18.03.15
21:18
казано от Веселина Иванова на 18.03.15, 21:15:
И сега малко фотки след вчерашното бягане, да ми видите бягащия тумбак (blush)
И медалите! ;)
Оооооо, разписах се на чистото! Значи следват пожеланията ( така разпореди Рони :D ):
Пожелавам една лека, изпълнена с хубави емоции и активна физически бременност! (F)
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 18.03.15 21:21.
казано от Златина Цонева на 18.03.15, 21:18:
казано от Веселина Иванова на 18.03.15, 21:15:
И сега малко фотки след вчерашното бягане, да ми видите бягащия тумбак (blush)
И медалите! ;)
Оооооо, разписах се на чистото! Значи следват пожеланията ( така разпореди Рони :D ):
Пожелавам една лека, изпълнена с хубави емоции и активна физически бременност! (F)
Благодаря Злати (F) Медала е само един и е от една работническа спартакиада, взех второ място на 1000 м. бягане ;)
Веси, изглеждаш супер :) И много радваш (F)
Мнението беше редактирано от Роси на 19.03.15 10:21.
Благодаря Роси, много мило (F)
19/03
Днес из къщи разни дейности сутринта около детето, после излязохме да се разходим малко на въздух и да заредим килера с мед и тахан (inlove) После след обед по някое време се раздвижих из нас, доста добре усещам вече тренировката в краката :)
5 кръга от :
10 СДХП @ 16 кг.
10 Широк клек със скок + 2 скачащи напада
10 Тръстъра с 2 х 7,5 кг.
10 Суинга до горе @ 16 кг.
10 Лицеви опори
Готино се получи, следващия път може да пробвам изхвърляния или обръщане с раменна с 16 - ката, да видим дали ще се справя (wasntme)
Храната :
- 1 банан със сусамов тахан
- чери доматки, 3 бъркани яйца със сирене, резен кашкавал
- ябълка и 1 зелена пиперка пълна със сирене
- 2 бисквити РК с мед
- зелена салата с пресен чесън и краставица, маслини безсолни, купичка зеленчукова супа застроена само с яйце, 1 пилешко бутче печено
Лошото е, че съм си вкъщи заради малчо и екстрите след високата Т ( сополи, кашлица ), но пък като съм си у дома ми е хубаво, че мога да тренирам по всяко време на деня, а и се чувствам доста по-енергична по-рано, а не вечер. Няма угодия :D
Мнението беше редактирано от Vess на 19.03.15 21:04.
19.03.15
21:14
Прекрасна си, наистина! :)))
Банан с тахан... магия.
Рони, благодаря ти много (F)
20/03
Днес само хапване, чистене основно из нас, огледала, част от стъклата....абе яко активност пак :D А такава МТ ме е налазила, че....ходя като робот....хахахахахха Не можахме да излезем на въздух, че такова отвратително време.....пролет....да ти имам пролетта :@ Излязохме само с колата да купим каквото имаше да се пазарува. Сефтосах и хлебопекарната, която купихме на скоро :) Правих хляб от лимец с квас и стана чудесен. Домашните много го харесаха и май ще приключим с купуването на оцветени хлябове с консерванти, оцветители, мая и т.н. :)
Храната :
- банан с тахан = магия
- 1 портокал
- салата от краставица и домат с натрошено сирене, 3 яйца в масло
- резен кафява хапва Катеричка
- 1 киви
- салата зеле с домати, маслини, скумрия печена с лимон, 1 пфх от домашния с лимец :)
Това беше мисля :) Утре до обяд имам разни ангажименти с изследвания и т.н. покрай бебока, после ми се бяга, но....ако е такова времето не знам....ще го мисля на момента :)
Някак си много ми е щастливо днес, на всичкото отгоре било ден на щастието :) Купих си и готина блузка за тумбака, както и къси дънкови панталони пак спешъл за тумбака :) Айде да идва лятото, че вече искам да ги нося ;) А да, и съм + 2 кг. (blush)
До скорооо (makeup)
Мнението беше редактирано от Vess на 20.03.15 20:24.
