прежаля червените Пуми, с които джъткам през деня и да ги пиша щангистки. :D
Сега обърнах внимание, че леко чуквам петите навътре докато се изправям (предполагам, че Боби това визира). Подът, където е стойката за клек е ламиниран паркет. И явно наистина се хлъзгам. Не знам обаче какво бих могла да подлагам под краката си. Има едни платна, дето ги слагаме под щангата, когато правим тяга (подложила съм си ги в клипа с обръщането). Те са дебелички и грапави. Освен да подлагам тях. Най много да се спъна в тях при придвижването си назад и да се пльосна по гръб, барабар с щангата! :D
Иначе, усещането ми е, че точно инерцията ме увлича. Като си прескоча “мъртвата точка” и буквално се залетявам нагоре и направо мога да подскоча. Или поне си мисля, че мога да подскоча! :D Явно наистина трябва да е по-тежко. (giggle)
Ахахаххах, Кобре! :D Ти ме виж след клека със стотицата. Голямо мислене му мислих да пробвам ли повторно или не, ама накрая ме `фана шубелека. :D Пък колко много се смяхме с щерката като гледахме клипчетата. То не бяха почесвания, попипвания, подръпвания, намествания, махане с ръци и краци! 100 паразитни движения в минута! :D :D :D
24.03.15
22:28
23.03.2015/понеделник
Тренировка - тц!
Храна:
- 300гр варено-пушено пуешко филе, 1 пържено кюфте (35гр)
- 50гр овесени ядки с канела, 1 пакет оризовки (130гр)
- 70гр сусамов тахан с лен
- половин тава :D прясно зеле на фурна (от там лъжица-две олио)
- 1/2 грейпфрут, 5 фурми
Тотал ~ 1850 + тези от кюфтето и зеленчуците
24.03.2015/вторник
Тренировката: Импровизации някакви! :D
- заден клек с щанга - 1х10х20кг/1х5х40кг/1х3х60кг/5х5х80кг :D
- хоризонтална лежанка с щанга - 1х10х20кг/1х5х40кг/5х5х50кг/3х2х60кг :D
- обръщане от земя - 5х5х45кг
- раменна преса с щанга - 1х5х28кг/3х3х38кг/1х5х28кг
- преден планк от лакти - 3х2 мин работа/1 мин почивка
Храната:
- 135гр(с) лаврак на скара, 275гр(с) свински котлет на скара
- 50гр овесени ядки с канела, 1 пакет солети (60гр)
- 1 с.л. зехтин, 50гр сусамов тахан с лен, 100гр суров микс (кашу, бадеми, боровинки)
- броколи, домати, краставица, червен пипер, зелен лук
- 1/2 грейпфрут, 1 банан, 2 ябълки, 5 фурми
Тотал ~ 2420 + тези зеленчуците
И следва разборът на импровизацията! :D
- на клека си подложих ония грапави подложки. Беше значително по-добре. Много внимавах и с повдигането на пръсти, ама тия петтици така ми тежаха, че отлепянето беше “мишън импосибъл”. :D Жилите на врата ми изкочиха, докато ги ставах ( нали съм нарцис и се зяпам в огледалото насреща :D ), ама си ги клекнах и си ги станах съвсем прилично!
- на лежанката първо си викам, ще стигна до 5х5х50кг, ма после ме зачовърка да си пробвам пак 60-тичката пък то взеха, че станаха двойки, та даже и три! (party)
- обръщането - ми... начоках си ключиците и правилно изпълнено или не чак толкова, поне бицепсът ще да е дърпал! :D :D :D
- раменната преса - с тия странни килограми, защото я правих с малкия прав лост и го смятам по 8 кила
- планкчето - тривиална работа :D
И да споделя - вече се вижда как мърдат бебетата на котката в корема й! Уууууууу, вълнувам се все едно аз ще раждам! :D
25.03.15
22:05
Без повече коментари! :D
Да живее клекът! :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 26.03.15 13:17.