казано от Веселина Иванова на 20.03.15, 20:20:
Рони, благодаря ти много (F)
20/03
Някак си много ми е щастливо днес, на всичкото отгоре било ден на щастието :) Купих си и готина блузка за тумбака, както и къси дънкови панталони пак спешъл за тумбака :) Айде да идва лятото, че вече искам да ги нося ;) А да, и съм + 2 кг. (blush)
До скорооо (makeup)
Ех че позитвино звучи последния абзац (inlove). Аз нямам никакво желание за нови дрехи пък и мисля да си карам с тези, къде изсухлени, къде опънати тук там. Лятото е лесна работа....един чаршаф с презрамки и това е. Влудяват ме тези отекли крака (envy)
Аз се надявам да вляза в петия все още + 1 кг ама както хапвам се съмнявам. Просто с това безумно време и без движение и все още зимна храна само трупам запаси.
21/03
Първа пролет днес, само дето не мога да я усетя нещо (wasntme)
Днес на гости около 3 часа по обед някъде, после докато си тръгнем слънцето си беше отишло та обратно в нас. Помоткахме се из нас и после излязох да тичаааааам (rock)
5 км. бягане за 30 :56 мин. с три спирания по светофари :@
Хапнах :
- овесени ядки с банан, кисело мляко и 1 ч.л.мед
- 5 фурми с тахан ( Рони, това е втората магия след банана )
- 2 кюфтета пържени, 2 печени червени пиперки, картофи печени, няколко солени крекерчета някакви си ( това на гостито )
- парче кафява халва Катеричка
- салата зеле със зелен чесън и краставица, маслини, купичка пилешка супа, 1 фпх с лимец и квас, пак парче от халвата
Друго май няма, утре има май надежда да се покаже малко слънцето и ако стане така, сме навън с дребсън (sun)
21.03.15
21:58
Все по-слънчево и усмихнато да ти е. :) Ще се показва слънцето за повече, няма как.
Магиите с тахан са моето второ “аз”. Даже мисля, че в предишния си живот съм била тахан. Искаш ли рецепта за сурова торта (ако не си я видяла)? :)
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 21.03.15 22:01.
22/03
Е днес вече наистина беше пролет във Варна :) Откарахме 3 часа в Морската с дребен и тротинетката, после се прибрахме, нещо ме режи кръста в ляво и само гледам да полегна. От час някъде ми е много лошо нещо....та наготвих, ама сега си лежа, чакаме мъжо за вечеря и почивам.
Храната :
- овесени ядки с чиа, банан, какао и мед
- 3-4 бисквити РК
- салата домати, 3 яйца в масло, 1 фпх с лимец и крас
- 1 киви, препълнена шепа тиквени семки
- салата домати, краставици, лук и сирене, маслини, скумрия на скара и картофено пюре ( това ще е вечерята след малко )
Днес това, от утре на работа, почва въртележката отново ;) В зависимост от това как се чувствам утре, може да спортувам :)
казано от Веселина Иванова на 22.03.15, 18:58:
Откарахме 3 часа в Морската с дребен и тротинетката...
Веси, нали знаеш, че скоро няма да е “дребен”? :) Друг ще вземе тази титла. Трябва да свикваш отсега. ;)
казано от Boby_ на 22.03.15, 19:11:
казано от Веселина Иванова на 22.03.15, 18:58:
Откарахме 3 часа в Морската с дребен и тротинетката...
Веси, нали знаеш, че скоро няма да е “дребен”? :) Друг ще вземе тази титла. Трябва да свикваш отсега. ;)
Хе хе, така е Боби :) трябва да свиквам с мисълта, че малкото ми момче всъщност ще стане батко :)
23/03
Не спах добре въобще снощи, както и напоследък по принцип...заспивам рано, защото ми се спи, но после посред нощ се будя често, будувам, въртя се, не мога да легна по корем вече както обичам....абе....почна се :D
Затова след работа реших да се раздвижа, уж да живна малко ;)
5 кръга :
10 изхвърляния дясна ръка @ 16 кг.
10 изхвърляния с лява @ 16 кг.