25.03.15
22:07
казано от Златина Цонева на 25.03.15, 22:05:
Без повече коментари! :D
Да живее клека! :D
25.03.15
22:23
:D :D :D
26.03.15
21:40
25.03.2015/сряда
Тренировка - тц!
Само 1час трамбоване в Морската вечерта (около 5 км), докато чаках да приключи тренировката по плуване на малкия.
Студено ми беше да стоя на едно място на открито, та си отвървях. До сега не бях виждала Морската толкова празна. Тук таме някой колоездач и това е. Тишина и спокойствие. Наслушах се на птичо чуруликане. И хем нямаше кой знае какво натъпкано в раницата ми, ама ме заболяха рамената. (dull)
И много ВВХ ЙедИнИ! :D
Забелязах, че в дните с тренировка, като че ли ми е по-леко да си контролирам апетита, ама на следващия ден - направо си е невъзможно! Яде ми се като за последно!
26.03.2015/четвъртък
Тренировката:
- преден клек с щанга - 1х10х15кг/1х5х35кг/1х3х45кг/5х5х55кг + 1х3х65кг + 3х1х75кг
- мъртва тяга - 1х5х55кг/1х3х75кг/5х2х85кг/5х5х90кг
- гребане с щанга с подхват - 1х5х35кг/5х5х45кг
- едностранно гребане с дъмбел - 5х8х22,5кг за всяка ръка
- набирания - 3х3 с успореден хват ( първите в сериите от изпънати пръсти, другите две - чисти ) + 3х2 с надхват ( първото от пръсти, второто чисто, ама тегаво :D )
- преден планк от лакти - 3 мин работа/1 мин почивка/2 мин работа/1 мин почивка/2 мин работа
Храната:
- 220гр(п) пиле на грил, 460гр(с) пържоли от пилешки бутчета на скара (без кожата), 5 белтъка
- 50гр овесени ядки с канела, 50гр кафяв ориз
- 1 с.л. зехтин, 35гр маслинена паста, 1 жълтък
- домати, краставица, лук
- 3 ябълки, 5 фурми
Тотал ~ 1970 + тези зеленчуците
Много го мразя тоя преден клек и това е. (dull) Как ли не си намествам шийката спрямо лоста и все ме души и души. Тягата - съвсем прилично натоварваща. Гребането с щанга - надявам се правилно изпълнено, ма за 5 повторения в серия ми беше леко. Гребането с дъмбел - нищо особено. Набиранията - мъка, мъка. :D Тъй да са ми мерак, ма тъй да не ми се отдават. (dull)
Това е... май... Уморих се, схвана ми се трътката и ми се спи като на куче.
Та, освен да ви пожелая лека и мека, друго не остана! ;)
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 27.03.15 07:08.
29.03.15
20:32
Май бях казала, че няма да пуЩам клипчета скоро, нали?!? :D
E, ще пускам, `щото пак имам питанки! Ма тоя път няма да са на смешните ми максове, а на петтички.
Иначе - в петък и днес - почивка.
Трите дни ядене на тумбак, че ходихме и на гости в Търговище.
Домъкнах си две кори с яйца. И тиква! (inlove)
Тренирах само в събота, сутринта.
Сама в залата. Засякох се за кратко с един младеж и чистачката с прахосмукачката ( дори си я запазих в клипчето :D ). Инструкторът в залата ми рече: “Е, сега е момента да се развихриш на няколко уреда едновременно!” :D :D :D Ма, така е... Кой друг ще е толкова луд, да стане в събота в 6:00, за да яде, та да може в 8:00 да е в залата! (giggle)
28.03.2015/събота
Тренировката:
- заден клек - до 5х5х82,5кг
- раменна преса с лост - до 5х5х35кг
- мъртва тяга - до 3х5х95кг + 2х5х90кг
- коремни преси на римско столче - 2х25кг
- преден планк на лакти - 2х2мин работа с минута почивка между тях
- и накрая, за вдигане на пулса - по 15 бр на ръка kettlebell snatch + 50 суинга до вертикала с една малка 10 килограмова пудовка, която намерих в залата :D
ПуЩам си “излагациите”, а питанките - след тях!