20 клека СТ
+ още 3 кръга :
8 лицеви опори
16 скачащи напада
Долу-горе...раздвижих се, пробвах и да се набирам, но....трагедия там, увиснах като прани гащи и край, никаква сила....явно ще трябва да се примеря, че следващите ми сполучливи набиранки ще са едва след раждането (shake) По добре изобщо да не опитвам до тогава, че само се депресирам....
Храната :
- домашна питка от овесени ядки фини, 2 яйца и натрошено сирене
- 1 домат, 2 варени яйца, парче овче кашкавал, леща, ред черен шоколад с цели бадеми
- 1 грейпфрут и шепа фъстъци печени
- зелена салата с лук и домат, маслини, купичка леща, 1 варено яйце, 1 фпх с лимец и квас, парче кафява халва
И те така :)
24/03
Ох хора как ми се спиииии, откачам, почвам да обмислям варианти болничен ли да си пусна, отпуска ли....ще се побъркам за сън, едвам изкарах днес на работа (dull)
Освен това пак съм се сдобила с прилична МТ на предмишници, трапеца, гърба и т.н. Днес само хапване, ще гледам поне през ден да тренирам, да не е всеки ден....когато мога разбира се :)
Храната :
- овесени ядки с чиа, банан, какао и мед
- няколко сурови бадема
- 2 корнишона, резен овчи кашкавал, резен създарма, леща, малко тахан с мед
- 1 портокал, 1 киви
- зелена салата с лук и корнишони, няколко маслини, купичка леща, 2 кюфтенца от мляно месо
Оттеглям се, ще ме извините но отивам да спя (blush)
Мнението беше редактирано от Vess на 24.03.15 20:37.
25/03
Раздвижих се вчера, бягах надвечер след работа :) Времето бе благосклонно към мен (sun)
Та, 5 км. бягане за 30:38 мин. Чудесно се получи, в началото докато вработя дишането, но послеееее......кеф, можех още поне 5 км. да си избягам, но не бива :) Накрая пък Ендомондото нещо ме предаде и не ми отчете тренировката подобаващо, но...преживях го :D Толкова ми стяга вече клина на корема, че в момента играе ролята на поддържащ колан за бременни ;) и съм доволна, защото ми предържа корема и бебето се чувства комфортно (inlove) ( колана е широк около педя и обхваща целия ми корем, не е тънък, който да ми се впива, да уточня просто )
Храната :
- банан с тахан
- 1 портокал
- зелена салата с домат, резен овчи кашкавал, резен създарма, леща
- 1 ябълка, ред черен шоколад с цели бадеми
- салата шопска, няколко маслини, 2 кюфтенца от мляно месо, червено цвекло с моркови за гарнитура ( сурови ), резенче кафява халва
Сополива съм от вчера, така се надявах да не прихвана от малчо, но явно в момента организма ми е изнежен и......кихам ужасно много, очите ми сълзят и ми тече носа (dull) малко и на алергия прилича, но ако е това, не съм знаела че имам.....пппфффф.....
Тази сутрин стартирах с чай с мед и сока на 1 лимон.
Аз пия по 4-5 чаши топла вода с малко прясно изцеден лимонов сок в течение на деня. Харесва ми, сгрява и укрепва.
26/03
Нищо особено вчера, освен че се боря със зъби и нокти с ужасната хрема, от днес вече запушен нос и заглъхнали уши :@ Що лимони, мед и сода одумках ама....събота и неделя ще се вдигна аз :)
Храната :
- овесени ядки с банан, кисело мляко и мед
- скумрия на скара, зелева салата, редче черен шоколад с цели бадеми
- 1 ябълка, 1 банан
- зелена салата с лук и домат, маслини, ориз баланс със зеленчуци, 2 кюфтета от мляно месо, 2 хапки кафява халва
След работа минах и първата ранна Фетална морфология, всичко изглежда наред с бебчо, мъжка майка ще съм то се е видяло :) Моя мъж ми вика, аз не те виждам да вързваш панделки и да диплиш рокли, и позна :D Да сме живи и здрави мъжки момчета ще са моите (inlove)
Днес ходих да давам кръв и стандартните там неща и така :) Довечера може и да се опитам да се раздвижа у дома докато мъжо е на фитнес, но не обещавам, зависи как ще се чувствам ...