Много моля, хвърлете по едно око и казвайте каквото има да се казва, та да го оправяме! :D
- Клекът - Качих тежестта с 2,5кг. Смених обувките и подлагам ония грапави подложки. Сякаш вече го няма онова плъзгане. Много внимавам да не отлепям петите като на единичката, дето бях пуснала преди време. Обаче отново го има онова рязко изправяне и щангата ми се подрусква на раменете. :D Може би наистина ми е леко, макар че, в момента в който взех щангата в първата серия и така ми натежа, че си рекох: “Ужас, с това не мога да клекна 5 пъти никогиш!” Питанките - По добре ли е така? Клякам ли достатъчно дълбоко? Не ми ли отиват коленете прекалено напред?... И въпрос специално към момичетата - “Не ми ли изглеждат ужасно големи кълките?” (blush) :D
- Раменната преса - Правилна ли е позицията на китките ми? Не ги ли пречупвам прекалено назад? Не изпитвам дискомфорт, де. Информативно питам! И до колкото си мисля, че знам, ръцете трябва да се изнасят назад в най-горното положение (зад ушите). Това вярно ли е или не, `щото аз така се опитвам да правя?
- Мъртвата тяга - За първите три серии качих тежестта с 5кг. Не тежеше много. В третата серия обаче направих една глупост. Смених позицията на ръцете (щото ги дърпам със смесен хват), обаче имам 2 мазола на лявата ръка, които ме болят въпреки ръкавиците и още на първото дърпане яко ме прерязаха и направо щях да си пусна щангата, та затова обърнах хвата. Знам, че не е хубаво да се прави, ама... И от там, реших, че ще си сваля теглото, та последните 2 серии бяха с по 90кг. Те пък хич не ми тежаха... Тука не се сещам к`во исках да питам! :D
Като цяло ме интересува и по колко трябва да ми е почивката между отделните серии? `Щото сега почивах по около 2 минути на клека и тягата. На раменната по по-малко, обаче на четвъртата серия едвам избутах петото повторение, починах повечко и петата серия беше съвсем безпроблемна.
Моля, моля, моля - отговорете ми на питанките, като намерите време! :)
P.S.: И специално за Кобрето, да види, че не само се моля на щангите, ами даже им танцувам! - https://www.youtube.com/watch?v=_IQkITErG6c :D :D :D Добре, че в събота съм сама в залата, та наистина да се развихря! :D :D :D ( това впрочем е по-голямата почивка на раменната преса, надъхвам се с други думи :D )
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 02.04.15 09:26.
Българските фитнеси—като дискотека. Жалко, че тука не пускат така музика. :D
Клек - много ти е лек.Ако изнесеш още лактите напред и “буташ” при ставане ще ти олекне още.
Раменна - вдигай килограмите ,перфектна ,много лека за момента.
Тяга - това са ти килограми за надхват.
4ти клип - пускай повече такива!!!
:*
казано от Златина Цонева на 29.03.15, 20:32:
...
Моля, моля, моля - отговорете ми на питанките, като намерите време! :)
...
Нямам забележки. Никакви. :)
Почивката за този протокол - колкото чувстваш, че ти е необходима.
29.03.15
21:59
Жено, ти си уникална! Другия път - twerking :)
29.03.15
22:24
И въпрос специално към момичетата - “Не ми ли изглеждат ужасно големи кълките?”
Изглеждаш чудесно: горната и долната част са балансирани. 8-)
29.03.15
23:43
Яка си, вдигаш красиво. :)
Депресираш ме. Не те обичам повече. :D
НЕ. НЕ ТИ ИЗГЛЕЖДАТ УЖАСНО ГОЛЕМИ КЪЛКИТЕ! Много си си добре.
Браво Злати ....страхотна си ....движенията ми харесаха , крачката също ......(blush)
И малко ще повторя Енев ама ......червената Златка много яка бе......:D…..и се вижда че имаш запас и сили за по сериозни тежести....;)
Определено се подценяваш ....Митака определено е прав за това ....;)