Хуууубав и усмихнат петък (sun)
казано от Веселина Иванова на 27.03.15, 10:17:
26/03
:) Моя мъж ми вика, аз не те виждам да вързваш панделки и да диплиш рокли, и позна :D Да сме живи и здрави мъжки момчета ще са моите (inlove)
Хуууубав и усмихнат петък (sun)
А Весии и ти ли мъж :) И на мен и двамата ми мъже така ми казваха. И аз така си знам.... Мъжка майка. Евентуално като мина четирдестте ще се пробвам пак за момиче. :)
казано от Веселина Иванова на 27.03.15, 10:17:
Да сме живи и здрави мъжки момчета ще са моите (inlove)
Поне няма да ти носят сутиените и роклите (giggle), че мойта с 20 сутиена и пълен гардероб все стига до моите дрехи :D А ме чака още едно...
27/03
Дива, аз в момента в който видях двете чертички си казах, че сигурно пак ще е момче ;)
Зозо, като гледам моята приятелка с момиче, как се контят от сега и по колко блузи сменят докато излязат ( момиченцето е на 4 год.) не ми се мисли като порасне (giggle) аз не съм такава кокона и не бих гледала малка кокона да ми се кифли ;)
Днес след работа малко раздвижване :
5 кръга :
10 СДХП @ 16 кг.
10 тяга с прави крака с 2 х 7,5 кг.
10 гребане с 2 х 7,5 кг.
10 тръстъра с 2 х 7,5 кг.
10 напада @ 16 кг.
+ още 4 кръга с леките гири :
15 бицепс
15 трицепс
15 разтваряне в страни за рамо
15 предно рамо
20 от колянна опора повдигане на крак в страни за бричове
20 същото само че назад за дупе
Кифленска работа :D особено с леките гири, ама...поне за тонус така :) дано успявам да си поддържам мускулите свежи :)
Храната :
- питка от овесени трици, 1 яйце, натрошено сирене и 3 с.л.кис.мляко
- салата червено цвекло и моркови, резен овчи кашкавал, резен създарма, маслини, 1 бисквита пълнозърнеста с рожков и белгийски бял шоколад
- малко сусамов тахан с мед
- салата домати, краставици, лук и магданоз, 3 яйца на очи, 3 с.л.от ориза със зеленчуци, 1 фпх с квас
Туй то :) Дано времето е хубаво, че се каня да бягам утре :) и малко фото след днешната тренировка (makeup)
Мнението беше редактирано от Vess на 27.03.15 21:41.
Веси, розово много ти отива. И да си бременна ти отива. И да си мъжка майка ти отива. Орисвам те да отгледаш и възпиташ истински мъже и да се гордееш много с тях. И най-важното: да са ти живи и здрави. Аз все още не знам пол. След 5 дена съм на ФМ (броя си ги).
казано от maria на 28.03.15, 09:59:
Веси, розово много ти отива. И да си бременна ти отива. И да си мъжка майка ти отива. Орисвам те да отгледаш и възпиташ истински мъже и да се гордееш много с тях. И най-важното: да са ти живи и здрави. Аз все още не знам пол. След 5 дена съм на ФМ (броя си ги).
Благодаря Миме :)
Хоп - троп, привет народе 8-)
28/03
Вчера нищо интересно за отбелязване, освен че си купих нови бременалински дънки (makeup), ходихме на разходка с мъжо двамцата само и вечеряхме навън :), кандидат - баткото на бабин дом ;)
Храната не я помня, ще карам по спомен :
- овесени ядки с кокосово мляко, банан и мед, ябълка, портокал, салата домати и краставица, 1 кюфте от мляно месо, 1 яйце варено, 1 фпх, на заведението - зелена салата с риба тон, пилешко филе запечено с яйца, домат, сиренце, и малко зеленчуци на барбекю :)
29/03
Ееееее, днес вече излязох да тичам :) голям кеф, много добре ми се отрази, чувствам се прекрасно след бягането, както и сега :)
Бягането беше сутринта, 2 часа след закуската ми, и супер ми се отрази, вечер е кофти след работа да се бяга, особено като 8 часа съм седяла на стол, но сутрин си е друго :)
Та, в 4-ти месец бягах 8,150 км. за 51:39 мин. Времето е зле, но пък гледах да поддържам умерено едно и също темпо, бавно но пък нито за миг не спрях да вървя :)
Хапнах :
- овесени ядки, банан, кокосови стърготини и мед
- салата краставици, 4 яйца на очи, 1 фпх с квас
- 1 ябълка
- 3 хапки от някакво домашно сладко с ябълки ( свекито го прати като ми водеха Петьо )
- зелена салата с лук, домати и краставици, няколко маслини, 2 варени яйца, ориз със зеленчуци варен, 1 фпх с квас, домашно кремче (inlove) ( кашу, авокадо, кокосови стърготини, кокосово мляко, какао и мед )
Все още държа + 2 кг. в 4-ти месец вече :)
Мнението беше редактирано от Vess на 29.03.15 20:52.
казано от maria на 29.03.15, 22:18:
Ти и в деветия месец ще си бягаш без проблем. Машина!
Ууууу до 9 - я не знам дали ще искам, но до 7-я плътно ако си тичам, пак ще съм доволна :)
30/03
Снощи не ми се сядаше по - задълбочено на компютъра, отчета днес :
Имах да готвя вечерта, сложих каквото щях да слагам във фурната и реших да се раздвижа :
Ащанга йога около 45 мин. Поздрави А+В ( х 5 от всеки ), позите от стоеж ( без тези с усукването ) и стойка на глава правих, че много добре ми се отразява :) Амииии, чувствам се страхотно :) Внимавах доста с изпълненията на асаните, на поздравите отварях краката за да може корема спокойно да слиза надолу, без да притискам в бедрата. Гледах няколко клипчета на една мама в 8 или 9 месец, която правеше Ащанга с модификации, където е нужно и реших да пробвам и аз. Получи се :) Ще се опитвам да включвам ащанга в седмичните си занимания, защото се чувствам доста добре след това :)
Храната :
- домашна питка от овесени трици, яйца и натрошено сирене
- 1 краставица, 1 варено яйце, резен овчи кашкавал, резен създърма
- 1 ябълка и половин портокал ( беше отвратителен, и го хвърлих )
- салата шопска, няколко маслини, пилешка пържола от бут, няколко печени картофа
Хубав и усмихнат вторник от мен (sun)
Мнението беше редактирано от Vess на 31.03.15 09:04.
31/03
Привет :)
Нищо интересно вчера, само дето стомаха ми нещо не беше в час и ужасна МТ от Ащангата (wasntme)
Храната :
- попара от овесени ядки с натрошено сирене и 1 ч.л.масло
- 1 домат, 2 спаначени кюфтета, няколко кокосови кубченца
- 1 киви, 1 портокал, и пак малко от кокоските
- салата червено цвекло, малко кашкавал, пилешка пържола от бут, печени картофки, сладолед (tmi)
Много ми се спи днес, лягам късно - спи ми се, лягам рано - пак ми се спи (dull)
казано от Веселина Иванова на 01.04.15, 08:59:
Много ми се спи днес, лягам късно - спи ми се, лягам рано - пак ми се спи (dull)
Тогава защо изобщо лягаш? :)
казано от Boby_ на 01.04.15, 09:10:
казано от Веселина Иванова на 01.04.15, 08:59:
Тогава защо изобщо лягаш? :)
Боби, с надеждата, че на другия ден няма да ми се спи на работа :D
казано от maria на 01.04.15, 21:33:
Веси, по колко грама (горе-долу) овесени ядки консумираш в закуската си?
Средно по 5-6 с.л.овесени ядки слагам Миме, не знам като грамове колко е, никога нищо не съм теглила в храната си, нямам и намерение ;)
01/04
Днес сутринта така приятно беше, после едни ветрове едни чудеса като задухаха във Варнаааа, ужас. Надвечер обаче мъъъничко утихна, и аз нали ми се завърна енергията а и днес ми е ден за бягане ;) та :
Редовните 5 км. бягане за 31:30 мин. Първата половина с насрещен вятър, на втората пък половина от километрите заваля, чудничко :) ноооо, няма лошо време за запаления бегач ;) Мъжо каза, това бебе ще навърти такъв километраж още преди да се е родило, пък после кой знае какъв бегач ще излезе и то 8-)
Храната :
- пак от вчерашната попара от овесени ядки, натрошено сирене и кр.масло
- 1 ябълка
- 1 домат, пилешка пържола бут, 1 бисквита от пълнозърнесто брашно с рожков и белгийски шоколад
- 2 кивита и малко кокоски
- салата зеле, червено цвекло и краставица, кашкавал, 4 яйца на тиган, 1 фпх с квас
Изчезвам да спя с надеждата, че утре няма да ми се спи в офиса :D
02/04
Здравейте (wave)
Днес пак раздвижих бебето, че цял ден на тоя стол в офиса....голяма мъка значи (punch)
Започнах с :
Суинг до нивото на очите - 3х20 @ 16 кг.
После 10 кръга от :
3 обръщане @ 16кг.
3 клек с пудовка в рак позиция
3 пуш преси @ 16кг. всичко с дясна ръка
после същото с лява ръка
И приключих с 3 скромни кръгчета :
10 тръстъра @ 2х7,5кг.
15 Суинга до нивото на очите @ 16кг.
Хапнах :
- 1 бисквита от ония с белгийския шоколад, 1 банан
- салата зеле, скумрия на скара, шепа кокосови кубченца
- 1 портокал
- шопска салата, няколко маслини, боб чорба, 1 фпх с квас домашен
Сега остава да чакам с нетърпение лятото и да вземам малкия кандидат батко с мен на съботните бягания (inlove)
03/04
Вчера без активност, само хапване :) Не ме карайте да си спомням обаче ;)
04/04
Днес бягах :)
В Морската градина бягане 5 км. за 29:27 мин. Голям кеф :)
Храната до момента:
- овесени ядки с банан, кокосови стърготии, какао и мед
- домашна туршия камби, ориз на фурна със свинско
Довечера не знам още ;) Ще допиша после :)
Хубав уикенд :)
Мнението беше редактирано от Vess на 04.04.15 16:15.
Прекрасен празник! Честито на всички именници днес (sun)
05/04
Днес само хапване, гости и обратно у дома :)
- 1 парче козунак, 1 парче домашен кекс
- зелена салата + салата снежанка, 2 пилешки шишчета, няколко парченца кашкавал и луканка, това всичкото на гости на вуйна ми, именничка днес :)
- ябълка
-2 - 3 обикновени бисквити РК и 1 с.л.тиквен тахан
- салата зеле с домати, супа от лапад, 3 яйца в масло, 250 мл. безалкохолна бира (blush)
Като дръпна чертата от изминалата седмица, имам 2 бягания по 5 км., една Ащанга йога и 1 тренировка с тежести :)
Другата седмица малко ще ми се разбутат сигурно, че по Великден ще пътуваме, но....ще го мисля в движение :)
Приятна и спокойна неделя :)
06/04
Днес пак размърдах шкембата ;) Реших да тренирам макар силното главоболие, което ме мъчи цял ден с надеждата да отмине, но не....малко отслабна но още е там (dull)
3 кръга :
10 бицепс с 2х7,5 кг.
10 раменна преса с 2х7,5 кг.
10 напада с всеки крак с 2х7,5 кг. ( х 10 с всеки крак )
10 отпада с всеки крак + бицепс с 2х7,5 кг. ( х 10 с всеки крак )
10 плие клек @ 16 кг.
10 плие клек с 3 пружинирания долу + хай пул @ 16 кг.
10 тяга на 1 крак с всеки крак + хай пул @ 16 кг. ( х 10 с всеки крак )
Иначе и добре си хапнах :
- овесени ядки с 200 гр.кисело мляко и 1 банан
- 1 домат, 2 рибни кюфтета, 1 солен мъфин, 3-4 маслини
- 1 бисквита с фъстъчен крем и още една покрита с шоколад
- зелена салата с лук, краставица и авокадо, маслини, купичка боб чорба, 2 кюфтета от мляно месо
И дано приключа за днес с храната, че.....голям апетит, голямо чудо (tmi) + 3 кг. в средата на 4-ти месец (blush)
Мнението беше редактирано от Vess на 07.04.15 16:50.
07/04
Днес движение няма, само на работа и после разни задачки из къщи, дребчо ми рисува картина и така :)
Хапнах :
- 1 банан с тахан, хапка козунак ( почерпиха ме )
- шопска салата, свински и пилешки жулиени с печен лук и моркови
- 1 ябълка
- зелена салата с лук и краставица, 2 кюфтета от мляно месо, 2 с.л.ориз, около 300 мл. айрян
- тиквени печени семки
Чакам вече почивните дни, защото след тях съм си пуснала и още 4 дни отпуск, искам да си почина, да се наспя, да си тренирам през деня и такива ми ти работи 8-)
08/04
Пппппффффф голям вятър, голямо чудо днес вилня (dull) но надвечер утихна и излязох да тичам :) Е, не беше никак добро бягане....даже може да го нарека най-ужасното бягане от както съм бременна, но напук си избягах 5-те км. И все по-тежко ще става, ясно ми е, ама бива ли да се изпишкам преди да изляза и още на първия километър да ми се допишка и така до края (tmi) При всеки подскок направоооо....ужас...ще взема да си слагам памперс и така да бягам :D
По същество :
Бягане 5 км. за 31:33 мин. И пак да кажа, сутрин ми е по-гот с бягането ;)
Храната :
- палачинка от 3 яйца, банан и кокосови стърготини
- зелена салата с лук зехтин и хим.сол, пилешка пържола на скара, няколко маслинки
- 100 гр. соленки от лимец ( от здравословното магазинче до работа )
- салата зеле с краставица, маслини, 2 кюфтета от мляно месо, варен ориз със зеленчуци, 5 фурми с какаови зърна
Утре ще е доста натоварен ден и за спорт няма да остане време със сигурност. Първо на работа, после пазаруване, боядисване на яйца, приготвяне на багаж (wasntme)
Така де, лека и спокойна вечер :)
казано от Веселина Иванова на 08.04.15, 21:31:
08/04
И все по-тежко ще става, ясно ми е, ама бива ли да се изпишкам преди да изляза и още на първия километър да ми се допишка и така до края (tmi) При всеки подскок направоооо....ужас...ще взема да си слагам памперс и така да бягам :D
Това с памперса ми хареса (giggle). Напълно те разбирам, когато съм в басейна - същата работа :), пък и ти сега си с водна среда ;)
казано от Веселина Иванова на 08.04.15, 21:31:
08/04
Пппппффффф голям вятър, голямо чудо днес вилня (dull) но надвечер утихна и излязох да тичам :) Е, не беше никак добро бягане....даже може да го нарека най-ужасното бягане от както съм бременна, но напук си избягах 5-те км. И все по-тежко ще става, ясно ми е, ама бива ли да се изпишкам преди да изляза и още на първия километър да ми се допишка и така до края (tmi) При всеки подскок направоооо....ужас...ще взема да си слагам памперс и така да бягам :D
По същество :)
е вървиш по моите стъпки с пишкането....пишках над 10 пъти преди да изляза и на шестата минута ходих до барчето. После нулирах таймера и наново....чак ме е страх да сляза до морската че там по храстите ще трябва да ходя...голям смях
Привет, привет 8-)
Зозо, мани мани, такава водна среда съм, че....(giggle)
Дива, това с пишкането сега за първи път ми се случи така кошмарно....ужас, ужас...
Не остана време снощи за компа....работа, после хлапето, пазаруване, боядисване на яйца, багаж.....ппппфффф......
09/04
Само храна :
- банан с тахан
- салата зеле с краставица, 1 кюфте от мляно месо, маслини, 1 шок.бонбон
- 1 ябълка, 2 кивита
- 3 фурми с малко тахан
зелена салата с лук и краставица, маслинки, 3 бъркани яйца със сирене, чаша айрян
Това беше мисля :) След малко събуждам мъжете и довършителни работи по багажа и тръгваме на път. Дано поне времето е такова каквото каза Емо Чолаков (sun)
Весели празници (F)
Мнението беше редактирано от Vess на 10.04.15 07:59.